30 Haziran 2014 Pazartesi

Vanilla Sky Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini Cameron Crowe n yaptığı Vanilla Sky 2001 yılında çekildi ve 25 Ocak 2002 tarihinde gösterime girdi. ABD , İspanya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Cameron Diaz, Kurt Russell, Penélope Cruz, Tilda Swinton, Tom Cruise gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alejandro Amenábar, Mateo Gil, Cameron Crowe yazdı. Filmin konusu ise New York’lu David Aames(TOM CRUISE) paranın satın alabileceği her şeye sahip olan ve göz kamaştırıcı bir yaşamı olan genç bir yayıncıdır. Yakışıklıdır, zengindir, karizmatiktir. Kısacası dışarıdan bakan biri için mükemmel bir hayata sahiptir.Ancak David’in hayatı her ne kadar muhteşem görünürse görünsün, David’in görülemeyen ve onu bir hayli rahatsız eden problemleri de vardır. David doğum günü verdiği partide arkadaşı Brian ile birlikte gelen Sofia(PENELOPE CRUZ) adlı bir kıza ilk görüşte vurulur ve aşık olur. Ancak David’in Sofia ile tanıştıktan kısa bir süre sonra yaptığı bir hata hem Sofia’yı kaybetmesine neden olur hem de her şey karmaşık bir hal alır. David bir yandan Sofia’ya tekrar ulaşmaya çalışırken bir yandan da zihinini kemiren bu karışıklığa bir çözüm bulmalıdır.Davıd’in ayrıca stüne çok düşen sevgilisi Julıe(CAMERAN DİAZ) ile de uğraşması gerekmektedir.



Vanilla Sky Türkçe DUblaj İzle

Under the Skin Film İzle

Yönetmenliğini Jonathan Glazer n yaptığı Derinin Altında 2013 yılında çekildi ve 14 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi.İngiltere , ABD, İsviçre de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.0/10 puan aldı. Başrollerinde Antonia CampbellHughes, Krystof Hádek, Paul Brannigan, Robert Goodwin, Scarlett Johansson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Walter Campbell, Michel Faber, Jonathan Glazer yazdı. Filmin konusu ise Sıradanlığın dışına çıkılan bir film yine karşımızda. Michel Feberin aynı adlı romanından beyaz perdeye aktarılan filmin başrol oyuncusu bir uzaylıdır. Ona verilen görev ise ülkedeki otostop çeken erkek cinsiyetli kişileri yakalamaktır.



Under the Skin Film İzle

Haylaz Öğrenci Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini Philippe de Chauveron n yaptığı Haylaz Öğrenci 2011 yılında çekildi ve 15 Haziran 2011 tarihinde gösterime girdi. Fransada çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.7/10 puan aldı. Başrollerinde Elie Semoun, Joséphine De Meaux, Vincent Claude gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Philippe de Chauveron, Marc de Chauveron, Benoît Drousie yazdı. Filmin konusu ise Babasıyla birlikte taşındığı kasabada yeni bir okula başlayan Ducobu’nun okul hayatında yaşadığı olayları anlatan ve okul öğretmeniyle yaşadığı komik olayların anlatıldığı bir filmdir.



Haylaz Öğrenci Türkçe DUblaj İzle

Lullaby For Pi Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Benoît Philippon n yaptığı Lullaby For Pi 2010 yılında çekildi ve 11 Ekim 2010 tarihinde gösterime girdi. Fransa , Kanada da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.7/10 puan aldı. Başrollerinde Amy Matysio, Clémence Poésy, Forest Whitaker, Rupert Friend, Sarah Wayne Callies gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Benoît Philippon yazdı. Filmin konusu ise Pi bir sanatçı adayıdır. Ancak kimseye yaptığı eserlerini hiç bir şekilde sevdiremez. Bu yüzden dolayı da ülkesinde kişilerin gözünden düşmüş sıradan bir sanatçıdır. Hatta bir bar çalışanından farkı yoktur. Ancak zamanın ilerlemesiyle çok güçlü bir sanatçıyla arkadaş olmasından dolayı hayatı iyiden iyiye değişecektir.



Lullaby For Pi Türkçe Dublaj İzle

The Treatment 2014 Film İzle

Yönetmenliğini Hans Herbots n yaptığı The Treatment 2014 yılında çekildi ve 29 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.2/10 puan aldı. Başrollerinde Geert Van Rampelberg, Ina Geerts, Johan Van Assche, Laura Verlinden, Matthias Schoenaerts gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mo Hayder, Carl Joos yazdı. Filmin konusu ise Dedektif Nick Cafmeyer hayatı düzgün giden başarılı bir müfettiştir. Kariyeri mükemmeldir. Fakat apansızın güzel giden hayatına karanlık bir bulut çöker. Dokuz yaşında kardeşi faali meçhul bir şekilde ortadan kaybolur. Plettinckx ise herkes tarafından tanınan bir sex suçlusudur. Dedektifimiz Plettinckx’i sorgulamaya alır fakat delil yetersizliğinden hızlı bir şekilde serbest bırakılır. Adam manyaktır şeytani zevkleri vardır. Nick ise 9 yaşında kaybettiği kardeşinin sırlarını bu sex katili adamla bir bağlantısı olduğunu düşünür ve amansız bir takip başlar…



The Treatment 2014 Film İzle

Para Avcısı 2013 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Martin Scorsese n yaptığı Para Avcısı 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.3/10 puan aldı. Başrollerinde Ethan Suplee, Jean Dujardin, Jonah Hill, Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Terence Winter, Jordan Belfort yazdı. Martin Scorcese tarafından yönetilen Para Avcısı, Jordan Belfort’un (Leonardo DiCaprio) hayat hikayesini konu almaktadır. Jordan Belfort henüz 24 yaşında zeki bir borsacıdır. Hırsı ve zekası onu Wall Street borsasında Stratton Oakmont isimli bir yatırım firmasının ceo’su haline getirir. Belfort kısa zaman içinde tam bir para avcısı haline gelir. Bir çok yatırımcıyı yanlış yönlendirmeler yaparak bu durumu kendi lehine çevirir ve milyonlarca dolar kazanıp zengin bir adam haline gelir. Ancak Belfort kolay kazandığı parayı gece hayatı ve lüks tutkusu sebebiyle bir kaç gün içinde bitirmektedir. Bu hızlı ve kontrolsüz davranışları yaşamını bir o kadar hızlı şekilde dibe vuracak hale getirir.



Para Avcısı 2013 Türkçe Dublaj İzle

Dracula's Bram Stoker Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Francis Ford Coppola n yaptığı Dracula – Bram Stoker’s Dracula 1992 yılında çekildi ve 06 Aralık 2003 tarihinde gösterime girdi. İrlanda da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.5/10  puan aldı. Başrollerinde Noel Dobbs , Roy Foster , Christopher Frayling , Luke Gibbons , James V. Hart gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu James V. Hart yazdı. Filmin konusu ise Harker görevi gereği avrupaya taşınır .. Burada gizemli bir kasabada yaşama kararı alarak çevreyi gezinmektedir.. Dracula tarafından kaçırılan Harker neye uğradığını şaşırır.. Dracula`nın tek isteği Harker`in kız arkadaşı Mina`ya ulaşmaktır.. İyi seyirler.



Dracula's Bram Stoker Türkçe Dublaj İzle

Tracks – Çöldeki İzler 2013 Film İzle

Yönetmenliğini John Curran n yaptığı Tracks – Çöldeki İzler 2013 yılında çekildi ve 18 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. Avustralya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.3/10  puan aldı. Başrollerinde Mia Wasikowska, Adam Driver, Emma Booth gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Marion Nelson , Robyn Davidson yazdı. John Curran’ın yeni filmi Tracks, Avustralyalı yazar Robyn Davidson’ın kendi anılarını kaleme aldığı aynı adlı kitabından bir uyarlama. Mia Wasikowska’nın Davidson’ı canlandırdığı film, yazarın köpeği ve dört deveyle 1977 yılında Avustralya çöllerinde yaptığı yolculuğu konu alıyor. Adam Driver ise, Davidson’ın yolculuğunu kaydeden National Geographic fotoğrafçısı Rick Smolan rolünde. Film büyüleyici görüntüler eşliğinde nefes kesici bir yolculuğu anlatırken; genç bir kadının meydan okuyuşuyla feminizmden, hikâyenin geçtiği coğrafya nedeniyle sömürgeciliğe kadar pek çok temaya da değiniyor. Yönetmen John Curran, New York’tan Avustralya’ya yerleştiği dönemde, 80’li yıllarda keşfetmiş Robyn Davidson’ın kitabını. Genç kadının bir anlamda kendisini de keşfetmek için yaptığı bu yolculuğu, kendi yolculuğuna çok yakın bulan Curran, yıllar sonra bu uyarlamayı yapmaktan büyük heyecan duymuş.



Tracks – Çöldeki İzler 2013 Film İzle

Mozart’ın Kızkardeşi Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini René Féret n yaptığı Mozart’ın Kızkardeşi – Nannerl la soeur de Mozart 2010 yılında çekildi ve 09 Haziran 2010 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde Marie Féret , Marc Barbé , Delphine Chuillot , David Moreau , Clovis Fouin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu René Féret yazdı. Filmin konusu ise 1763 yılı..Göçebe bir yaşam süren Mozart ailesinin yorucu hayatını anlatmaktadır. .Maria Anna ‘Nannerl’ Mozart müzikle ilgilenirken, küçük kardeşi Amadeus’un da müziğe yetenekli olduğu ortaya çıkacaktır.



Mozart’ın Kızkardeşi Türkçe Dublaj İzle

Yargısız İnfaz – Rendition Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Gavin Hood n yaptığı Yargısız İnfaz – Rendition 2007 yılında çekildi ve 04 Ocak 2008 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde Jake Gyllenhaal , Reese Witherspoon , Meryl Streep , Alan Arkin , Peter Sarsgaard gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kelley Sane yazdı. Filmin konusu ise Isabella El-Ibrahim, Mısır kökenli bir kimya mühendisi ile evlidir ve ondan bir çocuğu vardır. Eşi Anwar El-Ibrahim Güney Afrika’dan Washington’a dönmek üzere uçağa binecekken tutuklanır. Eşini ümitsizce bekleyen Isabella, sonunda eşinin izini sürmeye başlar.

Bu sırada Anwar yasadışı bir şekilde tutuklanarak, bilinmeyen bir mahzende saklı tutulmaktadır. CIA’de analist olarak görev yapan Douglas hayatının ilk soruşturmasına girecektir. Anwar’ın işkence dolu soruşturması devam ederken, Isabella da sorumluların peşindedir. Şİddetin ve zorun dozu arttıkça Douglas görevi ve vicdanı arasında bir karar vermek zorunda kalacaktır.



Yargısız İnfaz – Rendition Türkçe Dublaj Film İzle

Felaket Adası – Panic at Rock Island Türkçe İzle

Yönetmenliğini Tony Tilse n yaptığı Felaket Adası – Panic at Rock Island 2011 yılında çekildi ve 01 Şubat 2011 tarihinde gösterime girdi. Avustralya , Yeni Zellanda da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.3/10 puan aldı. Başrollerinde Grant Bowler , Zoe Cramond , Eli Kent , Vince Colosimo , Damian Walshe-Howling gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Matt Ford yazdı. Filmin konusu ise Afganistandan getirdiği hastalığı yaymak istemeyen bir asker yer altında hayatını sürdürüken 2 haşarı genç adamın olduğu tünellere kaçak iner.. Oradan kaptıkları hastalığı adada ki konsere giderek yayarlar ve doktorlar bunun sebebini araştırmaktadır.



Felaket Adası – Panic at Rock Island Türkçe İzle

28 Haziran 2014 Cumartesi

Büyük Kötü Kurtlar – Big Bad Wolves Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Aharon Keshales, Navot Papushado n yaptığı Büyük Kötü Kurtlar – Big Bad Wolves 2013 yılında çekildi ve 21 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi.İsrail de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.9/10  puan aldı. Başrollerinde Lior Ashkenazi , Rotem Keinan , Tzahi Grad , Doval’e Glickman , Menashe Noy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Navot Papushado , Aharon Keshales yazdı. Filmin konusu ise Bir dizi vahşi cinayet, üç adamın yollarının kesişmesine sebep olur. Son kurbanın babası bir polistir ve intikam almak için yemin eder. Cinayetlerin baş şüphelisi olan bir din öğretmeni, önce tutuklanır, ancak bir polis hatası yüzünden serbest bırakılır. Kanun dışı metotlarla yoluna devam etme kararı alan intikamcı polis, şüphelinin peşine düşer.



Büyük Kötü Kurtlar – Big Bad Wolves Türkçe Dublaj İzle

Son Günler – Los Ultimos Dias 2013 Türkçe İzle

Yönetmenliğini David Pastor, Àlex Pastor n yaptığı Dünyanın Son Günleri – Los Ultimos Dias 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. İspanya daçekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.0/10  puan aldı. Başrollerinde Quim Gutiérrez , José Coronado , Marta Etura , Leticia Dolera , Mikel Iglesias gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Pastor, Àlex Pastor yazdı. Filmin konusu ise Tüm gezegeni gizemli bir salgın kaplar. İnsanlar hemen ölüme neden olan açık alanlardan korkmaya başlar. Kısa bir sure içinde, dünya nüfusu binaların içinden çıkamaz duruma gelir. Barcelona kaos içine sürüklenirken, Marc kayıp kız arkadaşı Julia’yı bulmak için dışarıya çıkmadan bir yolculuğa başlar.



Son Günler – Los Ultimos Dias 2013 Türkçe İzle

27 Haziran 2014 Cuma

Jackass Büyükbaba – Jackass Presents: Bad Grandpa Türkçe İzle

Yönetmenliğini Jeff Tremaine n yaptığı Jackass Büyükbaba – Jackass Presents: Bad Grandpa 2013 yılında çekildi ve 23 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde Johnny Knoxville , Jackson Nicoll , Greg Harris , Georgina Cates , Kamber Hejlik gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jeff Tremaine , Preston Lacy yazdı. Filmin konusu ise 86 yaşındaki Irving Zisman (Johnny Knoxville), en benzersiz yoldaşları ile birlikte Amerika boyunca seyahat etmektedir, yani 8 yaşındaki Grandson Billy (Jackson Nicoll) ile birlikte. Yol boyunca Irving genç ve etkileyici Billy’i çocuk yetiştirme terimine anlam katacak insanlarla, yerlerle ve durumlarla tanıştırır. İkili erkek striptizcilerle, canı sıkılmış çocuk güzellik yarışması adaylarıyla (ve onların aynı derecede sıkkın anneleriyle), cenaze evi yasçılarıyla, bisikletçi bar patronlarıyla ve bir sürü masum vatandaş ile karşılaşırlar.


Gerçek olmayan durumlardaki gerçek insanlar, tam bir komedi yaratmaktadır.



Jackass Büyükbaba – Jackass Presents: Bad Grandpa Türkçe İzle

Evlilik Yolunda – Almost Married 2014 Türkçe İzle

Yönetmenliğini Ben Cook n yaptığı Evlilik Yolunda – Almost Married 2014 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.5/10  puan aldı. Başrollerinde Philip McGinley , Mark Stobbart , Emily Atack , Smug Roberts , Bill Fellows gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ben Cookson yazdı. Filmin konusu ise Kyle evlenmek üzere olan genç bir kızdır. Evlenmek istediği erkeği çok sever. Sever sevmesine ama, Kyle evlenmeden hemen önce yaptığı bir ilişkiden bulaşıcı bir hastalığa yakalanır.



Evlilik Yolunda – Almost Married 2014 Türkçe İzle

Maina 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Michel Poulette n yaptığı Maina – Maïna (2013) İzle , 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.6/10  puan aldı. Başrollerinde Reneltta Arluk, Tantoo Cardinal, Graham Greene gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Pierre Billon, Dominique Demers yazdı. Filmin konusu ise Maina`nın can dostunun son nefesini verirken tek bir ahtı vardır.. Oda 11 yaşındaki kızının bulunmasıdır.. Maina cok değerli dostunun kızını bulmak için karşısına çıkan tüm zorluklarla yüzleşmelidir.. İyi seyirler.



Maina 2013 Film İzle

Everywhen 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Jarand Breian Herdal n yaptığı Everywhen 2013 yılında çekildi ve 28 Ocak 2013 tarihinde gösterime girdi. Norveç de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.2/10  puan aldı. Başrollerinde Harald Evjan Furuholmen, Hugo Herrmann, Brathen Elin Synnøve gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jarand Breian Herdal, Eirik Moe yazdı. Filmin konusu ise 17 yaşındaki bir çocuğun küçük kardeşini kurtarmak için yaptığı deneyleri ve sonrasındaki faciyaları konu edinen harika bir yapım.. 3 milyar civarı insan topluluğunun bir anda ortadan kaybolması ise tam anlamı ile bir kaostur.. İyi seyirler.



Everywhen 2013 Film İzle

Doktor Jivago Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini David Lean n yaptığı Doktor Jivago – Doctor Zhivago 1965 yılında çekildi ve 22 Aralık 1965 tarihinde gösterime girdi. ABD , İtalya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.0/10  puan aldı. Başrollerinde Omar Sharif , Julie Christie , Geraldine Chaplin , Rod Steiger , Alec Guinness gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Boris Pasternak , Robert Bolt yazdı. Filmin konusu ise 1917 Sovyet Devrimi öncesi ve sonrasını yaşayan bir burjuva aydını Dr. Jivago’nun öyküsü. Devrimle birlikte inandığı tüm değerler silinip yerine yeni sistemin gelişi Dr. Yuri Jivago’nun hayatını alt üst eder. Savaşın acımasızlığını yaşayan Dr. bir yandan da iki kadın arasında kalır..



Doktor Jivago Türkçe Dublaj İzle

Under the Skin – Derinin Altında 2013 İzle

Yönetmenliğini Jonathan Glazer n yaptığı Under the Skin – Derinin Altında 2013 yılında çekildi ve 14 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere , ABD , İsviçre de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.3/10  puan aldı. Başrollerinde Scarlett Johansson , Jeremy McWilliams , Lynsey Taylor Mackay , Dougie McConnell , Kevin McAlinden gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jonathan Glazer , Walter Campbell yazdı. Filmin konusu ise “Biçim, doğru anlatıyı bulma çabasından yola çıkar. Bu filmin biçimine baktığınızda, gördüğünüz şey gerçekten de sıradan olmayan bir film.” Scarlett Johansson dünyaya erkek otostopçuları yakalamak için gönderilmiş bir uzaylıyı oynuyor. Ne kadar donuk ve buz gibi görünse de, dolgun kırmızı rujlu dudaklardan kürk mantosuna noir filmlerinden çıkma bir femme fatale’den çok farkı yok aslında. İskoçya’nın ıssız mahallelerinde araba süren bu seksi kadının neyin peşinde olduğu ya da kim olduğu hakkında bir fikrimiz yok. Kült filmleri ve videolarıyla tanıdığımız Jonathan Glazer uzun yıllar sonra gene tuhaf ve görselliğiyle zihin açıcı bir filmle karşımızda.


Halüsinatif ve rüya gibi sıfatlarını sonuna kadar hak eden film, sosyal gerçekçi bir arkaplanda oldukça tensel ve duyusal bir biçimde sizi yavaş yavaş içine çekiyor. Michel Faber’in aynı adlı kült romanından uyarlanan film, insan olmaya ve hissetmeye dair bir meditasyon adeta. Yarattığı etkiyle uzun bir süre derinizin altında kalacağı kesin!



Under the Skin – Derinin Altında 2013 İzle

Evden Uzakta 2013 Türkçe İzle

Yönetmenliğini Virginia Gilbert n yaptığı Evden Uzakta – A Long Way from Home 2013 yılında çekildi ve 20 Haziran 2013 tarihinde gösterime girdi. İngiltere, Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde James Fox, Natalie Dormer, Paul Nicholls gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Virginia Gilbert yazdı. Filmin konusu ise Emekli bir adam eşiyle birlikte Güney amerikanın ormantik bölgelerinde sakin ve huzurlu günlerin tadını çıkartmaktadırlar.. Tanıştıkları genç çiftle kısa sürede iyi anlaşmaları ise birbirlerinden öğrenecek çok şeylerin olduğunun göstergesidir.. İyi seyirler.



Evden Uzakta 2013 Türkçe İzle

26 Haziran 2014 Perşembe

The Pretty One Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Jenée LaMarque n yaptığı İkiz Hayat 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Jake Johnson, John Carroll Lynch, Ron Livingston, Sterling Beaumon, Zoe Kazan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jenée LaMarque yazdı. Filmin konusu ise Tek yumurta ikizi olan iki kız kardeşten daha güzel ve çekici olan hayatını kaybeder. Bunun üzerine geriye kalan kız kardeş ölen kardeşinin kimliğini ele geçirerek onun apartmanına taşınır ve kardeşinin hayatını yaşamaya başlar.


İlk uzun metraj denemesiyle Jenée LaMarque’nin yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Jake Johnson ve ‘Ruby Sparks’ filmininin başrol oyuncusu ve senaryo yazarı Zoe Kazan bulunuyor.



The Pretty One Türkçe Dublaj İzle

Tehlikeli Hayaller Türkçe Film İzle

Yönetmenliğini Peter Care n yaptığı Tehlikeli Hayaller The Dangerous Lives Of Altar 2002 yılında çekildi ve 01 Mart 2003 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.1/10  puan aldı. Başrollerinde Kieran Culkin, Jena Malone, Emile Hirsch gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Chris Fuhrman, Jeff Stockwell yazdı. Filmin konusu ise Bir grup katolik okul öğrencisi, bulundukları okulun sıkıcı kurallarına karşı gelip, dini simgelerle kendilerini yönlendiren müdür ve öğretmenlere karşı gelirler.



Tehlikeli Hayaller Türkçe Film İzle

Şevkat Yerimdar Film İzle

Yönetmenliğini Bülent İşbilen n yaptığı Şevkat Yerimdar 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Başak Parlak, Cezmi Baskın, Özgürcan Çevik, Serkan Kuru, Tarık Pabuççuoğlu gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bülent İşbilen yazdı. Filmin konusu ise Şevkat Yerimdar, Balat’ın tarihi çarşısında yumurta dükkanı işleten, sıradan ama her sıradan insan gibi bazı arızaları da olan bir adamdır. Hayattaki en büyük tutkusu ölesiye bağlı olduğu takımı Beşiktaş’tır. Çevresi tarafından çok sevilen ve iyi kalpli bir adam olan ancak öfke kontrolünü sağlama konusunda zorluklar yaşayan Şevkat’ın yumurtacı dükkanına bir gün bodoslama bir araba girer. Son derece zengin bir ailenin kızı olan Pelin’in yaptığı bu kazanın akabinde takip eden olaylarla Şevkat’in hayatı ters yüz olacaktır…


İnternette yayılan videolarla herkesin tanıdığı ve ‘Oldu Teşekkürler’ skeçlerinin baş kahramanı olan Şevkat Yerimdar karakterinin sinema filminde başrolü Özgürcan Çevik oynuyor. Romantik komedi türündeki filmin yönetmeni ise Bülent İşbilen.



Şevkat Yerimdar Film İzle

Kuru Gürültü Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Joss Whedon n yaptığı Kuru Gürültü – Much Ado About Nothing 2012 yılında çekildi ve 08 Eylül 2012 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7,3/10 puan aldı. Başrollerinde Amy Acker , Alexis Denisof , Nathan Fillion , Clark Gregg , Reed Diamond gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joss Whedon, William Shakespeare yazdı. Filmin konusu ise Shakespeare´in klasik komedisinin bu çağdaş yorumunu sinemaya uyarlayan, televizyon ve sinema dünyasının en büyük, kült yönetmenlerinden Joss Whedon. Whedon´ın Buffy, Angel ve The Avengers gibi daha önceki projelerinden izleyicilere tanıdık gelecek birçok oyuncunun kadrosunda yer aldığı film ABD´de haziran ayında gösterime girecek.


Özgün metne sadık kalarak sadece on iki günde çekilen bu karanlık, seksi ve kimi zaman absürd aşk hikâyesinin kahramanları, dünyanın en uyumsuz âşıkları Beatrice ve Benedick. Film Benedick ve arkadaşı Claudio´nun yurtdışındaki bir seferden zaferle dönüşüyle açılır. Sivri dilli Benedick, Claudio´ya aşk meseleleri hakkında takılıp durur. Benedick aşkı küçümsemektedir, tıpkı yıllardır düşmanı bildiği Beatrice gibi. Gözünü aşk bürümüş Claudio evlenmeye karar vermişken Benedick ile Beatrice de “tatlı savaş”larını hakaretlerle sürdürür.



Kuru Gürültü Türkçe Dublaj İzle

Baskın 2 ALtyazılı İzle

Yönetmenliğini Gareth Evans n yaptığı Baskın 2 ni 20014 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. Endonezya ve ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.7/10 puan aldı. Başrollerinde Iko Uwais, Julie Estelle, Kazuki Kitamura, Oka Antara, Yayan Ruhian gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gareth Evans yazdı. Filmin konusu ise İlk baskının üzerinden çok kısa bir zaman geçtikten sonra Rama, Jakarta’daki eşkıyaların ve polis teşkilatındaki yozlaşmış polislerin işini bitirmek için gizli göreve çıkmak zorunda kalır. Ailesinden ve arkadaşlarından ayrı düşen Rama’nın tek dostu kendisi olacak ve bu zorlu görevi ölümüne yerine getirmeye çalışacaktır.


Başrollerde Iko Uwais, Julie Estelle ve Yayan Ruhian var. Yönetmen koltuğunda ise ilk filmin de yönetmeni olan Gareth Evans oturuyor.


Filmin sloganı: “Daha bitmedi.”



Baskın 2 ALtyazılı İzle

25 Haziran 2014 Çarşamba

Frankenweenie 2012 Türkçe Animasyon izle

Yönetmenliğini Tim Burton n yaptığı Frankenweenie 2012 yılında çekildi ve 09 Kasım 2012 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7,0/10 puan aldı. Başrollerinde Winona Ryder,

Catherine O’Hara, Martin Short gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Leonard Ripps, Tim Burton, John August yazdı. Filmin konusu ise Sevgili köpeği Sparky’yi aniden kaybedince, biricik dostunu tekrar hayata döndürmek için bilimden yardım alan Victor, ‘yeni’ Sparky’si gün yüzüne çıkınca, bu buluşunun öteki insanlar üzerindeki etkisini hesaplayamadığını fark eder. Şimdi çevresindeki herkes yeniden hayata dönme ihtimalinin peşinden koşar…



Frankenweenie 2012 Türkçe Animasyon izle

The Tracker Film İzle

Yönetmenliğini Rolf de Heer n yaptığı The Tracker 2002 yılında çekildi ve 31 Ekim 2012 tarihinde gösterime girdi. Avustralya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.6/10 puan aldı. Başrollerinde  David Gulpilil,

Gary Sweet, Damon Gameau gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu da Rolf de Heer yazdı. Filmin konusu ise 1922 yılında, Avustralya çöllerinde geçen hikayede zenci bir adam bir beyazı öldürmekle suçlanır. Onu alıkoyan beyaz adamla yola çıkan siyahi, yol gösterici bir görev üstlenir ve sürekli aşağılanır. Fakat beyaz adamın bilmediği şey; ırkçılığın eninde sonunda kendine de zarar vereceğidir.

16 ödüle layık görülen film, gerçek bir hikayeden alıntı yapılıyor.



The Tracker Film İzle

Metro Manila Film İzle

Yönetmenliğini Sean Ellis n yaptığı Metro Manila 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi.İngiltere , Filipinler de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.5/10 puan aldı. Başrollerinde John Arcilla , Jake Macapagal , Althea Vega , Ana Abadsantos , Miles Canapi gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sean Ellis, Frank E. Flowers yazdı. Bol ödüllü Cashback / Zamana Güzellik Kat ile dikkatleri üzerine toplayan genç İngiliz yönetmen Sean Ellis’in yönetmenliğini, senaristliğini, yapımcılığını ve kameramanlığını üstlendiği son filmi, şiirsel olduğu kadar gerçekçi bir polisiye dram. Daha iyi bir yaşam peşinde ailesiyle birlikte dağlık kuzeyden büyük şehir Manila’ya gelen Oscar, kısa sürede zırhlı araç şoförü olarak iş bulur. Müdürü Ong, ona iyi niyet ve sıcaklıkla yaklaşsa da niyeti hemen belli olur. Oscar’ın dürüstlüğü ve saflığından faydalanan Ong, şantaj yaparak onu çalıştıkları şirketi soymaya ikna edecektir.



Metro Manila Film İzle

Batman’ın Oğlu – Son of Batman 2014 Türkçe izle

Yönetmenliğini Ethan Spaulding n yaptığı Batman’ın Oğlu – Son of Batman 2014 yılında çekildi ve 06 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Jason O’Mara , Stuart Allan , Thomas Gibson , Morena Baccarin , Dee Bradley Baker gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bob Kane, Grant Morrison, Andy Kubert yazdı. Filmin konusu ise Yarasa Adam, oğlunun Suikastçılar Birliği tarafından gizlice büyütüldüğünü öğrenir. Oğluna kavuşmak için ve kendini babası olduğuna inandırmak için mücadele verecektir. Oğlunu kurtarmaya çalışırken batmanın kötü düşmanları batmanı bırakmayacaktır.



Batman’ın Oğlu – Son of Batman 2014 Türkçe izle

24 Haziran 2014 Salı

Yeni Bir Hayat – Alpha 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Joan Cutrina’n yaptığı Yeni Bir Hayat – Alpha 2013 yılında çekildi ve 8 Kasım 2013 tarihinde gösterime girdi. İspanya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde Álex Barahona, Kevin Batalla, Sergi Arola gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joan Cutrina yazdı. Filmin konusu ise sadakat ve doğru ile yanlış arasında seçim üzerine odaklanan bir İspanyol filmi…

Planladıkları soygun yolunda gitmeyen üç arkadaştan biri yakalanmış ve böylece yolları ayrılmıştır. Olayın üzerinden sekiz yıl geçer ve eski dostlar yeniden bir araya gelirler. Eric, hapisten yeni çıkmış, bundan böyle dürüst bir hayat sürmeyi planlamaktadır. Toni artık dürüst bir polis memuruyken Tom, kirli polislerle işbirliği yapan bir suç çetesinin başıdır. Kader onları bu noktaya getirdikten sonra artık bir arada hareket etmeleri oldukça zor gibi görünmektedir. Buna rağmen Eric’e geri çeviremeyeceği bir teklif gelince, eski dostlar yine soluk kesen bir maceraya doğru sürüklenir.



Yeni Bir Hayat – Alpha 2013 Film İzle

C.O.G 2013 Türkçe İzle

Yönetmenliğini Kyle Patrick Alvarez ‘n yaptığı C.O.G 2013 yılında çekildi ve 01 Ocak 2013 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.1/10 puan aldı. Başrollerinde Jonathan Groff , Tyra Richards , Beth Furumasu , Keiko Green , Kamyar Jahan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kyle Patrick Alvarez, David Sedaris yazdı. Filmin konusu ise David Sedaris’ın aynı adlı romanından uyarlanan film, kendini beğenmiş genç bir adamın Oregon’a gidip burada elma çiftliğinde çalışmaya başlamasını konu alıyor. Bu genç adam burada çalıştığı dönemde gerçek kişiliğini ve hayat tarzını keşfedecek.



C.O.G 2013 Türkçe İzle

Söz ve Müzik türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Marc Lawrence’ n yaptığı Söz ve Müzik – Music and Lyrics 2007 yılında çekildi ve 23 Mart 2007 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Hugh Grant , Scott Porter , Nick Bacon , Andrew Wyatt , Dan McMillan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Marc Lawrence yazdı. Filmin konusu ise Alex Fletcher 80′li yıllarda ünlü olmuş fakat sonradan unutulmuş eski bir popstardır. Hayatını kasaba panayırlarında ve eğlence parklarında nostaljik şovlar yaparak kazanmaktadır. Karizmatik ve yetenekli müzisyen, ünlü diva Cora Corman’dan birlikte bir şarkı kaydetme daveti geldiğinde eski günlerine dönme şansı yakalar. Fakat bir sorun vardır, yıllardır beste yapmamış ve hayatında söz yazmamış olan Alex’in birkaç gün içinde hit olacak bir şarkı ortaya çıkarması gerekmektedir. Bu sırada hayatına giren cazibeli fakat tuhaf botanikçi Sophie Fisher’ın söz yazma kabiliyeti, başı dertte olan müzisyenin ilgisini çeker. Kötü bir ilişkiden henüz çıkmış olan Sophie’nin, hiçkimseyle özellikle de birine bağlanmaktan korkan Alex ile işbirliği yapmaya pek niyeti yoktur. Alex ve Sophie’nin aralarındaki sıcaklık piyano başında geçen süre boyunca artarken, hakettikleri gerçek sevgi ve başarıyı yakalamak için korkuları ve müzik ile yüzleşmeleri gerekecektir.



Söz ve Müzik türkçe dublaj izle

30 Gün Gece Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini David Slade n yaptığı 30 Gün Gece 30 Days of Night | 2007 YeniZelanda yılında çekildi ve 16 Kasım 2007 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.6/10 puan aldı. Başrollerinde Josh Hartnett , Ben Foster , Manu Bennett , Melissa George , Danny Huston gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Steve Niles, Stuart Beattie, Brian Nelson yazdı. Filmin konusu ise Alaska’nın ücra bir köşesindeki Barrow kasabası her kış, 30 gün boyunca, zifiri karanlığa gömülür. Çoğu kasaba sakini güneye yöneldiği için hüzünlü bir dönemdir bu. Bu kış, ortaya gizemli bir grup çıkar: Bu grup, kasabada kalan insanlarla beslenmek için son bulmayan bu karanlıktan faydalanmayı beklemektedir. Columbia Pictures’ın “30 Days of Night/30 Gün Gece” filminde, Barrow Şerifi Eben (Josh Hartnett), ayrı yaşadığı karısı Stella (Melissa George), ve sayıca gitgide azalan hayatta kalanlar grubu tekrar gün ışığına kavuşana dek ayakta kalmak için ellerinden gelen her şeyi yapmak zorundadırlar



30 Gün Gece Türkçe DUblaj İzle

İsyan Equilibrium Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini Kurt Wimmer n yaptığı İsyan Equilibrium 2002 yılında çekildi ve 02 Nisan 2004 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.6/10 puan aldı. Başrollerinde Christian Bale , Sean Bean , Dominic Purcell , William Fichtner , Emily Watson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kurt Wimmer yazdı. Filmin konusu ise Üçüncü Dünya Savaşının yaralarını zor da olsa sarmayı başarabilmiş yakın geleceğin dünyasındayız. Savaşın travmasını üzerinden atamamış olan hakim totaliter sistem, barışı korumak adına insanların duygularını baskı altına almaktadır. Sanatsal nesneler bulundurmak veya sanatla ilgilenmek yasaktır. Duyguları tetikleyecek hareketler ya da açığa vuracak davranışların cezası çok büyüktür. Üst düzey bir güvenlik elemanı olan Rahip John Preston (C. Bale) kurallara karşı gelenleri bulup yok etmekle görevlendirilmiştir. Günü birinde Preston kimliğinden uzaklaşmaya başlar.


Biçimsel olarak Matrix’e, öyküsü ile de Fahrenheit 451′e yakın olan film, distopik bilimkurgu filmleri arasında ışıl ışıl parlıyor.



İsyan Equilibrium Türkçe DUblaj İzle

Kapital Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Costa-Gavras n yaptığı Kapital Le Capital 2012 yılında çekildi ve 28 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Celine Sallette, Gabriel Byrne, Gad Elmaleh, Liya Kebede, MarieChristine Adam gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Karim Boukercha, Costa-Gavras, Jean-Claude Grumberg yazdı. Filmin konusu ise Bankalar, kapalı kapılar ardındaki entrikalar, lüks tekneler, manken kızlar, şirket uçakları, para, para, hep para… Kapitalist sistemin pis içyüzü dünyanın en tanınmış politik film yönetmenlerinden biri olan Costa-Gavras tarafından gözler önüne seriliyor… Kapital, para dünyasının en gözden çıkarılabilir hizmetkârlarından biriyken onun tartışmasız efendisi haline gelen Marc Tourneuil´ün önlenemez yükselişini konu alıyor. Avrupa´nın en büyük bankası Phenix Bank´ın yeni yönetim kurulu başkanı olunca, Tourneuil kurul üyelerine bir açıklama yapar: “Yeni Robin Hood benim! Yoksullardan çalıp zenginlere vermeye devam edeceğiz!” Gavras´ın deyişiyle, “Sermayenin kölesiyiz. Peki bizi kim özgür kılacak?”



Kapital Türkçe Dublaj İzle

Peri Masalı Film İzle

Yönetmenliğini Biray Dalkıran n yaptığı Peri Masalı 2014 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.0/10 puan aldı. Başrollerinde Alp Korkmaz, Çetin Altay, Emre Kızılırmak, Itır Esen, Sedef Şahin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Biray Dalkiran yazdı. Filmin konusu ise Mert ile Peri birbirlerine sırılsıklam aşık bir çifttir. Saf bir güzelliğe sahip olan Peri adındaki genç kadın, çok kimseyle paylaşmadığı bir hastalıktan muzdariptir. Artık hayatının iplerini elinde tutmak isteyen Mert ise çok sevdiği babasıyla sorunlar yaşamaktadır. Ama Peri’nin hastalığı birtakım problemler yaşayan bu insanları birbirlerine daha çok yakınlaştıracaktır.



Peri Masalı Film İzle

Cuban Fury 2014 Türkçe film İzle

Yönetmenliğini James Griffiths n yaptığı Aşkın Dansı – Cuban Fury 2014 yılında çekildi ve 14 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi.İngiltere de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.2/10  puan aldı. Başrollerinde Ben Radcliffe , Ian McShane , Isabella Steinbarth , Brandon Robinson , Louis Kyriacou gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jon Brown, Nick Frost yazdı. Filmin konusu ise 13 yaşındaki Bruce Garrett dansa üstün bir yeteneği olan ve UK Salsa turnuvasına katılmak için İngiltere’ye giden genç bir dansçıdır. Londra sokaklarında bir olaya karıştıktan sonra kendini kaybedince o an itibarıyla umut vaadeden kariyeri sonlanır ve hayatı planladığından başka bir yöne doğru evrilir. Aradan 22 yıl geçer ve halen gerek bedenen gerekse ruhen çökmüş durumdadır. Bu esnada hayatına zeki, eğlenceli ve güzel bir kadın olan yeni patronu Julia girer. Bruce her geçen gün daha fazla hayranlık duyduğu bu kadının kendisi için çok fazla olduğunu düşünmeden edemez. Julia ise kendi problemleriyle boğuşmaktadır. Bruce, Sam’in telkinleri sayesinde dansa geri dönecek ve yıllarca içinde gömülü olan en büyük korkusunu yenmeye çalışacaktır.



Cuban Fury 2014 Türkçe film İzle

Alex Cross Türkçe Film İzle

Yönetmenliğini Rob Cohen n yaptığı Alex Cross 2012 yılında çekildi ve 20 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.1/10  puan aldı. Başrollerinde Tyler Perry , Edward Burns , Matthew Fox , Jean Reno , Carmen Ejogo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Marc Moss , Kerry Williamson yazdı. Filmin konusu ise Detektif Alex Cross bir aile kutlaması esnasında sevilen bir akrabasının korkunç bir şekilde öldürüldüğü haberini alır. Alex katili yakalayacağına dair yemin eder ve kısa bir süre sonra akrabasının Washington’ın en vahşi ortamlarına karışmış olduğunu öğrenir. Ve katilin tek kurbanı Alex’in akrabası da değildir.


Saklanamazsın

Katilin peşine düşen Alex ve kız arkadaşı Detektif Brianna Stone, içeriye girecek referanslara sahip olan herkesin her fantezisinin mümkün olabileceği bir yere ulaşırlar. Alex ve Bree toplumun farklı seviyelerinden gelen çok önemli, çok iyi korunan ve oldukça tehlikeli insanlarla karşı karşıya kalırlar. Burada kesin olan tek şey, bu insanların sırlarını saklamak için her şeyi yapacak kapasitede olmalarıdır.


Hayatta kalmak için tek umudun Alex Cross

Alex katile yaklaştıkça, çok önemli bir kanıt keşfeder: tüm dünyayı sarsacak bir kanıttır bu..



Alex Cross Türkçe Film İzle

Hotell 2013 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Lisa Langseth n yaptığı Hotell 2013 yılında çekildi ve 06 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. İsveç ve Danimarka da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.5/10  puan aldı. Başrollerinde Alicia Vikander, David Dencik, Anna Bjelkerud gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lisa Langseth yazdı. Filmin konusu ise Erica (Alicia Vikander -Yasak Aşk, Anna Karenina), hayatta sahip olmak istediği her şeye sahiptir; iyi bir iş, bir çok arkadaş ve sağlam bir ilişki. Fakat başına gelen beklenmedik bir olay yüzünden bu mükemmel hayat geçmişte kalır ve Erica bir anda kontrol takıntısını yönetemez hale gelir.


Grup terapisine başlayan Erica, farklı problemleri ve travmaları olan başka insanlarla tanışır. Zaman içinde grupta şöyle bir soru gündeme gelir; Bir gün uyandığımızda farklı bir insan olsaydık ne olurdu? Grup böylelikle kişiliklerini tekrar şekillendirebilecekleri tanınmadıkları bir yere gitmeye karar verir ve otellerde kalmaya başlar. Avrupa sinemasının en yetenekli genç yıldızlarından biri olan Lisa Langseth’in (Pure) yazıp yönettiği “Hotell” komik ve etkileyici bir drama.



Hotell 2013 Türkçe Dublaj İzle

23 Haziran 2014 Pazartesi

Rob The Mob 2014 Film İzle

Yönetmenliğini Raymond De Felitta n yaptığı Rob The Mob 2014 yılında çekildi ve 21 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.4/10 puan aldı. Başrollerinde Michael Pitt,

Nina Arianda, Andy Garcia gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jonathan Fernandez yazdı. Filmin konusu ise 1991 yılının New York’unda , mafyanın sosyal bir kulübünü soymaya çalışan bir çift bu iş için plan hazırlamaktadır. Planı uygulamaya koyunca beklenmedik olaylar ortaya çıkacak ve hedef haline geleceklerdir. Hem FBI tarafından hem de mafya tarafından aranan çift, boylarından büyük bir işe kalkıştıklarını zamanla anlayacaktır.

Rob the Mob , Raymond De Felitta tarafından yönetilen bir drama filmidir.1991 yılının New York’unda geçen olayda.Mafyanın sosyal bir kulübünü soymaya çalışan bir çiftin yaşadıkları olay ele alınmıştır.



Rob The Mob 2014 Film İzle

Silinmiş Mesajlar Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Rob Cowan n yaptığı Silinmiş Mesajlar Messages Deleted 2009 yılında çekildi ve 06 Şubat 2009 tarihinde gösterime girdi. Kanada ds çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.0/10 puan aldı. Başrollerinde Matthew Lillard , Deborah Kara Unger , Gina Holden , Michael Eklund , Brandon Jay Mclaren gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Larry Cohen yazdı. Filmin konusu ise Silinmiş Mesajlar 2009 yapımı gerilim filmi. Senaryo yazarlığı yapan Joel’in bir gün telesekreterine gelen bir mesajdan sonra başlayan ölümler devamında her yeni mesaj ve bu mesaj ardından meydana gelen ölüm. Bu ölümlerin suçlusu gibi gözüken Joel kendini aklamak için çaba gösterirken yüzleştiği acı gerçekler onu iyice şaşırtır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Silinmiş Mesajlar hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Silinmiş Mesajlar izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Silinmiş Mesajlar Türkçe Dublaj İzle

Hayvan – Animal 2014 Film İzle

Yönetmenliğini n yaptığı Hayvan – Animal 2014 yılında çekildi ve 01 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.6/10 puan aldı. Başrollerinde Jeremy Sumpter , Joey Lauren Adams , Elizabeth Gillies , Keke Palmer , Amaury Nolasco gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Thommy Hutson, Catherine Trillo yazdı. Filmin konusu ise Bir hafta sonu tatili için bir grup genç kendilerini yabancı topraklarda mahsur bulurlar. Izole edilmiş bir kabin içinde Kana susamış bir yırtıcı tarafından takip edildiklerinin farkına varırlar.Ölü sayısı arttıkça grup aralarındaki farklılıkları bi kenara koyarak hayatta kalma mücadelisi verirler..



Hayvan – Animal 2014 Film İzle

Nick ve Norah’nın Bitmeyen Şarkıları Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Peter Sollett n yaptığı Nick ve Norah’nın Bitmeyen Şarkıları 2008 yılında çekildi ve 06 Eylül 2008 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.7/10 puan aldı. Başrollerinde Aaron Yoo , Jay Baruchel , Michael Cera , Kat Dennings , Alexis Dziena gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lorene Scafaria, Rachel Cohn, David Levithan yazdı. Filmin konusu ise Tris yeni birini bulmuştur. Halbuki Nick’ten ayrılalı -Nick’in saatine göre- 3 hafta 2 gün ve 23 saat olmuştur.


Tris’in bu kadar çabuk yoluna devam etmesine karşılık kendinin de toparlandığını göstermek için Nick çaresizce, yanında gördüğü kıza dönüp ondan 5 dakikalığına kız arkadaşı olmasını ister.


Bu teklif, Manhattan’da Nick ve Norah’nın hiç bir zaman unutamayacakları çılgınlık ve romantizmle dolu bir geceyi başlatır.



Nick ve Norah’nın Bitmeyen Şarkıları Türkçe Dublaj İzle

Mother of George 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Andrew Dosunmu’ n yaptığı Mother of George 2013 yılında çekildi ve 18 Ocak 2013 tarihinde gösterime girdi. Nijerya ve ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Danai Gurira , Isaach De Bankolé , Anthony Okungbowa , Bukky Ajayi , Yaya DaCosta gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Darci Picoult yazdı. Filmin konusu ise Evliliği için her şeyi yapmaya ve her riski almaya gönüllü bir kadının öyküsü.



Mother of George 2013 Film İzle

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır Film İzle

Yönetmenliğini Jim Jarmusch n yaptığı Sadece Aşıklar Hayatta Kalır 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.6/10 puan aldı. Başrollerinde Mia Wasikowska, Tilda Swinton, Tom Hiddleston gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jim Jarmusch yazdı. Filmin konusu ise yüzyıllardır birbirine aşık iki vampir arasında geçiyor. Bu iki aşık, numunelik dışlanmışlardır, klasik bohemlerdir, son derece zeki ve bilgedirler.


Başrollerde Tom Hiddleston, Tilda Swinton ve Mia Wasikowska var. Yönetmen koltuğunda ise Jim Jarmusch oturuyor.



Sadece Aşıklar Hayatta Kalır Film İzle

Herkesin Keyfi Yerlinde - Everybody's Fine Film İzle

Yönetmenliğini Kirk Jones n yaptığı Herkesin Keyfi Yerlinde 2009 yılında çekildi ve

05 Şubat 2010 tarihinde gösterime girdi. ITalya ve ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.2/10 puan aldı. Başrollerinde Drew Barrymore, Kate Beckinsale, Melissa Leo, Robert De Niro, Sam Rockwell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kirk Jones, Giuseppe Tornatore, Tonino Guerra yazdı. Filmin konusu ise Ailesini kaybetmiş ve çocuklarıyla baş başa kalmış çaresiz bir baba. Bu yalnızlık onu sürekli yanlışlara doğru yitmektedir. Yaptığı yanlışlar yüzünden çocuklarından kopan baba ileriki zamanlarda tekrardan ailesini toparlamak istemektedir.



Herkesin Keyfi Yerlinde - Everybody's Fine Film İzle

Kendime İyi Bak Film izle

Yönetmenliğini Ruhi Yapıcı, Serhan Arslan n yaptığı Kendime İyi Bak ni 2014 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.1/10 puan aldı. Başrollerinde Aslı Tandoğan, Begüm Birgören, Çağdaş Onur Öztürk, Filiz Ahmet, Gökçe Özyol gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ruhi Yapıcı, Serhan Arslan yazdı. Filmin konusu ise Yeşim ve Emre bir süredir birlikte olan ve evlilik kararı alan genç bir çifttir. Artık düğünlerine bir hafta kalmıştır ve son hazırlıklar devam etmektedir. Emre davetiyelerini vermek için arkadaş grubuyla toplanır ve bu buluşmaya eski sevgilisi Begüm de gelir. Begüm’ü böylesine beklenmedik bir anda gören Emre’nin kafası karışmaya başlar ve durum Yeşim’le olan ilişkisini de etkiler. Begüm’ün amacı da Emre’nin kafasının daha da karışmasını sağlamaktadır ve başarılı da olmuştur. Emre şimdi düğününe bir hafta kala iki kadın arasında sıkışıp kalmıştır.

Romantik komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Aslı Tandoğan, Begüm Bingören ve Çağdaş Onur Öztürk gibi genç oyuncuların yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Ruhi Yapıcı ile birlikte üstlenen isim Hayat Bilgisi dizisinden de hatırladığımız Serhan Arslan.



Kendime İyi Bak Film izle

22 Haziran 2014 Pazar

Hızlı ve Korkusuz – Vehicle 19 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Mukunda Michael Dewil n yaptığı Hızlı ve Korkusuz – Vehicle 19 2013 yılında çekildi ve 11 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.8/10  puan aldı. Başrollerinde Paul Walker , Naima McLean , Gys de Villiers , Leyla Haidarian , Tshepo Maseko gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mukunda Michael Dewil yazdı. Filmin konusu ise Michael Wilks boşanma şartlarını konuşmak için eski karısını ziyarete gidiyordu… Havaalanında kiraladığı araba bir başka araba ile karıştığında ise bütün şehrin polislerinin peşine düşeceğinden bihaberdi… Hayatı boyunca düştüğü her zorluktan kaçarak uzaklaşan bir adam olan Micheal bu kez kaçışın bir seçenek olmadığının acı da olsa farkına varacaktı.



Hızlı ve Korkusuz – Vehicle 19 Türkçe Dublaj İzle

Tom Sawyer Ve Arkadaşları – Tom und Hacke film İzle

Yönetmenliğini Norbert Lechner n yaptığı Tom Sawyer Ve Arkadaşları – Tom und Hacke 2012 yılında çekildi ve 01 Temmuz 2012 tarihinde gösterime girdi. Almanya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde Benedikt Weber,Xaver-Maria Brenner gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rudolf Herfurtner,Mark Twain yazdı. Filmin konusu ise Almanya’da II.Dünya Savaşı sonlarına doğru geçen, Tom Sawyer ve Huckleberry Finn hikayesi. Dostluk ve cesaret ile ilgili bir hikaye.


Bavyera 1940′ların sonu. Tom, savaşta ailesini kaybetmiş ve terzilik yaparak Tom ve kendi oğlunun zor şartlarda geçimini sağlayan, teyzesinin yanında yaşamaktadır. Arkadaşı Hecke ise eski bir şantiye karavanında yaşayan bir yetimdir. Geceleri haylazlık peşinde koşmaktadırlar. Tom yanlışlıkla teyzesinin dikiş makinasını bozar. Dolunayda mezarlıkta Hecke’nin siğillerinde kurtulmak için büyü yapma girişiminde bulukdukları anda, korkunç bir cinayete tanık olurlar. Sabıkalı karaborsacı Ami-Joe sigara kartonlarından payını istmektedir. Tom ve Hecke dehşete düşüp hiç kimseye bişey söylememek için yemin ederler. Daha sonra Ami-Joe iyi huylu, kullanılmış kağıt satıcısı Bay Georg Muffler haksız yere suçlanmasıyla mahkemeye alınır, artık ne yapacaklarını bilememektedirler. Tom’un vicdanını rahatsız eder. Kırdığı dikiş makinesinin yerine yenisini alabilmek içinse paraya ihtiyacı vardır. Tom’un aklına parlak bir fikir gelir; katili oyuna getirecek ve gerekli parayı sağlayacaktır. Fakat bu fikir tehlikeli bir maceranın da başlangıcı olur.



Tom Sawyer Ve Arkadaşları – Tom und Hacke film İzle

Baron Munchausen'in Maceraları Animasyon izle

Yönetmenliğini Terry Gilliam n yaptığı Baron Munchausen’in Maceraları 1988 yılında çekildi ve 1988 tarihinde gösterime girdi.İngiltere , İtalya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.2/10 puan aldı. Başrollerinde Jonathan Pryce, Oliver Reed, Robin Williams, Sarah Polley, Uma Thurman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Charles McKeown, Terry Gilliam, Gottfried August Bürger yazdı. Filmin konusu ise 17.yüzyıl aristokratı olan Baron Munchausen (John Neville), yanındaki özel yetenekli adamları Berthold (Eric Idle), Adolphus (Charles McKeown), Albrecht (Winston Dennis)ve küçük bir kızla, Türklerin işgalinde olan şehri kurtarmak için maceradan maceraya atılıyorlar. Dev bir deniz canavarı tarafından yutulmak, aya yolculuk yapmak, Venüs’le (Uma Thurman) dans etmek bu maceralardan sadece birkaçı?



Baron Munchausen'in Maceraları Animasyon izle

Recep ivedik 4 Fragman İzle

Yönetmenliğini Togan Gökbakar n yaptığı Recep ivedik 4 Hd , yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.2/10 puan aldı. Başrollerinde Arda Hacıoğlu, Berna Üçkaleler, Ece İncebay, Gülşah Yanaş, Şahan Gökbakar gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sahan Gökbakar yazdı. Filmin konusu ise Muhteşem komediye hazır olun !! Recep ivedik 4 baglanfilmizle.com farkıyla sizlerle ! Çamaşırhane yapımcılığında 21 şubatta vizyona giren recep ivedik 4 filmi izleyenleri bir kez daha diğer seriler gibi komediye boğuyor. Recep ivedik bu filminde mahallenin futbol oynadığı sahanın zengin bir iş adamı tarafından inşaat yapılmasını istemediği için survivor’a katılıp yarışmayı kazanıp o tarlayı satın almak ister. Keyifli seyirler dileriz ! Filmin oyunculuklarını Şahan Gökbakar , Arda Hacıoğlu , Gülşah Yanaş , Berna Üçkaleler , Ece İncebay yapmaktadır. Yönetmen ise Şahan Gökbakar’ın abisi Togan Gökbakar ‘ dır . Keyifli seyirler dileriz ! Baglanfilmizle.com fark yaratır.



Recep ivedik 4 Fragman İzle

Boşanmalar – Divorces Film izle

Yönetmenliğini Valérie Guignabodet n yaptığı Boşanmalar – Divorces 2009 yılında çekildi ve 14 Ekim 2009 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.4/10  puan aldı. Başrollerinde François-Xavier Demaison , Pascale Arbillot , Mathias Mlekuz , Brigitte Catillon , Juliette Arnaud gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Valérie Guignabodet , Franck Philippon yazdı. Filmin konusu ise Valentine (Pascale Arbillot) ile Alex (François-Xavier Demaison) iki şirin çocuk sahibi mutlu bir çittir İkisi de avukattır ve boşanma davalarına bakmaktadırlar Günün birinde Valentine, kocasının kendisini genç bir kadın ile aldattığını öğrenir Üstelik Alex ihanet için karısından özür bile dilememektedir Kocasının tavırları karşısında çok incinen Valentine boşanmaya karar verir İki avukat, müşterileri için kullandıkları ‘ince’ taktikleri şimdi birbirlerine karşı kullanmaya başlarlar..



Boşanmalar – Divorces Film izle

The Quiet Ones 2014 Film İzle

Yönetmenliğini John Pogue n yaptığı The Quiet Ones 2014 yılında çekildi ve 11 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD , İngiltere de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.3/10  puan aldı. Başrollerinde Jared Harris , Sam Claflin , Erin Richards , Rory Fleck-Byrne , Olivia Cooke gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Craig Rosenberg , Oren Moverman yazdı. Filmin konusu ise Tartışmalı yöntemler ile en iyi öğrencilerini tehlikeli deneylerde kullanan alışılagelmişin dışında bir profesörün hikayesini anlatıyor. Deneyin amacı ise şeytani bir ruh yaratmak. Paranormal aktivitelerin insanin negatif enerjisinin neden olduğu teorisine dayanarak, kafayı sıyırmış bilim adamaları genç bir kızın üzerinde bir dizi deney uygular ve kızı deliliğin sınırına iter. Korkutucu olaylar ile birlikte şok edici ve korkunç sonuçlar doğmaya başlayınca, grup hayal ettiklerinden daha kötü ve kuvvetli bir güce yol açtıklarını fark edeceklerdir.



The Quiet Ones 2014 Film İzle

Kuşlar Şehrinde Macera – Zambezia Animasyon izle

Yönetmenliğini Wayne Thornley n yaptığı Kuşlar Şehrinde Macera – Zambezia 2012 yılında çekildi ve 07 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. Güney Afrika da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.8/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kiel Murray,Wayne Thornley yazdı. Filmin konusu ise Her türden kuşu barındıran rengârenk bir şehir, bir yaşam alanı… Annesi Amai’nin ölümünden sonra, babası Tendai ile birlikte yaşayan kahramanımız Kai, artık kendi ayakları üzerinde durmaya karar verir. Her yetişkin gibi yuvadan ayrılmak ister. Göklerde özgürce süzülebileceği Zambezia’nın yolunu tutar.

Ne var ki, kötü kalpli Budzo da Zambezia halkı için hain planlar yapmaktadır ve marabutları da amacına alet etmek ister.


Zambezia’ya vardığında sadece bir yabancı olan Kai, burada bir yandan Zoe ve Ezee gibi güzel arkadaşlar edinirken diğer yandan bilge Sekhuru’dan geçmişi hakkında bilmediği şeyler öğrenir.


Küçük Kai ve arkadaşları Zambezia için el ele verip, Budzo’ya karşı amansız bir mücadele yürütürler.



Kuşlar Şehrinde Macera – Zambezia Animasyon izle

Cavemen 2013 Fİlm İzle

Yönetmenliğini Herschel Faber n yaptığı Cavemen 2013 yılında çekildi ve 26 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.2/10  puan aldı. Başrollerinde Alexis Knapp, Chad Michael Murray, Camilla Belle gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Herschel Faber yazdı. Filmin konusu ise LA playboylarından Dean (Skylar Astin), tek gecelik ve içi boş ilişkilerden sıkılmıştır. Partiden daha fazlasını arzu etmektedir. Dokuz yaşındaki yeğeninden ve en yakın arkadaşı Tess (Camilla Belle)’den aldığı küçük bir ilhamla Dean, ilk kez gerçek aşkı aramaya karar verir ki bu modern zaman Los Angeles’ında tahmin ettiğinden çok zor olacaktır.



Cavemen 2013 Fİlm İzle

21 Haziran 2014 Cumartesi

Son Kalan - Lone Survivor 2013 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Peter Berg n yaptığı Son Kalan 2013 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.7/10 puan aldı. Başrollerinde Ben Foster, Emile Hirsch, Eric Bana, Mark Wahlberg, Taylor Kitsch gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Peter Berg, Marcus Luttrell, Patrick Robinson yazdı. Filmin konusu ise Yıl 2005. Afganistan’ın çorak topraklarında Amerika, Taliban’a yönelik operasyonlarına devam etmektedir. Çatışmalar yoğun ve ölümcüldür. Amerikan ordusu, kayıplarının baş sorumlusu ve Taliban’ın iki numaralı adamı olan Admad Shad’ın yerini tespit eder. Böylece “Kızıl Kanatlar” operasyonu için düğmeye basılır. 4 kişilik keşif birliği oluşturularak düşman hattına sızma planlanır. Bu ekibin görevi hedefi görsel olarak teyit edip operasyonu başlatmaktır. Ancak işler umulduğu gibi gitmez ve avcı olan keşif ekibi av durumuna düşer. Admad Shad ve ordusu 4 Amerikan komandosunu kıstırır. Ablukadan kurtulmak mümkün değildir. Çatışma sonunda keşif ekibinden sağ kalmayı başaran tek kişi Marcus Luttrell’dır ve Marcus için hayatta kalma mücadelesi yeni başlamaktadır.



Son Kalan - Lone Survivor 2013 Türkçe Dublaj İzle

Düşler Ülkesi Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Marc Forster n yaptığı Düşler Ülkesi – Finding Neverland 2004 yılında çekildi ve 18 Şubat 2005 tarihinde gösterime girdi.ABD, İngiltere de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.8/10 puan aldı. Başrollerinde Johnny Depp,

Kate Winslet, Dustin Hoffman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Allan Knee, David Magee yazdı. Filmin konusu ise Karısıyla arası çok da iyi olmayan Barrie, karısının karşı çıkmalarına rağmen bu aileyle yakınlık kurmaya başlar. Aynı şekilde Davies ailesinde de büyükanne Emma du Maurier bu yakınlığa karşı çıkmaktadır. Çocuklar, Barrie’nin ilham perileri olmuştur. Onlarla oyunlar oynarken yamaçları gemiye, sopaları kılıca, uçurtmaları periye ve çocukları da “Neverland’ın Kayıp Çocukları”na dönüştürür.



Düşler Ülkesi Türkçe Dublaj İzle

Doğum – Birth Film İzle

Yönetmenliğini Jonathan Glazer n yaptığı Doğum – Birth 2004 yılında çekildi ve 08 Eylül 2004 tarihinde gösterime girdi. ABD , Almanya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.0/10 puan aldı. Başrollerinde Nicole Kidman,

Cameron Bright, Lauren Bacall gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jean-Claude Carrière, Milo Addica, Jonathan Glazer yazdı. Filmin konusu ise Anna, kocası Sean’ın ölümünün ardından günlük hayatına geri dönen genç bir duldur. Evlenmek üzere nişanlanan Anna, Sean olduğunu söyleyen on yaşındaki bir çocukla tanışır. Anlattığı şeylerin saçmalığına rağmen Anna çocuğu aklından bir türlü çıkaramaz ve çocukla olan ilişkisi hayatında vermiş olduğu tüm kararları ve seçimleri sorgulamasına neden olur.



Doğum – Birth Film İzle

Tom Çiftlikte 2014 Film İzle

Yönetmenliğini Xavier Dolan n yaptığı Tom at the Farm – Tom a la Ferme 2013 yılında çekildi ve 20 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. Kanada , Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.1/10 puan aldı. Başrollerinde Xavier Dolan,

PierreYves Cardinal, Lise Roy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michel Marc Bouchard, Xavier Dolan yazdı. Filmin konusu ise Tom,sevgilisi Guillaume’un cenazesi için Quebec kırsalına gidiyor. Orada, Guillaume’un annesi ve son derece maço abisi Francis ile tanışıyor. Kederli ailenin bu ilişkiden haberinin olmadığı açık olmasına açık da, Francis şaşırtıcı bir oyunun kurallarını birer birer koymaya başlayınca işler iyice karışıyor. Bu oyun Tom’u hem boğuyor hem de heyecanlandırıyor.



Tom Çiftlikte 2014 Film İzle

Bi Küçük Eylül Meselesi Yerli Film İzle

Yönetmenliğini Kerem Deren n yaptığı Bi Küçük Eylül Meselesi Hd Tek Part , yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.2/10 puan aldı. Başrollerinde Ceren Moray, Ebru Aykaç, Ege Aydan, Engin Akyürek, Farah Zeynep Abdullah gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Her şeyin yolunda gittiği bir hayata sahip olan Eylül, talihsiz bir olay sonrasında yaşamının son bir ayını unutur. Çevresindeki herkes, tüm arkadaşları ve ailesi ona hiçbir sorun olmadığını söylemesine rağmen Eylül bir şeylerin yolunda gitmediğinden şüphelenir. Tamamen bilinçsizce, sadece içgüdülerini dinleyerek Bozcaada’ya gider ve orada tesadüf eseri hiç tanımadığı tuhaf bir adamla karşılaşır. Bu gizemli yabancı ise kendinden emin bir şekilde Eylül’e kendisini hatırlaması gerektiğini, aşık olduğu adam olduğunu söyler.


Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği aşk filminin başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek paylaşırken, yönetmen ve senarist ise Kerem Deren.



Bi Küçük Eylül Meselesi Yerli Film İzle

Afflicted 2013 Korku filmi izle

Yönetmenliğini Derek Lee, Clif Prowse n yaptığı Afflicted 2013 yılında çekildi ve 09 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. Kanada, ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Clif Prowse,

Derek Lee, Michael gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Derek Lee, Clif Prowse yazdı. Filmin konusu ise iki arkadaşın bir yolculuk sırasında başlarına musallat olan korkunç bir gizemi konu alıyor. Kendi evlerinden ve tanıdıklarından uzakta olan gençlerin başlarına musallat olan bu doğaüstü gizemden kurtulmaya çabası, buluntu film meraklılarını cezbeden bir atmosferle birleşiyor.



Afflicted 2013 Korku filmi izle

Açıl Bana 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Simo Halinen n yaptığı Open up to Me 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. Finlandiya, İsveç de çekilen film için IMDB den izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Leea Klemola , Peter Franzén , Ria Kataja , Emmi Nivala , Alex Anton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Simo Halinen yazdı. Filmin konusu ise Maarit ,uzun yıllar rehber öğretmenlik yaptıktan sonra, geniş kapsamlı bir opresyon geçirmek üzere işinden ayrılmış, sürecin tamamlanmasının ardından aynı alanda bir iş bulana kadar hayatını temizlikçilik yaparak kazanmaya başlamıştır. Birgün, muayenehanesinin temizliğini yaptığı psikolog babasının sağlık problemi nedeniyle acilen İspanya’ya gitmek zorunda kalır ve giderken temizliği bitirdikten sonra kilitlemesi için muayenehanesinin anahtarlarını Maarit’e teslim eder. Maarit, tek başına kaldığı muayenehanede doktorun kıyafetlerini görür ve denemeye karar verir. Tam bu sırada evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Sami, geç kaldığı randevusuna yetişmek için apar topar muayenehaneden içeri girer. Kendisini psikolog zanneden Sami’ye yardım etmeye karar veren Maarit, kendisiyle ilgili bir gerçeği onunla paylaşarak genç adamı şaşırtır. Bu gerçek Sami’nin Maarit’e daha fazla güvenmesine ve bağlanmasına yol açar. Ancak Maarit’in Sami’yi şaşırtacak başka sırları da vardır. Üstelik bir yandan da Sami’nin karısıyla da görüşmektedir. Diğer taraftan hayat Maarit’e de sürprizler hazırlamaktadır. Geçmişi ve dedikodular Maarit’in yakasını bir türlü bırakmamaktadır. Üstelik bu yüzden eski eşi ve kızıyla da problemler yaşamaktadır. Maarit eskiden yaşadığı kasabaya tekrar gitmek zorunda kalacaktır.



Açıl Bana 2013 Film İzle

Haklı Şüphe – Reasonable Doubt Türkçe Dublaj 2014

Yönetmenliğini Peter Howitt n yaptığı Haklı Şüphe – Reasonable Doubt 2014 yılında çekildi ve 17 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. Almanya, Kanada da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.5/10 puan aldı. Başrollerinde Dominic Cooper , Samuel L. Jackson , Gloria Reuben , Ryan Robbins , Erin Karpluk gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Peter A. Dowling yazdı. Filmin konusu ise ölümcül bir vur-kaç suçu işlemiş ve yeniden öldürmeden önce bulup durdurması gereken bir suçluyu (Samuel L. Jackson) akladığını öğrenmek için suçu zaten suçlanmış bir suçluya atmaya karar vermiş Bölge Savcısı Mitch Brockden (Dominic Cooper)’ı anlatıyor.



Haklı Şüphe – Reasonable Doubt Türkçe Dublaj 2014

20 Haziran 2014 Cuma

Özel Kimlik – Special ID 2013 film izle

Yönetmenliğini Clarence Fok Yiu-leung n yaptığı Özel Kimlik – Special ID (2013) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.3/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kam-yuen Szeto yazdı. Filmin konusu ise Ejderha yıllardır Hung’ın Hong Kong üçlü çete bir köstebek olmuştur. Hung adına diğer üç yerel üçlü çeteler ile Dragon tarafından yeni bir müzakere bir başarısızlık Dragon kimliğinin ikinci şüpheli yapar sonra. Hung çetesi her gizli polis silip ayarlar ve bunun sonucunda birçok polis yakaladı ve sildi vardır.Tehlike algılama, Ejderha kaptanının, Cheung onun gizli kariyerine son vermek ister. Ancak, Cheung yerine “Özel Kimlik” ticari bir iş sızmak için Çin’de için Ejderhanı gönderir.Iş çete Dragon önceki oldu dostum Sunny Hung’ın iyi çömezin, tarafından çalıştırılır. Cheung bir zamanlar Sunny iş ayırır misyonu sonuçlanmasında Dragon polis kimliğini yeniden vaat ediyor. Ejderha kabul eder ve onu yerel polis memurları Anakara Çin polis gücünden Lei Peng Fang Jing vardır katılmadan. Onlar Sunny alabilirsiniz Ama önce, ikincisi aniden maruz bırakarak ejderha ve büyük bir tehlike ortadan kaybolur.



Özel Kimlik – Special ID 2013 film izle

Rodencia y el Diente de la Princesa Türkçe Animasyon İzle

Yönetmenliğini David Bisbano n yaptığı Rodencia y el Diente de la Princesa 2012 yılında çekildi ve 11 Ekim 2012 tarihinde gösterime girdi. Peru ve Arjantin de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.5/10  puan aldı. Başrollerinde Hernán Bravo, Natalia Rosminati, Ricardo Alanis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Bisbano yazdı. Filmin konusu ise Rodencia adlı gizemli ormandaki macera soluksuz devam ediyor.. İki fare ve bir büyücü asistanının inanaılmaz mücadelelerini konu edinen harika bir animasyon sizlerle.. Herşeyin yolunda gittiği sırada ormanın ismiyle aydı adı taşıyan kötü kalpli Rodencia isimli adam ise karşılarına çıkabilecek en büyük engellerden biridir.. İyi seyirler.



Rodencia y el Diente de la Princesa Türkçe Animasyon İzle

Petals on the Wind 2014 Film izle

Yönetmenliğini Karen Moncrieff n yaptığı Petals on the Wind 2014 yılında çekildi ve 26 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde Heather Graham, Rose McIver, Wyatt Nash gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Karen Moncrieff yazdı. Filmin konusu ise Cathy, Christopher ve Carrie Foxworth Hall’da bulunan büyükannelerinin çatı katından kaçmalarından 10 yıl sonra kirli geçmişlerini arkalarında bırakmaya çalışırken bazı sırların geride bırakılamayacağını keşfedeceklerdir. Cathy kendini dansçı Julian ile çarpık bir ilişkide bulduğunda, Christopher ile Cathy birbirlerine hissettiklerin yasak duygularla yüzleşmek zorunda kalacaklardır.


Petals On the Wind, Flowers in the Attic filminin devamı niteliğindedir.



Petals on the Wind 2014 Film izle

Rol-lu-ko-seu-tu 2013 KORE FİLMİ İzle

Yönetmenliğini Jung-woo Ha n yaptığı Rol-lu-ko-seu-tu – Fasten Your Seatbelt 2013 yılında çekildi ve 05 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.8/10  puan aldı. Başrollerinde Kyoo-Hwan Choi, Sung-chun Han, Kyung Ho Jung gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jung-woo Ha yazdı. Filmin konusu ise Hallyu yıldızı Ma Joon-Gyu Tokyo’dan Seul’e dönüş yolunda bir uçağa biner. Fakat uçak bir tayfunun içine sürüklenir ve düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalırlar. Ardından tüm uçakta komik olaylar yaşanmaya başlar.



Rol-lu-ko-seu-tu 2013 KORE FİLMİ İzle

Haunt 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Mac Carter n yaptığı Haunt 2013 yılında çekildi ve 11 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.2/10  puan aldı. Başrollerinde Harrison Gilbertson , Liana Liberato , Jacki Weaver , Ione Skye , Brian Wimmer gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrew Barrer yazdı. Filmin konusu ise Bir aile karanlık bir geçmişi olan bir eve taşınıyor. Ethan içine kapalı bir gençtir ama taşındıktan sonra yeni komşularıyla arkadaş olur. İkilinin arasında romantik bir ilişki başlayınca, Ethan’ın ailesinin taşındığı gizemli evi keşfetmeye karar verir ama korkutucu bir alternatif boyutla karşılaşırlar.



Haunt 2013 Film İzle

19 Haziran 2014 Perşembe

Sen Aydınlatırsın Geceyi Film İzle

Yönetmenliğini Onur Ünlü n yaptığı Sen Aydınlatırsın Geceyi , 2013 yılında çekildi ve 01 Kasım 2013 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film için IMDB den izleyicilerden /10 puan aldı. Başrollerinde Ali Atay,

Demet Evgar, Damla Sönmez gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Onur Ünlü yazdı. Filmin konusu ise Cemal, Manisa’nın Akhisar kasabasında babasıyla yaşayan ve kendi berber dükkanlarında çalışan bir adamdır. Kendi halinde gibi görünen Cemal’in içine bir sıkıntı çöker, kendisi bile ne olduğunu bilemez. Öte yandan bu kasabada, gayet sıradan gibi görünen insanların olağanüstü güçleri vardır. Kimi zamanı durdurur, kimi duvarların ardını görür, kimi ölümsüz. Ama hiçbiri de süper kahraman değildir. Herkes her şeyi bilir ve normal hayatına devam eder…

Türk yapımı ender fantastik filmlerden olan Sen Aydınlatırsın Geceyi, siyah-beyaz olarak Onur Ünlü tarafından çekilmiş bir yapım. Tanıdık oyuncuların da yer aldığı filmi sizlere sunuyor; yorumlarınızı bekliyoruz.



Sen Aydınlatırsın Geceyi Film İzle

Aşkın Çekimi – Upside Down Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini n yaptığı Aşkın Çekimi – Upside Down 2012 yılında çekildi ve 05 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi. Kanada , Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.0/10 puan aldı. Başrollerinde Jim Sturgess , Kirsten Dunst , Timothy Spall , Blu Mankuma , Nicholas Rose gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Juan Solanas, Santiago Amigorena, Pierre Magny yazdı. Filmin konusu ise Adam sıradışı bir evrende görünüşte oldukça sıradan bir adamdır. Mütevazi bir şekilde hayatını idame ettirmek için çabalamaktadır ancak bir zamanlar tanıştığı başka bir dünyadan –alt üst edilmiş varlıklı bir dünyadan- gelen Eve isimli bir kız aklından çıkmamaktadır. Çocukluk dönemindeki flörtleşmeleri imkansız bir aşka dönüşmüştür. Adam Eve’i bir gün televizyonda görünce, ona ulaşabilmek için önüne çıkan bütün engelleri aşmaya karar verir.



Aşkın Çekimi – Upside Down Türkçe Dublaj İzle

Aşk Doktoru – Hitch Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini n yaptığı Aşk Doktoru – Hitch 2005 yılında çekildi ve 18 Mart 2005 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.7/10 puan aldı. Başrollerinde Will Smith , Eva Mendes , Kevin James , Amber Valletta , Julie Ann Emery gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kevin Bisch yazdı. Filmin konusu ise Kendine göre imkansız bir aşka tutulmuş olan Albert aşk acısı çekmektedir. Kendisi gibi yardıma muhtaç olup sorunlarını çözmüş kişilerden aldığı bir kart sayesinde Dr.Hitch ile tanışır. Hitch ile tanışmasından sonra hayatı değişecektir. Erkekler arasında bir efsane olan Dr.Hitch artık herkesin dilindedir. Tabii ki bu olay gazetelerin de ilgisini çekmiştir. Güzel gazeteci Sara da bu olayı araştırmaya başlar. Hitch’i tanımaya başladıkça Sara’nın da fikirleri değişecek ve aralarında güzel bir aşk doğacaktır.



Aşk Doktoru – Hitch Türkçe Dublaj İzle

Joy Ride 3 2014 Film İzle

Yönetmenliğini n yaptığı Joy Ride 3 Roadkill 2014 | , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Rusty Nail yani serinin ilk bölümlerinden tanıdığımız kamyon şoförü Paslı Çivi bu kez Otoban 1000 Ralli yarışmasına katılmak için ıssız kestirme yolları kullanan gençleri izleme, sıkıştırma ve yeri geldiğinde işkence ile devam ediyor.



Joy Ride 3 2014 Film İzle

Sahara Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Breck Eisner n yaptığı Sahara 2005 yılında çekildi ve 16 Eylül 2005 tarihinde gösterime girdi. ABD , İspanya , Almanya , İngiltere de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.0/10 puan aldı. Başrollerinde Penélope Cruz , Matthew McConaughey , Steve Zahn , William H. Macy , Rainn Wilson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Clive Cussler, Thomas Dean Donnelly, Joshua Oppenheimer yazdı. Filmin konusu ise Usta kaşif Dirk Pitt (Matthew McConaughey) tarihi bir efsaneye ait bir sikke bulup, Batı Afrika’nın en tehlikeli bölgelerinde hazine avına çıkmaya karar verdiğinde hayatının da en büyük macerasına girişmiş olacaktı. Dirk ve macera arkadaşı Al Giordino (Steve Zahn), yerlilerin deyimiyle “Ölüm Gemisi”ni -gizli bir kargo taşıyan kayıp savaş gemisi- ararken, kayıp hazinenin tüm dünyayı tehdit edecek kadar büyük bir problemle bağlantılı olduğunu düşünen, zeki ve güzel doktor Eva Rojas (Penelope Cruz) ile tanışırlar.


Hiç kimsenin varlığına bile inanmadığı bu gemiyi ararken, Dirk, Al ve Eva, tehlikeli savaşçılara ve tehditkâr bölgeye yenilmemek ve sırrı çözebilmek için, zekâlarına ve cesaretlerine güvenmek zorundaydılar.


Paramount Pictures ve Bristol Bay Productions, Baldwin Entertainment Group, A. J. K Livin Production, Kanzaman Production ortaklığıyla, Breck Eisner’ın yönettiği “Sahara”yı sunar. Clive Cussler’ın romanından uyarlanan senaryo ise Thomas Dean Donelly, Joshua Oppenheimer ve John C. Richards’a ait. Lambert Wilson, Glynn Turman, Delroy Lindo ve William H. Macy gibi oyuncularında yer aldığı “Sahara”nın Amerika dağıtımını ise Paramount Pictures üstlenmiş.


Paramount Pictures, dünyanın en büyük eğlence ve medya kuruluşlarından biri olan ve ayrıca eğlence, spor, haber ve müzik prodüksiyonu, tanıtımı ve dağıtımında lider olan Viacom Inc.’in bir kolu.


Bristol Bay Productions ise, dramadan komediye, aksiyondan korkuya her türde ve her yaşta sinema izleyicisine hitap eden sinema filmlerinin üretimini, finansmanını ve prodüksiyonunu gerçekleştiren AFG (Anschutz Film Group)’nin yan kuruluşu.



Sahara Türkçe Dublaj İzle

Kaldırım Serçesi Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Olivier Dahan n yaptığı Kaldırım Serçesi La Mome 2007 yılında çekildi ve 03 Ağustos 2007 tarihinde gösterime girdi. Fransa , İngiltere , Çek Cumhuriyeti nde çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.7/10 puan aldı. Başrollerinde Marion Cotillard , Gérard Depardieu , Emmanuelle Seigner , Sylvie Testud , Pascal Greggory gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Isabelle Sobelman, Olivier Dahan yazdı. Filmin konusu ise Berlin Film Festivali’nin açılış filmi olan “La Vie En Rose”, başrollerinde Fransız aktris Marion Cotillard, Sylvie Testud, Gérard Depardieu’nun oynadığı, büyüleyici bir Edith Piaf biyografisi. Fransa – İngiltere – Çek Cumhuriyeti ortak yapımı olan film, 140 dakika boyunca ruhunuzu okşayacak Edith Piaf müzikleriyle dolu.


Edith Piaf’ın (Marion Cotillard) 1959’da New York’da verdiği konser sahnesi ile başlayan film, Fransız şarkıcı Piaf’ın, 40’lı yaşlarına odaklanıyor. 1915 yılında dünyaya gelen Piaf, babasının çalıştığı sirk sayesinde küçüklüğünden itibaren pek çok yer dolaştı. O dönemlerde, en yakın arkadaşı Mômone (Sylvie Testud) ile sokaklarda şarkı söyleyerek para kazanıyordu. Bu sırada bir kabare işleten Leplée (Gérard Depardieu) tarafından keşfedildi ve kısa sürede, onu meşhur edecek çevre içine girdi.


“A Very Long Engagement” (Kayıp Nişanlı), adlı filmden tanıdığımız Cotillard, Piaf’ın gençlik yıllarından, 47 yaşında ölümüne kadar olan süreyi büyük başarıyla canlandırıyor. Genç yaşta yakalandığı hastalık ve bağımlılıkların, henüz 40 yaşındayken onu 70 yaşında bir kadın haline dönüştürdüğü, yürüme, konuşma ve şarkı söyleme yetisini kaybettiği süreci tüm çıplaklığı ile gözler önüne seriyor.


Filmde, Piaf’ın büyük aşk yaşadığı ve 1949 yılında bir uçak kazasında hayatını kaybeden boks şampiyonu Marcel Cedan’ın (Jean-Pierre Martins) da önemli bir yeri var.



Kaldırım Serçesi Türkçe Dublaj İzle

Neden Evlendim 2 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Tyler Perry n yaptığı Neden Evlendim 2 , 2010 yılında çekildi ve 02 Nisan 2010 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.1/10 puan aldı. Başrollerinde Janet Jackson, Jill Scott, Tyler Perry gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Tyler Perry yazdı. Filmin konusu ise Terry (Tyler Perry), Dianne (Sharon Leal), Patricia (Janet Jackson), Gavin (Malik Yoba), Sheila (Jill Scott), Troy (Lamman Rucker), Angela (Tasha Smith), Marcus (Michael Jai White) birbirlerine çok bağlı arkadaş topluluğudur ve aynı zamanda da aralarında kan bağı vardır. Heyecanlı ve eğlenceli bir hafta sonu tatili için Bahama Adalarına giderler. Ancak hiç beklenmedik bir şey olur onlardan habersiz aynı otele Sheila’nın eski kocası Mike’da (Richard T. Jones) gelir. Bir anda buz gibi bir hava oluşur. Üstüne üstlük eşlerin birbirlerine olan sadakati konusunda da bir takım olumsuzluklar yaşanmaya başlar. Tüm grup bu kötü durumdan kurtulmak için birbirlerine destek olmaya çalışır. Fakat ansızın ani bir kararla Patricia’la ve Gavin boşanmaya karar verirler grup bu haberle tümden şoke olurken onları barıştırmak için yoğun bir çaba içine girerler.



Neden Evlendim 2 Türkçe Dublaj İzle

Saplantı - Crush 2013 Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini Malik Bader n yaptığı Saplantı Crush 2013 yılında çekildi ve 13 Mart 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.7/10 puan aldı. Başrollerinde Crystal Reed, Lucas Till, Sarah Bolger gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sonny Mallhi yazdı. Filmin konusu ise Scott genç yakışıklı aynı zamanda iyi bir sporcudur. Jules isimli genç kız Scott’a aşık olur ve bunu saplantı haline getirir. Scott ise onu sadece arkadaş olarak görmektedir. Aşkınan karşılık bulamayan Jules Scott’ı elde etmek için şizofren oyunlar oynamaya başlar ve çeşitli planlar kurar. filmizleson.com iyi seyirler diler.



Saplantı - Crush 2013 Türkçe DUblaj İzle

Mavi Dalga Türk Filmi İzle

Yönetmenliğini Merve Kayan, Zeynep Dadak n yaptığı Mavi Dalga 2013 yılında çekildi ve 07 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye , Hollanda, Yunanistan, Almanya de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.6/10 puan aldı. Başrollerinde Ayris Alptekin, Barış Hacıhan, Begüm Akkaya, Nazlı Bulum, Onur Saylak gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Zeynep Dadak, Merve Kayan yazdı. Filmin konusu ise Yaz boyunca görüşemeyen Deniz ve arkadaşlarının birbirlerine anlatacakları çok şey vardır. Son sınıftaki erkeklerin boyu ansızın uzamış, yeni albümler piyasaya çıkmış, Balıkesir’e doğalgaz gelmiştir. Ama aynı zamanda hiçbir şey değişmemiştir sanki. Anne babaları iş güç derdindeyken, Deniz ve arkadaşlarının üniversite tercihi konusunda kafaları hâlâ karışıktır. Günlük hayatın rutin telaşı içinde bir yandan gelecek planları yapar bir yandan da ergenliklerinin en çetrefil dönemini yaşarlar. Kaya’yla yakınlaşıyor olsa da Deniz’in aklı hâlâ rehberlik hocası Fırat’tadır. Arkadaşlarına bunun “her zamanki gibi bir şey” olmadığını kanıtlamak ister. Hem arkadaşlarının gelecek tasarılarından, hem de anne babasının mevcut durumlarından farklı bir hayatı arzular Deniz. Kimsenin bilmediği bir şarkı, umutsuz bir aşk, yalnızlık… İstanbul yerine Ankara, fen yerine sosyal bilimler



Mavi Dalga Türk Filmi İzle

Fists of Legend 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Woo-suk Kang n yaptığı Fists of Legend – Efsane Yumruklar 2013 yılında çekildi ve 12 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi. Güney Kore de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.9/10  puan aldı. Başrollerinde Jeong-min Hwang , Woong-in Jung , Yu-won Lee , Jun-Sang Yoo , Je-mun Yun gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Min-seok Jang yazdı. Filmin konusu ise Bir adam, “Gerçek Savaş.” adında bir reality showa katılır. Programın ucunda 20 milyon won ödül vardır. Yarışmacılar, sıradan insanlardır.



Fists of Legend 2013 Film İzle

Son – Fin 2012 Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini Jorge Torregrossa n yaptığı Son – Fin 2012 yılında çekildi ve 08 Eylül 2012 tarihinde gösterime girdi. İspanya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.9/10  puan aldı. Başrollerinde Maribel Verdú, Daniel Grao, Clara Lago gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jorge Torregrossa yazdı. Filmin konusu ise Bir grup eski arkadaş hafta sonu için bir dağ evine giderler. Yıllar geçmesine rağmen aralarındaki bağ hiç değişmemiş gibidir.Fakat muhabbet ve gülüşmeler arasında karanlık geçmişlerine ait izler farkedilmektedir. Aniden gelen başlarına gelen garip bir olay hepsini çok şaşırtarak ve dış dünya ile olan bağları kesilecektir



Son – Fin 2012 Türkçe DUblaj İzle

17 Haziran 2014 Salı

Kar Patileri Türkçe Aile Filmi İzle

Yönetmenliğini Robert Vince n yaptığı Snow Buddies – Kar Patileri 2008 yılında çekildi ve 05 Şubat 2008 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.5/10 puan aldı. Başrollerinde James Belushi,

Jimmy Bennett, Lothaire Bluteau gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Robert Vince, Anna McRoberts, Kevin DiCicco yazdı. Filmin konusu ise Konuşan kar köpekleri olan 5 maceracı, bir dondurma kamyonunu takip etmektedir. Alaska’ya doğru yola çıkan kamyonla birlikte bir çok maceraya atılacak olan köpekler için sürpriz dolu bir yolculuk olacaktır.

Disney yapımı bir aile filmi olan Kar Patilerini sizlere Türkçe dublajlı sunuyor; iyi seyirler diyoruz.



Kar Patileri Türkçe Aile Filmi İzle

Mikra Anglia 2013 Fİlm İzle

Yönetmenliğini Pantelis Voulgaris n yaptığı Mikra Anglia 2013 yılında çekildi ve 05 Aralık 2013 tarihinde gösterime girdi. Yunanistan da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.1/10 puan aldı. Başrollerinde Pinelopi Tsilika,

Sofia Kokkali, Aneza Papadopoulou gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ioanna Karystiani yazdı. Filmin konusu ise Küçük İngiltere adlı bir Yunan adasında, 1930′lu yıllarda geçen hikayede, denize açılan tayfalar bazen evlerine hiç bir zaman dönemez. Onların geride bıraktıkları anneleri, eşleri, kız kardeşleri veya sevgilileri her gün gelmeleri için dua eder. Fakat bu döngü asla kırılmayacaktır.

Yunan yapımı olan ve oldukça yüksek puana sahip bu filmi sizlere sunuyor; yorumlarınızı bekliyoruz.



Mikra Anglia 2013 Fİlm İzle

Dövüşçü – A Fighting Man 2014 Türkçe İzle

Yönetmenliğini Damian Lee n yaptığı Dövüşçü – A Fighting Man 2014 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.0/10  puan aldı. Başrollerinde Gord Apolloni , Daina Barbeau , Adam Beach , Greg Steven Brown , James Caan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Damian Lee yazdı. Filmin konusu ise Bir tarafta umutları için dövüşürken ,diğer taraf ise kefareti için dövüşür..Hayatlarını değiştirecek büyük bir mücadele için ringde karşı karşıya gelen iki adam..İyi seyirler.



Dövüşçü – A Fighting Man 2014 Türkçe İzle

Yaldızlı Kafes – The Gilded Cage 2013 Türkçe İzle

Yönetmenliğini Ruben Alves n yaptığı Yaldızlı Kafes – The Gilded Cage 2013 yılında çekildi ve 17 Ocak 2013 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.5/10  puan aldı. Başrollerinde Rita Blanco, Joaquim de Almeida, Roland Giraud gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ruben Alves, Luc-Olivier Veuve yazdı. Filmin konusu ise Her anı kahkahalarla dolu komedi yüklü bir yapım..Yönetmenliği Ruben Alves üstlenmektedir..İyi seyirler.



Yaldızlı Kafes – The Gilded Cage 2013 Türkçe İzle

Mavi Yasemin 2013 Türkçe İzle

Yönetmenliğini Woody Allen n yaptığı Mavi Yasemin – Blue Jasmine 2013 yılında çekildi ve 27 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.4/10  puan aldı. Başrollerinde Cate Blanchett , Joy Carlin , Richard Conti , Glen Caspillo , Alec Baldwin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Woody Allen yazdı. Filmin konusu ise New York’lu çekici ve göz alıcı bir ev kadını, son derece gösterişli bir yaşam sürmektedir. Ancak parasını bu denli cömertçe harcaması nedeniyle büyük bir mali krizin içine sürüklenir ve iflas etmenin eşiğine gelir. Tek çıkış yolu ise San Francisco’da tanıştığı ve kendisine finansal anlamda yardım edeceğini düşündüğü adamı bulmak için San Francisco’ya gitmektir.



Mavi Yasemin 2013 Türkçe İzle

Taş Yağmuru – Stonados Türkçe Film İzle

Yönetmenliğini Jason Bourque n yaptığı Taş Yağmuru – Stonados 2013 yılında çekildi ve 13 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 3.2/10  puan aldı. Başrollerinde Miranda Frigon, Paul Johansson, Sebastian Spence gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rafael Jordan yazdı. Filmin konusu ise Boston`da ortaya çıkan büyük kasırga beraberinde büyük taş kütlelerini de getirince ortalık cehenneme döner..Şehri büyük bir kaos sarar.Daha önce hiç denenmemiş bir planı Joe,Şehri bu felaketten kurtarabilecek mi? İyi seyirler.



Taş Yağmuru – Stonados Türkçe Film İzle

2001 Yamyam – 2001 Maniacs Türkçe Film İzle

Yönetmenliğini n yaptığı 2001 Yamyam – 2001 Maniacs 2005 yılında çekildi ve 12 Mayıs 2005 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.4/10  puan aldı. Başrollerinde Robert Englund , Lin Shaye , Giuseppe Andrews , Jay Gillespie , Marla Malcolm gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Chris Kobin | Tim Sullivan yazdı. Filmin konusu ise 3 üniversiteli kafadar Anderson Lee, Cory Jones ve Nelson Elliot, bir benzin istasyonunda tanıştıkları Joey , Kat ve Ricky ile eski bir güney kentine keşif ve tatil için gitmeye karar verirler . gittikleri kentte geleneksel barbekü kutlamalarına kalmaları için kentteki halk tarafından ikna edilirler. fakat gençler barbekü kutlamalarına henüz katılamadan kentteki yerliler Onların tadına bakmak isteyecektir.



2001 Yamyam – 2001 Maniacs Türkçe Film İzle

Inside Llewyn Davis 2013 Türkçe İzle

Yönetmenliğini Joel Coen, Ethan Coen n yaptığı Inside Llewyn Davis – Sen Şarkılarını Söyle 2013 yılında çekildi ve 17 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD, İngiltere, Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.8/10  puan aldı. Başrollerinde Oscar Isaac , Carey Mulligan , Justin Timberlake , Ethan Phillips , Robin Bartlett gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joel Coen , Ethan Coen yazdı. Filmin konusu ise Müzik tarihinden melankolik, bazen acımasız olduğu kadar da eğlenceli bir dönemi anlatan Coen Kardeşlerin son filmi, genç bir folk şarkıcısının 1961 yılında New York müzik piyasasında tutunma mücadelesini izliyor. New York kışının insafına kalan Llewyn Davis elinde gitarıyla bazılarına kendi yol açtığı türlü aksilikleri aşmaya çabalamaktadır. Ne iş olursa yapmakta, Greenwich Village’daki kafelerden görüşme yapmak üzere boş Chicago kulüplerine savrulup durmaktadır.



Inside Llewyn Davis 2013 Türkçe İzle

Breathe In 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Drake Doremus n yaptığı Breathe In 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Guy Pearce , Amy Ryan , Felicity Jones , Mackenzie Davis , Matthew Daddario gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Drake Doremus, Ben York Jones yazdı. Filmin konusu ise Andin Drake Doremus’un filminde Felicity Jones, evinde yaşadığı ailenin babasıyla (Guy Pearce) ilişkisi olan bir öğrenciyi canlandırıyor.



Breathe In 2013 Film İzle

The Invisible Woman 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Ralph Fiennes n yaptığı Görünmeyen Kadın – The Invisible Woman 2013 yılında çekildi ve 09 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film için IMDB den izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Felicity Jones , John Kavanagh , Tom Attwood , Susanna Hislop , Tom Burke gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Abi Morgan, Claire Tomalin yazdı. Filmin konusu ise Kariyerinin zirvesinde olan Charles Dickens, ölene dek gizli aşkı olarak kalacak olan genç bir kızla tanışır.



The Invisible Woman 2013 Film İzle

Munger Yolu Türkçe İzle

Yönetmenliğini Nicholas Smith n yaptığı Munger Yolu – Munger Road 2011 yılında çekildi ve 30 Eylül 2011 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Bruce Davison , Randall Batinkoff , Trevor Morgan , Brooke Peoples , Hallock Beals gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nicholas Smith yazdı. Filmin konusu ise “Munger Road” Orta batıdaki bir kasabada geçiyor. Bir grup genç yıllar önce korkunç bir trajedinin yaşandığı ünlü ‘Munger Road’a gider. Grubun başına korkunç bir olay gelir. Yerel polis ise bu olaydan sonra her yıl düzenlenen Korkuluk Festivali için şehre gelen binlerce insan arasında bir katilin dolaştığını fark eder.



Munger Yolu Türkçe İzle

All Things to All Men 2013 Film İzle

Yönetmenliğini George Isaac n yaptığı All Things to All Men 2013 yılında çekildi ve 05 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi.İngiltere de çekilen film için IMDB den izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Toby Stephens , Rufus Sewell , Mark Badham , Gabriel Byrne , Gil Darnell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu George Isaac yazdı. Filmin konusu ise Bir hırsız, başına buyruk polis ve Londra’nın suç patronu arasındaki ölümcül kedi-fare oyunu…



All Things to All Men 2013 Film İzle

Kızkardeşler – Sisters - Syostry İzle

Yönetmenliğini Sergey Bodrov Jr. n yaptığı Kızkardeşler – Syostry Rus 2001 yılında çekildi ve 10 Mayıs 2001 tarihinde gösterime girdi. Rusya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.0/10 puan aldı. Başrollerinde Oksana Akinshina,

Katya Gorina, Roman Ageev gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gulshat Omarova, Sergey Bodrov, Sergey Bodrov Jr. yazdı. Filmin konusu ise Sveta ve Dina adlı iki küçük kız, babalarının kirli işleri yüzünden farklı akrabalarında yaşamak zorunda kalırlar. Her ikisinin de kaldığı akrabalarıyla arası iyi değildir. Kız kardeşler kendi başlarına bir yolculuğa çıktıklarında, onları para karşılığı başka ailelere satmaya çalışan kirli insanlarla mücadele etmek zorunda kalırlar.

Rus yönetmen Sergey Bodrov’un oğlu tarafından çekilen ve film çekimleri sırasında öldüğü söylenen yönetmenin bu filmini sizlere sunuyor; yorumlarınızı bekliyoruz.



Kızkardeşler – Sisters - Syostry İzle

Dünyanın Durduğu Gün Film İzle

Yönetmenliğini Scott Derrickson n yaptığı Dünyanın Durduğu Gün 2008 yılında çekildi ve 12 Aralık 2008 tarihinde gösterime girdi.ABD, Kanada da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.5/10 puan aldı. Başrollerinde Keanu Reeves,

Jennifer Connelly, Kathy Bates gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Scarpa, Edmund H. North yazdı. Filmin konusu ise Washington D.C’de sıradan bir gün yaşanırken, içinde uzaylı Klaatu ve onun birçok güce sahip robotu Gort’u taşıyan bir UFO şehrin tam ortasına iniş yapar. UFO’nun içinde çıkan Klaatu ve Gort,yeryüzüne barış getirmek için görevlendirilmişlerdir. Ancak gezegenler arası bir barış için belki de yeryüzünü yok olması gerekmektedir. Klaatu, yeryüzü için hala umut olduğunu düşünürken, ordu tarafından yok edilir. Bu nedenle robotu Gort, daha sert ve agresif tedbirler almak zorunda kalır.


Filmde Reeves Klaatu’yu canlandırırken, Jennifer Connelly ise onun yeryüzünde tanışacağı bilim insanlarından Helen Benson’ı oynuyor.



Dünyanın Durduğu Gün Film İzle

İsimsiz Romantikler Film İzle

Yönetmenliğini Jean-Pierre Améris n yaptığı Les Emotifs Anonymes – İsimsiz Romantikler 2010 yılında çekildi ve 09 Kasım 2010 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Benoît Poelvoorde,

Isabelle Carré, Lorella Cravotta gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jean-Pierre Améris, Philippe Blasband yazdı.

Fransa’da bu hafta daha çok romantizmi komediyle birleştiren filmler izleyiciyle buluştu. Jean-Pierre Ameris’in yönettiği fransız-belçika ortak yapımı romantik- komedi Les Emotifs Anonymes ön gösterimlerinde bu tip filmleri zor beğenen eleştirmenleri bile tavladı.


Birlikte birçok filmde rol alan ve fransız sinemasının uyumlu çiftlerinden biri haline gelen Isabelle Carre ve Benoît Poelvoorde’yi bir kez daha bir araya getiren film “ilk bakışta aşk” temasına odaklanıyor.

Filmin konusu ise İkisi de aşırı duygusallıklarından bir türlü aradıkları aşkı bulamayan çikolata fabrikası müdürü erkek ile çikolata ustası bir kadını birleştiren film, çiftin ilişkilerindeki zorlukları aşmasını esprili bir dille anlatıyor.



İsimsiz Romantikler Film İzle

Tutsak - Cautiva Film İzle

Yönetmenliğini Gaston Biraben n yaptığı Tutsak 2003 – Cautiva Film 2004 yılında çekildi ve 20 Mart 2004 tarihinde gösterime girdi. Arjantin de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.5/10 puan aldı. Başrollerinde Bárbara Lombardo,

Susana Campos, Hugo Arana gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu da Gaston Biraben yazdı. Filmin konusu ise Herşey zenginlere dini eğitim veren bir okulda okuyan Christina’ nın bir gün, bir yargıçın emriyle savcılık bürosuna getirilmesiyle başlıyor. Arjantin hükümetinin diktatörlük (1970 ile 80 arası) döneminde 30000 (otuzbin) faili meçhul cinayete karıştığı bilinmektedir ve 1994 yılında geçen bu filmde de savcımız bu cinayetlerden arta kalan çocuklara gerçek ailelerinin adlarını teslim etmek istemektedir. Christina 16 yıldır başka bir aile tarafından, onların çocuklarıymış gibi yetiştirilmiştir ve mutludur ancak şimdi gerçekle yüzleşir ve emekli polis olan babasının da sorumlu olduğu bir katliamda gerçek anne ve babasının peşine düşer.



Tutsak - Cautiva Film İzle

İkiz Hayat – The Pretty One Film İzle

Yönetmenliğini Jenée LaMarque n yaptığı İkiz Hayat – The Pretty One 2013 yılında çekildi ve 04 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde Zoe Kazan,

Jake Johnson, Ron Livingston gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jenée LaMarque yazdı. Filmin konusu ise Tek yumurta ikizi olan iki kız kardeşten daha güzel ve çekici olan hayatını kaybeder. Bunun üzerine geriye kalan kız kardeş ölen kardeşinin kimliğini ele geçirerek onun apartmanına taşınır ve kardeşinin hayatını yaşamaya başlar.


İlk uzun metraj denemesiyle Jenée LaMarque’nin yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Jake Johnson ve ‘Ruby Sparks’ filmininin başrol oyuncusu ve senaryo yazarı Zoe Kazan bulunuyor.



İkiz Hayat – The Pretty One Film İzle

Menekşe’den Önce Film İzle

Yönetmenliğini Soner Yalçın n yaptığı Menekşe’den Önce , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden /10 puan aldı. Başrollerinde Hüsne Kaya,

Menekşe Kaya gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise 2 Temmuz 1993’te, şeriat yanlısı köktendinciler tarafından, Sivas’ta Alevilere karşı gerçekleştirilen katliamda, 12 yaşındaki oğlu Koray ve 15 yaşındaki kızı Menekşe’yi kaybeden Hüsne Kaya, hayata tutunabilmek için yine Menekşe adını verdiği bir evlat dünyaya getirdi.


Menekşe, kaybettiği ablasının yaşına geldiğinde, hiç tanımadığı abla ve ağabeyini tanımak ve yaşananları öğrenmek ister. Menekşe’nin, katliamdan kurtulan yazar Lütfiye Aydın’ın katliamı anlattığı kitabını okuyarak başlayan bilgi yolculuğu, olayın birinci derece tanıkları ve katliamda yakınlarını yitirenlerin ağzından dinledikleri ile o gün yaşananların izini sürmesi şeklinde devam eder.


Sivas katliamının yaşandığı 2 Temmuz tarihinde olanları ve sonrasında yaşananları Menekşe’nin gözünden aktaran bu belgesel film; gerçekleri yoğun, çarpıcı, duygusal bir bakış ile izleyiciye aktararak kamuoyunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.



Menekşe’den Önce Film İzle

Kana Susayanlar – The Demented 2013 İzle

Yönetmenliğini Christopher Roosevelt n yaptığı Kana Susayanlar – The Demented 2013 yılında çekildi ve 30 Temmuz 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 3.9/10  puan aldı. Başrollerinde Kayla Ewell , Richard Kohnke , Ashlee Brian , Brittney Alger , Sarah Butler gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christopher Roosevelt yazdı. Filmin konusu ise Altı üniversiteli arkadaş, hafta sonu tatili için kırsal bölgede gayet lüks bir eve giderler. Onlar eğlencenin dibine vurmakla meşgulken, yakın kasabalardan birine terörist füze saldırısı gerçekleşir. Kasabalıların çoğu ölümcül bir virüsten etkilenerek kuduza benzer belirtiler göstermeye başlar. Gözü dönmüş ve hızlı hareket eden hastalık bulaşmış kasabalılar, gençlerin kaldığı evin etrafını sarar. Gençler daha ne kadar süre dayanabilecekler? Hastalık bulaşmış insanlar sokaklarda ‘uyurken’, aralarından fark ettirmeden kaçabilecekler mi? Kaçabilseler bile nereye gidecekler?”



Kana Susayanlar – The Demented 2013 İzle

Firar – Breakout 2013 Türkçe İzle

Yönetmenliğini Damian Lee n yaptığı Firar – Breakout 2013 yılında çekildi ve 17 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.0/10  puan aldı. Başrollerinde Dominic Purcell,Brendan Fraser,Ethan Suplee gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Damian Lee,Christian Piers Betley yazdı. Filmin konusu ise Ormanda masum bir gezintiye çıkan bir adam ve yanındaki kız ve erkek kardeşleri, bir cinayete istemeden tanık olurlar. Cinayeti işleyenlerin durumu farketmesi üzerine kovalamaca başlar. Aile artık av durumuna düşmüştür ve hayatta kalabilmek için güzel bir plana ihtiyaçları vardır.



Firar – Breakout 2013 Türkçe İzle

16 Haziran 2014 Pazartesi

12 Yıllık Esaret 2013 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Steve McQueen (II) n yaptığı 12 Yıllık Esaret – 12 Years a Slave 2013 yılında çekildi ve 24 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD , İngiltere de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.2/10  puan aldı. Başrollerinde Chiwetel Ejiofor , Dwight Henry , Dickie Gravois , Bryan Batt , Ashley Dyke gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Steve McQueen (II) , John Ridley yazdı. Filmin konusu ise 1841 Yılının savaş öncesi amerika’sında özgür bir zenci olan Solomon Northup, müzik işi için kendisiyle görüşmek isteyen iki adam tarafından alıkonulup, köle olarak satılmasını, başından geçenleri ve 12 yıllık esaretini gözler önüne seriyor.



12 Yıllık Esaret 2013 Türkçe Dublaj İzle

Edge of Tomorrow 2014 HD Film İzle

Yönetmenliğini Doug Liman n yaptığı Yarının Sınırında 2014 yılında çekildi ve 06 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD, Avustralya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.2/10 puan aldı. Başrollerinde Brendan Gleeson, Emily Blunt, Jeremy Piven, Jonas Armstrong, Tom Cruise gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christopher McQuarrie, Jez Butterworth, John-Henry Butterworth yazdı. Filmin konusu ise İnsanlık, Mimics olarak bilinen bir uzaylı ırkı ile savaş halindedir ve Çavuş Bill Cage (Tom Cruise), birden rütbesi düşürülene, sonrasında intihar görevinden hallice bir görev için eğitimiz ve malzemesiz bırakılana kadar savaş günü görmemiş bir memurdur. Cage dakikalar içerisinde öldürülür, kendisi ile birlikte bir Alpha götürebilmiştir. Ancak imkansız bir şekilde berbat günün başlangıcına uyanmakta ve tekrar tekrar savaşmak ve ölmek zorundadır. Uzaylı ile kurduğu direkt fiziksel kontakt, aynı vahşi savaşı sil baştan yaşaması için kendisini zaman döngüsüne atmıştır.Ancak her bir geçişte Cage daha sert, daha akıllı olmakta ve ilerleyen bir beceri ile Mimicleri öldürebilmektedir, Dünya’daki en iyi Mimic avcısı olan Özel Güçler savaşçısı Rita Vrataski (Emily Blunt) ise yanındadır. Cage ve Rita uzaylılara karşı savaş verirken, savaşı tekrarlayan herkes, uzaylı saldırganları ekarte etmek ve Dünya’yı kurtarmanın anahtarını bulma fırsatı haline gelmektedir.



Edge of Tomorrow 2014 HD Film İzle