30 Ağustos 2014 Cumartesi

Kartellet 2014 Hd

Yönetmenliğini Charlotte Sachs Bostrup n yaptığı Kartellet 2014 yılında çekildi ve 27 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi.Danimarka da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0 puan aldı. Başrollerinde Anders W. Berthelsen, Leif Sylvester, Lene Maria Christensen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Charlotte Sachs Bostrup, Henrik Kristensen yazdı.



Kartellet 2014 Hd

Katil Timsahlar 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Griff Furst n yaptığı Katil Timsahlar Hd , 2014 yılında çekildi ve 05 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.7 puan aldı. Başrollerinde Amy Brassette, Christopher Berry, Michael Baird, Nicoye Banks gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Keith Allan, Rafael Jordan, Delondra Williams yazdı. Filmin konusu ise 2 ailenin hayatta kalma mücadelesine tanık olacaksınız. Ancak bu 2 aile bir birlerini hiç sevmeyen ve birbirlerine düşman bir ailedir. Boyou da yaşayan bu 2 aile birbirlerine rakiptir. Ancak timsahların onlara saldıracağını duyan ve gören bu iki aile aralarında ki husumeti bırakıp birlik için de onlardan kurtulmaya çalışırlar.



Katil Timsahlar 2014 Türkçe Dublaj izle

American Horror House Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Darin Scott n yaptığı Ruhlar Evi American Horror House , 2012 yılında çekildi ve 13 Ekim 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.2 puan aldı. Başrollerinde Alessandra Torresani, Dave Randolph-Mayıshem Davis, Jackie Tuttle, Morgan Fairchild gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Anthony C. Ferrante yazdı. Filmin konusu ise Sinirli bir hayalet cadılar bayramın da cemiyet binasına saldıracaktır.



American Horror House Türkçe Dublaj film izle

Crawl or Die 2014 Film izle

Yönetmenliğini Oklahoma Ward n yaptığı Crawl or Die Tek Part , 2014 yılında çekildi ve 03 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.7 puan aldı. Başrollerinde Nicole Alonso, Tommy Ball, Torey Byrne gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Oklahoma Ward yazdı. Filmin konusu ise Bir elit güvenlik ekibinin, hamile kalabilme olasılığı bulunan,bilinen son kadını koruma görevi. Ekip kendilerini sonsuz bir klostrofobik yeraltı tünel sisteminde bulur. Ekibinin kısa sürede öğreneceği şey ise gerçekte korkmaları gerekenin onları kovalayan durdurulamaz gücün değil, büyüyen küçük tünelin kendisi olduğudur.



Crawl or Die 2014 Film izle

24 Kent – 24 City Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Zhangke Jia n yaptığı 24 Kent – 24 City 2008 yılında çekildi ve 17 Mayıs 2008 tarihinde gösterime girdi. Çin , Hong Kong, Japonya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2 puan aldı. Başrollerinde Jianbin Chen, Joan Chen, Liping Lü gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Zhangke Jia, Yongming Zhai yazdı. Filmin konusu ise Çin ülkesin de bulunan eski bir silah fabrikasının zamanla yerleşim yerine dönmesini konu alan Çin yapımı bir dram filmi. Film sinema severler tarafından 7.2 imdb puanına layık görülmüş ve başarılı bir iş çıkarmıştır.Çin ülkesin de 1950′ den bu yana bulunan büyük bir silah fabrikasının kente dönüşümü. Bu silah fabrikasın da uçak parçaları ve cephanelikler yer almaktadır. Ancak bir süre sonra bu fabrika kapatılır. Belgesel tadında olan film 2008 yılın da çekilmiştir.



24 Kent – 24 City Türkçe Dublaj izle

Cheap Thrills 2014 Film izle

Yönetmenliğini E.L. Katz n yaptığı Cheap Thrills , 2014 yılında çekildi ve 08 Mart 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9 puan aldı. Başrollerinde Ethan Embry, Pat Healy, Sara Paxton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Chirchirillo, Trent Haaga yazdı. Filmin konusu ise Craig (Pat Healy) işten çıkarılma darbesi aldığında bara gider ve soluklanmak için şişenin dibini bulur. Bu sırada, en son gördüğünde hapishanedeki hayatından çıkıp şimdi dışarıda tefecilikle uğraşan eski arkadaşı (Ethan Embry) ile karşılaşır. İkili,arada geçen zamanı yakalamaya çalışıyormuş gibi yaptıkları sırada, kendileri ile içki içmek isteyen ilginç ve zengin bir çifte, Colin (David Koechner) ve Violet’e (SaraPaxton), rastlarlar. Eğlenceli ve bir o kadar da esrarengiz olan bu çift, onları kazançgetiren bir tür üstünlük sağlama oyununun içine sokar. Partiyi eve taşıdıklarında ise her şey kontrolden çıkar ve gece korkunç bir hal alır.



Cheap Thrills 2014 Film izle

Yaramazlar – Les gamins Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Anthony Marciano n yaptığı Yaramazlar – Les gamins 2013 yılında çekildi ve 17 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi.Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3 puan aldı. Başrollerinde Alain Chabat, Max Boublil, Mélanie Bernier, Sandrine Kiberlain gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Anthony Marciano, Max Boublil, Noé Debré yazdı. Filmin konusu ise Başarısız bir müzisyen olan genç Thomas ile sevgilisinin babası arasındaki eğlence dolu ve sıradışı arkadaşlığı izliyoruz


Yaramazlar – Les gamins izle, Yaramazlar – Les gamins full izle, Yaramazlar – Les gamins türkçe dublaj izle



Yaramazlar – Les gamins Türkçe Dublaj izle

House Hunting 2013 Hd

Yönetmenliğini Eric Hurt n yaptığı House Hunting 2013 yılında çekildi ve 30 Kasım 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1 puan aldı. Başrollerinde Art Lafleur, Hayley DuMond, Marc Singer gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Eric Hurt yazdı. Filmin konusu ise İki aile gizemli bir eve giderler.Ancak bu eve gelirken yaptıkları planlar arasında birşey eksiktir.Girdikleri evden artık çıkamayacaklarıdır



House Hunting 2013 Hd

Kelebek ve Dalgıç Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Julian Schnabel’n yaptığı Kelebek ve Dalgıç , 2008 yılında çekildi ve 18 Ocak 2008 tarihinde gösterime girdi. Fransa , ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.0 puan aldı. Başrollerinde Mathieu Amalric , Emmanuelle Seigner , Marie-Josée Croze , Anne Consigny , Patrick Chesnais gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ronald Harwood, Jean-Dominique Bauby yazdı. Filmin konusu ise Elle Dergisi’nin 43 yaşındaki karizmatik editörü Jean Dominuque Bauby, 1995 yılının 8 Aralık günü ani bir beyin kanaması sonucu felç geçirir. Komada kaldığı 20 günün sonunda uyanan Jean Dominique, kendini vücudunun içerisinde hapsolmuş olarak bulur. Sol gözünün görme yetisi hariç bütün bedensel fonksiyonlarını yitirmiştir. Ancak o, hayata eşsiz bakış açısıyla kendisine yepyeni ve zengin bir dünya yaratmayı başarır. Çünkü sol gözü dışında felç olmayan 2 şey daha vardır: ‘Hayal gücü ve anıları……”


Harflerin kullanım sıklığına göre düzenlenmiş bir alfabeyi kullanarak sol gözünün yardımıyla asistanına “Kelebek ve Dalgıç Giysisi”ni yazdıran Bauby’’nin romanı, Türkçe de dahil olmak üzere pek çok dile çevrildi. Bu gerçek yaşam hikâyesinden yola çıkarak romanı sinemaya uyarlayan Julian Schnabel, “Kelebek ve Dalgıç”’ta duygularını dış dünyaya bedeniyle yansıtamayan Bauby’’nin iç dünyasını çarpıcı biçimde beyaz perdeye aktarıyor.



Kelebek ve Dalgıç Türkçe Dublaj izle

29 Ağustos 2014 Cuma

The Four 2 – Efsane Dörtlü 2 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Gordon Chan n yaptığı The Four 2 – Efsane Dörtlü 2 2013 yılında çekildi ve 22 Kasım 2013 tarihinde gösterime girdi. Çin, Hongkong da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde Anthony Wong Chau-Sang, Chao Deng, Yifei Liu gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gordon Chan, Wen Rui-An yazdı. Filmin konusu ise Kuzey Song Hanedanı İmparator Huizong döneminde “6. Departman” olarak bilinen departman, imparatorluğun tüm cezai işlemleriyle ilgilenen bölümdür. Son derece disiplinli bir şekilde çalışan 6. Departman üyeleri, Baş Komutan Liu liderliğinde imparatorluğun en büyük sorunu haline gelen sahte para dolaşımını durdurmak için bir operasyona girişir. Keyifli izlemeler diliyoruz.



The Four 2 – Efsane Dörtlü 2 Türkçe Dublaj izle

1408 Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Mikael Håfström n yaptığı 1408 2007 yılında çekildi ve 28 Eylül 2007 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8 puan aldı. Başrollerinde Samuel L. Jackson , John Cusack , Tony Shalhoub , Johann Urb , Mary McCormack gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Matt Greenberg, Scott Alexander, Larry Karaszewski yazdı. Filmin konusu ise Mike Enslin buranın ve şimdinin dışında hiçbir gerçeklik olmadığını ispatlamaya çalışan bir adam. Başka bir hayat yok…. Tanrı yok… İkinci şanslar yok… Yoksa var mı?


Korku ustası Stephen King’in tüyler ürpertici kısa filminden uyarlanmıştır.


Ünlü korku romanı yazarı Mike Enslin (John Cusack) sadece kendi gözleriyle gördüğü şeylere inanır. Uyduruk perili evler ve mezarlıklarda geçen doğan üstü olayları kötüleyen bir dizi çok satan kitap yazdıktan sonra Enslin’in hayaletlerden uzak ve yalnız geceleri, yeni projesi için gittiği kötülüğüyle ün salmış Dolphin Otel’in 1408 numaralı odasında kalmaya başladığında değişmeye başlar.


Otel müdürünün (Samuel L. Jackson) uyarılarına karşı koyan yazar, perili olduğu söylenen bu odada yıllardan beri kalan ilk kişidir. Yeni bir liste başı kitabın eli kulağındadır, ama birçok diğer Stephen King kahramanı gibi, öncelikle yaşayabilmek için şeytanlarıyla yüzleşmelidir.



1408 Türkçe Dublaj Film izle

Ragnarok Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Mikkel Brænne Sandemose n yaptığı Ragnarak Gåten Ragnarok 2013 yılında çekildi ve 30 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi. Norveç de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1 puan aldı. Başrollerinde Jens Hultén , Bjørn Sundquist , Maria Annette Tanderød Berglyd , Pål Sverre Valheim Hagen , Nicolai Cleve gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Kåre Raake yazdı. Filmin konusu ise Kuzey mitolojisinde dünyanın sonu olduğu söylenmektedir. Arkeolog olan Sigurd Ragnarok efsanesini araştırmaya karar verir. Bu araştırma için yanına iki arkeolog arkadaşını ve iki çocuğunu alarak yola koyulur. Yolculukları kimsenin adım atmadığı Norveç ve Rusya arasında kalan ve en kuzey uçta bulunan bölgedir. Buraya geldiklerinde Sigurd, eski Rune yazılarının gerçek anlamını öğrenecektir.



Ragnarok Türkçe Dublaj Film izle

Otel Transilvanya Türkçe Dublaj Animasyon izle

Yönetmenliğini Genndy Tartakovsky, n yaptığı Otel Transilvanya | 3D 2012 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1 puan aldı. Başrollerinde Adam Sandler, Selena Gomez, Kevin James, David Spade, David Koechner, gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Peter Baynham, Robert Smigel, Todd Durham yazdı. Filmin konusu ise Burada canavarlar ve yaratıklar aileleriyle özgürce yaşayabilirler, yeter ki insanlar onları rahatsız etmesin! Kızına özel bir hafta sonu planlayan Drakula dünya çevresinde en ünlü canavarları oteline çağırır: Frankenstein ve eşi, Mumya, Görünmez Adam, Kurtadam ailesi ve daha bir çoğu… Çünkü kızı Mavis’in 118′inci doğum günüdür ve ona hoş bir gece yaşatabilmek için her imkanı seferber eder. o gün. Drakula için tüm bu yaratıklara ev sahibi olmak problem değildir, ta ki alelade bir insanoğlu otele girip, dahası Mavis’ten hoşlanana kadar! Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Otel Transilvanya türkçe dublaj izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Otel Transilvanya izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Otel Transilvanya Türkçe Dublaj Animasyon izle

Leprechaun: Origins 2014 Film izle

Yönetmenliğini Zach Lipovsky n yaptığı Leprechaun: Origins 2014 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.8/10  puan aldı. Başrollerinde Stephanie Bennett, Andrew Dunbar, Melissa Roxburgh gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Harris Wilkinson yazdı. Filmin konusu ise Çalınan altınları için şeytani cinayetler işleyen bir Leprechaun’u anlatan serinin yeni filmi Lionsgate ve WWE Entertainment ortaklığıyla çekildi. İki genç çiftin İrlanda’ya yaptıkları gezinti sırasında gerçekleşen korku dolu olayları anlatan Leprechaun: Origins’te leprekon kostümü ile ünlenen WWE’nin cüce güreşçisi Hornswoggle takma isimli Dylan Postl da yer alıyor.



Leprechaun: Origins 2014 Film izle

Ninja Apocalypse 2014 Film izle

Yönetmenliğini Lloyd Lee Barnett n yaptığı Ninja Apocalypse 2014 yılında çekildi ve 05 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.0/10  puan aldı. Başrollerinde Christian Oliver , Les Brandt , Cary-Hiroyuki Tagawa , Ernie Reyes Jr. , Isaac C. Singleton Jr. gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ashley Scott Meyers yazdı. Filmin konusu ise büyük dünya savaşından sonra dünyada kalan klanları anltayıyor her klanın kendine özel bir gücü var ve barış toplantısında işler karışıyor başta sıkılıp kapatmayın filmin başlangıcından hemen sonra ilginç bir hal alıyor bilim kurgu ve aksiyon ve gizem hepsi bir arada var izlemenizi tavsiye ederim çok kaliteli bir film değil fakat boş zamanınızı değerlendiricek iseniz izleyin keyif alırsınız .. İyi seyirler.



Ninja Apocalypse 2014 Film izle

27 Ağustos 2014 Çarşamba

İnanılmaz Örümcek-Adam 2 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Marc Web n yaptığı İnanılmaz Örümcek-Adam 2 – The Amazing Spider-Man 2 2014 , yılında çekildi ve 25 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1/10  puan aldı. Başrollerinde Emma Stone, Andrew Garfield, Stan Lee, Sally Field, Chris Zylka, Martin Sheen, Rhys Ifans, Embeth Davidtz, Denis Leary, Irrfan Khan, gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Stan Lee, Gary Ross, James Vanderbilt, Steve Ditko, David Lindsay-abaire, yazdı. Filmin konusu ise Peter Parker gerçek ailesi tarafından terk edilmiş dayısı ve yengesinin büyüttüğü dahası sosyal hayatta zayıf karakterli, lise çağında bir gençtir. Her ergenin yaşadığı “ben kimim?, nereye aitim?” sorunları daha derin sormaktadır. Bir yandan da Gwen Stacy’ye kör kütük aşıktır. Bir gün babasına ait bir çanta bulan Parker, anne ve babasının ortadan kaybolmasının ardındaki sırları çözmeye karar verir. Karşısına Oscorp şirketi ve babasının eski ortağı olan Dr. Curt Connor’ın laboratuvarı çıkar. Artık hiçbir şey Peter Parker eskisi gibi olmayacaktır… İyi seyirler..



İnanılmaz Örümcek-Adam 2 Türkçe Dublaj izle

Hateship Loveship 2013 film izle

Yönetmenliğini Liza Johnson n yaptığı Hateship Loveship 2013 yılında çekildi ve 10 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde Kristen Wiig, Guy Pearce, Hailee Steinfeld gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mark Poirier , Alice Munro yazdı. Filmin konusu ise Acıyı sırtlamış ve hiç birşeyi umursamayan vahşi bir kız.. Kurtarılmaya mahkum babası.. Entrika ve romantizimle süslenmiş efektler.. İyi seyirler diliyoruz.



Hateship Loveship 2013 film izle

Max 2012 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Stéphanie Murat n yaptığı Max 2012 yılında çekildi ve 14 Kasım 2012 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.9/10  puan aldı. Başrollerinde Mathilde Seigner , Joey Starr , Jean-Pierre Marielle , Shana Castera , Sylvie Testud gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Thierry Ardisson , Vincent Cappello yazdı. Filmin konusu ise Annesini hiç tanımamış olan ve onu çok seven babası Toni ile yaşayan, 6 yaşında küçük bir kızın hikayesi…

Toni, kızı Max’e, her gün hayatın ne kadar muhteşem olduğundan bahsetmektedir. Ancak Max’in muhteşem dünyası, Rose ile tanıştığı gün altüst olur. Rose, Toni’ye güzel bir yılbaşı hediyesi vermeyi planlamaktadır: bir kadın. Hayatını fahişelik yaparak kazanan Rose, Toni’den fazlasıyla hoşlanmaktadır. Max ise bu kadını, hayatlarına müdahale eden bir yabancı olarak görmektedir. Ancak zamanla Rose’un Max’e iyi geldiğini düşünen Toni de ona karşı yoğun duygular hissetmeye başlar…



Max 2012 Türkçe Dublaj film izle

Kiralık Aşık – Fading Gigolo Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini John Turturro n yaptığı Kiralık Aşık – Fading Gigolo 2013 yılında çekildi ve 18 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde John Turturro , Woody Allen , Vanessa Paradis , Liev Schreiber , Sharon Stone gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Turturro yazdı. Filmin konusu ise Fioravante (John Turturro), nakite sıkışan arkadaşı Murray’e (Woody Allen) yardım etmek için profesyonel bir Don Juan olmaya karar verir. Murray ‘menejeri’ gibi davranırken, ikili çok geçmeden kendisini aşk ve paranın zıt akımlarına yakalanmış bulur.



Kiralık Aşık – Fading Gigolo Türkçe Dublaj izle

Geyik Hikayesi – Midden in De Winternacht Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Lourens Blok n yaptığı Geyik Hikayesi – Midden in De Winternacht 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. Hollanda de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde Arjan Ederveen, Dana Goldberg, Carla Hardy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andreas Steinhöfel , Daan Bakker yazdı. Filmin konusu ise Max, bu yılın çok sıkıcı geçeceğini düşünmeye başlamıştı ki her şey bir anda değişti…



Geyik Hikayesi – Midden in De Winternacht Türkçe DUblaj izle

Katil Farelerin Dönüşü Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Steve Latshaw n yaptığı Katil Farelerin Dönüşü – Return of the Killer Shrews 2012 yılında çekildi ve 29 Kasım 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.0/10  puan aldı. Başrollerinde Sean Flynn, John Schneider, Bruce Davison gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu James Best, Steve Latshaw yazdı. Filmin konusu ise Issız bir adaya film çekimi için giden bir film ekibi, adada insanlara ait iskeletler bulurlar ve bunun nasıl olabileceğini araştırmaya başlarlar. Ancak onlar adada kaldığı sürece tehlike devam etmektedir ve 50 yıl önce yaşanan diğer olayı içlerinden yalnız bir tanesi hatırlamaktadır.. İyi seyirler.



Katil Farelerin Dönüşü Türkçe Dublaj izle

26 Ağustos 2014 Salı

The Prince 2014 Film izle

Yönetmenliğini Brian A Miller n yaptığı Prens – The Prince 2014 yılında çekildi ve 22 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9 puan aldı. Başrollerinde Bruce Willis , John Cusack , Jessica Lowndes , 50 Cent , Johnathon Schaech gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andre Fabrizio, Jeremy Passmore yazdı. Filmin konusu ise Las Vegas polis departmanından emekli olmuş eski bir dedektif tam her şeyden elini ağını çekmişken sahalara geri dönmek zorunda kalır. Zire kızı kaçırılmıştır ve Paul bunu yapanların yanına bırakmayacaktır. Öte yandan görevdeyken edindiği düşmanlar, uzun zamandır pusuya yatmış, intikam için onun geri dönmesini bekliyorlardır… Yönetmenliğini Brian A Miller’ın üstlendiği aksiyon filminin senaryosu Andre Fabrizio ve Jeremy Passmore ikilisine ait. Filmin kadrosunda ise John Cusack, 50 Cent, Jason Patric, Will Smith ve Gia Mantegna yer alıyor.



The Prince 2014 Film izle

Frontera 2014 Film izle

Yönetmenliğini Michael Berry n yaptığı Frontera 2014 yılında çekildi ve 31 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5 puan aldı. Başrollerinde Ed Harris , Eva Longoria , Michael Peña , Amy Madigan , Lora Martinez-Cunningham gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Berry, Louis Moulinet yazdı. Filmin konusu ise Arizonalı emektar bir şerifin karısının öldürüldüğü sırada, olay yerinde bulunan bir meksika göçmeninin üzerinden, hem bireysel silahlanma, hem son yılların en önemli problemlerinden biri olan göçmenlik müessesesine değinen film; bireysel sorularını cevaplandırmak için bu çorak coğrafyayı altını üstüne getiren şerifin mücadelesini anlatıyor!



Frontera 2014 Film izle

The Hooligan Factory 2014 Film izle

Yönetmenliğini Nick Nevern n yaptığı The Hooligan Factory 2014 yılında çekildi ve 13 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.9 puan aldı. Başrollerinde Jason Maza , Nick Nevern , Tom Burke , Ray Fearon , Steven O’Donnell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Lindley, Nick Nevern yazdı. Filmin konusu ise Danny bir şey daha istemektedir.Okuldan atılmış sürekli dışlanmış biridir. Bir yargıç tarafından cezaevine gönderilmiştir ve orada başarılar yakalamaktadır. Hapishanenin efsanevi futbol holiganları ile bir aradadır. Bir arayış içerisindedir ve rakip firmanın liderini gözüne kestirmiştir. Danny ve Dex’in yolları farklı olsada eski holiganlar olarak görev onlara düşer.



The Hooligan Factory 2014 Film izle

Kapalı Devre 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Ryszard Bugajski’ n yaptığı Kapalı Devre – Uklad zamkniety 2013 yılında çekildi ve 05 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi. Polonya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9 puan aldı. Başrollerinde Janusz Gajos , Kazimierz Kaczor , Wojciech Zoladkowicz , Robert Olech , Przemyslaw Sadowski gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Miroslaw Piepka, Michal Pruski yazdı. Kapalı Devre – Gerçek olaylardan esinlenen “The Closed Circuit”, merak uyandırıcı ve güçlü oyunculuklara sahip bir siyasi gerilim filmidir. Film, kimi hırslı yeni girişimcilerin, şehrin kemikleşmiş güçlerinin entrikalarına kurban gittiği Polonya’nın Gdansk şehrindeki hırsları ve yozlaşmaları konu almaktadır.



Kapalı Devre 2013 Türkçe Dublaj izle

Her Şey Mümkün – Anything Is Possible 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Demetrius Navarro ‘n yaptığı Her Şey Mümkün – Anything Is Possible 2013 yılında çekildi ve 24 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0 puan aldı. Başrollerinde Ethan Bortnick , Jonathan Bennett , Lacey Chabert , Fatima Ptacek , David Haines gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Carlos R. Bermúdez, Demetrius Navarro yazdı. Filmin konusu ise Küçük Nathan’ın annesi tsunami felaketzedelerine yardım için Japonya’ya gider.Fakat bir süre sonra kaybolduğu haberi gelir.



Her Şey Mümkün – Anything Is Possible 2013 Türkçe Dublaj izle

Si da ming bu 2 2013 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini n yaptığı Efsane Dörtlü 2 – Si da ming bu 2 – 2013 yılında çekildi ve 22 Kasım 2013 tarihinde gösterime girdi. Çin, Hong Kong da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde Chao Deng , Yifei Liu , Anthony Wong Chau-Sang , Collin Chou , Ronald Cheng gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gordon Chan, Wen Rui-An yazdı. Filmin konusu ise Kuzey Song Hanedanı İmparator Huizong döneminde dayanır. “6. Departman” olarak bilinen departman imparatorluğun tüm cezai işlemleri ile ilgilenen bir bölümdür. Son derece disiplinli bir şekilde çalışan 6. Departman üyeleri Baş Komutan Liu liderliğinde imparatorluğun en büyük sorunu haline gelen sahte para dolaşımını durdurmak için bir operasyona başlar.



Si da ming bu 2 2013 Türkçe DUblaj izle

Takip – The Rover 2014 Film izle

Yönetmenliğini David Michôd n yaptığı Takip – The Rover 2014 yılında çekildi ve 04 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. Avustralya , ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3 puan aldı. Başrollerinde Guy Pearce , Chan Kien , Robert Pattinson , Tek Kong Lim , Scoot McNairy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joel Edgerton, David Michôd yazdı. Filmin konusu ise İMDB: 7.3 Batı ekonomisinin çöküş yaşamasının on yıl ardından, Avustralya madenleri halen daha aktiftir; canlı kalmayı başaran endüstri, umutsuz ve tehlikeli adamların hedefi olmuştur. Eric, böyle bir suç örgütü tarafından soyulur ve böylesine zor bir zamanda tüm varlığı olan arabasını kaybeder. Kanun ya da yasanın kalmadığı bu yerde artık aklındaki tek düşünce intikamdır. Çeteyi bulmak üzere yola çıkar, ancak bulabildiği tek kişi yaralanınca yarı yolda bırakılan, yarım akıllı Rey olur. İki adam bir araya gelir ve sonuçlarını kendilerinin dahi hayal edemeyeceği bir yolculuğa çıkarlar.



Takip – The Rover 2014 Film izle

Kötü Komşular – Neighbors 2014 Tükçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Nicholas Stoller’ n yaptığı Kötü Komşular – Neighbors 2014 yılında çekildi ve 09 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8 puan aldı. Başrollerinde Seth Rogen , Rose Byrne , Elise Vargas , Zoey Vargas , Brian Huskey gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrew J. Cohen, Brendan O’Brien yazdı. Filmin konusu ise İMDB: 6.8 Mac (Seth Rogen) ve Kelly (Rose Byrne), yeni doğan bebekleriyle birlikte şehrin son derece huzurlu bir semtine taşınmış yeni evli bir çifttir. Bebekleriyle birlikte huzur içinde mutlu bir hayat sürmeyi isteyen çiftin heyecanı ise kısa sürecektir. Çünkü hemen yanlarındaki eve bir üniversite topluluğu olan 916;936;914;’nın üyeleri taşınmıştır. Onlarca gürültücü üyesi ve çılgın partileriyle kısa sürede hayatı genç çifte zindan ederler. İlk başta konuşarak sorunu çözmeye çalışan taraflar, devreye polisin girmesiyle kelimenin tam anlamıyla azılı bir savaşın içine girerler.

Yılın iddialı komedi filmlerinden Kötü Komşular’ın yönetmeni Aşkzade ve Zorlu Görev filmlerini de yönetmiş olan Nick Stoller. Oyuncular : Zac Efron , Rose Byrne , Seth Rogen , Lisa Kudrow , Dave Franco



Kötü Komşular – Neighbors 2014 Tükçe Dublaj izle

Malefiz – Maleficent 2014 HD 720p Film izle

Yönetmenliğini Robert Stromberg n yaptığı Malefiz – Maleficent 2014 yılında çekildi ve 30 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.5 puan aldı. Başrollerinde Angelina Jolie , Elle Fanning , Juno Temple , Sharlto Copley gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Linda Woolverton, Charles Perrault, Jacob Grimm yazdı. Filmin konusu ise ;büyük,gösterişli siyah kanatlara sahip iyi niyetli genç bir kadındır..Barış taraftarıolan sakin ,sessiz bir ormanda yaşamaktadır..Fakat bir gün istilacı bir grup ,ormana saldırırlar..Maleficent topraklarını korumaya çalışırken acımasız taş kalpli birisine dönüşür..İçinde büyük bir intikam duygusu yer alır ve bu durum Maleficent`i büyük bir savaşa iter. iyi izlemeler



Malefiz – Maleficent 2014 HD 720p Film izle

The Foot Fist Way Tükçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Jody Hill n yaptığı Tekme Düşkünü – The Foot Fist Way 2006 yılında çekildi ve 01 Ocak 2006 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4 puan aldı. Başrollerinde Danny McBride , Collette Wolfe , Libertad Green , Jody Hill , Ben Best gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ben Best, Jody Hill, Danny McBride yazdı. Filmin konusu ise Sorunlu bir tekvando hocası olan Fred Simmons (Danny McBride), bir başka usta olan aynı zamanda film yıldızı Chuck ‘The Truck’ Wallace’ı deli gibi kıskanmaktadır. Bunun üzerine karısıınn da onu aldattığının ortaya çıkmasıyla iyice kendini kaybeden Simmons, tüm öğrencilerini kaybetmeye başlar. Yanında sadece 2 öğrencisi kalacaktır. İyi izlemeler diliyouz.



The Foot Fist Way Tükçe Dublaj film izle

Parlak Yıldız – Bright Star Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Jane Campion n yaptığı Parlak Yıldız – Bright Star 2009 yılında çekildi ve 30 Nisan 2010 tarihinde gösterime girdi. Avustralya , Fransa , İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9 puan aldı. Başrollerinde Abbie Cornish , Ben Whishaw , Thomas Sangster , Kerry Fox , Jane Campion gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jane Campion, Andrew Motion yazdı. Filmin konusu ise Muhteşem doğa manzaralarıyla bezeli bu romantik film, 1818 yılında, Londra’nın hemen dışında geçiyor. Henüz 23 yaşındaki şair Keats, genç komşuları, moda öğrencisi Fanny Brawne’la gözlerden ırak bir ilişkiye girer. Birbirlerine bağlılıkları güçlenir, aşkları alevlenirken bazı engelleri aşmaları gerekir: Fanny’nin annesi, Keats’in en yakın arkadaşı Brown ve genç şairin amansız hastalığı…



Parlak Yıldız – Bright Star Türkçe Dublaj izle

Tek Aşkım – The One I Love 2014 Film izle

Yönetmenliğini Charlie McDowell n yaptığı Tek Aşkım – The One I Love 2014 yılında çekildi ve 21 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3 puan aldı. Başrollerinde Elisabeth Moss , Ted Danson , Mark Duplass gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Justin Lader yazdı. Filmin konusu ise Malcolm McDowell’ın oğlu Charlie de sinemacı oldu. Genç aktör/yönetmen Charlie McDowell yönetmenlik kariyerinin ilk filmi olan “The One I Love” ile Sundance’e konuk olacak. Elisabeth Moss ile Mark Duplass’ın başrolleri paylaştığı “The One I Love” komedi türünde. Film ilişkilerine bir süreliğine ara veren ve birbirlerine hala aşık olup olmadıklarını anlamaya çalışan bir çifti anlatıyor.



Tek Aşkım – The One I Love 2014 Film izle

Nanny McPhee Büyük Patlama Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Kirk Jones n yaptığı Sihirli Dadı – Nanny McPhee , 2005 yılında çekildi ve 11 Haziran 2010 tarihinde gösterime girdi. ABD, Fransa, İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6 puan aldı. Başrollerinde Emma Thompson, Colin Firth, Angela Lansbury gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Emma Thompson, Christianna Brand yazdı. Filmin konusu ise Bay Brown eşini kaybetmiş ve yedi çocuğu ile kalmış bir babadır. Çocukları çok hareketli ve afacandır. Onların bakımı için bir dadı bulmakta zorlanmaktadır. Maddi olarak da sıkıntı çeken baba, kendine parasal olarak yardım eden Adelaide ile de evlenmek zorundadır. Çaresizce sihirli dadıyı beklemekte olan baba için bu kutsal kurtarıcı tam zamanında yetişecektir. İyi seyirler, ultrafilmizle.com



Nanny McPhee Büyük Patlama Türkçe Dublaj izle

25 Ağustos 2014 Pazartesi

Dak Teol – Doktor Kore Filmi izle

Yönetmenliğini Sung-hong Kim n yaptığı Doctor – Dak Teol – Doktor 2012 yılında çekildi ve 13 Ekim 2012 tarihinde gösterime girdi.Güney Kore de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10  puan aldı. Başrollerinde Seo Gun-woo , Chang-wan Kim , Bae So-eun gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sung-hong Kim yazdı. Filmin konusu ise Aktör Nae-Sang Ahn, onun kurbanlarında garip vücut deneylerini yapan plastik bir cerrahı oynar. Bir kadın plastik cerrah için mükemmel bir vücut bulmaya gider. Ameliyat boyunca kadınlar, mükemmel vücudu alır, ama şimdi iki ayrı hayat yaşamaları gerekmektedir.. İyi seyirler.



Dak Teol – Doktor Kore Filmi izle

At Middleton 2013 Film izle

Yönetmenliğini Adam Rodgers n yaptığı At Middleton 2013 yılında çekildi ve 17 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10  puan aldı. Başrollerinde 99 dakika gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Glenn German , Adam Rodgers yazdı. Filmin konusu ise Çocuklarının eğitimi için üniversite kampüs turuna katılan George ve Edith günü birlikte geçirecek, kampüs içerisinde keyifli vakit geçirirken aralarında duygusal bir yakınlık da boy gösterecektir



At Middleton 2013 Film izle

Trailer Park Boys: Don’t Legalize It 2014 Film izle

Yönetmenliğini Mike Clattenburg n yaptığı Trailer Park Boys: Don’t Legalize It 2014 yılında çekildi ve 18 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi.Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.5/10  puan aldı. Başrollerinde John Paul Tremblay , Robb Wells , Mike Smith , John Dunsworth , Patrick Roach gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mike Clattenburg yazdı. Filmin konusu ise Son zamanlarda hapisten ve tamamen kırdı, Julian outrageously zengin almak için bir planı vardır. Ancak, o ilk rakibi Cyrus anlaşma yakın bekleyen nerede Montreal onun ürününü teslim etmek zorundadır.Bu arada, esrar yasallaştırmak için hükümetin planı Ricky ve onun uyuşturucu işini tehdit, o yaklaşan tasarıya karşı harekete geçmeye Ottawa gider. Bir yolculuğa Julian ve Ricky ile, Kabarcıklar kendi gündemi ile çifti katıldı – miras onun uzun zamandır kayıp aileleri tarafından onun için sola bulmak gitmek için. Eski parkı danışmanı Jim Lahey ve Randy onları hapiste çürümeye yapma umuduyla erkeklere sonra gittiğinizde üçlü belaya çalışır… İyi seyirler.



Trailer Park Boys: Don’t Legalize It 2014 Film izle

The Face Of Love 2013 Film izle

Yönetmenliğini Arie Posin n yaptığı The Face Of Love 2013 yılında çekildi ve 12 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde Robin Williams , Amy Brenneman , Ed Harris , Annette Bening , Jess Weixler gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Matthew Mcduffie , Arie Posin yazdı. Filmin konusu ise Eski kocasına hem fiziken hem de kişilik bakımından benzeyen bir adama aşık olan Nikki’nin farklı bedende, daha önce yaşadığına benzeyen ilişkisini arayış öyküsüdür. Fakat Nikki, zamanla ölmüş kocasına dair ortaya çıkacak sırlar ile yüzleşmeye başlar. Eski kocasının geride bıraktığı gizem, her şeyi daha karmaşık hale getirecektir.. İyi seyirler.



The Face Of Love 2013 Film izle

Heropanti 2014 Film izle

Yönetmenliğini Sabir Khan n yaptığı Heropanti 2014 yılında çekildi ve 22 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8/10  puan aldı. Başrollerinde Tiger Shroff, Kriti Sanon, Parth Akerkar gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sanjeev Dutta yazdı. Filmin konusu ise Küçük kasabalarda karşı büyük şehrin döneminde modernite ve köklü arkaik gelenekleri parlayan çelişkili döneminde mevcut Hindistan’dan yükselen, imkansız bir kader ile mühürlenmiş bir aşk hikayesi geliyor.Cesur Bablu hikayesi ve küstah Dimpy. Bablu ve Dimpys acımasız klan ve karşı ayarlanır şiddet manzara terörü altında çiçeği seveceksiniz. Heropanti günümüz gençliğinin hikayesi ve onun çelişkili kahramanların yaşı geliyor.. İyi seyirler.



Heropanti 2014 Film izle

Godzilla 2014 HD Film izle

Yönetmenliğini Gareth Edwards n yaptığı Godzilla 2014 yılında çekildi ve 16 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Japonya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10  puan aldı. Başrollerinde Aaron Taylor-Johnson , CJ Adams , Ken Watanabe , Bryan Cranston , Elizabeth Olsen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Callaham yazdı. Filmin konusu ise Dünyanın en ünlü canavarı, insanlığın haddini aşarak yaptığı bilimsel çalışmalar sonucu ortaya çıkarak tüm insanların varlığını tehdit eden acımasız yaratıklarla mücadele ederek bizi koruyor… İyi seyirler.



Godzilla 2014 HD Film izle

Broken – Bang-hwang-ha-neun kal-nal 2014 film izle

Yönetmenliğini Lee Jung-ho n yaptığı Broken – Bang-hwang-ha-neun kal-nal 2014 yılında çekildi ve 10 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. Güney Kore de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde Jae-yeong Jeong , Sung-min Lee , Jun-Young Seo , Kim Dae-Myeong , Kim Hyeon-I gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lee Jung-ho , Keigo Higashino yazdı. Filmin konusu ise Sang-Hyun (Jung Jae-Young), bir fabrika işçisidir. Karısını kanser hastalığından dolayı kaybetmiş ve kızı Soo-Jin (Lee Soo-Bin) ile yaşamaktadır. Yağmurlu bir gece, Sang-Hyun eve gelir ve kızı evde yoktur. Kızını telefondan arar ama ona ulaşamaz ve kızının bir arkadaşında kaldığını düşünür. Polisten bir telefon alana kadar düzenli bir hayat yaşayan Sang-Hyun artık sıradan biri değildir.. İyi seyirler.



Broken – Bang-hwang-ha-neun kal-nal 2014 film izle

24 Ağustos 2014 Pazar

The Grift – Sahtekarlık

Yönetmenliğini Ralph E. Portillo n yaptığı The Grift – Sahtekarlık 2008 yılında çekildi ve 06 Mart 2008 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde John Savage, Maury Chaykin, Sara Downing gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Pamela Smith yazdı. Filmin konusu ise Yıllar önce Fork kasabasında bir han işletmiş olan William, kızı Kate ve oğlu John ile birlikte asıl kazançlarını insanları dolandırarak temin etmektedir. Keyifli izlemeler.



The Grift – Sahtekarlık

Saraybosna – Sarajevo 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Andreas Prochaska n yaptığı Saraybosna – Sarajevo 2014 , Bosnahersek 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4 puan aldı. Başrollerinde Heino Ferch, Mateusz Dopieralski, Michaela Ehrenstein gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Filmde, 1914 yılında başlayan Avusturya-Macaristan karışıklığı ve gerçekleşen suikastler anlatılıyor.



Saraybosna – Sarajevo 2014 Türkçe Dublaj izle

Siyah At – Dark Horse Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Todd Solondz n yaptığı Siyah At – Dark Horse 2011 yılında çekildi ve 05 Eylül 2011 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9 puan aldı. Başrollerinde Justin Bartha , Christopher Walken , Selma Blair , Mia Farrow , Aasif Mandvi gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Todd Solondz yazdı. Filmin konusu ise babası için çalışan bir adam, Jordan Gelber’in oynadığı 30′lu yaşlarında hala ailesiyle (iki usta oyuncu, Christopher Walken ve Mia Farrow ) oturan bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Kafayı oyuncak koleksiyonculuğuyla bozan karakterimiz bir yandan da ailesinin evinden kurtulabilmek için planlar yapar. İyi izlemeler dileriz.



Siyah At – Dark Horse Türkçe Dublaj izle

Hayatın Hakkını Ver – Life Or Something Like It Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Stephen Herek n yaptığı Hayatın Hakkını Ver – Life Or Something Like It 2002 yılında çekildi ve 13 Aralık 2002 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde Angelina Jolie , Tony Shalhoub , Christian Kane , Edward Burns , Amanda Tapping gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Scott Shepherd, Dana Stevens yazdı. Filmin konusu ise Lanie Kerrigan, Seattle’da bir televizyonun sabah kuşağında yayınlanan “That’s Seattle Life” adlı programı sunan, işinde hayli başarılı, güzel bir kadındır. Kendisiyle hayli barışık olan Kerrigan, kariyerinin her aşamasını ayrıntılı bir biçimde planlamıştır, yakın dönemde uluslararası arenada tanınmış bir medya kuruluşuyla anlaşmayı planlamakta, kısa süre içinde dünya çapında bir TV yıldızı olmayı hedeflemektedir. Kerrigan’ın bu bozulmaz görünen mutluluğu, bir futbol maçının skor tahminiyle ilgili bir kamuoyu soruşturması yaparken, sokaklarda yatıp kalkan bir adamla röportaj yapmaya çalışmasıyla bozulacaktır. Keyifli izlemeler diliyoruz.



Hayatın Hakkını Ver – Life Or Something Like It Türkçe Dublaj izle

Hız Tutkusu – Need for Speed 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Scott Waugh n yaptığı Hız Tutkusu – Need for Speed 2014 yılında çekildi ve 14 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8 puan aldı. Başrollerinde Aaron Paul , Dominic Cooper , Imogen Poots , Kid Cudi gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu George Gatins, John Gatins yazdı. Filmin konusu ise Tobey Marshall (Aaron Paul) dürüst ve çok çalışkan bir adamdır, ailesine ait olan Marshall Motors adlı oto tamircisinde arkadaşlarıyla birlikte çalışmaktadır. Babasının vefatının ardında Tobey büyük borçlar altında kalmıştır. Hafta sonları Tobey çok tehlikeli olan “yer altı oto yarışları” adı verilen yarışlara katılmaktadır. Yarışların ardından Tobey adrenalin tutkunu bir adam olmuştur.


Zorlu, zengin ve güçlü düşmanı Dino Brewster (Dominic Cooper) bir gün Tobey’ye hayatında sadece bir kez alabileceği bir iş teklifiyle gelir. Sınırsız sermayesiyle Dino, Tobey’ye dünyanın en hızlı Mustang’ini yapmayı teklif eder. İşini kurtarabileceğini düşünen Tobey hiç düşünmeden bu teklifi kabul eder. Mustang’in yapımı ve satış işlemleri devam ederken Tobey, güzel rakibi Julia Maddon (Imogen Poots) la bir yarış hazırlığına başlar. Tobey Dino’nun ekibine karşı kendi takımıyla ve yakın arkadaşı Little Pete (Harrison Gilbertson) ile birlikte hazırlıksız bir yarışa başlar. Yarış ölüme dönünce Dino suçu Tobey’nin üstüne yıkar ve onu hapse gönderir.


İki yıl aradan sonra Tobey özgülüğüne kavuşur ve Dino’dan intikam almaya yemin eder. The De Leon yarışları ülkenin en büyük ve zor yarışlarından biridir, Tobey Dino’yu orada yenmeye yemin eder. The De Leon yarışlarına seçilmiş çok az yarışçı katılabilir ve kazanan büyük miktarda para kazanır ancak Tobey’nin New York’tan San Francisco’ya gitmek için sadece 48 saati vardır.



Hız Tutkusu – Need for Speed 2014 Türkçe Dublaj izle

Death Do Us Part 2014 Film izle

Yönetmenliğini Nicholas Humphries n yaptığı Death Do Us Part 2014 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.1 puan aldı. Başrollerinde Christine Chatelain , Julia Benson , Emilie Ullerup , Peter Benson , Kyle Cassie gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ryan Copple, Peter Benson, Julia Benson yazdı. Filmin konusu ise Kennedy ve Ryan, bir hafta sonra evleneceklerdir ve Ryan’ın sağdıcı olan Chet, ormanda bir kulübe kiralar. Diğer arkadaşlarıyla da beraber hep birlikte burada düğünden önce biraz eğlenmek isterler. Ancak işler umdukları gibi gitmez ve grup üyeleri birer birer katledilirler. Eğlence olarak geldikleri yer, artık yaşamak için kurtulmak zorunda oldukları kanlı bir mekana dönüşmüştür .



Death Do Us Part 2014 Film izle

Hidden Kingdom 2014 Türkçe Dublaj Belgesel izle

Yönetmenliğini – n yaptığı Gizli Krallık – Hidden Kingdom 2014 yılında çekildi ve 16 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.5 puan aldı. Başrollerinde Stephen Fry , Simon Bell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Simon Bell yazdı. Filmin konusu ise Bir karıştan ufak canlıların konu edildiği benzersiz belgeselde çok farklı hazlar yaşayacaksınız… Gizli Krallık – Hidden Kingdoms’da her şey size ufak gelebilir, ama onlar için devasa büyüklükte olabilir…Çizgili sincaplardan böceklere, bu canlıların hepsi, dünyalarını bir anda yerle bir edebilecek doğa güçlerinin insafına kalmış durumda… Boyunuz bir kaç santimetre ve yağmur damlaları bir gök taşı gibi düştüğünü farzedin… Burada zaman kavramı da çok farklı küçük sincaplar hayatta kalabilmek için 3 saatte bir yemek yeme zorundadır..



Hidden Kingdom 2014 Türkçe Dublaj Belgesel izle

Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol 2013

Yönetmenliğini Justin Chadwick n yaptığı Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol 2013 , yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD ve GüneyAfrika da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1 puan aldı. Başrollerinde Idris Elba, Naomie Harris, Terry Pheto gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu William Nicholson, Nelson Mandela yazdı. Filmin konusu ise Nelson Mandela’nın ilham verici hayatına çocukluğundan başkan seçildiği döneme kadar ışık tutacak filmin senaryosuna William Nicholson imza attı.


Filmde Mandela’yı Idris Elba canlandırıyor. Efsane başkanın eşi rolünde Naomie Harris’i izleyeceğiz. Yönetmenliğini Justin Chadwick’in yaptığı film Mandela’nın otobiyografisinden uyarlandı.



Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol 2013

The Last Drop Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Colin Teague n yaptığı The Last Drop – Altın Savaşı 2005 yılında çekildi ve 16 Mayıs 2005 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.7 puan aldı. Başrollerinde Laurence Fox, Louis Dempsey, Lucy Gaskell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gary Young, Colin Teague yazdı. Filmin konusu ise II.Dünya Savaşı devam ederken Winston Churchill ve İngiliz Başkomutanı sıradışı bir plan hazırlarlar. Amaç, meşhur Nazi altınlarının saklandığı yeri bulmaktır. Altınların peşine düşen İngiliz askerleri, kendilerini büyük bir maceranın ortasında bulurlar. İyi izlemeler diliyoruz.



The Last Drop Türkçe Dublaj izle

Acı Reçete Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Steven Soderbergh n yaptığı Acı Reçete , 2013 – yılında çekildi ve 26 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1 puan aldı. Başrollerinde Jude Law , Channing Tatum , Catherine Zeta-Jones , Rooney Mara , Vinessa Shaw gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Scott Z. Burns yazdı. Filmin konusu ise “Acı Reçete”, Emily’nin (Rooney Mara) psikiyatristinin (Jude Law) kendisine tedavisi için verdiği yeni bir ilacın hayatını nasıl değiştirdiğini ve eşi ile hayatını ne yönde etkilediğini gerilim türünde anlatan bir filmdir. Emily (Rooney Mara) ve Martin (Channing Tatum) New York’ta başarılı ve yüksek standartlarda yaşayan bir çifttir. Bir gün borsa yolsuzluğu yüzünden Martin hapse girer. Tabi bu arada yaşam standartları da haliyle düşer ve Emily Manhattan’da ufak bir apartman dairesine taşınır.


Dört yıl boyunca kocasının hapisten çıkmasını bekler. Bu sırada ağır depresyona girer. Emily’nin intihar girişiminden sonra yanına danışman olarak psikiyatrist Jonathan Banks (Jude Law) getirilir. Emily terapi görmeyi ve anti depresan ilaçlar almayı kabul eder. Emily verdiği bu karar ile hem kendi hayatını hem de çevresindeki tüm insanların hayatını etkileyebileceğinden haberi bile yoktur.



Acı Reçete Türkçe Dublaj izle

Generation Um Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Mark Mann n yaptığı Generation Um – Eine Nacht in New York , 2012 – yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3,7/10 puan aldı. Başrollerinde Keanu Reeves, Adelaide Clemens, Daniel Sunjata,Bojana Novakovic,Sarita Choudhury,Jake Hoffman,Ashley Austin Morris gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mark Mann yazdı. Filmin konusu ise Amerikan’nın Los Angeles şehrinde hayat 24 saat durmaksızın yaşanmaktadır.Bu şehirde yaşayanlarda turistik olarak gezmeye gelenlerde şehrin büyüsüne kapılıp kendilerini zevk ve eğlencenin içinde bulmaktadırlar.Kahramanlarımız üç yetişkin hercai insanların istediği tarzda yani sürekli eğlenmek,içki içmek,günü birlik ilişkiler yaşamak üzerine geçirdikleri 24 saatlik yoğun tempo beyaz perdeye aktarılmış.Bu tarz yaşamın getirdiği sıkıntılarında anlatıldığı film oyuncuların performanları ve konunun kaliteli bir şekilde kurgulanarak bizlere aktarılması ile izlenebilir bir kimlik kazanmış.



Generation Um Türkçe Dublaj izle

Arkadaştan Öte - Friends with Benefits Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Will Gluck n yaptığı Arkadaştan Öte , 2011 – yılında çekildi ve 23 Eylül 2011 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.9 puan aldı. Başrollerinde Mila Kunis , Justin Timberlake , Emma Stone , Woody Harrelson , Masi Oka gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Keith Merryman, David A. Newman, Will Gluck yazdı. Filmin konusu ise Dylan (Justin Timberlake) ve Jamie (Mila Kunis) evlenip barklanmayı akıllarından bile geçirmemektedir. New York’ta faaliyet gösteren insan kaynakları yöneticisi Jamie, hatırı sayılır yetenek avcılığı becerilerini kullanarak Los Angeles’ta çalışan bir sanat yönetmeni olan Dylan’ı Büyük Elma’daki rüya gibi bir işi kabul etmesi için ikna edince, birbirlerine ne kadar benzediklerini çabucak anlarlar. O kadar çok başarısız ilişki yaşamışlardır ki, ikisi de aşktan vazgeçip eğlenceye odaklanmaya hazırdır.


Dylan New York’a taşınmaya karar verdiğinde ve ikili düzenli olarak bir araya gelmeye başladıklarında, aşkın Hollywood filmleri tarafından pompalanan bir masal olduğuna dair ortak inançlarını paylaşıp eğlenirler. Böylece, leziz derecede seksi, kasıtlı olarak yetişkinlere yönelik bir deneye girişirler.

Başarılı, bağlanmamış ve bağlanma fikrine soğuk bakan bu iki iyi arkadaş, yeni araziler keşfedebilecek midir?


Arkadaşlıklarına “duygulara yer vermeyen” bir cinsellik katarlarsa, birini arkadaştan fazlası olarak görmenin getirdiği sıkıntılardan kaçabilecekler midir?



Arkadaştan Öte - Friends with Benefits Türkçe Dublaj izle

Dünya Gezegeninden Kaçış Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Cal Brunker n yaptığı Dünya Gezegeninden Kaçış , 2013 – yılında çekildi ve 12 Temmuz 2013 tarihinde gösterime girdi. Kanada , ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2 puan aldı. Başrollerinde Brendan Fraser , Rob Corddry , Ricky Gervais , Jonathan Morgan Heit , Jessica Alba gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bob Barlen, Cal Brunker, Tony Leech yazdı. Filmin konusu ise Baab isimli bir gezegende yaşayan astronot Scorch Supernova (Brendan Fraser) ulusal bir kahraman ve saygı duyulan birisidir. Bir gün, BASA’nın şefi Lena (Jessica Alba) Dünya isimli tehlikeli bir gezegenden yardım sinyali alır. Zira, Dünya isimli gezegendeki hükümetin kurduğu gizli bir tesisteki Bölge 51 isimli hapishanede evrenin çeşitli yerlerinden getirilen ayaktakımına mensup uzaylılar hapsedilmektedir ve uzaylıları kurtarma görevi Scorch’un BASA’da görev kontrol dairesi başkanı abisi kuralcı Gary’nin (Rob Corddry) tüm itirazlarına rağmen Scorch tarafından kabul edilir. Ancak Scorch, şeytani Shanker (James Gandolfini) tarafından acımasız bir tuzağa düşürülünce; Gary hem kardeşini hem gezegenini kurtarabilmek için eşi Kira (Sarah Jessica Parker) ve yaramaz oğlu Kip’i geride bırakarak maceraya atılır.



Dünya Gezegeninden Kaçış Türkçe Dublaj izle

Ölümden Kacış Yok - Escape Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Campion Murphy n yaptığı Ölümden Kacış Yok , 2011 yılında çekildi ve 02 Eylül 2011 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7 puan aldı. Başrollerinde Dominic Purcell , Faith Ford , Christine Evangelista , Christopher Shand , Carly Chaikin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Campion Murphy yazdı. Filmin konusu ise Bir akıl hastanesine yaptıkları gözlem gezisi esnasında, psikoloji anadalı öğrencisi Abby (Christine Evangelista), tehlikeli bir hasta olan Harmon (Dominic Purcell) ile talihsiz bir karşılaşma yaşar. Akşam arkadaşlarıyla ders çalışma için eve döndüğünde, Harmon’ın içindeki karanlığı uyandırdığından habersizdir. O gece Harmon, arkasından bir çok ölü bırakarak hastaneden kaçmayı başarır. Civar komşularından biri olan polis Carter, Abby ve arkadaşlarını kapılarını ve pencerelerini kilitli tutmaları konusunda uyarır. Harmon’ın Abby’e olan takıntısının karşısında, Carter’ın onu koruma çabaları yetersiz kalacaktır



Ölümden Kacış Yok - Escape Türkçe Dublaj izle

Titanların Savaşı Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Louis Leterrier n yaptığı Titanların Savaşı | 3D 2010 yılında çekildi ve 02 Nisan 2010 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde Liam Neeson , Sam Worthington , Ralph Fiennes , Gemma Arterton , Nicholas Hoult gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Travis Beacham, Phil Hay, Matt Manfredi yazdı. Filmin konusu ise Nihai güç için devam eden savaş, insanları krallara karşı ve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Ayrıca, tanrıların birbireriyle olan savaşı da dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, fakat insan gibi yetiştirilen Perseus, ailesini yeraltı dünyasının kinci tanrısı Hades’e karşı korumak konusunda yapacak bir şeyi yoktur. Perseus, Zeus’un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hadese karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Sitemizden 1080p ve 3D seçenekleriyle Titanların Savaşı hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Titanların Savaşı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Titanların Savaşı Türkçe Dublaj izle

Büyük Usta Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Kar Wai Wong n yaptığı Büyük Usta 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. Çin , HongKong ve Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5 puan aldı. Başrollerinde Ziyi Zhang , Song Hye-kyo , Tony Leung Chiu Wai , Chen Chang , Cung Le gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kar Wai Wong, Jingzhi Zou, Haofeng Xu yazdı. Filmin konusu ise 30lu senelerde dövüş sanatlarının popüler olmasıyla giderek daha fazla insan Güney Çin’deki Foshan’daki profesyonelerden bu sanatı öğrenmek ister. Bazı ustalar karşılaştıkları kişileri sınar ve karşılıklı çatışmalar olur… Bir sonuç alınana dek ne yemek vardır ne de dinlenmek. Ip Man dövüş sanatlarında oldukça yetenekli zengin bir genç adamdır ama mütevazi bir kişidir ama tevazü onu dertten kurtarmaz bir gün bu çatışmalardan birinin içinde kalır ve kurtulmak için tüm yeteneğini kullanmak zorundadır. Ustalar onun dövüş yeteneğine hayran kalır Kung usta ve kızı Kung Yi de bunlar arasındadır genç kızın bu yeni gence ilgi duyması gecikmez. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Büyük Usta hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Büyük Usta izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Büyük Usta Türkçe Dublaj izle

Titanların Öfkesi — Wrath Of The Titans | 3D

Yönetmenliğini Jonathan Liebesman n yaptığı Titanların Öfkesi — Wrath Of The Titans | 3D , 2012 yılında çekildi ve 30 Mart 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde Liam Neeson, Ralph Fiennes, Toby Kebbell, Bill Nighy, Rosamund Pike, Danny Huston, gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dan Mazeau, David Johnson, Greg Berlanti yazdı. Filmin konusu ise Zeus’un oğlu yarı tanrı Perseus’un canavar Kraken’i kahramanca altetmesinin üzerinden 10 sene geçmiştir. Bir balıkçı olarak 10 yaşındaki oğlu Helius ile sessiz sakin bir hayat sürmektedir. Ancak titanlar ve tanrılar araasında savaş tekrar kıvılcımlarını göstermektedir. İnsanların bağlılıklarını azaltmaları ve tanrıların hapsedilmiş titanlar ve gaddar liderleri Kronos (Zeus, Hades ve Poseidon’un babası) hapisten kaçar. Kronos Zeus’u esir alır ve insanlığı tehdit etmeye başlar. Bu durumda iş insanlığı daha önce de kurtarmış olan Perseus’e düşer..



Titanların Öfkesi — Wrath Of The Titans | 3D

23 Ağustos 2014 Cumartesi

Virüs – The Returned Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Manuel Carballo n yaptığı Virüs – The Returned 2013 yılında çekildi ve 09 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi.İspanya ve Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9/10  puan aldı. Başrollerinde Kris Holden-Ried , Emily Hampshire , Shawn Doyle , Claudia Bassols , Melina Matthews gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hatem Khraiche , Ruiz-zorrilla yazdı. Filmin konusu ise Ölümcül bir zombi virüsü insanlığı tehdit etmektedir ve bu virüse karşı tek bir çare vardır. “Return Protein” verilerek geliştirilen bir madde kanında virüsü taşıyanların hiç ısırılmamış gibi hayatta kalmasını sağlar. Ama bu proteinin stokları tükenmeye başlayınca halk ayaklanır ve isyan çıkar. Daha kötüsü kanında virüsü taşıyanlar tedaviye devam edemedikleri için zombiye dönüşmeye başlarlar. Protestocular şimdi birer birer katil dönüşmüşlerdir… Alex ve Kate ise tüm bu kaosun ortasında kalan kişilerdendir. Kate zombi virüsüne karşı geliştirilen çalışmaların başını çeken ekipte yer alırken, Alex karanlık sırrını herkesten saklayan bir müzisyendir. Kanındaki protein miktarı düştükçe Alex gerçeği saklayamaz hale gelir ve Kate’in canını kurtarmak için çok az zamanı kalmıştır… Yönetmenliğini Manuel Carballo’nun üstlendiği filmin senaryosu ise Hatem Khraiche’ye ait.



Virüs – The Returned Türkçe Dublaj izle

Enemy – Düşman Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Denis Villeneuve n yaptığı Enemy – Düşman 2013 yılında çekildi ve 16 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. Kanada ve İspanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde Jake Gyllenhaal , Mélanie Laurent , Sarah Gadon , Isabella Rossellini , Joshua Peace gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu José Saramago , Javier Gullón yazdı. Filmin konusu ise Adam Bell (Jake Gyllenhaal), güzel kız arkadaşı Mary (Mélanie Laurent) ile bile seks yapma isteği duymayan asık suratlı, dağınık bir tarih profesörüdür. Bir iş arkadaşının tavsiyesi üzerine bir film izleyen Adam, kendisini Anthony Clair isimli aktörde görür ve adamı takip etmeye karar verir — zevkine varacağı bir macera olacaktır bu. Benzer adamlar karşılaşır ve hayatları garip ve geri döndürülemez bir biçimde birbirine geçer.



Enemy – Düşman Türkçe Dublaj Film izle

Gazze’nin Gözyaşları – Tears of Gaza Film izle

Yönetmenliğini Vibeke Løkkeberg n yaptığı Gazze’nin Gözyaşları – Tears of Gaza 2010 yılında çekildi ve 01 Eylül 2010 tarihinde gösterime girdi. Norveç ve Filistin de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.7/10  puan aldı. Filmin konusu ise Eşsiz görüntüleriyle ve sert tarzıyla modern savaşların korkunç sonuçlarını anlatan film, aynı zamanda dramatik bir savaşın ardından kadın ve çocukların günlük hayatlarına devam etme çabalarını da gözler önüne seriyor. Bu insanların çoğu duvarı ve çatısı olmayan çadırlarda ve harabelerde yaşamaktadır. Hepsinin paraya, yemeğe, suya ve elektriğe ihtiyacı vardır. Bazıları aile üyelerini kaybetmiş veya çocukları yaralanmıştır. Savaş, çatışmaları çözüp barış sağlayabilir mi? Film, savaş ve ateşkesten sonraki dönemde üç çocuğun yaşadıklarını anlatıyor.



Gazze’nin Gözyaşları – Tears of Gaza Film izle

Özgürlük Savaşçıları – Sons of Liberty Türkçe izle

Yönetmenliğini Drew Hall n yaptığı Özgürlük Savaşçıları – Sons of Liberty 2013 yılında çekildi ve 06 Temmuz 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.0/10  puan aldı. Başrollerinde Tamer Hassan , Keith David , Elyse Levesque , Mark Sheppard , Neil Dickson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Drew Hall yazdı. Filmin konusu ise Radikal-Devrimci bir grup, dünya için felaket düzeyinde etkileri olabilecek bir mikro nükleer cihaz üretmeye başlamıştır. Özel eğitimli askerlerden oluşan bir birim ise cihaz üretilmeden onları durdurmak için zamanla yarışmaktadır



Özgürlük Savaşçıları – Sons of Liberty Türkçe izle

Ek Villain 2014 Hint Filmi izle

Yönetmenliğini Mohit Suri n yaptığı Ek Villain 2014 yılında çekildi ve 27 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10  puan aldı. Başrollerinde Rini Das , Prachi Desai , Ritesh Deshmukh , Praveena Deshpande , Remo Fernandes gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Tushar Hiranandani yazdı. Filmin konusu ise Sevgilisi Aisha bir seri katilin son kurbanı olduğunda, Guru intikam peşindeyken iyi ve kötü arasındaki çizgiyi bulanıklaşır.


Aashiqui 2 filminin yönetmeni Mohit Suri’den Shraddha Kapoor’ın da katkılarıyla harika bir seyirlik ve dinletilik daha..



Ek Villain 2014 Hint Filmi izle

Cristiano Ronaldo : World at His Feet 2014 Türkçe izle

Yönetmenliğini n yaptığı Cristiano Ronaldo : World at His Feet 2014 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10  puan aldı. Başrollerinde Benedict Cumberbatch, Cristiano Ronaldo, David Beckham gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nick Silverman yazdı. Filmin konusu ise Ünlü futbolcu Ronaldo hakkında bir çok ünlü oyuncudan röportaj ve hayatına dair bir çok konu izleyicilere aktaran belgesel – spor türünde bir yapım..



Cristiano Ronaldo : World at His Feet 2014 Türkçe izle

Hellion 2014 Film izle

Yönetmenliğini Kat Candler n yaptığı Hellion 2014 yılında çekildi ve 17 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7 puan aldı. Başrollerinde Juliette Lewis , Aaron Paul , Tanner Beard , Augustine Frizzell , Jonny Mars gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kat Candler yazdı. Filmin konusu ise Hollis, karısının ölümünün ardından iki oğluyla bir başına kalan ve günden güne alkol bataklığına saplanan yalnız bir adamdır. 13 yaşındaki oğlu Jacob, annesinin ölümünün yarattığı problemlerin de etkisiyle hayranı olduğu motorsiklet yarışları ve heavy metal dünyasının içinde kaybolmaya ve buradaki suç eylemlerine dahil olmaya başlar. İsyankar ve sorunlu karakteri, suçla tanışınca iyice kontrolden çıkar; işi, küçük kardeşi Wes’i de bu küçük suçlara ortak etmeye kadar götürür. Kaos içerisinde sürüklenen aile sosyal hizmetlerin dikkatinden kaçmaz ve yakın zamanda aile tamamen parçalanma noktasına gelir.

Kat Candler’ın yazıp yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Aaron Paul, Juliette Lewis, Tanner Beard ve Annalee Jefferies gibi isimler bulunuyor.



Hellion 2014 Film izle

The Lightkeepers Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Daniel Adams n yaptığı Fener Bekçileri2009 ılında çekildi ve 18 Aralık 2009 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2 puan aldı. Başrollerinde Tom Wisdom , Richard Dreyfuss , Blythe Danner , Mamie Gummer , Bruce Dern gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Daniel Adams yazdı. Filmin konusu ise Önceden eşini bırakıp giden fener bekçisi zaman geçtikçe bütün kadınlardan nefret etmeye başlar. Bir gün fenerde çalışmak için bir genç gelir, ünlü bir zenginin oğlu olduğunu söylemez ve bekçiye asistanlık yaparak birlikte yaşamaya başlarlar. Bekçinin karısı da beklenmedik bir kararla fenerin yakınlarındaki bir yerde yaşamaya başlar ayrıca yanında bir bayan misafiri de vardır. Bu bayan misafir bir süre sonra asistana aşık olur ve onun hakkındaki her şeyi öğrenir.



The Lightkeepers Türkçe DUblaj izle

Spartan Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini David Mamet n yaptığı Spartan 2004 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD ve Almanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6 puan aldı. Başrollerinde Kristen Bell , Val Kilmer , William H. Macy , Aaron Stanford , Clark Gregg gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Mamet yazdı. Filmin konusu ise Özel askeri harekatların ‘yalnız kurdu’ Robert Scott, Amerikan Hükümeti’nin özel görevler verdiği gizli ajanlardan biridir. Başkanın kızı kaçırılınca, onu bulmakla görevlendirilir. Bütün ipuçları kızın, insan tacirleri tarafından kaçırılarak, yurtdışına götürüldüğünü göstermektedir.



Spartan Türkçe Dublaj izle

Richard Kemp 2013 Türkçe DUblaj

Yönetmenliğini Germinal Alvarez n yaptığı Richard Kemp’in Diğer Hayatı – L’autre vie de Richard Kemp 2013 yılında çekildi ve 06 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi.Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde Jean-Hugues Anglade, Mélanie Thierry, Philippe Berodot gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Germinal Alvarez, Vanessa Lepinard yazdı. Filmin konusu ise Müfettiş Kemp, 20 yıldır yakalanamayan bir seri katilin peşindedir… Katilin son cinayetinin görgü tanığına aşık olan Kemp, gizemli bir şekilde 20 yıl öncesine döner…Jean-Hugues Anglade, Melanie Thierry ve Philippe Berodot’nun başrolleri paylaştıkları filmin yönetmen koltuğunda ise Germinal Alvarez oturuyor



Richard Kemp 2013 Türkçe DUblaj

Java Heat 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Conor Allyn n yaptığı Cava Ateşi – Java Heat 2013 yılında çekildi ve 11 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10  puan aldı. Başrollerinde Kellan Lutz , Ario Bayu , Mickey Rourke , Frans Tumbuan , Tio Pakusodewo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Conor Allyn, Rob Allyn yazdı. Hikâye, dünyanın en kalabalık dördüncü ülkesi ve aynı zamanda en kalabalık Müslüman ülkesi olan Endonezya’da geçmektedir. Teröristler tarafından düzenlenen bombalı bir intihar eylemiyle başlayan kovalamacada, Amerikalı denizci subay Jake Travers (Kellan Lutz) ile Müslüman yerel polis Hashim (Ario Bayu), uluslararası kaçakçı ve mücevher hırsızı Malik’in (Mickey Rourke) peşine düşerler. Ülkede tahtın varisi olan genç ve güzel Sultan’ı kaçırarak fidye karşılığı kraliyet mücevherlerini ele geçirmeyi amaçlayan Malik, hedefine ulaşmak için önüne çıkan her engeli çiğnemeye kararlıdır. Bakalım adaletin savunucuları bu azılı katil karşısında dik durmayı başarabilecekler mi?



Java Heat 2013 Türkçe Dublaj izle

22 Ağustos 2014 Cuma

Occupation 101 – İşgal 101 – Sessiz Çoğunluğun Sesi Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Abdallah Omeish, Sufyan Omeish n yaptığı Occupation 101 – İşgal 101 – Sessiz Çoğunluğun Sesi 2006 yılında çekildi ve 25 Mart 2006 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.3/10  puan aldı. Başrollerinde James Akins , Arik Ascherman , Bishop Barltlett Jr. , Phyllis Bennis , Peter Boukaert gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Abdallah Omeish, Sufyan Omeish, Alison Weir yazdı. Filmin konusu ise Amerika’nın büyük destek verdiği Ortadoğu barış sürecinin hasıraltı ettiği bazı gerçekleri gün yüzüne çıkaran bir belgesel.2007 Altın Palmiye dahil sekiz farklı film festivalinde en iyi belgesel ödülü alan Occupation 101, İsrail devletinin kuruluşundan İkinci İntifada’ya kadar gelişen olayları ve bu süreçteki İsrail-Amerika ilişkilerini sorguluyor.


Amerika’nın Suudi Arabistan eski büyükelçisi James Akins, ünlü düşünür Noam Chomsky, Amerikalı milletvekilleri, akademisyenler, farklı dinlerden din adamları ve İsrailli gazeteci ve tarihçilerle yapılan röportajları da içeren belgesel, Filistin halkıyla yapılmış çarpıcı diyalogları da aktarıyor.Küçük bir kızın, içinde bulundukları durumu kendi sözcükleriyle anlatışı da belgeselin en çarpıcı bölümlerinden birini oluşturuyor.Belgeselde İsrailli gazeteciler ve sivil toplum kuruluşlarından yöneticiler de Gazze halkının maruz kaldığı ve hiçbir askeri yapılanmanın olmadığı ve sadece sivillerin yaşadığı mülteci kamplarına yapılan saldırıları gösteriyor.



Occupation 101 – İşgal 101 – Sessiz Çoğunluğun Sesi Türkçe Film izle

21 Ağustos 2014 Perşembe

Locker 13 2014 Film izle

Yönetmenliğini Adam Montierth, Bruce Dellis, Jason Marsden, Matthew Mebane n yaptığı Locker 13 2014 yılında çekildi ve 28 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.7 puan aldı. Başrollerinde Jon Polito, Ricky Schroder, Steve Eastin, Victor Campos gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bruce Dellis, Jason Marsden, Adam Montierth yazdı. Filmin konusu ise Skip bir lunaparkta hademe olarak çalışmaktadır. Patronu Archie ile oturup konuştukları bir gün, Archie ona birbirinden farklı korku hikayeleri anlatmaya başlar. Ancak öykülerin tek bir ortak noktası vardır, hepsinin merkezinde gizemli bir dolap vardır ve hepsinin de numarası 13′tür.

5 farklı yönetmenin anlattığı 5 korku hikayesinin yer aldığı filmde Krista Allen, Ricky Schroder gibi isimler oynuyor.



Locker 13 2014 Film izle

26 Years 2012 Kore filmi izle

Yönetmenliğini Geun-hyeon Jo n yaptığı 26 Years 2012 yılında çekildi ve 29 Kasım 2012 tarihinde gösterime girdi.Güney Kore de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5 puan aldı. Başrollerinde Hye-jin Han, Ku Jin, Seul-ong Im, Soo-bin Bae gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Pool Kang, Hae-yeong Lee yazdı. Filmin konusu ise 29 yıl önce askeri birlikler, Gwangju’da demokratik bir hareketin yanı sıra gösteri yapan sivillere ateş açılması için emir aldılar. Binlerce sivil öldü. Şimdi, bir milli takım nişancısı, bir çete üyesi, bir polis, büyük bir şirketin CEOsu, özel bir güvenlik teçhizat müdürü, Gwangju Demokratikleşme Hareketi sırasında gerçekleşen katliamın sorumlusunu mahkum etmek için bir plan içinde yer alırlar.


Kwak Jin-Bae (Jin Goo) Gwangju Demokratik Hareketi’nde babasını kaybeden bir çete üyesidir. İntikam almak istemektedir. Shim Mi-Jin (Han Hye-Jin) ulusal takımın nişancısıdır. Gizli bir .takım için nişancıdır. Polis Kwon Jung-Kyuk (Im Seul-Ong) Gwangju Demokratik Hareketi’nde ailesini kaybetmiştir. Şimdi arabaların sorumlusu olarak eski başkanın evine erişim hakkına sahiptir.



26 Years 2012 Kore filmi izle

Ateş Fırtınası – Firestorm - Fung bou Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Alan Yuen n yaptığı Ateş Fırtınası – Firestorm , 2013 yılında çekildi ve 12 Aralık 2013 tarihinde gösterime girdi. Çin ve Hong Kong de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3 puan aldı. Başrollerinde Andy Lau, Chen Yao, Jun Hu, Ka Tung Lam gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu da Alan Yuen yazdı. Filmin konusu ise Nam isminde bir çete liderinin yönettiği çete acımasız bir şekilde katillik yapmaya devam etmektedir. Şehrin her yerinde dehşet saçan bu çete önlerine çıkan herkesi öldürmektedir. Ülkenin güvenlik güçleri bu acımasız çeteye son vermeye karar veriler. Ancak belirli bir süre geçtikten sonra polisler bile bunları durdurmanın kolay olmadığını anlarlar.



Ateş Fırtınası – Firestorm - Fung bou Türkçe DUblaj izle

City Lights 2014 Hint filmi izle

Yönetmenliğini Hansal Mehta n yaptığı City Lights Türçe Altyazı , 2014 yılında çekildi ve 25 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9 puan aldı. Başrollerinde Mallhar Goenka, Manav Kaul, Patralekhaa, Rajkummar Rao gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı.



City Lights 2014 Hint filmi izle

Hayat Kolay Değil – Das Leben ist Nichts für Feiglinge Türkçe izle

Yönetmenliğini André Erkau n yaptığı Hayat Kolay Değil – Das Leben ist Nichts für Feiglinge 2012 yılında çekildi ve 24 Eylül 2012 tarihinde gösterime girdi. Almanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde Wotan Wilke Möhring, Helen Woigk, Christine Schorn gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gernot Gricksch yazdı. Filmin konusu ise Karısını acı bir şekilde kaybeden Marcus un kızı da evden kaçar… Bunun üzerine Markus, annesi ve annesinin bakıcısı Paula’ yla birlikte kızını aramaya çıkar…. Bakalım bu işin içinden çıkabilecek mi?İyi seyirler.



Hayat Kolay Değil – Das Leben ist Nichts für Feiglinge Türkçe izle

Son Teslimat – Five Thirteen 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Kader Ayd n yaptığı Son Teslimat – Five Thirteen 2013 yılında çekildi ve 21 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.1/10  puan aldı. Başrollerinde Malik Barnhardt , Avelawance Phillips , Tom Sizemore , Gary Dourdan , Steven Bauer gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kader Ayd , Renee Topper yazdı. Filmin konusu ise Karanlık geçmişlerini geride bırakıp temiz bir sayfa açmaya karar veren kardeşler Mike ve Tre,İşlemediği bir suç yüzünden hapisten çıkan Mike nin tek derdi kızını öfkeli erkek arkadaşının tepkisinden korumaktır..Tre ise kardeşini ve yeni kız arkadaşını temize çıkarabilmek için isteksizce son teslimat yapmayı kabul eder..İyi seyirler.



Son Teslimat – Five Thirteen 2013 Türkçe Dublaj izle

19 Ağustos 2014 Salı

La revolución de Juan Escopeta Animasyon izle

Yönetmenliğini Jorge A. Estrada n yaptığı La revolución de Juan Escopeta 2011 yılında çekildi ve 04 Kasım 2011 tarihinde gösterime girdi. Meksika da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde Joaquín Cosio , Julieta Egurrola , Dolores Heredia , Ulises Nieto gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alfredo Castañeda, Jorge A. Estrada yazdı. Filmin konusu ise Meksika Devrimi sırasında, Guanajuato eyaletindeki bir maden kasabasında herkesin “Gapo” dediği 11 yaşında bir çocuk yaşar. Beklenmedik bir olay karşısında bir devrimci olan ağabeyi Damián’ı aramaya karar verir. Ancak tek başına seyahat etmeyecektir. Tarihte önemli bir misyonu olan silahşor Juan Escopeta ile birlikte gidecektir.



La revolución de Juan Escopeta Animasyon izle

Hapishane Muhabbeti – Let’s Go to Prison Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Bob Odenkirk n yaptığı Hapishane Muhabbeti – Let’s Go to Prison 2006 yılında çekildi ve 17 Kasım 2006 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Thomas Lennon , Robert Ben Garant , Michael Patrick Jann yazdı. Filmin konusu ise Büyük suçlara karışmış bir John sonunda bir hakim tarafında hapishaneye gönderilir..John hakimden intikam almanın yolunu bulur..Fakat hapishane koşulları çok zordur..Yemekler kötü,çeşitli oyunlar ve hüküm kurmaya çalışan mafya babaları..Sürükleyici bir yapım..Komedi ve macera bir arada..İyi seyirler.



Hapishane Muhabbeti – Let’s Go to Prison Türkçe Dublaj izle

En İyi Arkadaşım – Girl’s Best Friend Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Peter Svatek n yaptığı En İyi Arkadaşım – Girl’s Best Friend 2008 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10  puan aldı. Başrollerinde Janeane Garofalo , Victor , Kris Holden-Ried , Nicolas Wright , Sara Bradeen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Muffy Marracco yazdı. Filmin konusu ise Bir eleştirmenin sevimli köpeği ile birlikte Amerika turuna çıkan kızın macera dolu anları..İyi seyirler.



En İyi Arkadaşım – Girl’s Best Friend Türkçe Film izle

Fading Gigolo – Kiralık Aşık Film izle

Yönetmenliğini John Turturro n yaptığı Fading Gigolo – Kiralık Aşık 2013 yılında çekildi ve 18 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde John Turturro , Woody Allen , Vanessa Paradis , Liev Schreiber , Sharon Stone gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Turturro yazdı. Filmin konusu ise Fioravante (John Turturro), nakite sıkışan arkadaşı Murray’e (Woody Allen) yardım etmek için profesyonel bir Don Juan olmaya karar verir. Murray ‘menejeri’ gibi davranırken, ikili çok geçmeden kendisini aşk ve paranın zıt akımlarına yakalanmış bulur.



Fading Gigolo – Kiralık Aşık Film izle

La jaula de oro – The Golden Dream 2013 film izle

Yönetmenliğini Diego Quemada-diez n yaptığı La jaula de oro – The Golden Dream 2013 yılında çekildi ve 22 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi. Guatemala , İspanya, Meksika da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.9/10  puan aldı. Başrollerinde Brandon López , Rodolfo Domínguez , Karen Martínez , Carlos Chajon , Héctor Tahuite gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lucia Carreras , Gibran Viradi Ramírez Portela yazdı. Filmin konusu ise Genç göçmenlerin Amerika`ya göçlerini konu edinen bir yapım..Dram dolu bir hikaye..İyi seyirler.



La jaula de oro – The Golden Dream 2013 film izle

Sevimli Maymun Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Justin G. Dyck n yaptığı Sevimli Maymun , 2014 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6 puan aldı. Başrollerinde Daphne Zuniga, Jacob Horsley, Soma Bhatia gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Justin G. Dyck yazdı. Filmin konusu ise Chris tam bir işkolik babasıyla birlikte doğu kıyısına doğru taşınırlar. Chris babasının onu cesaretlendirmesiyle birlikte çeşitli arkadaşlar edinmeye başlar. Bu aradada Chris aynı zamanda futbol antremanlarına da katılacaktır. Chris yeni arkadaşlarıyla tanışıp futbol antremanlarına başlayıp bir de sevimli komşusu mara ile iyi bir dost olacaktır.



Sevimli Maymun Türkçe Dublaj izle

Yunan İşi Bir Problem Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Brigitte Roüan n yaptığı Yunan İşi Bir Problem , 2012 yılında çekildi ve 16 Aralık 2012 tarihinde gösterime girdi. Yunanistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6 puan aldı. Başrollerinde Éric Caravaca, Nicole Garcia, Patrick Mille gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Brigitte Roüan, Jean-François Goyet, Guy Zilberstein yazdı. Filmin konusu ise Jo ( baba ) oğullarıyla beraber memleketi yunanistana döner. Dönerken de yunanistandan ayrılırken kurduğu festivale geri dönmenin heyecanını yaşar. Ancak bir zamanlar giderken kurduğu festivalin ekonomik krizden dolayı iptal edildiğini görünce onun için her şey kötü olur.



Yunan İşi Bir Problem Türkçe Dublaj izle

Notes from the Heart Healer Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Douglas Barr n yaptığı Bir Annenin Seçimi , 2012 yılında çekildi ve 12 Mayıs 2012 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5 puan aldı. Başrollerinde Genie Francis, Laci J Mailey, Ted McGinley gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Douglas Barr yazdı. Filmin konusu ise Bir anne kendi bebeğini başkasına bırakmak için zor bir durumda olması gerekir. Bu filmde de umutsuz bir anne kendi öz bebeğini ünlü yazar Peyton’un oturduğu evin kapısına bırakmak zorunda kalır. Bu durum çok can sıkıcı olsa da filmde sürprizler olacaktır.



Notes from the Heart Healer Türkçe Film izle

Evlilik İşi - Knots Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Michael Kang n yaptığı Evlilik İşi – Knots , 2011 yılında çekildi ve 2011 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.7 puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Kang yazdı. Filmin konusu ise Lily ismin deki genç kız sevgilisini ve çok sevdiği ailesini düşünmeyerek Hawaii’ e taşınır. Ailesi ise onun evlilik planlarıyla uğraşmaktadır. Lilly’nin kendine özgü evlilik ile ilgili farklı düşünceleri vardır.



Evlilik İşi - Knots Türkçe DUblaj izle

Zafere Hücum - Rush 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Ron Howard n yaptığı Zafere Hücum 2013 yılında çekildi ve 20 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. İngiltere ve Almanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.2 puan aldı. Başrollerinde Alexandra Maria Lara, Chris Hemsworth, Daniel Brühl, Olivia Wilde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Peter Morgan yazdı. Filmin konusu ise 1976 yılında Almanyanın Grand Prix yarışında Niki Lauda’nın yarıştığı Ferrari yarışın ikinci turun da beklenmeyen bir sorun nedeni ile yarış dışı kalır ve birinciliği de en büyük rakibi James Hunt’a kaptırır. Bu kazan nedeni ile Lauda yaralanır. 6 aylık bir sürecin ardında iyileşir ve hiç hırslanmadığı kadar hırslanıp yarış pistine geri gönder. Bundan sonra ki hedefi ise dünya şampiyonluğudur.



Zafere Hücum - Rush 2013 Türkçe Dublaj izle

Roa 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Andrés Baiz n yaptığı Roa 2013 Online 2013 yılında çekildi ve 21 Şubat 2013 tarihinde gösterime girdi. Kolombiya ve Arjantin de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7 puan aldı. Başrollerinde Arturo Goetz, César Bordón, Jose Luis Garcia Campos, Nicolás Cancino gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrés Baiz, Patricia Castañeda yazdı. Filmin konusu ise Kolombiyanın başkenti Bogota ‘ da şehrin başkanına bir suikast yapılır. Kimliği belirsizce yapılan bu suikast ortalığı birbirine karıştırır. filmde 1948 yılı anlatılmakta ve çok karmakarışık sahnelere tanık olmaktasınız.



Roa 2013 Türkçe Dublaj izle

17 Ağustos 2014 Pazar

İntikam Yemini 1991 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini John Flynn n yaptığı İntikam Yemini , 1991 yılında çekildi ve 12 Nisan 1991 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.1 puan aldı. Başrollerinde Steven Seagal , Gina Gershon , John Leguizamo , William Forsythe , Jerry Orbach gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Lee Henry yazdı. Filmin konusu ise Yer Brooklyn, zaman şimdi ve polisimiz bu mahallede doğmuş ve büyümüş Gino Felino (Seagal). Gino, hayatı boyunca birçok şey görmüştür, ama bazı şeyleri kabul edememektedir. Çocukluktan beri tanıdığı mahallenin kötü çocuğu (William Forsythe), şimdi de Brooklyn’in sokaklarını bir savaş alanına çevirmektedir. O, tam anlamıyla serbest bırakılmış çılgın bir doberman gibidir. Gino için onu hapishaneye göndermek, çok büyük bir zevk olacaktır. Ama bunu yapabilmek için, ilk önce onu yakalaması gerekmektedir.



İntikam Yemini 1991 Türkçe Dublaj izle

Kızıl Nehirler 2000 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Mathieu Kassovitz n yaptığı Kızıl Nehirler , 2000 yılında çekildi ve 27 Eylül 2000 tarihinde gösterime girdi.Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.8 puan aldı. Başrollerinde Jean Reno , Vincent Cassel , Philippe Nahon , Nadia Fares , Dominique Sanda gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jean-Christophe Grangé, Mathieu Kassovitz yazdı. Filmin konusu ise Görevini yaparken uyguladığı sertlikten dolayı bir taşra görevine sürülen tecrübeli polis müfettiği Niemans ile genç yardımcısının korkunç şekilde işlenmiş seri cinayetleri çözme çabası olayların giderek karmaşıklaşmasıyla içinden çıkılmaz bir hal alır.


Kitapları Türkiye’de de çok satan Jean-Christophe Grangé’ın ilk kitabı olan Kızıl Nehirler, Fransa’nın usta yönetmen-oyuncu ekibiyle başarılı bir gerilim filmi olarak beyazperdeye aktarılmış.



Kızıl Nehirler 2000 Türkçe Dublaj izle

Çeteler Savaşı 2000 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini James Gray n yaptığı Çeteler Savaşı , 2000 yılında çekildi ve 27 Nisan 2000 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.6 puan aldı. Başrollerinde Charlize Theron , Mark Wahlberg , Joaquin Phoenix , Ellen Burstyn , James Caan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu James Gray, Matt Reeves yazdı. Filmin konusu ise 1980′lerin ortasında yönetmenin babasının da adının karıştığı gerçek bir yolsuzluk skandalına dayanıyor.

Leo (Mark Wahlberg) araba hırsızlığından sabıkalı ve hapisten yeni çıkmış bir genç adamdır. Geleceği ilişkin planı, yasal bir iş bulup yeni bir hayata başlamaktır. Yakın arkadaşı Willie’yle (Joaquin Phoenix) amcasının şirketine girip teknisyen olarak çalışmaya başlar. Bu arada Willie’nin Leo’nun kuzeni Erica’yla (Charlize Theron) evliliğe giden bir ilişkisi vardır. Aile portresi, Faye Dunaway’in canlandırdığı Erica’nın annesi rolüyle tamamlanır. Ancak bir süre sonra Leo’nun planları istediği gibi gitmez. Bir anda cinayetten aranan bir şüpheli konumuna geçmiştir. Masum olduğunu ispat etmek için kaçak bir yaşam sürmeye başlar. Çok iyi bir görsel yönetmen ve iyi ışıkla çalışılan film paranoyak ruh halini yansıtma konusunda hakkını veriyor.



Çeteler Savaşı 2000 Türkçe Dublaj izle

Pekin’de 55 Gün Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Nicholas Ray n yaptığı Pekin’de 55 Gün , 1963 yılında çekildi ve 01 Şubat 1964 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.7 puan aldı. Başrollerinde Charlton Heston , Ava Gardner , David Niven , John Ireland , Harry Andrews gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Robert Hamer, Philip Yordan, Bernard Gordon yazdı. Filmin konusu ise 1900′lü yılların başında Çin’in özgürlüğü için savaşan ve İmparatoriçenin zımni olarak desteklediği Boxer’ler Pekin’de başta İngiliz,Rus ve Amerikalıların olduğu bir çok ülke diplomatları ile askerlerin bulunduğu serbest bölgeye karşı saldırı başlatırlar.Bu saldırı karşısında bu bölgedekilerin tek çaresi bir arada kalmak ve yardımlaşmak olacaktır.



Pekin’de 55 Gün Türkçe Dublaj izle

Otobüs Durağı

Yönetmenliğini Joshua Logan n yaptığı Otobüs Durağı , 1956 yılında çekildi ve 01 Mart 1958 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.8 puan aldı. Başrollerinde Marilyn Monroe , Robert Bray , Eileen Heckart , Don Murray , Betty Field gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu George Axelrod, William Inge yazdı. Filmin konusu ise Marilyn Monroe’nun başrolü Don Murray ile paylaştığı, 1950′lerde amerika’da geçen film. marilyn monroe, güzelliğine, oynadığı cherie karakterinin naifliğini de katmış olduğu bu filmde seyredeni bir kez daha büyülerken, pek yakışıklı don murray’nin canlandırdığı fena halde aşık bir kovboy olan bo’nun hal ve hareketleri, “bir kadını kendinizden uzaklaştırmak istiyorsanız neler yapmalısınız?” sorusunun cevabı niteliğindedir.



Otobüs Durağı

Hayalet Baba - Ghost Dad 1990 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Sidney Poitier n yaptığı Hayalet Baba , 1990 yılında çekildi ve 29 Haziran 1990 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.2 puan aldı. Başrollerinde Bill Cosby , Barry Corbin , Christine Ebersole , Ian Bannen , Denise Nicholas gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Brent Maddock, S.S. Wilson, Chris Reese yazdı. Filmin konusu ise Elliot Hopper dul ve 3 çocuklu bir adamdır. Bir gün geçirdiği trafik kazası sonucunda ölür ve hayalet olur. Hayalet olarak da çocuklarıyla ilgilenmeye devam edecektir.



Hayalet Baba - Ghost Dad 1990 Türkçe Dublaj izle

Pembeli Güzel 1986 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Howard Deutch n yaptığı Pembeli Güzel , 1986 – yılında çekildi ve 28 Şubat 1986 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.6 puan aldı. Başrollerinde Gina Gershon , Jon Cryer , James Spader , Margaret Colin , Harry Dean Stanton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Hughes yazdı. Filmin konusu ise 80′li yıllar. Hayata küsmüş melankolik babası Jack ile beraber yaşayan Andie, zengin çocukların ve alt sınıftan olanların beraber okudukları bir liseye gitmektedir. Pembe renklerin hakim olduğu ilginç bir gardrobun da sahibi olan güzel kız, okul sonrası Trax isimli plakçıda çalışmaktadır. Burada çalışan 30′larındaki deli dolu ve bekar Iona, onun için hem en yakın arkadarş hem de bir nevi anne gibidir.


Andie’nin hayatındaki diğer bir figür ise, güzel kıza umutsuzca aşık olan çocukluk arkadaşı Duckie’dir. Kendine has kıyafetleri ve anarşist tavırlarıyla hem gururlu bir kaybeden hem de okulda tiye alınan bir yalnız kurttur Duckie. Gelin görün ki Andie’nin kalbi okuldaki kendini beğenmiş zengin çocuğu Steff’e ait gibidir ama delikanlının kibiri her daim ondan uzak durmasına yol açmaktadır. Bir yandan okul balosunun yaklaştığı gerilimli Amerikan lise ortamında birdenbire ortaya çıkan beyaz atlı prens Blane işleri genç kız için daha da zorlaştıracaktır.



Pembeli Güzel 1986 Türkçe Dublaj izle

Mutlak Adalet 2014 Film izle

Yönetmenliğini Hüseyin Eleman n yaptığı Mutlak Adalet , 2014 yılında çekildi ve 25 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye’de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4 puan aldı. Başrollerinde Bülent Çolak , Bihter Dinçel , Ozan Akbaba , Didem Soydan , Yerkan Kahraman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hüseyin Eleman yazdı. Filmin konusu ise İzmir’ de bir ilköğretim okulunda Türkçe öğretmenliği yapan Metin, karısı Bahar ve kızları Ece’yle birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Bir gün iş dönüşü evine geldiğinde evlerinde üç hırsızın karısına tecavüz ettiğini ve kızını darp ettiğini görür. Olayın şokuyla hırsızları kovalar ve birini yakalayıp öldürür. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. İçindeki intikam hırsıyla kendi adaletini aramaya çıkan Metin’i ve onun hayatındaki herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir.



Mutlak Adalet 2014 Film izle

Cadılar Zamanı Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Dominic Sena n yaptığı Cadılar Zamanı , 2011 yılında çekildi ve 14 Ocak 2011 tarihinde gösterime girdi. ABD ve İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.3 puan aldı. Başrollerinde Nicolas Cage , Christopher Lee , Ron Perlman , Robert Sheehan , Claire Foy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bragi F. Schut yazdı. Filmin konusu ise 14. yüzyılda, uzun bir zaman savaşta savaştıktan sonra evlerine dönen iki arkadaş, ölümcül bir hastalık olan veba salgınının başladığını ve bu salgının her şeyi yakıp yıktığını görür. Kilise cemaati bir kızı cadı olmakla suçlamaktadır ve onlara göre bütün bunların sorumlusu bu kızdır. Böylece manastırdaki rahipler kızın sebep olduğu laneti kaldırmak için ayinler yapacaktır. Ancak bu yolculuk onların cesaret ve dayanıklılıklarını sınayacakları, kızla ilgili bilinmeyen gerçekleri öğrenecekleri ve sonunda dünyanın kaderini belirleyecekleri bir maceraya dönüşecektir.



Cadılar Zamanı Türkçe Dublaj izle

Türkçe Dublaj Filmler


Türkçe Dublaj Filmler

Altyazılı Filmler


Altyazılı Filmler

Yerli Filmler


Yerli Filmler

16 Ağustos 2014 Cumartesi

Paralel Evren – Coherence 2013 Film izle

Yönetmenliğini James Ward Byrkit n yaptığı Paralel Evren – Coherence 2013 yılında çekildi ve 19 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4 puan aldı. Başrollerinde Emily Baldoni , Maury Sterling , Nicholas Brendon , Elizabeth Gracen , Alex Manugian gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu James Ward Byrkit, Alex Manugian yazdı. Filmin konusu ise Bir kuyrukluyıldızın dünyanın yakınından geçtiği o gece, yakın dostlar keyifli bir akşam yemeği için toplanmış. Ancak, gerçekliğin ve ilişkilerin yavaş yavaş kırılmaya başlayacağını az sonra anlayacaklar. Mahallede elektrik kesilince, yemekleri yarım kalıyor. Sadece az ilerideki tuhaf evde elektrik var. Ardı ardına gizemli olaylara tanık olan bu konuklar aslında hiçbir gücün çözemeyeceği bir muammanın içine düştüklerinin er geç farkına varacak. Alacakaranlık Kuşağı’ndan esinlenen Parelel Evren insanı saran, düşük bütçeli, doğaçlamaya dayanan, senaryosuz bir bilimkurgu.



Paralel Evren – Coherence 2013 Film izle

Anormal Aktivite 2 – A Haunted House 2 2014 Fİlm izle

Yönetmenliğini Michael Tiddes n yaptığı Anormal Aktivite 2 – A Haunted House 2 – 2014 yılında çekildi ve 25 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.6 puan aldı. Başrollerinde Marlon Wayans , Jaime Pressly , Essence Atkins , Gabriel Iglesias , Missi Pyle gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Marlon Wayans, Rick Alvarez yazdı. Filmin konusu ise Eski sevgilisinin şeytanlarını çıkarmasının ardından gelen, Marlon Wayans’ın Malcolm olarak başrolde yer aldığı filmin devamı, yeni bir kız arkadaş ve onun iki çocuğu ile tam gaz geliyor. Hayallerindeki eve taşınmalarından sonra Malcolm, çılgın paranormal olaylar yaşamaya başlıyor. Omurgaları gıdıklayan ve muhteşem can alıcı noktaları olan A Haunted House 2, son çıkan doğaüstü korku filmi yapımlarından esinleniyor ve tabi dizilerden de… ev de aslında sadece lanetlenmiş bir ev değil!



Anormal Aktivite 2 – A Haunted House 2 2014 Fİlm izle

Kaplan Gözler – Tiger Eyes 2012 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini n yaptığı Kaplan Gözler – Tiger Eyes 2012 yılında çekildi ve 04 Nisan 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7 puan aldı. Başrollerinde Willa Holland , Amy Jo Johnson , Tatanka Means , Elise Eberle , Cynthia Stevenson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Judy Blume, Lawrence Blume yazdı. Filmin konusu ise Yas tutan annesi tarafından Atlantic City’den, New Mexico’daki Los Alamos’a taşınmakya zorlanan 17 yaşındaki Davey Wexler kim olduğunu ve çevreye nasıl uyum sağlayacağını artık bilmemektedir. Bir zamanlar onun için çok önemli olan şeyler (arkadaşlar, partiler, beklentiler) artık önemsiz görünmekte ve Davey neler yaşadığını kimsenin bilmediğinden emin olur. Kanyonları inceleyen gizemli bir Amerikan yerlisi olan Wolf’la tanışınca, kendisinin en vahşi ve gizli duygularını görebildiğini düşünür. Bu yoğun ilişki Davey’i uçurumun kenarından döndürür ve hayatının en büyük macerasına atılmak için cesaretlendirir.



Kaplan Gözler – Tiger Eyes 2012 Türkçe Film izle

7 Kasa – 7 cajas 2012 Film izle

Yönetmenliğini n yaptığı 7 Kasa – 7 cajas 2012 yılında çekildi ve 10 Ağustos 2012 tarihinde gösterime girdi. Paraguay da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.5 puan aldı. Başrollerinde Celso Franco , Víctor Sosa , Lali Gonzalez , Nico García , Paletita gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Tito Chamorro, Juan Carlos Maneglia, Tana Schembori yazdı. Filmin konusu ise Paraguay´ın uzun yıllardan sonra çıkardığı bu ilk ticari yapım, içinde ne lüks arabalar ne de büyük patlamalar bulunmasına rağmen ülkesinde gişe rekorları kırdı. Slumdog Millionaire / Milyoner ile karşılaştırılan bu kovalamaca-gerilim filmi, Paraguay gerçeğini 17 yaşındaki Victor´un yaşadığı macera dolu bir günle su yüzüne çıkarıyor.


Yoksulluğun göz kırpmadan can aldığı bu sokaklarda, pazar yerinde el arabasıyla hamallık yapan Victor´un en büyük hayali bir gün kendini televizyonda görebilmektir. Victor, görür görmez büyülendiği kameralı cep telefonunu satın alabilmek için, içinde ne olduğunu bilmediği yedi tahta kasayı taşımayı kabul eder. Polis, rakip hamallar ve işvereni peşindeyken, onun için önemli olan tek şey, önce kendi hayatı, sonra da kasaları yerine ulaştırabilmektir.



7 Kasa – 7 cajas 2012 Film izle

Holiday 2014 Hint Fİlmi izle

Yönetmenliğini A.R. Murugadoss n yaptığı Holiday 2014 yılında çekildi ve 06 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.7 puan aldı. Başrollerinde Akshay Kumar, Govinda, Sonakshi gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu A.R. Murugadoss yazdı. Filmin konusu ise Virat, bağlı olduğu komando birliğiyle Mumbai kentine tatile gelmiştir. Aynı zamanda bir savunma istihbarat ajanı olan Virat, görevinin gereği tersine pek dikkatli davranmamakta, bu nedenle çalışma arkadaşlarının tepkisiyle karşılaşmaktadır. Bir gün bir otobüs yolculuğu sırasında kayıp bir cüzdan ihbarı alan ve yolcuları aramaya başlayan Virat, farkında olmadan daha büyük olaylara sebep olur. Birkaç dakika içinde bir patlama olur ve otobüs parçalara ayrılır. Polislere yardım eden Virat, onlarla birlikte bombayı taşıyan saldırganı yakalar. Ancak hastaneye götürülen saldırgan oradan kaçar, ne var ki Virat tarafından tekrar yakalanır. Kişisel becerilerini kullanarak ipuçlarını takip etmeye başlayan Virat, saldırganın kimler için çalıştığını, nerede saklandıklarını ve Mumbai’de kargaşa yaratmaya çalışanların kimler olduğunu bulmaya çalışacaktır.



Holiday 2014 Hint Fİlmi izle

Hayalet – Phantom 2013 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Todd Robinson n yaptığı Hayalet – Phantom 2013 yılında çekildi ve 18 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde Ed Harris , David Duchovny , William Fichtner , Lance Henriksen , Johnathon Schaech gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Todd Robinson yazdı. Filmin konusu ise Ed Harris gerçeklik algısını değiştiren nöbetler geçiren Soğuk Savaş döneminde bir Sovyet misil denizaltının kaptanını canlandırıyor. Karısından ve kızından ayrılmak zorunda kalan kaptan gizli bir göreve katılır. Bu görev üzerindeyken dolandırıcı bir KGB grubu geminin nükleer füzenin kontrolünü ele geçirir.


İnsanlığın kaderi kaptanın ellerindedir. Bu görev için özellikle seçildiğini fark eder ama başaramayacağını düşünmektedir. Phantom imkansız seçimlerle karşı karşıya kalan sıra dışı adamların hikayesini anlatan bir filmdir.



Hayalet – Phantom 2013 Türkçe DUblaj izle

Gününü Göreceksin 2 - Payback Straight Up Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Brian Helgeland n yaptığı Gününü Göreceksin 2 2006 yılında çekildi ve 21 Ekim 2006 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.7 puan aldı. Başrollerinde Mel Gibson , Maria Bello , Hugh Callaly , Stephen Cinabro , James Coburn , Jack Conley gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Brian Helgeland, Donald E. Westlake yazdı. Filmin konusu ise Porter, hayatını illegal işlerle kazanan birisidir. Bundan dolayı da ortakları onun bir vurgundaki 70,000 dolarını iç edince, artık Porter için yapacak tek bir şey kalmıştır o da intikam almak olacaktır.



Gününü Göreceksin 2 - Payback Straight Up Türkçe Film izle

John Q Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Nick Cassavetes n yaptığı John Q , 2002 yılında çekildi ve 17 Mayıs 2002 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0 puan aldı. Başrollerinde Denzel Washington , Anne Heche , Laura Harring , James Woods , Kevin Connolly gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu James Kearns yazdı. Filmin konusu ise Sıradan bir işçi olarak bir fabrikada çalışmakta olan John Q (Denzel Washington) bir gün ansızın oğlu Mike in maç sırasında rahatsızlandığını öğrenir. Hastahaneye gittiğinde ise aldığı haberle yıkılır . Oğlunun kalbi normalden üç kat daha büyüktür ve bunun tedavisi için ameliyat olması gerekmektedir. Fakat maddi durumlar buna elvermez. Maddi sıkıntı eşiğinde oğlunu hayata döndürebilmek için John Q evinde ne var ne yoksa hepsini satar yine de çözüm olmaz. Ve sonunda çaresiz bir şekilde kalp cerrahı Raymond Turner(James Woods) un da aralarında bulunduğu hastane personellerini rehin alır…



John Q Türkçe Dublaj Film izle

Dabbe 5 Zehri Cin

Yönetmenliğini Hasan Karacadağ n yaptığı Dabbe 5 Zehri Cin , 2014 yılında çekildi ve 12 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2 puan aldı. Başrollerinde Ümit Bülent Dinçer , Murat Seviş , Nil Günal , Elçin Atamgüç , Sultan Köroğlu Kılıç gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hasan Karacadağ yazdı. Filmin konusu ise Huzurlu ve Mutlu bir yaşam süren evli Dilek ve Ömer’in başından geçen, filme göre gerçek bir hayat öyküsü anlatılmaktadır. Dilek bir gece rüyasında bazır suretler görmektedir, bu suretlerin yanında da kulağına kötü kötü sözler fısıldanır. Dilek uyandığında ise rüyanın etkisinde kalır ve Cinler artık Dilek’e musallat olmaya başlamıştır. Gün geçtikçe Delik’in durumu kötüye gider. Ömer ise bu psikolojik durumu bir kaç gün önce yaşadıkları hırsızlık olayına bağlar ve Dilek’in bundan etkilenmiş olacağını düşünür. Gün geçtikçe Dilek’e Cinler daha da musallat olmaya başlar ve durum artık çığrından çıkar. Doktorlardan ümit kesilir. Artık ünü yayılmış olan Cinci Belkıs hocadan yardım almak adına Bitlis’in yolunu tutarlar. Korku filmlerin öncüsü olarak tanıdığımız bu Hasan KARACADAĞ’ın enson Dabbe 5 Zehr-i Cin filminin başrollerinde A. Murat ÖZGEN ve Irmak ÖRNEK oynamaktadır.



Dabbe 5 Zehri Cin