30 Aralık 2014 Salı

Kara Göründü! - Land Ho! 2014 Film izle

Yönetmenliğini Aaron Katz, Martha Stephens n yaptığı Kara Göründü! Land Ho! 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD ve İzlanda da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9 puan aldı. Başrollerinde Paul Eenhoorn , Karrie Crouse , Halldóra Geirharðsdóttir , Alice Olivia Clarke , Christina Jennings gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Aaron Katz, Martha Stephens yazdı. Filmin konusu ise İki kayın bilader çok uzun zaman sonra bir araya gelirler.İkisinin de yaşı artık yerini bulmuştur. İki kayın bilader yeniden bir araya geldiklerine sevinirlerken birden akıllarına eski gençlik günlerini tekrar yaşamak gelir. İki kayın bilader eski gençlik günlerini tekrar yaşamak için İzlanda’nın başkentini tercih ederler. İki kayın bilader İzlanda’nın başkentinde gece hayatına akarlar. Her şeyin tadına varmak ve o sert ortamlarda takılmak isterler. Onların bu yolculuğu eski günleri tekrar hatırlamaları için fırsat doğuracaktır. Sitemizden 720p seeneğiyle Kara Göründü hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Kara Göründü izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Kara Göründü! - Land Ho! 2014 Film izle

El Nino Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Daniel Monzon n yaptığı El Niño 2014 yılında çekildi ve 29 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. İspanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8 puan aldı. Başrollerinde Ian McShane , Luis Tosar , Sergi López , Bárbara Lennie , Moussa Maaskri gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jorge Guerricaechevarría, Daniel Monzón yazdı. Filmin konusu ise Nino tekne tamiratı yaparak yaşamını elde eden genç bir adamdır. Arkadaşı Compi (Sergi López) ile bir partiden çıktıklarında Halil isminde müslüman bir genç ile karşılaşırlar. Halilin amcası Rachid, uyuşturucu satıcısıdır. Compinin de ısrarı ile Nino, bir tekne ile Afrikadan İspanyaya uyuşturucu taşımayı kabul eder. Diğer yanda ise Jesus isminde bir narkotik polisi, Ingles isminde bir uyuşturucu satıcısının peşindedir. Kısa yoldan para kazanmayı ümit eden Ninoyu ise asla ummadığı vakalar beklemektedir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle El Nino hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm El Nino izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



El Nino Türkçe Dublaj film izle

Pop Redemption 2013 Film izle

Yönetmenliğini Martin Le Gall n yaptığı Pop Redemption 2013 yılında çekildi ve 17 Ocak 2013 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde Julien Doré, Grégory Gadebois, Jonathan Cohen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mark Eacersall, Martin Le Gall, Alexandre Astier yazdı.



Pop Redemption 2013 Film izle

Gece Vurgunu - Nightcrawler 2014 Film izle

Yönetmenliğini Dan Gilroy n yaptığı Gece Vurgunu Nightcrawler 2014 yılında çekildi ve 28 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.1 puan aldı. Başrollerinde Jake Gyllenhaal , Rene Russo , Bill Paxton , Riz Ahmed , Kathleen York gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dan Gilroy yazdı. Filmin konusu ise Lou Bloom kariyer peşinde, genç ve hırslı bir adamdır. Hayatta “amaca giden her yol mübahtır” düsturunu benimseyen bu hırslı adam, geceleri şehirde yaşanan suç olaylarını tüm açıklığı ile kamerasına kaydetmeye başlar. Şehrin önde gelen televizyon kanallarından birinde gece muhabiri olarak işe girmesi de uzun sürmez. Fakat ne var ki, kariyerinde benimsediği yolun da bir faturası elbet olacaktır…


The Fall ve Real Steel gibi filmlerin senaryolarında kalem oynatan Dan Gilroy’un ilk uzun metrajlı filmi olan suç ve gerilim türündeki yapımda, Oscar ödüllü Jake Gyllenhaal başrolde yer alıyor.



Gece Vurgunu - Nightcrawler 2014 Film izle

Yargıç - The Judge 2014 Film izle

Yönetmenliğini David Dobkin n yaptığı Yargıç The Judge 2014 yılında çekildi ve 17 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.6 puan aldı. Başrollerinde Robert Downey Jr. , Robert Duvall , Vincent D’Onofrio , Vera Farmiga , Leighton Meester gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nick Schenk, Bill Dubuque, David Dobkin yazdı. Filmin konusu ise Annesinin cenazesi için yıllar sonra doğup büyüdüğü yere giden Hank, annesinin aslında bir cinayete kurban gittiğini öğrenir. Hank cinayeti aydınlatmak için çabalarken, tüm yollar bir şekilde Alzheimer hastası ve yıllar önce annesiyle boşanmış olan eski yargıç babası Joseph Palmer’a uzanır…



Yargıç - The Judge 2014 Film izle

Bu Son Saatler - These Final Hours 2013 Film izle

Yönetmenliğini Zak Hilditch n yaptığı Bu Son Saatler 2013 yılında çekildi ve 02 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi. Avustralya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7 puan aldı. Başrollerinde Nathan Phillips , Sarah Snook , Jessica De Gouw , Lynette Curran , David Field gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Zak Hilditch yazdı. Filmin konusu ise cataclysmic bir tufan olayından önce yeryüzündeki son günde geçmektedir. On iki saat sonra hayat sona erecektir. James ise kanunsuz ve kaotik bir şehre doğru yol almaktadır. Yolda, biraz isteksizce de olsa, umutsuzca babasını arayan Rose adlı küçük bir kızın hayatını kurtarır.



Bu Son Saatler - These Final Hours 2013 Film izle

Aşka Dair - A Case of You 2013 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Kat Coiro n yaptığı Aşka Dair , 2013 yılında çekildi ve 26 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10 puan aldı. Başrollerinde Evan Rachel Wood, Justin Long, Keir O’Donnell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christian Long yazdı. Filmin konusu ise Genç bir yazar internette tanıştığı bir kızı süslenmiş bir profille etkilemeye çalışır, ancak kızın ona aşık olmasıyla kendini gerçek bir karmaşanın içinde bulur. Ve bir şekilde bu tavrını sürdürmek zorundadır.



Aşka Dair - A Case of You 2013 Türkçe Film izle

Tehlikeli Sular - USS Seaviper 2012 Türkçe Fİlm izle

Yönetmenliğini Ralph A. Villani n yaptığı Tehlikeli Sular , 2012 yılında çekildi ve 28 Mayıs 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 2.5/10 puan aldı. Başrollerinde Jeremy King, Robb Maus, Tim Large gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lynanne Rockhill yazdı. Filmin konusu ise 2. Dünya Savaşı sırasında USS Seaviper adlı denizaltının kaptanı çarpışmalar sırasında kıyıya çıkmak zorunda kalır ve bu durum da gemide bir yetki değişikliğine neden olur. Geminin ikinci kaptanı da yaralandığından, Mr. Cutter yetkilidir. Mr. Cutter ve mürettebat arasında çıkan anlaşmazlık sonucunda, denizaltı risk almak durumunda kalmıştır. Bu durumda, oksijen azalmakta ve de zaman aleyhlerine işlemektedir.

 



Tehlikeli Sular - USS Seaviper 2012 Türkçe Fİlm izle

Tek Başına - The Bunker 2014 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Joe Black n yaptığı Tek Başına , 2014 yılında çekildi ve 08 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.1/10 puan aldı. Başrollerinde Jess Weber, Ken Shamrock, Mike Brown gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christopher Bihrle yazdı. Filmin konusu ise Güney Vietnam, 1965 Ranger adında bir adam tarafından yönetilen bir özel kuvvet ekibi kayıptır. Asker Hen (Jess Weber), ve iki Amerikalı ekip arkadaşı, bu birimi aramak üzere görevlendirilirler. Ancak kısa süre sonra ekip üyeleri tarafından yakalanırlar. Hen, kaçmayı başarır. Ancak birimin esir tuttuğu Vietnamlı kızı kurtarmaya kararlıdır.

 

 



Tek Başına - The Bunker 2014 Türkçe Film izle

Botswanga Timsahları - Le crocodile du Botswanga 2014 Türkçe Fİlm izle

Yönetmenliğini Fabrice Eboué n yaptığı Botswanga Timsahları , 2014 yılında çekildi ve 19 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10 puan aldı. Başrollerinde Claudia Tagbo, Fabrice Eboué, Thomas N\’gijol gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Fabrice Eboué yazdı. Filmin konusu ise Fransız futbolcu Leslie, Didierin ustasıdır. Botswanganın başkanı Mareşal Bobo, her ikisini de ülkesine davet eder. Aslında Bobonun amacı, Leslienin ulusal takımda oynamasıdır. Didier, Leslienin kariyerini düşünerek bu fikre sıcak yaklaşmaz. Ancak Bobo tarafından verilen para dolu bir valiz, fikrini değiştirmesini sağlayacaktır.

 

 



Botswanga Timsahları - Le crocodile du Botswanga 2014 Türkçe Fİlm izle

29 Aralık 2014 Pazartesi

Beyazlar İçinde - Into the White 2012 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Petter Næss n yaptığı Beyazlar İçinde , 2012 yılında çekildi ve 04 Mart 2012 tarihinde gösterime girdi. Norveç ve İsveç de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1/10 puan aldı. Başrollerinde David Kross, Florian Lukas, Lachlan Nieboer gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dave Mango, Ole Meldgaard yazdı. Filmin konusu ise İngiliz ve Alman pilotlar birbirlerini vurur ve daha sonra kendilerini aynı kulübede bulurlar. Norveç’in vahşi doğasında zorlu kış koşullarına dayanabilmek için, bir arada kalmak zorundadırlar. Işte bu, uzun ve benzeri görülmemiş bir dostluğun başlamasına neden olacaktır.



Beyazlar İçinde - Into the White 2012 Türkçe Film izle

Ölümcül Kasırga - Alien Tornado Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini n yaptığı Ölümcül Kasırga , 2012 yılında çekildi ve 21 Nisan 2012 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.2/10 puan aldı. Başrollerinde Claire Conti, Marcus Lyle Brown, Stacey Asaro gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul A. Birkett yazdı. Filmin konusu ise Dünya’yı yok etmek isteyen uzaylılar, ölümcül hortumlar yaratırlar.. Uzaylıları durdurmak için bir çiftçi, onun lisede okuyan dahi kızı ve bir hortum araştırmacısı yaşıyordur.

 

 

 



Ölümcül Kasırga - Alien Tornado Türkçe Dublaj Film izle

Beşinci Mevsim - La cinquième saison Film izle

Yönetmenliğini Jessica Woodworth n yaptığı Beşinci Mevsim , 2012 yılında çekildi ve 06 Eylül 2012 tarihinde gösterime girdi. Belçika , Hollanda ve Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10 puan aldı. Başrollerinde Aurélia Poirier, Django Schrevens, Sam Louwyck gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Peter Brosens yazdı. Filmin konusu ise Küçük bir Fransız köyü gizemli bir afetin etkisi altında kalır ve köye bu yıl bahar gelmez. Belli ki doğanın döngüsü sekteye uğramıştır. Kışın bitişinin kutlandığı yıllık şenlik ateşi alev almayınca tohumlar büyümemeye, inekler süt vermemeye başlar; köyü panik ve husumet sarar. Doğa dizginleri ele alıp insanoğlunu cezalandırmaya karar verdiğinde, Ardennes ormanı derinliklerindeki kasabanın üç çocuğu Alice, Thomas ve Octave olan biten karşısında hayatta kalmaya çalışacaktır. Khadak ve Altiplano´nun yaratıcıları Peter Brosens ve Jessica Woodworth´un tüyler ürpertici kıyamet hikâyesinin ilk gösterimleri Venedik ve Toronto film festivallerinde yapıldı.

Not: 8 ödül ve 11 ödül adaylığı.



Beşinci Mevsim - La cinquième saison Film izle

Skor Sıfır 2 - The Inbetweeners 2 2014 Film izle

Yönetmenliğini Damon Beesley n yaptığı Skor Sıfır 2 , 2014 yılında çekildi ve 06 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10 puan aldı. Başrollerinde Blake Harrison, James Buckley, Simon Bird gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Damon Beesley, Iain Morris yazdı.The Inbetweeners’ın 2. filminde aynı kadro yeniden buluşuyor. Kahramanlarımız bu kez Avustralya’ya çılgın bir tatile gitmeye karar veriyor. Will (Simon Bird), Simon (Joe Thomas), Jay (James Buckley) ve Neil’ın (Blake Harrison) maceralarını izleyeceğiz.

 

 

 



Skor Sıfır 2 - The Inbetweeners 2 2014 Film izle

Aşkın Yüzü - The Face of Love 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Arie Posin n yaptığı Aşkın Yüzü , 2013 yılında çekildi ve 12 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde Annette Bening, Ed Harris, Robin Williams gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Arie Posin, Matthew McDuffie yazdı. Filmin konusu ise Çok sevdiği eşini beş yıl önce kaybeden Ann, kocasına birebir benzeyen başka bir adama aşık olur.

 

 

 



Aşkın Yüzü - The Face of Love 2013 Türkçe Dublaj izle

Bencil Dev – The Selfish Giant 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Clio Barnard n yaptığı Bencil Dev – The Selfish Giant , 2013 yılında çekildi ve 16 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4/10 puan aldı. Başrollerinde Conner Chapman, Sean Gilder, Shaun Thomas gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Clio Barnard, Oscar Wilde yazdı. Filmin konusu ise 14 yaşındaki Arbor’ı bu dünyada onu seven en iyi arkadaşı Swift’ten başka kimsesi yoktur. Swift’in sessiz sakin yapısının aksine Arbor oldukça kavgacı ve hareketlidir. İkilinin okulda kimseyle arası iyi değildir. Bir gün çıkardığı büyük kavga sonucu uzaklaştırılan Arbor, hurdacı Kitten’ın yanında çalışmaya başlar. Bir gün onun gibi iş tutup zengin olma hayalleri içerisindedir.Başta her şey güzel gider fakat hurdacılıktan çok çalıp sattıkları bakır kablolardan para kazanmaktadırlar. Arbor her geçen gün para konusunda daha hırslı ve açgözlü olur. Adeta bir idol gibi bellediği Kitten’ın gözüne girmek onun için çok önemlidir. Fakat Kitten, işlerini beraber yapmak için onun yerine arkadaşı Swift’i tercih edince, ikilinin sıkı dostluğu tehlikeye girecektir.

Not: 13 ödül ve 12 ödül adaylığı.



Bencil Dev – The Selfish Giant 2013 Türkçe Dublaj izle

Bakıcı – The Sitter 2011 |

Yönetmenliğini David Gordon Green İn yaptığı Bakıcı – The Sitter 2011 yılında çekildi ve 09 Aralık 2011 tarihinde gösterime girdi. film IMDB de izleyicilerden 5.6 puan aldı. Başrollerinde Sam Rockwell, Jonah Hill, Method Man, Ari Graynor, Dreama Walker, Max Records, Miriam Mcdonald, Jessica Hecht, Erin Daniels, D.w. Moffett, Joe Urban, Alex Wolff, Ronald Scott Maestri, Aija Terauda, J.b. Smoove, Lucas Papaelias, Raw Leiba, iyi seyirler filmifullizle.com gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Brian Gatewood, Alessandro Tanaka yazdı. Filmin konusu ise

Pineapple Express’in yönetmeninden aklınızı başınızdan alacak vahşi bir komedi!

Aylak Noah (Jonah Hill), komşusunun çocuklarına bakıcılık yaparken kız arkadaşından dayanılmaz bir teklif alır ve onunla takılmak için çocukları da yanına alarak yola koyulur. Fakat bu çapkınlık macerası kontrolden çıkar ve kendisini manyak bir uyuşturucu kralından kaçarken bulur.



Bakıcı – The Sitter 2011 |

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi – Toy Story That Time Forgot 2014 |

Yönetmenliğin iSteve Purcell İn yaptığı Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi – Toy Story That Time Forgot 2014 yılında çekildi de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,5 puan aldı. Başrollerinde Tom Hanks , Tim Allen , Kristen Schaal , Kevin McKidd , Emily Hahn gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Steve Purcell yazdı.



Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi – Toy Story That Time Forgot 2014 |

28 Aralık 2014 Pazar

Looney Tunes Maceraya Devam – Looney Tunes Back in Action 2003 |

Yönetmenliğini Joe Dante nin yaptığı Looney Tunes Maceraya Devam – Looney Tunes Back in Action 2003 yılında çekildi ve 16 Ocak 2004 (Türkiye) tarihinde gösterime girdi. film IMDB de izleyicilerden 5,8puan aldı. Başrollerinde Brendan Fraser . Jenna Elfman . Steve Martin . Timothy Dalton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Larry Doyle yazdı. Filmin konusu iseBugs Bunny’nin gölgesinde kalmış olmaktan bunalan Arsız Daffy (Daffy Duck), artık isyan eder ve konuyu patronları Warner Kardeşlerle konuşmaya karar verir. Ancak derdini anlatmaya çalışırken kendini kapı önünde bulur. Ne yapacağını şaşıran Daffy, çaresiz, kendisi gibi işten çıkarılan güvenlik görevlisi DJ Drake’le işbirliği yapar ve iki kafadar birlikte DJ’in ünlü film yıldızı ve aynı zamanda casus olan babası Damian Drake’i aramaya başlarlar. Diğer yandan, belalısı Daffy olmadan hayatın kendisi için çok tatsız olduğunu fark eden Bugs Bunny de Warner Bros’un mizah özürlü Komedi Başkan Yardımcısı Kate Houghton’ı da ikna ederek ikilinin peşine düşer. Kahramanlarımız kendilerini, dünyanın dört bir yanını gezecekleri heyecanlı bir maceranın ortasında bulurlar.



Looney Tunes Maceraya Devam – Looney Tunes Back in Action 2003 |

Rurouni Kenshin 2 – Rurôni Kenshin: Kyôto Taika-hen 2014 Film izle

Yönetmenliğini Keishi Ohtomo n yaptığı Rurouni Kenshin 2 – Rurôni Kenshin: Kyôto Taika-hen 2014 yılında çekildi ve 22 Ağustos 2012 tarihinde gösterime girdi. Japonya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 8,0/10  puan aldı. Başrollerinde Leraldo Anzaldua , Lowell Bartholomee , Meg Bauman , Clint Bickham , Charles Campbell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nobuhiro Watsuki, Mari Okada yazdı. Filmin konusu ise Makimachi Misao’nun perspektifinden bakılmış bu Kyoto döneminin alternatif tekrar anlatımı; gezgin kılıç ustası Himura Kenshin’in şeytani Shishio Makoto’ya karşı olan savaşını, Japonya’yı kurtarma macerasını konu alıyor.



Rurouni Kenshin 2 – Rurôni Kenshin: Kyôto Taika-hen 2014 Film izle

The Guest 2014 film izle

Yönetmenliğini Adam Wingard n yaptığı The Guest 2014 yılında çekildi ve 17 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,8/10  puan aldı. Başrollerinde Dan Stevens , Maika Monroe , Brendan Meyer , Sheila Kelley , Leland Orser gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Simon Barrett yazdı.



The Guest 2014 film izle

Öp Beni – Kiss Me 2014 film izle


Öp Beni – Kiss Me 2014 film izle

Cehennem Melekleri 3 – The Expendables 3 Uzun versiyon izle

Yönetmenliğini Patrick Hughes n yaptığı Cehennem Melekleri 3 – The Expendables 3 (Uzun versiyon) , 2014 yılında çekildi ve 15 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde Bruce Willis, Jason Statham, Jet Li, Sylvester Stallone gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sylvester Stallone, Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt yazdı. Filmin konusu ise Barney Ross ve askerlerinin son görevi tehlikeli bir silah tüccarının peşine düşmek ve elindeki güçlü silahın yanlış kişilere ulaşmasını önlemektir. Ne var ki bu tüccarın, bir zamanlar Barney’nin ortağı olan ve ekibi birlikte kurdukları Conrad Stonebanks olduğu anlaşılır. İşin ilginç yanıysa Barney, eski partnerini yıllar önce öldürdüğünü zannetmektedir! Ekibin Stonebanks’i durdurmak için başlattığı çatışma başarısızlıkla sonuçlanır, Stonebanks bir şekilde kaçmayı başarır. Ekip artık önemli bir kararın eşiğine varmıştır. Barney eski ekibi emekliye ayırır ve genç yeteneklerle kurulu yeni bir ekip oluşturur. CIA’nin de işlerin içine dahil olmasıyla alevlenen aksiyon dolu macerada Stonebanks’in tek hedefi Cehennem Melekleri’ni yok etmek olur.



Cehennem Melekleri 3 – The Expendables 3 Uzun versiyon izle

İncir Reçeli 2 2014 Film izle

Yönetmenliğini Aytaç Ağırlar n yaptığı , 2014 yılında çekildi ve 17 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Halil Sezai Paracıkoğlu, Şafak Pekdemir, Sinan Çalışkanoğlu gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Aytaç Ağırlar yazdı. Filmin konusu ise İlk film İncir Reçeli’nde sevdiği kadını kaybeden Metin (Halil Sezai Paracıkoğlu) İncir Reçeli 2’de derin bir yalnızlığın içindedir. Bir barda şarkılar söyleyerek ve yitirdiklerinin yasını tutarak yaşamını sürdürürken beklemediği bir anda karşısına Gizem çıkar. Gizem Metin’e biri olmak gerektiğini anlatır, en azından biri için. Hem yalnızlıkları hem acıları benzeyen bu iki insan birbirine şifa olabilecek midir?

 



İncir Reçeli 2 2014 Film izle

27 Aralık 2014 Cumartesi

Bizum Hoca 2014 Film izle

Yönetmenliğini Serkan Acar n yaptığı Bizum Hoca , 2014 yılında çekildi ve 7 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10 puan aldı. Başrollerinde Cezmi Baskın, Sabriye Kara, Seymen Aydın gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Yılmaz Okumuş yazdı. Filmin konusu ise Hikayelerden, fıkralardan tanıdığımız esprili ve bir o kadar da halktan bir insan olan Oflu Hoca tiplemesi “Bizum Hoca” filmi ile beyaz perdede hayat buluyor.


Trabzon’un bir köyüne tayini çıkan resmi imamın gelmesi gecikince, köylüler camide namaz kıldıracak olan bir imam arayışını girerler. Yoğun tartışmalar sonucunda, köy halkının sevdiği ama resmi olarak imam olmayan “Bizum Hoca” nın köyün imamı olmasına karar verilir.


“Bizum Hoca” imamlığı kabul etmiştir ki, köyün ortasından geçen dereye bir HES inşaatı yapılacağı haberi köyün gündemine bomba gibi düşer. Köylü bu inşaatın yapılmasına karşıdır ve mücadele başlar. Köylülerin başlattığı bu eylemin başına ise “Bizum Hoca” geçer. Kısa bir süre sonra gerçek imam gelince işler iyice karışır ve ne olursa bundan sonra olur…


Aksiyonu bol, birbirinden neşeli sahnelerin art arda sıralandığı filmde, gülmeye doyacaksınız. Karadeniz’in şirin bir köşesinde yaşanan bu doyumsuz eğlence ve aksiyon, Kemal Sahir Gürel’in müzik ziyafeti eşliğinde izleyicinin karşısına çıkıyor. |

 

 

 



Bizum Hoca 2014 Film izle

Haider 2014 Film izle

Yönetmenliğini Vishal Bhardwaj n yaptığı Haider , 2014 yılında çekildi ve 02 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. Hindistanda çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.7/10 puan aldı. Başrollerinde Tabu , Shahid Kapoor , Shraddha Kapoor , Kay Kay Menon , Narendra Jha gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu William Shakespeare, Basharat Peer, Vishal Bhardwaj yazdı. Filmin konusu ise Genç bir Hintli olan Haider, babasının ortadan kaybolduğu haberini aldıktan sonra, doğup büyüdüğü şehir olan Kashmir’e döner. Şehre geldiği zaman, babasının güvenlik güçleri tarafından zorla alıkonulduğunu öğrenir. Ama aldığı tek haber bu değildir. Onu asıl sarsan, annesinin ve amcasının bir ilişki içerisinde olduğunu öğrenmektir. Anne ve oğul arasındaki ilişki çatışmaya dönüşecek, ve Haider’in babasının ölüm haberi geldikten sonra durum daha da sert bir hal alacaktır. Haider kısa süre içinde babasının ölümünde amcasının payı olduğunu öğrenir ve bundan sonra babasının intikamını almak için her şeyi göze alır.

Not: filmizlesene.com.tr çevirisidir.



Haider 2014 Film izle

The Interview 2014 Film izle

Yönetmenliğini Evan Goldberg n yaptığı The Interview , 2014 Tür: Aksiyon, Komedi yılında çekildi ve 10 Nisan 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.5/10 puan aldı. Başrollerinde James Franco, Randall Park, Seth Rogen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dan Sterling, Seth Rogen, Evan Goldberg yazdı. Filmin konusu ise İlgiyle izlenen bir talk show programı, piyasaya yeni giren yapımcıyla ve karizmatik sunucusuyla yayınlandığı televizyon kanalında başarıyla devam etmektedir. Televizyon dünyasının durmaksızın üreten fabrikası, işlerken pek çok sırrı örter ve karanlık ilişkileri gizler. Tutunmaya çalışırken bir dakikada boğazına kadar batılabilirken tuhaf olaylar da etrafında gelişmeye başlar. Yapımcı ve sunucu da şov dünyasının kendileriyle ilgili yaptığı planlardan habersizdir. Bu planların içinde Kuzey Kore’nin başındaki diktatörün suikast komplosu da yer almaktadır.



The Interview 2014 Film izle

26 Aralık 2014 Cuma

Nowhere Safe 2014 Film izle

Yönetmenliğini n yaptığı Nowhere Safe 2014 yılında çekildi ve 25 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5 puan aldı. Başrollerinde Natasha Henstridge , Jamie Kennedy , Danielle Chuchran , James Gaisford , Tatum Chiniquy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Brittany Wiscombe yazdı. Filmin konusu ise Ashley Evans, oldukça ünlü biridir …Günün birinde kendisine tıpa tıp benzeyen biri tarafından sanal ortamda dolandırılır. Suçlu duruma düşen Ashley, annesi ile birlikte suçlamalara karşı mücadele etmeye çalışır. Ancak sandıklarından daha güç durumda kalmışlardır. Çaresizlik hissine kapılan Ashley ile annesi birlikte kaçma kararı alırlar. Oyuncular : Jamie Kennedy , Natasha Henstridge , Danielle Chuchran , James Gaisford , Caitlin E.j. Meyer



Nowhere Safe 2014 Film izle

Finding Fanny 2014 Film izle

Yönetmenliğini n yaptığı Finding Fanny 2014 yılında çekildi ve 12 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1 puan aldı. Başrollerinde Deepika Padukone , Arjun Kapoor , Naseeruddin Shah , Dimple Kapadia , Pankaj Kapur gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Homi Adajania, Kersi Khambatta yazdı. Filmin konusu ise Pocolim oldukça sessiz ve sakin bir köydür ve burada günlük olaylar haricinde pek bir heyecan yaşanmamaktadır. Ancak bir gün yaşlı postacı Ferdie kapısının altından atılan bir mektup alır ve her şey değişmeye başlar. Ferdie zarfı açtığı zaman, bu mektubun kendisinin 46 yıl önce gönderdiği bir mektup olduğunu fark eder. Ferdie dehşetle anlar ki mektup aslında gönderildiği yere hiç ulaşmamıştır. Ferdie bu mektubu hayatının aşkı olan Stefanie’ye yazmıştır ve mektupta ona evlenme teklif etmektedir. Tüm bu zaman boyunca hüzün ve pişmanlık içinde yaşayan Ferdie, hayatını Fanny diye çağırdığı Stefanie’nin onu reddettiğini düşünerek geçirmiştir. Peki şimdi Fanny ne yapmaktadır; hala hayatta mıdır, yoksa ölmüş müdür? Peki onu düşünmekte midir yoksa mutlu bir evliliği mi vardır? Ferdie daha fazla zaman geçirmeden Fanny’yi bulmaya ve sorularına cevap bulmaya karar verir.



Finding Fanny 2014 Film izle

25 Aralık 2014 Perşembe

Efsanevi Yaratıklar

Yönetmenliğini John Bradshaw n yaptığı Efsanevi Yaratıklar , 2012 yılında çekildi ve 15 Eylül 2012 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 2.8/10 puan aldı. Başrollerinde Nazneen Contractor, Rae Dawn Chong, Sebastian Roché gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Angela Mancuso, Jeremy Levy Yönetmen: John Bradshaw yazdı. Filmin konusu ise mitolojide adı geçen bir yaratığa karşı yapılan mücadeleyi anlatıyor. 4 boynuzlu korkunç görünümlü bu yaratık herkese zarar vermektedir. Mitolojide Pegasus olarak bilinen uçan bir at bu canavara karşı yapılan mücadelede halka yardım edecektir. Pegasus, beyaz ve kanatları olan yarı tanrı olan Herkül’ün atı olarak bilinmektedir. Bakalım Pegasus ve Chimera arasındaki bu savaşı kim kazanacak…



Efsanevi Yaratıklar

Sessiz Şehir - Silent City 2012 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Threes Anna n yaptığı Sessiz Şehir , 2012 yılında çekildi ve 21 Eylül 2012 tarihinde gösterime girdi. Hollanda, Lüksemburg ve Belçika de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Laurence Roothooft, Makoto Makita, Shinji Otani gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Threes Anna yazdı. Filmin konusu ise Hollandalı genç bir kadın olan Rosa, balık hazırlama sanatının inceliklerini bu işin ustasından öğrenmek üzere Japonya’ya gider. Koca Tokyo şehrinde kendini balık gibi hisseden Rosa yüzme biliyor olsa da boğulmaktan kurtulamaz. Para kazanması gerekiyordur; bu gece kulübünde iş bulur. Burada çalışmak da akvaryumda yaşamaktan farklı değildir.

 



Sessiz Şehir - Silent City 2012 Türkçe Dublaj izle

Son of a Gun 2014 Film izle

Yönetmenliğini Julius Avery n yaptığı Son of a Gun , 2014 yılında çekildi ve 12 Şubat 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10 puan aldı. Başrollerinde Alicia Vikander, Brenton Thwaites, Ewan McGregor gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Collee, Julius Avery yazdı. Filmin konusu ise hapisten çıktıktan sonra yeniden suç dünyasının kucağına düşen ve kurtulmak için debelenen genç delikanlı JR’ın dramına odaklanıyor!


1 ödül adaylığı.

 



Son of a Gun 2014 Film izle

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı 2014 Film izle

Yönetmenliğini Peter Jackson n yaptığı Hobbit: Beş Ordunun Savaşı – The Hobbit: The Battle of The Five Armies 2014yılında çekildi ve 17 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.9/10  puan aldı. Başrollerinde Ian McKellen , Martin Freeman , Richard Armitage , Ken Stott , Graham McTavish gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Fran Walsh , Philippa Boyens yazdı. Filmin konusu ise Bilbo ve cüceler ,Erebor ve hazinesine ulaşmaya çalışacaklar..Fakat Sauron, Orkları’yla ve diğer tüm gücüyle Lonely Mountain’a saldıracaktır..Hobbit serisinin 3.ve son filmi heyecan dolu sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor..Keyifli seyirler.



Hobbit: Beş Ordunun Savaşı 2014 Film izle

Kirli Para – The Drop 2014 Film izle

Yönetmenliğini Michaël R. Roskam n yaptığı Kirli Para – The Drop , 2014 yılında çekildi ve 07 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.5/10 puan aldı. Başrollerinde James Gandolfini, Noomi Rapace, Tom Hardy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dennis Lehane yazdı. Filmin konusu ise yeraltı dünyasının kasvetli renklerini izleyiciye solutmayı hedefleyen incelikli bir suç dramasına ev sahipliği yapıyor. Bob ve Marv ikilisinin, kayıp para peşinde sürüklenip gittikleri ve stilize bir ganster filmi olarak tanımlanan The Drop, kelimenin tam anlamıyla yer altı dünyasına post modern bir soluk ve farklı bir grafik yaklaşım getiriyor.



Kirli Para – The Drop 2014 Film izle

Jonah Hex 2010 Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Jimmy Hayward n yaptığı Jonah Hex , 2010 yılında çekildi ve 20 Ekim 2010 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.6/10 puan aldı. Başrollerinde John Malkovich, Josh Brolin, Megan Fox gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mark Neveldine yazdı. Filmin konusu ise Usta bir silahşör ve ödül avcısı olan Jonah Hex’in sır dolu geçmişi onu takip etmektedir. Amerikan ordusunda görev yaparken acımasız Tumbull tarafından yaralanan ve sevdiklerini kaybeden Jonah, şiddet dolu geçmişi nedeniyle artık bir efsaneye dönüşmüştür. Jonah’ın insani olarak kurduğu tek bağ, güzel Lilah iledir. Jonah, hiç ummadığı bir anda ordudan gelen bir teklifle intikamını alma şansını yakalar. Düzen bozucu Quentin Turnbull’u yakaladığı takdirde, Jonah Hex’in işlediği suçlar da affedilecektir. Bu sırada Turnbull, kendisine bir ordu kurmaktadır..



Jonah Hex 2010 Türkçe Dublaj Film izle

Kanlı Kaçış - Heatstroke 2013 Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Evelyn Purcell n yaptığı Kanlı Kaçış , 2013 yılında çekildi ve 19 Aralık 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.8/10 puan aldı. Başrollerinde Calvin Hayward, Stephen Dorff, Warrick Grier gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Anne Brooksbank, Hannah Nyala yazdı. Filmin konusu ise Aile tatiline Afrika çöllerine giden bir bilim adamı istemeden rota dışına çıkar ve vahşice bir silah tüccârı tarafından katledilir. Bilim adamının kız arkadaşı ise yalnız başına bu vahşi çöllerde hem katillerden kaçınmak hem de kız kardeşini korumak zorundadır.

 

 

 



Kanlı Kaçış - Heatstroke 2013 Türkçe Dublaj Film izle

Pride 2014 Film izle

Yönetmenliğini Matthew Warchus n yaptığı Pride , 2014 yılında çekildi ve 12 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.1/10 puan aldı. Başrollerinde Bill Nighy, Dominic West, Imelda Staunton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Stephen Beresford yazdı. Filmin konusu ise İngiltere’de, eşcinsel (gay ve lezbiyenler) aktivistler, 1984 yazında Maden İşçileri Ulusal Birliği’nin düzenlediği en uzun grevde, madencilere yardım etmeye karar verirler. Ancak bu eşine az rastlanan girişim, İngiliz toplumundan farklı tepkiler alacaktır.

Not: filmizlesene.com.tr çevirisidir. (Bill Nighy)

1 Golden Globe adaylığı. 5 diğer ödül ve 4 ödül adaylığı.



Pride 2014 Film izle

24 Aralık 2014 Çarşamba

Sugar 2013 Fİlm izle

Yönetmenliğini Rotimi Rainwater n yaptığı Sugar , 2013 yılında çekildi ve 6 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4/10 puan aldı. Başrollerinde Austin Williams, Marshall Allman, Shenae Grimes-Beech gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rotimi Rainwater, Tony Aloupis yazdı. Filmin konusu ise Korkunç bir trafik kazasında tüm ailesini yitiren ve travma sonrası stres bozukluğu yaşayan Sugar, sokaklara düşer. Bu çaresiz kıza yardım etmeye çalışanlar da vardır..

 

 

 



Sugar 2013 Fİlm izle

Mockingbird 2014 Gerilim filmi izle

Yönetmenliğini Bryan Bertino n yaptığı Mockingbird , 2014 yılında çekildi ve 07 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.4/10 puan aldı. Başrollerinde Audrey Marie Anderson, Emily Alyn Lind, Natalie Alyn Lind gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bryan Bertino yazdı. Filmin konusu ise Bir karı kocaya bir gün kadının başvurduğu bir yarışma programına katılma hakkı kazandığı gerekçesiyle bir kamera sistemin gönderilir kendilerinden istenilen şey kamera sistemini evlerine kurmaları ve verilen talimatları yerine getirmeleridir ve bunun sonucunda 10 bin dolar kazanıcakları söylenmiştir ama işler söylendiği gibi gitmiyicektir her uyulmayan talimatta bir başkasının öleceğini sonradan anlmaya başlıcaklardır…

 

 



Mockingbird 2014 Gerilim filmi izle

Feed the Gods 2014 Film izle

Yönetmenliğini Braden Croft n yaptığı Feed the Gods , 2014 yılında çekildi ve 26 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.5/10 puan aldı. Başrollerinde Britt Irvin, Emily Tennant, Erica Carroll gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Braden Croft yazdı. Filmin konusu ise İki birader, uzun süredir kayıp olan ebeveynlerini bulabilmek için küçük bir dağ kasabası olan Tendale’a gelirler. Ancak burada tek bulacakları şey, kasaba halkının ziyaretçi turistlere karşı olan kaba ve hunhar tutumları olacaktır

 

 

 



Feed the Gods 2014 Film izle

Outcast 2014 Fİlm izle

Yönetmenliğini Nick Powell n yaptığı Outcast , 2014-2015 yılında çekildi ve 27 Şubat 2015 tarihinde gösterime girecek. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.0/10 puan aldı. Başrollerinde Hayden Christensen, Nicolas Cage, Yifei Liu gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu James Dormer yazdı. Filmin konusu ise 12. yüzyılda Haçlı Seferleri sırasında bir komploya dolanıp, kendisi üzerine oynanan oyunlardan kaçmak zorunda kalan Çin Prensesi’ni kurtarmak için kolları sıvayan genç bir adamın öyküsünü anlatan film, orta siklette bir epik yolculuk vaadinde bulunuyor!



Outcast 2014 Fİlm izle

23 Aralık 2014 Salı

Ayin – The Sacrament Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Ti West n yaptığı Ayin – The Sacrament (2013) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ti West yazdı. Filmin konusu ise Kayıp bir kız için hemen hemen kimsenin bimediği bir yere yolculuk eden iki araştırmacı muhabirin yaşadıklarını konu edinen bir yapım..Gittikleri yerde ilginç bir toplulukla karşı karşıya kalırlar..Gerilim dolu sahneler izleyenleri ekrana kilitliyor .



Ayin – The Sacrament Türkçe Dublaj izle

Pişmanlık – No Tears For The Dead 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Jeong-beom Lee n yaptığı Pişmanlık – No Tears For The Dead 2014 yılında çekildi ve 14 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. Güney Kore de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10  puan aldı. Başrollerinde Dong-gun Jang , Min-hee Kim , Brian Tee , Jennifer Buttell , Yo-han Byeon gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jeong-beom Lee yazdı. Filmin konusu ise Profesyonel bir kiralık katil ve onun bir sonraki hedefi arasındaki aşkı konu alıyor



Pişmanlık – No Tears For The Dead 2014 Türkçe Dublaj izle

Grace of Monaco – Monako Prensesi Grace 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Olivier Dahan n yaptığı Grace of Monaco – Monako Prensesi Grace (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Arash Amel yazdı. Filmin konusu ise Hollywood’un Altın Çağı’nın en büyük yıldızlarından biri olan Grace Kelly, kariyeriyle ilgili her şeyin yolunda gittiği bir dönemde aşık olur ve Monako prensi, Prens 3. Rainier ile yaşadığı aşk, onu çok sevdiği mesleğine son vermek zorunda bırakır.


İkili, Yüzyılın Düğünü olarak adlandırılan görkemli bir düğünle evlendikten sonra ünlü aktris resmi olarak Monako prensesi olur. Saray hayatına ve bu çevrenin kurallarına uyum sağlamaya çalışan ‘Monako Prensesi’nin karşılaştığı tek güçlük bu olmaz. Bu dönemde meydana gelen ve Fransa ile Monako arasında patlak veren politik krizler genç krallığı günden güne daha fazla yıpratmaya başlar.



Grace of Monaco – Monako Prensesi Grace 2014 Türkçe Dublaj izle

Walesa 2013 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Andrzej Wajda n yaptığı Walesa – Walesa Czlowiek z nadziei (2013) İzle , 20113 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10  puan aldı. Başrollerinde Robert Wieckiewicz, Agnieszka Grochowska, Iwona Bielska gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Janusz Glowacki yazdı. Filmin konusu ise Tek bir insanın dünyayı değiştirebilmesi nasıl mümkün oldu? Bu soru sadece siyasi değil; aynı zamanda psikolojiye de sesleniyor. Polonyalı yönetmen Andrzej Wajda bu filmde, memleketlisi ve dostu Dayanışma Sendikası’nın lideri Lech Walesa’nın özeline ve hatta mahremine kadar giriyor. Basit bir dok işçisi olarak yola çıkan ama günün birinde Nobel Barış Ödülü’ne layık görülen bu karizmatik liderin geçirdiği inanılmaz dönüşüme ışık tutmaya çalışıyor. Polonya’nın Oscar aday adayı olan filmin ilk gösterimi Venedik Film Festivali’nde yapıldı. Bu çağdaş kahramanlık öyküsü, bir yandan da o güzel Baltık kenti Gdansk’ta Yeni Avrupa’nın ilk izlerini arıyor.



Walesa 2013 türkçe dublaj izle

Mafya Sadece Yazın Öldürür Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Pierfrancesco Diliberto n yaptığı La Mafia Uccide Solo D’estate – Mafya Sadece Yazın Öldürür (2013) İzle , 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4/10  puan aldı. Başrollerinde Cristiana Capotondi, Pif, Alex Bisconti gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michele Astori,Pierfrancesco Diliberto yazdı. Filmin konusu ise 1970’lerden başlayarak, 90’lara kadar Sicilya’nın 20 yıllık mafya dünyasına odaklanıyor. Mafya patronları ile dalga geçiyor, mafya karşısında duran kişileri ise kahramanlaştırıyor. Filmin başkahramanı ise hayatının aşkı Flora’yı (Cristiana Capotondi )elde etmek için elinden geleni yapan Arturo (Pierfrancesco Diliberto) adlı genç İtalyan..



Mafya Sadece Yazın Öldürür Türkçe Dublaj İzle

Lost Time – Kayıp Zaman 2014 Film izle

Yönetmenliğini Christian Sesma n yaptığı Lost Time – Kayıp Zaman 2014 yılında çekildi ve 22 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 2.8/10  puan aldı. Başrollerinde Rochelle Vallese , Luke Goss , Robert Davi , Derek Mears , Lin Shaye gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christian Sesma yazdı. Filmin konusu ise Valerie bir kanser hastasıdır ve kız kardeşi onun her şeyi ile ilgilenmektedir. Kanserin artık her yere yayıldığını ve kemoterapinin de işe yaramayacağını öğrendikleri gün özel bir kliniğe tedaviye gitmeye karar verirler. Yolda giderken Mel bir anda ortadan kaybolur. Aynı Valerie’nin hastalığı gibi. Olaylar böylece gelişir.



Lost Time – Kayıp Zaman 2014 Film izle

Finders Keepers 2014 Film izle

Yönetmenliğini Alexander Yellen n yaptığı Finders Keepers 2014 yılında çekildi ve 18 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.7/10  puan aldı. Başrollerinde Steve Austin , Tobin Bell , Mark DeCarlo , Joseph Gatt , Mary Pat Gleason gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Peter Sullivan yazdı. Filmin konusu ise eşi ile mutsuz olan bir kadın kızını alıp başka bir eve taşınır. Bu evin geçmişi pekte temiz değildir. Fakat bunu bilmeden o eve taşınırlar. Evin karanlık geçmişi küçük kızın tesadüf sonucu bulduğu bir porselen bebek sonucu ortaya çıkar. Ve kadın evin korkulu geçmişini araştırırken, oturdukları evde daha önceden bir cinayet işlendiğini öğrenir.



Finders Keepers 2014 Film izle

Not Another Happy Ending – Aşkta Mutlu Son Yoktur 2013 Film izle

Yönetmenliğini John McKay n yaptığı Not Another Happy Ending – Aşkta Mutlu Son Yoktur 2013 yılında çekildi ve 30 Haziran 2013 tarihinde gösterime girdi.İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde Karen Gillan , Stanley Weber , Iain De Caestecker , Amy Manson , Kate Dickie gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Solomons yazdı. Filmin konusu ise Jane Lockhart, çocukluk anılarını baz alarak duygu dolu bir roman yazar. Başvurduğu her yayınevi tarafından reddedilen Jane, sonunda Tom Duval’ın batmak üzere olan yayınevine gider. Tom, Jane’in kitabını basmayı kabul eder ve bir süre, birlikte kitap üstünde çalışarak çok iyi vakit geçirirler. Ama Jane, basılan kitabının kopyası eline geçince yazdığı çoğu şeyin Tom tarafından değiştirildiğini görür. Tom’la iki kitap için anlaşma yaptığından dolayı da yayınevinden ayrılamaz. Bu yüzden bir kitap daha yazıp Tom’la yollarını ayırma kararı alırlar. Bu arada Jane’in kitabı İskoçya’da çok beğenilir ve ödül alır. Bu da Jane için ünlü olmak demektir. Bu ünün getirilerinden biri de bir senaryo yazarı olan Willie’dir. Willie ile bir ilişkiye başlayan Jane, yeni kitabını yazmaya başlar. Fakat kitabın son bölümünü bir türlü yazamaz. Tom ise Jane’in hayatına Willie girdiği ve mutlu olduğu için Jane’in tıkandığını düşünür. Jane’in kitabını tamamlaması için de Jane’i tekrar kötü hissettirmeye çalışır. Ama bunu yaptıkça Jane’e aşık olmaya başlar.



Not Another Happy Ending – Aşkta Mutlu Son Yoktur 2013 Film izle

Why We Ride 2013 Film izle

Yönetmenliğini Bryan H. Carroll n yaptığı Why We Ride (2014) Altyazılı İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.6/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bryan H. Carroll , Chris Hampel yazdı. Filmin konusu ise Motorsiklet tutkusu bu kadar müthiş anlatılamazdı. Görsel zenginliği ile göz dolduran bir belgesel.



Why We Ride 2013 Film izle

The Final Countdown – Beklenmeyen Baskın Film izle

Yönetmenliğini Don Taylor n yaptığı The Final Countdown – Beklenmeyen Baskın 1980 yılında çekildi ve 09 Temmuz 1980 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde Kirk Douglas , Martin Sheen , Katharine Ross , James Farentino , Ron O’Neal gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Thomas Hunter , Peter Powell , David Ambrose , Gerry Davis yazdı. Filmin konusu ise Uss Nimitz gemisi, Philadelpihia Deneyi benzeri bir deney sonucu zamanda geriye yolculuk yaparak Pearl Harbor baskınının yapıldığı 1941 yılına ışınlanır.Güçlü silahlarla donatılmış olan geminin kaptanı ve personeli limana yapılacak baskına müdahale edip etmeme arasında ikilemde kalırlar..



The Final Countdown – Beklenmeyen Baskın Film izle

22 Aralık 2014 Pazartesi

İntikam Saati – Police Story 2013 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Sheng Ding in yaptığı İntikam Saati – Police Story 2013 yılında çekildi ve 19 Aralık 2013 tarihinde gösterime girdi. Hong Kong , Çin de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Jackie Chan , Ye Liu , Tian Jing , Tao Yin , Yiwei Liu gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sheng Ding yazdı. Filmin konusu ise İşlek bir cadde üzerinde büyük bir barda tüm müşteriler rehin tutuluyor. Aralarında polis Zhong Wen ve kızı Miao Miao ve daha önce tanıştığı bir kaç yabancı ile birlikte. Fidyeci bar sahibi Wu Jiang’ın fidye talebi uzun süredir içeride olan bir mahkumun suç mahalline getirilmesidir.



İntikam Saati – Police Story 2013 türkçe dublaj izle

Redirected 2014 film izle

Yönetmenliğini Emilis Velyvis n yaptığı Redirected 2014 yılında çekildi ve 10 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere ve Litvanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 8,3 puan aldı. Başrollerinde Vinnie Jones , Scot Williams , Gil Darnell , Oliver Jackson , Anthony Strachan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jonas Banys, Lewis Britnell, Emilis Velyvis yazdı. Filmin konusu ise Doğu Avrupa’da mahsur kalan ve evlerine dönmek için soygun yapmak zorunda kalan dört arkadaşın hikayesini anlatıyor. Dört arkadaş John, Ben, Tim ve Michael yanlışlıkla bir Doğu Avrupa ülkesinde mahsur kalır ve kara yoluyla evlerine geri dönmek için fahişeler, kaçakçılar, kirli polisler, ucuz bira ve hasta fantezilerle savaşmak zorunda kalır. Kıçlarını kurtarmak ve yaşadıkları bu kültür şokunu atlatmak için dostluklarını yeniden keşfetmeleri gerekecektir.



Redirected 2014 film izle

Annabelle 2014 film izle

Yönetmenliğini John R. Leonetti n yaptığı Annabelle (2014) Altyazılı İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,6/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gary Dauberman yazdı. Filmin konusu ise John Form, oyuncak bebek koleksiyonu yapan hamile eşi Mia için yeni bir oyuncağı gözüne kestirir. Beyaz gelinlik giydirilmiş, eşine zor rastlanır bu antika oyuncak bebek Mia için kusursuz bir hediye olacaktır. Mia beklediği gibi hediyesi Annabelle’i görünce mutlu olur, ancak bu güzel anlar çok uzun sürmez. Form ailesinin evi bir gece evleri sapkın bir tarikat tarafından basılır ve ciddi bir saldırıya uğrarlar. Saldırganlar uzaklaşırlar ancak hiçbir şey çözülmüş değildir. Zira ailenin hiç tahmin edemeyeceği bir kötü ruhu evde bırakmışlardır. Annabelle, yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği Korku Seansı filminin öncesini konu alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda, ağırlıklı olarak televizyon piyasasına yönelik işleriyle tanınan ve Dead Silence filminden bu yana James Wan’ın projelerinde görüntü yönetmenliği yapan John R. Leonetti oturuyor.İyi seyirler.



Annabelle 2014 film izle

21 Aralık 2014 Pazar

Kiracı – Le Locataire Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Roman Polanski n yaptığı Kiracı – The Tenant – Le Locataire 1976 yılında çekildi ve 01 Mayıs 1976 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.8/10  puan aldı. Başrollerinde Roman Polanski , Isabelle Adjani , Melvyn Douglas , Jo Van Fleet , Bernard Fresson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Roman Polanski , Gérard Brach , Roland Topor yazdı. Filmin konusu ise Mutsuz bir geçmişi olan bir daire ve tekin olmayan sakinleriyle bir apartman Roman Polanski’nin gerilim filmi Kiracı’nın mekanını oluşturuyor. Polanski’nin canlandırdığı Trelkovsky’nin sıradan memur hayatı, yeni bir binaya taşınmasıyla birden bire değişir. Binanın diğer sakinleri ve eski kiracıların trajik kaderleri paranoyalarına yenilerini ekler. Trelkovsky’nin gerçekleri ortaya çıkacak mıdır yoksa bütün bunlar yalnızca hayal ürünü müdür?İyi seyirler.



Kiracı – Le Locataire Türkçe Dublaj izle

Reach Me 2014 film izle

Yönetmenliğini John Herzfeld n yaptığı Reach Me 2014 yılında çekildi ve 10 Şubat 2013 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.0/10  puan aldı. Başrollerinde Lauren Cohan , Kyra Sedgwick , Thomas Jane , Kevin Connolly , Tom Sizemore gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Herzfeld yazdı. Filmin konusu ise Gizemli bir yazar kişisel gelişim üzerine bir kitap yazar fakat bu kitabın okuyucularını nasıl etkileyeceğine dair bir fikri yoktur. Birbirleriyle hiç ilgisi olmayan bir grup insanın yolu bu kişisel gelişim öğretileri sonucu kesişecektir… Yönetmenliğini John Herzfeld’in üstlendiği dram türündeki ilginç yapımın oyuncu kadrosu ise Sylvester Stallone’nun yanı sıra Kelsey Grammer, Kyra Sedgwick, Tom Berenger, Danny Trejo, Kevin Connolly, Ryan Kwanten ve Terry Crews gibi özellikle dizi dünyasından pek çok ismi barındırıyor.İyi seyirler.



Reach Me 2014 film izle

Dead Man’s Shoes – Ölü Adamın Ayakkabıları Film izle

Yönetmenliğini Shane Meadows n yaptığı Dead Man’s Shoes – Ölü Adamın Ayakkabıları 2004 yılında çekildi ve 20 Ağustos 2004 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.8/10  puan aldı. Başrollerinde Paddy Considine , Gary Stretch , Toby Kebbell , Stuart Wolfenden , Neil Bell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paddy Considine , Shane Meadows yazdı. Filmin konusu ise Bir adamın bir avuç serserinin üzerinde yarattığı gerilim bir süre sonra vicdan muharebesine dönüyor ve yön değiştiriyor fakat gücünü aldığı yer bu gerilim.Bir intikam öyküsüdür Dead Man’s Shoes… Zeka özürlü erkek arkadaşına yapılmış haince bir saldırının öcünü almak üzere kasabaya dönen ağabey, bu olayın suçlularının peşindedir…İyi seyirler.



Dead Man’s Shoes – Ölü Adamın Ayakkabıları Film izle

Noel Yüreği – The Christmas Heart (2012) İzle

Yönetmenliğini Gary Yates n yaptığı Noel Yüreği – The Christmas Heart 2012 yılında çekildi ve 04 Aralık 2011 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9/10  puan aldı. Başrollerinde Teri Polo, Paul Essiembre, Ty Wood gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gary Yates yazdı.



Noel Yüreği – The Christmas Heart (2012) İzle

Adalet – The Equalizer 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Antoine Fuqua n yaptığı Adalet – The Equalizer 2014 yılında çekildi ve 26 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3/10  puan aldı. Başrollerinde Denzel Washington , Chloë Grace Moretz , Haley Bennett , Bill Pullman , Marton Csokas gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Antoine Fuqua yazdı. Filmin konusu ise Gizemli geçmişini geride bırakan Mccall,sessiz ve sakin bir hayata doğru yelken açar..Teri isimli genç bir kızla tanışır ..Fakat acımasız bir Rus mafyası Teri yi kontrolü altına alır,Mccall ise buna kayıtsız kalmaz..Kendini emekli etmiş olan Mccall ,içinde bulunduğu budurumdan Teri yi kurtarmaya çalışır..Macera dolu bir senaryo..İyi seyirler.



Adalet – The Equalizer 2014 Türkçe Dublaj izle

20 Aralık 2014 Cumartesi

İnce Buz Kara Kömür – Black Coal Thin Ice 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Yi’nan Diao n yaptığı İnce Buz Kara Kömür – Black Coal Thin Ice 2014 yılında çekildi ve 11 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. Çin de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde Fan Liao , Lun Mei Gwei , Xuebing Wang , Jingchun Wang , Ailei Yu gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Yi’nan Diao yazdı. Filmin konusu ise 1999 yılında, bir dizi parçalanmış cesedin bulunmasıyla başlayan bu polisiye, beş yıl sonrasına geçiş yapıyor. Söz konusu davayı çözüme ulaştıramayan iki polis, benzer cinayetlerin tekrar başlamasıyla dikkat kesiliyor. Deliller ise aynı genç kadına işaret ediyor. Parodi ile ciddiyet arasında, ilginç bir dengede seyreden İnce Buz, Kara Kömür, iyi bir kara filmin sahip olması gereken tüm bileşenlere sahip: yönlendirilmeye açık bir erkek karakter, bir vamp kadın, cinayet, entrika ve karanlık bir şehir.İyi seyirler.



İnce Buz Kara Kömür – Black Coal Thin Ice 2014 Türkçe Dublaj izle

Gabby Douglas’ın Hikayesi – Gabby Douglas Story (2014) İzle

Yönetmenliğini Gregg Champion n yaptığı Gabby Douglas’ın Hikayesi – Gabby Douglas Story 2014 yılında çekildi ve 01 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10  puan aldı. Başrollerinde Regina King , Imani Hakim , Sydney Mikayla ,, Brian Tee, David Haydn-Jones gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sterling Anderson , Maria Nation yazdı. Filmin konusu ise Uluslarası Jimnastikte bir fenomen olan, Olimpiyatlarda bireysel şampiyonluk kazanmış ilk Afro-Amerikan Gabby Douglas’ın hikayesi.



Gabby Douglas’ın Hikayesi – Gabby Douglas Story (2014) İzle

Yarış – Borning 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Hallvard Bræin n yaptığı Yarış – Borning 2014 yılında çekildi ve 13 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. Norveç de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde Lars Arentz-Hansen , Anders Baasmo Christiansen , Camilla Frey , Marcelo Galván , Trond Halbo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christopher Grøndahl yazdı. Filmin konusu ise Roy, araba parçaları alıp kendi arabasını toplamaktan büyük zevk duymaktadır. Ancak yaklaşan büyük yarışın heyecanı içindeyken küçük kızının tatil için yanına gelmesi onu zora sokar.



Yarış – Borning 2014 Türkçe Dublaj izle

İlk Görüşte Aşk – Une Rencontre 2014 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Lisa Azuelos n yaptığı İlk Görüşte Aşk – Une Rencontre 2014 yılında çekildi ve 11 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde Sophie Marceau , François Cluzet , Lisa Azuelos , Alexandre Astier , Arthur Benzaquen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lisa Azuelos yazdı. Filmin konusu ise İyi bir aile babası olan Pierre,güzel Elsa’ya,onu gördüğü an vurulur.Evli olması,bu tehlikeli yakınlaşmaya engel olacak mıdır?Başrollerini başarılı oyuncular Sophie Marceau ve François Cluzet’nin paylaştığı filmin yönetmenliği ve senaryosu,Lisa Azuelos’a ait.İyi seyirler.



İlk Görüşte Aşk – Une Rencontre 2014 Türkçe Film izle

Sihirli Ay Işığı – Magic in the Moonlight 2014 Film izle

Yönetmenliğini Woody Allen n yaptığı Sihirli Ay Işığı – Magic in the Moonlight 2014 yılında çekildi ve 10 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde Colin Firth , Antonia Clarke , Natasha Andrews , Valérie Beaulieu , Peter Wollasch gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Woody Allen yazdı. Filmin konusu ise 1920’lerin Güney Fransa’sında, psişik güçleri olan Sophie ile Stanley adında bir “İngiliz” arasındaki aşk serüvenine davet ediyor. Usta illüzyonist Stanley, çocukluk arkadaşı Howard Burkan ısrarlarıyla Catledge ailesini malikanelerinde ziyaret etmeyi kabul eder. Asıl amacı, buraya annesiyle birlikte davet edilen genç medyum Sophie’yi gözlemlemektir. Zira hayatını, insanları sahte vaatlerle kandıran medyumların foyalarını ortaya çıkarmaya adamıştır. Ancak Sophie’nin güzelliğine ve cazibesine kapılmamak Stanley için hiç de kolay olmayacaktır..



Sihirli Ay Işığı – Magic in the Moonlight 2014 Film izle

Kite 2014 Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Ralph Ziman n yaptığı Kite 2014 yılında çekildi ve 22 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Meksika de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.3/10  puan aldı. Başrollerinde India Eisley , Jaco Muller , Annabel Linder , Christina Storm , Callan McAuliffe gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Yasuomi Umetsu yazdı. Filmin konusu ise 1998 tarihli Kite isimli tartışmalı Japon animesinin canlı-aksiyon olarak yeniden çekildiği filmde, ailesini kaybeden, tecavüze uğrayan ve sonrasında da bir suikastçıya dönüşen Sawa’ nın intikam arayışı..



Kite 2014 Türkçe Dublaj Film izle

18 Aralık 2014 Perşembe

The Device 2014 Film izle

Yönetmenliğini Jeremy Berg n yaptığı The Device , 2014 yılında çekildi ve 27 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.5/10 puan aldı. Başrollerinde Angela DiMarco, David S. Hogan, Kate Alden gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jeremy Berg yazdı. Filmin konusu ise Ya söylentiler ve şehir efsaneleri gerçekse, ya uzaylıların aramızda dolaştığı doğruysa, insanlar düşünülemez deneylerden kaçınıyor mu?

Abby ve Rebecca kardeşler ormandaki kulübelerinin yakınlarındaki korkutucu gerçeği keşfetmek üzeredir. Küçük siyah küre insanlığın kaderini değiştirecek şok edici gizemin anahtarıdır. Cihazın bizim için planları var, ve bu dünya uzun süre bizim olarak kalmayacak.


 



The Device 2014 Film izle

Kaappari 2013 Film izle

Yönetmenliğini Aleksi Mäkelä n yaptığı Kaappari , 2013 yılında çekildi ve 18 Ocak 2013 tarihinde gösterime girdi. Finlandiya ve Estonya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10 puan aldı. Başrollerinde Aake Kalliala, Jussi Vatanen, Kari Hietalahti gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mika Karttunen yazdı. Filmin konusu ise 30 Eylül 1978’de Finlandiya’da Oulu ve Helsinki arasında sefer yapacak uçağın, 37 yaşındaki işşiz müteahhit Aarno Lamminparras tarafından kaçırılışının öyküsü.

 

 

 



Kaappari 2013 Film izle

Rec 4: Kıyamet Gecesi - REC 4: Apocalipsis 2014 Film izle

Yönetmenliğini Jaume Balagueró n yaptığı Rec 4: Kıyamet Gecesi , 2014 yılında çekildi ve 31 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. İspanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4/10 puan aldı. Başrollerinde Javier Botet, Manuela Velasco, Paco Manzanedo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jaume Balagueró, Manu Díez yazdı. Filmin konusu ise İtfaiye ile daireye giren genç televizyon muhabiri Angela Vidal, hayatta kalmaya çalışır. Ancak askerlerin bilmediği kendisinin tuhaf bir enfeksiyonun tohumlarını taşıdığıdır. Bir kaç gün izole halde yaşaması gereken yüksek korumalı bir kuruluş olan karantina tesisine kaldırılır. Kıyıdan millerce uzaklıkta olan ve her tarafı sularla çevrili eski bir petrol tankeri karantina için özellikle ayarlanmıştır.”



Rec 4: Kıyamet Gecesi - REC 4: Apocalipsis 2014 Film izle

Korku Yolu 2013 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Jeremy Lovering n yaptığı Korku Yolu , 2013 yılında çekildi ve 25 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5/10 puan aldı. Başrollerinde Alice Englert, Allen Leech, Iain De Caestecker gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jeremy Lovering Yönetmen: Jeremy Lovering yazdı. Filmin konusu ise Tom ve Lucy tatillerini bir değişiklik yaparak bir taşra motelinde geçirmek isterler. Fakat otele doğru giden yollarda, tabelalarda bir gariplik vardır. Genç çift karanlığında çökmesiyle birlikte aynı yollardan geçtiklerini, içinden çıkamadıkları daireler çizdiklerini fark ederler. Dar yollardan oluşan bir labirentin içinde sıkışmışlardır. Kendi arabalarında tuzağa düşürülmüşlerdir. Göremedikleri bir adamın, onların tüm korkularıyla oyun oynamaktadır ve güvenli oldukları tek yerin arabanın içi olduğuna karar verirler. Koltuklarına sımsıkı yapışan çift, aslında bu yaratığın kendilerine çok yakında, arabanın arka koltuğunda olduğunu sonradan fark edeceklerdir.



Korku Yolu 2013 Türkçe Dublaj film izle

Korkunç Güzel – Awful Nice 2013 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Todd Sklar n yaptığı Korkunç Güzel – Awful Nice 2013 yılında çekildi ve 08 Mart 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.0/10  puan aldı. Başrollerinde Laura Ramsey , Christopher Meloni , Keeley Hazell , Henry Zebrowski , Brett Gelman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alex Rennie , Todd Sklar yazdı. Filmin konusu ise Jim -hayal kırıklığına uğramış ve son derece popüler üniversite profesörü babasının öldüğünü öğrendiğinde, avantacı kardeşi Dave’in izini bulmalı ve cenazeyi ona götürüp bildirmelidir. Vardığında, her ikisi de Missouri, Branson’da aile yazlık evlerinin kendilerine miras kaldıklarını öğrenirler. Evi satmak amacıyla -ki her ikisinin de fena paraya ihtiyacı vardır Branson’a seyahat etmeleri gerekir.



Korkunç Güzel – Awful Nice 2013 Türkçe DUblaj izle

R-Noktası – R-Point - Arpointeu Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Su-chang Kong n yaptığı R-Noktası – R-Point 2004 yılında çekildi ve 13 Ağustos 2004 tarihinde gösterime girdi. Güney Kore de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde Woo-seong Kam, Byung-ho Son, Tae-kyung Oh gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Su-chang Kong yazdı. Filmin konusu ise Kaybolan bir timden tek kişi Choi Tei geri döner ancak olayları hatırlamıyordur.Bir müddet sonra kaybolan timden esrarengiz bir telsiz kaydı alınır. Choi Tei yeni oluşturulan timin başında esrarengiz olayı araştırmak üzere R noktasına geri gönderilir.R noktasında gizemli ve dehşet dolu olaylar onları beklemektedir.



R-Noktası – R-Point - Arpointeu Türkçe Film izle

Göç: Tanrılar ve Krallar – Exodus: Gods and Kings 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Ridley Scott n yaptığı Göç: Tanrılar ve Krallar – Exodus: Gods and Kings 2014 yılında çekildi ve 12 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere ve ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde Christian Bale , Joel Edgerton , Aaron Paul , Sigourney Weaver , Ben Kingsley gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Steven Zaillian , Bill Collage , Adam Cooper yazdı. Filmin konusu ise Hz. Musa’nın hayatının önemli dönüm noktalarını konu ediniyor. Tevrat’ın bazı bölümlerinden esinlenerek yazılan hikaye, Musa’nın doğumu ve Mısır kraliyet ailesi tarafından evlat edilişiyle başlıyor. Sonrasında ise firavuna baş kaldırıp Mısır’da köle olarak çalıştırılan İbraniler’i serbest bırakılmasını sağlamasıyla başlayan ve ölümüne kadar geçen sürece odaklanıyor.

Senaryosunu Bill Collage, Adam Cooper ve Steven Zaillian’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin başrollerini Christian Bale, Aaron Paul ve Ben Kingsley paylaşıyor.(beyazperde)



Göç: Tanrılar ve Krallar – Exodus: Gods and Kings 2014 Türkçe Dublaj izle

17 Aralık 2014 Çarşamba

Jake’in Yolu – Jake’s Road 2014 Türkçe Fİlm izle

Yönetmenliğini Mike Mayhall n yaptığı Jake’in Yolu – Jake’s Road 2014 yılında çekildi ve 23 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.0/10  puan aldı. Başrollerinde Eric Roberts , Garrett Hines , Leticia Jimenez , Patrick Flanagan , Tim Bell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mike Mayhall yazdı. Filmin konusu ise Uyandığında kendisini yaralı bir ekilde hastahanede bulan genç bir adam,korku dolu anlar yaşar..Korkunç yerden kurtulabilmesinin tek yolu ipuçlarını birleştirip buraya nasıl geldiğini bulmak.



Jake’in Yolu – Jake’s Road 2014 Türkçe Fİlm izle

Hücre 11’in Laneti - Apparitional 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Andrew P. Jones n yaptığı Hücre 11’in Laneti – Haunting of Cellblock 11 – Apparitional 2014 yılında çekildi ve 14 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.0/10  puan aldı. Başrollerinde Jeffrey Johnson , Linara Washington , Charley Koontz , John Zderko , Bill Lithgow gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrew P. Jones yazdı. Filmin konusu ise Paranormal bir proğram çekmek için bir grup televizyon proğramcısı hazırlıklara başlar..Fakat çekim için seçtikleri çok eski bir cezaevi,dehşet dolu anlar yaşamalarına neden olur..



Hücre 11’in Laneti - Apparitional 2014 Türkçe Dublaj izle

The Equalizer – Adalet 2014 Film izle

Yönetmenliğini Antoine Fuqua n yaptığı The Equalizer – Adalet 2014 yılında çekildi ve 26 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4/10  puan aldı. Başrollerinde Denzel Washington , Chloë Grace Moretz , Haley Bennett , Bill Pullman , Marton Csokas gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Antoine Fuqua yazdı. Filmin konusu ise Gizemli geçmişini geride bırakan Mccall,sessiz ve sakin bir hayata doğru yelken açar..Teri isimli genç bir kızla tanışır ..Fakat acımasız bir Rus mafyası Teri yi kontrolü altına alır,Mccall ise buna kayıtsız kalmaz..Kendini emekli etmiş olan Mccall ,içinde bulunduğu budurumdan Teri yi kurtarmaya çalışır..Macera dolu bir senaryo..İyi seyirler.



The Equalizer – Adalet 2014 Film izle

Sıfır Teorisi – The Zero Theorem 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Terry Gilliam n yaptığı Sıfır Teorisi – The Zero Theorem 2013 yılında çekildi ve 25 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD , Romanya, İngiltere ve Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2/10  puan aldı. Başrollerinde Christoph Waltz , Gwendoline Christie , Rupert Friend , Ray Cooper , Lily Cole gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Pat Rushin yazdı. 1984 yılında çektiğim Brazil’de, o tarihte dünyadan ne anlıyorsam onun resmini çizmeye çalışmıştım. Sıfır Teorisi’nde de,şuanda dünyadan ne anlıyorsam onu resmetmeye çalıştım.” Gelecekte dünyanın nasıl çarpık bir hale bürüneceğini hakkıyla filme çekecek bir yönetmen varsa, olsa olsa Terry Gilliam’dır. Ünlü yönetmen bu filmde, gelecekte Londra’da geçen bir öyküyü anlatıyor: Varoluşsal acılarla kıvranan, sıra dışı bilgisayar dahisi Qohen Leth’in öyküsünü. Elinde “Ben neden varım?” sorusuna yanıt olabilecek gizemli bir proje var. Fakat, cilveli Bainsley ve patronun oğlu Bob’un ziyaretleri Qohen’in yalnızlığını sık sık bozuyor.



Sıfır Teorisi – The Zero Theorem 2013 Türkçe Dublaj izle

İspanyol İşi – Ocho Apellidos Vascos 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Emilio Martínez Lázaro n yaptığı İspanyol İşi – Ocho Apellidos Vascos 2014 yılında çekildi ve 14 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. İspanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10  puan aldı. Başrollerinde Clara Lago , Dani Rovira , Carmen Machi , Karra Elejalde , Alberto López gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Borja Cobeaga , Diego San José yazdı.



İspanyol İşi – Ocho Apellidos Vascos 2014 Türkçe Dublaj izle

Lily 2013 Film izle

Yönetmenliğini Matt Creed n yaptığı Lily 2013 yılında çekildi ve 27 Haziran 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde Amy Grantham, Simon Chaput, Benjamin Slater gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Matt Creed, Amy Grantham yazdı. Filmin konusu ise Lily diğer kızlar gibi değildir. Özgür bir ruha sahip olan Lily anı yaşar ve kimsenin kendisine ne yapacağını söylemesine izin vermez. Doğa ile uyum içinde yaşadığı bir dünyası vardır. Ablası Clara (Diane Kruger) evlenmek ve büyük şehirde yaşamak için uzun zaman önce evden ayrılmıştır. Fakat anneleri öldüğünde, Clara miras işleriyle ve kendisine bile bakamayan kız kardeşi Lily ile ilgilenmek için eve geri döner. Kır manzarası, özgür hissettiren hayaller ve kız kardeş sevgisi bu birbirinden farklı karakterlerin mutluluğu bulmalarına yardım edecektir



Lily 2013 Film izle

15 Aralık 2014 Pazartesi

Gone Girl – Kayıp Kız 2014 film izle

Yönetmenliğini David Fincher n yaptığı Gone Girl – Kayıp Kız 2014 yılında çekildi ve 10 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.4/10  puan aldı. Başrollerinde Ben Affleck , Rosamund Pike, Neil Patrick Harris , Tyler Perry, Carrie Coon gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gillian Flynn yazdı. Filmin konusu ise Amerika’nın Missouri eyaletlerinden birinde sıcak bir yaz sabahı, Nick ve Amy evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanmaktadırlar. Fakat o gün Amy aniden ortadan kaybolur. Geri dönmeyince, polisin gözünde kocası Nick tüm şüpheleri üzerine çeker. Nick’in ise kafası karışmıştır çünkü üst üste rüyalarından karısı Amy’yi vahşice öldürdüğünü görmektedir. Nick masum olduğu konusunda ısrar etse de, çevresi yalanlar ve ihanet ağlarıyla kuşatılmıştır.

Fakat Amy de dışardan sanıldığı kadar masum değildir. Gizli günlüğünde yazanlar gün ışığına çıktıkça, onun gibi mükemmel bir kadından beklenmeyecek gerçekler de ortaya çıkacaktır. Amy’nin hayatta olup, olmadığı büyük bir muammadır..



Gone Girl – Kayıp Kız 2014 film izle

These Final Hours 2013 Film izle

Yönetmenliğini Zak Hilditch n yaptığı These Final Hours 2013 yılında çekildi ve 02 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi. Avustralya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde Sarah Snook , Jessica De Gouw, Daniel Henshall , Nathan Phillips, David Field gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Zak Hilditch yazdı. Filmin konusu ise 12 saat sonra hayat sona erecektir..James ise kuralsız bir şehre doğru yola çıkar..Yolda babasını arayan Rose isimli küçük kızın isteksizcede olsa hayatını kurtarır..Büyük bir tufan olayından önce yaşanacak sadece bir gün vardır..Bakalım bu bir günü insanlar nasıl yaşayacak..İyi seyirler.



These Final Hours 2013 Film izle

İyi Bir Yalan – The Good Lie 2014 film izle

Yönetmenliğini Philippe Falardeau n yaptığı İyi Bir Yalan – The Good Lie 2014 yılında çekildi ve 25 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1/10  puan aldı. Başrollerinde Reese Witherspoon , Arnold Oceng, Ger Duany , Emmanuel Jal, Corey Stoll gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Margaret Nagle yazdı. Filmin konusu ise Sudan İç Savaşı‘nın ardından Amerika Birleşik Devletleri’nde yeni bir yaşama adım atmaya çalışan gençlerin hayatı “The Good Lie” isimli filmle beyaz perdeye taşınıyor.


Filmin başrolünü canlandıran Reese Witherspoon, Kenya Kakuma mülteci kampını ziyaret ederek 2005 yılına dek süren savaşın mağdurlarının hayatını yakından tanıma fırsatı yakalamış:

“Bu konuda ne kadar belgesel izlediğiniz ya da ne kadar kitap okuduğunuzun bir önemi yok. Orada ilk karşılaştığınız insan bile dünya görüşünüzde inanılmaz fark yaratıyor. 250 bini aşkın kişinin küçük bir alanda hayat mücadelesi vermesi inanılmaz. Ben de mülteci kamplarında yaşananlara dikkat çekecek bu filme dahil olduğum için şanslı hissediyorum.”


Film 2000’li yılların başında Sudan’dan kaçan savaş mağduru on binlerce gençten 3 binine Amerika Birleşik Devletleri’ne giriş izni verilmesini anlatan “Lost Boys of Sudan” kitabından uyarlandı.


Filmin başrollerini ise eski bir Sudan çocuk askeri olan Emmanuel Jal ile ABD’de modelliğe başlayan kayıp çocuk Ger Duany canlandırıyor. “The Good Lie“Ameriak Birleşik devletleri ve Avrupa’da gösterime girdi.



İyi Bir Yalan – The Good Lie 2014 film izle

Katil – Replicant Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Ringo Lam n yaptığı Katil – Replicant 2001 yılında çekildi ve 22 Mart 2002 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.3/10  puan aldı. Başrollerinde Jean-Claude Van Damme , Michael Rooker, Catherine Dent , Brandon James Olson, Pam Hyatt gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Les Weldon , Larry Riggins yazdı. Filmin konusu ise Deneyimli polis memuru Jake Reiley uzun bir zamandır çocuklu kadınları öldüren ‘Meşale’ lakaplı seri katil Garrett’ ın peşindedir. Garrett, işlediği her cinayetten sonra Jake’i arayıp haber vermektedir. Bütün bunlardan bunalan Jake, emekli olmaya karar verir; ancak çok geçmeden ilginç bir teklif alır.



Katil – Replicant Türkçe Dublaj izle

Derin Kabus – As Above So Below 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini John Erick Dowdle n yaptığı Derin Kabus – As Above So Below 2014 yılında çekildi ve 12 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde Perdita Weeks , Ben Feldman, Edwin Hodge , François Civil, Marion Lambert gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Drew Dowdle , John Erick Dowdle yazdı. Filmin konusu ise Paris sokaklarının altında, sayısız ruhun ebedi yuvası olan ve kilometrelerce uzanan yeraltı mezarları bulunur. Bir kaşif ekibi, bilinmeyen kemik labirentine girdiğinde bu ölüler şehrinin barındırdığı sırrı ortaya çıkarır. Bir delilik ve dehşet yolculuğu olan As Above, So Below, hepimizin peşini bırakmayan kişisel şeytanları ortaya çıkarmak üzere insan ruhunun derinliklerine ulaşıyor.



Derin Kabus – As Above So Below 2014 Türkçe Dublaj izle

Hitler: Öldüren Karizma – The Dark Charisma of Adolf Hitler Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Laurence Rees n yaptığı Hitler: Öldüren Karizma – The Dark Charisma of Adolf Hitler 2012 yılında çekildi ve 12 Kasım 2012 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4/10  puan aldı. Başrollerinde Herbert Forthuber gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Laurence Rees yazdı. Filmin konusu ise Laurence,tüm dünyayı savaş ve acıya sürükleyen Hitler in ilginç cazibesinin arkasındaki sıra dışı gizemi ortaya çıkarıyor..Hirler in 2.Dünya Savaşı boyunca aldığı önemli kararlar ortaya dökülüyor.



Hitler: Öldüren Karizma – The Dark Charisma of Adolf Hitler Türkçe Dublaj izle

13 Aralık 2014 Cumartesi

Asmodexia 2014 film izle

Yönetmenliğini Marc Carreté n yaptığı Asmodexia 2014 yılında çekildi ve 26 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. İspanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.0/10  puan aldı. Başrollerinde Albert Baró, Marta Belmonte, Pepo Blasco , Roser Bundó, Ramon Canals gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mike Hostench yazdı. Filmin konusu ise “Asmodexia, Barcelona bölgesinde şeytan çıkaran bir adam ile torununun hayatlarından beş günlük bir kesit sunuyor.”



Asmodexia 2014 film izle

Before I Disappear – Ben Kaybolmadan Önce 2014 film izle

Yönetmenliğini Shawn Christensen n yaptığı Before I Disappear – Ben Kaybolmadan Önce 2014 yılında çekildi ve 28 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. , İngiltere, İspanya de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10  puan aldı. Başrollerinde Ron Perlman , Emmy Rossum, Paul Wesley, Richard Schiff ,Fatima Ptacek gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Shawn Christensen yazdı. Filmin konusu ise Richie yaşamı`nın en sönük zamanını yaşamaktadır, Kız kardeşinden aniden gelen bir telefonla neye uğradığına şaşırır.. Telefonda 11 yaşındaki yiğeni Sophia`ya birkaç saat bakılması istenir.. Kardeşini kırmayan adam bu isteği geri çeviremez.. İyi zaman geçirmek için işe koyulan Amca yiğen New York sokaklarının altını üstüne getirmek için sokağa çıkarlar.. Fakat kendilerini bekleyen maceralardan habersizlerdir.. İyi seyirler diliyoruz.



Before I Disappear – Ben Kaybolmadan Önce 2014 film izle

12 Aralık 2014 Cuma

The Boxtrolls – Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda 2014 Animasyon izle

Yönetmenliğini Graham Annable, Anthony Stacchi n yaptığı The Boxtrolls – Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda 2014 yılında çekildi ve 26 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10  puan aldı. Başrollerinde Ben Kingsley , Jared Harris, Nick Frost, Richard Ayoade, Tracy Morgan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Adam Pava , Irena Brignull yazdı. Filmin konusu ise Cheesebridge’in enfes sokaklarının altında yaşayan, geceleyin kasabalıların en sevdikleri şeyleri çalmak için ortaya çıkan canavar Boxtrollerin hikayesini anlatıyor: çocukları ve peynirleri. En azından bu, kasabalı insanların inandığı şey. Aslında Boxtroller, Eggs adında terk edilmiş, yetim bir oğlanı kendi çabalarıyla yetiştirmeye çalışan sevgi dolu tuhaf bir topluluk. Boxtroller kendilerini yok etmeye niyetlenmiş kötü kalpli imha edici tarafından hedef alınınca, Eggs kendilerini kurtarmak için dışarı çıkmayı göze almak zorunda kalıyor ve burada sadece Boxtroller değil, aynı zamanda Cheesebridge’i de kurtarmak için maceraperest bir kızla ekip oluyor.



The Boxtrolls – Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda 2014 Animasyon izle

Manakamana 2013 film izle

Yönetmenliğini PACHO VELEZ, Stephanie Spray n yaptığı Manakamana 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi.Nepal, ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10  puan aldı. Başrollerinde Chabbi Lal Gandharba , Anish Gandharba, Bindu Gayek, Narayan Gayek, Gopika Gayek gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu PACHO VELEZ, Stephanie Spray yazdı. Filmin konusu ise 1999’dan beri Nepal’de yaşayan etnograf Stephanie Spray’in, Nepal’deki köyünde Pacho Velez ile çektiği, Locarno’dan ödüllü projesi, durağan ve biraz da sıkıcı köy yaşantısında farklı bir aksiyona tanık olmak istiyor. Hindu tapınağı Manakanama’ya giden bir teleferikte insanların gidiş anlarına tanık olan belgesel “oyunsuz” bir kesit. Hayatlarımızın en sıradan görünen anı bile bir o kadar ilginç değil midir zaten?



Manakamana 2013 film izle

Bildiğini Biliyorum – I Know You Know Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Justin Kerrigan n yaptığı Bildiğini Biliyorum – I Know You Know 2008 yılında çekildi ve 07 Şubat 2009 tarihinde gösterime girdi.İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2/10  puan aldı. Başrollerinde Robert Carlyle , Arron Fuller, David Bradley, Claire CageIfan, Huw Dafyd gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Justin Kerrigan yazdı. Filmin konusu ise Casusluk yapan ve bir maceradan diğerine koşan babası Charlie’nin (Robert Carlyle) yaşamı, 11 yaşındaki Jamie’yi (Arron Fuller) büyülemektedir Charlie ise kendi gerçekliğinde yaşar Gizli ajanlık, önemli görevler ve daima hareket halinde olmak



Bildiğini Biliyorum – I Know You Know Türkçe Film izle

Thomas ve Arkadaşları Çizgi Film İzle

Yönetmenliğini Rob Silvestri n yaptığı Thomas ve Arkadaşları Çizgi Film İzle , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Mark Moraghan , Jonathan Broadbent, Olivia Colman, Jules de Jongh, Teresa Gallagher gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrew Brenner, Rev. W. Awdry, Britt Allcroft yazdı.



Thomas ve Arkadaşları Çizgi Film İzle

11 Aralık 2014 Perşembe

Kuzey – Nord (2009) İzle

Yönetmenliğini Rune Denstad Langlo n yaptığı Kuzey – Nord 2009 yılında çekildi ve 12 Haziran 2009 tarihinde gösterime girdi.Norveç de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde Anders Baasmo Christiansen , Kyrre Hellum, Marte Aunemo , Mads Sjøgård Pettersen, Astrid Solhaug gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Erlend Loe yazdı. Filmin konusu ise Kuzey, geçirdiği sinir krizinin ardından kayak sporunu bırakıp hüzünlü bir inziva hayatı sürmeye başlayan Jomar’ı anlatan ve romantik doğa manzaraları içinde ilerleyen bir yol komedisi.


Beş yıl sonra Jomar kar motosikletine binip, yeni bir başlangıç yapmak için gerçekliğe, eski kız arkadaşının ve o zamana dek varlığından bihaber olduğu oğlunun yanına, kuzeye doğru tuhaf ve dramatik bir yolculuğa çıkar.



Kuzey – Nord (2009) İzle

Buzda Aşk – Ice Castles (2009) İzle

Yönetmenliğini Donald Wrye n yaptığı Buzda Aşk – Ice Castles 2009 yılında çekildi ve 09 Şubat 2010 tarihinde gösterime girdi. ABD, Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde Taylor Firth , Rob Mayes, Henry Czerny, Morgan Kelly, Tattiawna Jones gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Donald Wrye , Gary L. Baim , Karen Bloch Morse yazdı. Filmin konusu ise Şampiyon bir patenci olmayı düşleyen Alexis Winston ,genç bir kızdır..Pratik yaparken Alexis bir talihsiz kaza geçirir ve gözlerini kaybeder..Hayalleri bir kaza ile yk olup gitmiştir..Kendisi için çok üzülürken karşısına genç ve yakışıklı Nick çıkar..Ve Alexis e hayallerini gerçekleştirmesi için yardım eder..İyi seyirler.



Buzda Aşk – Ice Castles (2009) İzle

9 Aralık 2014 Salı

Tusk 2014 film izle

Yönetmenliğini Kevin Smith n yaptığı Tusk 2014 yılında çekildi ve 19 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10  puan aldı. Başrollerinde Michael Parks , Justin Long , Genesis Rodriguez , Haley Joel Osment , Johnny Depp gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kevin Smith yazdı. Filmin konusu ise Çok yakın arkadaşının kaybolan kız arkadaşını bulmak için Kanada’nın kuytu ormanlarını arşınlayan genç bir adamın öyküsü.



Tusk 2014 film izle

Daima – Always Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Steven Spielberg n yaptığı Daima – Always 1989 yılında çekildi ve 01 Eylül 1990 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde Richard Dreyfuss , Holly Hunter , Brad Johnson , John Goodman , Audrey Hepburn gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Chandler Sprague , David Boehm , Jerry Belson yazdı. Filmin konusu ise Orman yangınlarını uçakla söndüren bir pilot olan Pete Sandich (Richard Dreyfuss) risk almayı seven biridir. Hırslı ve korkusuz bir pilottur. Nişanlısı Dorinda (Holly Hunter) uçuş kulesinde radyo operatörlüğü yapmaktadır. Pete Sandich, bir kazada yakın arkadaşı Al Yackey’i (John Goodman) kurtarmak isterken hayatını kaybeder. Sandich, dünyaya hayalet olarak tekrar gelir, şimdi ki görevi nişanlısı Dorinda’ya hayatını devam ettirebilmesi için gereken desteği vermek. Sandich, öldükten sonra melek Hap (Audrey Hepburn) ile karşılaşır. Hap, Sandich’i tekrar dünyaya gönderir.



Daima – Always Türkçe Dublaj Film izle

Karanlık – The Dark Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini John Fawcett n yaptığı Karanlık – The Dark 2005 yılında çekildi ve 11 Ağustos 2006 tarihinde gösterime girdi. İngiltere ve Almanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4/10  puan aldı. Başrollerinde Maria Bello , Sean Bean , Maurice Roëves , Sophie Stuckey , Abigail Stone gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Simon Maginn , Stephen Massicotte yazdı. Filmin konusu ise Kocası James’ten bir süre evvel boşanmış olan Adelle, hayatını yeniden düzenlemek ister. James ile olan ilişkilerine bir şans daha vermek üzere kızı Sarah’yı da alarak; James’in yeni aldığı çiftliğe gider. Yaşamındaki bu karar, tüm felaketlerin de başlangıcı olacaktır. Adelle korkunç kabuslar görmeye başlar. Bu kabuslar birden gerçek olur. Bir gün bir gezi sırasında kızı Sarah kaybolur. Çiftliğin tarihindeki korkunç gerçekleri zamanla öğrenen Adelle, kızlarının nasıl korkunç bir gücün eline düştüğünü anlar. Artık James ve Adelle güç birliği yaparak kızları Sarah’yı kurtarmak zorundadırlar.



Karanlık – The Dark Türkçe Dublaj Film izle

Sırlar İçinde – In Secret 2013 Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Charlie Stratton n yaptığı Sırlar İçinde – In Secret 2013 yılında çekildi ve 21 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2/10  puan aldı. Başrollerinde Elizabeth Olsen , Oscar Isaac , Tom Felton , Jessica Lange , Shirley Henderson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Emile Zola , Neal Bell , Charlie Stratton yazdı. Filmin konusu ise 1860′ların Paris’inin aşağı sınıflarında geçen filmde, çekici ve güzel bir genç kadın olan Thérèse Raquin (Elizabeth Olsen), baskıcı teyzesi Madame Raquin (Jessica Lange) tarafından hasta kuzeni Camille (Tom Felton) ile aşksız bir evliliğe zorlanır. Therese günlerini küçük bir dükkanın tezgahının ardında geçirir. Akşamları ise seçkin bir grup ile domino oynayan Madam’ı izler. Kocasının çekici arkadaşı Laurent (Oscar Isaac) ile karşılaştıktan sonra, trajik sonuçlara sebep olan yasa dışı bir ilişki yaşamaya başlar.



Sırlar İçinde – In Secret 2013 Türkçe Dublaj Film izle

Herşey Pırıl Pırıl – All Is Bright 2013 Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Phil Morrison n yaptığı Herşey Pırıl Pırıl – All Is Bright 2013 yılında çekildi ve 18 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10  puan aldı. Başrollerinde Paul Giamatti , Paul Rudd , Sally Hawkins , Amy Landecker , Tatyana Richaud gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Melissa James Gibson yazdı. Filmin konusu ise Noel zamanı neredeyse donmak üzere bir halde, Noel Ağacı satan bu iki kişinin hikayesi. Bu iki kafadarı herhangi bir gerçek iş söz konusu olduğunda nasıl baş ettiklerini izleyeceğiz. Filmin yönetmenliğini Phil Morrisin üstleniyor. Oyuncu kadrosundaki isimler ise Paul Rudd, Paul Giamatti, Sally Hawkins, Amy Landecker, Barbara Vincent, Liza Colon-Zayas, Darren Goldstein, Alex Fatovich.



Herşey Pırıl Pırıl – All Is Bright 2013 Türkçe Dublaj Film izle

Attila Marcel 2013 Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Sylvain Chomet n yaptığı Attila Marcel 2013 yılında çekildi ve 24 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.8/10  puan aldı. Başrollerinde Guillaume Gouix , Anne Le Ny , Bernadette Lafont , Hélène Vincent , Luis Rego gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sylvain Chomet yazdı. Filmin konusu ise 30’lu yaşlarına gelse de aslında hep çocuk kalmış olan Paul. İki tuhaf teyzesiyle yaşıyor. Daha iki yaşındayken annesiyle babası ölmüş ve o günden bu yana ağzından iki kelime olsun çıkmamış. Paul’ün, teyzeleri kadar tuhaf bir de komşusu var: Madam Proust. İşte, Madam Proust günlerden bir gün annesiyle babasının aslında nerede olduğunu bildiğini söyleyince, Paul’ün hayatı baştan sona değişecek.



Attila Marcel 2013 Türkçe Dublaj Film izle

Asla Vazgeçme – Around the Block 2013 Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Sarah Spillane n yaptığı Asla Vazgeçme – Around the Block 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10  puan aldı. Başrollerinde Christina Ricci,Jack Thompson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sarah Spillane yazdı.



Asla Vazgeçme – Around the Block 2013 Türkçe Dublaj Film izle

8 Aralık 2014 Pazartesi

Çakma Polisler – Let’s Be Cops 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Luke Greenfield n yaptığı Çakma Polisler – Let’s Be Cops 2014 yılında çekildi ve 22 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6 puan aldı. Başrollerinde Jake Johnson , Damon Wayans Jr. , Rob Riggle , Nina Dobrev , James D’Arcy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Luke Greenfield, Nicholas Thomas yazdı. Filmin konusu ise Ryan ve Justin oyuncu olmaya çalışan ancak her seferinde çuvallayan iki kafadardır. Son başarısızlıklarının ardından soluğu arkadaşlarının düzenlediği kostüm partisinde alan ikili polis kostümleriyle mekana giriş yaparlar. İçeriye girdiklerinde bunun maskeli balo olduğunu fark edip partiyi terk ederler. Üzerlerindeki polis kıyafetlerini gören sokaktaki insanlar iki arkadaşı gerçek birer polis zanneder ve ikili yaşanan bazı olayların ardından bir nevi birer kahraman haline gelir. Ryan ve Justin üzerlerindeki üniformaların ne denli etkileyici göründüğünü kısa bir süre içinde fark eder ve bu oyunu bir süre daha devam ettirmeye karar verirler. Ancak bir noktadan sonra artık üniformalarını sokakta yürüyen insanlara değil, gerçek suçlulara karşı kullanmak zorunda kalırlar.

Çakma Polisler’in yönetmen koltuğunda Luke Greenfield bulunurken başrollerde Nina Dobrev, Angela Kerecz ve Jake Johnson bulunuyor.



Çakma Polisler – Let’s Be Cops 2014 Türkçe Dublaj izle

Dying of The Light 2014 Film izle

Yönetmenliğini Paul Schrader n yaptığı Dying of The Light 2014 yılında çekildi ve 05 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.8 puan aldı. Başrollerinde Nicolas Cage , Anton Yelchin , Alexander Karim , Irène Jacob , Aymen Hamdouchi gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul Schrader yazdı. Filmin konusu ise bir CIA ajanı olan Even Lake’in sırlarla örülü dünyasını perdeye taşıyacak. Film, polisiye soslu bir gerilim örneği olan film, izleyicileri soluksuz bir maceraya davet ediyor.



Dying of The Light 2014 Film izle

Seni Bıraktığım Yerdeyiz – This Is Where I Leave You 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Shawn Levy n yaptığı Seni Bıraktığım Yerdeyiz – This Is Where I Leave You 2014 yılında çekildi ve 10 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7 puan aldı. Başrollerinde Jason Bateman , Tina Fey , Jane Fonda , Adam Driver , Rose Byrne gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jonathan Tropper yazdı. Filmin konusu ise Babalarının ölümünün ardından bir haftalığına yeniden aynı çatı altında toplanan ve çocukluk günlerine dönmeye çalışan yetişkin kardeşlerin öyküsünü anlatan filmde, bu romantik fantezinin çığrından çıkma süreci anlatılıyor.



Seni Bıraktığım Yerdeyiz – This Is Where I Leave You 2014 Türkçe Dublaj izle

Yenilmez Şampiyon – When the Game Stands Tall 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Thomas Carter’ n yaptığı Yenilmez Şampiyon – When the Game Stands Tall 2014 yılında çekildi ve 22 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7 puan aldı. Başrollerinde Jim Caviezel , Michael Chiklis , Alexander Ludwig , Clancy Brown Laura Dern gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Scott Marshall Smith, David Zelon, Neil Hayes yazdı. Filmin konusu ise İMDB: 6.7 Gerçek bir hikayeden beyazperdeye uyarlanan film, De La Salle Lisesi’nin futbol antrenörü Bob Ladoucer ve yardımcısı Terry Eidson’ın hikayesini anlatıyor. Hiçbir iddiası olmayan bu futbol takımı, Bob Ladoucer’ı bulur ve antrenör zamanla takımda keşfedilmeyen gizli yeteneklerin bulunduğunu fark eder. Zamanla bu yetenekleri ortaya çıkarır; bu nedenle daha da istekli ve hırslı bir hale geldikçe takımınının da zafere inanmasını sağlar. İyi bir takım ruhu oluştuktan sonra gerçekleştirdikleri başarılarla futbol tarihinde rekor kırmaya kadar ilerlerler.



Yenilmez Şampiyon – When the Game Stands Tall 2014 Türkçe Dublaj izle

Muhteşem Kedi Balığı – The Amazing Cat Fish 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Claudia Sainte-Luce n yaptığı Muhteşem Kedi Balığı – The Amazing Cat Fish 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Lisa Owen , Ximena Ayala , Sonia Franco , Wendy Guillén , Andrea Baeza gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Claudia Sainte-Luce yazdı. Filmin konusu ise Bazen, insan ailesini kendi seçebilir. Claudia’nın yaptığı tam da bu. Yirmili yaşlarını süren, yapayalnız genç Claudia, bir hastanenin acil servisinde Martha ile tanışır. Ölümcül bir hastalıkla mücadele eden Martha dört çocuğuyla birlikte yaşamaktadır; güçlü, yaşam dolu bir kadındır. Claudia adım adım, bu ufak ve garip kabilenin bir üyesi olur ve hayatında ilk kez kendini huzurlu hisseder. Claudia Sainte-Luce’nin kendi anılarından esinlendiği bu ilk uzun metrajlı filmi, aile kavramının elle tutulmaz sınırları üzerine hayat dolu, duygusal bir çalışma.



Muhteşem Kedi Balığı – The Amazing Cat Fish 2013 Türkçe Dublaj izle

Kayıp Karıncalar Vadisi – Minuscule Valley of the Lost Ants 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Hélène Giraud, Thomas Szabo n yaptığı Kayıp Karıncalar Vadisi – Minuscule Valley of the Lost Ants 2013 yılında çekildi ve 08 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi.Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1 puan aldı.filmin senaryosunu Thomas Szabo, Hélène Giraud yazdı. Filmin konusu ise Barış dolu küçük bir piknik örtüsündeki kalıntılar iki karınca kabilesi arasında bir savaşa neden olur. Şeker kutusu tehlikededir. Şişman uğur böceği kendini savaşın tam ortasında bulur. Uğur böceğinin en iyi arkadaşı karınca Mandible arkadaşını savunmak için bakalım neler yapacak..



Kayıp Karıncalar Vadisi – Minuscule Valley of the Lost Ants 2013 Türkçe Dublaj izle

Erkek Aklı 2 – Think Like A Man Too 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Tim Story n yaptığı Erkek Aklı 2 – Think Like A Man Too 2014 yılında çekildi ve 20 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6 puan aldı. Başrollerinde Adam Brody , Michael Ealy , Jerry Ferrara , Meagan Good , Regina Hall gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Keith Merryman, David A. Newman, Steve Harvey yazdı. Filmin konusu ise Bütün çiftler düğün için Las Vegas’a giderler. Tek amaçları romantik bir haftasonu geçirmektir. Ancak bekledikleri gibi geçmeyecektir.



Erkek Aklı 2 – Think Like A Man Too 2014 Türkçe Dublaj izle

Crimes of the Mind 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini John Murlowski n yaptığı Kızımı Kurtaracağım – Crimes of the Mind 2014 yılında çekildi ve 11 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0 puan aldı. Başrollerinde Christina Cox , Paula Trickey , Tina Ivlev , Trevor Bryant Clark , Albert Colunga gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Marijke Richman yazdı. Filmin konusu ise bir kadının beş yılını, beyni yıkanmış kızını kurtarmak için harcaması anlatılıyor.



Crimes of the Mind 2014 Türkçe Dublaj izle

Avludaki Fısıltılar – Dans la cour 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Pierre Salvadori n yaptığı Avludaki Fısıltılar – Dans la cour 2014 yılında çekildi ve 05 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7 puan aldı. Başrollerinde Catherine Deneuve , Gustave Kervern , Féodor Atkine , Pio Marmaï , Michèle Moretti gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Pierre Salvadori, David Léotard, Benoît Graffin yazdı. Filmin konusu Her daim büyüleyici Catherine Deneuve ve (Le grand soir ve Mammuth filmlerinin yönetmeni) Gustave Kelvern’in başrollerini paylaştığı Avludaki Fısıltılar, şubat ayındaki Berlin Film Festivali’nde özel bir galada izleyiciyle buluştu. Hem dokunaklı hem de güldürücü bir film olan Avludaki Fısıltılar’da, Paris’te bir binada, yaşamlarını yapayalnız sürdürmekte olan Mathilde ve Antoine’ın öyküsünü izliyoruz. Kırk yaşındaki müzisyen Antoine aniden müzik kariyerine noktayı koyar. Sonra da, Paris’teki eski bir binanın kapıcısı olarak çalışmaya başlar. Daha yeni emekli olan komşu Mathilde ise tatlı ama insanlara güvenmeyen bir kadındır. İkilinin arasında yavaş yavaş alışılmadık bir dostluk kurulur.



Avludaki Fısıltılar – Dans la cour 2014 Türkçe Dublaj izle

7 Aralık 2014 Pazar

Kraliçe ve Ülkem Adına – For Queen – Country Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Martin Stellman n yaptığı Kraliçe ve Ülkem Adına – For Queen – Country (1988) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Martin Stellman , Trix Worrell yazdı. Filmin konusu ise Bir savaş kahramanı olan Reuben James, sekiz yıl sonra eve döndüğünde, eski mahallesinin suç, uyuşturucu ve yolsuzlukla çevrildiğini görür. Ülkesi tarafından ihanete uğradığını düşünen, iş bulmakta zorlanan Reuben, duygusal açıdan patlamaya hazır bir saatli bombaya dönüşür. En iyi arkadaşı gözlerinin önünde vahşice öldürüldüğünde ise adaleti tek başına sağlamak isteyen silahlı bir zalime döner.



Kraliçe ve Ülkem Adına – For Queen – Country Türkçe Dublaj izle

Babam Söz Verdi 2 – Jingle All the Way 2 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Alex Zamm n yaptığı Babam Söz Verdi 2 – Jingle All the Way 2 2014 yılında çekildi ve 02 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 2.9/10  puan aldı. Başrollerinde Larry the Cable Guy , Brian Stepanek , Lindsay Maxwell , Kennedi Clements , Anthony Carelli gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Stephen Mazur , William Robertson , Randy Kornfield , Alex Zamm yazdı.



Babam Söz Verdi 2 – Jingle All the Way 2 2014 Türkçe Dublaj izle

İki Dünya Arasında – Wild Asia: Between Two Worlds Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini n yaptığı İki Dünya Arasında – Wild Asia: Between Two Worlds (2010) İzle , 2010 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.8/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı.



İki Dünya Arasında – Wild Asia: Between Two Worlds Türkçe Dublaj izle

Balayı 2014 Yerli Film İzle

Yönetmenliğini Koray Baliç n yaptığı Balayı (2014) Yerli Film İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.6/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Koray Baliç yazdı. Filmin konusu ise Ülkenin en zengin iş adamlarından biri olan Uğur, çok ünlü bir oyuncu olan eşi Gül’ü, sürpriz balayı için Kaleköy’e götürür. Uğur, Gül ile başbaşa kalmak için köylüleri köyden göndermiştir. Balayından bir hafta önce tanışmış ve yıldırım nikâhı ile evlenmiş çift, günler geçtikçe ilişkileri ile ilgili bir hesaplaşmanın içine girerler. Uğur’a göre Gül, dilinin altında bir bakla saklıyor gibidir. Zaman geçtikçe çiftin arasındaki bu gerilimli durum çözülmez ve Uğur bu saklı olanı ortaya çıkardığında kıyamet kopar



Balayı 2014 Yerli Film İzle

Milyarda Bir – Parts Per Billion 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Brian Horiuchi n yaptığı Milyarda Bir – Parts Per Billion (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.2/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Brian Horiuchi yazdı. Filmin konusu ise Parts per Billion, birbirleriye bağlantılı üç çiftin aralarındaki hikayeyi konu almaktadır.

Dünyanın sonu gelirken, bu üç çift ilişkilerini, yaşama bakış açılarını inceler ve kendileriyle olan çatışmaları sevgileriye çözmeye çalışır..



Milyarda Bir – Parts Per Billion 2014 Türkçe Dublaj izle