24 Şubat 2015 Salı

Annie 2014 Film izle

Yönetmenliğini Will Gluck n yaptığı Annie , 2014 yılında çekildi ve 25 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.0/10 puan aldı. Başrollerinde Cameron Diaz, Jamie Foxx, Quvenzhané Wallis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Will Gluck, Aline Brosh McKenna, Thomas Meehan yazdı. Filmin konusu ise Annie, kendisine derin bir nefret besleyen zalim üvey annesi Bayan Hannigan’ın gazabı altında yaşayan yetim bir çocuktur. Yaşının ötesinde bir dayanıklılıkla ve iyimser doğası gereği yetim olmanın getirdiği tüm zorluklara karşı savaşan Annie’nin talihi Benjamin Stacks adlı genç bir politikacıyla tanıştıktan sonra dönmeye başlar. New York belediye başkanlığı seçimlerinin güçlü adaylarından biri olan Stacks, Annie’yi evlat edinmeye karar verir. Bu karar, kampanyasını olumlu yönde etkileme ihtimalini de sahiptir. Stacks, zamanla bu hayat dolu küçük kızı daha iyi tanıyacak ve kariyerine yaptığı pozitif etkiyi birebir hissetmeye başlayacaktır.

Not: 2 Golden Globes adaylığı – 1 diğer ödül ve 8 ödül adaylığı.



Annie 2014 Film izle

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği 2014 Film izle

Yönetmenliğini Tom Harper n yaptığı Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği , 2014 yılında çekildi ve 30 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi.İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10 puan aldı. Başrollerinde Helen McCrory, Jeremy Irvine, Phoebe Fox gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jon Croker Yönetmen: Tom Harper yazdı. Filmin konusu ise Eel Marsh House, İkinci Dünya Savaşı sırasında İngiliz hükümeti tarafından askeri psikiyatri kliniğine dönüştürülen küçük bir hastanedir. Sorunlu askerlerin gelmeye başlamasıyla birlikte binanın karanlık gizemleri ve ölü ruhları uyanışa geçer. Genç hemşire Eve, hastaların bakımıyla ilgilenmesi için buraya gönderilen çalışanlardan biridir. Eve da dahil olmak üzere hastane sakinleri hem savaşın kendilerine ettikleri kötülüklerle mücadele ederken bilmedikleri bir sır tarafından tehdide uğramaya başlarlar. Eve elinden geldiği kadarıyla herkesi korumaya çalışsa da ‘siyahlar içindeki kadın’ yeni kurbanlar peşindedir..



Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği 2014 Film izle

Serena 2014 Film izle

Yönetmenliğini Susanne Bier n yaptığı Serena , 2014 Tür: Dram yılında çekildi ve 07 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Güney Afirika da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5/10 puan aldı. Başrollerinde Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Sam Reid gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christopher Kyle, Ron Rash yazdı. Filmin konusu ise 1929 yılında George ve Serena Pemberton Kuzey Carolina’ya yerleşmek için yaşadıkları Boston kentinden ayrılan genç bir çifttir. Yeni yerleşim yerlerinde sadece ev değil, sıfırdan bir hayat inşa ederler ve kerestecilik işinde yükselirler. Serena genç ve güzel olduğu kadar yetenekli ve kurnaz bir kadındır.

Kocasının başarısına daima destek olan Serena önlerini kesmek isteyen herkesin de ayağını bir biçimde kaydırır. Fakat kendisine dair bilmediği önemli bir gerçek kısa sürede ortaya çıkar. Serena hamile kalamıyordur, sevgili kocasına asla bir çocuk veremeyecektir. Bu haber Serena’nın iyice hırslanmasına yol açar ve kıskançlığını tırmandırır. Çünkü George’un onların evliliklerinden önce başka bir kadından gayrimeşru çocuğu olmuştur. Serena hayata karşı tüm hıncını bu çocuğu ortadan kaldırmak için kullanacaktır.



Serena 2014 Film izle

Alien Outpost 37 2014 Film izle

Yönetmenliğini Jabbar Raisani n yaptığı Alien Outpost 37 , 2014 yılında çekildi ve 01 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere ve Güney Afrika da çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.6/10 puan aldı. Başrollerinde Adrian Paul, Reiley McClendon, Rick Ravanello gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Blake Clifton yazdı. Filmin konusu ise Bir grup arkadaş belgesel çekmek amacıyla gittiği özel askeri bir alanda uzaylıların olduğunu kanıtlamış ve çok zor anlar yaşamıştırlar. Dünya, bu uzaylı istilası ile yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalır.

 

 

 



Alien Outpost 37 2014 Film izle

Dibe Vurmak 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Saar Klein n yaptığı Dibe Vurmak , 2014 yılında çekildi ve 12 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10 puan aldı. Başrollerinde Haley Bennett, Vinessa Shaw, Wes Bentley gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joe Conway, Saar Klein yazdı. Filmin konusu ise Yakın zamanda işini kaybeden Bill (Wes Bentley), borç üstüne borcun ardından artık ailesinin masraflarını karşılayamayacak duruma gelir. Şimdi önündeki tek seçenek, suç dünyasına adım atmaktır. Ancak küçük bir kasabada işlenmeye başlanan suçlar, yerel bir dedektifin dikkatini çeker.

 

Not: 1 ödül ve 2 ödül adaylığı.

 



Dibe Vurmak 2014 Türkçe dublaj izle

Paçayı Sıyırmak 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Tim Garrick n yaptığı Paçayı Sıyırmak , 2014 yılında çekildi ve 09 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.4/10 puan aldı. Başrollerinde Mary-Louise Parker, Nat Wolff, Selena Gomez gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Tim Garrick yazdı. Filmin konusu ise 16 yaşındaki Rick Stevens (Nat Wolff) ve aşık olduğu kız Nina Pennington (Selena Gomez) Nina, erkek arkadaşı Kevin’in (Austin Stowell) zorbalıklarıyla uğraşırken birlikte rock’n’roll temalı bir işe girişirler.

 

 

 



Paçayı Sıyırmak 2014 Türkçe dublaj izle

Issız Toprak 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Jake Paltrow n yaptığı Issız Toprak , 2014 yılında çekildi ve 17 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8/10 puan aldı. Başrollerinde Kodi Smit-McPhee, Michael Shannon, Nicholas Hoult gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jake Paltrow yazdı. Filmin konusu ise Yakın bir gelecekte, su bulmanın neredeyse imkansız olduğu bir zamanda, genç bir çocuğun hayatta kalmak ve ailesini korumak üzere yollara koyulmasını anlatan bir film.

 

Not: 1 ödül

 

 



Issız Toprak 2014 Türkçe dublaj izle

Leviafan 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Andrey Zvyagintsev n yaptığı Leviafan , 2014 yılında çekildi ve 16 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. Rusya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.8/10 puan aldı. Başrollerinde Aleksey Serebryakov, Elena Lyadova, Roman Madyanov gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrey Zvyagintsev, Oleg Negin yazdı. Filmin konusu ise Filmin hikayesi günümüzün toplumsal dramını yansıtarak birden fazla karaktere odaklanıyor. Kademe kademe inşa edilen “yeni bir kent”te yaşamaya çalışan insanların mücadelesini ve güvensizliklerine derinlemesine dalarak, insaoğlunun yeryüzündeki köklerine iniyor. Yönetmenliğini yaptığı Dönüş adlı filmiyle adından söz ettiren Andrey Zviaguintsev bu kez Leviathan ile karşımıza çıkıyor.

Not: 1 Oscar adaylığı. – 12 diğer ödül ve 17 ödül adaylığı.



Leviafan 2014 Türkçe Dublaj izle

Ölüm Alfabesi 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Stiles White n yaptığı Ölüm Alfabesi , 2014 yılında çekildi ve 28 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.4/10 puan aldı. Başrollerinde Ana Coto, Daren Kagasoff, Olivia Cooke gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Juliet Snowden Yönetmen: Stiles White yazdı. Filmin konusu ise Film adını; ‘cadı tahtası’ olarak da bilinen, bedensiz varlıklarla iletişim sağlayan metafizik bir gereç olan Ouija’dan alıyor. Dolayısıyla film, Ouija’yı kullanarak ruhlar âlemiyle iletişime geçmeye çalışan bir grup genci konu alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda, Douglas Smith, Olivia Cooke, Ana Coto, Bianca A. Santos, Erin Moriaty ve Vivis Colombetti yer alıyor.

Merakla beklenen film, 24 Ekim 2014’te Amerika’da vizyona giriyor. Ülkemizdeki gösterim tarihi ise henüz kesinleşmedi.



Ölüm Alfabesi 2014 Türkçe Dublaj izle

God’s Pocket 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini John Slattery n yaptığı God’s Pocket , 2014 yılında çekildi ve 8 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10 puan aldı. Başrollerinde Christina Hendricks, Philip Seymour Hoffman, Richard Jenkins gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Slattery yazdı. Filmin konusu ise Leon bir şantiye işçisidir ve bir gün başına bir ‘iş kazası’ gelir ve hayatını kaybeder. Leon’un öldüğünü duyan üvey babası Mickey alelacele onu gömmek ister. Fakat annesini gerçekleri öğrenmek için bunu reddeder. Şimdi Mickey, gömemediği bir ceset, cevaplarla tatmin edemediği bir eş ve başına yıkılan borçlarla yüz yüzedir… John Slattery’nin yönetmenliğini üstlendiği filmde başrolleri, Philip Seymour Hoffman, Christiana Hendricks ve Richard Jenkins üstleniyor. Filmin senaryosu ise Peter Dexter’ın romanından yönetmen Slattery ve Alex Metcalf tarafından uyarlanmış.

Not: 1 ödül adaylığı.



God’s Pocket 2014 Türkçe Dublaj izle

Sinyal – The Signal 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini William Eubank n yaptığı Sinyal – The Signal , 2014 (Gösterim Tarihi: 18 Temmuz 2014) yılında çekildi ve 18 Temmuz 2014) tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10 puan aldı. Başrollerinde Beau Knapp, Brenton Thwaites, Olivia Cooke gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Üniversite birinci sınıf öğrencisi olan Nick ve Jonah bilişim teknolojisinde uzmanlaşmaya çalışmaktadır. Diğer yandan da hackerlık en büyük tutkularıdır. Nick’in kızarkadaşı Hailey, 1 yıllığına başka bir üniversitede okumaya gidecektir. Nick (Brenton Thwaites) ve Jonah (Beau Knapp), onu yeni üniversitesine kendileri götürmeye karar verirler. Bunu yaparken de biraz gezme şansları olacaktır. İki kafadarın peşinde olan ve Göçmen lakabını kullanan bir hacker vardır. Ve yolculuk sırasında da onları rahat bırakmamakta kararlıdır. Nick ve Jonah, Göçmen’in yerini nihayet tespit eder. İkili, onu görmek için adeta yanıp tutuşmaktadır. Sonunda Göçmen ile çölde yüzleştiklerindeyse sonuç korkutucu olur. Nick, Jonah ve Hailey, uyandıklarında kendilerini bir tür hapishanede bulurlar. Buraya nasıl geldiklerini ya da neden tutsak olduklarını anlamaya çalışırlarken aslında çok daha büyük bir tablonun parçası olduklarını fark ederler.



Sinyal – The Signal 2014 Türkçe Dublaj izle

23 Şubat 2015 Pazartesi

Partners in Crime Türkçe dublaj film izle

Yönetmenliğini Dan Delglyn n yaptığı , 2014 yılında çekildi ve 19 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. Çin de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7 puan aldı. Başrollerinde Jason Thomas Brown, Rebecca Reaney, Val Monk gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dan Delglyn, John Bale yazdı. Filmin konusu ise Huang, okula giderken, okul arkadaşlarından biri olan Chia’nın öldürülmesine tanıklık eder. Olaya aynı anda tanıklık eden Lin ve Yeh de aynı okuldandır. Önlerinde yatan ceset, üçünün kaderlerinin sonsuza dek kesişmesine neden olacaktır.

 

 



Partners in Crime Türkçe dublaj film izle

Lullaby 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Andrew Levitas n yaptığı Lullaby , 2014 yılında çekildi ve 13 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10 puan aldı. Başrollerinde Anne Archer, Garrett Hedlund, Richard Jenkins gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrew Levitas yazdı. Filmin konusu ise Yıllardır New York’taki varlıklı ailesinden uzakta Los Angeles’ta yaşayan genç bir adam, 12 yıldır savaştığı kanserde yenik düşen ve 36 saat içerisinde yaşam destek ünitesinden de çıkarılacak olan babasından aldığı haberle yola koyulur…

 

 



Lullaby 2014 Türkçe Dublaj film izle

Olur Olur! 2014 yerli film izle

Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu n yaptığı , 2014 yılında çekildi ve 7 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi.Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,5 puan aldı. Başrollerinde Alper Kul, Ayça Varlıer, Taner Ergör gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alper Kul yazdı. Filmin konusu ise Ali’nin kendi halinde bir hayatı vardır. Bir eczanede kalfa olarak çalışan Ali, kapıdan içeri giren bir kadını gördüğü anda her şey altüst olur. Çünkü kadın, Ali’nın çocukken hayallerini süsleyen Azra’dan başkası değildir! Külleri alevlenen aşkıyla Ali, Azra’yı tavlamak ister. Fakat bu konudaki becerileri sınırlıdır. Umutsuzluğa kapılmışken internette bir ilana rastlar: “Yaşam Koçu Zihni”, üstelik indirimden faydalanabilecek şanslı kişi seçilmiştir! Belki bir yaşam koçu hayatını yoluna sokacak ve hayatının aşkına kavuşabilecektir. Öte yandan mesleğinde işler çok da yolunda gitmeyen Zihni’yle asistanı, yeni müşterinin gelişiyle kariyerlerini yeniden canlandırabilmek için kolları sıvar. Ali’nin hayatını değiştirebilmek için birbirinden yaratıcı teknikleri uygulamaya çalışırlarken, komik olaylar birbirini izleyecektir.



Olur Olur! 2014 yerli film izle

Çapkın Profesör - The Rewrite 2014 Film izle

Yönetmenliğini Marc Lawrence n yaptığı Çapkın Profesör , 2014 yılında çekildi ve 19 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10 puan aldı. Başrollerinde Hugh Grant, J.K. Simmons, Marisa Tomei gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Marc Lawrence yazdı. Filmin konusu ise Bir zamanların ünlü ve ödüllü senaristi Keith Michaels, aradan geçen 15 yıl içerisinde hayatının tepetaklak oluşuna tanık olmuştur. Boşanan ve 50’li yaşlarına yaklaşan Keith, uzun yıllardır ses getiren yeni bir senaryo yazamadığı için maddi anlamda da uçuruma gitmektedir. Bu nedenle New York’ta bir üniversitenin senaryo dersleri için eğitmenlik yapması teklifini kabul ederken tereddüt yaşamaz. Keith Michaels, bir yandan derslerin sorumluluklarını yerine getirip diğer yandan da yeni bir senaryo yazma girişimlerine odaklanır. Keith’in hayatı öğrencilerinden biri olan, iki çocuk annesi Holly ile tanıştıktan sonra değişmeye başlar.



Çapkın Profesör - The Rewrite 2014 Film izle

Wyrmwood 2014 Film izle

Yönetmenliğini Kiah Roache-Turner n yaptığı Wyrmwood , 2014 yılında çekildi ve 19 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10 puan aldı. Başrollerinde Bianca Bradey, Jay Gallagher, Leon Burchill gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kiah Roache-Turner yazdı. Filmin konusu ise Barry yetenekli bir tamirci ve iyi bir aile adamıdır, fakat zombi kıyametiyle hayatı paramparça olur. Kız kardeşi Brooke gaz maskeli asker kıyafetli üzerinde psikolojik deneyler yapılmış adamlarca kaçırılır. Barry kaçış planı hazırlarken Barry’de hayatta kalan arkadaşı Benny ile bir takım oluşturarak Avusturalya’nın zorlu ormanlarında bir savaş vermeye hazırlanmaktadır.

 

Not: Rahatsız edici dile sahiptir.



Wyrmwood 2014 Film izle

Uyuyana Kadar - Before I Go to Sleep 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Rowan Joffe n yaptığı Uyuyana Kadar , 2014 yılında çekildi ve 02 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD, İngiltere, Fransa, İsveç de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde Colin Firth, Mark Strong, Nicole Kidman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rowan Joffe yazdı. Filmin konusu ise S.J.Watson’ın Before I Go to Sleep adlı romanından uyarlanan filmde, Christine Lucas (Nicole Kidman) geçmişinde yaşadığı travmatik bir kazadan dolayı her sabah hayatına dair hiçbir şey hatırlamadan uyanmaktadır. Bu durum bir gün son bulacaktır; çünkü Kristine etrafında bulunan herkesi sorgulamaya başlayacak ve korkunç gerçeklerle yüzleşecektir…

 



Uyuyana Kadar - Before I Go to Sleep 2014 Türkçe Dublaj izle

Kızımın Anısına - Louder Than Words Türkçe film izle

Yönetmenliğini Anthony Fabian n yaptığı Kızımın Anısına , 2013 yılında çekildi ve 11 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10 puan aldı. Başrollerinde Adelaide Kane, David Duchovny, Hope Davis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Benjamin Chapin yazdı. Filmin konusu ise Kızlarını bir anda kaybeden bir ebeveyn, ileri teknolojilerle donatılmış bir çocuk hastanesi kurmaya çalışır. Filmde ailenin yaşadığı dram ve azimli öyküsü anlatılmaktadır.

 

 



Kızımın Anısına - Louder Than Words Türkçe film izle

Karar Günü - Draft DAY 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Ivan Reitman n yaptığı Karar Günü , 2014 yılında çekildi ve 11 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10 puan aldı. Başrollerinde Chadwick Boseman, Jennifer Garner, Kevin Costner gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rajiv Joseph, Scott Rothman yazdı. Filmin konusu ise NFL Draft gününde genel müdür Sonny Weaver (Kevin Costner), bir numara için değişikliğe gidince Cleveland’da futbolu kurtarmak için bir fırsat yakalar. Kısa bir süre içerisinde, kişisel ve profesyonel hayatı arasındaki çizgiler, NFL’de oynama hayali kuran birkaç yüz genç insan için hayat değiştirici bir günde belirsizleşirken mükemmellik arayışı içerisinde neyi feda etmesi gerektiğine karar vermelidir.

 



Karar Günü - Draft DAY 2014 Türkçe dublaj izle

SAGA: Gölgelerin Laneti Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini John Lyde n yaptığı SAGA: Gölgelerin Laneti , 2013 yılında çekildi ve 12 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.9/10 puan aldı. Başrollerinde Danielle Chuchran, Paul D. Hunt, Richard McWilliams gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jason Faller, Kynan Griffin yazdı. Filmin konusu ise SAGA’dan önce, cüceler ,ejderhalarla dolu ve kendini tanrı ilan edenlerin huküm sürdüğü bir dünyada Goth-Azul kurulu düzene karşı koyacaklar.SAGA böylece başlamış olacak.

 

 

 



SAGA: Gölgelerin Laneti Türkçe Dublaj izle

Dönek - Bloedlink 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Joram Lürsen n yaptığı Dönek , 2014 yılında çekildi ve 24 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10 puan aldı. Başrollerinde Marwan Kenzari, Sarah Chronis, Tygo Gernandt gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Frank Ketelaar yazdı. Filmin konusu ise Eski mahkumlar Victor ve Rico, bir milyonerin kızı olan 25 yaşındaki Laura Temmin’i kaçırmak için harika bir plan yapar.

Not: filmizlesene.com.tr çevirisidir.

 

 



Dönek - Bloedlink 2014 Türkçe Dublaj film izle

Mors Dişi - Tusk 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Kevin Smith n yaptığı Mors Dişi , 2014 yılında çekildi ve 19 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5/10 puan aldı. Başrollerinde Haley Joel Osment, Justin Long, Michael Parks gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kevin Smith yazdı. Filmin konusu ise Çok yakın arkadaşının kaybolan kız arkadaşını bulmak için Kanada’nın kuytu ormanlarını arşınlayan genç bir adamın öyküsü.

 

 

 



Mors Dişi - Tusk 2014 Türkçe Dublaj film izle

Ezgi

Yönetmenliğini Richard Ramsey n yaptığı Ezgi , 2014 yılında çekildi ve 26 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10 puan aldı. Başrollerinde Alan Powell, Ali Faulkner, Caitlin Nicol-Thomas gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Richard Ramsey yazdı. Filmin konusu ise Ezgiler Ezgisi kitabından esinlenilen filmde, oldukça yetenekli bir müzisyen olan jed; eşine yazdığı bir şarkıyla şöhret basamaklarını tırmanır.Jed, evliliğini sahne hayatıyla birlikte sürdürebilmek için mücadele verir.

 

 



Ezgi

16 Şubat 2015 Pazartesi

Bedenindeki Gözyaşlarının Garip Rengi Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Bruno Forzani n yaptığı Bedenindeki Gözyaşlarının Garip Rengi , 2014 yılında çekildi ve 12 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. Belçika, Fransa, Lüksemburg da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10 puan aldı. Başrollerinde Joe Koener, Klaus Tange, Ursula Bedena gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bruno Forzani, Hélène Cattet yazdı. Filmin konusu ise Karısı kaybolduktan sonra apartmandaki komşularından şüphelenen Dan’in sonu gelmez arayışları,sonunda onu tüyler ürperten gerçeklerle karşı karşıya bırakır.

Not: 4 ödül adaylığı.

 



Bedenindeki Gözyaşlarının Garip Rengi Türkçe dublaj izle

Vahşi Doğanlar - Born Wild Türkçe film izle

Yönetmenliğini Dustin Rikert n yaptığı Vahşi Doğanlar , 2011 yılında çekildi ve – tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10 puan aldı. Başrollerinde Joe Lando, Justin Deeley, Tanya Clarke gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dustin Rikert, William Shockley yazdı. Filmin konusu ise Kendisi gibi bir motosikletli olan arkadaşını öldürdüğü için bir süredir hapiste yatan C.J. (Barry Corbin), sonunda özgürlüğüne kavuşur. Çıkar çıkmaz doğduğu topraklara geri dönerek, motosiklet çetesi ile yüzleşmeye hazırdır. Ancak kasabaya döndüğünde, geçmişin o kadar da kolay unutulmadığını ve intikam peşindekilerin, kan dökmeye hazır olduklarını anlayacaktır.

 



Vahşi Doğanlar - Born Wild Türkçe film izle

Yeşil Ejderhaların İntikamı - Revenge of the Green Dragons 2014 Türkçe film izle

Yönetmenliğini Andrew Loo n yaptığı Yeşil Ejderhaların İntikamı , 2014 yılında çekildi ve 10 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. Çin de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10 puan aldı. Başrollerinde Harry Shum Jr., Justin Chon, Kevin Wu gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrew Loo, Michael Di Jiacomo yazdı. Filmin konusu ise İki iyi arkadaş 1980’lerde New York’un Çin yeraltı saflarının üzerinden yükselir.

 

 

 



Yeşil Ejderhaların İntikamı - Revenge of the Green Dragons 2014 Türkçe film izle

Belalı Rehine - Life of crime 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Daniel Schechter n yaptığı Belalı Rehine , 2013 yılında çekildi ve 29 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8/10 puan aldı. Başrollerinde Isla Fisher, Jennifer Aniston, Mos Def gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Daniel Schechter yazdı. Filmin konusu ise Ordrell Robbie ve Louis Gara hayatlarını araba hırsızlığı yaparak kazanmaya çalışan iki suçludur ve onların bu illegal mesleği onlara hapishanenin yollarını göstermiştir. Ancak adaletin kendilerine vermiş olduğu ceza sonunda tükenmiştir. Artık dışarıdadırlar ve jübilelerini son bir büyük vurgunla yapmayı düşünmektedirler.

 



Belalı Rehine - Life of crime 2013 Türkçe Dublaj izle

Kaçan Kovalanır - Playing It Cool 2014 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Justin Reardon n yaptığı Kaçan Kovalanır , 2014 yılında çekildi ve 26 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10 puan aldı. Başrollerinde Aubrey Plaza, Chris Evans, Michelle Monaghan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Chris Shafer yazdı. Filmin konusu ise Film aşk acısı çekmekte olan genç bir adamın bir hayır gecesinde tanıştığı nefes kesici bir kadına tutulmasını konu ediniyor. Genç adam bir süre sonra kadının, kendisinden aslında pek de hoşlanmayan başka biriyle nişanlı olduğunu öğrenecektir. Biraz da çevresindeki insanların yönlendirmesi ile cesaretlenince genç kadının kalbini fethetmenin yollarını arayacaktır.

 



Kaçan Kovalanır - Playing It Cool 2014 Türkçe DUblaj izle

Get on Up 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Tate Taylor n yaptığı Get on Up , 2014 yılında çekildi ve 01 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10 puan aldı. Başrollerinde Chadwick Boseman, Dan Aykroyd, Nelsan Ellis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jez Butterworth yazdı. Filmin konusu ise Get on Up, soul müzisyeni James Brown’ın hayat hikayesini beyazperdeye aktarıyor. Müziğiyle ve felsefesiyle yalnızca kendi türünde değil dünya müzik tarihine de damgasını vuran James Brown’ı Chadwick Boseman canlandırıyor. Yönetmen koltuğunda Maid and Ladies ve Ugly People filmleriyle tanıdığımız Tate Taylor bulunuyor.

Not: 3 ödül ve 12 ödül adaylığı.



Get on Up 2014 Türkçe Dublaj izle

Çöl Dansçısı - Desert Dancer 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Richard Raymond n yaptığı Çöl Dansçısı , 2014 yılında çekildi ve 03 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10 puan aldı. Başrollerinde Freida Pinto, Nazanin Boniadi, Tom Cullen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jon Croker yazdı. Filmin konusu ise Dans tutkunu Afshin Ghaffarian dans etmenin dahi yasaklandığı bu dönemde, yakın arkadaşlarını organize edip gizli bir dans ekibi kurmayı başarır. Tutkulu bir dansçı olan Elaheh (Freida Pinto) bu ekibe katılır. Afshin’in hayattaki tek tutkusunu muhafaza etme ve yasaklara karşı başkaldırış hikayesi sıra dışı olayları beraberinde getirir.



Çöl Dansçısı - Desert Dancer 2014 Türkçe Dublaj izle

Bitirim Karınca – The Ant Bully Türkçe Dublaj Animasyon izle

Yönetmenliğini John A. Davis n yaptığı Bitirim Karınca – , 2006 yılında çekildi ve 08 Eylül 2006 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Julia Roberts, Nicolas Cage, Paul Giamatti gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John A. Davis, John Nickle yazdı. Filmin konusu ise 10 yaşındaki zavallı Lucas Nickle (Zach Tyler Eisen) bir türlü rahat yüzü görmez. Ailesiyle birlikte kısa süre önce yeni bir şehre taşınan Lucas, henüz tek bir arkadaş bile edinememiştir. Kendisinden birkaç yaş büyük ablası Tiffany’den (Allison Mack) zulümden başka şey görmez; evlilik yıldönümlerini kutlamak için Puerto Vallarta’ya haftasonu tatili planlamakla meşgul anne babası da (Cheri Oteri ve Larry Miller) son günlerde onunla pek ilgilenememektedir. Buna karşılık Lucas da bahçesindeki karıncaları yok etmekten keyif alır; yaşamakta olduğu hayal kırıklığının acısını savunmasız toprak tepeciklerini ve sakinlerini tekmeleyerek, ezerek ve hortumla suya tutarak çıkarmaktadır.

Ancak Lucas’ın bilmediği şey ayağının hemen altında yaşayan ve hareketli bir dünya olduğudur ve kendisinin ‘bir sürü aptal karınca’ olarak gördüğü canlıların çok gelişmiş bir toplum yaşamı; ve her birinin adı, ilişkileri, sorumlulukları ve duyguları vardır. Evlerinin ‘Yok edici’ Lucas tarafından yerle bir edilmesinden bıkan karıncalar, onunla savaşmaya karar verirler.

Not: 1 ödül ve 3 adaylık



Bitirim Karınca – The Ant Bully Türkçe Dublaj Animasyon izle

Şip Şak Anadolu 2014 Yerli film izle

Yönetmenliğini Şenel Aldı n yaptığı , 2014 yılında çekildi ve 05 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye’de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,3 puan aldı. Başrollerinde Ece Filiz, Ercü Turan, Esra Ersoy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Şenel Aldı yazdı. Filmin konusu ise Şipşak Anadolu, Karadeniz’in sevimli yerleşim yerlerinden birinde geçiyor. Kahramanımız Kadir de hayallerini bir gün gerçekleştirmeyi isteyen bir fotoğrafçıdır. İşini yapabilmek için ücra köylere at üstünde fotoğraf çekmeye bile gider. Fotoğrafını çektiği herkesle de komik durumlar yaşar. Doksanların Türkiyesinde politik atmosferi tabii ki kasabayı da sarmıştır. Koltuk sevdalısı belediye başkanından imamına ve Kadir’in arkadaşlarına kadar farklı karakterlerin arasında yaşanan çekişmeler filmin konusunu oluşturuyor. Magazin medyasında “Ciciş Kardeşler” olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerin kadrosunda yer aldığı komedi türündeki yapımın yönetmenliğini Şenel Maldı üstleniyor. Kadroda kardeşlere kadroda Cengiz Küçükayvaz ve Levent İnanır gibi isimler eşlik ediyor.



Şip Şak Anadolu 2014 Yerli film izle

Hayat Kitabı - The Book of Life 2014 Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Jorge R. Gutierrez n yaptığı Hayat Kitabı , 2014 yılında çekildi ve 02 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3/10 puan aldı. Başrollerinde Channing Tatum, Diego Luna, Zoe Saldana gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Douglas Langdale, Jorge R. Gutierrez yazdı. Filmin konusu ise Romeo ve Juliet’le bağlantılı bir Meksika Bayramı olan “Ölülerin Günü” ile ilgili bir CGI-Animasyonu…

 

 

 



Hayat Kitabı - The Book of Life 2014 Türkçe Dublaj Film izle

12 Şubat 2015 Perşembe

Tell 2014 Film İzle

Yönetmenliğini J.M.R. Luna n yaptığı Tell 2014 yılında çekildi ve 15 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5/10  puan aldı. Başrollerinde Milo Ventimiglia, Katee Sackhoff, Jason Lee iyi seyirler. gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Timothy Williams yazdı. Filmin konusu ise Tell ve arkadaşları bir banka soygunu planı yapar fakat sonra Tell bu işe karışmak istemez. Tell’in sevgilisi Beverly onu bu sıkıntıdan kurtarmak için bir plan yapar.



Tell 2014 Film İzle

Winx Club: Okyanusun Gizemi 2014 Animasyon izle

Filmin konusu ise Winx Club kalbinizi hızla çarptıracak korkunç bir “gizem” ile mücadele ediyor! Winx Club’ın baş düşmanları olan Trix cadıları, takım oldukları kötü su perisi Politea sayesinde Winx perilerini çok kısa sürede yeniyorlar. Sonsuz Okyanusun Derinliklerinde gizlenen bir İnci! Küçük olduğu kadar güçlü, Derinlikler İncisi, sahip olana muazzam güçler verecek! Karanlık Büyü Takımı Tamamlandı: Trix, Politea ve Tritannus grup için hiç de fena değil… neredeyse yenilmezler! Ama bunların hiçbiri, gerçek Winx gücü ile kıyaslanamaz, Sevginin gücü: Bloom Sihirli İnciyi düşmanlarından önce bulmak ve Trix’in Okyanusda hapsettiği prens Sky’ı kurtarmak için, şimdi daha azimlidir. Winx’in kaybececek zamanı yok: çok geç olmadan düşmanlarını nasıl durdurabilecekler? Cevabı basit değil: Politea ve hain müttefikleri, bir hileyle iktidarı ele geçirmek için hazırlanıyor, hakimiyeti ve kuvveti tekrar ele geçirmek için, okyanusları kirletiyorlar.



Winx Club: Okyanusun Gizemi 2014 Animasyon izle

Home Sweet Hell 2015 film izle

Yönetmenliğini Anthony Burns n yaptığı Home Sweet Hell 2015 yılında çekildi . ABD de yapılan film IMDB de izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde Katherine Heigl , Jordana Brewster , Patrick Wilson , Kevin McKidd , James Belushi gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Anthony Burns , Ted Elrick , Carlo Allen yazdı. Filmin konusu ise Harika bir işe ve hayat sahip olan Don’un güzel günleri, birlikte olmaması gereken güzel bir kadının hayatına girmesiyle birlikte alt üst olur. Don, kendisini tehdit eden bu kadını ortadan kaldırabilmek için karısıyla iş birliği yapar fakat evdeki hesap çarşıya uymayacak ve işler içinden çıkılmaz bir hale gelecektir.



Home Sweet Hell 2015 film izle

Kadınlar Krallığı – Jacky au royaume des filles 2014 Film izle

Yönetmenliğini Riad Sattouf n yaptığı Kadınlar Krallığı – Jacky au royaume des filles 2014 yılında çekildi ve 22 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10  puan aldı. Başrollerinde Vincent Lacoste , Charlotte Gainsbourg , Didier Bourdon , Anémone , Valérie Bonneton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Riad Sattouf yazdı. Filmin konusu ise Kadınların yönettiği, erkeklerin ise kara çarşaflar giyerek kadınlara kölelik ettiği bir krallıkta, kraliçenin yeni varisi yakında tahta çıkacaktır. Fakat öncelikle kendine bir koca adayı bulmalıdır. Prenses, sarayda bir balo düzenleyecek ve katılanlar arasından birini seçecektir. Prensesin kocası olma hayalleri kuran Jacky (Vincent Lacoste), kötü kalpli amcası ve kuzenleri tarafından baloya götürülmez. Jacky, her ne olursa olsun mucizelere inanmaktadır.



Kadınlar Krallığı – Jacky au royaume des filles 2014 Film izle

Tamaya İfrit 2014 Yerli Film İzle

Yönetmenliğini Serkant Yaşar Kutlubay n yaptığı Tamaya İfrit 2014 yılında çekildi ve 06 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. Film Türkiyede çekildi. filmin senaryosunu Serkant Yaşar Kutlubay yazdı. Filmin konusu ise Yüzyıllar boyunca bir kolyenin içinde hapsolan , Tamaya İfrit polis baskını sırasında komiser Buket tarafından ele geçirilmiştir. Ele geçirilen kolye o andan itibaren korku saçmaya başlamıştır. İyi seyirler.



Tamaya İfrit 2014 Yerli Film İzle

Ceza 2014 Yerli film izle

Yönetmenliğini Burak Donay n yaptığı , 2014 yılında çekildi ve 08 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Deniz Gönen Türkcan, Ebru Şancı, Murat Yatman, Sertaç Akkaya, Yılmaz Calayır gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Burak Donay yazdı. Filmin konusu ise Doğruluk mu, cesaret mi? oyunu oynayan bir grup arkadaşın öyküsünü anlatıyor.

 

 

 



Ceza 2014 Yerli film izle

11 Şubat 2015 Çarşamba

Altar 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Nick Willing n yaptığı Altar , 2014 yılında çekildi ve 27 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.6/10 puan aldı. Başrollerinde Antonia Clarke, Matthew Modine, Olivia Williams gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nick Willing yazdı. Filmin konusu ise Meg şehir dışında izole bir evi restore etmesi için işe alınır. Ailesiyle beraber buraya yerleşen Meg’in hayatı tamamen değişecektir.

 

 

 



Altar 2014 Türkçe Dublaj izle

Keşke Burada Olsam - Wish I Was Here 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Zach Braff n yaptığı Keşke Burada Olsam , 2014 yılında çekildi ve 01 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10 Yapım: 2014 Tür: Komedi, Dram puan aldı. Başrollerinde Joey King, Pierce Gagnon, Zach Braff gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Adam J. Braff, Zach Braff Yönetmen: Zach Braff yazdı. Filmin konusu ise 30’lu yaşlardaki Aidan Bloom, para kazanabilmek için çabalayan bir aktör ve iki çocuklu bir aile babası olsa da halen daha gerçek kimliğini bulabilmenin peşindedir. Üst üste oyunculuk seçmelerine katılır ancak bir türlü aradığı rolü bulamaz. Öte yandan aile hayatında da sorumluluklarını yerine getirdiği pek söylenemez. Aidan’ın tek ihtiyacı yaşamak için gerçek bir amaca sahip olabilmekken çocuklarının eğitimini dahi eşi Sarah’nın babası üstlenmektedir. Ancak yaşlı ve hasta adam eğitim masraflarını ödeyemeyecek duruma gelince çift için ciddi bir maddi sıkıntı dönemi başlar. Aidan son çare olarak çocuklarını evde eğitmeye karar verir. Bu eğitimi çocuklarının gerçek hayatı tanıması ve öğrenmesi için bir yol olarak görse de zaman içerisinde keşfettiği ve tanıdığı şey bizzat kendisi olur…

Not: 2 ödül adaylığı.



Keşke Burada Olsam - Wish I Was Here 2014 Türkçe Dublaj izle

Geride Kalanlar - Left Behind 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Vic Armstrong n yaptığı Geride Kalanlar , 2014 yılında çekildi ve 19 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.1/10 puan aldı. Başrollerinde Cassi Thomson, Lea Thompson, Nicolas Cage gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jerry B. Jenkins yazdı. Filmin konusu ise Dünya kaos ve yıkıma sürüklenirken bir anda milyonlarca insan yer yüzünden sonsuza kadar silinir. Bu devasa yıkımdan kurtulmayı başaran ancak bir avuç insan vardır.

Yönetmenliğini Vic Armstrong’un üstlendiği filmin senaryosunu ise Jerry B. Jenkins ve Tim LaHaye’nin romanından Paul Lalonde ve John Patus uyarlamış. Aksiyon türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise Nicolas Cage, Nicky Whelan ve Chad Michael Murray yer alıyor.

Not: Daha önce altyazılı olarak eklenen film, türkçe dublaj olarak güncellenmiştir.



Geride Kalanlar - Left Behind 2014 Türkçe Dublaj izle

Yeniden Başlamak - Begin Again 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini John Carney n yaptığı Yeniden Başlamak , 2013 yılında çekildi ve 04 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.5/10 puan aldı. Başrollerinde Adam Levine, Keira Knightley, Mark Ruffalo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Carney yazdı. Filmin konusu ise Hayallerini New York’ta gerçekleştirmek isteyen sevgilisinden ayrılmasıyla Gretta’nın iniş çıkışlarla dolu hayatı da değişir. Burada bir başına kalan Gretta, şans eseri tanıştığı bir yapımcı sayesinde kaderine meydan okuyacaktır…

 

 

 



Yeniden Başlamak - Begin Again 2013 Türkçe Dublaj izle

Trash 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Stephen Daldry n yaptığı Trash , 2014 yılında çekildi ve 09 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Martin Sheen, Rooney Mara, Wagner Moura gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Felipe Braga yazdı. Filmin konusu ise Brezilya’da 14 yaşındaki Rafael ve 2 arkadaşı bir gün çöpleri karıştırırlar ve kendilerini belaya sokacak bir cüzdan bulurlar. Sıradan olan yaşamları birdenbire onları öldürmek isteyen ve polisler tarafından çevrilir.

Not: 1 Bafta film ödülü adaylığı. – Another 2 ödül adaylığı.

 



Trash 2014 Türkçe Dublaj izle

Bir Zamanlar Quenns’te - Last I Heard 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Dave Rodriguez n yaptığı Bir Zamanlar Quenns’te , 2013 yılında çekildi ve 08 Haziran 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9/10 puan aldı. Başrollerinde Michael Rapaport, Paul Sorvino, Renee Props gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dave Rodriguez yazdı. Filmin konusu ise Hapisten yeni çıkan eski bir mafya patronu eski alışkanlıklarına dönmemek için uğraşmaktadır.

Mafya Capo Joseph, işlediği sayısız suç nedeniyle 20 yılını federal hapishanede geçirdikten sonra tahliye edilmiş artık yaşlı bir adamdır. Bay Joe, kızıyla ve komşularıyla bağ kurmaya çalışırken hayatta kalmak için çok uzun zamanı olmadığının farkına varır…



Bir Zamanlar Quenns’te - Last I Heard 2013 Türkçe Dublaj izle

Merhaba Hanımlar - Hello Ladies: The Movie 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Stephen Merchant n yaptığı Merhaba Hanımlar , 2014 yılında çekildi ve 22 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Christine Woods, Nate Torrence, Stephen Merchant gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gene Stupnitsky, Stephen Merchant yazdı. Filmin konusu ise Aşk hayatında her zaman hüsrana uğrayan Stuart,İngiltereden gelen eski kız arkadaşını kıskandırmak için bir plana sahiptir.

 

 

 



Merhaba Hanımlar - Hello Ladies: The Movie 2014 Türkçe Dublaj izle

Tabanca By The Gun 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini James Mottern n yaptığı Tabanca , 2014 yılında çekildi ve 28 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.6/10 puan aldı. Başrollerinde Ben Barnes, Paul Ben-Victor, Tully Banta-Cain gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Emilio Mauro yazdı. Filmin konusu ise Nick sert mizaçlı, İtalyan asıllı bir Bostonludur. Yıllarını sokaklarda çalışarak kendini mafyaya ispatlamakla geçiren Nick, nihayet örgüte girer. Ancak girdikten sonra patronu ile arasını bozacak bir ikileme düşer.

 

 

 



Tabanca By The Gun 2014 Türkçe Dublaj izle

Hekim: İbn-i Sina 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Philipp Stölzl n yaptığı Hekim: İbn-i Sina , 2013 yılında çekildi ve 25 Aralık 2013 tarihinde gösterime girdi. Almanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3/10 Yapım: 2013 Tür: Macera, Dram puan aldı. Başrollerinde Olivier Martinez, Stellan Skarsgård, Tom Payne gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jan Berger Yönetmen: Philipp Stölzl yazdı. Filmin konusu ise 9 yaşındaki Rob Cole doğal bir yetenekle dünyaya gelmiş ve annesinin yaklaşmakta olan ölümünü tuhaf bir biçimde sezmiştir. Engelleyemediği ölüm gerçekleştiğinde, Bader onu ikna ederek uzun bir yolculuğa çıkarır; bu yolculuk ise küçük hokkabazlıkları ve hekimlik alanında çeşitli yöntemleri öğrendiği bir eğitim süreciyle geçer. Ne var ki Cole için bir noktadan sonra bu metodlar sınırlı kalır ve daha engin bir bilgi birikimine sahip olmayı istemeye başlar. Bu amaçla rotasını Pers topraklarına çevirir ve görmeyi dilediği kişi tüm doktorların doktoru İbn-İ Sina’dır. Ünlü hekimin Ispahan’daki okuluna ulaştığında ise zorluk ve yasaklarla karşılaşır. En büyük sorunu ise Hristiyan olması ve bu nedenle okula kabul edilemeyecek olmasıdır. Ancak genç Rob içindeki bu bilgi açlığıyla hepsini aşmaya hazırdır ve nihayetinde kutsal amacı uğruna, sorunları kendi belirlediği yöntemlerle çözmeye başlar.

Not: 5 ödül adaylığı.



Hekim: İbn-i Sina 2013 Türkçe Dublaj izle

Gece Vurgunu - Nightcrawler 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Dan Gilroy n yaptığı Gece Vurgunu , 2014 yılında çekildi ve 28 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.0/10 puan aldı. Başrollerinde Bill Paxton, Jake Gyllenhaal, Rene Russo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dan Gilroy Yönetmen: Dan Gilroy yazdı. Filmin konusu ise Lou Bloom kariyer peşinde, genç ve hırslı bir adamdır. Hayatta “amaca giden her yol mübahtır” düsturunu benimseyen bu hırslı adam, geceleri şehirde yaşanan suç olaylarını tüm açıklığı ile kamerasına kaydetmeye başlar. Şehrin önde gelen televizyon kanallarından birinde gece muhabiri olarak işe girmesi de uzun sürmez. Fakat ne var ki, kariyerinde benimsediği yolun da bir faturası elbet olacaktır…

The Fall ve Real Steel gibi filmlerin senaryolarında kalem oynatan Dan Gilroy’un ilk uzun metrajlı filmi olan suç ve gerilim türündeki yapımda, Oscar ödüllü Jake Gyllenhaal başrolde yer alıyor.

Not: 1 Oscar adaylığı. – 35 diğer ödül ve 65 ödül adaylığı.



Gece Vurgunu - Nightcrawler 2014 Türkçe Dublaj izle

7 Şubat 2015 Cumartesi

American Heist 2014 film izle

Yönetmenliğini Sarik Andreasyan n yaptığı American Heist , 2014 yılında çekildi ve 16 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.0/10 puan aldı. Başrollerinde Adrien Brody, Hayden Christensen, Jordana Brewster gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Raul Inglis yazdı. Filmin konusu ise İkisi de sıkıntılı yollarda olan iki kardeş, kendilerini son bir banka işinin ortasında bulur.

 

Not: filmizlesene.com.tr çevirisidir. (Almanca’dan çevrilmiş olup rahatsız edici dile sahiptir.)

 



American Heist 2014 film izle

Red Sky 2014 film izle

Yönetmenliğini Mario Van Peebles n yaptığı Red Sky , 2014 yılında çekildi ve 13 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.2/10 puan aldı. Başrollerinde Cam Gigandet, Rachael Leigh Cook, Shane West gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Randy Arrington yazdı. Filmin konusu ise Top Gun kariyeri başarısızlığa uğrayan Butch Masters, eski itibarını tekrardan kazanmak için zorlu bir görevi başarması gerekecektir. Fakat göklerde zorlu bir imtihan verecektir.

 

Not: 2 ödül adaylığı.

 



Red Sky 2014 film izle

Atmaca – Birdman 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Alejandro González Iñárritu n yaptığı Atmaca – Cahilliğin Umulmayan Erdemi , 2014 yılında çekildi ve 27 Şubat 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.3/10 puan aldı. Başrollerinde Edward Norton, Michael Keaton, Zach Galifianakis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alejandro González Iñárritu, Nicolás Giacobone, Alexander Dinelaris yazdı. Filmin konusu ise Birdman, bir süper kahramanı canlandıran ünlü aktör Michael Keaton’ın, Broadway oyunlarına tırmanma mücadelesini anlatan kara mizah bir komedidir. Açılış gecesine yaklaşırken, egosuyla, ailesini, kariyerini ve kendini toparlamakla baş edecektir. Baş rollerini ünlü isimler Emma Stone ve Edward Norton’ın oynayacağı filmde bu ikiliye Hangover ve Due Date filmlerindeki performanslarıyla komedi ikonu haline gelen Zach Galifianakis eşlik edecek…

 

Not: 9 Oscar adaylığı. 133 diğer ödül ve 153 ödül adaylığı. – IMDb Top 250: #131



Atmaca – Birdman 2014 Türkçe dublaj izle

October Gale 2014 Film izle

Yönetmenliğini Ruba Nadda n yaptığı October Gale , 2014 yılında çekildi ve 11 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10 puan aldı. Başrollerinde Patricia Clarkson, Scott Speedman, Tim Roth gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ruba Nadda yazdı. Filmin konusu ise Bir doktor, silahla yaralanmış bir adamı kulubesine alır. Daha sonra çok geçmeden fırtına onları merkezden alıkoyarken katilin işini bitirmek için geldiğini öğrenirler.



October Gale 2014 Film izle

Kanunun Ötesinde - A Walk Among the Tombstones 2014 Türkçe dublaj Film izle

Yönetmenliğini Scott Frank n yaptığı Kanunun Ötesinde , 2014 yılında çekildi ve 14 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10 puan aldı. Başrollerinde Dan Stevens, David Harbour, Liam Neeson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Scott Frank Yönetmen: Scott Frank yazdı. Filmin konusu ise Eskiden NYPD’de bir dedektif olan Matt Scudder (Liam Neeson) şimdi pişmanlıklarla dolu alkolik bir hayat yaşamaktadır ve telafi etmesi gereken birçok şey vardır. Şehrin en korkunç uyuşturucu suçlularını hedef alan bir seri kaçırılma olayı cinayetlerle sonlanmaya başlayınca, bu çevrenin acımasız lideri Scudder’ı sanıkları bulmak ve onlara kanlı bir adalet sunmak için ikna eder. Artık lisanssız özel dedektif olarak çalışan Matt polisin görmediğini görür ve polislerin en çok korktuğu yere girer. Cinayetlerden sorumlu canavarların izini sürmek için kanunun dışına çıkan Scudder canavar olma tehlikesiyle karşı karşıya kalır.



Kanunun Ötesinde - A Walk Among the Tombstones 2014 Türkçe dublaj Film izle

Sihirli Orman - Into the Woods 2014 Film izle

Yönetmenliğini Rob Marshall n yaptığı Sihirli Orman , 2014 yılında çekildi ve 25 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10 puan aldı. Başrollerinde Anna Kendrick, Chris Pine, Meryl Streep gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu James Lapine yazdı. Filmin konusu ise Into the Woods, sevilen Grimm Kardeşler masallarının modern bir uyarlaması, birkaç seçilmiş hikayenin konusunu birbirine geçiriyor ve karakterlerin arzularını ve mücadelelerinin sonuçlarını keşfediyor. Bu komik ve samimi müzikal, Sindirella’nın, Kırmızı Başlıklı Kız’ın, Jack and the Beanstalk’ın ve Rapunzel’in klasik hikayelerini anlatıyor— hepsi, fırıncı ve karısı, bir aile oluşturmayı istemeleri ve kendilerine lanet getiren bir cadı ile olan iletişimlerini içeren orijinal bir hikaye ile bağlanıyor.

Not: 3 Oscar adaylığı. – 5 diğer ödül ve 39 ödül adaylığı.



Sihirli Orman - Into the Woods 2014 Film izle

Kayıp Çocuk - The Captive 2014 Türkçe DUblaj film izle

Yönetmenliğini Atom Egoyan n yaptığı Kayıp Çocuk , 2014 yılında çekildi ve 02 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9/10 puan aldı. Başrollerinde Rosario Dawson, Ryan Reynolds, Scott Speedman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Atom Egoyan yazdı. Filmin konusu ise Dokuz yaşındaki Cassandra babasının kamyonetinde bulunduğğu esnada kaçırılır. Polis gerekli araştırmaları başlatır ve babası Matthew bir şekilde olayın baş şüphelileri arasına girer. Aradan sekiz yıl geçer, Cassandra’dan tek bir haber alınamaz. Küçük kızın hayatta olup olmadığı dahi belirsizdir. Matthew halen daha polis tarafından soruşturulmaktadır. Genç adam bu süreçte ailesinin parçalanışına tanık olur ve tek başına kızının izini sürmekten vazgeçmez…

Not: 1 ödül ve 1 ödül adaylığı.



Kayıp Çocuk - The Captive 2014 Türkçe DUblaj film izle

Hayat Bir Esintidir - Life's a Breeze 2013 Türkçe film izle

Yönetmenliğini Lance Daly n yaptığı Hayat Bir Esintidir , 2013 yılında çekildi ve 12 Temmuz 2013 tarihinde gösterime girdi. İrlanda ve İsveç de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde Fionnula Flanagan, Kelly Thornton, Pat Shortt gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lance Daly yazdı. Filmin konusu ise İçi para dolu bir şilteyi çöpe atıvermişsiniz ve sonra da haber bütün ülkeye yayılmış. Senarist-yönetmen Lance Daly’nin (The Good Doctor ve Kisses) son filmi, kriz ertesi Dublin’de geçen tatlı bir aile komedisi. Filmde, işsiz ve miskin Colm, yeğeni Emma ile el ele verip annesi Nan’ın evinde gizlice esaslı bir bahar temizliğine girişiyor. Sorun şu ki, iki kafadar Nan’ın bir milyon avro’sunu yıllardır sotaladığı yatağı da çöpe atıyor. Colm üstüne bir de radyodan yardım çağrısında bulununca, kısa süre içinde bütün memleket çöplüklere akın edip yatağı aramaya başlıyor.



Hayat Bir Esintidir - Life's a Breeze 2013 Türkçe film izle

Canopy 2013 Türkçe Altyazılı izle

Yönetmenliğini Aaron Wilson n yaptığı Canopy , 2013 yılında çekildi ve 08 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. Avustralya ve Singapore da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10 puan aldı. Başrollerinde Khan Chittenden, Morning Tzu-Yi Mo, Robert Menzies gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Aaron Wilson yazdı. Filmin konusu ise Tarih, 1942 Şubatı… II. Dünya Savaşı sırasında Singapur… Japon İmparatorluğu tarafından işgal edilmiş…

Müttefik Devletler’den, uçağı düşürülmüş Avustralyalı bir pilot şans eseri ölmez. Ama hayatta kalıp kalmayacağı henüz belli değildir. Mümkün olduğunca çabuk bir şekilde yoğun Japon istilası altındaki bölgeden kaçıp birliğine ulaşmak zorundadır. Bu kaçış sırasında, kendisi gibi Japonlardan kaçmaya çalışan Çinli bir asker ile karşılaşır. Birbirlerinin dillerini anlamayan iki asker artık kader arkadaşlarıdırlar.

Not: 4 ödül adaylığı.



Canopy 2013 Türkçe Altyazılı izle

Kasırga Denizi - Myeong-ryang 2014 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Han-min Kim n yaptığı Kasırga Denizi , 2014 Tür: Macera, Biyografi, Savaş yılında çekildi ve 30 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi.Güney Kore de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10 Yapım: 2014 Tür: Macera, Biyografi, Savaş puan aldı. Başrollerinde Jin-woong Jo, Min-sik Choi, Seung-ryong Ryu Senaryo: Cheol-Hong Jeon, Han-min Kim Yönetmen: Han-min Kim gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Cheol-Hong Jeon, Han-min Kim Yönetmen: Han-min Kim yazdı. Filmin konusu ise Yıl 1597… Joseon Hanedanlığı altı yıldır Japon saldırısı altındadır. Japon askerlerinin amansız saldırıları sonucu başkentin kaybı olasılığıyla karşı karşıya kalındığında Amiral Yi Sun-sin ( Choi Min-sik) Deniz Kuvvetleri Şefi olarak atanır ve Japon saldırılarına karşı ulusu savunmak için bir grup asker toplar. Akıllıca stratejileri ve acımasız kişiliğiyle kötü bir üne sahip olan Japon Başkomutanı Kurushima Michifusa (Ryu Seung-ryong) Joseon’un son umudu olan Kaplumbağa Gemi’yi yok ederek yanıt verir. Amiral Yi Sun-sin ve askerleri Myeong-ryang Savaşı’nda yalnızca 12 savaş gemisi ve şüphe içindeki askerlerden oluşan bir orduyla 330 Japon savaş gemisiyle karşı karşıya gelir.

Not: 5 ödül ve 12 ödül adaylığı.



Kasırga Denizi - Myeong-ryang 2014 Türkçe DUblaj izle

Ölü Ruhlar - Dead Souls 2012 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Colin Theys n yaptığı Ölü Ruhlar , 2012 yılında çekildi ve 12 Ekim 2012 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.5/10 puan aldı. Başrollerinde Bill Moseley, Jesse James, Magda Apanowicz gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Doolan yazdı. Filmin konusu ise Johnny Petrie 18. yaş gününe girdiğinde kendisine bir miras kaldığını öğrenir.Bu miras eski bir evdir ve ailesi öldüğünden beri kimse tarafından ziyaret edilmemiştir.Yeni bir hayata başlamaya istekli olan Johnny burasının tam kendisine göre olduğunu düşünür.Eve yerleşen genç adam bu evin korkunç bir tarihi barındırdığını keşfeder..



Ölü Ruhlar - Dead Souls 2012 Türkçe Dublaj izle

Ju-on: Owari no hajimari 2014 Japon korku filmi izle

Yönetmenliğini Masayuki Ochiai n yaptığı Ju-on: Owari no hajimari , 2014 yılında çekildi ve 28 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10 puan aldı. Başrollerinde Shô Aoyagi, Yasuhito Hida, Yoshihiko Hakamada gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Masayuki Ochiai yazdı. Filmin konusu ise Yui (Sasaki) adında bir ilkokul öğretmeni uzun süredir devamsızlık yapan Toshio Saeki (Kobayashi) adlı öğrencisinin evine ziyarete gider. Geldiğinde 10 yıl önce evde meydana gelen korkunç trajediyi yeniden yaşar. Bir dolaba bırakılan karton kutu, çok uzun yıllardır gizli kalmış gerçeğin anahtarıdır.

 

 



Ju-on: Owari no hajimari 2014 Japon korku filmi izle

The Riot Club 2014 Film izle

Yönetmenliğini Lone Scherfig n yaptığı The Riot Club , 2014 yılında çekildi ve 19 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10 puan aldı. Başrollerinde Douglas Booth, Max Irons, Sam Claflin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Laura Wade yazdı. Filmin konusu ise Oxford Üniversitesindeki birinci sınıf öğrencisi, kötü şöhretiyle ün salmış Riot Kulübüne katılır. Bu kulüpte, bir geceye bağlı olarak ya saygınlık yaratılır, ya da saygınlık yok edilir.



The Riot Club 2014 Film izle

Birleşme - The Reunion 2011 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Michael Pavone n yaptığı Birleşme , 2011 yılında çekildi ve 21 Ekim 2011 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10 puan aldı. Başrollerinde Amy Smart, Ethan Embry, John Cena gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Pavone yazdı. Filmin konusu ise Sam ve Leo Cleary birbirlerinden nefret ederek büyümüşlerdir ve ikisi de henüz yeni tanıştırıldıkları, Douglas adındaki küçük erkek kardeşlerinden hoşlanmazlar. Üçünün anneleri de farklıdır. Zengin bir adam olan babaları ölmüştür. Mirasına kimin konacagına karar verilmesi için ablaları Nina tarafından çagrılırlar. Mirasa göre üçü birlikte köle işine girmeleri istenmiştir.

 



Birleşme - The Reunion 2011 Türkçe dublaj izle

Dünya’dan Mesajlar - Earth to Echo 2014 Türkçe DUblaj

Yönetmenliğini Dave Green n yaptığı Dünya’dan Mesajlar , 2014 yılında çekildi ve 25 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10 puan aldı. Başrollerinde Astro, Reese Hartwig, Teo Halm gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Henry Gayden yazdı. Filmin konusu ise Oturdukları bölgede yeni başlanılmış bir yapım çalışması olunca, çok iyi arkadaş olan Tuck (Astro), Munch (Reese Hartwig) ve Alex (Teo Halm) bir şekilde garip ve özel kodlu mesajlar almaya başlar. Önemli bir şeylerin olduğuna inanan arkadaşlar, ailelerine ve kimi yetkililere gider. Etraflarındaki herkes mesajların ciddi olmadığını düşününce, üç arkadaş kodu kırmak ve kaynağını bulmak için gizli bir maceraya atılır. Ancak olayı kendi ellerine almaları üçlüyü zora sokacak, ümitsiz bir şekilde yardımlarına ihtiyaç duyan başka dünyalı, gizemli bir yaratık keşfedeceklerdir. Hepsinin hayatını sonsuza dek değiştirecek, destansı, merak uyandırıcı ve heyecan verici bir yolculuk.



Dünya’dan Mesajlar - Earth to Echo 2014 Türkçe DUblaj

Big Driver 2014 film izle

Yönetmenliğini Mikael Salomon n yaptığı Big Driver , 2014 yılında çekildi ve 18 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10 puan aldı. Başrollerinde Ann Dowd, Maria Bello, Will Harris gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Stephen King yazdı. Filmin konusu ise Stephen King’in zifiri karanlık yıldızsız gece romanındaki bir hikayeden uyarlama film..



Big Driver 2014 film izle

Mahşer - The Remaining 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Casey La Scala n yaptığı Mahşer , 2014 yılında çekildi ve 22 Mart 2013 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.2/10 puan aldı. Başrollerinde Bryan Dechart, Johnny Pacar, Shaun Sipos gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Casey La Scala yazdı. Filmin konusu ise Arkadaşları ile beraber bir düğünde eğlenen gençler aniden başlarına gelen bu felaketten nasıl kurtulacaklardır. Hiçbir yer güvenli değildir.



Mahşer - The Remaining 2014 Türkçe Dublaj film izle

4 Şubat 2015 Çarşamba

Azimli - Unbroken 2014 Film izle

Yönetmenliğini Angelina Jolie n yaptığı Azimli , 2014 yılında çekildi ve 20 Şubat 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10 puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joel Coen, Ethan Coen, Richard LaGravenese yazdı. Filmin konusu ise Louis Zamperini, Amerikalı bir uzun mesafe koşucusudur. ABD Olimpiyat Takımında ülkesini 1936’da Berlin’de düzenlenen Olimpiyat oyunlarında temsil eder. Dereceye girip madalya kazanamaz ama müthiş bir final performansı ortaya koyar. Öyle ki Adolf Hitler kendisiyle tanışmak ister. 4 yıl sonra Zamperini, Tokyo’daki Olimpiyat oyunlarında favori isimlerden biridir. Fakat o seneki Olimpiyatlar II. Dünya Savaşı’nın patlak vermesiyle iptal edilir ve Zamperini savaşta gönüllü olarak görev alır. Pasifik’te geçirilen bir kaza sonrası iki silah arkadaşıyla hayatta kalmayı başarır ve 47 gün sürecek bir yaşam mücadelesi verirler. Ne var ki kendilerini kurtaranlar düşman taraf olan Japon Deniz Kuvvetleridir ve kurtardıkları savaş esirlerine işkence yapmaktan da geri kalmazlar…

Not: 3 Oscar adaylığı – 10 diğer ödül ve 22 ödül adaylığı.



Azimli - Unbroken 2014 Film izle

Kule - Ta-weo 2012 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Ji-hoon Kim n yaptığı Kule , 2012 yılında çekildi ve 25 Aralık 2012 tarihinde gösterime girdi. Güney Kore de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Kyung-gu Sol, Sang-kyung Kim, Ye-jin Son gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sang-don Kim Yönetmen: Ji-hoon Kim yazdı. Filmin konusu ise Amerika’daki ikiz kulelerin benzerlerine sahip olan Seul’de ikiz kulelerde ki patlama ve oradaki insanların yaşadığı can pazarı konu alınıyor. Noel yaklaşıyordur, herkes noel hazırlığında olacaklardan habersiz işlerine devam ediyorlardır. Seul’ün merkezi bir yerinde bulunan ünlü ve lüks Tower Skype ikiz kuleleri, noel öncesinde müşterileri için tam kapasite bir şekilde hazırlık yapıyorlardır. Bir anda mutfakta bir yangın başlar, önceleri çokta önemsenmeyen yangın sırasında müşteriler halen eğleniyor ve parti halen devam ediyordur. Yangın hızlı bir şekilde büyür ve yüzlerce insan ölümle yüzyüze gelir.



Kule - Ta-weo 2012 Türkçe Dublaj film izle

Keskin Adalet - A Certain Justice 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Giorgio Serafini n yaptığı Keskin Adalet , 2014 yılında çekildi ve 11 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.4/10 puan aldı. Başrollerinde Cung Le, Dolph Lundgren, Vinnie Jones gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu James Coyne yazdı. Filmin konusu ise Irak’taki görevinin ardından eve dönen John, travma sonrası stres bozukluğu sorunuyla mücadele etmektedir. Şans eseri bir grup çete üyesi tarafından tartaklanan bir hayat kadınının hayatını kurtaran eski asker, çetenin hedefi haline gelir.

 

 

 



Keskin Adalet - A Certain Justice 2014 Türkçe Dublaj film izle

Misfire 2014 Film izle

Yönetmenliğini R. Ellis Frazier n yaptığı Misfire , 2014 yılında çekildi ve 21 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.4/10 puan aldı. Başrollerinde Gary Daniels, Michael Greco, Vannessa Vasquez gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Benjamin Budd yazdı. Filmin konusu ise Tecrübeli DEA ajanı, Cole, bir kamu görevlisi için bile karizmatik biridir. Aynı zamanda gazeteci de olan eski eşinin uyuşturucu Baronu tarafından kaçırıldığına inanır ve onu aramak için Tijuana, Meksika’nın tehlikeli yer altına iner.

 

 



Misfire 2014 Film izle

Karanlık Yaz - Dark Summer 2015 Film izle

Yönetmenliğini Paul Solet n yaptığı Karanlık Yaz , 2014 yılında çekildi ve 09 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.2/10 puan aldı. Başrollerinde Grace Phipps, Peter Stormare, Stella Maeve gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mike Le yazdı. Filmin konusu ise Yaz tatilinde annesinin işi dolayısıyla şehir dışına çıkmasıyla beraber evde yalnız kalan bir gencin doğa üstü güçlerle nasıl baş ettiğini konu alıyor.

 

 

 



Karanlık Yaz - Dark Summer 2015 Film izle

Aşk Tutku Dedikodu - Les gazelles 2014 Film izle

Yönetmenliğini Mona Achache n yaptığı Aşk Tutku Dedikodu , 2014 Tür: Komedi yılında çekildi ve 23 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5/10 puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Film, her yaştan kadının kendisinden bir şeyler bulacağı ve hayatta birçok seçeneğin olduğunu görecekleri kıpır kıpır bir romantik komedi. Marie ve Eric liseden beri birliktedirler. İlk öpüşmelerinin üstünden on yıl geçtiğinde, birlikte bir daire almaya karar verirler. Bu durum evlenmekten daha havalı olmakla birlikte, evlilik kadar sorumluluk anlamına gelir aslında. Kontratı imzaladıktan hemen sonra Marie’nin aklı karışmaya başlar; ardından da kendisini günaha çağıran bir adamla tanışması her şeyi allak bullak eder.

Marie Eric’i alışılmışın dışında bir şekilde terk eder ve kendisini zevk ve özgürlüğün adresi olan bekarlar dünyasının kollarına bırakır. Tek sorun, artık denizde su kalmamış olmasıdır. Ya da balık kalmamış olması…



Aşk Tutku Dedikodu - Les gazelles 2014 Film izle

Lucia de B. 2014 Film izle

Yönetmenliğini Paula van der Oest n yaptığı Lucia de B. , 2014 yılında çekildi ve 03 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. Hollanda da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10 puan aldı. Başrollerinde Ariane Schluter, Barry Atsma, Marwan Kenzari gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Moniek Kramer, Tijs van Marle yazdı. Filmin konusu ise Güçlü dayanaklar olmadan; çoğu bebek, 7 kişiyi öldürmek, 3 kişiyi de öldürmeye teşebbüsten ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Pediatri hemşiresi Lucia de Berk’in gerçek hayat hikâyesini konu alan bir psikolojik dram.

 

Not: 1 ödül ve 2 ödül adaylığı.

 



Lucia de B. 2014 Film izle

Evil Feed 2013 Film izle

Yönetmenliğini Kimani Ray Smith n yaptığı Evil Feed , 2013 yılında çekildi ve 23 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.9/10 puan aldı. Başrollerinde Alain Chanoine, Laci J Mailey, Terry Chen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Aaron Au, Jana Mitsoula yazdı. Filmin konusu ise Jenna, gözü yukarılarda bir dublördür. Arkadaşları ile beraber bir çete tarafından kaçırılır. Gözünü açtığında kendini The Long Pig’in mahzeninde, dövüş için sıra beklerken bulur. Menüdeki ana yemek olmamak için hayatının savaşını vermeye hazırlanır.

 

 



Evil Feed 2013 Film izle

Cake 2014 Film izle

Yönetmenliğini Daniel Barnz n yaptığı Cake , 2014 Tür: Dram yılında çekildi ve 01 Haziran 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10 puan aldı. Başrollerinde Adriana Barraza, Anna Kendrick, Jennifer Aniston gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Patrick Tobin yazdı. Filmin konusu ise Claire, toplumdan git gide uzaklaşmış, bungalow’unda kendi kendine yaşayan bir kadındır. Dış dünyayla tek bağlantısı onun her şeyiyle ilgilenen ve aynı zamanda da ona arkadaşlık eden çalışanı Silvana ve katıldığı kronik-ağrılı hastaların oluşturduğu terapi grubudur. Zaman geçtikçe kendisini hayata bağlayan nedenlerin azaldığını düşünürken, terapi grubundaki arkadaşı Nina’nın intiharı hayatını alt üst eder. Birbirlerini çok az tanıyor olmalarına rağmen Nina, Claire’ın rüyalarında hatta sanrılarında bile belirmeye başlar. Claire zamanla Nina’nın ölümünün perde arkasına daha çok kafa yormaya başlar: İntihara hazır olduğunu nasıl anlamıştır? Onu buna iten nedir? Geriye gözü yaşlı bir eş ve bir oğlan çocuğu bırakan Nina’nın hayatı Claire’in git gide daha çok ilgisini çeker. Ancak yaptığı araştırmalarla elde edeceği sonuç hiç de beklediği gibi olmayacaktır.

Not: 1 Golden Globe adaylığı. – 2 diğer ödül ve 3 ödül adaylığı.



Cake 2014 Film izle

Predestination 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Michael Spierig n yaptığı Predestination , 2014 yılında çekildi ve 28 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.5/10 puan aldı. Başrollerinde Ethan Hawke, Noah Taylor, Sarah Snook gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Spierig, Peter Spierig yazdı. Filmin konusu ise Tıpkı bir önceki filmlerinde olduğu gibi yine ünlü aktör Ethan Hawke ile işbirliği yapan Spierig Kardeşler bu sefer Looper ile Azınlık Raporu’nun karması olacak bir bilimkurgu-gerilim çeşitlemesine imza atıyorlar. Yılın sürpriz polisiye soslu bilimkurgusal hadiselerinden biri olmaya aday film kendi kulvarında bir hayli iddialı görünüyor.

 

Not: 3 ödül



Predestination 2014 Türkçe Dublaj izle

Ölümcül Oyun - Good People 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Henrik Ruben Genz n yaptığı Ölümcül Oyun , 2014 yılında çekildi ve 10 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5/10 puan aldı. Başrollerinde James Franco, Kate Hudson, Tom Wilkinson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kelly Masterson, Marcus Sakey yazdı. Filmin konusu ise Yeni bir yaşama başlamak için Londra’ya gelen Amerikalı çift Tom ve Anna’nın tek arzusu bir bebek sahibi olup, sıcak bir yuva kurmaktır. Fakat Tom ellerindeki birikimin çoğunu, tadilat halindeki eve harcayınca ciddi bir borç batağının içine girerler. Mali anlamda zor günler geçiren çiftin hayatı kiracılarının ölümüyle değişecektir. Zira kiracılarının evinde bulunan yüklü miktardaki para, başta borçlarını kapatmak için iyi bir çözüm gibi görünse de, kısa sürede başlarınıı çok ciddi bir belaya sokacaktır…



Ölümcül Oyun - Good People 2014 Türkçe Dublaj izle

Buluşma - Återträffen 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Anna Odell n yaptığı Buluşma , 2013 yılında çekildi ve 03 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. İsveç de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10 puan aldı. Başrollerinde Anders Berg, Kamila Benhamza, Sandra Andreis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Anna Odell Yönetmen: Anna Odell yazdı. Filmin konusu ise Böyle bir mezunlar günü görmediniz! Kimse kendisi değil, her şey allak bullak… Ünlü İsveçli sanatçı Anna Odell bizi bu filmle, sıkıntılı bir mezunlar buluşmasına davet ediyor. Mezunlar gününe çağrılmayınca Odell sahte bir buluşma sahneliyor, çocukluğunu kâbusa çeviren eski sınıf arkadaşları rolünde oyuncuları yerleştirip bütün olayı filme çekiyor. Sonrasında da tepkilerini bilmek istediği için, bu filmi gerçek sınıf arkadaşlarına izletiyor. İşte kıyamet böyle kopuyor. Gerçek ile kurgu arasındaki ince çizgiyi epey esneten Buluşma, bir yandan da izleyiciyi grup içi dinamikler ve kurulu hiyerarşiler üzerine düşünmeye davet ediyor.



Buluşma - Återträffen 2013 Türkçe Dublaj izle

We Gotta Get Out of This Place 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Simon Hawkins n yaptığı Kurtuluş , 2013 yılında çekildi ve 14 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8/10 puan aldı. Başrollerinde Jeremy Allen White, Logan Huffman, Mackenzie Davis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dutch Southern yazdı. Filmin konusu ise BJ kız arkadaşı Sue ve en iyi arkadaşı olan Bobby ile birlikde yaşadıkları kasabadan ayrılmaya karar verirler.Fakat paraları yoktur,BJ çalıştığı iş yerinin kasasını soymaya karar verir ve ekip birlikte haraket ederek soygunu gerçekleştirirler.Kasabadan ayrılırlar akabinde patron Griff peşlerine düşerek çalınan paranın kat be kat fazlasını isteyecektir.2013 Toronto Film Festivali’nin açılışında ödül almış bir yapım.

 



We Gotta Get Out of This Place 2013 Türkçe Dublaj izle

1 Şubat 2015 Pazar

Kuzey Yamacı – Nordwand Türkçe dublaj film izle

Yönetmenliğini Philipp Stölzl n yaptığı Kuzey Yamacı – Nordwand , 2008 yılında çekildi ve 08 Ocak 2010 tarihinde gösterime girdi. Almanya , Avusturya, İsviçre de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4 puan aldı. Başrollerinde Benno Fürmann , Johanna Wokalek , Florian Lukas , Simon Schwarz , Georg Friedrich gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christoph Silber, Philipp Stölzl, Rupert Henning yazdı. Filmin konusu ise Birkaç adam Avrupa’nın en yüksek dağlarından birini keşfetmek için, farklılıklarını bir tarafa koyarak yola çıkarlar.

Gerçek bir hikayeden esinlenilmiş olan filmde 1936 Nazi Almanyası konu edilmiş. Almanya, dünyanın gözündeki yerini iyi konumlandırabilmek için yollar aramaktadır.

Dünyanın en meşhur kuzey yüzüne sahip İsviçre’nin Eiger Dağı, kuzey duvarının ortalama 70 derecelik eğimiyle dünyanın iyi dağcılarının hep rüyası olmuştur. Bu dağa tırmanırken hayatını kaybeden birkaç Alman dağcıdan sonra başarılı olacak başka bir ekip aranmaktadır. Tony Kurz ve Andi Hinterstoisser o sıralar Alman ordusunda görev yapmaktadırlar. Berlin’in en büyük gazetelerinden birinin editöryel sekreteri konuyu bilmekte ve Kurz’u tanımaktadır. Kurz ve Hinterstoisser’i dağa tırmanmak için ikna etmeye çalışır. Hinterstoisser bu işe olumlu bakarken Kurz Nazi Almanyası hakkında şüpheler içindedir. Sonunda kabul eder ama bu riski Alman liderleri mutlu etmek için değil, kendisi için yaptığının altını çizer.

Kurz ve Hinterstoisser sonunda yaz ortası gibi tırmanmaya başlarlar ve bir grup Avusturyalı ile bir yarış içine girerler. Not: 4 ödül ve 2 adaylık



Kuzey Yamacı – Nordwand Türkçe dublaj film izle

Aşkın Halleri – The Disappearance of Eleanor Rigby: Them 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Ned Benson n yaptığı Aşkın Halleri – The Disappearance of Eleanor Rigby: Them , 2014 Tür: Dram Gösterim tarihi: 24 Ekim 2014 yılında çekildi ve 24 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10 Yapım: 2014 Tür: Dram Gösterim tarihi: 24 Ekim 2014 puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Senaryosunu ve yönetmenliğini Ned Benson’un üstlendiği Aşkın Halleri, gösterildiği tüm festivallerden yüksek not alan romantik bir dram filmi. Film The Disappearance Of Eleanor Rigby: Him ve The Disappearance Of Eleanor Rigby: Her adlı iki farklı bölümde gösterilmişti. Bu iki film aynı konuyu iki farklı karakterin gözünden izleyiciye sunuyordu. İlk olarak 2013 Toronto Film Festivali’nde izleyicisi ile buluşan filmler, festivalin ardından yeni bir kurguyla tek filmde toplandı. İki film yeniden kurgulanarak Aşkın Halleri ortaya çıktı ve bu film ilk olarak Cannes Film Festivali’nde gösterimini gerçekleştirdi. Filmin adı ise, ünlü İngiliz müzik grubu The Beatles’in 1966 yılında çıkardığı Revolver albümünde yer alan “Eleanor Rigby” adlı şarkıdan geliyor. Jessica Chastain ile James McAvoy’un başrollerini paylaştığı filmde, William Hurt ve Isabelle Huppert gibi oyuncular yer alıyor.

Mutlu bir evlilikleri olan Conor ve Eleanor, bir süre sonra kendilerini birbirlerini anlamaya çalışan yabancılar olarak bulurlar. Birbirine uzaklaşan çift, hayatı yeniden beraber keşfetmeye başlar..

1 ödül ve 2 ödül adaylığı.



Aşkın Halleri – The Disappearance of Eleanor Rigby: Them 2014 Türkçe dublaj izle

Wild Card 2015 Film izle - Jason Statham

Yönetmenliğini Simon West n yaptığı Wild Card , 2015 yılında çekildi ve Pek yakında tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10 puan aldı. Başrollerinde Dominik García-lorido, Jason Statham, Michael Angarano gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu William Goldman yazdı. Filmin konusu ise Eski bir kompülsif kumarbaz kumarbaz olan adam (Jason Statham) bu alışkanlığını bırakıp yeni bir hayata başlamaya karar verir. Güvenlik görevlisi ve koruma olarak çalışmaya başlar ve hayatını sadece bu şekilde kazanır. Tek prensibi ise asla silah ya da benzeri bir mekanizma kullanmamaktır. Fakat yakın bir arkadaşı azılı bir çete tarafından ölesiye dövüldüğünde prensiplerini yeniden düşünecek ve intikam planları kurmaya başlayacaktır.

Not: filmizlesene.com.tr çevirisidir. (Jason Statham-2015)



Wild Card 2015 Film izle - Jason Statham

Aşk Peşinde - Perdona si te llamo amor 2014 Türkçe film izle

Yönetmenliğini Joaquín Llamas n yaptığı Aşk Peşinde , 2014 yılında çekildi ve 20 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. İspanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Daniele Liotti, Irene Montalà, Paloma Bloyd gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Fran Araujo, Manuel Burque yazdı. Filmin konusu ise 37 yaşındaki başarılı ve yakışıklı bir adam olan Alex, hayatını tamamen düzene koymak için kız arkadaşına evlenme teklif eder. Beklenmedik bir biçimde, kız arkadaşı teklifini reddeder. Bu olayın ardından depresyona giren Alex, 17 yaşında bir öğrenci olan Niki ile yakınlaşmaya başlar.

 

 



Aşk Peşinde - Perdona si te llamo amor 2014 Türkçe film izle

Kahraman Köpek Pudsey 2014 FİLM İZLE

Yönetmenliğini Nick Moore n yaptığı Kahraman Köpek Pudsey , 2014 yılında çekildi ve 13 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 2.0/10 puan aldı. Başrollerinde David Walliams, Izzy Meikle-Small, Pudsey gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul Rose yazdı. Filmin konusu ise Tek başına, özgürce yaşamaktan son derece memnun olan başına buyruk sokak köpeği Pudsey bir gün babalarını yeni kaybetmiş olan George, Molly ve Tommy adında üç kardeşle tanışır. Bu üç kardeş anneleriyle birlikte sessiz sakin bir kasabaya taşınacaktır. Pudsey’de peşlerine takılır ve böylece ailenin ev sahibi Bay Thorne ve kedisi Faustus’la tanışır ve Bay Thorne’un hain bir planı olduğunu keşfeder ve hem yeni ailesini hem de kasabayı kurtarmak üzere kolları sıvar.



Kahraman Köpek Pudsey 2014 FİLM İZLE

Find Me 2014 Film izle

Yönetmenliğini Andy Palmer n yaptığı Find Me , 2014 yılında çekildi ve 01 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.4/10 puan aldı. Başrollerinde Cameron Bender, Kathryn Lyn, Rachelle Dimaria gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Cameron Bender yazdı. Filmin konusu ise Emily yıllar önce ayrıldığı kasabasına kocasıyla birlikte sessiz bir hayat sürmek için geri döner. Fakat işler hiç beklediği gibi gitmeyecektir. Taşındıkları evde geçmişin hatıralarıyla mücadele etmeye başlar.

 

 



Find Me 2014 Film izle

Strange Blood 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Chad Michael Ward n yaptığı , 2015 yılında çekildi ve Nisan 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden -/10 puan aldı. Başrollerinde Alexandra Bard, James Adam Lim, Robert Brettenaugh gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Pearry Reginald Teo yazdı. Filmin konusu ise Bir parazit yüzünden korkunç bir canavara dönüşmeye başlayan bir bilim adamının, iyileşmek için zamana karşı verdiği yarış…

Obsesif ve parlak bir bilim adamı, tüm hastalıklara çare olabilecek bir ilaç bulur. Ancak bu sırada kendisi korkunç bir parazit tarafından ele geçirilmiştir ve zamanla kana susamış bir yaratığa dönüşmeye başlar. İçinde büyüyen canavar onu tamamen ele geçirmeden durdurmak için zamana karşı bir yarış verecektir.



Strange Blood 2014 Türkçe Dublaj izle