21 Mart 2015 Cumartesi

Bana masal anlatma yerli film izle

Yönetmenliğini Burak Aksak n yaptığı , 2015 yılında çekildi ve 09 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.4/10 puan aldı. Başrollerinde Devrim Yakut, Fatih Artman, Hande Doğandemir gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Burak Aksak yazdı. Filmin konusu ise Suriçi semtinde yaşayan ve hayatını dolmuş şoförlüğü yaparak kazanan iyi kalpli ve çekingen Rıza, mahallesinin gözbebeği olan genç bir delikanlıdır. Fakat doğru bildiği her şeyi Ayperi ile tanışınca yeniden gözden geçirecektir! Zira Ayperi el attığı her şeyi güzelleştiren masal kahramanı tadında bir kızdır. Biri kahraman olmak isterken, diğeri kahramanının peşindedir…

 

 



Bana masal anlatma yerli film izle

Çirkin - Ugly 2013 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Anurag Kashyap n yaptığı Çirkin , 2013 yılında çekildi ve 17 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.3/10 puan aldı. Başrollerinde Alia Bhatt, Rahul Bhat, Surveen Chawla gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Anurag Kashyap yazdı. Filmin konusu ise 10 yaşındaki küçük bir kız çocuğunun ortadan kaybolmasıyla,olayı araştıran polis memurunun başından geçen gizemli olaylar…Başrollerinde Rahul Bhat,Alia Bhatt ve Surveen Chawla’nın paylaştıkları film,ilk gösterimini Cannes Film Festivali’nde gerçekleştirmişti.

Yönetmen koltuğunda ise, ‘The Lunchbox’ filmiyle Bafta’ya aday olan, ‘Gangs Of Wasseypur’ filminin de yönetmeni Anurag Kashyap oturuyor.

 



Çirkin - Ugly 2013 Türkçe Dublaj film izle

Unutursam Fısılda 2014 Yerli film izle

Yönetmenliğini Çağan Irmak n yaptığı Unutursam Fısılda , 2014 yılında çekildi ve 29 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.5/10 puan aldı. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Işıl Yücesoy, Mehmet Günsür gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Çağan Irmak yazdı. Filmin konusu ise Sağlık lisesinden yeni mezun olup, kasabanın sağlık ocağında hemşireliğe adım atan Hanife ve aykırı kzı kardeşi Hatice, küçük ve kendi halinde, muhafazakar bir kasabada yaşamaktadırlar. Hanife ne kadar çekingen ve içine kapanıksa, Hatice bir o kadar haylaz, laf dinlemez ve başına buyruktur. Edebiyata meraklı Hanife kimselere göstermeden bir şiir defteri tutarken, Hatice çevresindeki herkesi unutacak kadar şarkı söylemeye tutkundur. Bir gün yeni atanan kaymakamın oğlu Tarık kasaba merkezine gelir ve iki kız kardeşin hayatı o günden sonra tamamen değişir…



Unutursam Fısılda 2014 Yerli film izle

Madagaskar Penguenleri Animasyon izle

Yönetmenliğini Eric Darnell n yaptığı Madagaskar Penguenleri , 2014 yılında çekildi ve 28 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10 puan aldı. Başrollerinde Chris Miller, Christopher Knights, Tom McGrath gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Colton yazdı. Filmin konusu ise Süper ajanlar doğmaz, yumurtadan çıkarlar. Madagaskar Penguenleri’nde seyirciler, dünyanın en eğlenceli ve gizemli kuşlarının sırlarını keşfedecek.

Çavuş, Kovalski, Rico ve Asker yeni bir casusluk örgütü olan ve Özel Ajan tarafından yönetilen Kuzey Rüzgarı’na katılmak zorunda. (Özel Ajan’ın adını söyerdik ama, sonra… biliyorsunuz) Birlikte, John Malkovich tarafından seslendirilen kurnaz ve hain Dr. Ahtapot Brine’in dünyayı ele geçirmesini engellemeye çalışacaklar.

Not: 5 ödül adaylığı



Madagaskar Penguenleri Animasyon izle

Sabit Kanca 2 2014 Yerli film izle

Yönetmenliğini Alper Mestçi n yaptığı , 2014 yılında çekildi ve 24 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.0/10 puan aldı. Başrollerinde İrfan Arslanhan, İsmail Baki Tuncer, Turabi Çamkıran gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ersan Özer yazdı. Filmin konusu ise Sabit Kanca 1. filminden sonra şimdi de 2. filmi ile karşınızda! Bir televizyon programında gördüğü Rencide Posuk’u beğenen Sabit Kanca’nın ev sahibi, bir an önce Rencide ile evlenmeyi kafasına koymuştur. Bir buluşma ayarlanır ancak Rencide, Rıfat Amca’yı beğenmez. Bu noktadan sonra işin sorumluluğunu Sabit Kanca üstlenir. Zira ev sahibi Rıfat Amca’ya birikmiş kira borcu bulunmaktadır. Kanca bu dertle uğraşırken Rencide’nin kızı Zeliş’e deliler gibi aşık olan Turabi adında biri ortaya çıkar ve Zeliş’le evlenmek için Rencide’yi kaçırır. İşler iyice çığırından çıkar, hepsini çözmek Sabit Kanca’ya kalır.



Sabit Kanca 2 2014 Yerli film izle

En Şiddetli Sene - A Most Violent Year 2014 Film izle

Yönetmenliğini J.C. Chandor n yaptığı En Şiddetli Sene , 2014 yılında çekildi ve 30 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10 puan aldı. Başrollerinde David Oyelowo, Jessica Chastain, Oscar Isaac gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu J.C. Chandor yazdı. Filmin konusu ise 1981 yılının kışında, New York’ta geçen gerilim dolu hikaye, göçmen bir ailenin yaşamınıa odaklanıyor. New York’a yerleşen aile bir yandan işlerini büyütürken, diğer yandan şehrin yolsuzluk, şiddet ve suç sarmalında ayakta kalmaya çalışmaktadır.

Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini J.C. Chandor üstlenirken kadroda Oscar Isaac, Jessica Chastain, David Oyelowo ve Alessandro Nivola gibi isimler yer alıyor.

Not: 1 Golden Globe adaylığı. 9 diğer ödül ve 33 ödül adaylığı.



En Şiddetli Sene - A Most Violent Year 2014 Film izle

İlahi Kılıç 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Gun Ho Jang n yaptığı İlahi Kılıç , 2014 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10 puan aldı. Başrollerinde Ashleigh Ball, Barry Dennen, Renae Geerlings gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Todd Farmer Yönetmen: Gun Ho Jang yazdı. Filmin konusu ise Heavenly Sword, işgalci Kral Bohan (Alfred Molina) ve ordusuna karşı intikam arayışında olan Nariko (Anna Torv) adlı ateş kırmızısı saçlı bir kahramanı anlatır. Efsanevi kehanete göre Nariko o kılıcı kullanmalıdır. Bu antik Heavenly Sword, bir zamanlar güçlü bir tanrı aittir, yavaş yavaş ve kaçınılmaz bir şekilde onları öldürmeden asla bir ölümlü tarafından kullanılamayacaktır. Nariko için, bu hayatı geri dönülmeyecek şekilde herşeye gücü yeten Heavenly Sword tarafından ele geçirilmeden önce kendi klanının intikamını almak için zamana karşı bir yarış olacaktır. Animasyon, Heavenly Sword adlı popüler video oyunundan uyarlanmıştır.



İlahi Kılıç 2014 Türkçe dublaj izle

Takiptekiler - Tracers 2015 Film izle

Yönetmenliğini Daniel Benmayor n yaptığı Takiptekiler , 2015 yılında çekildi ve 25 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.3/10 puan aldı. Başrollerinde Adam Rayner, Marie Avgeropoulos, Taylor Lautner gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Leslie Bohem, Matt Johnson yazdı. Filmin konusu ise New York’lu bisikletli kurye Cam’in başı mafyayla derde girer. Genç adam kaçış sırasında güzeller güzeli bir kıza çarpar ve ikili kısa sürede kendilerini beklemedikleri bir aşkın içinde bulur.

 

 



Takiptekiler - Tracers 2015 Film izle

Sword of Vengeance - Aksiyon 2015 Film izle

Yönetmenliğini Jim Weedon n yaptığı Sword of Vengeance , 2015 yılında çekildi ve 05 Mart 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.9/10 puan aldı. Başrollerinde Edward Akrout, Misa Beric, Stanley Weber gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Matthew Read yazdı. Filmin konusu ise Filmin konusu gün içerisinde eklenecektir. Keyifli seyirler..

 

 

Not: filmizlesene.com.tr çevirisidir.

 



Sword of Vengeance - Aksiyon 2015 Film izle

Kara Deniz - Black Sea 2014 Film izle

Yönetmenliğini Kevin Macdonald n yaptığı Kara Deniz , 2014 yılında çekildi ve 05 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Ben Mendelsohn, Jude Law, Scoot McNairy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dennis Kelly Yönetmen: Kevin Macdonald yazdı. Filmin konusu ise The Eagle’ ve ‘Marley’ filmlerinin yönetmeni Kevin MacDonald’ın yönetmenliğini üstlendiği film, suların altında yolculuk etmekte olan bir denizaltıda geçiyor ve bu birimde çalışmakta olan insanların birbirlerinin kusurlarını kabul ederek yaşamayı öğrenmesine odaklanıyor. Buradaki zorlu yaşam koşullarında hayatta kalmaya çalışan insanlar, korku ve insanoğlunun karanlık karakteristikleriyle baş etmek zorundadır. Gittikçe gerginleşen atmosfer, ekip üyelerinin de vahşete doğru ilerlemesine neden olur. İnsanlıktan uzaklaştıkça, yaşadıkları bu macera içerisindeki tek düşmanlarının kendileri olduklarını fark eden birkaç görevli, hayatlarını kurtarmak için mücadele etmeye başlar.



Kara Deniz - Black Sea 2014 Film izle

… Adına - in the name of 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Malgorzata Szumowska n yaptığı … Adına , 2013 yılında çekildi ve 08 Şubat 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Andrzej Chyra, Lukasz Simlat, Mateusz Kosciukiewicz gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Malgorzata Szumowska yazdı. Filmin konusu ise Yönetmenliğini Malgoska Szumowska’nın yaptığı, topraklarından bir papa çıkarmış koyu katolik Polonya yapımı bu film; gösterildiği tüm festivallerde ve kendi ülkesinde din ve cinsellik konulu ciddi tartışmalara yol açmıştır.

 

 



… Adına - in the name of 2013 Türkçe Dublaj izle

Bana Ulaş - Reach Me 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini John Herzfeld n yaptığı Bana Ulaş , 2014 yılında çekildi ve 10 Şubat 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.9/10 puan aldı. Başrollerinde Kyra Sedgwick, Lauren Cohan, Sylvester Stallone, Thomas Jane Yönetmen: John Herzfeld gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Gizemli bir yazar kişisel gelişim üzerine bir kitap yazar fakat bu kitabın okuyucularını nasıl etkileyeceğine dair bir fikri yoktur. Birbirleriyle hiç ilgisi olmayan bir grup insanın yolu bu kişisel gelişim öğretileri sonucu kesişecektir…

Yönetmenliğini John Herzfeld’in üstlendiği dram türündeki ilginç yapımın oyuncu kadrosu ise Sylvester Stallone’nun yanı sıra Kelsey Grammer, Kyra Sedgwick, Tom Berenger, Danny Trejo, Kevin Connolly, Ryan Kwanten ve Terry Crews gibi özellikle dizi dünyasından pek çok ismi barındırıyor.

Not: Daha önce altyazılı olarak eklenen film, türkçe dublaj olarak güncellendi.. (Sylvester Stallone)



Bana Ulaş - Reach Me 2014 Türkçe Dublaj izle

Altın - Gold 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Thomas Arslan n yaptığı Altın , 2013 yılında çekildi ve 01 Şubat 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Marko Mandic, Nina Hoss, Peter Kurth gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Thomas Arslan yazdı. Filmin konusu ise Film, 1898 yılında Kuzey Amerika’da altın arayan bir grup Alman göçmenin hikâyesini anlatıyor.

Daha çok karakterlerin psikolojilerini mercek altına alan, yaptıkları yolculuğun iç dünyalarına yansımalarını yüzlerinden okumaya çalışan filmi, Vahşi Batı’nın nefes kesen görüntüleriyle de ayrı bir estetiğe sahip.

 



Altın - Gold 2013 Türkçe Dublaj izle

Şeytan Tepesi

Yönetmenliğini Víctor García n yaptığı Şeytan Tepesi , yılında çekildi ve 17 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10 puan aldı. Başrollerinde Nathalia Ramos, Peter Facinelli, Sophia Myles Yönetmen: Víctor García gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Zorunlu bir yolculuk en garip aile bağlarını bir araya getirir. Bir adam, nişanslısını, huysuz kızını, eski karısını ve huysuz kızını alarak yola çıkar. Hava şartları yolda kötüleşmeye başlar ve sel suları yüzünden Kolombiya’nın Medellin şehrindeki ıssız bir yolda oldukça kötü bir kaza geçirirler. Aralarında yaralananlar da olur. Yardım ararken etraflarına bakarak kuş uçmaz kervan geçmez yerde yaşam belirtisine en yakın olduklarını düşündükleri yöne doğru ilerlemeye karar verirler. Ve karşılarına yaşlı bir adamın işlettiği eski bir motel çıkar. İçeriyi gezerlerken, yaşlı adam farkına varmadan, bodrum katına kilitlenmiş bir kıza rastlarlar. Kızın yardım çağrılarına kulak vererek onu oradan çıkarırlar. Ancak özgürlüğüne kavuşturdukları kız düşündükleri gibi yardıma muhtaç birisi değildir hatta oldukça tehlikelidir.

Not: 1 ödül adaylığı



Şeytan Tepesi

17 Mart 2015 Salı

Elmalı Kek - Apple Mortgage Cake 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Michael Scott n yaptığı Elmalı Kek , 2014 yılında çekildi ve 20 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde A.J. Saudin, Joanne Boland, Shanice Banton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jamie Pachino yazdı. Filmin konusu ise Gerçek bir hikayeden uyarlanan film, Angela Morgan’ın yaşamına odaklanıyor. Küçük bir kızken büyükannesiyle birlikte lezzetli kekler yapan Angela, artık büyümüştür ve başarılı bir iş kadını olmuştur.

 

 



Elmalı Kek - Apple Mortgage Cake 2014 Türkçe dublaj izle

4 Dakikalık Mil - One Square Mile 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Charles-Olivier Michaud n yaptığı 4 Dakikalık Mil , 2014 yılında çekildi ve 05 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Analeigh Tipton, Cam Gigandet, Kim Basinger gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jeff Van Wie, Josh Campbell yazdı. Filmin konusu ise Eski bir antrenör doğuştan atletik yeteneklere sahip bir öğrenciyi eğitmeye karar verir. Tam da hayatının en önemli yarışından önce yaşanan bir trajedi, onu geride bırakmaya çalıştığı geçmişiyle yüzleşmeye zorlar.

 

 

 



4 Dakikalık Mil - One Square Mile 2014 Türkçe dublaj izle

Hastalık Hastası - Supercondriaque Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Dany Boon n yaptığı Hastalık Hastası , 2014 yılında çekildi ve 26 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9/10 puan aldı. Başrollerinde Alice Pol, Dany Boon, Kad Merad gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dany Boon yazdı. Filmin konusu ise Hastalık hastası olan bir adamın başından geçen komik hikayelere yer verilmektedir. Adam o kadar hastadır ki, havadan bile mikrop kapacağını düşünür. Herşeye titizlikle yaklaşır. Bu nedenle hayatı hep berbat geçmiştir. Hastalığı seks bile yapamayacak kadar ilerlemiştir.

 

 



Hastalık Hastası - Supercondriaque Türkçe dublaj izle

Talihsiz Soygun - Whole Lotta Sole 2011 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Terry George n yaptığı Talihsiz Soygun , 2011 yılında çekildi ve 21 Nisan 2012 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10 puan aldı. Başrollerinde Brendan Fraser, Colm Meaney, Martin McCann gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Thomas Gallagher yazdı. Filmin konusu ise Kumar borcu olan Jimin başı mafyayla derttedir. Ailesini bu durumdan korumak ve borcunu ödemek için acilen para bulmak zorundadır. Bunun için de soygun yapmaya karar verir. İşler planladığı gibi gitmiştir ancak hesap etmediği bir şey olmuştur. Soyduğu balık pazarının sahipleri Jimin kumar borcu olan mafyaların ta kendisidir. Böylelikle polis, mafya çetesi ve Jim üçgeninde amansız bir kovalamaca başlamıştır.

 



Talihsiz Soygun - Whole Lotta Sole 2011 Türkçe Dublaj izle

Özgürlük Savaşçısı 3: Son Görev - In the Name of the King III Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Uwe Boll n yaptığı Özgürlük Savaşçısı 3: Son Görev , 2014 yılında çekildi ve 05 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.4/10 puan aldı. Başrollerinde Daria Simeonova, Dominic Purcell, Ralitsa Paskaleva gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joel Ross yazdı. Filmin konusu ise Artık bırakmak isteyen bir günümüz suikastçisi, son bir iş – Yerel bir işadamı çocukları kaçırmakiçin kiralanır. Ancak o, Orta Çağ’a dönerek, kaos içindeki bir krallığa düzen getirmeyi seçince, işler bir anda çığrından çıkıyor.

 

 



Özgürlük Savaşçısı 3: Son Görev - In the Name of the King III Türkçe DUblaj izle

Sccin 2014 Yerli Film izle

Yönetmenliğini Alper Mestçi n yaptığı , 2014 yılında çekildi ve 26 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Koray Şahinbaş, Merve Ateş, Pınar Çağlar Gençtürk gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ersan Özer Yönetmen: Alper Mestçi yazdı. Filmin konusu ise Genç ve güzel bir kadın olan Öznur, kimsenin onaylamayacağı bir gönül macerasına tutulmuştur. Çocukluğundan beri kuzenine, yani teyzesinin oğlu olan Kudret’e aşıktır. Öznur ne yapar eder, Kudret’i beraber olmaya ikna eder. Fakat durumu içine sindiremeyen ve üstüne üstlük evli olan Kudret ilişkilerini bitirmek ister. Öznur ise ne olru olsun Kudret’i kendisine bağlamak için eşi Nisa’ya büyü yaptırır. Bu büyü sonucu kadına cinler musallat olacaktır. Bu kötücül cin Nisa’yı ele geçirir. Büyüye göre, 5 yatsı vakti sonrasında Nisa ile onun kanından gelenler ölümle yüzleşecektir… Muhteşem Film’in yapımcılığında hayata geçen filmin oyuncu kadrosunda Pınar Çağlar Gençtürk, Koray Şahinbaş, Ebru Kaymakçı ve Merve Ateş gibi isimler yer alıyor. Senarist ve yönetmen ise Alper Mestçi.



Sccin 2014 Yerli Film izle

Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler 2014 Film izle

Yönetmenliğini Thomas Mccarthy n yaptığı Şans Ayağıma Geldi , 2014 yılında çekildi ve 03 Nisan 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10 puan aldı. Başrollerinde Adam Sandler, Dan Stevens, Steve Buscemi gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul Sado, Thomas Mccarthy yazdı. Filmin konusu ise Sandler’ı ayakkabı tamircisi Max Simkin rolünde izleyeceğimiz film, ilginç bir konuya ev sahipliği yapıyor. Umudunu ve hayallerini yitirmiş olan Simkin, bir gün kendisinin bile fark etmediği bir yeteneğini keşfediyor. Müşterilerinin ayakkabılarını ayağına geçirdiği anda, onların kılığına bürünen Simkin; başta eğlenceli gelen bu özelliği biraz abartınca başına dert açmaya başlıyor.

 



Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler 2014 Film izle

Acemi Soyguncular - Redirected 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Emilis Velyvis n yaptığı Acemi Soyguncular , 2014 yılında çekildi ve 10 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10 puan aldı. Başrollerinde Gil Darnell, Scot Williams, Vinnie Jones gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jonas Banys, Lewis Britnell Yönetmen: Emilis Velyvis yazdı. Filmin konusu ise Redirected, Emilis Vėlyvis’ın yönettiği Litvanya-İngiliz ortak yapımı bir aksiyon – dram filmidir. Film, Doğu Avrupa’da mahsur kalan ve evlerine dönmek için soygun yapmak zorunda kalan dört arkadaşın hikayesini anlatıyor. Dört arkadaş John, Ben, Tim ve Michael yanlışlıkla bir Doğu Avrupa ülkesinde mahsur kalır ve kara yoluyla evlerine geri dönmek için fahişeler, kaçakçılar, kirli polisler, ucuz bira ve hasta fantezilerle savaşmak zorunda kalır. Kıçlarını kurtarmak ve yaşadıkları bu kültür şokunu atlatmak için dostluklarını yeniden keşfetmeleri gerekecektir.



Acemi Soyguncular - Redirected 2014 Türkçe Dublaj izle

Poker Gecesi - Poker Night 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Greg Francis n yaptığı Poker Gecesi , 2014 yılında çekildi ve 20 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Beau Mirchoff, Giancarlo Esposito, Ron Perlman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Greg Francis yazdı. Filmin konusu ise Dedektifliğe yeni terfi eden polisimiz Stan Jeter, Indiana’da geleneksel hale gelmiş ritüeli yerine getirmek için işlerinde en iyi dedektiflerin oluşturduğu bir grupla poker oynamaya gider. Poker masasında eski dedektifler geçmişteki yaşadıkları olayları anlatırlar. Yeni dedektifimiz oyun masasından kalktığında acımasız bir psikopat tarafından yakalanıp gözlerden ırak bir bodrum katında hapsedilir. Hem kendini hem de kendisiyle birlikte hapsedilmiş genç kızı kurtarabilmesi için poker masasında dinlediği hikayeleri kullanarak kiminle karşı karşıya olduğunu bulmak zorundadır.



Poker Gecesi - Poker Night 2014 Türkçe Dublaj izle

İnsan Avı – A Most Wanted Man 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Anton Corbijn n yaptığı İnsan Avı – A Most Wanted Man , 2014 yılında çekildi ve 05 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Daniel Brühl, Philip Seymour Hoffman, Rachel McAdams gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrew Bovell yazdı. Filmin konusu ise Yarı Çeçen yarı Rus kökenli olan esrarengiz görünümlü bir adam, yasadışı yollardan Hamburg’a giriş yapar. Bir şeylerden kaçarken kendisini şehrin Müslüman mahallelerinden birinde sığınmacı olarak bulur. Türk bir aile tarafından misafir edilir ve bu süreçte geçmişinden biraz da olsun kurtulmuş olur.

Ancak kısa bir zaman zarfı içerisinde eve misafiri ziyaret etmeye gelenler olur ve sayıları gittikçe artar. Bu durum aileyi huzursuz etmeye ve isimsiz şüphelere itmeye başlar. Aynı zamanda Alman gizli servisinin lideri de olan bitenleri gizlice izlemeye ve parçaları birleştirmeye çalışmaktadır.



İnsan Avı – A Most Wanted Man 2014 Türkçe Dublaj izle

Ölüm Dövüşü - Die Fighting 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Fabien Garcia n yaptığı Ölüm Dövüşü , 2014 yılında çekildi ve 3 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.8/10 puan aldı. Başrollerinde Didier Buson, Fabien Garcia, Laurent Buson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Fabien Garcia yazdı. Filmin konusu ise Shaolin rahipleri tarafından kung-fu eğitimi alan bir grup aktör, Hollywood’da yıldız olmak için fırsat aramaktadırlar. Gizemli ve sadist bir yönetmen tarafından ilginç bir duelloya davet edilirler. Aktörler, gerçek hayatta yönlendirildikleri yerlere giderken ve karşılarına çıkan düşmanları alt ederken yönetmen, onların her hareketini, her dakikasını aynı anda filme almaktadır.

 



Ölüm Dövüşü - Die Fighting 2014 Türkçe Dublaj izle

Bozayı - Grizzly 2014 Film izle

Yönetmenliğini David Hackl n yaptığı Bozayı , 2014 yılında çekildi ve Mayıs 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10 puan aldı. Başrollerinde Billy Bob Thornton, James Marsden, Piper Perabo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Guy Moshe yazdı. Filmin konusu ise Birbirleriyle anlaşan iki kardeş, çocukluklarının geçtiği Alaska’ya dönerler ve vahşi doğa içerisinde yaptıkları iki günlük yolculuk sırasında birbirlerini tekrar keşfetmeye karar verirler. Ancak karşılarına çıkan vahşi ayı, tüm planlarının tersyüz olmasına neden olur.

 

 



Bozayı - Grizzly 2014 Film izle

Müptela - Addicted 2014 Film izle

Yönetmenliğini Bille Woodruff n yaptığı Müptela , 2014 yılında çekildi ve 10 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10 puan aldı. Başrollerinde Boris Kodjoe, John Newberg, Sharon Leal gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christina Welsh Yönetmen: Bille Woodruff yazdı. Filmin konusu ise Zoe, iyi bir işi, iyi bir kariyeri, harika bir kocası, iki tane canından çok sevdiği çocuğu ve her zaman yanında olan bir annesi ile mükemmel bir hayatı olduğuna inanan bir kadındır. Temsil ettiği müşterilerinden biriyle yaptığı görüşmeden sonra aslında hayatında, kocası ile arasında bir takım eksiklikler olduğunu fark eder. Ancak bunu doldurmak için koyduğu kuralları çiğnemesi gerekmektedir. Yaptığı seçimler onu bir çıkmaza sürüklediğinde durumunu bir profesyonele anlatmak zorunda kalır. Uzun terapilerden sonra yapılan teşhis ise tüm dengeleri değiştirir. Bir hastalık, bir bağımlılık, bir Müptela..



Müptela - Addicted 2014 Film izle

13 Mart 2015 Cuma

Savaş Sırları - Oorlogsgeheimen 2014 Türkçe dublaj film izle

Yönetmenliğini Dennis Bots n yaptığı Savaş Sırları , 2014 yılında çekildi ve 03 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10 puan aldı. Başrollerinde Joes Brauers, Maas Bronkhuyzen, Michael Nierse gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jacques Vriens, Karin van Holst Pellekaan Yönetmen: Dennis Bots yazdı. Filmin konusu ise 1943 yazı… Tuur (Maas Bronkhuyzen) ve Lambert (Joes Brauers), küçük bir köyde mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayan iki yakın arkadaştır. Ancak savaş kapıdadır ve herkesin hayatını sonsuza dek değiştirmek üzeredir. Tuur’un babası ve abisi direnişe katılmıştır.

Lambert’in ailesi ise aksine Alman’lara boyun eğmeyi seçer. Derken şehirden bir kız gelir ve her ikisiyle de arkadaş olur. Ancak sırrını sadece birine anlatır. Bu sır ise iki dostun yollarının sonsuza dek ayrılmasına neden olacaktır.



Savaş Sırları - Oorlogsgeheimen 2014 Türkçe dublaj film izle

Davetsiz Misafirler - The Intruders 2014 Türkçe dublaj film izle

Yönetmenliğini Adam Massey n yaptığı Davetsiz Misafirler , 2015 yılında çekildi ve 24 Şubat 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10 puan aldı. Başrollerinde Austin Butler, Donal Logue, Miranda Cosgrove gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jason Juravic yazdı. Filmin konusu ise Annesinin travmatik ölümü sonrasında bir genç kız yeni evlerinde gizemli olayları araştırmaya başlar.

 

 

 



Davetsiz Misafirler - The Intruders 2014 Türkçe dublaj film izle

Karanlıkta Düşeriz - La cueva 2014 Türkçe dublaj film izle

Yönetmenliğini Alfredo Montero n yaptığı Karanlıkta Düşeriz , 2014 yılında çekildi ve 25 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9/10 puan aldı. Başrollerinde Eva García-Vacas, Marta Castellote, Xoel Fernández gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alfredo Montero, Javier Gullón yazdı. Filmin konusu ise Plansız ve programsız bir tatile çıkan 5 arkadaş ıssız bir bölgede gizemli bir mağara bulur ve bu mağarayı keşfetmeye karar verirler.. Başrollerinde Marta Castellote, Xoel Ferdandez ve Eva Garcia-veas’ı izlediğimiz korku filminin yönetmen koltuğunda Alfredo Montero oturuyor. Film, aynı zamanda Londra Film Festivali’nde de gösterilmişti.

 

 



Karanlıkta Düşeriz - La cueva 2014 Türkçe dublaj film izle

Çatı Katı - The loft 2014 film izle

Yönetmenliğini Erik Van Looy n yaptığı Çatı Katı , 2014 yılında çekildi ve 23 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde James Marsden, Karl Urban, Wentworth Miller gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bart de Pauw yazdı. Filmin konusu ise Evlilik dışı ilişkilerini yaşayacakları gizli bir yer yaratmak için bir çatı katı dairesi kiralayan birkaç genç adamın eğlencesi, evde buldukları bir ceset sonrası bozulur ve birbirlerinden şüphe duymaya başlamalarıyla olaylar tuhaf bir hal alır…

 

 



Çatı Katı - The loft 2014 film izle

AVM – Mall 2014 Türkçe dublaj film izle

Yönetmenliğini Joseph Hahn n yaptığı AVM – Mall , 2014 yılında çekildi ve 18 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10 puan aldı. Başrollerinde Cameron Monaghan, James Frecheville, Ron Yuan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sam Bisbee yazdı. Filmin konusu ise Beş yabancı insanın birbirleriyle bağlantılı hayatları, bir alış veriş merkezinde kesişir. İçlerinden birisi kaybedecek hiç birşeyi olmadığını düşünerek çanta dolusu silahla katliam başlatır. Bu olay sonrasında beş insanın hayatıda sonsuza dek değişir.

 

 

 



AVM – Mall 2014 Türkçe dublaj film izle

Bay Pip 2012 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Andrew Adamson n yaptığı Bay Pip , 2012 yılında çekildi ve 09 Eylül 2012 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10 puan aldı. Başrollerinde Healesville Joel, Hugh Laurie, Xzannjah Matsi gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrew Adamson yazdı. Filmin konusu ise İç savaşın eşiğindeki Bougainville Adası’ndaki yerli öğrencilere öğretmenlik yapan Bay Watts, çocuklara Dickens’ın ‘Büyük Umutlar’ını okumaya başlar. Böylece kitabın kahramanı Pip bir anda Matilda’nın hayatına giriverir. Matilda bu ismi sahilde kumlara yazar ve deniz kabuklarıyla süsler. Ne ki Pip’e inanan sadece Matilda değildir. Ve savaşın kucağındaki bir adada renkli bir hayal gücü büyük bir tehlike olabilir.

 



Bay Pip 2012 Türkçe dublaj izle

Sesler 2014 film izle

Yönetmenliğini Marjane Satrapi n yaptığı Sesler , 2014 yılında çekildi ve 12 Şubat 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10 puan aldı. Başrollerinde Anna Kendrick, Gemma Arterton, Ryan Reynolds gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael R. Perry yazdı. Filmin konusu ise Reynolds, yıllardır bir kadının ilgisi için çırpınan sevimli ancak garip, küvet fabrikasında çalışan Jerry Hickfang rolünü canlandırıyor. İlişkileri aniden tehlikeli bir hal alınca Jerry’nin kötü ve konuşan kedisi ile iyiliksever ve konuşan köpeği kendisini nihai bir kurtuluşa götüren fantastik bir yola iter.

Not: 2 ödül

 



Sesler 2014 film izle

Masumiyet - Innocence 2014 Film izle

Yönetmenliğini Hilary Brougher n yaptığı Masumiyet , 2014 yılında çekildi ve 14 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.9/10 puan aldı. Başrollerinde Graham Phillips, Kelly Reilly, Sophie Curtis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hilary Brougher yazdı. Filmin konusu ise Bir kızın başına gelen ve ağır travmatik durumların anlatıldığı filmde halusülasyon gören öğrencilerin intiharları incelenmektedir.

 

 

 



Masumiyet - Innocence 2014 Film izle

’71 2014 Film izle

Yönetmenliğini Yann Demange n yaptığı ’71 , 2014 yılında çekildi ve 07 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3/10 puan aldı. Başrollerinde Jack O’Connell, Sam Reid, Sean Harris gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gregory Burke yazdı. Filmin konusu ise Ayaklanmayı bastırmaya çalışırken genç ve aklı karışık bir İngiliz askeri birliği tarafından Belfast’ın ölümcül sokaklarında unutlur.

 

Not: filmizlesene.com.tr çevirisidir.

1 Bafta film ödülü adaylığı – 5 diğer ödül ve 15 ödül adaylığı.

 



’71 2014 Film izle

Göç: Tanrılar ve Krallar - Exodus: Gods and Kings 2014 film izle

Yönetmenliğini Ridley Scott n yaptığı Göç: Tanrılar ve Krallar , 2014 yılında çekildi ve 12 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Ben Kingsley, Christian Bale, Joel Edgerton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Adam Cooper, Bill Collage Yönetmen: Ridley Scott yazdı. Filmin konusu ise Ünlü yönetmen Ridley Scott’ın yönetmenliğini yaptığı film, Hz. Musa’nın hayatının önemli dönüm noktalarını konu ediniyor. Tevrat’ın bazı bölümlerinden esinlenerek yazılan hikaye, Musa’nın doğumu ve Mısır kraliyet ailesi tarafından evlat edilişiyle başlıyor. Sonrasında ise firavuna baş kaldırıp Mısır’da köle olarak çalıştırılan İbraniler’i serbest bırakılmasını sağlamasıyla başlayan ve ölümüne kadar geçen sürece odaklanıyor.

Senaryosunu Bill Collage, Adam Cooper ve Steven Zaillian’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin başrollerini Christian Bale, Aaron Paul ve Ben Kingsley paylaşıyor.

Not: 2 ödül adaylığı



Göç: Tanrılar ve Krallar - Exodus: Gods and Kings 2014 film izle

Palyaço - Clown 2014 Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Jon Watts n yaptığı Palyaço , 2014 yılında çekildi ve 13 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9/10 puan aldı. Başrollerinde Eli Roth, Laura Allen, Peter Stormare gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christopher D. Ford yazdı. Filmin konusu ise Filmde; oğlunun doğum günü partisi için Palyaço kılığına giren sevgi dolu bir babanın, palyaço kıyafetinin onu şeytani bir yaratığa dönüştürmesi anlatılıyor.

 

 

 



Palyaço - Clown 2014 Türkçe Dublaj Film İzle

The Burning Dead 2015 Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Rene Perez n yaptığı The Burning Dead , 2015 yılında çekildi ve 12 Şubat 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 2.6/10 puan aldı. Başrollerinde Danny Trejo, Moniqua Plante, Thomas Downey gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jason Ancona, Jeff Miller yazdı. Filmin konusu ise Danny Trejo’nun başrolünde oynadığı filmde bir grup arkadaşın yanardağ içindeki lavlardan çıkan zombiler tarafından öldürülmek istenmesini anlatılıyor. Tek şansları onları yokedip hayatta kalmak olacaktır.

 

 

 



The Burning Dead 2015 Türkçe Dublaj Film İzle

Koşucu - The Jogger 2013 Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Casey Twenter n yaptığı Koşucu , 2013 yılında çekildi ve 05 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Cameron Richardson, Derek Phillips, Jason Wiles gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Casey Twenter, Jeff Robison yazdı. Filmin konusu ise Akşam koşusuna çıkan Paul, psikopat bir katil tarafından izlendiğini fark edince hayatı için koşmaya başlar.

 

 

 



Koşucu - The Jogger 2013 Türkçe Dublaj Film İzle

Akrep Kral 4: Güç Peşinde 2015 Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Mike Elliott n yaptığı Akrep Kral 4: Güç Peşinde , 2015 yılında çekildi ve 21 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.2/10 puan aldı. Başrollerinde Ellen Hollman, Victor Webster, Will Kemp gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael D. Weiss yazdı. Filmin konusu ise Akaadlı savaşçı Akrep Kral Mathayus Al-Moraad için bağlılık yemini etmiştir ve Kral Zakkour tarafından Lord Alcaman’ın Büyülü Vazosunu almak için arakadaşı Drazen ile göreve gönderilir. Drazen Mathayus’a ihanet eder ve onu ölüme terk edip babasının yanına döner. Mathayus verdiği sözü tutmak için Drazen’in peşine düşer. Yolculuğunda Norvania’lı Valina Raskov ve babasıyla tanışır ve maceraya birlikte devam ederler.



Akrep Kral 4: Güç Peşinde 2015 Türkçe Dublaj Film İzle

Goal of the Dead 2014 Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Benjamin Rocher n yaptığı Goal of the Dead , 2014 yılında çekildi ve 27 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10 puan aldı. Başrollerinde Alban Lenoir, Charlie Bruneau, Tiphaine Daviot gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Tristan Schulmann yazdı. Filmin konusu ise Enteresan bir konuya sahip olan bu yapımda, profesyonel ligde çok paralar kazandıktan sonra evine dönen Sam Lorit, hoş bir karşılama ve rutin bir kupa maçı beklemektedir. Ancak işler beklediği gibi olmaz bazı şeyler ters gider. Çünkü şehirde yayılan zombi salgını bütün oyuncuları etkilediği gibi onuda etkiledimi acaba.

 

 



Goal of the Dead 2014 Türkçe Dublaj Film İzle

10 Mart 2015 Salı

Arı Maya 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Alexs Stadermann n yaptığı Arı Maya , 2014 yılında çekildi ve 31 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde Jacki Weaver, Kodi Smit-McPhee, Noah Taylor gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Fin Edquist yazdı. Filmin konusu ise Dünyaya gözlerini yeni açan arı Maya çevresindeki diğer arılardan biraz farklıdır, onların aksine diğer arıların koyduğu kovan kurallarına uymaz. Kovanlarındaki arı sütü çalındığında bulundukları tepenin ilerisinde yaşayan yaban arılarından şüphelenirler ve Maya’nın da bu olayda suç ortağı olduğu düşünülmektedir. Maya en yakın arkadaşı Willy hariç kimseyi suçsuz olduğuna ikna edemez ve ikili yaban arılarının yaşadığı kovana doğru maceralı bir yolculuğa çıkar.



Arı Maya 2014 Türkçe Dublaj izle

Kanunsuzlar 2014 Yerli Film izle

Yönetmenliğini Barış Erçetin n yaptığı , 2014 yılında çekildi ve 19 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Bülent Çolak, Orhan Eskin, Umut Temizaş gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kerem Topuz yazdı. Filmin konusu ise Kısa yoldan zengin olmak isteyen kural tanımaz iki kafadarın macerası.

İso ve Cengo kısa yoldan para kazanmanın yollarını arayan iki arkadaştır. Aldıkları son iş aslında oldukça kolaydır. Sadece onlara verilen paketi başka bir şehre götürüp teslim etmek. Ama şeytan boş durmaz. Paketin içinde ne olduğunun merakı korkudan ağır basar. İşte bu noktada onlar için macera başlar..

 



Kanunsuzlar 2014 Yerli Film izle

Piramitin LanetiA 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Grégory Levasseur n yaptığı Piramitin Laneti , 2014 yılında çekildi ve 05 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10 puan aldı. Başrollerinde Ashley Hinshaw, Denis O’hare, James Buckley gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Daniel Meersand, Nick Simon yazdı. Filmin konusu ise Bir grup arkeolog Mısır çöllerinin derinliklerinde tarih öncesine ait bir piramit ortaya çıkarırlar. Piramidi inceledikçe, karanlıklarda kaybolup bir daha gün ışığını göremeyecekleri umutsuzluğuna kapılmaya başlarlar.

Bir süre sonra sadece kapana kısılmadıklarını, aynı zamanda birer av olduklarını anlarlar.

 



Piramitin LanetiA 2014 Türkçe Dublaj izle

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Francis Lawrence n yaptığı Açlık Oyunları: Alaycı Kuş , 2014 yılında çekildi ve 21 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10 puan aldı. Başrollerinde Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Peter Craig Yönetmen: Francis Lawrence yazdı. Filmin konusu ise Tüm zorluklara rağmen, Katniss Everdeen iki kez Açlık Oyunları’ndan sağ çıkmayı başarmıştır. Ama kanlı arenadan sağ salim çıkmayı başarmış olsa da, hala güvende değildir. Capitol öfkelidir. Capitol intikam istiyordur. Geride kalanların bedelini kim ödeyecek? Katniss. Daha da kötüsü, Başkan Snow hiç kimsenin güvende olmadığını da açıkça belirtmiştir. Ne Katniss’in ailesi, ne arkadaşları ne de 12. Mıntıka’daki insanlar, hiç kimse güvende değildir. Suzanne Collins’in çığır açan Açlık Oyunları üçlemesinin etkileyici ve akıldan çıkmayacak nitelikteki final bölümü yılın en çok konuşulan kitaplarından biri olacak gibi görünüyor.

Not: 1 Golden Globe adaylığı. – 1 diğer ödül ve 3 ödül adaylığı



Açlık Oyunları: Alaycı Kuş 2014 Türkçe Dublaj izle

Karabasan 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Jennifer Kent n yaptığı Karabasan , 2014 yılında çekildi ve 15 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Daniel Henshall, Essie Davis, Noah Wiseman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jennifer Kent Yönetmen: Jennifer Kent yazdı. Filmin konusu ise Kocasını trafik kazasında kaybettikten sonra yedi yaşındaki oğlu Samuel ile bir başına kalan Amelia’nın, bir gün oğlunun kitapları arasında Mister Babadook adlı esrarengiz bir kitabı bulmasıyla birlikte baş gösteren gizemli olaylara yönelen film, çoğunlukla Rosemary’nin Bebeği ile kıyaslanıyor! Yavaş yavaş dengesizleşen ve karanlığa çekilen oğlunu geri kazanmaya çalışan Amelia’nın, oğlunu etkileyen doğaüstü bir varlıkla giriştiği mücadeleyi anlatan filmin başrollerinde Essie Davis ve etkileyici performansıyla adından söz ettiren çocuk oyuncu Noah Wiseman yer alıyor!

Not: 16 ödül ve 7 ödül adaylığı.



Karabasan 2014 Türkçe Dublaj izle

Lise Macerası 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Dan Beers n yaptığı Lise Macerası , 2014 yılında çekildi ve 07 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10 puan aldı. Başrollerinde Alan Tudyk, Craig Roberts, Katie Findlay gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dan Beers yazdı. Filmin konusu ise Bekaretini doğru yoldan kaybedene kadar tekrar tekrar kaybetmek zorunda kalan bir lise öğrencisinin hikayesini izliyoruz.

 

 

 



Lise Macerası 2014 Türkçe Dublaj izle

Pusu - Ambushed 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Giorgio Serafini n yaptığı Pusu , 2013 yılında çekildi ve 23 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.8/10 puan aldı. Başrollerinde Dolph Lundgren, Randy Couture, Vinnie Jones gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Agustin yazdı. Filmin konusu ise Giorgio Serafini’nin yönetmenliğini yaptığı, Agustin tarafından kaleme alınan 2013 aksiyon ve gerilim filmi. Orta düzey uyuşturucu satıcıları Eddi ve Frank ile onların tedarikçisi Madsen toplantı yaparlar. Frank Madsen’i öldürür ve elindeki kokaini alır. Eddie bu olaydan önce heyecan duyar sonra da heyecanı endişeye döner. Doğruca uyuşturucu baronu Vincent Camastra ya giderler. Yerel polis Jack Reiley cinayeti araştırır, DEA ajanı Maxell de uyuşturucu konusunu araştırmaya başlar…



Pusu - Ambushed 2013 Türkçe Dublaj izle

Seni Seviyorum Adamım 2014 Yerli Film izle

Yönetmenliğini Biray Dalkıran n yaptığı , 2014 yılında çekildi ve 21 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.3/10 puan aldı. Başrollerinde Barış Kılıç, Gizem Karaca, Yıldız Kültür gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gökhan Horzum yazdı. Filmin konusu ise Berk Ataman, müzik yapımcısı olarak parlak yıllarını geride bırakmıştır. Mesleğinde soğuyan Berk, krizin etkilerini silmek için Kıbrıs’ta bir sahil kasabasında hayatını sürdürmeye karar vermiştir. Gönül işleriyle de arasının iyi olmadığından yaşadıklarından sonra artık emindir. 13 yılını bu şekilde sakin, huzurlu ve yalnız bir şekilde geçirmiştir. Evi ve teknesi hayatındaki en önemli iki şeydir, başka bir derdi de yoktur. Ta ki Ezel ile tanışana kadar… Ezeli her anını dolu dolu yaşayan, yetenekli, neşeli ve heyecanlı ruhuyla Berk’in karanlığa gömülen dünyasını aydınlatmaya başlar. Ancak bu aydınlık yeni bir karanlığı da beraberinde getirecektir. Çünkü Ezel ile ilgili alacağı bir haber ikilinin aşkını büyük bir sınavdan geçirecektir.



Seni Seviyorum Adamım 2014 Yerli Film izle

Bay Heineken’i Kaçırmak 2015 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Daniel Alfredson n yaptığı Bay Heineken’i Kaçırmak , 2015 yılında çekildi ve 3 Nisan 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10 puan aldı. Başrollerinde Anthony Hopkins, Jim Sturgess, Sam Worthington gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Peter R. de Vries, William Brookfield Yönetmen: Daniel Alfredson yazdı. Filmin konusu ise Kidnapping Mr. Heineken, beş parasız kalan bir grup gencin büyük markası Heineken‘in büyük patronu Alfred “Freddy” Heineken’i kaçırma planını konu almaktadır. Filmin başrollerinde 21, One Day ve Cloud Atlas filmlerinden tanıdığımız Jim Sturgess; Avatar, Clash of Titans ve Terminator: Salvation gibi filmlerden tanıdığımız Sam Worthington ve böyle filmlerin adamı olan tabii ki Anthony Hopkins yer almaktadır. Film bir yandan kaçırmayı konu alıp Aksiyonu işlerken bir yandan da aslında “Abiii ne kadar çok para var o adamda sen biliyo musun!” cümlesinin manevi anlamda ne kadar boş olduğunu, Freddy’nin ne kadar kötü durumda olduğunu göstererek de Dramı işlemektedir.



Bay Heineken’i Kaçırmak 2015 Türkçe Dublaj izle

Göz – Origins 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Mike Cahill n yaptığı Göz – Origins , 2014 yılında çekildi ve 19 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3/10 puan aldı. Başrollerinde Astrid Berges-frisbey, Michael Pitt, Steven Yeun gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mike Cahill yazdı. Filmin konusu ise “Another Earth” filminin senaristi ve yönetmeni Mike Cahill kariyerinin üçüncü filmi “I Origins” ile Sundance’te yerini alacak ve ödül için yarışacak. Film, moleküler biyoloji alanında çalışan bir adamla onun partnerinin laboratuvarlarında toplumu değiştirecek bir buluşa imzalarını atmaya çalışmalarını anlatacak ve görünüşe göre dinle bilimi karşı karşıya getirecek.

 



Göz – Origins 2014 Türkçe Dublaj izle

Appleseed Alpha 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Shinji Aramaki n yaptığı Appleseed Alpha , 2014 yılında çekildi ve 22 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10 puan aldı. Başrollerinde David Matranga, Elizabeth Bunch, Luci Christian gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Marianne Krawczyk yazdı. Filmin konusu ise Bu animasyon filminde genç kadın asker Deunan ve onun cyborg ortağı Briareos insanlığın gelecek umudu için efsanevi Olympus şehrini arıyorlar..

 

 

 



Appleseed Alpha 2014 Türkçe Dublaj izle

3 Mart 2015 Salı

Love Rosie 2014 Film izle

Yönetmenliğini Christian Ditter n yaptığı Love Rosie , 2014 Tür: Komedi, Romantik yılında çekildi ve 06 Mart 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4/10 puan aldı. Başrollerinde Christian Cooke, Lily Collins, Sam Claflin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Rosie ve Alex 5 yaşından beri birbirlerinin en iyi dostu olmuştur; bu yüzden aralarında aşka ve sevgili olmaya dair hiçbir ihtimal olmamıştır. Ama ne zaman olay sevgili seçimlerine gelse, birbirlerinin en büyük düşmanı olmuşlardır. 18 yaşında yapılan bir seçim, kaçırılan bir fırsat ise hayatlarını bambaşka yönlere sürükler. Ama aralarındaki bağ, kilometrelerce mesafeye, akıp giden zamana yenilmez. Bu arada hayal kırıklıklarıyla sonuçlanan ilişkiler, evlilikler, boşanmalar da cabası… Birbirlerini yeniden bulduklarında ikinci bir şansları olacak mı yoksa her şey için çok mu geç kaldılar?

Cecelia Ahern’in “Where Rainbows End” adlı çok satan romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Christian Ditter üstlenirken, oyuncularda Sam Claflin ve Lily Collins başrolleri paylaşıyor.



Love Rosie 2014 Film izle

American Muscle 2014 Film izle

Yönetmenliğini Ravi Dhar n yaptığı American Muscle , 2014 yılında çekildi ve 30 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.9/10 puan aldı. Başrollerinde Nick Principe, Robin Sydney, Todd Farmer gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Fallon yazdı. Filmin konusu ise John Falcon cezaevinde işlemediği bir suç yüzünden 10 yıl yatmıştır.Onu oraya gönderen bir el vardır, her birinden intikam almak için 24 saati vardır.

 

 

 

 



American Muscle 2014 Film izle

Inherent Vice 2014 Film izle

Yönetmenliğini Paul Thomas Anderson n yaptığı Inherent Vice , 2014 yılında çekildi ve 09 Aralık 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10 puan aldı. Başrollerinde Joaquin Phoenix, Josh Brolin, Owen Wilson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul Thomas Anderson Yönetmen: Paul Thomas Anderson yazdı. Filmin konusu ise 1980’lerin sonlarında Los Angeles’ta geçen hikayede özel dedektif Doc Sportello’nun aldığı son iş her zamankinden daha zor. Zira uzun zamandır görmediği eski sevgilisi yakın zamanda kayıplara karışmış ve kendisinden bu davayı çözmesi istenmiştir. Sportello davanın içine girdikçe işler daha da karmaşık bir hal alır ve bir noktadan sonra gizemin çözülmesi, asıl hedefi olmaktan çıkar…

Thomas Pynchon’ın romanından sinemaya uyarlanan filmi yazıp yöneten isim Boogie Nights, Magnolia, There Will Be Blood ve The Master gibi başarılı filmlere imza atan Paul Thomas Anderson. Filmin başrollerinde ise Jena Malone, Joaquin Phoenix, Josh Brolin ve Reese Witherspoon gibi ünlü isimler yer alıyor.

Not: 2 Oscar adaylığı – 19 diğer ödül ve 48 ödül adaylığı.



Inherent Vice 2014 Film izle

Böcek 2013 Yerli Film izle

Yönetmenliğini Bora Tekay n yaptığı , 2013 yılında çekildi ve 19 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10 puan aldı. Başrollerinde Barış Yılmaz Gündüz, Leyla Yüngül, Uğur Bilgin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bora Tekay yazdı. Filmin konusu ise Fasülye filminin yönetmen ve senaristinden, “karşınızda en özgün Türk komedisi” sloganıyla 2013’te vizyona giren yerli film…

 

 

 

 



Böcek 2013 Yerli Film izle

The Samaritan 2012 Türkçe DUblaj film izle

Yönetmenliğini David Weaver n yaptığı Şefkatli – Fury , 2012 yılında çekildi ve 03 Mart 2012 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10 puan aldı. Başrollerinde Luke Kirby, Ruth Negga, Samuel L. Jackson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Elan Mastai yazdı. Filmin konusu ise Cezaevinde yirmi yıl yattıktan sonra dışarı çıkan Foley (Samuel L. Jackson) artık eski o kirli hayatını geride bırakarak o yasadışı işlere tövbe etmiştir. Yeni bir hayata başlamaya çalışan Foley Iris (Ruth Negga) işimli çok güzel bir kadınla tanışmaktadır. ancak işler istediği gibi gitmez ve geçmişi sürekli peşinde rahatsız etmektedir.

 

Not: 3 ödül adaylığı

 



The Samaritan 2012 Türkçe DUblaj film izle

Alexander ve Felaket Korkunç Berbat Çok Kötü Bir Gün 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Miguel Arteta n yaptığı Alexander ve Felaket Korkunç Berbat Çok Kötü Bir Gün , 2014 yılında çekildi ve 07 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde Ed Oxenbould, Jennifer Garner, Steve Carell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rob Lieber yazdı. Filmin konusu ise Alexander saçında bir sakızla uyanır ve gün boyunca başına gelen her şey daha da kötüye gidecektir… Yönetmenliğini Miguel Arteta’nın üstlendiği filmin senaryosunu Judith Viorst’un kitabından uyarlayanlar ise Lisa Cholodenko ve Rob Lieber. Bol kahkaha içeren aile komedisinin kadrosunda ise Jennifer Garner, Steve Carell ve Bella Thorne başrolleri çekiyor.

 

Not: 1 ödül ve 3 ödül adaylığı.



Alexander ve Felaket Korkunç Berbat Çok Kötü Bir Gün 2014 Türkçe Dublaj izle

Takip - The Rover 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini David Michôd n yaptığı Takip , 2014 yılında çekildi ve 04 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. Avustralya ve ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10 puan aldı. Başrollerinde Guy Pearce, Robert Pattinson, Scoot McNairy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joel Edgerton yazdı. Filmin konusu ise Batı ekonomisinin çöküş yaşamasının on yıl ardından, Avustralya madenleri halen daha aktiftir; canlı kalmayı başaran endüstri, umutsuz ve tehlikeli adamların hedefi olmuştur. Eric, böyle bir suç örgütü tarafından soyulur ve böylesine zor bir zamanda tüm varlığı olan arabasını kaybeder. Kanun ya da yasanın kalmadığı bu yerde artık aklındaki tek düşünce intikamdır. Çeteyi bulmak üzere yola çıkar, ancak bulabildiği tek kişi yaralanınca yarı yolda bırakılan, yarım akıllı Rey olur. İki adam bir araya gelir ve sonuçlarını kendilerinin dahi hayal edemeyeceği bir yolculuğa çıkarlar.



Takip - The Rover 2014 Türkçe Dublaj izle