28 Nisan 2015 Salı

Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi Yerli film izle

Yönetmenliğini Onur Ünlü n yaptığı Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi (2011) Yerli Film İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Onur Ünlü yazdı. Filmin konusu ise Celal Tan ünlü bir anayasa profesörüdür.Herkeze örnek harika bir kişiliği vardır.Kısa bir zaman sonra eşini kaybeder ve hayatını kurtaran öğrencisi ile evlenir.65.yaş gününü kutlamak için ailesi sürpriz parti düzenler.Fakat kutlama öncesindeki büyük olay hayatını tamamen değiştirir.İyi seyirler.



Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi Yerli film izle

Zoraki Tatil – Four Christmases 2008 türkçe film izle

Yönetmenliğini Seth Gordon n yaptığı Zoraki Tatil – Four Christmases (2008) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Matt Allen , Caleb Wilson yazdı. Filmin konusu ise Kimse tatilleri Brad ve Kate’ten daha çok sevemez. Her Aralık ayının 25’inde, San Francisco üst tabakasına mensup bu mutlu ama evli olmayan çift, tanışmalarından bu yana her sene sürdürdükleri bir tatil geleneğine kucak açarlar: Güneşli, egzotik bir yerde, rahatlatıcı, eğlence dolu bir gezi için ailelerini geride bırakırlar.



Zoraki Tatil – Four Christmases 2008 türkçe film izle

Sülün Katilleri – The Absent One 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Mikkel Nørgaard n yaptığı Sülün Katilleri – The Absent One (2014) İzle , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1/10  puan aldı. Başrollerinde David Dencik, Fares Fares, Nikolaj Lie Kaas gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mikkel Nørgaard yazdı. Filmin konusu ise Bir lisede, ikiz” />



Sülün Katilleri – The Absent One 2014 Türkçe Dublaj izle

Ölümcül Sistem – Debug 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini David Hewlett n yaptığı Ölümcül Sistem – Debug (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.4/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Hewlett yazdı. Filmin konusu ise 2014 Kanada yapımı olan Debug filmi vizyona girdiği günden beri konusu ile dikkatleri üzerine topluyor. Baş rollerinde Jason Momoa, Tenika Davis ve Adrian Holmes gibi isimlerin yer aldığı filmin senaryosu ve yönetmenliği David Hewlett’a aittir.Filmde; Günümüzden oldukça yaygınlaşan bilgisayar dehaları namı diğer hackerlar. Oldukça zorlu bir olayla karşı karşıyadır. İnsan yaşamını tehdit eden yapay zeka bir robot tüm insanlığın etkileneceği bir virüsü gündem konusu yapmıştır. Bu virüsü çözeceklerine inanan 6 hacker, üst düzey donanımlı bir gemiye gönderilecektir.



Ölümcül Sistem – Debug 2014 Türkçe Dublaj izle

Meddah 2014 Yerli Film İzle

Yönetmenliğini Batur Emin Akyel n yaptığı Meddah (2014) Yerli Film İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Batur Emin Akyel yazdı. Filmin konusu ise Aziz, eskiden çok meşhur bir tiyatro oyuncusuyken şimdilerde otel odalarında etrafındaki bir iki dostunun yardımlarıyla yaşamaya çalışan yaşlı bir adamdır. Arada sırada vefalı bir insan olan organizatör Veli’nin ayarladığı gösterilerde meddahlık yaparak kazandığı üç beş kuruş para da ancak otel parasını karşılamaktadır.Hızlı yaşadığı hayat Aziz’in tüm vücudunu özellikle de kalbini fazlaca yormuştur. Fazla yaşayacak zamanı olmadığının farkında olan Aziz geçmişinde yaptığı bir hata yüzünden çektiği vicdan azabını dindirmek, af dilemek üzere son yolculuğuna çıkar. Veli’ye yalvararak dahil olduğu turne ekibi ile çıktığı bu yolculuğun gerçek sebebini Aziz dışında kimse bilmemektedir.



Meddah 2014 Yerli Film İzle

Bire Bir – One On One 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Kim Ki-duk n yaptığı Bire Bir – One On One (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kim Ki-duk yazdı. Filmin konusu ise 9 Mayıs tarihinde, lise öğrencisi bir kız vahşice öldürülür. Bunun üzerine kendilerine ‘Gölge’ ismini veren bir terör örgütünün 7 üyesi cinayetin 7 şüphelisine bir saldırı düzenlerler ve onları yakalayıp sorgulamaya başlarlar ama öldürülen genç kızın cinayetinin ardında yatanlar çok daha karmaşıktır.



Bire Bir – One On One 2014 Türkçe Dublaj izle

26 Nisan 2015 Pazar

The Sublime And Beautiful 2014 Film İzle

Yönetmenliğini Blake Robbins n yaptığı The Sublime And Beautiful (2014) Altyazılı İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Blake Robbins yazdı. Filmin konusu ise David Conrad üniversitede çapkın bir profesördür ve Kansas’ın küçük bir kasabasında eşi Kelly ve üç çocuğuyla ikamet etmektedir. Noel’den önceki gece büyük trajedi başlarına gelmeden önce David ve Kelly’nin evliliği sarsılmaya çoktan başlamıştı. David’in intikam arzusu onu alışılmadık bir duruma sürüklemesiyle birlikte kendine ” Ne Bağışlanabilinir ki ? ” sorusunu sormaktadır.



The Sublime And Beautiful 2014 Film İzle

Koş Diego Koş: Büyük Panda Macerası 2015 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini n yaptığı Koş Diego Koş: Büyük Panda Macerası (2015) İzle , 2015 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Okula başlayacak olan çocuklar için oldukça eğitici ve öğretici bir animasyon.Su aygırı ve öküzkakan ın macera



Koş Diego Koş: Büyük Panda Macerası 2015 Türkçe Dublaj izle

Tell 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini J.M.R. Luna n yaptığı Tell (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu – yazdı. Filmin konusu ise Tell arkadaşları ile beraber bir banka soygunu planı yapar. Ancak Tell daha sonra bu plana dahil olmak istemez. Sevgilisi Beverly ise onu bu durumdan kurtarmak için başka bir plan yapacaktır..İyi seyirler.



Tell 2014 Türkçe Dublaj izle

Cesur Tom: Sihirli Ayna 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Ernesto Padrón Blanco n yaptığı Cesur Tom: Sihirli Ayna – Menique y el espejo mágico (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.0/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu – yazdı. Filmin konusu ise Yaşından büyük cesarete sahip olan Tom ,sihirli dünyada büyük bir büyüye maruz kalan krallığı kurtarır.Krallığını kurtaran Tom krallığın prensesinin kalbini fethetmek için büyük mücadele verir.İyi seyirler.



Cesur Tom: Sihirli Ayna 2014 Türkçe Dublaj izle

Kaşif Dora Büyük Doğum Günü Macerası 2015 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini n yaptığı Kaşif Dora Büyük Doğum Günü Macerası – Dora’s Big Birthday Adventure (2015) İzle , 2015 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Dilek Kristali ve haydi dilek cücesini bulmak için yola çıkan Dora ve maymun arkadaşı büyük maceralara yelken açarlar.Bu” />



Kaşif Dora Büyük Doğum Günü Macerası 2015 Türkçe Dublaj izle

25 Nisan 2015 Cumartesi

Boyun Eğmez – Unbroken 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Angelina Jolie n yaptığı Boyun Eğmez – Unbroken (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joel Coen , Ethan Coen , Richard LaGravenese , William Nicholson yazdı. Filmin konusu ise Louis Zamperini, Amerikalı bir uzun mesafe koşucusudur. ABD Olimpiyat Takımında ülkesini 1936’da Berlin’de düzenlenen Olimpiyat oyunlarında temsil eder. Dereceye girip madalya kazanamaz ama müthiş bir final performansı ortaya koyar. Öyle ki Adolf Hitler kendisiyle tanışmak ister. 4 yıl sonra Zamperini, Tokyo’daki Olimpiyat oyunlarında favori isimlerden biridir. Fakat o seneki Olimpiyatlar II. Dünya Savaşı’nın patlak vermesiyle iptal edilir ve Zamperini savaşta gönüllü olarak görev alır. Pasifik’te geçirilen bir kaza sonrası iki silah arkadaşıyla hayatta kalmayı başarır ve 47 gün sürecek bir yaşam mücadelesi verirler. Ne var ki kendilerini kurtaranlar düşman taraf olan Japon Deniz Kuvvetleridir ve kurtardıkları savaş esirlerine işkence yapmaktan da geri kalmazlar… NOT:Not: 3 Oscar adaylığı – 10 diğer ödül ve 22 ödül adaylığı. Harika bir film sizlerle. Film yönetmeni ( Angelina Jolie) iyi seyirler diliyor.



Boyun Eğmez – Unbroken 2014 Türkçe Dublaj izle

23 Nisan 2015 Perşembe

Fransız Usulü Boşanma – L’ex De Ma Vie 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Dorothée Sebbagh n yaptığı Fransız Usulü Boşanma – L’ex De Ma Vie (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.8/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dorothée Sebbagh yazdı. Filmin konusu ise Daha kolay boşanacaklarını düşünerek Paris’e gitmeye karar veren Ariane ve Nino’nun planları hiç de umdukları gibi gitmeyecektir.Geraldine Nakache, Cannes ve Venedik gibi festivallerden ödüllü Kim Rossi Stuart ve Pascal Demolon’u izlediğimiz eğlenceli filmin yönetmen koltuğunda ise, senaryoyu da kaleme alan Dorothee Sebbagh oturuyor.



Fransız Usulü Boşanma – L’ex De Ma Vie 2014 Türkçe dublaj izle

İstediğimde Bırakırım – I Can Quit Whenever I Want 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Sydney Sibilia n yaptığı İstediğimde Bırakırım – I Can Quit Whenever I Want (2014) İzle , 2014,İtalya yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1/10  puan aldı. Başrollerinde Edoardo Leo, Guglielmo Poggi, Katsiaryna Shulha, Libero De Rienzo, Lorenzo Lavia, Luca Vecchi, Majlinda Agaj, Nadir Caselli, Neri Marcorè, Paolo Calabresi, Pietro Sermonti, Sergio Solli, Stefano Fresi, Valeria Solarino, Valerio Aprea gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrea Garello, Sydney Sibilia, Valerio Attanasio yazdı. Filmin konusu ise Hayatını zorlukla kazanan bir kimyager ve araştırmacı akademisyen, üniversitedeki bütçe kesintileri nedeniyle işten atılır. Öğrencilerinden biriyle konuşurken, uyuşturucunun ne kadar karlı bir iş olduğunu fark eder. Başarılı kimyager, yasadışı olmayan bir uyuşturucu imal eder ve kendi gibi parasız veya işsiz bir grup arkadaşıyla birlikte bu maddeyi piyasaya sürer. Ancak ekip çok para kazanmaya başladığı an işler sarpa sarar.



İstediğimde Bırakırım – I Can Quit Whenever I Want 2014 Türkçe dublaj izle

Comet 2014 Film izle

Yönetmenliğini Sam Esmail n yaptığı Comet (2014) Altyazılı İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sam Esmail yazdı. Filmin konusu ise Kimberly ve Dell çiftinin 6 yıllık imrendirici ilişkilerini ,her ne kadar herşey yolunda gitse de tartişmaları konu edinen bir yapım.İyi seyirler.



Comet 2014 Film izle

Waar 2013 film izle

Yönetmenliğini Bilal Lashari n yaptığı Waar (2013) Altyazılı İzle , 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.7/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hassan Waqas Rana yazdı. Filmin konusu ise Ülkenin terör ile büyük mücadelesi büyük bir sorun haline gelmiştir.Gerçek bir hikayeden esinlenerek yapılan film ,Pakistan`ın ilk bütçeli filmidir.İyi seyirler.



Waar 2013 film izle

Yedinci Oğul – Seventh Son 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Sergey Bodrov n yaptığı Yedinci Oğul – Seventh Son (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joseph Delaney , Matt Greenberg yazdı. Filmin konusu ise 17.Yüzyıllarda Spook isimli öğretimci Genç Thomas`a asi ve cani yaratıklara karşı güçlerini kullanmayı ve ustaca savaşmayı öğretir.Thomas`ın ustasından öğrendiği yetenekleri sergilemesi`nin zamanı gelmiştir. Savaş ustası Spook o gün köyden uzaktadır. Gizemli anne Malki hücreden kaçınca , Thomas elinden geleni yapmak için hazırdır. İyi seyirler diliyoruz



Yedinci Oğul – Seventh Son 2014 Türkçe Dublaj izle

Erkek Fatma – Tomboy 2011 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Céline Sciamma n yaptığı Erkek Fatma – Tomboy (2011) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4/10  puan aldı. Başrollerinde Zoé Héran , Malonn Lévana , Jeanne Disson , Sophie Cattani , Mathieu Demy , Yohan Vero , Noah Vero , Cheyenne Lainé , Rayan Boubekri , Christel Baras , Valérie Roucher gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Céline Sciamma yazdı. Filmin konusu ise Laure henuz 10 yaşındadır ve oğlan çocuklarına çok fazla benzemesinden dolayı ailesi onun erkek kıyafetleri giymesine mudahele etmez.Bigun yeni bir mahalleye taşınırlar ve orada şirin bir kızla tanışır kız adını sorduğunda Laure isminin Mickael olduğunu söyler yalan söylemekle kalmaz bu oyuna kardeinide alet eder ama hiç bişey onun düşündüğü gibi gitmeyecektir.



Erkek Fatma – Tomboy 2011 Türkçe Dublaj izle

22 Nisan 2015 Çarşamba

Set Fire to the Stars 2014 film izle

Yönetmenliğini Andy Goddard n yaptığı Set Fire to the Stars , 2014 yılında çekildi ve 23 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10 puan aldı. Başrollerinde Celyn Jones, Elijah Wood, Kelly Reilly gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andy Goddard, Celyn Jones yazdı. Filmin konusu ise Dylan Thomas’ın biyografik öyküsünün anlatıldığı filmde, 1950’li yılların atmosferi siyah beyaz bir biçimde karşımıza çıkıyor. Film, romantizm ve modernizm akımlarından etkilenen ve 20. yüzyılın en etkili şairlerinden biri olrak gösterilen Dylan Thomas ve onun şair arkadaşı John Malcolm Brinnin arasındaki ilişkiyi ele almaktadır.

Not: 2 ödül adaylığı.

 



Set Fire to the Stars 2014 film izle

The Wedding Ringer 2014 film izle

Yönetmenliğini Jeremy Garelick n yaptığı The Wedding Ringer , 2015 yılında çekildi ve 16 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10 puan aldı. Başrollerinde Josh Gad, Kaley Cuoco-Sweeting, Kevin Hart gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jay Lavender, Jeremy Garelick yazdı. Filmin konusu ise Kayınpeder ve kayınvalidesini etkilemesi gereken utangaç ve genç bir damat, kendisine yardımcı olması için bi sağdıç kiralar.

 

Not: 1 ödül ve 1 ödül adaylığı.

 



The Wedding Ringer 2014 film izle

Gizli Kusur - Inherent Vice 2014 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Paul Thomas Anderson n yaptığı Gizli Kusur , 2014 Tür: Komedi, Suç, Dram, Gizem, Romantik yılında çekildi ve 09 Aralık 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Joaquin Phoenix, Josh Brolin, Owen Wilson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul Thomas Anderson Yönetmen: Paul Thomas Anderson yazdı. Filmin konusu ise 1980’lerin sonlarında Los Angeles’ta geçen hikayede özel dedektif Doc Sportello’nun aldığı son iş her zamankinden daha zor. Zira uzun zamandır görmediği eski sevgilisi yakın zamanda kayıplara karışmış ve kendisinden bu davayı çözmesi istenmiştir. Sportello davanın içine girdikçe işler daha da karmaşık bir hal alır ve bir noktadan sonra gizemin çözülmesi, asıl hedefi olmaktan çıkar…

Thomas Pynchon’ın romanından sinemaya uyarlanan filmi yazıp yöneten isim Boogie Nights, Magnolia, There Will Be Blood ve The Master gibi başarılı filmlere imza atan Paul Thomas Anderson. Filmin başrollerinde ise Jena Malone, Joaquin Phoenix, Josh Brolin ve Reese Witherspoon gibi ünlü isimler yer alıyor.

Not: 2 Oscar adaylığı – 19 diğer ödül ve 48 ödül adaylığı.



Gizli Kusur - Inherent Vice 2014 Türkçe DUblaj izle

Zirvedeki Beş - Top Five 2014 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Chris Rock n yaptığı Zirvedeki Beş , 2014 yılında çekildi ve 12 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10 puan aldı. Başrollerinde Chris Rock, Gabrielle Union, Rosario Dawson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Chris Rock Yönetmen: Chris Rock yazdı. Filmin konusu ise Andre lafını/küfrünü esirgemeyen çılgın bir komedyendir. Ama reality şov sunucusu seksi nişanlısı, düğünlerinin televizyondan yayınlanacağını söyleyince Andre, saygın bir televizyoncudan “ciddi bir aktör” olmanın püf noktalarını öğrenmek için harekete geçer.

Hollywood dünyasının pek çok ünlü isminin yer aldığı filmde senaristliği, yönetmenliği ve başolü ünlü oyuncu Chris Rock üstlenirken, kendisine kadroda Adam Sandler, Rosario Dawson, Kevin Hart, Gabrielle Union, Ben Vereen, Whoopi Goldberg ve Jerry Seinfeld gibi ünlü isimler eşlik ediyor.

Not: 6 ödül ve 15 ödül adaylığı.



Zirvedeki Beş - Top Five 2014 Türkçe DUblaj izle

Bataklık - 2014 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Alberto Rodríguez n yaptığı Bataklık , 2014 yılında çekildi ve 26 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4/10 puan aldı. Başrollerinde Javier Gutiérrez, María Varod, Raúl Arévalo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rafael Cobos yazdı. Filmin konusu ise Bataklıkta bir seri katil dolaşmaktadır. Zıt kutuplar gibi görünen iki cinayet dedektifi, aralarındaki farklılıkları bir kenara bırakmalı ve daha fazla genç kadın hayatını kaybetmeden, katili bir an önce adalete teslim etmelidir.

 

Not: 3 ödül ve 33 ödül adaylığı.

 



Bataklık - 2014 Türkçe DUblaj izle

İstediğimde Bırakırım - I Can Quit Whenever I Want 2014 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Sydney Sibilia n yaptığı İstediğimde Bırakırım , 2014 yılında çekildi ve 06 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1/10 puan aldı. Başrollerinde Edoardo Leo, Valeria Solarino, Valerio Aprea gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Valerio Attanasio yazdı. Filmin konusu ise Hayatını zorlukla kazanan bir kimyager ve araştırmacı akademisyen, üniversitedeki bütçe kesintileri nedeniyle işten atılır. Öğrencilerinden biriyle konuşurken, uyuşturucunun ne kadar karlı bir iş olduğunu fark eder.

Başarılı kimyager, yasadışı olmayan bir uyuşturucu imal eder ve kendi gibi parasız veya işsiz bir grup arkadaşıyla birlikte bu maddeyi piyasaya sürer. Ancak ekip çok para kazanmaya başladığı an işler sarpa sarar.

Not: 5 ödül ve 22 ödül adaylığı.



İstediğimde Bırakırım - I Can Quit Whenever I Want 2014 Türkçe DUblaj izle

Fransız Usulü Boşanma 2014 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Dorothée Sebbagh n yaptığı Fransız Usulü Boşanma , 2014 yılında çekildi ve 25 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.8/10 puan aldı. Başrollerinde Géraldine Nakache, Kim Rossi Stuart, Pascal Demolon gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Fanny Chesnel yazdı. Filmin konusu ise Daha kolay boşanacaklarını düşünerek Paris’e gitmeye karar veren Ariane ve Nino’nun planları hiç de umdukları gibi gitmeyecektir.Geraldine Nakache, Cannes ve Venedik gibi festivallerden ödüllü Kim Rossi Stuart ve Pascal Demolon’u izlediğimiz eğlenceli filmin yönetmen koltuğunda ise, senaryoyu da kaleme alan Dorothee Sebbagh oturuyor.

 



Fransız Usulü Boşanma 2014 Türkçe DUblaj izle

New York’a Hoşgeldiniz - Welcome to New York 2014 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Abel Ferrara n yaptığı New York’a Hoşgeldiniz , 2014 Tür: Dram yılında çekildi ve 31 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.3/10 puan aldı. Başrollerinde Drena De Niro, Gérard Depardieu, Jacqueline Bisset gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Abel Ferrara Yönetmen: Abel Ferrara yazdı. Filmin konusu ise Dünyanın en güçlü insanlarından biri olan Mr. Deveraux, her gün trilyonlarla oynar ve ülkelerin ekonomik kaderlerini bir nevi elinde tutar. Deveraux’un en büyük hayali bir gün dünyayı değiştirmektir. Ancak seks maceraları sonunda başına onaramayacağı bir dert açar. Uluslararası bir skandalın baş aktörü haline gelmiştir ve durum gücünü, parasını ve şöhretini yerle bir eder.

Film, IMF’nin eski Fransız başkanı Dominique Strauss-Kahn’ın hayatı ve 2011 yılında karıştığı skandalın hikayesinden esinlenilerek oluşturulan yapıtın yönetmeni Abel Ferrara; başrolleri ise Gérard Depardieu, Jacqueline Bisset ve Anne Sinclair paylaşıyor.



New York’a Hoşgeldiniz - Welcome to New York 2014 Türkçe DUblaj izle

19 Nisan 2015 Pazar

Let Us Prey 2014 Film izle

Yönetmenliğini Brian O’Malley n yaptığı Let Us Prey , 2014 yılında çekildi ve Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10 puan aldı. Başrollerinde Bryan Larkin, Liam Cunningham, Pollyanna McIntosh gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Cairns yazdı. Filmin konusu ise Ücra bir polis karakolunda, gizemli bir yabancı herkesin aklını ve ruhunu ele geçirmeye çalışıyor.

 

Not: filmizlesene.com.tr çevirisidir. 2 ödül ve 2 ödül adaylığı.

 

 



Let Us Prey 2014 Film izle

Avın Ötesinde - Beyond the Reach 2014 Film izle

Yönetmenliğini Jean-Baptiste Léonetti n yaptığı Avın Ötesinde , 2014 yılında çekildi ve 06 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8/10 puan aldı. Başrollerinde Jeremy Irvine, Martin Palmer, Michael Douglas gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Robb White yazdı. Filmin konusu ise Oyunu kurallarına göre oynayan iş adamı Madec ve çaylak yardımcısı Ben, rakiplerine karşı tehlikeli bir oyun oynarlar. bu avcılık gezisi Mojave Çölü ne taşınır ve esaslı bir kovalamacaya dönüşür…

Robb White ın romanından uyarlanan filmin yönetmeni Jean-Baptiste Léonetti. Filmin başlıca rollerini ise Hanna Mangan Lawrence, Michael Douglas ve Jeremy Irvine üstleniyor.



Avın Ötesinde - Beyond the Reach 2014 Film izle

Island of Lemurs: Madagascar 2014 Film izle

Yönetmenliğini David Douglas n yaptığı Island of Lemurs: Madagascar , 2014 yılında çekildi ve 04 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3/10 puan aldı. Başrollerinde Hantanirina Rasamimanana, Morgan Freeman, Patricia Wright gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Akademi Ödüllü Morgan Freeman, doğanın gerçek kâşifleri olan lemurların inanılmaz gerçek hikayesini anlatan Lemurlar Adası: Madagaskar adlı belgeseli

anlatıyor. IMAX 3D kameralarla çekilen belgesel, izleyicileri Madagaskar’ın uzak ve mükemmel dünyasına yolculuğa çıkarıyor. Lemurlar, Madagaskar’a

deniz kazazedeleri olarak milyon yıllar önce geldiler ve yüzlerce farklı türe evrildiler ama şimdi nesilleri tehlike içinde. Bu garip ve tatlı yaratıkların modern dünyada hayatta kalması için, öncü bilim kadını Patricia Wright’in hayat boyu süren yolculuğuna katılın. David Douglas tarafından yazılan ve yönetilen; yapımcılığını Drew Fellman’ın üstlendiği, Lemurlar Adası: Madagaskar, Bir Warner Bros. yapımıdır.

Not: filmizlesene.com.tr çevirisidir. (2 ödül adaylığı)



Island of Lemurs: Madagascar 2014 Film izle

Kurt Şehri -Wolf Town 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini John Rebel n yaptığı Kurt Şehri , 2011 yılında çekildi ve 07 Eylül 2011 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.1/10 puan aldı. Başrollerinde Alicia Ziegler, Levi Fiehler, Max Adler gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul Hart-Wilden yazdı. Filmin konusu ise Kyle bir Kolej öğrencisidir aynı zamanda utangaç ve çekimser bir yapısı vardır. Arkadaşlarıyla birlikte eski, terkedilmiş bir western kasabasında mahsur kalırlar…Ancak burası pek de terkedilmiş sayılmaz; Vahşi kurtların var oldugu bu kasabada Kyle, kendisi ve arkadaşlarının güvenligi için tüm kişisel korkularını bir kenara atıp bu kurtlarla mücadele etmesi gerekmektedir..

 



Kurt Şehri -Wolf Town 2014 Türkçe Dublaj izle

Takip 3: Son Karşılaşma 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Olivier Megaton n yaptığı Takip 3: Son Karşılaşma , 2014 yılında çekildi ve 09 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10 puan aldı. Başrollerinde Forest Whitaker, Liam Neeson, Maggie Grace gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Luc Besson, Robert Mark Kamen yazdı. Filmin konusu ise Bryan Mills, ajanlık ve ertesinde gelen aksiyon dolu günlerini geride bırkatığını umarak California/Los Angeles’ta sakin bir hayat sürmektedir. Kızı Kim ve eski karısı Lenore’ın can güvenliğini sağlamış, kendi kozasına çekilmiştir. Öte yandan Lenore’in şimdiki eşiyle evliliğe dair sorunları vardır ve kızı Kim tüm sevgisine rağmen babasına açıklayamadığı bir sırrı saklamaktadır. Kafasını arkadaşlarıyla boşaltmaya çalışırken, Bryan’ın başına hiç umulmadık yeni belalar gelecek ve eski ajan büyük bir kovalamacanın içinde kendisini gerçeğin peşinden koşarken bulacaktır…



Takip 3: Son Karşılaşma 2014 Türkçe Dublaj izle

Scooby Doo! Çılgın Ay Canavarı 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Paul McEvoy n yaptığı Scooby Doo! Çılgın Ay Canavarı , 2015 yılında çekildi ve 17 Şubat 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Frank Welker, Matthew Lillard, Mindy Cohn gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Herkes için çok büyük bir adım olan bu yepyeni, bambaşka türlü macera filminde köpek kahramanımız Scooby Doo ve arkadaşları sizi havalara uçuracak, bambaşka dünyalara götürecek! Uzay yolculuğu çekilişinde son beş kişilik koltuğu kapan Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Daphne ve Velma milyoner Sly Baron’un yepyeni uzay gemisi Sly Star One ile uzaya çıkarlar.

Yerçekiminden tamamen bağımsız olarak yaşadıkları bu eğlence gizemli bir yaratığın gemiyi tehdit etmesiyle sekteye uğrar. Geminin bozulup yolcuların ayın karanlık yüzüne zorunlu iniş yapmasıyla da tamamen son bulur. Scooby Doo ve arkadaşları bu gizemi çözebilecekler midir?4



Scooby Doo! Çılgın Ay Canavarı 2014 Türkçe Dublaj izle

Hindistan’da Gece Şelalesi 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Chema Rodríguez n yaptığı Hindistan’da Gece Şelalesi , 2014 yılında çekildi ve 27 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Clara Voda, Juan Diego, Ken Appledorn gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Planell, Pablo Burgués yazdı. Filmin konusu ise İspanyol sinemasından bence güzel bir film. Engelli bir adam ve Romanyalı bakıcısının hikayesi.

 

Not: 3 ödül ve 1 ödül adaylığı.

 



Hindistan’da Gece Şelalesi 2014 Türkçe Dublaj izle

Yatak Dersleri - À coup sûr 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Delphine de Vigan n yaptığı Yatak Dersleri , 2014 yılında çekildi ve 15 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.7/10 puan aldı. Başrollerinde Didier Bezace, Eric Elmosnino, Laurence Arné gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Chris Esquerre yazdı. Filmin konusu ise Kendi ayakları üzerinde durabilen, başarılı bir kadın olan Emma kendine güvenen bir karakterdir. Hayatta istediği her şey yolunda gibi görünse de en büyük problemi yatakta yaşadığı seks sorunlarıdır! Her daim kendisine belli yöntemler çizen Emma yataktaki probleminin de üstesinden gelmek için çeşitli planlar yapar ama hesaba katmadığı küçük bir detay vardır: Aşk! Üst üste yaşadığı aksiliklerle Emma aşkta planlara yer olmadığını öğrenecektir.



Yatak Dersleri - À coup sûr 2014 Türkçe Dublaj izle

15 Nisan 2015 Çarşamba

Grinin Elli Tonu – Fifty Shades of Grey 2015 film izle

Yönetmenliğini Sam Taylor-Johnson n yaptığı Grinin Elli Tonu – Fifty Shades of Grey , 2015 Tür: Dram, Romantik yılında çekildi ve 13 Şubat 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.2/10 puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Edebiyat ögrencisi olan Anastasia Steele, genç girişimci Christian Grey’le röportaj yapmaya gittiğinde son derece çekici, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır. Toy ve masum Anastasia, bu adama duyduğu arzu karşısında şaşkına döner ve adamın gizemli doğasına rağmen ona yakınlaşma arzusuyla yanıp tutuşur. Anastasia’nın güzelliği, zekâsı ve özgür ruhuna direnemeyen Grey de onu istediğini kabul eder, ancak şartları vardır…

Grey’in sıra dışı erotik istekleri karşısında şoka uğayan ama bir yandan da heyecana kapılan Anastasia tereddüde düşer. Büyük başarısına rağmen -çok uluslu şirketleri, uçsuz bucaksız serveti ve sevgi dolu bir ailesi vardır- Grey şehvete esir olmuş ve hükmetme hırsı olan bir adamdır. Çift, cüretkâr ve tutkulu bir fiziksel ilişkiye yelken açarken, Anastasia, Christian’ın karanlık sırlarını ve kendi gizli arzularını keşfeder.



Grinin Elli Tonu – Fifty Shades of Grey 2015 film izle

Çapkın Profesör - The Rewrite 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Marc Lawrence n yaptığı Çapkın Profesör , 2014 yılında çekildi ve 19 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde J.K. Simmons, Marisa Tomei, Olivia Luccardi gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Marc Lawrence Yönetmen: Marc Lawrence yazdı. Filmin konusu ise Bir zamanların ünlü ve ödüllü senaristi Keith Michaels, aradan geçen 15 yıl içerisinde hayatının tepetaklak oluşuna tanık olmuştur. Boşanan ve 50’li yaşlarına yaklaşan Keith, uzun yıllardır ses getiren yeni bir senaryo yazamadığı için maddi anlamda da uçuruma gitmektedir. Bu nedenle New York’ta bir üniversitenin senaryo dersleri için eğitmenlik yapması teklifini kabul ederken tereddüt yaşamaz. Keith Michaels, bir yandan derslerin sorumluluklarını yerine getirip diğer yandan da yeni bir senaryo yazma girişimlerine odaklanır. Keith’in hayatı öğrencilerinden biri olan, iki çocuk annesi Holly ile tanıştıktan sonra değişmeye başlar.



Çapkın Profesör - The Rewrite 2014 Türkçe Dublaj izle

Hipokrat - Hippocrate 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Thomas Lilti n yaptığı Hipokrat , 2014 yılında çekildi ve 22 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10 puan aldı. Başrollerinde Jacques Gamblin, Reda Kateb, Vincent Lacoste gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Pierre Chosson yazdı. Filmin konusu ise Benjamin büyük bir doktor olacaktır, bundan emindir. Ama babasının çalıştığı serviste, doktor olarak yaşadığı ilk iş deneyimi beklediği gibi geçmez. İşin sorumluluğu çok ağırdır, babası hiç yanında değildir ve beraber çalıştığı yabancı doktor kendisinden çok daha deneyimlidir. Bu staj, Benjamin’i kendi sınırlarıyla yüzleşmek ve yetişkinliğe geçiş yolculuğuna başlamak zorunda bırakacaktır.



Hipokrat - Hippocrate 2014 Türkçe Dublaj izle

Sürgün - Outcast 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Nick Powell n yaptığı Sürgün , 2014-2015 yılında çekildi ve 27 Şubat 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.5/10 puan aldı. Başrollerinde Andy On, Hayden Christensen, Nicolas Cage gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu James Dormer yazdı. Filmin konusu ise 12. yüzyılda Haçlı Seferleri sırasında bir komploya dolanıp, kendisi üzerine oynanan oyunlardan kaçmak zorunda kalan Çin Prensesi’ni kurtarmak için kolları sıvayan genç bir adamın öyküsünü anlatan film, orta siklette bir epik yolculuk vaadinde bulunuyor!

 

 

 



Sürgün - Outcast 2014 Türkçe Dublaj izle

The Barber 2014 film izle

Yönetmenliğini Basel Owies n yaptığı The Barber , 2014 yılında çekildi ve 03 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10 puan aldı. Başrollerinde Chris Coy, Scott Glenn, Stephen Tobolowsky gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Max Enscoe yazdı. Filmin konusu ise Bir berber, kötülüğü neyin tetiklediğiyle kafayı bozmuş iki adamla karşılaşır. Biri; bir katili kovalamakla hayatı bitmiş bir adam, diğeri babasının takıntısını önlemeye çalışan bir oğul.

 

 



The Barber 2014 film izle

Toksin 2015 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Jason Dudek n yaptığı Toksin , 2015 yılında çekildi ve 30 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.3/10 puan aldı. Başrollerinde Danny Glover, Taylor Handley, Vinnie Jones gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jason Dudek yazdı. Filmin konusu ise Ölümcül bir virüs keşfeden büyük bir ilaç firması; aşı ve serum üretmek için gizli bir proje grubu kurar. Yeraltı tesislerinde çalışan bu grup, masumları zehirleyerek deneyler yapmaktadır.

 

 



Toksin 2015 Türkçe Dublaj izle

Bhopal Felaketi - Bhopal: A Prayer for Rain 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Ravi Kumar n yaptığı Bhopal Felaketi , 2014 yılında çekildi ve 16 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.7/10 puan aldı. Başrollerinde Kal Penn, Martin Sheen, Mischa Barton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Brooks, Ravi Kumar yazdı. Filmin konusu ise 1984 yılında Hindistan’ın Bhopal kentinde yaşanan, 22 bin kişinin ölümüne neden olan kimyasal felaketin öyküsü…

Genç bir çek-çek arabası sürücüsü, kimyevi maddeler üreten bir fabrikada işe başlar. Onun ve herkesin bilmediği fabrikada bir gaz sızıntısının olduğu ve büyük bir felakete yol açacağıdır.

 



Bhopal Felaketi - Bhopal: A Prayer for Rain 2014 Türkçe Dublaj izle

Tipim Değilsin - Pas son genre 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Lucas Belvaux n yaptığı Tipim Değilsin , 2014 yılında çekildi ve 30 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10 puan aldı. Başrollerinde Émilie Dequenne, Loïc Corbery, Sandra Nkake gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lucas Belvaux yazdı. Filmin konusu ise Clément, Paris’ten bir genç felsefe öğretmeni, bir yıl boyunca Arras’a gönderilir ve sevgilisi olacak olan saç stilisti sevimli Jennifer ile tanışır. Kalplerinde ve bedenlerinde son derece özgür olan bu iki insan, kültürel ve sosyal bölünmenin oldukça derin olduğu bir durumda, acaba sahip oldukları mükemmel aşklarını paylaşabilecekler midir?

 



Tipim Değilsin - Pas son genre 2014 Türkçe Dublaj izle

Gizli ve Tehlikeli - Down and Dangerous 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Zak Forsman n yaptığı Gizli ve Tehlikeli , 2013 yılında çekildi ve 14 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10 puan aldı. Başrollerinde John T. Woods, Paulie Redding, Ross Marquand gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Zak Forsman yazdı. Filmin konusu ise Peşindeki federallerden her zaman bir adım önde olan Paul Boxer, hiçbir zaman silah taşımak zorunda kalmamıştır. Ancak uyuşturucu kaçakçısı bir grubun onu zorlamasıyla Meksika sınırından birkaç kilo kokain kaçırma operasyonu düzenlemek zorunda kalır. Bu durumdan sıyrılmak için çabalasa da kendi başına yapamamaktadır. Geçmişten bir kadın bu çeteden kaçmasına yardımcı olacaktır ancak adamlardan biri peşine takılmıştır, Paul’ün yapabileceği tek şey kaçmaktır.



Gizli ve Tehlikeli - Down and Dangerous 2013 Türkçe Dublaj izle

Ben Askerim - I am soldier 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Ronnie Thompson n yaptığı Ben Askerim , 2014 yılında çekildi ve 17 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.5/10 puan aldı. Başrollerinde Alex Reid, Noel Clarke, Tom Hughes gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ronnie Thompson yazdı. Filmin konusu ise Asker Mickey Tomlinson (Tom Hughes), en tehlikeli askeri seçmeleri için var gücüyle çalışımaktadır. Bu Özel Hava Birliği (S.A.S.) seçimidir.

S.A.S. Birleşik Krallık’ın en ünlü özel kuvvetler alayıdır. Hayatı tehdit edici misyonları ile dünyanın en tehlikeli yerlerinde göreve hazırdırlar…

 

 



Ben Askerim - I am soldier 2014 Türkçe Dublaj izle

Perili Evler - The Houses October Built 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Bobby Roe n yaptığı Perili Evler , 2014 yılında çekildi ve 10 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10 puan aldı. Başrollerinde Bobby Roe, Brandy Schaefer, Zack Andrews gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Zack Andrews yazdı. Filmin konusu ise Halloween için otantik, kan donduran bir şeyler arayan beş arkadaş yer altı hayaletlerini aramak için RV ile yolculuğa çıkarlar. Araştırmaları çıkmaza girmiş gibi gözükürken garip ve rahatsız edici bazı olaylar başlar ve anlaşılan hayaletler onları bulmaya gelmiştir…

 

 



Perili Evler - The Houses October Built 2014 Türkçe Dublaj izle

9 Nisan 2015 Perşembe

Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini James Marsh n yaptığı Her Şeyin Teorisi , 2014 Tür: Biyografi, Dram, Romantik yılında çekildi ve 07 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.8/10 puan aldı. Başrollerinde Eddie Redmayne, Felicity Jones, Tom Prior gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Anthony McCarten Yönetmen: James Marsh yazdı. Filmin konusu ise Film, modern bilim ve teknoloji tarihini değiştiren İngiliz fizikçi ve teorisyen Stephen Hawking’in hayatından bir kesiti ele alıyor. Odak noktası olarak Hawking’in 1965 ve 1991 yılları arasında evli kaldığı ilk eşi Jane Wilde ile olan ilişkini konu alan filmde, öğrencilik yıllarında başlayan ilişkilerine, birlikte bilim adına yaptıklarına ve hastalık teşhisiyle yaşadıkları sarsıntılara tanık olacağız.

Filmin yönetmen koltuğunda ‘Man on Wire’, ‘Project Nim’ ve ‘Shadow Dancer’ filmlerinin Oscar ödüllü yönetmeni James Marsh bulunurken başrolleri Felicity Jones, Eddie Redmayne ve Emily Watson paylaşıyor.

Not: 5 Oscar adaylığı – 18 diğer ödül ve 70 ödül adaylığı.



Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything 2014 Türkçe Dublaj film izle

Kadın Direnişi - Kenau 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Maarten Treurniet n yaptığı Kadın Direnişi , 2014 yılında çekildi ve 06 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Barry Atsma, Lisa Smit, Monic Hendrickx gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Karin van Holst Pellekaan, Marnie Blok yazdı. Filmin konusu ise Kadınlardan oluşan ordusuyla ispanyol işgalcilere karşı kahramanca savaşan Kenau, idam edilen küçük kızının mateminden güç almaktadır. Şimdi de Kenau’nun en büyük kızının hayatı tehlike altındadır.

 

 



Kadın Direnişi - Kenau 2014 Türkçe Dublaj film izle

Vengeance of an Assassin 2014 film izle

Yönetmenliğini Panna Rittikrai n yaptığı Vengeance of an Assassin , 2014 yılında çekildi ve 13 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4/10 puan aldı. Başrollerinde Dan Chupong, Nantawooti Boonrapsap gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Kendi kuralları olan bir katil olmak için, asla gözlerini hedefinden ayırma, görevine sadık kal, pazarlığa ve tereddüte yer vermeden infaz et. Her katilin kendi geçmişi vardır, ama hepsi kanları ve kayıplarıyla ticaret yapmışlardır. Natee için, katil olmanın ve kardeşini ve amcasını geride bırakmanın tek nedeni, anne ve babasının ölümü hakkındaki gerçeği öğrenmektir. Bundan sürekli şüphe duymuş ve amcası Thanom’un ondan bir şeyler sakladığını düşünmüştür. Katil gruptan yerel bir iş adamının yeğeni olan Ploy’u korurken, bunun yerine ondan kızı öldürmesi istenmiştir.

Not: filmizlesene.com.tr çevirisidir.



Vengeance of an Assassin 2014 film izle

Nightlight 2015 film izle

Yönetmenliğini Bryan Woods n yaptığı Nightlight , 2015 yılında çekildi ve 27 Mart 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4/10 puan aldı. Başrollerinde Carter Jenkins, Chloe Bridges, Shelby Young gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bryan Woods, Scott Beck yazdı. Filmin konusu ise 5 arkadaş, intihar niyeti içinde olan gençlerle ilgili uzun bir geçmişi olan “gizemli” bir ormanda bir oyun oynar.

 

 

Not: filmizlesene.com.tr çevirisidir.

 

 



Nightlight 2015 film izle

Kill Me Three Times 2014 Fİlm izle

Yönetmenliğini Kriv Stenders n yaptığı Kill Me Three Times , 2014 yılında çekildi ve 06 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Alice Braga, Simon Pegg, Teresa Palmer gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu James McFarland yazdı. Filmin konusu ise Şantaj ve cinayet kokan bir cinayetin üç farklı yüzünü izleyiciye gösterme amacı taşıyan film, oldukça farklı tonlara ev sahipliği yapan bir kara komedi örneği olma iddiası taşıyor! Senaryosuna James McFarland’ın imza attığı Kill Me Three Times, eğlenceli ve ürkütücü atmosferiyle dikkat çekiyor!

 

 



Kill Me Three Times 2014 Fİlm izle

Ninjanın Kalbi 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini John Balazs n yaptığı Ninjanın Kalbi , 2014 yılında çekildi ve 27 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.6/10 puan aldı. Başrollerinde Danny Glover, Rob Baard, Roger Neave gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rob Baard yazdı. Filmin konusu ise Reeve; artık var olduğu düşünülmeyen, gizli bir gurubun üyesidir. Adına çalıştığı idareler tarafından yakalanıp tutsak edilen Reeve, ninjalığın özünü anlamalı ve neden kaçırıldığını hatırlayarak zaman dolmadan harekete geçmelidir…

 

 



Ninjanın Kalbi 2014 türkçe dublaj izle

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Shawn Levy n yaptığı Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır , 2014 yılında çekildi ve 02 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Ben Stiller, Owen Wilson, Robin Williams gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Guion yazdı. Filmin konusu ise Müzede Bir gece serisinin üçüncü halkasında, kahramanımız Larry New York’dan ayrılarak Londra’ya gider. Görevi varolan bir sihri sonsuza kadar yok olmaktan kurtarmaktır.

 

Not: 1 ödül adaylığı.

 



Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır 2014 türkçe dublaj izle

8 Nisan 2015 Çarşamba

Jack Strong 2014 türkçe dublaj film izle

Yönetmenliğini Wladyslaw Pasikowski n yaptığı Jack Strong , 2014 yılında çekildi ve 07 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3/10 puan aldı. Başrollerinde Maja Ostaszewska, Marcin Dorocinski, Patrick Wilson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Wladyslaw Pasikowski yazdı. Filmin konusu ise Soğuk savaş döneminde Polonya ordusundan üst düzey Albay nükleer savaşı önlemek adına karşılıksız olarak NATO güçlerine casusluk yapmaya karar verir. Bir çok önemli bilgiyi sızdırır. Yakalanacağını anladığında ülkeden çıkarılmasını talep eder.

 

Not: 2 ödül adaylığı.

 



Jack Strong 2014 türkçe dublaj film izle

Kan Cehaleti - La ignorancia de la sangre 2014 türkçe dublaj film izle

Yönetmenliğini Manuel Gómez Pereira n yaptığı Kan Cehaleti , 2014 yılında çekildi ve 07 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5/10 puan aldı. Başrollerinde Dacio Caballero, Juan Diego Botto, Ken Appledorn gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nicolás Saad yazdı. Filmin konusu ise Seville’de gerçekleşen bir terörist saldırısının ardından dedektif Jefe Javier Falcón, Seville halkına suçluları bulacağına dair söz verir. Bir gangsterin vahşice katledilişi ise işin içinde Rus mafyasının olduğuna dair şüpheleri arttırır. Diğer yandan Falcon’un en yakın arkadaşına İslamist teröristler tarafından şantaj yapılmaktadır. Falcon tüm bu karmaşa içinde doğru izin peşinden ilerlemeye çalışır.



Kan Cehaleti - La ignorancia de la sangre 2014 türkçe dublaj film izle

Scintilla 2014 film izle

Yönetmenliğini Billy O’brien n yaptığı Scintilla , 2014 yılında çekildi ve 08 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.6/10 puan aldı. Başrollerinde Craig Conway, John Lynch, Morjana Alaoui gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Steve Clark yazdı. Filmin konusu ise Paralı elit bir ekip derin bir eski Sovyet devletinin içinde gizli bir operasyon için işe alınır. Sovyet labaratuvarlarına sızmaya çalışan seçkin ekip esrarengiz olaylarla karşılaşır.

 

Not: 1 ödül adaylığı.

 

 



Scintilla 2014 film izle

Kulube - Enter Nowhere 2011 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Jack Heller n yaptığı Kulube , 2011 yılında çekildi ve 22 Ekim 2011 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10 puan aldı. Başrollerinde Katherine Waterston, Sara Paxton, Scott Eastwood gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jason Dolan, Shawn Christensen yazdı. Filmin konusu ise Birbirini tanımayan 3 genç bir ormanda kaybolur ve bir klübede buluşurlar. Ormandan bir türlü kurtulamayan gençlerin aslında farklı zaman ve mekandan geldiklerini anlamalarıyla işler karışır.

Film tam olarak gerilim filmi olmasada merak duygusunu yüksek tutan bir senaryosu var. Sonunda şaşıracağınız kesin.



Kulube - Enter Nowhere 2011 Türkçe dublaj izle

Ölüm Mağarası - The Vortex 2012 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Peter Paul Basler n yaptığı Ölüm Mağarası , 2012 yılında çekildi ve 29 December 2012 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 2.3/10 puan aldı. Başrollerinde Jack Plotnick, Sarah Lieving, Ted Jonas gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Cary Anderson, Peter Paul Basler yazdı. Filmin konusu ise İmdb puanı düşük, Peter Paul Basler yönetmenliğindeki, aksiyon-bilim kurgu türündeki film..

 

 

 



Ölüm Mağarası - The Vortex 2012 Türkçe DUblaj izle

Echoes 2014 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Nils Timm n yaptığı Echoes , 2014 yılında çekildi ve 05 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.6/10 puan aldı. Başrollerinde Ivory Dortch, Kevin Brewerton, Steven Brand gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nils Timm yazdı. Filmin konusu ise Uykusunda karabasan benzeri şeyler gören genç bir kadın yazar, sevgilisiyle beraber çevrede pek kimsenin olmadığı bir eve yerleşir. Ancak uykusunda gördükleri gittikçe şiddetlenir fakat ne yapacağını bilemez. Görüler şiddetlendikçe aklını kaybetmeye başlar. Yakın zamanda, bunların alakasız görüler değil geçmişten gelen bir sırrın izleri olduğunu öğrenecektir. Bir sırrı keşfetmesi gerekmekte midir gerçekten?

Not: 5 ödül ve 11 ödül adaylığı.



Echoes 2014 Türkçe DUblaj izle

Karavana - Misfire 2014 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini R. Ellis Frazier n yaptığı Karavana , 2014 yılında çekildi ve 21 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.5/10 puan aldı. Başrollerinde Gary Daniels, Michael Greco, Vannessa Vasquez gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Benjamin Budd yazdı. Filmin konusu ise Tecrübeli DEA ajanı, Cole, bir kamu görevlisi için bile karizmatik biridir. Aynı zamanda gazeteci de olan eski eşinin uyuşturucu Baronu tarafından kaçırıldığına inanır ve onu aramak için Tijuana, Meksika’nın tehlikeli yer altına iner.

 

 



Karavana - Misfire 2014 Türkçe DUblaj izle

7 Nisan 2015 Salı

From the Dark 2014 film izle

Yönetmenliğini Conor McMahon n yaptığı From the Dark , 2014 yılında çekildi ve 20 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.8/10 puan aldı. Başrollerinde Ged Murray, Niamh Algar, Stephen Cromwell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Conor McMahon yazdı. Filmin konusu ise Irlanda kırsalına doğru gezi yapan bir çift, kendilerini sadece geceleri saldıran bir yaratıkla karşı karşıya bulurlar.

 

 

 



From the Dark 2014 film izle

The Technicians 2014 film izle

Yönetmenliğini Hong-seon Kim n yaptığı The Technicians , 2014 yılında çekildi ve 24 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10 puan aldı. Başrollerinde Chang-seok Ko, Woo-bin Kim, Yeong-cheol Kim gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hong-seon Kim yazdı. Filmin konusu ise Ji Hyeok üst düzey bir kasa hırsızı ve kalpazandır. Kendisini Jong Bar isimli başka bir üst düzey hacker ile tanıştıran Koo In ile çalışmaktadır. Fakat ortalıkta, geçmişte Jong Bae’nin çalıştığı partnerlerine ihanet ettiğine dair dedikodular dolaşmaktadır. Tüm bunlara rağmen bu üçlü takim elit bir mücevher dükkanından çok kıymetli parçalar çalmak için birlikte çalışmaya karar verirler. Bu dükkanın sahibi ayni zamanda Başkan Jo’dur. Ve Başkan Jo da bir yandan Incheon’da milyon dolarlık bir hırsızlık gerçekleştirmek için kendisine yardim edecek kaliteli bir kasa hırsızı aramaktadır.



The Technicians 2014 film izle

Sonsuz Döngü - The Infinite Man 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Hugh Sullivan n yaptığı Sonsuz Döngü , 2014 yılında çekildi ve 07 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Alex Dimitriades, Hannah Marshall, Josh McConville gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hugh Sullivan yazdı. Filmin konusu ise Dean; zamanda seyahat ederek, sevgilisiyle kusursuz bir romantik hafta sonunu yakalamaya çalışır. Ancak Dean’in mükemmeliyetçi planları, sevgilisi sonsuz bir zaman döngüsü içinde sıkışıp kalınca kabusa dönüşür.

 



Sonsuz Döngü - The Infinite Man 2014 Türkçe Dublaj film izle

Kumarbaz - The Gambler 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Rupert Wyatt n yaptığı Kumarbaz , 2014 yılında çekildi ve 19 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10 puan aldı. Başrollerinde Jessica Lange, John Goodman, Mark Wahlberg gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu William Monahan yazdı. Filmin konusu ise 1974 yapımı bir klasik olan filmin yeniden çevrimidir. New York’lu bir profesör gittikçe artan bir borç batağı içinde savrulmaktadır. Kumar üzerine olan bağımlılığı onu her saniye ele geçirir. Film Dostoyevski’nin romanı üzerine kurulmuştur. Hikayede bir profesör, annesinden 40.000 dolar ödünç almak üzeredir. Aynı zamanda öğrencilerinden birini bir basketbol maçında skor elde etmek konusunda ikna eder. Profesör okulda gerçekten sevilen ve herkese ilham kaynağı olan biridir. Ancak en büyük kusuru ciddi bir kumar bağımlısı olmasıdır.



Kumarbaz - The Gambler 2014 Türkçe Dublaj film izle

Göç: Tanrılar ve Krallar 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Ridley Scott n yaptığı Göç: Tanrılar ve Krallar , 2014 yılında çekildi ve 12 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10 puan aldı. Başrollerinde Ben Kingsley, Christian Bale, Joel Edgerton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Adam Cooper, Bill Collage Yönetmen: Ridley Scott yazdı. Filmin konusu ise Ünlü yönetmen Ridley Scott’ın yönetmenliğini yaptığı film, Hz. Musa’nın hayatının önemli dönüm noktalarını konu ediniyor. Tevrat’ın bazı bölümlerinden esinlenerek yazılan hikaye, Musa’nın doğumu ve Mısır kraliyet ailesi tarafından evlat edilişiyle başlıyor. Sonrasında ise firavuna baş kaldırıp Mısır’da köle olarak çalıştırılan İbraniler’i serbest bırakılmasını sağlamasıyla başlayan ve ölümüne kadar geçen sürece odaklanıyor.

Senaryosunu Bill Collage, Adam Cooper ve Steven Zaillian’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin başrollerini Christian Bale, Aaron Paul ve Ben Kingsley paylaşıyor.

Not: 2 ödül adaylığı



Göç: Tanrılar ve Krallar 2014 Türkçe Dublaj film izle

Unutulmaz Aşk - The Best of Me 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Michael Hoffman n yaptığı Unutulmaz Aşk , 6.6 yılında çekildi ve 17 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10 puan aldı. Başrollerinde James Marsden, Luke Bracey, Michelle Monaghan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu J. Mills Goodloe yazdı. Filmin konusu ise Yönetmenliğini Michael Hoffman’ın üstlendiği romantik dram filmi Nicholas Sparks’ın çok satan aynı adlı romanından uyarlama. İki eski lise aşığının 20 yıl sonra, bir cenaze nedeniyle doğup büyüdükleri kasabada yeniden bir araya gelmelerini konu alan filmin senaryosu Monaghan’ın yanı sıra J. Mills Goodloe ve Will Fetters tarafından kaleme alınmış.

 



Unutulmaz Aşk - The Best of Me 2014 Türkçe Dublaj film izle

Özgürlük Dansı - Jimmy’s Hall 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Ken Loach n yaptığı Özgürlük Dansı , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10 puan aldı. Başrollerinde Andrew Scott, Barry Ward, Simone Kirby Yönetmen: Ken Loach gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Aktivist Jimmy Gralton, yaşadığı kasabada açtığı ‘salon’la ifade özgürlüğünün imkansız olduğu bir dönemde, çevre halkın bir araya gelip çeşitli konular üzerinde tartışabileceği, öğrenebileceği, kendilerini ifade edebileceği bir ortam yaratmış olur. Giderek popülerliği artan bu mekan, başta Katolik Kilisesi olmak üzere bazı çevrelerin tepki ve sansürüyle karşılaşır. Jimmy Gralton bu nedenle hayatının on yılını Amerika’da sürgünde geçirir ve 1932 yılında evine geri döndüğünde farklı bir irlanda’yla karşılaşır. Amacı ailesinin çiftliğinin bakımını sürdürmek ve annesine yardımcı olmaktır. Ancak on yıl önce yarıda bırakmış olduğu hikaye devam edecektir. Her ne kadar kilise ve toprak sahipleri gibi eski düşmanlarıyla yeniden karşı karşıya gelmeyi istemese de şartlar bu yüzleşmeyi zorunlu kılar. Gralton, ‘salon’u yeniden açar ve ünü tekrar büyük bir hızla yayılmaya başlar. Ne var ki Jimmy ve yenilikçi fikirlerinin günbegün artan etkisinden rahatsız olacak önemli bir kesim vardır…



Özgürlük Dansı - Jimmy’s Hall 2014 Türkçe Dublaj film izle

The Dead Lands 2014 film izle

Yönetmenliğini Toa Fraser n yaptığı The Dead Lands , 2014 yılında çekildi ve 04 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10 puan aldı. Başrollerinde James Rolleston, Lawrence Makoare, Te Kohe Tuhaka gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Glenn Standring yazdı. Filmin konusu ise Bir Maori kabile reisinin genç oğlu olan Hongi, bir saygısızlık suçundan kabilesi katledildikten sonra, sevdiklerinin ruhuna barış ve onur getirmek üzere babasının cinayetinin intikamını almalıdır. Sayıca çok olan düşmanlara karşı, Hongi’nin tek umudu korkulan ve yasak olan Ölü Toprakları geçmek ve yıllarca oraya hükümdarlık eden, amansız, gizemli bir savaşçıyla pek de kolay olmayan bir ittifak kurmaktır.

Not: filmizlesene.com.tr çevirisidir. 4 ödül ve 9 ödül adaylığı.

 



The Dead Lands 2014 film izle

Her Şey Düzelecek - Tore tanzt - Nothing Bad Can Happen 2013 film izle

Yönetmenliğini Katrin Gebbe n yaptığı Her Şey Düzelecek , 2013 yılında çekildi ve 23 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Annika Kuhl, Julius Feldmeier, Sascha Alexander Gersak gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Katrin Gebbe yazdı. Filmin konusu ise Genç Tore, İsa Çılgınları adındaki dini bir gruba katılarak Hamburg’da kendine yeni bir yaşam kurmaya çalışır. Rastlantı eseri bir aileyle tanışmasını ilahi bir işaret olarak yorumlayınca onlarla yaşamaya başlar. Ancak, gitgide artan cinsel ve fiziksel şiddete, akıl almaz eziyetlere maruz kalır. İnançları gereği bu aileyle kalmaya devam edecek, çektiği acılara kendi silahlarıyla karşı koyacaktır. Gerçek olaylardan yola çıkan bu ilk filmin prömiyeri Cannes Film Festivali’nin Belirli Bir Bakış bölümünde yapıldı.

Not: filmizlesene.com.tr çevirisidir. 6 ödül ve 10 ödül adaylığı.



Her Şey Düzelecek - Tore tanzt - Nothing Bad Can Happen 2013 film izle

Son Oyun - Wild Card 2015 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Simon West n yaptığı Son Oyun , 2015 yılında çekildi ve 31 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10 puan aldı. Başrollerinde Dominik García-lorido, Jason Statham, Michael Angarano gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu William Goldman yazdı. Filmin konusu ise Eski bir kompülsif kumarbaz kumarbaz olan adam (Jason Statham) bu alışkanlığını bırakıp yeni bir hayata başlamaya karar verir. Güvenlik görevlisi ve koruma olarak çalışmaya başlar ve hayatını sadece bu şekilde kazanır. Tek prensibi ise asla silah ya da benzeri bir mekanizma kullanmamaktır. Fakat yakın bir arkadaşı azılı bir çete tarafından ölesiye dövüldüğünde prensiplerini yeniden düşünecek ve intikam planları kurmaya başlayacaktır.



Son Oyun - Wild Card 2015 Türkçe Dublaj izle

Şeytanın Yolu 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Joseph O’Brien n yaptığı Şeytanın Yolu , 2014 yılında çekildi ve 18 Kasım 2012 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.4/10 puan aldı. Başrollerinde Amanda Joy, David Hayter, Maria del Mar gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joseph O’Brien yazdı. Filmin konusu ise Üç adam, kaçırdıkları iki genç kızı, gizemli işverenlerine teslim etmek üzere yola çıkmışlardır. Ancak yanlış yola girerek kaybolurlar. Bu esnada, kızlardan biri kaçmaya çalışırken, yanlışlıkla öldürürler. Işverene ne gibi bir açıklama yapacaklarını düşünmektedirler.

Ancak onları çok daha kötü bir sürpriz beklemektedir. Girdikleri yol, doğaüstü ve acımasız güçler tarafından yönetilmektedir. Genç kız ve üç adam, birlik olarak bu acımasız varlıklara karşı savaşmaya başlarlar.



Şeytanın Yolu 2014 Türkçe Dublaj izle

Sınırda Yaşayanlar 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Christian E. Christiansen n yaptığı Sınırda Yaşayanlar , 2014 yılında çekildi ve 26 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.3/10 puan aldı. Başrollerinde Cyron Melville, Danica Curcic, Jakob Oftebro gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christian E. Christiansen, Morten Dragsted yazdı. Filmin konusu ise İllegal yarışlara katılmayı çok seven iki yakın arkadaş, birinin kaza yapıp mahkemeye düşmesiyle zor günler geçirecektir.Cryon Melville, Jakob Oftebro ve Danica Curcic’i başrollerde izlediğimiz yapımın yönetmen koltuğunda Oscar adaylığı bulunan Christian E. Christiansen oturuyor. Ayrıca filmin başrol oyuncularının Berlin Film Festivali’nden özel ödülleri bulunuyor.

 



Sınırda Yaşayanlar 2014 Türkçe Dublaj izle

Ne Dilediğine Dikkat Et 2015 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Elizabeth Allen Rosenbaum n yaptığı Ne Dilediğine Dikkat Et , 2015 yılında çekildi ve 03 Nisan 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.0/10 puan aldı. Başrollerinde Dermot Mulroney, Isabel Lucas, Nick Jonas gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Chris Frisina yazdı. Filmin konusu ise Ünlü bir yatırım bankacısının karısı ile ilişki yaşadıktan sonra; yaptığı şantaj ile para sızdıran bir dolandırıcı; pazarlık ettiğinden fazlasını elde eder. Ancak, işler istediği gibi gitmeyecektir.

 

 

 



Ne Dilediğine Dikkat Et 2015 Türkçe Dublaj izle

6 Süper Kahraman 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Chris Williams n yaptığı 6 Süper Kahraman , 2014 yılında çekildi ve 16 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.0/10 puan aldı. Başrollerinde Jamie Chung, Ryan Potter, Scott Adsit gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jordan Roberts yazdı. Filmin konusu ise Oldukça zeki bir robot tasarımcısı olan Hiro Hamada kendisini bir anda bir suç örgütünün içinde bulacaktır. Kötü adamların amacı yüksek teknolojili “San Fransokyo” kentini yerle bir etmektir. En yakın arkadaşı Baymax ‘ın yardımıyla Hiro, şehri kurtarmak için oluşturulan gönüllüler ordusuna katılır…

Disney’in yapımcılığını üstlendiği aile animasyonunda yönetmenler animasyonun mutfağından gelen ödüllü isimler olan Don Hall ve Chris Williams ikilisi.

Not: 1 Oscar adaylığı. 7 diğer ödül ve 41 ödül adaylığı.



6 Süper Kahraman 2014 Türkçe Dublaj izle