25 Mayıs 2015 Pazartesi

Dehşet Kasabası – The Town That Dreaded Sundown 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Alfonso Gomez-Rejon n yaptığı Dehşet Kasabası – The Town That Dreaded Sundown (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Roberto Aguirre-Sacasa yazdı. Filmin konusu ise Texarkana isimli küçük bir kasabada, maskeli bir katilin dehşet rüzgarları estirmesinin üzerinden 65 yıl geçmiştir. O zamanlar “ay ışığı cinayetleri” olarak isimlendirilen cinayetler yeniden başlamıştır. Bu cinayetleri işleyen taklitçi bir katil midir yoksa daha şeytani bir varlık mıdır? Kendi karanlık sırları olan yalnız, bir liseli genç kız, katili yakalamak için eldeki tek kilit insan olabilir.. İyi seyirler.



Dehşet Kasabası – The Town That Dreaded Sundown 2014 türkçe dublaj izle

Çılgın Aşk – Amour Fou 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Jessica Hausner n yaptığı Çılgın Aşk – Amour Fou (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jessica Hausner yazdı. Filmin konusu ise Alman şair Heinrich von Kleistin hayatından alıntı olan ve intihar etmek amacıyla hareket eden iki insanın öyküsünü aktaran yapımda.., Genç şair Heinrich, ölümün kaçınılmazlığını aşkla aşmaya çalışmaktadır. Ama kuzeni Marieyi onunla birlikte intihar etmeye ikna edemez. Reddedilmenin ağırlığını hissettiği sırada Heinrich, orta sınıftan evli bir kadın olan Henriettele tanışır. Henriette başta çekimser davransa da ölümcül bir hastalığın pençesinde olduğunu öğrenince Heinrichin teklifini yeniden değerlendirecektir.



Çılgın Aşk – Amour Fou 2014 türkçe dublaj izle

İlk Güreşte Aşk – Les Combattants 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Thomas Cailley n yaptığı İlk Güreşte Aşk – Les Combattants (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Arkadaşlarıyla vakit geçiren ve bir yandan da aile şirketinin başında olan Arnaud, huzurlu ve sakin bir yaz geçirmektedir. Ta ki Madeleine ile tanışana kadar. Madeleine, güzel olduğu kadar tam bir baş belasıdır da. Sürekli olarak gergindir ve khanet üzerine kehanet üretmektedir. Ona göre dünyanın sonu gelmek üzeredir ve bunun için hazırlıklı olmak gerekir. Buna inandığı için de bir tür askerliğe hazırlık kampına yazılır. Tuhaf kişiliğine rağmen Madeleine’den çok hoşlanan Arnaud da onu izler. Aralarında zamanla filizlenen ilişki düşündüğünden daha çalkantılı olacaktır.



İlk Güreşte Aşk – Les Combattants 2014 türkçe dublaj izle

İki Gecelik Aşk – Two Night Stand 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Max Nichols n yaptığı İki Gecelik Aşk – Two Night Stand (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mark Hammer yazdı. Filmin konusu ise Bir gecelik ilişkilerini bir gün daha uzatmak isteyen çift. Ertesi günü farkına duygusallığı ve romantizmi bir kenara bırakmak istiyor. Film sanal dünyadaki aşkları ve bir gecelik ilişkileri mercek altına alıyor. İyi seyirler.



İki Gecelik Aşk – Two Night Stand 2014 türkçe dublaj izle

Styria 2014 Film izle

Yönetmenliğini Mark Devendorf, Mauricio Chernovetzky n yaptığı Styria (2014) Altyazılı İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.5/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mauricio Chernovetzky , Mark Devendorf yazdı. Filmin konusu ise Babasının aldığı iş dolayısıyla Macaristan’a seyahat eden Lara orada, nereden geldiği, kim olduğu belli olmayan Carmilla adında gizemli ama o bir o kadar da güzel bir kızla tanışır. Gün geçtikçe aralarındaki ilişki derinleşmeye başlar ve daha yoğun bir hâl alır. Yörenin insanları ise Carmilla’ya lanetli gözlerle bakmaktadır. Lara ile babası da bu gizemli kızın ardındaki sır perdesini kaldırmaya girişince olaylar gelişir.



Styria 2014 Film izle

Ali Kundilli 2015 Yerli Film İzle

Yönetmenliğini Bülent İşbilen n yaptığı Ali Kundilli (2015) Yerli Film İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Harika bir komedi filmi sizlerle. Ali ve Vedat aynı mahallenin çocuklarıdır aynı yörede büyüyüp aynı ortamlarda arkadaşlık etmişlerdir. Ali güvenceli hiç bir işi tercih etmez tek istediği icar üretmeye devam etmek ve ürettiği değişik icatların birgün tüm dünyaya duyulmasıdır. Bu yola vedatla birlikte giröişlerdir ama vedat artık bu işlerden bir hal olmayacağını ve evlenmek istediği içinde Ali ile işbirlikçiliği bırakır. Vedat mahalle`nin güzel kızı ayşe ile evlenmek için hazırlıklara başlar. Ayşe`nin ablasıda Ali ile sevgilidir. Ali`nin tek istediği kız arkadaşına güzel bir hayat yaşatmak ve hayal ettiği herşeyin gerçekleşmesidir. An gelir düğün günü çatar Ali`nin hayatı bu gece değişime uğramakla kalmayacak belkide hayatı`nın en güzel fırsatı artık avuçları`nın içlerinde olacaktır. İyi seyirler.



Ali Kundilli 2015 Yerli Film İzle

Maria Sanchez’in Peşinde – 200 Cartas 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Bruno Irizarry n yaptığı Maria Sanchez’in Peşinde – 200 Cartas (2013) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.5/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bruno Irizarry yazdı. Filmin konusu ise Raul New York`da yaşayan yakışıklı bir gençtir Maria ise Porto Rikalı güzel bir kızdır. Birbirlerine aşık olurlar ve aşkları yalnızca bir gün sürer. Raul Maria`yı tekrar bulmak için Porto Roko`ya doğru yola çıkmıştır biler.



Maria Sanchez’in Peşinde – 200 Cartas 2013 Türkçe Dublaj izle

Yeni Bir Ben – Alex of Venice 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Chris Messina n yaptığı Yeni Bir Ben – Alex of Venice (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Katie Nehra , Jessica Goldberg , Justin Shilton yazdı. Filmin konusu ise Alex mesleğinde gayet başarılı bir avukattır. Kocası ani bir kararla ayrılmak istediğini ve bu ilişkinin daha fazla sürmesini istemediğini söylemektedir. Alex işi gereği bir çok problem ve stres karmaşasıyla iç içedir. Birde ayrılık vakası eklenince neyi nereden toplayacağına karar veremez. İyi seyirler dileriz.



Yeni Bir Ben – Alex of Venice 2014 türkçe dublaj izle

Korkusuz – Fearless 1993 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Peter Weir n yaptığı Korkusuz – Fearless (1993) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rafael Yglesias yazdı. Filmin konusu ise Max(Jeff Bridges), bir uçak kazasından canlı kurtulduğundan beri hayata bakış açısı değişmiş,risk almak konusunda daha rahat davranmaya başlamıştır. Karısı Laura(ısabella Rosselini) ise kazadan sonra,evlendiği adam Max’i tekrar bulmak için mücadele etmektedir ve aynı uçak kazasından kurtulmayı başaran ama verdiği kayıplardan dolayı büyük sarsıntı geçiren Carla(Rosie Perez)’yı bu acıdan nasıl kurtulabileceğini göstercek Max karşısına çıkacaktır. İyi seyirler.



Korkusuz – Fearless 1993 türkçe dublaj izle

Grinin Elli Tonu – Fifty Shades of Grey 2015 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Sam Taylor-Johnson n yaptığı Grinin Elli Tonu – Fifty Shades of Grey (2015) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.2/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu E.L. James yazdı. Filmin konusu ise Anastasia Steele edebiyat öğrencisidir. Röportaj yapmak için genç iş adamı Christian Grey`in yanına gider. Fakat Anastasia`nın beklentisi tamamen ters köşe durumuna düşmüştür. Karşısında huysuz ama bir okadarda yakışıklı bir adam çıkar.Anastasia bu durumdan oldukça etkilenir tek hedefi arzularıyla yüzleşip çekici Christian Grey ile birlikte olmaktır.Bu durum karşısında yakışıklı adamında pek yapacak bir şeyi yoktur Anastasia`nın güzelliğine daha fazla dayanamayan genç girişimci karşılıklı bir ilişkinin temelinide atmış olur. Anastasia arzularına karşı koyamaz hale gelsede herşey beklediği kadar kolay olmayacaktır. Genç girişimci Anastasia`dan farklı türlerdeki fantezilerine karılık vermesini isteyecektir. İyi seyirler diliyoruz.



Grinin Elli Tonu – Fifty Shades of Grey 2015 türkçe dublaj izle

Annie 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Steven Bernstein n yaptığı Annie (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.0/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Adam Bernstein , Steven Bernstein , Michael Moss yazdı. Filmin konusu ise Tüm ailesini kanser yüzünden kaybeden ,devamında da kansere kendiside yakalanan bir kadın ,kanserin ailedeki genlerle alakalı olduğunu düşünüp bunu ispatlama yoluna kendini adayan bir adam ve yaşanmış gerçek bir hikaye..İyi seyirler.



Annie 2014 türkçe dublaj izle

Ocak Ayının İki Yüzü – The Two Faces of January 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Hossein Amini n yaptığı Ocak Ayının İki Yüzü – The Two Faces of January (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hossein Amini yazdı. Filmin konusu ise Bir dolandırıcı,eşi ve yabancı bir adam arasında geçen bir hikayeyi konu edinen bir yapım..Bir polis memurunun öldürülmesi sonucu bu üç kişiden biri tutuklanır..İyi seyirler.



Ocak Ayının İki Yüzü – The Two Faces of January 2014 türkçe dublaj izle

Yaban – Wild 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Jean-Marc Vallee n yaptığı Yaban – Wild (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Ödül yağmuruna tutulmuş mükemmel bir film sizlerle. Başrollerini Wild`in üstlendiği yapım yaklaşık 1300km yolu katederek tek başına engel tanımadan yürüyüş yapmasını konu ediniyor. Film Cheryl Strayed ` inanılmaz yaşamından esinlenerek beyaz perdede sinema severler ile buluşmuştur. İzleyicisinden tam not alan filmin İMDB Puanı 7.3 tavsiye edilen bir filmdir. İyi seyirler diliyoruz.



Yaban – Wild 2014 türkçe dublaj izle

Kağıt Üzerinde Mükemmel – Perfect on Paper 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Ron Oliver n yaptığı Kağıt Üzerinde Mükemmel – Perfect on Paper (2014) İzle , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jennifer Notas, Bob Sáenz yazdı. Filmin konusu ise Yeni bir proje için Los Angeles`a gelen Natalie yazar bir arkadaşına yardım etmek için işe koyulur. Yalnız bir aşk denkleminin ortasında kalan Natalia iki işin birden üstesinden gelebilecekmidir. İyi seyirler.



Kağıt Üzerinde Mükemmel – Perfect on Paper 2014 türkçe dublaj izle

Hayatın Kendisi – Life Itself 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Steve James n yaptığı Hayatın Kendisi – Life Itself (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.9/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Amerikali film eleşritmeni Roger Ebert`in yaşamını konu edinen belgeseel filmi sizlerle. İyi seyirler.



Hayatın Kendisi – Life Itself 2014 türkçe dublaj izle

Komşu Evdeki Çocuk – The Boy Next Door 2015 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Rob Cohen n yaptığı Komşu Evdeki Çocuk – The Boy Next Door (2015) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.5/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Barbara Curry yazdı. Filmin konusu ise Filmde Bir anne (Jennifer Lopez) oğlu`nun en iyi arkadaşına aşık olur. Tabi bu aşk karşılıklıdır. Yakışıklı çocuk oğlunun arkadaşı olmakla kalmıyor , Aynı zamanda yakın komşularıdır. İlk etapta ilişki kusursuz gitsede ikilinin hesaplayamadığı bazı problemler önlerindeki engelin boyutunu büyütecek cinsten. 2015 Yapımı film sinema sektörüne oldukça ses getirmiş izleyicisinden tam not almıştır. Yapımın baş rollerinde ise . Film ve Müzik dünyası`nın starlarından `Jennifer Lopez` rol almaktadır. İyi seyirler.



Komşu Evdeki Çocuk – The Boy Next Door 2015 türkçe dublaj izle

Soğuk Cennet – Snow in Paradise 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Andrew Hulme n yaptığı Soğuk Cennet – Snow in Paradise (2014) , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrew Hulme , Martin Askew yazdı. Filmin konusu ise Dave, zorlu hayat koşullarında ayakta kalmaya çalışmaktadır. Londra’da yaşamını sürdürebilmek için uyuşturucu satıcılığı yapan Dave’in şiddet ve tehlike dolu hayatında attığı yanlış adımlar yüzünden en yakın arkadaşı Tariq öldürülür.



Soğuk Cennet – Snow in Paradise 2014 türkçe dublaj izle

Tutsak – Catch Hell 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Ryan Phillippe n yaptığı Tutsak – Catch Hell (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ryan Phillippe yazdı. Filmin konusu ise Sinema tarihinin en kült gerilim serilerinden birisi olan ”Testere”nin yapımcılarından yeni bir yapım.. Kendine göre hatırı sayılır bir popülariteye sahip, Hollywood aktörü Reagon Pearce (Ryan Phillippe), yoğun tempo ile çalıştığı Louisiana Shreveport’daki işine giderken hiç beklemediği bir şekilde kaçırılır. Bataklıktaki izbe bir kulübeye kapatılan Pearce’a, envai çeşit işkence yapılır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de, kaçıranlar tarafından Twitter hesabı ele geçirilerek, kendisi hakkında uygunsuz içerik yüklenmekle tehdit edilir. Janjanlı aktörümüz bu beladan nasıl kurtulabilecektir? Başrolün yanısıra filmin senaryosuna da katkı sağlayan Ryan Phillippe, ilk kez yönetmen koltuğuna oturuyor..İyi seyirler.



Tutsak – Catch Hell 2014 türkçe dublaj izle

İç İşleri – Borgríki 2 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Olaf de Fleur Johannesson n yaptığı İç İşleri – Borgríki 2 (2014) , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Olaf de Fleur Johannesson , Hrafnkell Stefansson yazdı. Filmin konusu ise Polisiye drama türünde, İzlanda yapımı film, kuzey sinemasından esintiler içeriyor. Bölgesi, Sırp göçmen Sergei tarafından ele geçirilene kadar Gunnar, İzlanda’nın en güçlü uyuşturucu patronudur. Bu film divxup.net sitesinden alınmıştır. Gunnar, Sergei’ye yaptıklarını ödetmek amacıyla çaylak narkotik polisi Hannes’i kandırır ve onu, narkotik biriminin başındaki Mergeir’in kirli bir polis olduğuna inandırır. İddiasına göre Mergeir, Sergei ile işbirliği yapmaktadır.



İç İşleri – Borgríki 2 2014 türkçe dublaj izle

Beyaz Tanrı – White God 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Kornél Mundruczó n yaptığı Beyaz Tanrı – White God (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Mutlaka izlemeniz gereken harika bir yapım sizlerle. İnsan ve köpek arasındaki muhteşem denklem. İnanılmaz efektler ve harika bir kurgu.Hagen isimli koyu kahverengi kırma bir köpek sahipleri tarafından sokağa atılır. Ogünden sonra herkezi kendine düşman gören Hagen. 14 yaşındaki bir çocuk harci herkezi kendine düşman görür.Hagen`in davasına ise şehrin tüm isyancı köpekleri katılmıştır.



Beyaz Tanrı – White God 2014 türkçe dublaj izle

Run All Night – Gece Takibi 2015 film İzle

Yönetmenliğini Jaume Collet-Serra n yaptığı Run All Night – Gece Takibi (2015) Altyazılı İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Harika bir aksiyon filmi sizlerle. Özellikle Taken 1,2,3 Serisi ile izleyiciyi büyüleyen başrol oyuncusu Liam Neeson `den yine sınırları zorlayan mükemmel bir yapım daha. Jimy ismindeki eski bir tetikçi yılların getirdiği yorgunluk ve aksiyon dolu maceralarla karelenmiş hayatını sessizlik içinde yaşamaya başlamış. Ayrıca artık kendisinide yaşlı bir adam olarak görmektedir.Jimy hernekadar elini ayağını pis işlerden çeksede peşini bırakmayan kötü patronu son biş iş teklifi ile kapısını çalar.Yeni görevi ise eski patronu`nun sorunlu oğlu ve ailesini gözü gibi koruyup kollamasıdır.Jimy`nin bu zorlu görevi istememesi`nin yanı sıra kabul etmektende başka şansı yoktur. Eski tetikçi Jimy macera dolu bir serüvenin tamda ortasında kalacaktır. Türkiye`nin Online Film İzleme Sitesi ( Direkizle.org )



Run All Night – Gece Takibi 2015 film İzle

20 Mayıs 2015 Çarşamba

Anarşi Salonu – Anarchy Parlo 2015 Film izle

Yönetmenliğini Kenny Gage n yaptığı Anarşi Salonu – Anarchy Parlor (2015) Altyazılı İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.8/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kenny Gage yazdı. Filmin konusu ise Dövmecilik sanatlarıyla juğraşan Artist isimli bir tatocu şehire gezen meraklı halk ve tüzistlere değişik tarsta dövmeler yapmaktadır. Yalnız dövmeler büyük bir kötülüğü simgelemektedir. İyi seyirler.



Anarşi Salonu – Anarchy Parlo 2015 Film izle

Walter’ın Fantastik Dünyası 2015 film İzle

Yönetmenliğini Anna Mastro n yaptığı Walter – Walter’ın Fantastik Dünyası (2015) Altyazılı İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul Shoulberg yazdı. Filmin konusu ise Sinemada bilet görevlisi bir adam kendisini tanrının oğlu zanneder. Bunlada yetinmez kimi görse batıl inançlar ve kehanetler hakkında tuhaf laflar ortaya atar. İnsanların kaderini değiştirebileceğini ve geleceği gördüğünüde söyler.Harika bir komedi filmi sizlerle. İyi seyirler.



Walter’ın Fantastik Dünyası 2015 film İzle

Mucizeler – Le Meraviglie 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Alice Rohrwacher n yaptığı Mucizeler – Le Meraviglie (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alice Rohrwacher yazdı. Filmin konusu ise Hayatlarına giren bir yabancının ailelerini neredeyse bölünme noktasına getiren İtalyan bir ailenin yaşamını konu ediniyor. 15 yaşlarındaki kızları Gelmosia ailesi ile birlikte İtalya`nın Toksana bölgesinde yaşamaktadır.Martin isimli bir gençle tanışır.Suç dünyasıyla erken tanışan gençleri Almanya hükümeti İtalya`da düzenlenen bişr programa göndermektedir. Martinde bu vesile ile İtalyaya gelmiştir. Yalnız bu genç huzurlu ailenin neredeyse dünyalarını başlarına yıkmıştır. Özel Juri ödülü bulunan film izleyicisinden tam not almıştır. İyi seyirler.



Mucizeler – Le Meraviglie 2014 türkçe dublaj izle

Zorlu Gün – Hard Day 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Seong-hoon Kim n yaptığı Zorlu Gün – Hard Day (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Aksiyon macera , suç polisiye ne ararsanız var filmde. Gun-su yaptığı bir ziyaret seyehatinden geri dönmektedir. Bu sırada bir adama çarpar ve adam ölür. Ayrıca anneside ölmüştür. Karıştığı kaza vakasını örtpas etmek için öldürdüğü adamıda annesinin tabutuna koyar. Emniyet güçleri bu olayın aydınlanması için Gun-Su`nun iş ortağını bu göreve atar. Dedektif ipuçlarına yaklaştıkça Gun-Su tedirgin olmaya başlar. Ve ayrıca Gun-Su`nun kaza ile adamı öldürdüğü yerde birde görgü tanığı vardır. İyi seyirler diliyoruz.



Zorlu Gün – Hard Day 2014 türkçe dublaj izle

SüngerBob Kare Pantolon 2015 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Paul Tibbitt n yaptığı SüngerBob Kare Pantolon (2015) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Su altında yaşayan Sünger Bob ömrünün en çılgın buluşunu gerçekleştiererek artık yeryüzüne çıkar. Kıyıdaki yaşamı merak eden Bob arkadaşları ile birlikte yepyeni maceralara atılacaktır.İyi seyirler.



SüngerBob Kare Pantolon 2015 türkçe dublaj izle

Keskin Nişancı – American Sniper 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Clint Eastwood n yaptığı Keskin Nişancı – American Sniper (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jason Dean Hall yazdı. Filmin konusu ise Chris Kyle Irak ta 150 kişinin ölümüne neden olur.Chris in savaş döneminde yaşadıklarını konu edinen bir biyografi.İyi seyirler.



Keskin Nişancı – American Sniper 2014 Türkçe Dublaj izle

19 Mayıs 2015 Salı

Narnia Günlükleri Aslan Cadı ve Dolap – The Chronicles of Narnia The Lion The Witch and the Wardrobe 2005 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Andrew Adamson n yaptığı Narnia Günlükleri Aslan Cadı ve Dolap – The Chronicles of Narnia The Lion The Witch and the Wardrobe , 2005 – ABD , İngiltere yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.1/10 puan aldı. Başrollerinde James McAvoy , William Moseley , Anna Popplewell , Skandar Keynes , Georgie Henley gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise



Narnia Günlükleri Aslan Cadı ve Dolap – The Chronicles of Narnia The Lion The Witch and the Wardrobe 2005 Türkçe Dublaj izle

Efsanenin Yükselişi – Rise of the Legend 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Chow Hin Yeung Roy n yaptığı Efsanenin Yükselişi – Rise of the Legend , 2014 – Çin , HongKong yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1 puan aldı. Başrollerinde Sammo Hung Kam-bo , Byron Mann , Eddie Peng , Angelababy , Mike Leeder gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise



Efsanenin Yükselişi – Rise of the Legend 2014 Türkçe Dublaj izle

Görünmeyen Kadın – The Invisible Woman 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Ralph Fiennes n yaptığı Görünmeyen Kadın – The Invisible Woman , 2013 – İngiltere yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5 puan aldı. Başrollerinde Ralph Fiennes , Kristin Scott Thomas , Felicity Jones , Michelle Fairley , Tom Hollander gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise



Görünmeyen Kadın – The Invisible Woman 2013 Türkçe Dublaj izle

Dönüş Yok – Irréversible 2002 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Gaspar Noé n yaptığı Dönüş Yok – Irréversible , 2002 – Fransa yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2 puan aldı. Başrollerinde Monica Bellucci , Vincent Cassel , Philippe Nahon , Albert Dupontel , Jo Prestia gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise



Dönüş Yok – Irréversible 2002 Türkçe Dublaj izle

Vadim O Kadar Yeşildi Ki – How Green Was My Valley 1941 film izle

Yönetmenliğini John Ford n yaptığı Vadim O Kadar Yeşildi Ki – How Green Was My Valley , 1941 – ABD yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.7 puan aldı. Başrollerinde Roddy McDowall , Maureen O’Hara , Anna Lee , Arthur Shields , Walter Pidgeon gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise



Vadim O Kadar Yeşildi Ki – How Green Was My Valley 1941 film izle

Jeanne Darc ın Tutkusu – La Passion De Jeanne D arc 1928 film izle

Yönetmenliğini Carl Theodor Dreyer n yaptığı Jeanne Darc ın Tutkusu – La Passion De Jeanne D arc , 1928 – Fransa yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3 puan aldı. Başrollerinde Maria Falconetti , Michel Simon , Antonin Artaud , Léon Larive , Maurice Schutz gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise



Jeanne Darc ın Tutkusu – La Passion De Jeanne D arc 1928 film izle

18 Mayıs 2015 Pazartesi

Çılgın Dersane 4: Ada 2015 Yerli Film İzle

Yönetmenliğini Kamil Çetin n yaptığı Çılgın Dersane 4: Ada (2015) Yerli Film İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Öğrencilerine büyük bir sürpriz hazırlamak isteyen hadi hoca hem tatil hemde ders ortamının oluşabileceği bir yer bulur. Öğrenciler bu haberi duyunca çok sevinirler. Seyehat deniz yolu ile devam etmektedir. Tatil yapacakları adaya yaklaştıklarında kaptan tüm öğrencileri adaya kalan mesafe bölümünde suya bırakır ve adaya ulaşmak için epey mücadele etmek zorundadırlar. Bu zorluğu atlatan öğrenciler adaya çıkarlar. Yalnız ada tahmin ettikleri gibi sahili , plajı kumu eğlence parkları gibi aktiviteleri bulunmayan bomboş bir adadır. Neredeyse birer survivor yarışmacısı olmuşlardır. Bir yolunu bulup adadan kurtulurlar. Şimdiki durak ise son dere lüks ve alımlı büyük bir tatil merkezi. Yalnız sürprizler çılgın öğrencilerin peşini bırakmayacaktır. İyi seyirler.



Çılgın Dersane 4: Ada 2015 Yerli Film İzle

Kingsman: The Secret Service – Kingsman: Gizli Sevis 2014 film izle

Yönetmenliğini Matthew Vaughn n yaptığı Kingsman: The Secret Service – Kingsman: Gizli Sevis (2014) Atyazılı İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.1/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Matthew Vaughn , Jane Goldmann yazdı. Filmin konusu ise 8.1 İMDB Puanı ile sinema sektörünü yerinden oynatıp juriden büyük bir oylama sonucu 2015 en iyi filmlerinden biri seçilen harika yapım `Kingsman: Gizli Servis – Kingsman: The Secret Service` Sizlerle. Eggsy babasını küçük yaşlarda kaybeden küçük bir kızdır. Babası orduda görevliyken öldürülür. Ve aartık Eggsy 18yaşına gelmiştir. Babasının özel kuvvetlerdeki onurlu mücadelesi ve istikrarına layık görülen bir plaket verilir . Ve ailesine 1kereye mahsus olmak üsere devletten yardım alabilme imkanı sunulmuştur. Eggsy birgün trafikte bir olaya karışır ve polislik olur. Hemen aklına gelen plaketi kullanma fikrini kullanır. Kendisini kurtaran ajan Harry Eggsy`e yardım etmek ister. Çünki Eggsy`nin babası zamanında Harry`nin canını kurtarmış ve Harry`de bunu bir vefa borcu olarak görür. Eggsy`e profesyonel bir ajan olmanın en ince püf noktalarını öğretecektir. Yalnız öğrendiği şeyler kendisine kolay gelsede Eggsy`i çok zor zamanlar ve aksiyon dolu bir gelecek beklemektedir.



Kingsman: The Secret Service – Kingsman: Gizli Sevis 2014 film izle

Automata 2014 Türkçe Dublaj İze

Yönetmenliğini Gabe Ibáñez n yaptığı Automata (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Büyük bir” />



Automata 2014 Türkçe Dublaj İze

İntikam Ringi – Tapped Out 2014 Türkçe Dublaj İze

Yönetmenliğini Allan Ungar n yaptığı İntikam Ringi – Tapped Out (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.3/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Acımasız bir katil tarafından ailesi katledilen hırsıyla düşüncelerinin önüne geçemeyen bir adamın hikayesi konu ediniyor. Dövüş sporları kursları ve karete seminerlerine katılmaya başlar. Her an ailesi`nin yokluğunu hissetmektedir. Buda kendisine daha çok çalışma daha güçlü olma hırsını vermektedir. Düzenlenen bir dövüş turnuvasına katlmak için hazırlıklara başlar bu turnuvaya ailesini acımasızca öldüren adamında katılacağını öğrenir. Yalnız kurallar herzaman aynıdır bir kişi kazanır diğeri kaybeder veya ölür. Ailesini acımasızca öldüren adama karşı vereceği amansız bir mücadeleyi izliyoruz. İyi seyirler.



İntikam Ringi – Tapped Out 2014 Türkçe Dublaj İze

Takiptekiler – Tracers 2015 Türkçe Dublaj İze

Yönetmenliğini Daniel Benmayor, Gus Van Sant n yaptığı Takiptekiler – Tracers (2015) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Cam New York`da kurye işi yapan bir işçidir. Yeraltının tehlikeli admalarıyla başı belaya gider.Amansız kovalamaca sırasında ise güzel bir kızla çarpışır. O ab aşk başlamıştır. İyi seyirler.



Takiptekiler – Tracers 2015 Türkçe Dublaj İze

Batman vs. Robin 2015 Türkçe Dublaj İze

Yönetmenliğini Jay Oliva n yaptığı Batman vs. Robin (2015) Türkçe Dublaj İze , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu J.M. DeMatteis, Bob Kane, Grant Morrison yazdı. Filmin konusu ise Batman ın kimseyi öldürmeme kuralını yok etmeye çalışan Damien Wayne,bir taraftan da kendi kaderinin Baykuşlar Cemiyeti adındaki gizli bir topluluğa bağlı olduğunu düşünmektedir.İyi seyirler.



Batman vs. Robin 2015 Türkçe Dublaj İze

17 Mayıs 2015 Pazar

Yapay Oyun – The Imitation Game 2014 Türkçe Dulaj İzle

Yönetmenliğini Morten Tyldum n yaptığı Yapay Oyun – The Imitation Game (2014) Türkçe Dulaj İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.1/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Graham Moore yazdı. Filmin konusu ise 2.Dünya savaşı sırasında yeryerinden oynamakta kan gövdeyi götürmektedir. Alman birlikleri`nin şifreli konuşmaları`nın kodunu çözen Alan Turing ` in nazi ordusunu engellemesini ve bir çok başarısını konu edinen harika bir yapım sizinle.



Yapay Oyun – The Imitation Game 2014 Türkçe Dulaj İzle

Arayış – The Search 2014 türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Michel Hazanavicius n yaptığı Arayış – The Search (2014) İze , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michel Hazanavicius yazdı. Filmin konusu ise Çeçenistan`daki çatışmalar şiddetini sürdürmektedir. Çatışmaların ortasındaki küçük bir çocuk ve Yardım kuruluşundan sorumlu bir kadının drama dolu hikayesini konu ediniyor. İyi seyirler diliyoruz.



Arayış – The Search 2014 türkçe dublaj izle

Ayrı Dünyalar – Zwischen Welten 2014 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Feo Aladag n yaptığı Ayrı Dünyalar – Zwischen Welten (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Feo Aladag , Judith Kaufmann yazdı. Filmin konusu ise Carter gözlerini açtığında anlamadığı bir şekilde kendisini Mars’da bulur. Carter bu gezegende yaşayanların içinde süregelen bir savaşın ortasında olduğunu farkeder. Tarafların arasında Tars Tarkas ve çekici prenses Dejah Thoris de vardır. Gezegen yok olmak üzeredir ve Carter bu gezegenin kurtuluşunun kendi ellerinde olduğunu farkedecektir.



Ayrı Dünyalar – Zwischen Welten 2014 Türkçe Dublaj İzle

Ex Machina 2015 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Alex Garland n yaptığı Ex Machina (2015) Türkçe Dublaj İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.0/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise İMDB Puanı 8.0 harika ötesi bir bilim kurgu filmi sizlerle. Bilim kurgu tarzı film severlerin gerçekten kaçırmaması gereken bir yapım. Calebbüyük üst düzek ve gayet popüler bir teknoloji şirketinde uzaman olarak görev yapmaktadır. Şirketin önemli ortaklarında Nathan insanlardan uzak duran kendi başına yaşamayı seven biraz somurtkan birisidir. Caleb organize edilen bir platforma Nathan`ın evinde 1 hafta geçirme iddiasını kazanır. Yalnız Caleb bu durumdan memnun olsadaiçinde bulunduğu durum çok farklıdır tabi tutulacağı sıradışı deneylerden hiç haberi yoktur. Ava isimli dünyada ilk ve tek yapak robot Caleb`i sabırsızlıkla beklemektedir.



Ex Machina 2015 Türkçe Dublaj İzle

16 Mayıs 2015 Cumartesi

Unutma Beni – Still Alice 2014 Film izle

Yönetmenliğini Richard Glatzer, Wash Westmoreland n yaptığı Unutma Beni – Still Alice 2014 , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.5 puan aldı. Başrollerinde Alec Baldwin, Julianne Moore, Kristen Stewart gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Unutma Beni – Still Alice filmi 2014 yılı yapımlıdır. Yüksek imdb puanı ile kendini gösteren dram türünde ki film 7.5 puan alarak adeta sinema severler tarafından ödüllendirilmiştir. Bu çok sevilen filmin konusun da ünlü bir profesör olan Alice Howland’a bir gün sağlık muaynesinde doktoru ona Alzheimer hastalığına yakalandığı bilgisini alır. O dakikadan sonra sanki tüm hayattan yaşama hevesini yitirmiş olan Alice artık hiç bir şeyin eskisi gibi olamayacağını düşünür. Bu kötü hastalık onun çok sevdiği eşi ve çocuklarına karşı davranışlarınıda değiştirecektir.



Unutma Beni – Still Alice 2014 Film izle

Enigma – Yapay Oyun 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Morten Tyldum n yaptığı Enigma – Yapay Oyun , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.1 puan aldı. Başrollerinde Benedict Cumberbatch, Charles Dance, Keira Knightley, Mark Strong, Matthew Goode gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Enigma – Yapay Oyun – The Imitation Game 2014 – Filminin konusun da en iyi yönetmen ödülü alan Morten Tyldum 2. dünya savaşı sırasın da Almanların gizlice şifreli bir şekil de bir birleri ile iletişim haline geçmelerinin kodlarını çözen Alan Turing’in durdurma zaferini konu alıyor. Almanların bu gizli yazışmaları İngiliz hükümetine ağır bir darbe vurmuştur.



Enigma – Yapay Oyun 2014 Türkçe Dublaj izle

Duvardaki Sırlar 2010 Film izle

Yönetmenliğini Christopher Leitch n yaptığı Duvardaki Sırlar , 2010 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2 puan aldı. Başrollerinde Jeri Ryan, Kay Panabaker, Peyton List gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Duvardaki Sırlar filmi TV filmi olarak Amerika’da yayınlanan gerilim korku kategorisinde ki türkçe dublaj olan filmdir. Duvardaki Sırlar filminin konusun da Molly ve Lizzie Rachel ve onun iki kızını yanlarına alırlar ve varoşların da yaşadığı bir daireye taşınırlar. Ancak taşındıkları evin geçmişi pekte iyi değildir. Çünkü bir süre sonra taşındıkları evin duvarlarından tuhaf tuhaf sesler çıkacaktır.



Duvardaki Sırlar 2010 Film izle

Üçkağıtçı Mortdecai 2015 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini David Koepp n yaptığı Üçkağıtçı Mortdecai , 2015 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5 puan aldı. Başrollerinde Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow, Johnny Depp gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Bir kaç gün önce altyazılı olarak sizlerle paylaştığımız Üçkağıtçı Mortdecai filmi türkçe dublaj olarak hd kalitede alternatifleri ile sizlerle. Başrol de yer alan ve Londra’da çok lüks bir mekan da yaşayan Charlie Mortdecai bir sanat uzmanıdır. Üniversite yılların da tanıştığı onun için dünyanın en güzel kadını eşi Johanna’ya deliler gibi aşıktır. Charlie keyfine çok düşkündür ancak maddi durumu eskisi kadar iyi değildir.



Üçkağıtçı Mortdecai 2015 Türkçe Dublaj izle

Kolay Para 2 - Easy Money 2 2012 Film izle

Yönetmenliğini Babak Najafi n yaptığı Kolay Para 2 , 2012 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2 puan aldı. Başrollerinde Dragomir Mrsic, Joel Kinnaman, Matias Varela gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Kolay Para 2 Aksiyon ve suç türünde ki filmin konusun da başrol de ki Jorge İsveç’e doğru yolculuğa çıkar. Gitmesinde ki amaç büyük bir uyuşturucu anlaşmasıdır. Ancak anlaşma planladığı gibi gitmeyince ülkeyi terketmek zorunda kalır. Yoksa peşinde ki polisler ve ülkenin önde gelen mafyaları onunla hesaplaşacaklardır.



Kolay Para 2 - Easy Money 2 2012 Film izle

Yolcu – The Homesman 2014 Film izle

Yönetmenliğini Tommy Lee Jones n yaptığı Yolcu – The Homesman , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6 puan aldı. Başrollerinde Grace Gummer, Hilary Swank, Tommy Lee Jones gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Yolcu – The Homesman dram ve western türünde ki film son zamanlar da sinema ile buluşan en iyi western filmlerinden olarak gösteriliyor. Yolcu – The Homesman filmi 1885 yılın da geçiyor. 2005 yılın da Üç defin isimli filminden sonra uzun bir ara veren yönetmen Tommy Lee Jones yine başarılı bir iş çıkarmış. Nebraska şehrinden Iowa şehrine gönderilen 3 kadına eşlik etmekle görevlendirilen Marry Bee Cuddy.



Yolcu – The Homesman 2014 Film izle

Bayan Meadows – Miss Meadows 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Karen Leigh Hopkins n yaptığı Bayan Meadows – Miss Meadows (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Karen Leigh Hopkins yazdı. Filmin konusu ise Katie Holmes’un başrolünde yer aldığı Miss Meadows filminde hikaye genel hatlarıyla pek çok klişenin karışımı, biraz son zamanlarda fazlasıyla tutan süper-kahraman hikayeleri alınıp, genelde Amerikan filmlerinde görebildiğimiz gizemli komşu hikayesi ile harmanlanıp üzerine de femme fatale imajı eklenmiş. Fakat bu üçünün karışımı ortaya özgün bir şeyler çıkarmış gibi duruyor. Filmin yönetmeni ve senaryo yazarı olarak gördüğümüz isim ise Karen Leight Hopkins. Kendisini ayrıca bir oyuncu olarak da tanıyoruz. Daha şimdiden silahlı Marry Poppins imajına sahip kahramanımızın hikayesinin anlatan Miss Meadows’taki oyunculuğunun, Katie Holmes’un en iyi performanslarından biri olduğu söylenmeye başladı.



Bayan Meadows – Miss Meadows 2014 Türkçe Dublaj izle

Çılgın Tamirhane – Chop Shop 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Elliott Lester n yaptığı Çılgın Tamirhane – Chop Shop (2014) İzle , 2014,ABD yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5/10  puan aldı. Başrollerinde Ana Ayora, John Bregar, Luis Moncada gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Marshall Johnson yazdı. Filmin konusu ise Porter ve Caine adlı iki araba hırsızının yakın dostlukları, birinini diğerine ihanetiyle sınanır. Hapisten çıkan Porter namuslu bir hayat sürmeye çalışır; ancak sabıkası seçtiği yolu zorlaştırır ve Porter en iyi yaptığı şeye yani araba hırsızlığına dönmeye karar verir. Bu arada Caine bu dünyada yükselmiştir ve artık küçük bir araba hırsızı çetesini yönetmektedir. En iyi arkadaşının aralarına dönmesini arzulamaktadır ve onu da sürüye katar. Porter yeniden bu hayata uyum sağlarken, karaborsa dünyasında, çalıntı araba parçalayıp satan dükkanlar, yabancı alıcılar, sokak çeteleri arasındaki politikalar ve hapisten çetelere yön veren elebaşılar arasında yolunu bulması gerekmektedir.



Çılgın Tamirhane – Chop Shop 2014 Türkçe Dublaj izle

Büyük İkilem – Taken Away 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Michael Feifer n yaptığı Büyük İkilem – Taken Away (2014) İzle , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.3/10  puan aldı. Başrollerinde Chelsea Ricketts, Julie Warner, Michael Nouri gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Feifer yazdı. Filmin konusu ise Sadece” />



Büyük İkilem – Taken Away 2014 Türkçe Dublaj izle

Ve Perde – Clouds of Sils Maria 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Olivier Assayas n yaptığı Ve Perde – Clouds of Sils Maria (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Olivier Assayas yazdı. Filmin konusu ise 18 yaşındaki tecrübesiz bir oyuncu olan Maria Enders, MalojaSnake adlı oyundaki Sigird karakteriyle büyük bir şöhret kazanmıştır. Oyun gereği Sigird, Helena adlı orta yaşlı bir oyuncunun bunalıma girerek intiharına sebep olmaktadır. 20 yıl sonra Maria (Juliette Binoche) şöhretinin doruğunda bir aktristir, ancak Jo-Ann Ellis (Chloe Grace Moretz) adlı genç bir aktris onun tahtını tehdit etmektedir. Sanki ona şöhret kapılarını açan oyundaki roller değişmiş, kendisi Helena olmuştur. Bu zor zamanlarında yanındaki tek kişi, asistanı Valentine’dir (Kristen Stewart).



Ve Perde – Clouds of Sils Maria 2014 Türkçe Dublaj izle

Veronica Mars (2014) İzle

Yönetmenliğini Rob Thomas n yaptığı Veronica Mars (2014) İzle , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10  puan aldı. Başrollerinde Kristen Bell, Jason Dohring, Enrico Colantoni gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rob Thomas yazdı. Filmin konusu ise Bir zamanlar dizi olarak ekranlarda karşımıza çıkan : Veronica Mars .. Sıkı takipçilerinin ve fanları`nın istekleri üzerine uzun metrajlı harika bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.. İzlerken oldukça keyf alabileceğiniz bir yapım.. İyi seyirler dileriz.



Veronica Mars (2014) İzle

Çalsın Sazlar 2015 Yerli Film İzle

Yönetmenliğini Nesli Çölgeçen n yaptığı Çalsın Sazlar (2015) Yerli Film İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nesli Çölgeçen yazdı. Filmin konusu ise Harika bir yerli film sizlerle . Birbirlerine bağlı iki iyi arkadaş muptelası oldukları meyhanede`ki yasemine aşıklardır. Yasemin ise dobra bir kızdır öyle fasası fisosu yoktur. İki arkadaş ve yasemin arasındaki komedi dolu bir kurgu sizlerle. İyi seyirler.



Çalsın Sazlar 2015 Yerli Film İzle

13 Mayıs 2015 Çarşamba

The Drownsman 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Chad Archibald n yaptığı The Drownsman , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.4 puan aldı. Başrollerinde Caroline Palmer, Gemma Bird Matheson, Michelle Mylett gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise The Drownsman filmi türkçe altyazılı olarak hd kalitede sizlerle. Madison derin bir göl de boğularak ölmekten son an da kurtulur. Daha sonrasın da ise üzerinden etkisini atlatamayan Madison korku ile hayatını devam ettirir. Ancak o olayda boğulur iken suyun altında ne yaşadığını hiç bir şekilde hatırlamamaktadır. Bu durum onu dünyadan da soyutlamaya başlayacaktır.



The Drownsman 2014 Türkçe Dublaj izle

Veronica Mars 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Rob Thomas n yaptığı Veronica Mars , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9 puan aldı. Başrollerinde Enrico Colantoni, Jason Dohring, Kristen Bell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Veronica Mars filmi 2014 yılı yapımlı Rob Thomas kaleminden gizem dolu filmi tüm dünya da en çok izlenen diziler arasına giren Veronica Mars’ın filme uyarlanmış halinin başrolün de Kristen Bell rol onuyor. Dizinin bitmesi dizinin hayranlarını çok üzmüş ve bu durum yönetmeni film çekmeye sevketmiştir.



Veronica Mars 2014 Türkçe Dublaj izle

Ölü Taklidi 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Jean-Paul Salome n yaptığı Ölü Taklidi , 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde François Damiens, Géraldine Nakache, Lucien Jean-Baptiste gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Ölü Taklidi filmi Jean aktörlük yapmaktadır. Çaresiz kaldığı bir durum da bir cinayet canlandırmasın da oynamayı kabul eder. O her işte olduğu gibi cinayet canlandırmasında da çok detaylara takılır ve bu detaycı kişiliği onun bu cinayeti çözmesine sebep olacaktır.



Ölü Taklidi 2013 Türkçe Dublaj izle

Hacker – Blackhat – 2015 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Michael Mann n yaptığı Hacker – Blackhat – 2015 , 2015 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4 puan aldı. Başrollerinde Chris Hemsworth, Viola Davis, Wei Tang gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Hacker – Blackhat – 2015 yılı yapımlı aksiyon sahnelerinin üst seviyede tutan yönetmen filmin konusun da siber suç dünyasını konu alıyor. İzinli bir mahkum ve farklı ırklar dan onun 2 arkadaşı .



Hacker – Blackhat – 2015 Türkçe Dublaj izle

Happy Ending 2014 Film izle

Yönetmenliğini Krishna D.K., Raj Nidimoru n yaptığı Happy Ending , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4 puan aldı. Başrollerinde Ileana, Kalki Koechlin, Saif Ali Khan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise 2014 yılı yapımlı hint filmi Happy Ending türkçe altyazılı olarak hd kalite de full baglanfilmiizle.com da. Happy Ending filminin konusun da bir yazar ilk kitabından sonra yazacağı kitabı için büyük bir ilham gelmesi için derin araştırmalar yapmaya başlar. Bu araştırmalar ilerledikçe yazarın kitabının konusu aşka kesinlikle inanmayan bir kadın olur. Ünlü iki yönetmen Krishna D.K., Raj Nidimoru bu film de romantik komediyi en üstte tutuyor.



Happy Ending 2014 Film izle

Geçiş – The Crossing

Yönetmenliğini John Woo n yaptığı Geçiş – The Crossing , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1 puan aldı. Başrollerinde Shan Cong, Takeshi Kaneshiro, Xiaoming Huang gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Geçiş – The Crossing türkçe dublaj filmi 2. dünya savaşı sırasın da geçmektedir. En güçlü kişilerden biri olan Lei Yifang askerlerini en büyük düşmanları olan Japon ordusuna karşı korkusuzca savunmaya başlar .



Geçiş – The Crossing

Ölümcül Oyun – All Things to All Men (2013

Yönetmenliğini George Isaac n yaptığı Ölümcül Oyun – All Things to All Men (2013) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.3/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu George Isaac yazdı. Filmin konusu ise Film bol aksiyon ve koşturma sahneleriyle dolu keyf alınabilecek bir yapım. 4.3 İMDP Puanına bakacak olursak biraz düşükolmasına rağmen Suç , Gerilim tarzında film severlerin haz alabileceği bir yapım diyebiliriz. Londra`nın yer altı baronları ve Bir hırsızın , birde polis memurunun köşe bucak soluksuz maceraları konu ediniyor. İyi seyirler.



Ölümcül Oyun – All Things to All Men (2013

After 2012 Film izle

Yönetmenliğini Ryan Smith n yaptığı After (2012) Altyazılı İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ryan Smith yazdı. Filmin konusu ise Sıradışı bir otobüs kazası ve bir çok yaralı. Herkez panik ve telaş içindedir. Kendilerine gelmeye çalışan insanlar henüz kazanın etkisinden kurtulmaya başlarlarken daha tuhaf bir olay olur. Çevredeki kocaman kasabada kendilerinden başka hiç kimsenin yaşamadığını farkederler. Yalnızca iki otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazadan geriye kalar iki ayrı yolcu grupları. Etrafta in cin top oynamaktadır. Tek çözüm birlikte hareket ederek neyin olup bittiğini öğrenmektir.



After 2012 Film izle

Savaşçı – The Dead Lands 2014 Film izle

Yönetmenliğini Toa Fraser n yaptığı Savaşçı – The Dead Lands (2014) Altyazılı İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Glenn Standring yazdı. Filmin konusu ise 2015 yapımı film kabile filmin sevenlerin kaçırmaması gereken bir kurguya sahip. Savaş ve yoksulluğun bir arada kurgulandığı harika bir film sizlerle. İyi seyirler.



Savaşçı – The Dead Lands 2014 Film izle

Dönüm Noktası – The Humbling (2014) İzle

Yönetmenliğini Barry Levinson n yaptığı Dönüm Noktası – The Humbling (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Buck Henry yazdı. Filmin konusu ise Barry Levinson’ın yönettiği filmde intihara meyilli yaşlı bir adamla genç bir kadın arasındaki ilişkinin her boyutuna tanık oluyoruz. Filmin başrolünde efsane Al Pacino’yla Amerikan sinemasının yükselen yıldızı Greta Gerwig rol alıyor. Onlara usta aktrisler Kyra Segdwick ve Diane Wiest eşlik ediyor.İyi seyirler.



Dönüm Noktası – The Humbling (2014) İzle

Jupiter Yükseliyor – Jupiter Ascending 2015 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Andy Wachowski, Lana Wachowski n yaptığı Jupiter Yükseliyor – Jupiter Ascending (2015) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andy Wachowski , Lana Wachowski yazdı. Filmin konusu ise Yakın gelecekte, sıradan bir kadının kaderi, Evrenin Kraliçesi’nin öldürülmesi için hedef haline gelmesiyle tamamen değişir. Jupiter Jones (Mila Kunis), gece göğünün altında, kaderinde büyük şeylerin olacağını belirten bir takım işaretlerle doğmuştur. Jupiter, rüyalarında yıldızları ve muhteşem yerler görürken, gerçekte insanların evlerini temizleyen bir hizmetçidir. Ancak genetik olarak asker olarak tasarlanmış Caine (Channing Tatum), Jüpiter’i bulmak ve onun kaderinde yazılı olan müthiş geleceğine taşımakla görevlidir.



Jupiter Yükseliyor – Jupiter Ascending 2015 Türkçe Dublaj izle

Kitabına Uygun Aşk – Love by the Book 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini David S. Cass Sr. n yaptığı Kitabına Uygun Aşk – Love by the Book (2014) İzle , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde Leah Renee, Kristopher Turner, Cherilyn Wilson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jeff Bonnett, Abbey Cleland yazdı. Filmin konusu ise Emma kitap satan bir kadındır. Yalnız bu aralar işi güçü pek rast gitmez. İş yok can sıkıntısı çok. Birgün hayallerini süsleyen bir adamla tanışır şimdi ise tek düşüncesi dükkanından kurtulup normal bir yaşam sürdürmektir. İyi seyirler.



Kitabına Uygun Aşk – Love by the Book 2014 Türkçe Dublaj izle

Hızlı ve Öfkeli 7 – Furious 7 2015 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini James Wan n yaptığı Hızlı ve Öfkeli 7 – Furious 7 (2015) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.1/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Chris Morgan , Gary Scott Thompson yazdı. Filmin konusu ise



Hızlı ve Öfkeli 7 – Furious 7 2015 Türkçe dublaj izle

11 Mayıs 2015 Pazartesi

Kod Adı: K.O.Z. (2015) Yerli Film İzle

Yönetmenliğini Celal Çimen n yaptığı Kod Adı: K.O.Z. (2015) Yerli Film İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 1.6/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Yargı ve polis teşkilatındaki yapılanma; MİT Müsteşarının ifadeye çağrıldığı gece; Gezi olayları; 17 Aralık döneminde MİT tırlarına yapılan operasyonlar; 17 ve 25 Aralık operasyonlarıyla birlikte neyin hedeflendiği; savcı ve hâkimlerin imza attığı hukuk cinayetleri başta olmak üzere pek çok konu başlığı yer almaktadır.



Kod Adı: K.O.Z. (2015) Yerli Film İzle

71 (2014) İzle

Yönetmenliğini Yann Demange n yaptığı 71 (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gregory Burke yazdı. Filmin konusu ise İstekli ve genç bir asker birliği tarafından donanmanın en kritik bölgesinde unutulur.. Ayaklanmaların tamda sona ermesi beklenirken herşey daha farklı boyutlara yol alacaktır. 7.3 İMDB Puanına sahip olan yapım izleyicisinden tam not almış sinema sektörüne oldukça sesgetirmiştir.. Ve Ayrıca 1 Bafta film ödülü adaylığı – 5 diğer ödül ve 15 ödül adaylığı bulunmaktadır. İyi seyirler diliyoruz.



71 (2014) İzle

Geçit – The Crossing (2014) İzle

Yönetmenliğini John Woo n yaptığı Geçit – The Crossing (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hui-Ling Wang yazdı. Filmin konusu ise 2.Dünya savaşı sırasında çinde geçen kritik olayları ve bir grup insanın yaşamla ölüm arasındaki müacdelelerini konu ediniyor. Yapım yüksek maliyeti ve senaryosuyla gerçekten izlenmesi gereken filmlerden birtanesi.



Geçit – The Crossing (2014) İzle

Maggie (2015) Altyazılı İzle

Yönetmenliğini Henry Hobson n yaptığı Maggie (2015) Altyazılı İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Arnold Schwarzenegger `den harika bir yapım. Aksiyon adamının ismini duyunca hemen aklımıza iki elindede ağır makinalı silahlar etrafı ateşe veriyor diye tahmn ediyoruz. Aman hiç öyle değil. Bu sefer Arnold zombi kıyametiyle karşı karşıyadır. İstila için harekete geçen zombiler aynı zamandada etrafa virüs yaymaktadır. Hikaye aslen bir kız ve babasını hikayesni konu ediniyor. Devamını izleyin bence :) İyi seyirler.



Maggie (2015) Altyazılı İzle

The Drownsman (2014) Altyazılı İzle

Yönetmenliğini Chad Archibald n yaptığı The Drownsman (2014) Altyazılı İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.4/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Chad Archibald yazdı. Filmin konusu ise Bir gölde boğularak ölmenin eşiğinden dönen Madison hayatını korkuyla yaşamaya başlar. Suyun altındaki anlarda neler yaşadığını hatırlayamayan genç kadın, garip bir su fobisi geliştirir. Bu korkunun etkisiyle dünyadan soyutlanır. Her gün ve gece gördüğü siyah bir gölge de korkusunu arttırarak daha çok içine kapanmasına sebep olur. Madison’ın bu durumundan rahatsız olan arkadaşları alışılmadık bir yolla kadını fobisini yenmeye zorlarken hiçbirinin güvende olmadığı karanlık bir dünyanın kapılarını arlarlar.



The Drownsman (2014) Altyazılı İzle

Happy Ending (2014) Altyazılı İzle

Yönetmenliğini Krishna D.K., Raj Nidimoru n yaptığı Happy Ending (2014) Altyazılı İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Raj Nidimoru , Krishna D.K. yazdı. Filmin konusu ise Hayatındaki bazı olumsuzluklara rağmen herşeyi olumlu düşünen bir yazar , yeni hikayesi için yeniden bir hikaye aramaktadır. Derken aşk ve sevgiye inanmayan yazar bir kadına aşık olacaktır. İyi seyirler diler.



Happy Ending (2014) Altyazılı İzle

10 Mayıs 2015 Pazar

Çiçeklerin Günü – Day of the Flowers 2012 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini John Roberts n yaptığı Çiçeklerin Günü – Day of the Flowers (2012) İzle , 2012 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10  puan aldı. Başrollerinde Carlos Acosta, Charity Wakefield, Eva Birthistle gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Eirene Houston yazdı. Filmin konusu ise Biri aktivist solcu ve diğeri sorumsuz bir parti kızı olan iki kızkardeş, ölen babalarının vasiyetini yerine getirip, küllerini Küba’ya götürmek üzere yola çıkar.Ancak çıktıkları yolda birbirinden tuhaf tehlikeler atlatacak, romantik maceralar yaşayacak ve en ilginci de, aileleri hakkında daha önce hiç duymadıkları bazı sırlar öğreneceklerdir.



Çiçeklerin Günü – Day of the Flowers 2012 Türkçe dublaj izle

Karaman’ın Koyunu 2015 Yerli Film İzle

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı n yaptığı Karaman’ın Koyunu (2015) Yerli Film İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Erol Hızarcı yazdı. Filmin konusu ise Disiplinsiz bir kışlanın askeri olan Bahtiyar çeşme başında gördüğü Mihriban’a tutulur ve izdivacına talip olur. Mihriban da ona gönlünü kaptırır, fakat kışla kumandanı Albay Rıza onu istemeye gelecek ve babası da verecektir. Bahtiyar, kumandanın üniformasını çalar, Mihriban’ı istemeye gider. Kendisini Karaman Paşa’nın sağ kolu Albay Bahtiyar olarak tanıtır. Bu sırada Albay Rıza gelir. O da Mihriban’ı ister. Mihriban’ın babası kızını hangisine vereceğini bilemez.Sahte Albay Bahtiyar ile kışla kumandanı Albay Rıza birbirine meydan okur. İkisi de kışlayı teftişe gelecek olan Karaman Paşa’yla kızı istemeye geleceğini söyler. Bakalım Karaman Paşa kızı hangisi için isteyecektir? Ve Mihriban’ı isteyen Bahtiyar ile Rıza, tebdili kıyafet gezen Karaman Paşa’nın oyununa düşerler.İyi seyirler.



Karaman’ın Koyunu 2015 Yerli Film İzle

Altın Uğruna – Serra Pelada 2013 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Heitor Dhalia n yaptığı Altın Uğruna – Serra Pelada (2013) İzle , 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10  puan aldı. Başrollerinde Wagner Moura, Sophie Charlotte, Matheus Nachtergaele gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Heitor Dhalia yazdı. Filmin konusu ise Basındaki” />



Altın Uğruna – Serra Pelada 2013 Türkçe dublaj izle

Çılgın Yarış – 50 to 1 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Jim Wilson n yaptığı Çılgın Yarış – 50 to 1 (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jim Wilson yazdı. Filmin konusu ise Bir grup konvoy Kentucky Derbisi’ne girme hakkını elde ederler.Bu derbi onların hayatlarına macera katacaktır.İyi seyirler.



Çılgın Yarış – 50 to 1 2014 Türkçe Dublaj izle

İblis’in Oğlu 13. Vahşet 2013 Yerli Film İzle

Yönetmenliğini Emre Kaya n yaptığı İblis’in Oğlu 13. Vahşet (2013) Yerli Film İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Zafer Kaya yazdı. Filmin konusu ise Gazetecilik okuyan bir arkadaş topluluğu zorunlu oldukları bitirme tezlerini hazırmak için ilginç haberler yakalamak zorundadırlar.Derin araştırmalar sonucunda aradıkları esrarengiz habere ulaşırlar.Sekiz dağcının aniden ortadan kaybolduğunu anlatan bir haber.Bu haberi daha derin incelemek için bir dağ evinde yalnız yaşayan Wild i kamera altına alırlar ve 13 sayısının laneti artık onlara musallat olur.İyi seyirler.



İblis’in Oğlu 13. Vahşet 2013 Yerli Film İzle

Hayallere Yolculuk – Eskil & Trinidad 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Stephan Apelgren n yaptığı Hayallere Yolculuk – Eskil & Trinidad (2013) İzle , 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10  puan aldı. Başrollerinde Linus Oscarsson, Torkel Petersson, Ann Petrén gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Stephan Apelgren yazdı. Filmin konusu ise Zor” />



Hayallere Yolculuk – Eskil & Trinidad 2013 Türkçe Dublaj izle

Annabell’in Büyülü Dünyası – Krakel Spektakel 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Elisabet Gustafsson n yaptığı Annabell’in Büyülü Dünyası – Krakel Spektakel (2014) İzle , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4/10  puan aldı. Başrollerinde Sven Björklund, Vanja Blomkvist, Jonas Bökefors gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lennart Hellsing yazdı. Filmin konusu ise Büyük annesinin aniden ortadan kaybolmuş bir büyücünün bitmemiş hikkayesini bulan Annabell,araştırmaya koyulur.İyi seyirler.



Annabell’in Büyülü Dünyası – Krakel Spektakel 2014 Türkçe Dublaj izle

The Brittany Murphy Story 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Joe Menendez n yaptığı The Brittany Murphy Story (2014) İzle , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.3/10  puan aldı. Başrollerinde Amanda Fuller, Sherilyn Fenn, Chloë Crampton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Peter Hunziker yazdı. Filmin konusu ise Büyük bir” />



The Brittany Murphy Story 2014 Türkçe Dublaj izle

7 Mayıs 2015 Perşembe

Robin Hood’un Son Macerası – The Last of Robin Hood 2013 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Wash Westmoreland, Richard Glatzer n yaptığı Robin Hood’un Son Macerası – The Last of Robin Hood (2013) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Wash Westmoreland , Richard Glatzer yazdı. Filmin konusu ise Hollywod alemlerinin 60`lı senelerdeki yaşamını yansıtan yapım. İzleyicisinden tam not almış oldukçada keyifli bir film. İyi seyirler diliyoruz.



Robin Hood’un Son Macerası – The Last of Robin Hood 2013 Türkçe dublaj izle

Şampiyon Manny – Manny 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Leon Gast, Ryan Moore n yaptığı Şampiyon Manny – Manny (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Leon Gast, Ryan Moore yazdı. Filmin konusu ise Filipinli süper boksör Manny`nin yoksullukla sınav edildiği günleri ve inişli çıkışlı hayatını konu edinen harika bir yapım. Başarılı olabilmek için elinden gelen mücadeleyi veren ve ayrıca milletvekili olan Manny başarı perdesini aralasada perdenin diğer yüzü sahneye inmekte gecikmemektedir.İyi seyirler.



Şampiyon Manny – Manny 2014 Türkçe dublaj izle

Mazlum Kuzey 2015 Yerli Film İzle

Yönetmenliğini Ali Adnan özgür n yaptığı Mazlum Kuzey (2015) Yerli Film İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.3/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Önder Açıkbaş yazdı. Filmin konusu ise Türkiye yapımı film izleyenleri kahkahaya boğaca. Harika bir yapım sizlerle. Mazlum arkadaşı Tıfıl ile birlite pavyonlarda şarkı söyleyerek ve saz çalara geçinmektedir.Pavyondan kovulan ikili yeni iş aramaktadırlar. Yerli bir telefon üretimi işine girerler tabi bu iştende eme çıkmaz zira dolandırıcılık nereye kadar :) Son çare tüğ dökücübir krem üretirler. Tam umutları esilmişken iki metelisiz artık sevinmeye başlar. Fakat krem ters tepki yapmıştır. Tüğü dökmek yerine dahada çok çıkarmaktadır. İşin kötü yanı kiracı oldukları evin sahibi Dilberay`da bu remden almıştır. Dilberay`ın bıyıkları yavaş yavaş çıkmaya başlamıştır. Girdikleri her işten hüsranla ayrılan ikilinin kaderi ellerine geçen bir mektupla değişecektir.Yalnız Mazlum dostlu be aşk arasında iyi bir seçim yapmalıdır.İyi seyirler.



Mazlum Kuzey 2015 Yerli Film İzle

Uzay Kuvvetleri 2911 2015 Yerli Film İzle

Yönetmenliğini Şahin Michael Derun n yaptığı Uzay Kuvvetleri 2911 (2015) Yerli Film İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.7/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Şahin Michael Derun yazdı. Filmin konusu ise Yapım Türkiye`nin ilk 3D animasyon kurgusudur.2911 senesinde önemli bir operasyona çıkan TCG ŞAVARONE İSİMLİ Türk uzay istasyon gemisi`nin ve mürettebatının zorlular içerisindeki verdileri mücadeleyi konu ediniyor. Uzak bilimlerinin 9 katındaki ayak basılmamış bir bölgeye giden Murat Kaplan ve ekibi Albatros isimli uzay gemisinden mürettebarı ile irlikte Savarona uzay gemisi ile gemiden ayrılırlar.Ölümle kalım arasındaki maceralı yolculuk başlamıştır. Murat Kaplan ve ekibi bu zprlu görevden başarı ile ayrılmasalarda insan soyları ve güneş enerji sistemide yok olacaktır. İyi seyirler.



Uzay Kuvvetleri 2911 2015 Yerli Film İzle

Cam Bebekler – Glassdukkene 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Nils Gaup n yaptığı Cam Bebekler – Glassdukkene (2014) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.9/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nils GaupKonusu:İşinde gayet başarılı bir dedektif olan `Aslak` Öldürülen Lise isimli bir genç kızın cesedini bulmak için işe koyulur. Kızın cesedi şehrin kıyı bölgelerinde kalan bir gölette bulunur. `Aslak` araştırmalar sonucu bir takım ip uçlarını değerlendirmeye başlar. Tam bu sırada Lisa`nın en yakın arkadaşlarından biride cahşice katledilir. Aslak içinden çıkılmaz bir durumun içerisindedir. İyi seyirler diliyoruz. yazdı. Filmin konusu ise İşinde gayet başarılı bir dedektif olan `Aslak` Öldürülen Lise isimli bir genç kızın cesedini bulmak için işe koyulur. Kızın cesedi şehrin kıyı bölgelerinde kalan bir gölette bulunur. `Aslak` araştırmalar sonucu bir takım ip uçlarını değerlendirmeye başlar. Tam bu sırada Lisa`nın en yakın arkadaşlarından biride cahşice katledilir. Aslak içinden çıkılmaz bir durumun içerisindedir. İyi seyirler diliyoruz.



Cam Bebekler – Glassdukkene 2014 Türkçe dublaj izle

Son – Hayuta and Berl 2012 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Amir Manor n yaptığı Son – Hayuta and Berl (2012) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.8/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Amir Manor yazdı. Filmin konusu ise Yalnızsanız ve gerçeklerin farkına yeni vardıysanız, hayatınızın son evresi kesinlikle çekilmez olacaktır. Yaşlı çift Hayuta ile Berl, günümüz İsrail´ine ve çevrelerindeki sosyal değişime uyum sağlamakta zorlanmaktadır. Yıllar süren mücadelenin ardından komün hayallerinden ve refah içinde bir İsrail kurmayı amaçlayan devrim hedeflerinden vazgeçmeyi reddederler. Gerçeğin farkına vardıkları sıkıntılı bir gece, son bir yolculuk için evlerinden ayrılırlar. Senarist ve yönetmen Amir Manor´un bu ilk uzun metrajlı filmi, bir çiftin mahrem portresini çizerken tüketim ve bürokrasi çarkları içinde yabancılaşmış ve körleşmiş bir toplumu da anlatıyor.



Son – Hayuta and Berl 2012 Türkçe dublaj izle

Altın Pantolonlu Çocuk – The Boy with the Golden Pants 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Ella Lemhagen n yaptığı Altın Pantolonlu Çocuk – The Boy with the Golden Pants (2014) İzle , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4/10  puan aldı. Başrollerinde Annika Hallin, Kjell Wilhelmsen, Shanti Roney gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ella Lemhagen yazdı. Filmin konusu ise Mats ailesi” />



Altın Pantolonlu Çocuk – The Boy with the Golden Pants 2014 Türkçe dublaj izle

Sevgi Yağmuru – Cloudy with a Chance of Love 2015 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Bradford May n yaptığı Sevgi Yağmuru – Cloudy with a Chance of Love (2015) İzle , 2015 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10  puan aldı. Başrollerinde Ben Begley, Chris Dotson, Stacey Dash gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bradford May yazdı. Filmin konusu ise TV Filmi olarak” />



Sevgi Yağmuru – Cloudy with a Chance of Love 2015 Türkçe dublaj izle

Görünmeyenler 2012 Yerli Film İzle

Yönetmenliğini Melikşah Altuntaş n yaptığı Görünmeyenler (2012) Yerli Film İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.5/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Caner Özyurtlu , Serhat Hasanoğlu yazdı. Filmin konusu ise Özatay ailesi, yeni satın aldıkları evlerine taşınmanın mutluluğu içindedir. Ancak evde yaşanan tuhaf olaylar huzurlarını kaçırır. Evin her tarafına yerleştirdikleri güvenlik kameraları emniyette olmalarına yetecek midir?



Görünmeyenler 2012 Yerli Film İzle

Sevimli Tehlikeli 2015 Yerli Film İzle

Yönetmenliğini Özcan Deniz n yaptığı Sevimli Tehlikeli (2015)Yerli Film İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Özcan Deniz yazdı. Filmin konusu ise Harika bir yerli film sizlerle.. Edirne`den bir küçük bir kızçocuğunu kaçıran Zarok uzun yıllar ortada görükmez. Kızın aileside bu süreçte neredeyse kahrolmuştur. Zamanında verdiği acı için büyük pişmanlı duyan Zarok yüreğindeki acıyı bir nebze hafifletmek için. Kaçırdığı kızı yıllar sonra ailesine kavuşturacaktır. Ama nasıl ? Kızı tekrar kaçırmış gibi yapıp acılı aileye kızlarını bulduğunu söyleyecektir. Yalnız bu zaman sürecinde Zarok ve kadersiz kız büyük bir aşk çemberi içerisine girerler.



Sevimli Tehlikeli 2015 Yerli Film İzle

Dayani Cristal Kimdir – Who is Dayani Cristal 2013 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Marc Silver n yaptığı Dayani Cristal Kimdir – Who is Dayani Cristal (2013) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mark Monroe yazdı. Filmin konusu ise



Dayani Cristal Kimdir – Who is Dayani Cristal 2013 Türkçe dublaj izle

Beklenen – Expecting 2013 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Jessie McCormack n yaptığı Beklenen – Expecting (2013) İzle , 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10  puan aldı. Başrollerinde Michelle Monaghan, Radha Mitchell, Jon Dore gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jessie McCormack yazdı. Filmin konusu ise Kocasını” />



Beklenen – Expecting 2013 Türkçe Dublaj film izle