30 Nisan 2014 Çarşamba

Vampir Akademisi 2014 Film İzle

Yönetmenliğini Mark Waters n yaptığı Vampir Akademisi – Vampire Academy 2014 yılında çekildi ve 14 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD , İngiltere, Romanya de çekilen film için IMDB den izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Sarah Hyland , Olga Kurylenko , Zoey Deutch , Joely Richardson , Cameron Monaghan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Richelle Mead, Daniel Waters yazdı. Filmin konusu ise Rose Hathaway yarı insan/yarı vampir olan Dhampir türündendir; Moroi’nin gardiyanı, barışçıl, dünyamızın içinde bizlerden ayrı olarak yaşayan ölümlü vampirler. Rose’un görevi Moroi’i kana susamış, ölümsüz vampir türü olan Strigoi’den korumaktır. Bu film onun hikâyesini anlatmaktadır.


Başrollerde Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Olga Kurylenko ve Dominic Sherwood var. Yönetmen koltuğunda ise Mark Waters oturuyor.


Filmin sloganı: “Yalnızca gerçek bir dost sizi ölümsüz düşmanlardan koruyabilir.”



Vampir Akademisi 2014 Film İzle

Midasın Kutusu Türkçe Film İzle

Yönetmenliğini Jonathan Newman n yaptığı Midasın Kutusu , yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.2/10 puan aldı. Başrollerinde Lena Headey, Michael Sheen, Sam Neill gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christian Taylor, Matthew Huffman, G.P. Taylor yazdı. Filmin konusu ise 17 yaşındaki Mariah Mundi (Aneurin Barnard)’nin hayatı, ailesi ortadan kaybolup küçük kardeşi kaçırılınca alt üst olur. Karanlık bir biçimde görkemli Prince Regent Hotel’ine giden ipuçlarını takip eden Mariah, çocukları çalan canavarların, ölümcül sırların ve sınırsız zenginlik sunan kayıp eşyaların alemini keşfeder – aynı zamanda yıkıcı bir süper güç de bulacaktır. Bu dünyanın inancı ve risk altındaki ailesi ile Mariah, Midas Kutusunun Lanetini açığa çıkarmak için her şeyi tehlikeye atacaktır!



Midasın Kutusu Türkçe Film İzle

That Awkward Moment Film İzle

Yönetmenliğini Tom Gormican n yaptığı That Awkward Moment 2014 yılında çekildi ve 27 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde Zac Efron,

Michael B. Jordan, Miles Teller gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Tom Gormican yazdı. Filmin konusu ise New York’ta bir bankta oturan Jason’ın, (Zac Efron) birisinin gelmesini beklerken açılır. Bu sırada bir ses uzun süredir onun beklediğini açıklar. Peki bunu neden söyler? Bunun için Jason’ın en başa gitmesi gerekecektir. Film genel olarak eleştirmenlerden olumsuz yorumlar aldı



That Awkward Moment Film İzle

İbni Sina: Hekim – The Physician Film izle

Yönetmenliğini Philipp Stölzl n yaptığı İbni Sina: Hekim – The Physician , 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. Almanya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.3/10 puan aldı. Başrollerinde Ben Kingsley,

Emma Rigby, Stellan Skarsgård gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jan Berger, Noah Gordon yazdı. Filmin konusu ise 9 yaşındaki Rob Cole doğal bir yetenekle dünyaya gelmiş ve annesinin yaklaşmakta olan ölümünü tuhaf bir biçimde sezmiştir. Engelleyemediği ölüm gerçekleştiğinde, Bader onu ikna ederek uzun bir yolculuğa çıkarır; bu yolculuk ise küçük hokkabazlıkları ve hekimlik alanında çeşitli yöntemleri öğrendiği bir eğitim süreciyle geçer. Ne var ki Cole için bir noktadan sonra bu metodlar sınırlı kalır ve daha engin bir bilgi birikimine sahip olmayı istemeye başlar. Bu amaçla rotasını Pers topraklarına çevirir ve görmeyi dilediği kişi tüm doktorların doktoru İbn-İ Sina’dır. Ünlü hekimin Ispahan’daki okuluna ulaştığında ise zorluk ve yasaklarla karşılaşır. En büyük sorunu ise Hristiyan olması ve bu nedenle okula kabul edilemeyecek olmasıdır. Ancak genç Rob içindeki bu bilgi açlığıyla hepsini aşmaya hazırdır ve nihayetinde kutsal amacı uğruna, sorunları kendi belirlediği yöntemlerle çözmeye başlar.



İbni Sina: Hekim – The Physician Film izle

The Battery Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Jeremy Gardner n yaptığı The Battery , 2012 yılında çekildi ve 2012 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.6/10 puan aldı. Başrollerinde Jeremy Gardner,

Adam Cronheim, Niels Bolle gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jeremy Gardner yazdı. Filmin konusu ise İki Beyzbol oyuncusu olan Ben (Jeremy Gardner) ve Mickey (Adam Cronheim), New England Bölgesi’ndeki bir kasabaya tesadüfen geldiklerinde, kasabanın ıssız ve terkedilmiş olduğunu görürler. Ancak olay göründüğü gibi değildir. Kasaba zombilerle doludur. Bundan sonra her ikisi de hayatta kalabilmek için büyük bir mücadeleye başlayacaklardır.



The Battery Türkçe Dublaj İzle

Sürücü - Drive Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Nicolas Winding Refn n yaptığı Sürücü Drive 2011 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.8/10 puan aldı. Başrollerinde Ryan Gosling , Carey Mulligan , Ron Perlman , Christina Hendricks , Bryan Cranston gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hossein Amini, James Sallis yazdı. Filmin konusu ise Hollywood’da dublörlük yapan ve keskin araba kullanabildiği için geceleri de soygunlara katılan bir araba sürücüsünün (Gosling) yaşamını merkeze alıyor…


Sürücünün yasa dışı hayatı, güzel komşusu Irene’nin (Mulligan) hapisteki kocasına yardım etmeyi kabul etmesiyle daha da tehlikeli bir hale bürünür. Zira bir anda kendisini Los Angeles’ın en tehlikeli adamlarının hedef listesinde bulur. Şimdi hem kendi hayatını, hem Irene ve oğlununkini kurtarmak için yapacağı tek şey en iyi bildiği şekilde sadece araba sürmektir!



Sürücü - Drive Türkçe Dublaj Film İzle

Ülkenin Kalbi – Heart of the Country 2013 Film İzle

Yönetmenliğini John Ward n yaptığı Ülkenin Kalbi – Heart of the Country 2013 yılında çekildi ve 20 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.3/10  puan aldı. Başrollerinde Jana Kramer, Gerald McRaney, Randy Wayne, gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Ward yazdı. Filmin konusu ise dolandırıcılıktan cezaevine düşen eşinin üzüntüsü ile memleketine babasının yanına dönen bir kadının hikayesi..



Ülkenin Kalbi – Heart of the Country 2013 Film İzle

Wolf Creek 2 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Greg Mclean n yaptığı Wolf Creek 2 – Kurt Kapanı 2 2013 yılında çekildi ve 30 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi. Avustralya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Greg Mclean ve Aaron Sterns yazdı. Filmin konusu ise Korku-gerilim arenasının azılı psikopatları arasına adıını yazdırmayı başaran Mick Taylor, 9 yıl önce, Wolf Creek dolaylarında gerçekleştirdiği katliamın benzerlerini icra etmeye devam etmektedir. Fakat Taylor’un kana susamışlığı, çorak topraklar üzerindeki Wolf Creek Ulusal Park’ını kana bulamaya devam edecektir!



Wolf Creek 2 2013 Film İzle

Hayalet Ekibi – Ghost Team One 2013 İzle

Yönetmenliğini Ben Peyser, Scott Rutherford n yaptığı Hayalet Ekibi – Ghost Team One , 2014 yılında çekildi ve 20 Ocak 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.9/10  puan aldı. Başrollerinde Carlos Santos, J.R. Villarreal, Fernanda Romero, gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ben Peyser, Scott Rutherford yazdı. Filmin konusu ise İki oda arkadaşı hayaletlerden çok korkarlar..Fakat evinin perili olduğuna inanan bir kıza bu iki arkadaş aşık olurlar..Bu olayın ardından komedi dolu sahneler yer alıcaktır..



Hayalet Ekibi – Ghost Team One 2013 İzle

Doğmamış Çocuk Film İzle

Yönetmenliğini Poj Arnon n yaptığı The Unborn Child – Sop Dek 2002 – Doğmamış Çocuk (2011) Altyazılı İzle , 2011 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.0/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Poj Arnon, Thanadon Nuansutthi yazdı. Filmin konusu ise doğmamış çocuğunun kendisine musallat olduğunu iddia eden bir kadının gerçek hikayesinden esinlenilmiştir. Filmin orjinal isminde geçen 2002 rakamı, Yakın zaman önce bir Bangkok tapınağında keşfedilen ve kürtaj yapılmış fetusların (üçüncü gebelik ayı başından doğuma kadarki devre içinde ana rahmindeki canlıya verilen ad) sayısını ifade eder.



Doğmamış Çocuk Film İzle

29 Nisan 2014 Salı

Star Trek 2009 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini J.J. Abrams n yaptığı Star Trek 2009 yılında çekildi ve

08 Mayıs 2009 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8/10 puan aldı. Başrollerinde Eric Bana , Chris Hemsworth , Chris Pine , Winona Ryder , Zoe Saldana gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Roberto Orci, Alex Kurtzman, Gene Roddenberry yazdı. Filmin konusu ise Bugüne kadar yapılmış en gelişmiş uzay gemisi Atılgan’ın mürettebatının gençlik yıllarındaki ilk tanışma günlerinin inanılmaz öyküsünü anlatan “Star Trek” ile tüm zamanların en büyük macerasına hazır olun. Henüz çaylaklık günlerini yaşayan mürettebatımız, aksiyon, komedi ve kozmik tehlikelerle dolu bir yolculukta; insanoğlundan intikam alma misyonunu yüklenmiş şeytani güçleri durdurmanın çaresini bulmaya çalışacaklar.


Galaksinin kaderi birbirinden çok uzaklarda doğmuş iki sıkı rakibin elindedir. Bir tarafta Iowa’daki çiftlikte doğup büyümüş, serseri ruhlu, heyecan ve macera arayan genç James Tiberius Kirk (Chris Pine) vardır. Diğer tarafta ise Vulcan gezegeninde büyümüş olan ve yarı-insan özgeçmişi nedeniyle kendi toplumunca dışlandığını hisseden, Starfleet Akademi’ye Vulcan ırkından kabul edilen ilk öğrenci olan Spock (Zachary Quinto) yer alır.


Kirk ile Spock’un kişilikleri çok farklıdır. Kim olduklarını, bu dünyaya ne verebileceklerini bulmaya çalışırken Starfleet Akademi’deki eğitimlerde birbiriyle rekabet halinde iki öğrenci olup çıkarlar. İkisinin de tarzı çok farklıdır. Birisi tutkularıyla hareket ederken diğeri mantığın sesini dinler. Sürekli muhalefet halinde meydan okurcasına davranırken birbirlerinden hoşlanmazlar. Gelmiş geçmiş en gelişmiş uzay gemisi Atılgan için seçilen çok özel mürettebat arasında ikisi de yer alacaktır.


Mürettebatın başında deneyimli Kaptan Christopher Pike (Bruce Greenwood) vardır. Diğerleri ise, uzay gemisinin tıp subayı Leonard “Bones” McCoy (Karl Urban); ileride geminin başmühendisi olacak Montgomery “Scotty” Scott (Simon Pegg); iletişim subayı Uhura (Zoe Saldana); deneyimli dümenci Sulu (John Cho) ve 17 yaşındaki dahi çocuk Chekov’dur (Anton Yelchin). Atılgan’daki ilk yolculuğa çıkarken onları sonsuza kadar bağlayacak sadakat, dostluk ve cesaret gibi kavramlar sınavdan geçecektir.


Tüm bunların ortasında Kirk ile Spock, kaçınılmaz kaderleriyle yüz yüze kalırlar. Daha önce hiç gidilmemiş, hayal bile edilemeyen tehlikelerle dolu yolculukta mürettebatı yönetebilmek, ikisi arasında oluşacak sıradışı ama güçlü dostluğa bağlıdır.



Star Trek 2009 Türkçe Dublaj İzle

Apocalypse Now 1979 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Francis Ford Coppola n yaptığı Kıyamet , 1979 – yılında çekildi ve 08 Ağustos 2008 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.6/10 puan aldı. Başrollerinde Marlon Brando , Harrison Ford , Laurence Fishburne , Francis Ford Coppola , Robert Duvall gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Milius, Francis Ford Coppola, Michael Herr yazdı. Filmin konusu ise Gerçeğin arayışıdır, uzun, karanlık ve ıssız bir yolda mistik bir yolculuktur Apocalypse Now. The Doors’un The End parçası ve katliamla başlar film. Yalnız bir odada beynini yemekte olan Yüzbaşı Willard’ın çılgın, kendinden geçmiş dansı ile devam eder. Sonra göreve çağrılır Yüzbaşı. Albay Kurtz’u yok etme görevidir bu. Onu yok etmek, görevin tebliğ edilmesi haliyle ilgili olarak ta tanrısal bir gücü yok etmekle eş değer sunulur. Hatta görevi veren herkeste tanrısal figüre aşıktır. ‘ sistemin koruması altında bir yıdız olarak sistemden çıkmış Harison Ford’un, Merlin Brando’yu yok etme emrini vermesi bence manidardır. – Amerikanın alt tabakasından oluşan ekiple yola çıkılır. Sanki bir hac yolculuğu gibidir. Haca gidilirken yaşananlar ya imanımızı güçlendirir ya da imanımızı yok eder. Film de hep bu gerilim üzerine kuruludur.


Yol önce Süvari alyının destansı yolculuğu ve yağdırdığı gazap ile kesilir. Burada Coppola hangi tarafta filmi çektiğini anlamak zordur( Bakışımızdaki yanlılık tam da, görmemizdeki kusurdur.) Savaş insani boyutta ve ateşin içinde devam edeken, Amarikan askerlerinin Playboy kızlarına bakışını, askerlerin insanlıktan öte, vahşi bir hayvan gibi dürtülerinin esir olmuş halde tanımlar. Film burda savaşı insansız bir hale getirir. Hollywood sinemasında ilk defa, Askerler denetimsiz hayvanlar gibi tasvir edilir. Sonra, Sex ve savaş arasındaki en temel benzerlik kurulur. Yüzbaşının kadınları pazarlarken ki, terk edilmiş, yıkılmış ve unutulmuş garip bir kışlada kadınlarla yatmaktan öte, eşcinsel eğilimleri doruğa çıkmış askerlerin görüntüsünde, Ordunun kuruluşundaki erkek eğemen bakışa en sert salvoları yapar Coppola.


Albay Kurtz’a ulaşma yolundaki duraklardan biri de, ukala ve gelenekçi Fransız kolonisidir. Buradaki amaç, Wietnamın karanlık tarihinde Fransızların oynadığı karanlık role gönderme yapmaktır. En klişe konu ise, ekiptekilerin teker teker ölmesi olayıdır. Sebebini bilmeden, istemeden veya isteyerek bilmedikleri bir ülkede, ölmeleri ve üzerine Kurtz’un siyasi görüşlerinin bizlere dikte edilmesidir. Savaşın anlamlı/anlamsız sebepleri hangi çerçevede açıklanırsa açıklansın, aynı nokta hep var. Gerçek ölenlerin anlayamadığı kadar gerçektir. Anlanılırsa artık gerçek olmaz ve uğruna ölünecek hiçbirşey kalmaz. Albay Kurtz bunu keşfetmişti kendi yolculuğunda. Parlak kariyerinden, ailesinden bunun için vaz geçmişti. ‘ Tıpkı İsa gibi. ‘

Yüzabaşı Willard ulaştığında Kurtz’un mabedine. Kurtzun müridleri karşılar yüzbaşıyı. O yok etmekle, yok etmeme arasındaki ayrımdayken, Albay kurtz ölmek ister. Ancak kan fikirleri yaştır ve onları anlamlı kılar düşünen insanlara. Coppola epik bir tarzda boğa ve Kurtz’un kafalarını aynı sekansta gösterek kurban edilme töreni tamamlar. Kan döküldüğünde havari Willard yoluna gider. Kurtz dinini yaymak için.



Apocalypse Now 1979 Türkçe Dublaj İzle

Indiana Jones 1981 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Steven Spielberg n yaptığı Kutsal Hazine Avcıları | — , 1981 – yılında çekildi ve 01 Şubat 1983 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.6/10 puan aldı. Başrollerinde Harrison Ford , Alfred Molina , John RhysDavies , Karen Allen , Karren Allen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lawrence Kasdan, George Lucas, Philip Kaufman yazdı. Filmin konusu ise Klasikleşmiş macera / komedi Indiana Jones serisinin 1981 yılında çekilmiş ilk filminde Arkeolog DR. Indiana Jones, 10 Emirin sırrını çözecek olan “Ark of The Conenant”‘ı bulmak için yola çıkar. Nazi Almanyasını yöneten Hitlerde bu Ark’ın peşindedir. Indiana ile Alman Ajanlarının karşılaşacağı bu macera Nepal den Kahireye kadar uzanacaktır.



Indiana Jones 1981 Türkçe Dublaj İzle

Operasyon : Argo Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Ben Affleck n yaptığı Operasyon : Argo 2012 yılında çekildi ve 30 Kasım 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.9/10 puan aldı. Başrollerinde Ben Affleck , John Goodman , Bryan Cranston , Clea Duvall , Alan Arkin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Chris Terrio, Tony Mendez, Joshuah Bearman yazdı. Filmin konusu ise Gerçek olaylara dayanan “Argo” altı Amerikalıyı kurtarmak için düzenlenen, İran rehine krizinin sahne arkasında ortaya çıkan ve halkın yıllar sonra öğrendiği gizli bir operasyonu anlatıyor. İran devriminin kontrol edilemeyecek noktaya ulaştığı dönemde, 4 Kasım 1979′da militanlar Tahran’daki ABD elçiliğine saldırırlar ve içeride bulunan 52 Amerikalıyı rehin alırlar. Ancak tüm bu kaosun ortasında altı Amerikalı kaçmayı başarır ve Kanada büyükelçisinin evine sığınır. Bulunmalarının ve büyük olasılıkla öldürülmelerinin an meselesi olduğunun farkında olan Tony Mendez (Ben Affleck) adında bir CIA “sızma” uzmanı altı Amerikalının ülkeden sağ salim çıkmasını sağlayacak riskli bir plan yapar. Böylesine inanılmaz bir plan ancak filmlerde olmaktadır.



Operasyon : Argo Türkçe Dublaj İzle

Titanik 1080p Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini James Cameron n yaptığı Titanik 1997 – ABD yılında çekildi ve 13 Şubat 1998 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.6/10 puan aldı. Başrollerinde Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Ioan Gruffudd, Billy Zane, Kathy Bates gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu James Cameron yazdı. Filmin konusu Dünyanın hatırlamak istemediği türden felaketlerden olan ‘Titanik faciası’, dev prodüksiyonların yönetmeni James Cameron tarafından çekilen görkemli bir film.

Teknolojinin son sürat ilerlediği bir dönemde, insanlar üstesinden gelemeyecekleri hiç bir sorun olamayacağına inanmaya başlamışlardır. ‘Titanic’ adlı dev transatlantik ise, insanlığın doğaya karşı gövde gösterisi gibidir. Bu ‘Düşler Gemisi’ nin yolcuları arasında Avrupa`da bir kaç yıl geçirdikten sonra Amerika`ya dönmekte olan, Jack adlı genç bir ressam ile nişanlısı ve annesiyle Philadelphia`ya giden Rose adlı genç bir kız da vardır. İki genç, şans eseri tanışacak, aralarındaki sınıf farkına aldırmaksızın birbirlerine yakınlaşacaktır. Bu arada doğa insanoğlunun günden güne artan kibirine bir nokta koymayı planlamaktadır. Yola çıkılmasından dört buçuk gün sonra, 10 Nisan 1912`de, Titanic iki saat kırk dakika süren ve sulara gömülmesiyle son bulan, hazin olayların başlamasına neden olacak buz dağına çarpacaktır.


James Cameron`un, seyirciye bir zaman makinesiyle yolculuk ettiği hissini uyandırırcasına

gerçeğe yakın filmi ‘Titanic’, bugüne kadar yapılan en pahalı prodüksiyon ünvanına sahip. Tam 14 dalda Oscar adayı oldu ve ‘En İyi Film’ dahil 11 ödül kazandı. Ben-Hur`un 11 ödüllük rekorunuda egale etmiş oldu.


Efsanevi film 15 yıl sonra 3D teknolojisi ile 6 Nisan 2012′de yeniden sinemalara dönecek..



Titanik 1080p Türkçe Dublaj İzle

Er Ryan’ı Kurtarmak Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Steven Spielberg n yaptığı Er Ryan’ı Kurtarmak , 1998 , yılında çekildi ve 11 Eylül 1998 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.5/10 puan aldı. Başrollerinde Tom Hanks, Matt Damon, Vin Diesel, Paul Giamatti, Giovanni Ribisi, Barry Pepper, Jeremy Davies gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Robert Rodat yazdı. Filmin konusu ise II. Dünya Savaşı yıllarında 3 oğlunun birden ölüm haberini alan anne, 4. oğlunun yaşadığını duymak ister.Artık tüm Amerikan ordusunun hedefi annenin son oğlu olan James Ryan’ı ne pahasına olursa olsun kurtarmaktır.Askerler her yerde ona ait izler aramaya başlar fakat bu öylesine bir göreve dönüşür ki bir kişiyi kurtarmak uğruna bir çok askerin hayatı tehlikeye girer.



Er Ryan’ı Kurtarmak Türkçe Dublaj İzle

Yenilmezler - The Avengers 2012 1080p Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Joss Whedon n yaptığı Yenilmezler – The Avengers, 2012 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.3/10 puan aldı. Başrollerinde Robert Downey Jr. , Scarlett Johansson , Samuel L. Jackson , Chris Evans , Gwyneth Paltrow gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Nick Fury uluslararası barışı koruma ajansı S.H.I.E.L.D’in yöneticisidir. Bu ajans Marvel’in süper kahramanlarının sahibidir. Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Kara Dul..


Loki ve destekçileri tarafından küresel güvenlik tehdit edilince, Nick Fury ve takımı dünyayı bir felaketten kurtarmak için güçlerini birleştirmek zorundadırlar.



Yenilmezler - The Avengers 2012 1080p Türkçe Dublaj İzle

Büyük Kaçış 1963 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini John Sturges n yaptığı Büyük Kaçış 1963 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.3/10 puan aldı. Başrollerinde Steve McQueen , James Coburn , James Garner , Donald Pleasence gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul Brickhill, James Clavell, W.R. Burnett yazdı. Filmin konusu ise Stalag Luft III, 2. Dünya Savaşı döneminde Alman Hava Kuvvetleri’ne verilmiş bir savaş tutsakları kampıydı. Bu kampın en önemli özelliği firar etmeye çalışmış kişilerden oluşuyor olması ve firarı önlemek için yüksek güvenlikli olmasıydı. Kaçmaları önlemek amacıyla kampın yapıldığı yer bile tünel kazmaya elverişsiz zemine sahip Polonya yakınlarında bir yerdi.


Fakat, iki mahkum için bu zemin çok iyi biliniyordu ve kaçış vuku buluyordu. Kaçış Gestapo (Geheime Staatspolizei – Secret State Police) ajanlarının avı olmak demekti ve Gestapo tarafından Hitler’in doğrudan emri üzerine 50 kaçak yakalanıp öldürülmüştü.


İşte böyle tarihsel bir olay, hapishanede yer alan fakat toplu kaçışa katılmamış biri, Paul Brickhill, tarafından kaydedilmiş, “The Great Escape” kitabında yer bulmuş.


Büyük Kaçış’ın kitaptan da esinlenilerek 1963 yılında filmi çekilmiş. Amerikan yapımı filmin süresi üç saate yakın (172 dakika). Bir hayli eski olan filmde harcanan emeğin büyük olduğu göze çarpıyor.



Büyük Kaçış 1963 Türkçe Dublaj İzle

Robocop 2014 720p Film İzle

Yönetmenliğini José Padilha’ n yaptığı Robocop 2014 yılında çekildi ve 14 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Jay Baruchel , Jennifer Ehle , Samuel L. Jackson , Gary Oldman , Abbie Cornish gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Miner, Edward Neumeier, Nick Schenk yazdı. Filmin konusu ise İMDB: 6.6 (46,710 Oy Kullanılmış) 2028 yılında OmniCorp, robot teknolojisiyle dünyanın en büyük şirketlerinden biri olmuştur.

Aynı günlerde Detroit’te polislik görevini yapan Alex Murphy ise suçlularla girdiği bir çatışmada ağır yaralanır. Hayatta kalmasının mümkün olmadığı anlaşılınca OmniCorp mühendislerinden Dr. Dennett onu bir robot haline getirmek ister. Böyle bir şey daha önce hiç denenmemiştir. Murphy, yarı robot haline getirilerek üstün bir teknolojiyle donatılır ve yeni nesil polis görevlisi olarak göreve çıkarılır. Onun adı artık RoboCop’tır.


1987 yılında Paul Verhoeven tarafından RoboCop filminin başrolünde Peter Weller oynamıştı. Bu filmde ise Jay Baruchel, Samuel L. Jackson, Gary Oldman ve Michael Keaton gibi yıldızlar göze çarpıyor Oyuncular (ilk 10): Joel Kinnaman / Gary Oldman / Michael Keaton / Abbie Cornish / Jackie Earle Haley / Michael K. Williams / Jennifer Ehle / Jay Baruchel / Marianne Jean-Baptiste / Samuel L. Jackson



Robocop 2014 720p Film İzle

Das Wunder von Bern Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini Sönke Wortmann n yaptığı Das Wunder von Bern , yılında çekildi ve 20 Mayıs 2003 tarihinde gösterime girdi. Almanya’da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Louis Klamroth,

Peter Lohmeyer, Johanna Gastdorf gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sönke Wortmann, Rochus Hahn yazdı. Filmin konusu ise 1954 yılının yazı. İkinci Dünya Savaşı sona ermiştir ve Sovyetler Birliği esir aldığı askerleri serbest bırakmaktadır. Evlerinin yolunu tutan askerler arasında Batı Almanya’nın bir maden kasabasında (Essen) annesi ve kardeşleri ile yaşayan Matthias’ın babası Richard da vardır. Onbir yaşındaki Matthias futbol aşığıdır. Öyle ki, babasının yokluğunda, kasabanın futbol kahramanı Helmut Rahn’ı babası olarak benimsemiştir.


Batı Almanya Milli Takımı’na kadar yükselen Rahn da Matthias’ın sevgisini karşılıksız bırakmamış; Matthias’ı ‘maskot’u seçmiştir. Ve o maskotun kalbi o günlerde komşu ülke İsviçre’de düzenlenen Dünya Kupası’nda mücadele etmekte olan Helmut Rahn ve Batı Almanya Milli Takımı için atmaktadır. Diğer taraftan, yıllarca tutsak hayatı yaşayan Richard, savaş sonrası hayata alışmakta güçlük çekmekte ve huzursuzluğunu ailesine de yansıtmaktadır..



Das Wunder von Bern Türkçe DUblaj İzle

Derine Kazınmış Yaralar – Kan Door Huid Heen Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Esther Rots n yaptığı Derine Kazınmış Yaralar – Kan Door Huid Heen , 2009 yılında çekildi ve 29 Ocak 2009 tarihinde gösterime girdi. Hollanda da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.1/10 puan aldı. Başrollerinde Rifka Lodeizen,

Wim Opbrouck, Chris Borowski gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu da Esther Rots yazdı. Filmin konusu ise Erkek arkadaşı tarafından terk edildikten sonra yaşama sevincini yeniden kazanma sürecine giren Marieke, bir pizza dağıtıcısı tarafından tecavüze uğrar. Yaşadığı sarsıntıları atlatmakta zorlanan ve Amsterdam’ın kaotik atmosferinden kurtulmak isteyen Marieke Hollanda’nın kırsal bir bölgesine yerleşir ve kötü gidişe dur demek ister.

Hollanda yapımı film, çaresiz bir kadının dramatik hayatını etkili bir biçimde ele alıyor. Bu yapımı sizlere sunuyor; yorumlarınızı bekliyoruz.



Derine Kazınmış Yaralar – Kan Door Huid Heen Türkçe Dublaj İzle

İntikam: Vendetta Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Stephen Reynolds n yaptığı İntikam: Vendetta Hd , yılında çekildi ve 22 Kasım 2013 tarihinde gösterime girdi. İngiltere’de çekilen film için IMDB den izleyicilerden /10 puan aldı. Başrollerinde Danny Dyer, Roxanne Mckee, Vincent Regan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Stephen Reynolds yazdı. Filmin konusu ise Jimmy Vickers’ın ebeveynleri anne ve babası acımasızca öldürülmüştür. Babası bir soygunda soyguncuya vurarak öldürmüştür. Ölen soyguncunun arkadaşları ise intikam almak için Jimmy’nin babasını öldürmüşlerdir. Gerilim / Aksiyon dolu dakikalar Baglanfilmizle.com İyi seyirler diler.



İntikam: Vendetta Türkçe Dublaj İzle

The Devil’s Path 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Kazuya Shiraishi n yaptığı The Devil’s Path – Kyôaku – Şeytanın Yolu (2013) Altyazılı İzle , 2013 yılında çekildi ve 21 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. Japonya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde Takayuki Yamada, Piêru Taki, Rirî Furankî gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kazuya Shiraishi yazdı. Filmin konusu ise Ölüm mahkumu Sudo (Pierre Taki) dergi muhabiri Fujii’ye (Takayuki Yamada) bir mektup gönderir. Mektubunda, Kimura (Lily Franky) adıyla bilinen bir “öğretmen”nin sigorta parası için çok sayıda cinayet işlediğini belirtir. Fuji kendisine gönderilen mektubu kontrol ederken yazılanların doğru olduğuna ikna olur.


İlgili Notlar:

Shincho45 yayın departmanın kurgusal “Kyoaku-Aru Shikeishuu Kokuhatsu” romanından uyarlanmıştır.

(Shinchosha Publishing Co, Ltd tarafından 28 Ekim 2009 tarihinde yayınlanmıştır.)



The Devil’s Path 2013 Film İzle

Love Me 2012 Film İzle

Yönetmenliğini Rick Bota n yaptığı Love Me (2012) Altyazılı İzle , 2012 yılında çekildi ve 01 Ocak 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD, Kanada Kanada de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.1/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kat Candler yazdı. Filmin konusu ise Karmakarışık bir hikayi konu edinen film , Aşk , Seks ve ihtiras ücgeninde geçmekte.



Love Me 2012 Film İzle

Marécages – Bataklık Film İzle

Yönetmenliğini Guy Édoin n yaptığı Marécages – Bataklık (2011) Altyazılı İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde Pascale Bussières , Gabriel Maillé , Luc Picard , François Papineau , Angèle Coutu gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Guy Édoin , Charlotte Roche yazdı. Filmin konusu ise Kanada’nın güneyinde bir mandıra işleten Santerre ailesi birkaç yıl önce yaşadıkları trajediyi geride bırakmış, rutin hayatlarına geri dönmüşlerdir. Marie ve Jean, madıranın sorunlarıyla boğuşurlarken, ergenliğe yeni adım atmış oğulları Simon ise, mandırada ailesine yardım etmediği zamanlarda, ıssızlığın ortasındaki bu yerde cinsel kimliğini keşfetmeye çalışmaktadır. Bu keşifler sırasında ona yol gösterecek kimse yoktur etrafında. Ailesi mandıranın mali sorunlarına gömülmüş, bir çıkış yolu ararlarken Simon’un yalnızlığından ve cevaplayamadığı sorularından habersizdirler. Simon’un cevaplayamadığı sorular günbegün birikirken, bir de yeni bir kardeşi olacağını öğrenir. Bu Simon’un hiç hoşuna gitmez. Hatta aileye yeni katılacak bu üyenin, ailesiyle arasındaki mesafeyi daha da açacağını düşünür. Bu konuda bir şeyler yapması gerektiğini düşünür. Ancak hesaba katmadığı bir şey vardır ki; o da, kaderin de Santerre ailesi için bir şeyler düşünmekte olduğudur. Santerre ailesinin trajediden yana payları henüz bitmemiştir. Ya bu trajediler bataklığına saplanıp kalacaklar, ya da bataklığı kurutacak bir yol bulacaklardır. Ama bulunacak yol, birbirlerini affetmekten geçmektedir. Acaba Santerre ailesi bu yola sapacaklar mıdır?



Marécages – Bataklık Film İzle

Total Siyapaa 2014 İzle

Yönetmenliğini Eeshwar Nivas n yaptığı Total Siyapaa 2014 yılında çekildi ve 31 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. Hindistan de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.4/10  puan aldı. Başrollerinde Ali Zafar , Yami Gautam , Anupam Kher , Kiron Kher , Sara Khan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Neeraj Pandey, Dominic Harari, Teresa Pelegri yazdı.



Total Siyapaa 2014 İzle

28 Nisan 2014 Pazartesi

The Following 1.Sezon Tüm Bölümler İzle

Yönetmenliğini Marcos Siega n yaptığı The Following 1.Sezon Tüm Bölümler , 2012 – ABD, yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.5/10 puan aldı. Başrollerinde Maggie Grace, Kevin Bacon, Shawn Ashmore, James Purefoy, Annie Parisse, gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise hücresinden kaçan ünlü bir seri katil ve onu yakalamaya çalışan eski bir FBI ajanını konu alıyor. The Following, 21 Ocak 2013 tarihinde Fox kanalında prömiyerini yapan bir Amerikan drama dizisidir. Dizi Kevin Williamson tarafından yaratıldı ve Outerbanks Entertainment ve Warner Bros televizyonu tarafından ortaklaşa çekilmektedir. İlk sezonu 15 bölümden oluşmuştur.


Eski FBI ajanı Ryan Hardy, (Kevin Bacon) cezaevinden kaçan seri katil Joe Carroll’u (James Purefoy) yeniden ele geçirmek için çetin bir mücadeleye girişir. Hardy, dokuz yıl önce 14 öğrenciyi öldüren seri katil Carroll’un hapse atılmasından sorumludur. Carroll hakkında her şeyi bilmektedir. Fakat, Hardy eski Hardy değildir?



The Following 1.Sezon Tüm Bölümler İzle

Aslan Kral Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Rob Minkoff, Roger Allers n yaptığı Aslan Kral 1994, yılında çekildi ve

30 Eylül 2011 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.4/10 puan aldı. Başrollerinde (SESLENDİRENLER) : Rowan Atkinson,

Jeremy Irons,

Whoopi Goldberg,

Matthew Broderick,

Moira Kelly,

Şahin Çelik,

Cheech Marin,

Nathan Lane,

Haluk Kurtoğlu,

Erkan Taşdöğen, gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Irene Mecchi, Jonathan Roberts, Linda Woolverton yazdı. Filmin konusu ise Vahşi Afrika’nın derinliklerinde doğan genç bir aslanın, Simba’nın, hırslı düşmanlarına karşı verdiği ormanlar kralı mücadelesi, hayvanlar arasında insanlara o çok benzeyen dostluklar ve kindarlıklarla örülü öyküsünü ilk seyrettiğimizde yıllardan 1994′tü. Büyük küçük demeden geniş bir yaş skalasını sinema salonlarına çekmeyi başaran Disney animasyonu, karakter derinliği, mizahi senaryosu ve özellikle Hans Zimmer’ın elinden çıkan Oscar ödüllü müzikleriyle gönüllerde yer etmişti.


ABD’de bugüne kadar en yüksek hasılat yapan elle çizilmiş animasyon filmi ünvanını koruyan Aslan Kral şimdi 3 boyutlu sinema teknolojisinin nimetlerinden faydalanarak yeniden beyazperdeye dönüyor.


Cesur aslan yavrusu Simba’yı, arkadaşları Pumbaa ve Timon’u, iktidar saplantılı amcası Skar’ı, hiçbir şeyi kafaya takmama üzerine kurulu “Hakuna Matata” felsefesini ve Simba’nın Pride Lands’te gücünü geri kazanma mücadelesini bu sefer 3D bir macera tadında seyretmek mümkün..



Aslan Kral Türkçe Dublaj İzle

Zindan Adası Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Martin Scorsese n yaptığı Zindan Adası 2010 yılında çekildi ve 12 Mart 2010 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.0/10 puan aldı. Başrollerinde Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Emily Mortimer gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Laeta Kalogridis, Dennis Lehane yazdı. Filmin konusu ise Yıl 1954, Soğuk Savaş zirve noktasında, adli polis Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) ve yeni ortağı Chuck Aule (Mark Ruffalo) çok sayıda cinayet işlemiş zeki bir kadın katilin kaçmanın imkansız olduğu Aschecliffe Hastahanesi’ndeki son derece güvenlikli bir odadan esrarengiz bir biçimde kayboluşunu araştırmak üzere Zindan Adası’na çağrılırlar. Bu uzak, fırtınaların dövdüğü adada araştırma yapan psikiyatrlar ve tehlikeli psikopat hastalar bulunmaktadır.Bu ürkütücü ortamda hiçbir şey göründüğü gibi değildir…


Üstlerine bir kasırga yaklaşırken soruşturmada hızla ilerler. Ancak fırtına yaklaştıkça her biri diğerinden daha heyecan ve dehşet uyandırıcı şüphe ve gizemler kat kat artar. Karanlık komplolar, korkunç tıbbi deneyler, bastırıcı zihin kontrolü, gizli koğuşlara dair ipuçları ve söylentiler, hatta belki doğaüstü güçlere dair bir ipucu vardır; ama kanıt bulunamamaktadır. Kaypak sakinlerinin korkunç eylemleri ve aynı derecede zeki doktorlarının bilinmeyen faaliyetleriyle kuşatılmış bir hastahanenin gölgelerinde ilerleyen Teddy, soruşturmayı derinleştirdikçe en büyük ve yıkıcı korkularıyla yüzleşmek zorunda kalacağını hissetmeye başlar. Ve bu adayı asla canlı terk edemeyebileceğini fark eder…



Zindan Adası Türkçe Dublaj Film İzle

Yeşil Yol - Green Mile Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Frank Darabont n yaptığı Yeşil Yol Green Mile | — TR Dublaj , 1999 yılında çekildi ve 17 Mart 2000 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.5/10 puan aldı. Başrollerinde Tom Hanks, Michael Clarke Duncan, Sam Rockwell, David Morse, James Cromwell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Stephen King, Frank Darabont yazdı. Filmin konusu ise Mucizeler hiç beklemediğiniz yerlerde gerçekleşebilir, hatta Cold Mountain Cezaevinin birhücresinde bile…John Coffey, doğaüstü güçlere sahip bir mahkumdur. Tom Hanks ise bu hapishanede görevlidir.



Yeşil Yol - Green Mile Türkçe Dublaj Film İzle

Yıldız Savaşları: Bölüm 6 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Richard Marquand n yaptığı Yıldız Savaşları: Bölüm 6 1983 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.4/10 puan aldı. Başrollerinde Harrison Ford , Mark Hamill , Carrie Fisher , Alec Guinness , Tony Cox gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lawrence Kasdan, George Lucas yazdı. Filmin konusu ise Darth Vader ve İmparatorluk, yepyeni ve durdurulamaz bir Ölüm Yıldızı yapmaktadır. Bu arada Han Solo, ödül avcısı Bobba Fett tarafından yakalanmış ve Jabba The Hutt’a teslim edilmiştir. Luke, R2-D2 ve C3-PO’yu onu kurtarmaları için gönderir. Bu arada ödül avcısı kılığına giren Prenses Lea ve Chewbacca da Han Solo’yu kurtarmayı denerler.

Son savaş, Endor gezegeninin ayında gerçekleşecektir. İmparatorluğun karanlık güçlerine karşı isyancıların yanında bu kez gezegenin sahipleri Ewoklar da taraf olacaktır.



Yıldız Savaşları: Bölüm 6 Türkçe Dublaj İzle

Kapışma - Snatch Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Guy Ritchie n yaptığı Kapışma Snatch 2000 , İngiltere yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.3/10 puan aldı. Başrollerinde Brad Pitt, Jason Statham, Benicio Del Toro, Vinnie Jones, Jason Flemyng, gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu da Guy Ritchie yazdı. Filmin konusu ise Suç ve aksiyon türünün son dönemdeki en dikkat çeken örneklerinden biri olan Kapışma, Londra’nın suçla örülü yeraltı dünyasında vuku bulan iki farklı hikayeyi ele alıyor.



Kapışma - Snatch Türkçe Dublaj Film İzle

Pineapple Express Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini David Gordon Green n yaptığı Üşütük Kafalar – Pineapple Express 2008 yılında çekildi ve 19 Eylül 2008 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.0 puan aldı. Başrollerinde Seth Rogen , James Franco , Danny McBride , Kevin Corrigan , Craig Robinson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Seth Rogen, Evan Goldberg, Judd Apatow yazdı. Filmin konusu ise Bir ot müptelası olan Dale (Rogen), hayatı boyunca sadece ot satın almak için gördüğü Saul’a sıradan ziyaretlerinden birini gerçekleştirir. Bu ziyareti sırasında Pineapple Express adlı son derce nadir bir ot satın alan Dale, geri dönüşünde bir cinayete tanık olur. Cinayet mahalinde,paniklemiş ve cebindeki ot paketini düşürmüştür. Saul’un evine geri döndüğünde, bu otun sadece Saul’da olduğunu tüm piyasanın bildiğini ve şimdi ikisinin de peşine düşeceklerini öğrenecektir. Artık bu iki adam şehrin en köklü mafya ailesinin hedefi haline gelmiştir.



Pineapple Express Türkçe Dublaj İzle

Jailbait 2013 Film izle

Yönetmenliğini Jared Cohn n yaptığı Jailbait , yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.6/10 puan aldı. Başrollerinde Erin O’Brien, Sara Malakul Lane, Steve Hanks gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gabriel Campisi, Jared Cohn, Ken Haeser 90 dakika yazdı. Filmin konusu ise Kötü davranan üvey babasının cinayeti yüzünden çocuk cezaevine gönderilen genç bir kız ile ilgili cesur bir reşit olma gerilimi. Film Anna Nix’in karmaşık ilişkiler, uyuşturucu ve akıl hastalıklarıyla karşılaştığı kızlarla dolu bir cezaevinin karınlık dünyasında yaşadığı yolculuğu anlatıyor ve onun olası günahlarından arınma arayışını.



Jailbait 2013 Film izle

Arada Kalan Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Scott McGehee n yaptığı Arada Kalan , 2012 yılında çekildi ve 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.5/10 puan aldı. Başrollerinde Alexander Skarsgård, Joanna Vanderham, Julianne Moore, Steve Coogan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nancy Doyne, Carroll Cartwright, Henry James yazdı. Filmin konusu ise Yıkılan evliliklerin acısını her zaman çocuklar çeker. 1897 tarihli Henry James romanından günümüze uyarlanan parlak kadrolu dramda, 6 yaşındaki Maisie ebeveynlerinin evliliklerinin dramını yaşamaktadır. Yaşı geçkin rock yıldızı annesi Susanna ile karizmatik ancak ilgisiz sanat simsarı babası Beale´in tatsız boşanmasının sarsıntılarıyla boğuşmaktadır.


İlk başta bu duruma çok üzülüyor gibi görünmez aslında bu durum onu daha çok sıkmaktadır. Sonra bir gün babası evden taşınır ve çok sevdiği dadısı onunla birlikte gider, annesi bir barmenle evlenir. Maisie iki ev arasında gidip gelmektedir. Ta ki bir gün artık oynamak istemediğine karar verene kadar.



Arada Kalan Türkçe Dublaj Film İzle

Orman Çetesi Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Tim Johnson, Karey Kirkpatrick n yaptığı Orman Çetesi – Over the Hedge 2006 , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.8 puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Len Blum, Lorne Cameron, David Hoselton yazdı. Filmin konusu ise Uzun kış uykusundan uyanan kaplumbağa Verne ve arkadaşları, uykuya yatmadan önce doğal yaşam alanları olan ormanın ortasına yüksek ve yeşil bir çit yapıldığını görürler. Ne olup bittiğini anlamaya çalıştıkları sırada karşılarına fırsatçı rakun RJ çıkar. RJ, hayvan arkadaşlarını, yeşil çitin ötesindeki dünyaya geçmeleri gerektiğine böylece insan komşularından büyük kazançlar elde edebileceklerine ikna etmeye çalışır.



Orman Çetesi Türkçe Dublaj İzle

Believe 1.Sezon 8.Bölüm İzle

Believe 1.Sezon 8.Bölüm İzle >>> http://www.filmizleson.com/believe-1-sezon-tum-bolumler-izle.html

Believe 1.Sezon 8.Bölüm İzle

Believe 1.Sezon 8.Bölüm İzle >>> http://www.filmizleson.com/believe-1-sezon-tum-bolumler-izle.html

Da Vinci'nin Şeytanları 2. Sezon 6.Bölüm izle

Da Vinci'nin Şeytanları 2. Sezon 6.Bölüm izle >> http://www.filmizleson.com/da-vincinin-seytanlari-2-sezon-tum-bolumler-izle.html

Game Of Thrones 4 Sezon 4. Bölüm İzle

Game Of Thrones 4 Sezon 4. Bölüm İzle >>> http://www.filmizleson.com/game-of-thrones-4-sezon-izle.html

Hain - Traitor Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Jeffrey Nachmanoff n yaptığı Hain Traitor | — , 2008 – ABD yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.0/10 puan aldı. Başrollerinde Guy Pearce , Don Cheadle , Jeff Daniels , Neal McDonough , Said Taghmaoui gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jeffrey Nachmanoff, Steve Martin yazdı. Filmin konusu ise Gizli karşı casusluk faaliyetlerinin ihanet dolu dünyasında geçen, uluslararası bir gerilim filmi olan Hain’de, seçkin bir FBI ajanı korkunç bir komploya dair gizli bilgileri elinde bulunduran, Amerikalı kaçak bir askerin peşinde üç kıtayı kat eder…


FBI ajanı Roy Clayton (Guy Pearce) tehlikeli bir uluslararası komploya yönelik soruşturmayı yürütürken, bütün ipuçları eski bir ABD Özel Harekât subayı olan Samir Horn’a (Don Cheadle) işaret ediyormuş gibi görünür. Karmaşık uluslararası ilişkiler ağına sahip, gizemli bir kişi olan Horn, önemli bir harekât gerçekleşirken ortaya çıkıp, yetkililer onu sorgulayamadan ortadan kaybolmayı iyi beceren biridir.


Soruşturmayla ilgilenen kurumlararası tim, kendine ait bir gündemi varmış gibi görünen, kural tanımayan, deneyimli bir CIA yüklenicisi olan Carter’la (Jeff Daniels) ve FBI ajanı Max Archer’la (Neal McDonough) buluşur.


Soruşturma timi Yemen, Nice ve Londra’daki yasadışı eylemleri Horn’la ilişkilendirir ama bir yığın çelişkili kanıt ortaya çıkar ve Clayton’ı hedefinin muhalif ve eski bir askerin mi, yoksa çok daha karmaşık bir şey mi olduğu konusunda kendini sorgulamaya iter…


Gerçeği gün ışığına çıkarmayı kafasına koyan Clayton, gizemli eski asker sırlardan ve yalanlardan kurulu bir dünyanın içine daldıkça, bütün dünyada Horn’un izini sürer.



Hain - Traitor Türkçe Dublaj Film İzle

Clara ve Ayıların Sırrı Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Tobias Ineichen n yaptığı Clara ve Ayıların Sırrı , 2013 yılında çekildi . de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Elena Uhlig , Roeland Wiesnekker , Damian Hardung , Monica Gubser , Peter Jecklin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Tobias Ineichen, Jan Poldervaart, Marian van der Heiden yazdı. Filmin konusu ise İsviçre’nin Alp’lerinde annesi ve üvey babası ile hayatını yaşayan Clara doğaya olan tutkusu ve sevgisi sayesinde öbür insanlara göre sezgileri oldukça güçlüdür. Yakın zamanda evlerinin yakınına yeni taşınan Thomas’la arkadaş olduktan sonra yaşamları tamamen değişecektir. Sitemizden 720p seçeneğiyle Clara ve Ayıların Sırrı hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Clara ve Ayıların Sırrı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Clara ve Ayıların Sırrı Türkçe Dublaj İzle

Kaptan Harlock Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Shinji Aramaki n yaptığı Kaptan Harlock 2013 yılında çekildi . – Japonya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Shun Oguri , Haruma Miura , Yû Aoi , Miyuki Sawashiro , Ayano Fukuda gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Yıl: 2977 Kainat devasa bir galaksiler arası savaşa ev sahipliği yapıyor. Ataları Dünya’dan sürülmüş olan milyonlarca insan ise halen daha evi olarak gördükleri bu gezegene geri dönme arzusunu taşımaktadır. Dünya tüm gezegenler arasında en değerli olandır, çünkü sunduğu kaynaklar diğer gezegenlerden kat kat fazladır. Ancak tek sorun tüm galaksideki insan ırkını yöneten Gaia koalisyonunun kontrolü altında olmasıdır. Sürülen ve aşağılanan Kaptan Harlock, Arcadia gemisindeki ekibiyle birlikte dünyaya geri dönüp kendilerine ait olanı almaya karar verirler. İnsanlığın tek umudu olan bu ekip Gaia’nın sırlarını keşfedip gücüne son vermeye çalışacaktır.



Kaptan Harlock Türkçe Dublaj Film İzle

27 Nisan 2014 Pazar

Dövüşçülerin Kralı Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Gordon Chan’in yaptığı Dövüşçülerin Kralı , yılında 2010 tarihinde gösterime girdi. Film için IMDB den izleyicilerden 3.1/10 puan aldı. Başrollerinde Maggie Q, Sean Faris, Will Yun Lee gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rita Augustine, Chris Chow, Matthew Ryan Fischer yazdı. Filmin konusu ise Mortal Kombat, Street Fighter ve Dead or Alive gibi popüler video oyunlarından biri olan The King of Fighters konsollardan beyaz perdeye taşınıyor.Yönetmen Gordon Chan, Muay Thai, Full Contact Kickboxing gibi dövüş tarzını,bu filmde yaşatıyor. Oyuncu kadrosunda Sean Faris, Maggie Q, Ray Park, Will Yun Lee gibi başarılı oyuncuları barındıran yapım olağanüstü görsel efektleri, hiç bitmeyen aksiyonu ile son zamanların en etkileyici filmlerinden birisi.

Üç efsanevi klanın hayatta kalan son üyeleri, bir başka boyuta taşınır. Amaç, onların dövüş sanatlarındaki yeteneklerini ölçmektir. Çünkü şeytani bir güç, etkisini gerçek dünyada taşımaya çalışmaktadır ve onu durdurmak da efsanevi klanların hayattaki son üyelerine düşecektir.



Dövüşçülerin Kralı Türkçe Dublaj İzle

Vikings 2.Sezon 9. bölüm izle

Vikings 2.Sezon 9. bölüm eklenmiştir >>> http://www.filmizleson.com/vikings-2-sezon-tum-bolumler-izle.html

Cosmos: Bir Uzay Serüveni 6.bölüm

Cosmos: Bir Uzay Serüveni 6.bölüm izle >>> http://www.filmizleson.com/cosmos-bir-uzay-seruveni-tum-bolumler-izle.html

Need For Speed 2014 Türkçe Altyazılı İzle

Yönetmenliğini Scott Waugh n yaptığı Need For Speed : Hız Tutkusu | , 2014 yılında çekildi ve 14 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.3/10 puan aldı. Başrollerinde Aaron Paul , Dominic Cooper , Imogen Poots , Kid Cudi , Rami Malek gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu George Gatins, John Gatins, George Nolfi yazdı. Filmin konusu ise Tobey Marshall (Aaron Paul) dürüst ve çok çalışkan bir adamdır, ailesine ait olan Marshall Motors adlı oto tamircisinde arkadaşlarıyla birlikte çalışmaktadır. Babasının vefatının ardında Tobey büyük borçlar altında kalmıştır. Hafta sonları Tobey çok tehlikeli olan “yer altı oto yarışları” adı verilen yarışlara katılmaktadır. Yarışların ardından Tobey adrenalin tutkunu bir adam olmuştur.


Zorlu, zengin ve güçlü düşmanı Dino Brewster (Dominic Cooper) bir gün Tobey’ye hayatında sadece bir kez alabileceği bir iş teklifiyle gelir. Sınırsız sermayesiyle Dino, Tobey’ye dünyanın en hızlı Mustang’ini yapmayı teklif eder. İşini kurtarabileceğini düşünen Tobey hiç düşünmeden bu teklifi kabul eder. Mustang’in yapımı ve satış işlemleri devam ederken Tobey, güzel rakibi Julia Maddon (Imogen Poots) la bir yarış hazırlığına başlar. Tobey Dino’nun ekibine karşı kendi takımıyla ve yakın arkadaşı Little Pete (Harrison Gilbertson) ile birlikte hazırlıksız bir yarışa başlar. Yarış ölüme dönünce Dino suçu Tobey’nin üstüne yıkar ve onu hapse gönderir.


İki yıl aradan sonra Tobey özgülüğüne kavuşur ve Dino’dan intikam almaya yemin eder. The De Leon yarışları ülkenin en büyük ve zor yarışlarından biridir, Tobey Dino’yu orada yenmeye yemin eder. The De Leon yarışlarına seçilmiş çok az yarışçı katılabilir ve kazanan büyük miktarda para kazanır ancak Tobey’nin New York’tan San Francisco’ya gitmek için sadece 48 saati vardır.



Need For Speed 2014 Türkçe Altyazılı İzle

Stage Fright 2014 Türkçe Altyazılı izle

Yönetmenliğini Jerome Sable nin yaptığı Sahne Korkusu – Stage Fright 2014 yılında çekildi . Kanada da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.3 puan aldı. Başrollerinde Minnie Driver , Meat Loaf , Allie MacDonald , Douglas Smith , Kent Nolan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jerome Sable, Eli Batalion yazdı. Filmin konusu ise Snop bir müzikal tiyatro kampı, müzikal tiyatrolardan nefret eden kana susamış bir katil tarafından basılır.



Stage Fright 2014 Türkçe Altyazılı izle

Fındık İşi – The Nut Job 2014 Film İzle

Yönetmenliğini Peter Lepeniotis yaptığı Fındık İşi – The Nut Job 2014 | , yılında çekildi ve 17 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lorne Cameron, Peter Lepeniotis, Daniel Woo yazdı. Filmin konusu ise Huysuz, bağımsız sincap Surly, parkından kovulmuştur ve şehirde yaşamak zorundadır. Şansına, kış için hazırlanırlarken, kendisinin ve park halkının hayatını kurtarabilecek bir şeye denk gelir – Maury’nin Nut Dükkanı.



Fındık İşi – The Nut Job 2014 Film İzle

Fidye – Kapringen Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Tobias Lindholm yaptığı Fidye – Kapringen 2012 yılında çekildi ve 03 Eylül 2012 tarihinde gösterime girdi. Danimarka da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.2 puan aldı. Başrollerinde Pilou Asbæk, Søren Malling , Dar Salim ,Roland Møller , Gary Skjoldmose Porter gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu aynı zamanda filmin yönetmeni olan Tobias Lindholm yazdı. Filmin konusu ise Açık denizlerde korsanlığın geldiği son durum kadar gerçekçi bir film: Fidye, Hint Okyanusu´nda gizlice çekilmiş, üstelik daha önce gerçekten kaçırılmış bir yük gemisinde ve başrolünde gerçek bir profesyonel arabulucuyla… Venedik ve Toronto film festivallerinde ilk gösterimi yapılan film, Hint Okyanusu´nda kargo gemisi MV Rozen´ın seyrinde giden psikolojik bir dram. Limana doğru yol alan gemi, Somalili korsanlar tarafından kaçırılır ve mürettebatı rehin alınır. Milyonlarca dolarlık fidye talebinin ardından, nakliye şirketinin başkanıyla Somalili korsanlar arasında sinsi bir ölüm kalım mücadelesi başlar. Thomas Vinterberg´in Submarino ve Onur Savaşıadlı filmlerinin başarılı senaristi Tobias Lindholm´un ikinci yönetmenlik denemesi.



Fidye – Kapringen Türkçe Dublaj İzle

Ben Ve Şemsiyem – Eu e Meu Guarda – Chuva (2010) İzle

Yönetmenliğini Toni Vanzolini n yaptığı Ben Ve Şemsiyem 2010 tarihinde çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ülkelerinde çekilen film için IMDB den izleyicilerin puanlaması sonucu 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu çalışmanın senaryosunu Adriana Falcão , Bernardo Guilherme , Toni Vanzolini , Marcelo Gonçalves yazdı. Filmin konusu ise Üç arkadaş yeni kayıt oldukları okulda ilginç,büyülü maceralara atılırlar..İyi seyirler.



Ben Ve Şemsiyem – Eu e Meu Guarda – Chuva (2010) İzle

Madalyon Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Gordon Chan n yaptığı Madalyon – The Medallion 2003 tarihinde çekildi ve 2003 tarihinde gösterime girdi.Hong Kong, ABD ülkelerinde çekilen film için IMDB den izleyicilerin puanlaması sonucu 5.0/10  puan aldı. Başrollerinde Jackie Chan , Lee Evans , Claire Forlani , Julian Sands , John Rhys-Davies gibi isimlerin olduğu çalışmanın senaryosunu Alfred Cheung , Bennett Davlin , Gordon Chan yazdı. Filmin konusu ise Filmin başrolünde Jackie Chan rol almaktadır..Polis olan ,Jackie Chan bir kaza sonucu öldükten sonra ,Olağanüstü güçlere sahip bir hayalet olarak geri döner..Bu güçler ona büyük bir güce sahip madalyon tarafından aktarılmıştır..Ayrıca Chan`e dövüş sanatları konusunda da yetenek gelmiştir..Chan , güzel bir ajanla birlikte madalyonun sırrını çözmek için araştırmalara başlar..Yine Jackie Chan`dan izlemeye doyamayacağınız bir senaryo..İyi seyirler.



Madalyon Türkçe Dublaj Film İzle

26 Years Film İzle

Yönetmenliğini Geun-hyeon Jo n yaptığı 26 Years , 2012 yılında çekildi ve 29 Kasım 2012 tarihinde gösterime girdi.Güney Kore de çekilen film için IMDB den izleyicilerin puanlaması sonucu 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde Ku Jin , Hye-jin Han , Soo-bin Bae , Seul-ong Im , Kyeong-yeong Lee gibi isimlerin olduğu çalışmanın senaryosunu Lee Hae-Young yazdı. Filmin konusu ise 29 yıl önce askeri birlikler, Gwangju’da demokratik bir hareketin yanı sıra gösteri yapan sivillere ateş açılması için emir aldılar. Binlerce sivil öldü. Şimdi, bir milli takım nişancısı, bir çete üyesi, bir polis, büyük bir şirketin CEOsu, özel bir güvenlik teçhizat müdürü, Gwangju Demokratikleşme Hareketi sırasında gerçekleşen katliamın sorumlusunu mahkum etmek için bir plan içinde yer alırlar.


Kwak Jin-Bae (Jin Goo) Gwangju Demokratik Hareketi’nde babasını kaybeden bir çete üyesidir. İntikam almak istemektedir. Shim Mi-Jin (Han Hye-Jin) ulusal takımın nişancısıdır. Gizli bir .takım için nişancıdır. Polis Kwon Jung-Kyuk (Im Seul-Ong) Gwangju Demokratik Hareketi’nde ailesini kaybetmiştir. Şimdi arabaların sorumlusu olarak eski başkanın evine erişim hakkına sahiptir.



26 Years Film İzle

I am Ichihashi Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini baslik n yaptığı Katilin Günlüğü – I am Ichihashi 2013 yılında çekildi ve 19 Kasım 2013 gösterime girdi. Japonya da çekilen film için IMDB den izleyicilerin puanlaması sonucu 7.4/10  puan aldı. Başrollerinde Dean Fujioka, Takashi Nishina, Shin’ichi Tsuha gibi isimlerin olduğu çalışmanın senaryosunu Dean Fujioka, Tatsuya Ichihashi yazdı. Filmin konusu ise İşlediği suç sebebiyle güvenlik güçlerinden sürekli kaçan Ichihashi, yüzünü uzun süren bir operasyonla değiştirir ve kaçış yolu bulur..filmizleson.com İyi seyirler diler.



I am Ichihashi Türkçe Dublaj İzle

26 Nisan 2014 Cumartesi

Soysuzlar Çetesi Türkçe Dublaj İzle

“Inglorious Basterds”ın konusu, Alman işgali altındaki Fransa’da başlar. Çok sevdiği ailesinin, Nazi Albay Hans Landa’nın (Christoph Waltz) tarafından katledilmesine tanıklık eden Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent) adlı kadın, katliamdan kılpayı kurtularak Paris’e kaçar. Orada sinema salonu sahibi ve işletmecisi olarak yeni bir kimlik edinir.


Aynı günlerda Avrupa’nın başka bir köşesinde Teğmen Aldo Raine (Brad Pitt), Yahudi askerler tarafından kurulan bir grubu düşmana karşı misilleme yapma amacıyla organize etmektedir. Düşmanları tarafından “Piçler” yakıştırmasıyla bilinen Raine’ın grubu, Nazi Almanyasının önde gidenlerine zarar verme misyonunu üstlenmiştir.


Bu amaçla, Alman sinema oyuncusu ve gizli ajan Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) ile işbirliği yaparlar. Shasoanna’nın kendi intikamını alma planlarını yaptığı bir sinema salonunun çatısı altında hepsinin kaderleri kesişecektir.



Soysuzlar Çetesi Türkçe Dublaj İzle

Birkaç Dolar İçin Türkçe Dublaj İzle

Col. Douglas Mortimer (Lee Van Cleef) ve Monco (Clint Eastwood) adındaki iki kafa avcısı ,Indio adındaki bir kanun kaçağını yakalamak için bir araya gelirler fakat ikisi de Indio hakkında değişik şeyler düşünmektedirler.



Birkaç Dolar İçin Türkçe Dublaj İzle

Kuzuların Sessizliği Türkçe Dublaj İzle

Yazar Thomas Harris’in aynı adlı romanından beyaz perdeye aktarılan, yönetmenliğini Jonathan Demme’nin yaptığı, 1991 yapımı psikolojik gerilim türünde bir film.


Thomas J. Harris’in romanınının bu nabızları zorlayan uyarlamasında, FBI’daki eğitimi devam eden Clarice Starling (Jodie Foster) yüksek güvenlikli bir tımarhaneye girerek bir psikiyatristken yamyamlık yapan bir kitle katiline dönüşen Hannibal Lecter’in (Anthony Hopkins) hastalıklı zihninin derinliklerine inmeye çalışmaktadır. Starling’in bir seri katili yakalamak için ipuçlarına ihtiyacı vardır. Ancak ne yazık ki, Lecter ile yaşadığı Faustiyen ilişki sonunda onun kaçışına sebep olur ve artık iki ayrı seri katil karanlıklarda serbest dolaşır.


1992 yılında 7 dalda Oscar’a aday olan film, yönetmenine ve başrol oyuncularına altın heykelciği getirirken; en iyi film ve en iyi senaryo uyarlaması dalında da ödüle layık görülmüştü. Filmde başrol oynayan Jodie Foster 30 yaşına gelmeden iki oscar kazanan nadir oyuncular arasına girdi. Anthony Hopkins, bu filmdeki toplam 16 dakikalık performansıyla en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kazandı. Ki bu süre, bir oyuncunun bir filmde gözüktüğü en kısa süredir. En iyi film Oscarını alan tek korku filmidir.


Devam filmi niteliğinde olan Hannibal, 2001 yılında Ridley Scott tarafından filme çekilmiştir.



Kuzuların Sessizliği Türkçe Dublaj İzle

Hayat Güzeldir Türkçe Dublaj İzle

İkinci Dünya Savaşı’nın birkaç yıl öncesini anlatarak başlayan filmde başkahramanımız hayat dolu Guido’nun güzeller güzeli öğretmen Dora’ya vurulur ve tüm engellere rağmen evlenirler. Ardından bir de çocuk sahibi olan çiftin hayatlarındaki tüm pürüzler ortadan kalktığında savaş patlak verir. Yahudi oldukları için toplama kampına götürüldüklerinde Guido, oğluna esir kampının ve savaşın bir oyun olarak söyleyecek; oğlu, oyunu başarıyla tamamlarsa ödül olarak çok istediği bir oyuncak tankı hediye edecektir.


İkinci Dünya Savaşı’nın sivillerin üzerindeki yıkıcı etkisini beyaz perdeye en iyi uyarlayan filmlerden biri olan Hayat Güzeldir, tüm olumsuzluklara rağmen her daim bir umut ışığı olduğunu adında olduğu gibi, içeriğinde de barındırıyor. Gösterime girdiği dönem büyük ses getiren film Akademi’nin de büyük ilgisine nail olup, En İyi Yabancı Film, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Müzik olmak üzere üç dalda Oscar ödülü kazanmıştı.



Hayat Güzeldir Türkçe Dublaj İzle

İyi Kötü ve Çirkin Türkçe Dublaj Film İzle

Tuco (çirkin), üzerine ödül konulmuş bir kanun kaçağıdır. Keskin nişancı Blondie (iyi) adlı kovboyla işbirliği yaparak kasabaları dolaşmaktadırlar. Tuco’yu kanun adamlarına teslim eden Blondie, ödülü alıp Tuco’yu asılmaktan son anda kurtarmaktadır. Bir kasabada işlerin ters gitmesi üzerine ortaklıkları bozulur.


Melekgöz (kötü) lakaplı Sentenza ise Bill Carson adında büyük miktarda altını ele geçirmiş eski bir askerin izini sürmektedir. Tuco’nun çölde Blondie’yi öldürmek üzere olduğu bir anda Bill Carson’la karşılaşmaları tüm planları değiştirir. Carson, altınları İç Savaş’ın hareketli olduğu bir cephede mezarlığa saklamıştır. Ancak Tuco mezarlığın yerini, Blondie ise mezarın adını öğrenebilmiştir. Mecburen işbirliğine tekrar dönen ikili altınları aramaya koyulur. Sonunda üçünün yolu altınların olduğu yerde birleşir.



İyi Kötü ve Çirkin Türkçe Dublaj Film İzle

Guguk Kuşu Türkçe Dublaj İzle

Eyalet Akıl Hastanesi’nde kısa bir tatil kulağa pek de kötü gelmiyor, öyle değil mi? Randle P. McMurphy (Jack Nicholson), damarlarında kan yerine elektrik dolaşan, ağzı çok iyi laf yapan özgür ruhlu bir mahkumdur. McMurphy, deli numarası yaparak kendisini ‘kaçıklar’ olarak nitelediği adamların yanına aldırır. Ve hemen ardından, onun bulaşıcı düzensizlik sevdası yeni geldiği yerdeki uyuşturucu rutinle karşı karşıya gelir. McMurphy Dünya Kupası maçları oynanırken, yeni arkadaşlarının yatıştırıcı ilaçlara boğulmuş bir şekilde ortalıkta bornozlarla dolaşmasına dayanamaz. Bu, savaş demektir! Bir tarafta McMurphy vardır. Diğer tarafta ise, sinema tarihinin en soğuk ve canavar ruhlu karakterlerinden Hemşire Ratched (Louise Fletcher) vardır. Ortada ise, koğuştaki herkesin kaderi. Ken Kesey’in en çok satanlar listesindeki romanından uyarlanan Guguk Kuşu, 1975′te beş ana Akademi Ödülü’nü kazandı:



Guguk Kuşu Türkçe Dublaj İzle

Gazap Üzümleri Türkçe Dublaj Film İzle

Tom Joad (Henry Fonda) kasıtsız adam öldürme suçundan girdiği hapishaneden cezasını tamamlayıp henüz çıkmıştır ve otostop yaparak Oklahoma’daki ailesinin çiftliğine doğru gitmektedir. Yolda önceden tanıdığı Casy (John Carradine)’e rastlar. Casy aynı zamanda Tom’u vaftiz eden din adamıdır ancak inancını kaybettiği için vaizliği bırakmıştır. Casy Tom’a kuraklık, kum fırtınaları ve yeni uygulanmaya başlanan tarım ve bankacılık metodlarının bir zamanlar verimli topraklara sahip olan Oklahoma’yı kırıp geçirdiğini anlatır. Birlikte Tom Joad’un çiftliğine ulaştıklarında Joad ailesinin göçe hazırlandıklarını görürler, zira banka onların çiftliğine de el koymuştur. Ertesi gün şafakta oniki kişilik Joad ailesi tüm eşyaları ile birlikte külüstür bir kamyona doluşarak California’ya ‘vaadedilmiş topraklar’a doğru yola çıkarlar.



Gazap Üzümleri Türkçe Dublaj Film İzle

Kill Bill Vol. 1 Türkçe Dublaj İzle

“Gelin” olarak bilinen ana karakterimiz, muhibi Bill tarafından yönetilen bir Suikast Çetesi’nin üyesidir. Bill’in çocuğuna hamile olduğunu öğrenen Gelin, artık bu pis hayatı sonlandırmak için kaçmaya karar verir. Her şeyden uzak genç bir adamla Texas’ta evleneceği sırada, öfkeli ve kıskanç Bill Suikast Çetesi’yle birlikte düğün törenini basarlar. 4 yıl komada kaldıktan sonra gözlerini açan Gelin, hayatını mahveden 5 insandan intikam almak için her yolu deneyecektir.



Kill Bill Vol. 1 Türkçe Dublaj İzle

No Country for Old Men Turkçe Dublaj İzle

Llewelyn Moss(Josh Brolin) bir gün av sırasında bir şey bulmuştur. Ters gitmiş bir uyuşturucu işinin sonucunda bir sürü ceset ve 2 milyon para. Olayı polise haber vermeyen Moss, parayı kendisi için alacaktır. Bu karar onun için hiç iyi olmayacaktır çünkü paranın peşinde, önüne çıkan herkesi acımadan öldüren psikopat bir katil vardır: Anton Chigurh(Javier Bardem). Diğer bir yandan ise Şerif Ed Tom Bell(Tommy Lee Jones) bu olayı gün ışığına kavuşturmaya çalıştırmaktadır.



No Country for Old Men Turkçe Dublaj İzle

Ran Türkçe Dublaj İzle

1910 senesinde Japonya’da dünyaya gelen yönetmen Akira Kurosawa, “Yojinbo”, “Seven Samurai”, “Rashomon” gibi filmlerle başarısını kanıtlamıştır. 1998 senesinde kaybettiğimiz Kurosawa’nın yönetmenliğini yaptığı sinema filmi “Ran”, 1985 senesinde gösterime girdi. İngiliz oyun yazarı William Shakespeare’nin “Kral Lear” adlı eserinden uyarlanan film, En İyi Sanat Yönetimi, En İyi Set Dekorasyonu ve En İyi Yönetmen dallarında Oscar adayı olurken En İyi Kostüm Tasarımı dalında Oscar kazandı. Tatsuya Nakadai, Akira Terao, Daisuke Ryû, Jinpachi Nezu gibi isimlerin rol aldıkları eser 12 Milyon Dolar gibi bir bütçeyle çekildi. 16. Yüzyıl’da geçen “Ran”, eleştirmenler ve sinemaseverler tarafından Kurosawa’nın başyapıtı olarak görülmekte. Orjinal süresi 162 dakika olan “Ran”, tüm sinema seyircilerine tavsiye edilebilir.


Shakespeare’in Kral Lear’inde, 16. yy’ın yaşlı lordu Lear krallığını üç kızı arasında paylaştırmaya karar verir. Her biri ülkenin üç farklı yerindeki kalelerde yaşayarak sadakatlarini kanıtlayacaklardır. Büyük kızları menfaatleri için sahte bir samimiyet içine girerken, babasına duyduğu bağlılıkla en küçük kızı O’nun gerçekleri görmesi için uğraşır.


Orjinalindeki kız çocuklar erkek olarak değiştirilmiş ve Kral Lear karakteri de Lord Hidetora Ichimonji olarak karşımıza çıkıyor.


Yaşı kemale eren Lord Hidetora Ichimonji, krallığını üç oğlu(Taro, Jiro ve Saburo) arasında paylaştırmayı düşünmektedir. Tasarısını gerçeğe dönüştüren Lord, bu hareketiyle ne yazık ki oğullarından en zeki olanının korkusunu gerçeğe dönüştürecek ve bir aile savaşına sebep olacaktır.



Ran Türkçe Dublaj İzle

Scarface - Yaralı Yüz Türkçe Dublaj İzle

Tony Montana isimli Kübalı suçlu, Miami’ye gelip uyuşturucu lordu Robert Loggia’nın emrinde çalışmaya başlar. Montana’nın hırsı ve öfkesi basamaklaı hızla tırmanıp büyük bir şuç şebekesinin başı olmasını sağlar. 170 dakikalık film, uyuşturucu dünyasının gizli kapılar ardında dönen çarklarından başlayarak suç dünyasını gözler önüne serer.


Howard Hawks’ın 1931 tarihli aynı isimli filminden uyarlandı. Brian De Palma’nın yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosu da Oliver Stone’a ait. Hem türün hem de yönetmenin başyapıtlarından biri. Al Pacino’nun ders niteliğindeki performansını ve müziklerini de ayrı ayrı belirtmek gerek tabii.



Scarface - Yaralı Yüz Türkçe Dublaj İzle

Sonsuz Ölüm 1969 Türkçe Dublaj İzle

Butch Cassidy (Paul Newman) ve Sundance Kid (Robert Redford), Hole-in-the-Wall adlı çetenin liderleridir. Butch, akıllı olan, planları yapan, düşünen; Sundance de gözü kara ve atak olandır. Batı, artık medeniyetle tanışmaya başlamıştır ki, Butch ve Sundance bir treni soyarlar. Peşlerine özel bir ekip düşer ve onlar nereye giderse gitsin, takip etmekten vazgeçmezler. Şansları yaver gidip biraz zaman kazandıklarında Butch’ın aklına yeni bir fikir gelir: Bolivya’ya gitmek.



Sonsuz Ölüm 1969 Türkçe Dublaj İzle

Terminator 1 1984 Türkçe Dublaj İzle

2029 yılının kıyamet sonrası Los Angeles’ında Skynet adlı yapay zeka ürünü bilgisayar sistemi 1990′larda büyük bölümünü yok ettiği insan ırkının kurtulmayı başaran direnişçilerine karşı savaşmaktadır.

Direnişçiler Skynet’e karşı başarıya ulaşmadan hemen önce Skynet savaşçı Terminatör’lerinden birine zamanda yolculuk yaptırarak onu geçmişe göndermeyi başarır. Terminatör’ün görevi direnişçilerin başı olan John Connor’ın annesi Sarah Connor’ı öldürmektir…

1980′lerin en popüler bilim-kurgu tasarımları olarak hatırlanan nükleer yıkım, kıyamet-sonrası dünya, insan görünümlü cyborg’lar gibi fikirlerin gerçekleştirilmesinin tarihi itibariyle teknik açıdan en mükemmel örneğini teşkil eden Terminatör, filmin yönetmeni ve yardımcı yazarı James Cameron’ı dünya çapında üne kavuşturmuş ve aksiyon filmleriyle yıldızlaşan Arnold Schwarzenegger’in ününü sabitleştirmesini sağlamıştı.



Terminator 1 1984 Türkçe Dublaj İzle

Yaratık - Alien Türkçe Dublaj İzle

Görevini tamamlayarak Dünya’ya dönmeye hazırlanan kargo gemisi Nostromo’nun beş erkek, iki kadın ve bir kediden oluşan mürettebatı özel kabinlerinde uykudadır. Bilgisayarların çevredeki bir gezegende yabancı bir yaşam türü tespit etmeleri üzerine uyandırılırlar. Yasalar, akıllı olabilecek her canlının araştırılmasını emretmektedir. Dallas (Tom Skerritt), Lambert (Veronica Cartwright) ve Kane’den (John Hurt) oluşan ekip, gezegene gittiğinde terk edilmiş bir uzay gemisiyle karşılaşır. Buldukları yumurta benzeri organizmaları incelerken, bir tanesi kırılır ve yengeç benzeri bir yaratık Kane’in yüzüne yapışır. Ekip gemiye döndüğünde Ripley (Sigourney Weaver), Kane’i içeri almakta tereddüt eder. Karantina kuralları çok açıktır. Fakat mürettebat, arkadaşlarını kurtarmak için bu sorumluluğu alır.



Yaratık - Alien Türkçe Dublaj İzle

Yaratık 2 - Aliens Türkçe Dublaj İzle

“The Abyss” ve “Terminator 2″nin yönetmeninden…


Nostromo’dan tek sağ kurtulan Ripley’ın kaçış modülü uzay boşluğunda 57 yıl boyunca sürüklenmiştir. Kendisini kurtaranlar hikayesine inanmayınca şaşkına döner. Daha sonra bir koloninin yerleştiği yabancı gezegenle tüm iletişim birden kesilir. Ve şirket, Ripley’den LV – 426′ya gönderilen yüksek teknoloji ürünü teçhizatlarla donatılmış komandolara eşlik etmesini ister; ancak Ripley bu teklifi kabul etmez.



Yaratık 2 - Aliens Türkçe Dublaj İzle

Can Dostum Türkçe Dublaj Film İzle

Will Hunting (Matt Damon)’ Massachuset Üniversitesinde çalışan bir hademedir. Aynı zamanda çok zeki ve öğrenmeyi seven biridir. En yakın çocukluk arkadaşları ile bilikte zaman zaman Mahalledeki diğer genç gruplar ile kavga ederler. Bu yüzden başı kanunla derttedir ve son yaptığı kavgadan dolayı hapise gönderilir. Daha önce Will’in yeteneğini fark edip araştıran üniversite profesörü bir şartla Will’e kefil olup hapishaneden çıkarılmasını sağlar. Tek şart Will’in bir terapist tarafından tedavi edilip içindeki öfkenin dindirilp iyileşmesini sağlamak. Will terapist Sean Maguire ile birlikte hayatını yeniden yönlendirmeye başlayacak, en yakın arkadaşı Chucki Sullivan ve yeni tanıştığı kız arkadaşı bu konuda ona destek olacaklar.



Can Dostum Türkçe Dublaj Film İzle

Room 237 Belgesel İzle

“Kuantum fiziği gibi bir durum bu: İnsanlar filmi izlerken film değişmeye başlıyor.” Rodney Ascher (Yönetmen)


Bir çok kült filmin radikal yorumları vardır ama hiç birisi bu konuda Stanley Kubrick’in Stephen King uyarlaması Cinnet’inin (1980) eline su dökemez herhalde. 237 No’lu Oda, Kubrick’in belki de en çok tartışılan filminin altında yatan gizli anlamları, tuhaf sembolleri ve şifreleri çözdüğünü iddia eden bir grup (belki biraz kaçık ve fazlasıyla meraklı) sinefille tanıştırıyor bizi.


Cinnet’i baştan sona didik didik eden, onu hiç akla gelmeyecek biçimlerde yeniden düşünmeye sevk eden 237 No’lu Oda bizi hem ikna edici, hem de kışkırtıcı ve tuhaf teorilerle başbaşa bırakıyor. Rodney Ascher, Cinnet’ten aldığı parçalarla bu teorileri ustaca bir araya getirirken bir yandan da günümüzün sinefil kültürünün muhteşem bir portresini çiziyor. 237 No’lu Oda hiç abartısız senenin en keyifli, en kült olmayı hakeden seyirliklerinden birisi. İşin en garip tarafı, bu filme hayran olmak için Cinnet’i izlemiş olmanız bile gerekmiyor.



Room 237 Belgesel İzle

The Act of Killing Belgesel İzle

‘Son on yılda, bundan daha etkileyici, gerçeküstücü ve tedirgin edici bir belgesele rastlamadım.’ Werner Herzog, Öldürme Eylemi’nin kaba kurgusunu gördükten sonra.


Öldürme Eylemi, karaborsada sinema biletleri satan Anwar ve arkadaşlarının ufak ‘sinema çetesi’nin, daha sonra milyonlarca kişinin öldürülmesinden sorumlu paramiliter, aşırı sağcı bir örgüte dönüşmesini anlatıyor. Komünist olduğu varsayılan milyonlarca entelektüel ve Çinli azınlık 1965 yılında meydana gelen askeri darbe süresince grubun yaptığı katliamlar sonucunda yaşamlarını yitirir. Anwar, şimdilerde konforlu ve rahat bir yaşam sürmekte, örgütün kurucu rol modeli olmanın keyfini çıkarmaktadır.


Film boyunca, Anwar ve arkadaşları yaptıkları katliamları bütün sıradanlığıyla anlatırken, diğer yandan da bu anları tüm tuhaflıklarıyla, çok sevdikleri eski Amerikan filmlerinden sahnelermiş gibi canlandırıyorlar. Öldürme Eylemi, insanlık suçlulularının, katillerin ve faillerin akıllarının işleyişine tanık olduğumuz tedirgin edici bir sinema deneyimi ve aynı zamanda kötülüğün bize tüm sıradanlığı ve yalınlığıyla göründüğü bir karabasan.



The Act of Killing Belgesel İzle

Morgan Freeman ile Evrenin Sırları – 3. Boyuttan Sonrası Türkçe Dublaj İzle

Morgan Freeman ile Evrenin Sırları – 3. Boyuttan Sonrası filmi, 8.0/10 puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise Daha önceki serilerini yayınladığımız belgesellere bir yenisini daha ekliyoruz. Morgan Freeman bu kez evrende bilinen 3. boyuttan ötesini araştırıyor ve bu konudaki bilimsel tezleri aktarıyor. 3. boyutun ötesinde neler var? Başka boyutlar da var mı? gibi sorulara cevap arayan yapımı sizlere sunuyor; yorumlarınızı bekliyoruz.



Morgan Freeman ile Evrenin Sırları – 3. Boyuttan Sonrası Türkçe Dublaj İzle

Cosmos: Bir Uzay Serüveni Tüm Bölümler İzle

Cosmos: Bir Uzay Serüveni; evrenin görkemini ortaya çıkartmak ve Kozmik Takvim ve Hayal Gücü Gemisi de dahil olmak üzere orijinal serilerin bilinen yönlerini tekrar keşfetmek için bilimsel hikaye anlatımının yeni yollarını bulacak.

Şüpheci yaklaşımlarla merakı bir araya getirerek ve bilimi görsel, duygusal, spiritüel elementlerle dokuyarak daha önce yaşamadığımız deneyimler yaşayacağız



Cosmos: Bir Uzay Serüveni Tüm Bölümler İzle

İnsan Ticareti - Freight Türkçe Dublaj Film İzle

İngiltere’nin Leeds kentinde bir Rus çetesi yasalara karşı faaliyet göstermektedir. Büyük taşıyıcılarla Doğu Avrupalıları İngiltere’ye sokmakta, erkekleri yasadışı kavga ve dövüşlerde, kadınları ise seks ticaretinde kullanmaktadır. Bu gruplar yerel işadamı Gabe Taylor (Billy Murray) ile karşılaştıklarında bir savaş başlar. Artık Gabe, seks ticareti içinde satılacak kızı için çarpışacaktır.


Son yıllarda geliştiği söylenen İngiliz sinemasının bir çalışması. Yönetmen Stuart St. Paul aynı zamanda filmin senaristliğini de yapıyor.



İnsan Ticareti - Freight Türkçe Dublaj Film İzle

Ayrılık – The Break Up Türkçe Dublaj Film İzle

Sağlam ve sevgi dolu bir birlikteliğin zaman içerisinde yıpranmaya başlamasının ardından, ilişkilerini tekrardan yoluna koymaya çalışan bir çiftin kimi zaman komik, kimi zaman acı verici ama daima eğlendirici yolculuğunu anlatan sıradışı bir romantik komedi.



Ayrılık – The Break Up Türkçe Dublaj Film İzle

Anchorman 2 Türkçe Dublaj Film İzle

Ron Burgundy, 70′lerin San Diego’sunda popüler bir televizyon spikeridir. Tüm ülkeyi etkisi altına alan feminizm dalgası çalıştığı kanalı da etkisi altına alınca, yanına bir de hırslı ve güzel kadın spiker Veronica Corningstone getirilir. Yalnız çalışmayı ve önde olmayı seven Ron, Veronica’nın hayvanlar, yemek pişirme gibi konulardaki magazin haberlerini yapmasını ve esas işi kendisine bırakmasını tercih etmektedir. Fakat Veronica’nın azimli bir şekilde haber spikeri olmak istemesi, ikili arasında ciddi bir mücadeleye yolaçacaktır.



Anchorman 2 Türkçe Dublaj Film İzle

Güneyin Sultanları Türkçe Dublaj Film İzle

Dört hırsız bir Meksika bankasından 11 milyon dolar çalar ve dolarları pezoya çevirmek için Buenos Aires’e giderler. Parayı değiştirmek için Teksaslı bir mafya babasından yardım alırlar. Mafya babası adamlarını paranın değiştirildiği olay yerine gönderir ancak bir anda etrafları sarılır ve bir grup eli silahlı tarafından bütün paralar çalınır. Mafya babası için artık intikam vaktidir…



Güneyin Sultanları Türkçe Dublaj Film İzle

Horton Kimi Duyuyor Türkçe Dublaj İzle

Horton henüz bu küçük zerreciğin içinde Who-ville adında koskocaman bir şehir bulunduğundan, bu şehrin kendisi gibi mikroskopik boyutlarındaki halkından (Whos) ve şehrin yönetimini elinde bulunduran belediye başkanı Mayor´dan habersizdir.


Komşuları tarafından alay konusu olan, tehdit edilen Horton, tüm eleştirilere kulak tıkayıp bu cılız sesi dinler ve zerreciği kurtarmaya karar verir. Çünkü ona göre, her ne kadar küçük olursa olsun, insan insandır.


Horton´un bu tavrı hem çok basit, hem de çok derin anlamlıdır. Kendisiyle dalga geçen ve aklını kaçırdığından şüphelenen arkadaşlarına, “Uzayın derinliklerinde bir yerlerden şimdi yaşadığımız yere bakarsanız, aslında bizim de bir zerrecik gibi göründüğümüzü anlarsınız.” der.


Parolası ise şudur: “Bir fil yüzde yüz sadıktır.” Ve Who-ville şehrinin içinde bulunduğu zerreciğe yeni bir ev ve yer bulma görevini asla aklından çıkarmayacaktır…


“Ice Age”in yapımcıları ve komedinin devlerinden Jim Carrey ve Steve Carell ile hayata geçirilen “Horton Hears a Who!”yu Jimmy Hayward ve Steve Martino birlikte yönetmiş. “Horton”un orijinal seslendirme kadrosunda Jim Carrey (Horton), Steve Carell (Mayor), Carol Burnett (Kangaroo), Will Arnett (Vlad), Isla Fisher (Dr. Mary Lou LaRue), Amy Poehler (Sally O’Malley) ve Seth Rogen (Morton) var. Senaryoyu Cinco Paul ve Ken Daurio yazmış. Müziklerse John Powell imzası taşıyor.



Horton Kimi Duyuyor Türkçe Dublaj İzle

Katilin Peşinde – Tenderness Türkçe Dublaj Film İzle

Lori sorunlu ev hayatından kurtulmak için kaçış planları yapmaktadır. Tam bu sırada karşısına Eric çıkar ve genç kız onun çekiciliğine kendisini kaptırır. Beraber kaçan ve bir yolculuğa çıkan Eric ve Lori’nin peşinde Cristofuoro isimli bir dedektif vardır. Seri katil şüphesi ile yıllardır Eric’in peşinde olan Cristofuoro, Lori’nin kaderinin de diğer kızlar gibi olmasını engellemek için zamana karşı yarış vermektedir…



Katilin Peşinde – Tenderness Türkçe Dublaj Film İzle

Tutulma – The Eclipse Türkçe Dublaj Film İzle

Tutulma – The Eclipse 2009 | filmi, puan alarak yapımı olan filmin konusunda ise İMDB: 6.2 Dul bir yazar, bir kadınla ilişkiye başlarken, bir taraftan da ruhları görmeye başladığına inanır.Ciaran Hinds, Iben Hjejle ve Aidan Quinn’in başrolleri paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise Conor Mcpherson oturuyor…



Tutulma – The Eclipse Türkçe Dublaj Film İzle

Nice Guy Johnny Türkçe Dublaj Film İzle

Johnny (Matt Bush) bir yerel radyoda, gecenin kör saatinde spor programı yapan bir gençtir. Aslında mesleğinden de memnundur. Ama nişanlısının hayalleri çok başkadır. Zengin bir aileden gelmektedir ve evliliğinde de en azından aynı gelir seviyesini hedeflemektedir. Matt, pek istemese de, müstakbel kayınpederinin ayarladığı bir iş görüşmesine katılmak için New York’a gider. Görüşmeyi beklerken, dayısının (Edward Burns) yanında geçireceği iki gün hayatıyla ilgili alacağı kararları etkileyecektir.


“Saving Private Ryan”, “One Missed Call” filmlerindeki rolleriyle tanınan Edward Burns bu sefer hem yönetiyor hem de bir yan rolde yer alıyor. İlk yönetmenliğine 1995 yılında “The Brothers McMullen”la imza atan ve bu güne kadar 10 kadar filmde imzası bulunan Burns bu sefer, genç bir kastla, bir haftasonu boyunca yaşananları ekrana taşıyor.



Nice Guy Johnny Türkçe Dublaj Film İzle

Mara 2013 Altyazılı Film İzle

Mara (2013) Altyazılı İzle filmi, 2.8/10  puan alarak 2013 yapımı olan filmin konusunda ise Beş genç kimsenin yaşamadığı karanlık bir ormana giderler..Onları bekleyen büyük felaketin farkında bile değillerdir..Korku dolu dakikalar..İyi seyirler.



Mara 2013 Altyazılı Film İzle

Kırık Burunlu Kadın Türkçe Dublaj Film İzle

Kırık Burunlu Kadın – Zena sa slomljenim nosem (2010) İzle filmi, 6.8/10  puan alarak 2010 yapımı olan filmin konusunda ise Burnu kırık olan bir kadının ani intaharı, tanımadığı 3 kişinin hayatını olumsuz yönde etkilemesini konu edinen bir senaryo..İyi seyirler.



Kırık Burunlu Kadın Türkçe Dublaj Film İzle

Özgürlük Yolu Türkçe Dublaj Film İzle

Christopher McCandless üniversiteden mezun olduktan hemen sonra iş, aile ve sorumluluk gibi ağırlıkları geride bırakıyor. Bütün parasını yakıyor ve Alaska’da doğa ile birebir yaşamak için yola koyuluyor.



Özgürlük Yolu Türkçe Dublaj Film İzle

25 Nisan 2014 Cuma

13 Sins 2014 Türkçe Dublaj İzle

Amerikan Sineması, Uzakdoğu’yu sömürmekten vazgeçmiyor. Chookiat Sakveerakul’un yönettiği, 2006 yılı Tayland yapımı “13: Game of Death/13 game sayawng”, İngilizce olarak yeniden çekildi.



13 Sins 2014 Türkçe Dublaj İzle

Montreuil Kraliçesi Türkçe Dublaj Film İzle

Bir deniz aslanı, İzlandalı bir anne ile oğlu, pembe bir elbise ve âşık bir komşu… Bütün bunlar depresyondaki bir kadının kendini toparlaması için yeterli mi? Agathe, kocasının ölümünün ardından Fransa´ya, Montreuil´deki evine döner, ama gücünü toplaması ve hayatını yeniden düzene sokması zaman alacaktır. Karşısında çıkan her tuhaf insan onu biraz daha mutluluğa yaklaştıracaktır. İzlanda doğumlu yönetmen Solveig Anspach´ın bu son filmi, “kendimiz için yarattığımız aileler üzerine”.



Montreuil Kraliçesi Türkçe Dublaj Film İzle

Sxtape Türkçe DUblaj İzle

Amatör sanatçı 2 arkadaş, sanatsal bir galeriyi gezmeye giderler ancak onları nasıl bir tehlikenin beklediğini hiç bilmiyorlardır. Başrollerinde Caitlyn Folley, Ian Duncan, Daniel Faraldo bulunmaktadır.



Sxtape Türkçe DUblaj İzle

Pawn Shop Chronicles Türkçe Dublaj İzle

Film, kayıp bir alyans büyük bir kargaşaya yol açınca herkesi kendisine çeken küçük bir rehin dükkanı çevresinde dönüyor. Bu aksiyon dolu filmde üzerinde Amerikan bayrağı olan zombi kadınlar, Elvis taklitçisi ve tuhaf bir palyaço hırsız bile var.



Pawn Shop Chronicles Türkçe Dublaj İzle

Touch 2. Sezon Tüm Bölümler İzle

Dul olan Martin Bohm (Kiefer Sutherland), otistik olan ve konuşamayan 11 yaşındaki oğlu Jake ile zorlu bir hayat yaşamaktadır. Kendi dünyasında yaşayan Jake, babası Martin’in dahi kendisine dokunmasına izin vermeyen, kullanılmayan telefonları ustalıkla söküp parçalarını kullanabilen özel bir çocuktur. Okulda uyum sorunları yaşayan Jake ve babasına yardımcı olabilmek için, mesleğine yeni başlamış sosyal hizmet görevlisi Clea Hopkins devreye girer ve ailenin yaşamına dahil olur. Olaylar ise Martin’in, oğlu Jack’in özel bir yeteneğe sahip olduğunu anlamasıyla başlar.


Jake’in özel yeteneği; olacak olayları önceden bilebilmesidir. Ancak bunları sözlerle değil sayılarla babasına aktarmaktadır. Artık Martin için sayıların sırrını çözme vaktidir. Martin’in yardımına koşacak kişi ise özel çocuklarla ilgilenen profesör Boris Podolsky’dir (Danny Glover ). Bakalım sayılar bizi hangi olaylara sürükleyecek…



Touch 2. Sezon Tüm Bölümler İzle

Touch 1. Sezon Tüm Bölümler İzle

Dul olan Martin Bohm (Kiefer Sutherland), otistik olan ve konuşamayan 11 yaşındaki oğlu Jake ile zorlu bir hayat yaşamaktadır. Kendi dünyasında yaşayan Jake, babası Martin’in dahi kendisine dokunmasına izin vermeyen, kullanılmayan telefonları ustalıkla söküp parçalarını kullanabilen özel bir çocuktur. Okulda uyum sorunları yaşayan Jake ve babasına yardımcı olabilmek için, mesleğine yeni başlamış sosyal hizmet görevlisi Clea Hopkins devreye girer ve ailenin yaşamına dahil olur. Olaylar ise Martin’in, oğlu Jack’in özel bir yeteneğe sahip olduğunu anlamasıyla başlar.


Jake’in özel yeteneği; olacak olayları önceden bilebilmesidir. Ancak bunları sözlerle değil sayılarla babasına aktarmaktadır. Artık Martin için sayıların sırrını çözme vaktidir. Martin’in yardımına koşacak kişi ise özel çocuklarla ilgilenen profesör Boris Podolsky’dir (Danny Glover ). Bakalım sayılar bizi hangi olaylara sürükleyecek…



Touch 1. Sezon Tüm Bölümler İzle

24 Nisan 2014 Perşembe

Prometheus Türkçe Dublaj İzle

Alien” ve “Blade Runner”ın yönetmeni Ridley Scott tanımlanmasına katkı sağladığı türe geri dönüyor. Prometheus ile Scott ezber bozan bir mitoloji yaratıyor. Bu mitolojik dünyanın içinde bir grup kaşif, Dünya üzerindeki insanoğlunun kökenine dair bir ipucu keşfediyor. Bu ipucu gruptakileri evrenin en karanlık köşelerine heyecanlı bir yolculuk yapmaya zorluyor. Ancak yolculuğun sonunda insan ırkının geleceğini kurtarmak için korkunç bir savaşa katılmaları gerekiyor.


”Prometheus” ile yeni bir mitoloji yaratan Scott, insan ırkının dünya üzerindeki köklerini araştıran bir ekibin hikayesini anlatıyor.


Bu serüvende evrenin en karanlık köşelerine sürüklenen ekibin kökleri ararken buldukları, dünyanın sonunu getirebilecek bir şey oluyor. Bu durumda artık bununla savaşıp, insan ırkını bu bilinmez tehlikeden kurtarmaları gerekiyor.



Prometheus Türkçe Dublaj İzle

Köpekbalığı Türkçe Dublaj İstilası İzle

Köpek balığı gerilim filminde Fin Shepard ve arkadaşları Santa Monica sahilini kopek balığı çeken fırtınalardan kurtarmak için mücadele ederler.


Çekimleri video kaydı şeklinde çekilen filmde gerçekçilik bu şekilde seyirciye aktarılmak isteniyor. Çizgi romanlardan veya hikayelerden sinemaya aktarılan filmler tarzında gerçekten yaşanmış bir olaydan aktarılmış bir televizyon filmi. Santa Monica sahillerinde meydana gelen yaklaşık olarak 250 km hıza sahip tornadolar doğanın dengesinin ne kadar bozulduğunun bir işaretidir. Fırtına denizdeki her canlıyı sahile çekmektedir. Özellikle dev köpek balıklarının sahillere gelmesi ve gökyüzünde oradan oraya uçması oldukça tehlikeli anlar yaşanmasına yol açar…



Köpekbalığı Türkçe Dublaj İstilası İzle

Deep Sea Türkçe Dublaj İzle

Sizi okyanusun derinliklerine indiren ve bugüne kadar hiç görmediğiniz deniz canlılarıyla tanıştıran muhteşem bir belgesel. Keyifli seyirler.



Deep Sea Türkçe Dublaj İzle

Amerikan Rüyası Türkçe Dublaj İzle

Çin’in ekonomik sıkıntılı döneminde, 3 genç , 3 dost Amerika’ya gitmek isterler. Bu isteklerini ayakta tutabilmeleri için elbirliği yapmak zorundadırlar. Yıllardır birbirlerinden kopmayan bu dostlar rüyalarını gerçeğe dönüştürmek için ellerinden gelen herşeyi yaparlar. Amerikan Rüyası Türkçe Dublaj şeklinde keyifli seyirler.



Amerikan Rüyası Türkçe Dublaj İzle

Binlerce Kez iyi Geceler 2013 İzle

Rebecca işi gereği hayatı boyunca dünyanın en tehlikeli yerlerinde bulunmuştur. Savaş fotoğrafçısı olarak çalışmakta ve bu nedenle hem özel hayatını hem de aile hayatını her daim ikinci plana atmak zorunda kalmaktadır. Ancak son zamanlarda ailesinin Rebecca’nın durumuna duyduğu endişe iyiden iyiye artmıştır ve artık zorlu bir seçim yapmanın zamanı gelmiştir…


Norveçli yönetmen Erik Poppe tarafından yönetilen filmin başrollerindeki ünlü aktris Juliette Binoche’a Nikolaj Coster-Waldau ve Maria Doyle Kennedy eşlik ediyor.



Binlerce Kez iyi Geceler 2013 İzle

Ustad Hotel 2012 İzle

Gerçek bir aşk ve yaşam hikayesini konu edinen film.. İzleyicisinden tam not almıştır.. Etkisinde kalacağınız bir yapım sizlerle.. İyi seyirler diliyoruz.



Ustad Hotel 2012 İzle

Holy Ghost People 2013 İzle

Bu psikolojik gerilim türündeki filmde 19 yaşındaki Charlotte’un (Emma Greenwell) kardeşini yozlaşmış bir kilise tarikatından kurtarmak için eski denizci alkolik Wayne’nin (Brendan McCarthy) yardımını istemesi ve sonrasında gelişen olayları anlatmaktadır.



Holy Ghost People 2013 İzle

Malibu’s Most Wanted 2003 İzle

Malibu şehrinin en ünlü rap yıldızı olan Brad (Jamie Kennedy) gününü gün ederken California valisi olmak isteyen cumhuriyetçi babası bu durumdan endişelidir. Çünkü oğlunun seçim kampanyaları sırasında kendisini utandıracağını düşünür. Babasının kampanya menajeri, Brad’e bir ders vermek üzere harekete geçer.



Malibu’s Most Wanted 2003 İzle

23 Nisan 2014 Çarşamba

Zoraki Kral Türkçe Dublaj İzle

Babası 5.George’un ölümü ardından, ‘Bertie’ lakaplı Albert Frederick Arthur George, tarihin bildiği adıyla Kral George VI, mecburen Krallık makamını devralır. Zira, ağabeyi Edward, Amerikalı Wallis Simpson ile beraber olmak için tahttan feragat etmiştir. Fakat yeni kralın aşması gereken ciddi bir hitabet problemi vardır: Albert, İngiliz halkına konuşmak yapmak için çocukluğundan beri başına dert olan kekemeliği yenmek zorundadır.


Bu noktada Albert’i halkına ve Kraliyet makamına hazırlamak için Avustralyalı, ‘çılgın’ konuşma terapisti Lionel Logue devreye girer…


Gösterildiği festivallerde beğeni toplayan film, 2010 İngiliz Bağımsız Film Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Erkek ve Kadın Yardımcı Oyuncu, En İyi Senaryo ve En İyi Film dahil olmak üzere 5 ödülle uzandı. Film Oscar’ında iddialı isimleri arasında..



Zoraki Kral Türkçe Dublaj İzle

Oyuncak Hikayesi Türkçe Dublaj İzle

Buzz Lightyear adlı yeni çıkan oyuncak, Andy’e hediye edilir. Oyuncağı çok seven Andy, eski gözdesi Şerif Woody’e olan ilgisini yitirir. Bir gün Buzz yanlışlıkla pencereden aşağı uçunca, herkes Woody’nin onu öldürdüğüne inanır. Woody, kendisini kurtarabilmek için Buzz’ın arkasından giderek onu geri getirmeye karar verir. Fakat ikiliyi dış dünyada büyük tehlikelerle dolu maceralar beklemektedir.



Oyuncak Hikayesi Türkçe Dublaj İzle

Trainspotting Türkçe Dublaj İzle

Mark Renton’un Edinburgh’ta yaşayan kendisi gibi eroin bağımlısı bir grup İskoç genç arkadaşı vardır. Hepsi ezilmiş, yalancı, psikopat, hırsız ve uyuşturucu madde bağımlısıdırlar. Kendilerine eroinle zarar verdikçe, kaçınılmaz sona yaklaşırlar ve arkadaşlıkları giderek zedelenmeye başlar. İçlerinden sadece Mark, bu durumdan kurtulabilecek iradeye sahiptir. Ancak, yaşamayı seçip seçmeme konusunda kararsızdır…


Film, İngiltere, Avustralya ve ABD gibi ülkelerde insanları uyuşturucuya özendirip özendirmediği konusunda tartışmalara yol açmıştır. Amerikalı senatör Bob Dole filmi daha önce hiç seyretmemiş olduğunu kabul etmesine rağmen, 1996 Amerikan başkanlık seçimi kampanyaları boyunca filmin ahlaki bozukluğunu ve uyuşturucu kullanımını yüceltiğini söyleyerek kötülemiştir. Tüm tartışmalara rağmen, film yaratıcılığı açısından övgüler almış ve aynı yıl içinde En İyi Senaryo Uyarlama dalında Akademi Ödüllerinde aday olarak gösterilmiştir. 1999 yılında film İngiltere’ de BFI poll’ da onuncu oldu ve 2004 yılında Total Film isimli dergi tarafından tüm zamanların en iyi dördüncü İngiliz filmi olarak gösterilmiştir.



Trainspotting Türkçe Dublaj İzle

Akıl Oyunları Türkçe Dublaj İzle

John Forbes Nash Jr., genç yaşında oyun terorisi üzerine geliştirdiği kuramlarla matematik dünyasının bir numaralı ismi haline gelir. Fakat kısa süre içerisinde bencilliği ve kendine olan aşırı güveni sonucunda oluşan kişisel problemleri ile baş edemez duruma düşer. Dahilik ile delilik arasındaki ince çizgide,delilik tarafına doğru sürüklenir. Uzun süre şizofreni ile mücadele eden matematikçi,yıllar sonra adeta yeniden doğarak Nobel ödülünü kazanır.



Akıl Oyunları Türkçe Dublaj İzle

Big Fish Türkçe Dublaj İzle

William Bloom, babası kanser nedeniyle ölüm döşeğinde olduğu için, aile evine geri döner. Gezgin bir satıcı olan babasını yakından tanımak için, efsanevi bir kişiliği olan adamın gençliğinde yaşadıklarına dair öyküler toplamaya başlar.


Babasının yaşadıklarına dair efsaneler ve mitler, bir puzzle’ın parçaları gibi yerine oturacak ve anlaşılması güç olan adamın yaşamını zaferleriyle ve zaaflarıyla ortaya dökecektir.


Daniel Wallace’ın kitabından uyarlandı. Tim Burton’ın her zaman olduğu gibi nefes kesici bir filme imza atmış.



Big Fish Türkçe Dublaj İzle

Dokunulmazlar İzle Türkçe Dublaj

Eliot Ness, suç oranının arttığı ve polis teşkilatının günden güne kötüye gittiği bir dönemde Chicago’ya atanan bir federal ajandır. Ness’e verilen görev mafya elebaşı Al Capone’u etkisiz hale getirmektir. Fakat Capone şehirdeki gücü o kadar yüksektir ki başlangıçta kimse Ness’in başarılı olabileceğini düşünmez.


Gittikçe cesaretini kaybetmekte olan Ness bir gün deneyimli bir polis memuru olan Jimmy Malone ile tanışır ve yakın bir dostluk kurar; Malone Ness’in Chicago’daki teşkilatta rastladığı ilk dürüst insandır, Malone’un yardımıyla Ness özel ekibine silahşör George Stone’u ve muhasebeci Oscar Wallace’ı ekleyerek Capone’un çevirdiği karanlık işlerin üzerine gitmeye başlar. Ekibin Capone’a karşı kullandığı taktiklerin bir kısmı hiç de yasal değildir…



Dokunulmazlar İzle Türkçe Dublaj

Gandhi Türkçe Dublaj İzle

20. yüzyılın ilk yarısında İngiliz sömürgesi altındaki Hindistan’da geçen film, bağımsızlık mücadelesi için İngiliz yönetimine karşı “Pasif Direniş”i örgütleyen Mahatma Gandhi’nin hayatından bir kesit anlatıyor.


En iyi biyografik çalışmalardan biri olarak kabul edilen Gandhi, 11 dalda aday olduğu Oscar ödüllerinden “en iyi film” ve “en iyi yönetmen” dahil tam 8 ödülle döndü. Gandhi rolünde sinema tarihinin en iyi performanslarından birine imza atan usta oyuncu Ben Kingsley’nin ise “en iyi erkek oyuncu” dalında heykelciğe uzanmasıysa pek zor olmadı. Cenaze sahnesinde yaklaşık 300.000 kişinin yer almasıyla da bir film sahnesinde yer alan en kalabalık insan sayısı rekorunu da elinde bulunduran film, çarpıcı sahneleriyle hafızalardan silinmeyecek bir yapıt.



Gandhi Türkçe Dublaj İzle

Oliver Twist Türkçe Dublaj İzle

Çalıştırıldığı yerden kaçan yetim Oliver, Londra sokaklarında bir yankesici ile tanışır.


Öksüz ve yetim Oliver Twist, daha fazla yemek istediği için kaldığı yetimhaneden uzaklaştırılır. Yanına verildiği ailenin kötü muamelesine dayanamayıp firar eder ve Londra’’ya gelir. Burada Londra sokaklarında çalışan bir hırsızlık şebekesinin başındaki Fagin tarafından sahiplenilen Oliver, yankesiciliğin sırlarını öğrense de yeni hayatına alışamaz. İyi niyetli Bay Brownlow, henüz ilk yankesicilik denemesinde Oliver’i enseler. Bu iyi adam, Oliver‘’in kurtarıcısı olacak, aradığı ve hak ettiği hayata kavuşmasını sağlayacaktır.



Oliver Twist Türkçe Dublaj İzle

The Wrath of Vajra 2013 İzle

1930′larda Japonya’da, İmparatorluk Ordusu ile çalışan Hades’in Tapınağı denilen bir Japon ölüm ekolü Çin’i yok etmek

için düşman çocuklarını kaçırıp, imparatorluk için katil olarak eğitmekteydi. Özellikle de Genç Vajra üstün yeteneklere sahipti ama kardeşi öldüğünde gizli bir intikam yemini eder, Vajra Artık tapınağın en harika suikastçısıdır. Vajra Çin’e kaçar ve masumları korumak, onu yaşayan bir silaha çeviren sorumluları yok etmek için arayışa girer. Eski bir Shaolin keşişi ve dövüş sanatları aksiyon yıldızı olan Xing Yu (Namı diğer Shi Yanneng) ilk başrolünü Vajra rolünde gerçekleştiriyor.



The Wrath of Vajra 2013 İzle

CQ 2001 Türkçe Dublaj İzle

Beceriksiz bir ekip liderinin.. Macera ve komedi yüklü yaşamını konu edinen harika bir film sizlerle.. İzlerken oldukça keyf alacağınız bir yapım.. İyi seyirler dileriz.



CQ 2001 Türkçe Dublaj İzle

Dinozorlarla Yürümek 3D 2013 Türkçe Dublaj İzle

İki kardeş, babalarının izinden ve mirasından devam ederek Arctic North’a doğru varmanın planlarını yapmaktadırlar. Burada kendilerini çok büyük bir sürpriz ve görkemli bir macera beklemektedir.



Dinozorlarla Yürümek 3D 2013 Türkçe Dublaj İzle

Berlin Dosyası – The Berlin File 2013 Türkçe Dublaj İzle

Berlin’deki bir Kuzey Kore ajanı ihanete uğrar ve finansal bir casusluk komplosu sırasında gruptan çıkarılır. Berlin’deki Kuzey Kore elçiliğinde çevirmen olan karısıyla beraber peşlerindeki Kuzey ve Güney Koreli ajanlardan kaçmaya çalışırlar.



Berlin Dosyası – The Berlin File 2013 Türkçe Dublaj İzle

Joe 2013 Türkçe Altyazılı İzle

Texas’ın küçük bir kasabasında geçen hikayede, geçmişini unutmaya çalışan ve gündüzleri koruda çalışıp akşamları içen Joe Ronsom’ın yolu, ailesinin içinde bulunduğu kaos ortamını sonlandırmak için yollara düşen 15 yaşında Gary ile kesişiyor. Gary ailesini geçindirebilmek için iş ararken Joe Ransom ile karşılaşır ve ikisinin de hayatı beklemedikleri şekilde değişir. Joe geçmişte işlediği suçlardan arınmanın ve tüm hatalarını telafi etmenin yolunu ararken, Gary, henüz tanımadığı Joe’yu koşulsuzca önemsemeye ve rol model olarak görmeye başlar. Joe ise hayatında ilk kez birisi için önemli olabileceğini düşünür ve Gary’yi kanatları altına alır.


Amerikan bağımsız sinemasının öne çıkan isimlerinden David Gordon Green’in yönettiği filmin başrollerini Nicolas Cage, Tye Sheridan ve Ronnie Gene Blevins paylaşıyor.



Joe 2013 Türkçe Altyazılı İzle

Tetikçiler- Looper Türkçe Dublaj İzle

Tetikçiler 2012 yapımı aksiyon filmidir. hikayesi 2074 yılında geçmektedir. Bu yıllarda tetikçilik yaparak geçinen iki kişinin hikayesini konu alan filmde bu ikiliye bir görev verilecektir. Görev ise 30 yıl geriye gidip bir hedefi imha etmektir. Bunun için geçmişe giden Joe burada kendisiyle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Bundan sonra ise Joe tamamen kontrolü kaybeder ve kendini olayların akışına bırakıp maceralı geçmiş dakikaları sonuna yaşar. Ancak bu esnada ölmemesi gerekmektedir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Tetikçiler hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Tetikçiler izleyicilerien iyi seyirler dileriz.



Tetikçiler- Looper Türkçe Dublaj İzle

Best Man Down Türkçe Dublaj İzle

Uygunsuz ve aşırı sağdıçları Lumpy (Tyler Labine), beklenmedik bir anda Phoenix’deki düğün yerinde ölünce, gelin ve damat Kristin (Jess Weixler) ve Scott (Justin Long), balayılarını iptal etmek ve cenaze düzenlemeleri için karlı Midwest’e uçar. Ancak vardıklarında, arkadaşlarına dair çok daha fazla şeyin olduğunu fark ederler.



Best Man Down Türkçe Dublaj İzle

Jurassic Park Türkçe Dublaj İzle

Michael Chrichton’ın aynı adlı,çok satan romanından dahi yönetmen Steven Spielberg tarafından sinemaya uyarlanan,bütün zamanların en başarılı yapıtlarından birisi olarak tüm Dünya’da izlenme rekorları kıran olağanüstü bir film.Mağaralarda yapılan kazı çalışmaları sonucunda dinazorların yaşadığı tarih öncesi çağa ait bazı sivrisinek fosilleri bulunur.Milyarder John Hammond öncülüğündeki bilimadamları,son derece ilginç ve karmaşık testler deneyerek bu sivrisinek fosillerindeki kan örneklerini almayı başarırlar.


Dinazorların DNA zinciri bir Afrika kurbasıyla birleştirilerek 65 milyon yıl önce yaşamış bu korkunç yaratıklar yeniden yaratılır.Hammond hükümetten kiraladığı bir adada klonladıkları bu vahşi hayvanlar için elektrikli tellerle çevrili bir hayvanat bahçesi kurmuştur.İhtiyar Hammond,bir hafta sonunda Doktor Allen gibi bazı işinde uzman bilimadamlarını Jurassic Park adını verdiği bu hayvanat bahçesini test ettirmek için adaya getirir. Ancak embiryolarını ele geçirmek isteyen biri, güvenlik sistemini devre dışı bırakınca serbest kalan dinazorlar adada dehşet saçmaya başlar…



Jurassic Park Türkçe Dublaj İzle