28 Nisan 2014 Pazartesi

Aslan Kral Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Rob Minkoff, Roger Allers n yaptığı Aslan Kral 1994, yılında çekildi ve

30 Eylül 2011 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.4/10 puan aldı. Başrollerinde (SESLENDİRENLER) : Rowan Atkinson,

Jeremy Irons,

Whoopi Goldberg,

Matthew Broderick,

Moira Kelly,

Şahin Çelik,

Cheech Marin,

Nathan Lane,

Haluk Kurtoğlu,

Erkan Taşdöğen, gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Irene Mecchi, Jonathan Roberts, Linda Woolverton yazdı. Filmin konusu ise Vahşi Afrika’nın derinliklerinde doğan genç bir aslanın, Simba’nın, hırslı düşmanlarına karşı verdiği ormanlar kralı mücadelesi, hayvanlar arasında insanlara o çok benzeyen dostluklar ve kindarlıklarla örülü öyküsünü ilk seyrettiğimizde yıllardan 1994′tü. Büyük küçük demeden geniş bir yaş skalasını sinema salonlarına çekmeyi başaran Disney animasyonu, karakter derinliği, mizahi senaryosu ve özellikle Hans Zimmer’ın elinden çıkan Oscar ödüllü müzikleriyle gönüllerde yer etmişti.


ABD’de bugüne kadar en yüksek hasılat yapan elle çizilmiş animasyon filmi ünvanını koruyan Aslan Kral şimdi 3 boyutlu sinema teknolojisinin nimetlerinden faydalanarak yeniden beyazperdeye dönüyor.


Cesur aslan yavrusu Simba’yı, arkadaşları Pumbaa ve Timon’u, iktidar saplantılı amcası Skar’ı, hiçbir şeyi kafaya takmama üzerine kurulu “Hakuna Matata” felsefesini ve Simba’nın Pride Lands’te gücünü geri kazanma mücadelesini bu sefer 3D bir macera tadında seyretmek mümkün..



Aslan Kral Türkçe Dublaj İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder