31 Temmuz 2014 Perşembe

Kolombiyalı: İntikam Meleği

Yönetmenliğini Olivier Megaton n yaptığı Kolombiyalı: İntikam Meleği , 2011 yılında çekildi ve 27 Temmuz 2011 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2 puan aldı. Başrollerinde Amandla Stenberg, Beau Brasso, Billy Slaughter, Callum Blue, Cliff Curtis, Graham McTavish, Jordi Molla, Lennie James, Zoe Saldana gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Luc Besson, Robert Mark Kamen yazdı. Filmin konusu ise Yıl 1992. Yer Kolombiya. 9 yaşındaki Cataleya anne babasının katledilişine seyirci olur ve kendisi de katledilmekten kılpayı kurtulur. Bir gangter olan amcası Emilio ile Amerika Birleşik Devletleri’ne sığınır. Bundan onbeş yıl sonra, bir kiralık katil olarak amcası için çalışacak ve geride hep anne babasının katilleri için bir kartvizit bırakacaktır: Her kurbanın göğsüne çizdiği bir orkide. Çünkü Cataleya intikamını sonuna dek almaya yeminlidir… Sevdiği herşeyi de bu uğurda kaybetmeye hazırdır.



Kolombiyalı: İntikam Meleği

Blood and Bone - Kan ve Kemik Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Ben Ramsey n yaptığı Blood and Bone , 2009 yılında çekildi ve 07 Şubat 2009 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6 puan aldı. Başrollerinde Andre L. Walker, Bob Sapp, Dante Basco, Dick Anthony Williams, Eamonn Walker, Eric Von Doymi, Erik Betts, Ernest Miller, Francis Capra, Gina Carano, Jontille Gerard, Julian Sands, Justice Smith, Kevin Phillips, Louie Torrellas, Matt Mullins, Maurice Smith, Michael Jai White, Michelle Belegrin, Nona Gaye, Ron Yuan, William Washington gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Andrews yazdı. Filmin konusu ise Ölen arkadaşına verdiği sözü yerine getirmek için bir adamın Los Angeles’da ki dövüşlere katılmasını konu alan aksiyon dolu bir film.Filmin akışı çok güzel bir şekilde sağlanmış.



Blood and Bone - Kan ve Kemik Türkçe Dublaj İzle

Truth or Dare Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini Robert Heath n yaptığı Truth or Dare , 2012 yılında çekildi ve 06 Ağustos 2012 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5 puan aldı. Başrollerinde Alexander Vlahos, David Oakes, David Sterne, Florence Hall, Jack Gordon, Jason Maza, Jennie Jacques, Liam Boyle, Nicky Henson, Tom Kane gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Matthew McGuchan yazdı. Filmin konusu ise Truth or Dare bir partide ”Doğruluk mu Cesaret mi” oynayan bir grup gencin başına gelenleri anlatıyor.Gençlerden biri (Felix) seçilince oyun çığırından çıkar.Birkaç ay sonra aynı gençler Felix’in düzenlediği bir partiye davet edilirler.Ancak partinin düzenlendiği eve vardıklarında, yolun ilerisindeki bir kulübeye gitmeleri gerektiğini öğrenirler.Kulübede Felix’i değil Felix’in ağabeyiyle karşılaşırlar.Felix nerededir?Ağabeyinin aklında neler vardır?



Truth or Dare Türkçe DUblaj İzle

Meleklerin Mucizesi Film izle

Yönetmenliğini Biray Dalkıran n yaptığı Meleklerin Mucizesi , 2014 yılında çekildi ve 04 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.4 puan aldı. Başrollerinde Altan Erkekli, Cem Kılıç, Gaye Gürsel, Hakan Türkşen, Yıldız Asyalı gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Biray Dalkıran yazdı. Filmin konusu ise Geçmişin izlerinden kurtulamayan ve kendini affedemeyen Hakan’ın mucizelerle dolu hayatının hikayesi… Hakan’ın (Hakan Türkşen) şanssızlık ve sıkıntılarla dolu yaşamının, meleğinin (Gaye Gürsel) hayatına girmesi ile değişimini anlatan umut dolu bir film, seyircinin de meleklerle tanışmasına fırsat olacak. Bu romantik komedide izleyici sürükleyici bir hikayeye tanık olurken, hem gülecek hem de inanılması güç olaylarla karşılaşacak.



Meleklerin Mucizesi Film izle

Ammar Cin Tarikatı Film İzle

Yönetmenliğini Özgür Bakar n yaptığı Ammar Cin Tarikatı , 2014 yılında çekildi ve 21 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3 puan aldı. Başrollerinde Berke Hürcan, Burak Sarımola, Halil Sezai Paracıkoğlu, Selim Erdoğan, Turan Ozdemir gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Özgür Bakar yazdı. Filmin konusu ise Feride, sevgilisi, ev arkadaşı ve arasını yapmayı düşündüğü Barkın ile haftasonu bir dağ evine gitmeye karar verirler. Fakat istenmeyen sürpriz misafir Canan’ın gelmesiyle yolculuk gergin başlar. Bu klasik başlangıç daha önce şahit olmadığımız türden bir bulmacaya Feriden’in gözünden bizi davet eder. Birbiri ardına gelişen korkunç olaylar başta Feride olmak üzere herkesi içinden çıkması imkansız olan, adeta bir labirentin içine hapseder. Ruhsal bir işkenceye dönüşen iki günlük gezinin sonunda kim hayatta kalabilecek? Bu yaşananların sebebi ne? gibi soruları sorarken korku dolu bir serüven sizi film boyunca sürükleyecek.


Yönetmenliğini Özgür Bakar’ın üstlendiği, başrollerinde Duygu Paracıkoğlu, Eylül Su Sapan, Dilşah Demir ve Ozan Akbaba gibi genç oyuncuların yer aldığı korku ve gerilim türündeki film, bir laneti tekrar uyandıran bir grup arkadaşın yaşadığı dehşeti beyazperdeye taşıyor. Senaryosunda da Özgür Bakar’ın yanı sıra Alper Kıvılcım’ın da imzası olan yapım, özellikle görsel efektleri ve makyaj teknikleriyle öne çıkıyor. Filmin yapımcılığını ise 5. Boyut üstleniyor..



Ammar Cin Tarikatı Film İzle

Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti Film izle

Yönetmenliğini Matt Reeves n yaptığı Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti , 2014 yılında çekildi ve 11 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. abd de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.3 puan aldı. Başrollerinde Andy Serkis, Gary Oldman, Judy Greer, Keri Russell, Toby Kebbell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rick Jaffa, Amanda Silver, Mark Bomback yazdı. Filmin konusu ise Genleri değiştirilmiş, isyancı maymun Cesar’ın kaçışının üzerinden on beş sene geçmiştir. Cesar diğer maymunlarla birlikte büyük bir maymunlar ordusu kurmayı başarmıştır. Kıyamet sonrası San Francisco’sunda artık bilim insanlarının tek derdi, patlak veren bu büyük sorunu kontrol altına almak olacaktır.



Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti Film izle

Cehennem Melekleri 3 Film İzle

Yönetmenliğini Patrick Hughes n yaptığı Cehennem Melekleri 3 , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Antonio Banderas, Jason Statham, Jet Li, Mel Gibson, Sylvester Stallone gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Cehennem Melekleri 3′de Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) ekibin geri kalanı, Barney ile birlikte Cehennem Melekleri’ni yıllar önce kuran Conrad Stonebanks (Mel Gibson) ile karşı karşıya gelir. Stonebanks sonrasında acımasız bir silah kaçakçı ve Barney’in öldürmek zorunda kaldığı biri olmuştur… ancak sadece öldürdüğünü düşünmüştür. Ölmekten kurtulan Stonebanks, şimdi Cehennem Melekleri’nin sonunu getirmeye ant içmiştir — ancak Barney’in başka planları vardır. Barney, yeni kanı ile eski kanına karşı mücadele etmek zorunda olduğuna karar verir ve daha genç, daha hızlı ve daha teknoloji yatkını kişileri işe alarak Cehennem Melekleri ekip üyeleri için yeni bir çağ başlatır. Son görev, Cehennem Melekleri’nin en kişisel savaşında klasik- eski tarz ile yüksek teknoloji uzmanlığı arasındaki bir çarpışmaya döner.



Cehennem Melekleri 3 Film İzle

Highland Park 2013 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Andrew Meieran n yaptığı Highland Park 2013 yılında çekildi ve 27 Mart 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10  puan aldı. Başrollerinde Billy Burke , Danny Glover , Parker Posey , Rockmond Dunbar , Kimberly Elise gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrew Meieran yazdı. Filmin konusu ise Ekonomik krizin eğitime etkileri… Bir kasabanın geçirdiği mali sıkıntı, okulun müdürünü de çeşitli kesintiler yapmaya iter



Highland Park 2013 Türkçe Dublaj İzle

Mutlu Noeller – Happy Christmas 2014 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Joe Swanberg n yaptığı Mutlu Noeller – Happy Christmas 2014 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8/10  puan aldı. Başrollerinde Lena Dunham , Anna Kendrick , Melanie Lynskey , Joe Swanberg , Mark Webber gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joe Swanberg yazdı. Filmin konusu ise Film tuhaf bir karaktere sahip olan,ne yaptığını bilmez,hayatla dalga geçen asi bir karakteri canlandıran jenny nin hikayesini konu alıyor…jenny yaşadığı yerden sıkılırak ani bir kararla ağabeyi jeff in yanına taşınmaya karar verir…jenny den önce sessiz sakin ve huzurlu bir ev hayatı yaşayan jeff,jenny nin gelişiyle onu kontrol altına alabilmek için bazı kararlar alır.Bu kararların karısı tarafından öfkeyle karşılanacağını düşünen jeff,karısının jenny e anne şefkatiyle yardım elini uzatarak onu bu düştüğü umarsız hayat tarzından kurtulması için yardım elini uzatır.Keyifli seyirler.



Mutlu Noeller – Happy Christmas 2014 Türkçe Dublaj İzle

Plak Günleri 2012 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Gabriel Nesci n yaptığı Plak Günleri – Días de vinilo 2012 yılında çekildi ve 27 Eylül 2012 tarihinde gösterime girdi. Arjantin ve Kolombiya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1/10  puan aldı. Başrollerinde Gastón Pauls , Fernán Mirás , Ignacio Toselli , Rafael Spregelburd , Inés Efron gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gabriel Nesci yazdı. Filmin konusu ise Çocukluk yıllarından bu zamana kadar gelen bir müzik aşkı,harika mimikler…Orta yaşlardaki dört erkek hakkında güldüren bir film..Bu film çok ses getirmiştir..İzlerken çok keyif alacağınız bir yapım..İyi seyirler.



Plak Günleri 2012 Türkçe Dublaj İzle

Zombie Night 2013 Film izle

Yönetmenliğini John Gulager n yaptığı Zombie Night (2013) Altyazılı İzle , 2013 yılında çekildi ve 26 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.3/10  puan aldı. Başrollerinde Anthony Michael Hall, Daryl Hannah, Alan Ruck gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Richard Schenkman (story), Keith Allan yazdı. Filmin konusu ise Geceleri ortaya çıkan zombilerle mücadele eden iki ailenin korku dolu anlarını konu edinen sürükleyici bir yapım.Keyifli seyirler.



Zombie Night 2013 Film izle

Güzel ve Çirkin – Beauty and The Beast 2014 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Kirk Wise, Gary Trousdale n yaptığı Güzel ve Çirkin – Beauty and The Beast 2014 yılında çekildi ve 28 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa ve Almanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde Vincent Cassel , Léa Seydoux , André Dussollier , Eduardo Noriega , Myriam Charleins gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Chris Sanders , Brenda Chapman , Kelly Asbury , Joe Ranft , Linda Woolverton , Brian Pimental , Burny Mattinson , Kevin Harkey , Robert Lence , Bruce Woodside yazdı. Filmin konusu ise Başarılı bir tüccar, tüm varlığını denizde kaybettikten sonra altı çocuğunu da yanına alıp daha kırsal bir yere taşınmak zorunda kalır, yolculuk bittikten sonraysa gül çaldığı gerekçesiyle ‘Çirkin’ tarafından cezalandırılır. Kızlarının en küçüğü, aynı zamanda en hayat dolu olanı ‘Güzel’, başlarına gelen felaketlerden kendini sorumlu tutar ve babasının cezasını üstlenerek kendini feda eder. Çirkin’e ait olan gizemli şatoda onunla birlikte yaşamaya başlayan Güzel, bu şatonun göründüğü gibi tehlikeli ya da karanlık bir yer olmadığını fark eder ve onu Çirkin’in şatosunda büyülü bir aşk beklemektedir. Zamanla birbirlerini tanımaya başladıklarında genç kadın, Çirkin’in geçmişine ait sırları öğrenir. Çirkin bir zamanlar krallığı olan yakışıklı bir prenstir ve kendisine yapılan bir büyü nedeniyle yıllardır Çirkin olarak yaşamaktadır. Şimdi cesur ve hayat dolu Güzel, ne pahasına olursa olsun Çirkin’i bu büyüden kurtarmaya çalışacaktır.


Disney’in çocuk klasikleri arasına giren Güzel ve Çirkin masalının yeni bir uyarlaması olan film, fantastik ve romantik unsurların yanı sıra gerilim tonu olan bir yapım. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini, daha önce Kurtların Kardeşliği, Sessiz Tepe gibi filmlere imza atmış olan Christophe Gans üstlenirken, başrollerde Fransız oyuncular Vincent Cassel ve Léa Seydoux yer alıyor.



Güzel ve Çirkin – Beauty and The Beast 2014 Türkçe Dublaj İzle

Gitme – Stay Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Marc Forster n yaptığı Gitme – Stay 2005 yılında çekildi ve 14 Temmuz 2006 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10  puan aldı. Başrollerinde Ewan McGregor , Ryan Gosling , Kate Burton , Naomi Watts , Elizabeth Reaser gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Benioff yazdı. Filmin konusu ise Sam Foster (Ewan McGregor), işine kendini adamış New York’lu bir psikiyatristtir ve 21′inci yaşını doldurduğu gün intihar etmeyi düşünen bir hastasını bu intihardan kurtarmaya çalışmaktadır. Fakat hastası genç Henry Lethem’in (Ryan Gosling) intiharının ardında gerçek ötesi bir gizem saklıdır. Sam, Henry’nin hayatının derinlerine indikçe kendi bilinçaltında ve daha sonra da gerçek hayatında bazı değişiklikler olur.



Gitme – Stay Türkçe Dublaj İzle

Melek Köpek – Angel Dog Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Robin Nations n yaptığı Melek Köpek – Angel Dog 2011 yılında çekildi ve 19 Mart 2011 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10  puan aldı. Başrollerinde Jon Michael Davis, Farah White, Richard Dillard gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Robin Nations yazdı. Filmin konusu ise Ailesiyle birlikte tatile çıkan Jake’in bir trafik kazası sonucu ailesinin ölümü gerçekleşir… Kazadan sadece Jake ve Cooper isimli köpek sağ kurtulur… Jake bu kazaya Cooper’ın neden olduğunu düşünür… Bir insanla köpek arasındaki iletişimin nasıl gerçekleştiğini gözler önüne seren bir yapım.İyi seyirler.



Melek Köpek – Angel Dog Türkçe Dublaj İzle

28 Temmuz 2014 Pazartesi

50 İlk Öpücük Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Peter Segal n yaptığı 50 İlk Öpücük , 2004 yılında çekildi ve 30 Nisan 2004 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.3 puan aldı. Başrollerinde Adam Sandler , Drew Barrymore , Rob Schneider , Sean Astin , Dan Aykroyd gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu George Wing yazdı. Filmin konusu ise 50 İlk Öpücük’ün ana karakterleri seviş-bırak zihniyetinde bir Kazanova olan Henry ile her gece hafızasının silinmesine yol açan ender bir nörolojik rahatsızlığa sahip sanat öğretmeni Lucy.

Soğuk deniz canlıları veterineri olan Henry Roth bütün geleceğini planlamıştır.Hawai’deki Deniz Yaşamı Parkı deniz hayvanlarına bakmadığı zamanlarda, tatil aşkı arayışındaki turistlerin kalbini çalmakla meşguldür. Henry için uzun süreli bir ilişki söz konusu değildir, zira böyle bir şey, 10 yıldır planladığı Alaska’ya tekneyle gidip morsların sualtı yaşamını inceleme hayallerini sekteye uğratır.

Henry, rüyalarını gerçekleştirmeye çok yaklaşmıştır ki, teknesi Sea Serpent (deniz Yılanı) bir talihsizlik yaşar ve Henry kendini Hukilau Café’de bulur. Buradaki müdavimler onu güvenmeyen bakışlarla süzerken, Henry’nin bakışlarıysa müşterilerden güzel Lucy Whitmore’a takılır.

Henry, tek başına kahvaltı eden Lucy’ye görür görmez çarpılır. Genç kızın gözlemeleri metodik bir biçimde kesip mükemmel çadırlar haline getirişi ilgisini çeker ve Henry, ertesi gün tekrar Hukilau’ya gider. Lucy yine yalnız oturmuştur ve bu kez gözlemelerini mükemmel kulübeler haline getirmektedir. Gözleme kabininin kapısı bir türlü kapanmayınca, Henry bu fırsattan yararlanır ve Lucy’nin yanına gidip, kürdandan bir kapı menteşesi yapar.

İki genç gözlemelerden ve deniz memelilerinden bahsederken, Henry, Lucy’ye gitgide daha büyük bir ilgi duymaya başlar. Oralı kızlarla çıkma konusundaki kuralını hiçe sayarak, Lucy’yi ertesi gün beraber kahvaltı etmeye davet eder. Ama bir sonraki gün Café’ye gidip, bir önceki günkü sohbetlerden söz edince, Lucy onun bir tür sapık olduğunu düşünür ve etraftan yardım ister. Henry’nin kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktur. Henry anlar ki eğer Lucy’nini sevgisini kazanmak istiyorsa, hayatı boyunca her gün tekrar sıfırdan başlamak zorundadır.



50 İlk Öpücük Türkçe Dublaj Film İzle

Öteki Dünya Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Clint Eastwood n yaptığı Öteki Dünya , 2010 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.5 puan aldı. Başrollerinde Matt Damon , Bryce Dallas Howard , Cécile De France , Mylène Jampanoï , Celine Sallette gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Peter Morgan yazdı. Filmin konusu ise “Hereafter/Öteki Dünya” ölümlülüğün farklı şekillerde etkisini yaşayan üç kişinin hikayesini anlatıyor. George (Matt Damon) yaşam ötesiyle özel bir bağı olan Amerikalı bir işçidir. Dünyanın diğer ucunda, Fransız gazeteci Marie (Cécile de France) gerçekliğini sarsan bir ölümden dönme deneyimi yaşamıştır. Londra’daki küçük öğrenci Marcus (George McLaren ve Frankie McLaren) ise en yakın olduğu kişiyi kaybettiği için umutsuzca bazı cevaplara ihtiyaç duymaktadır. Her biri gerçeğin peşindeyken hayatları kesişecek, ve yaşamdan sonra neyin olduğuna dair inandıkları (ya da inanmak zorunda oldukları) şey sonsuza dek değişecektir.



Öteki Dünya Türkçe Dublaj İzle

Dövüş Kulübü Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini David Fincher, Chon Kye-Young n yaptığı Dövüş Kulübü , 1999 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi.ABD ve Almanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.7 puan aldı. Başrollerinde Brad Pitt , Edward Norton , Helena Bonham Carter gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Chuck Palahniuk, Jim Uhls yazdı. Filmin konusu ise İsimsiz anlatıcı (Norton) uykusuzluktan muzdarip bir otomobil şirketinde çalışan birisidir. Doktor ona daha fazla ilaç vermeyi reddeder ve kendisine yardımcı olabilecek bir destek grubunu ziyaret etmesini önerir. Anlatıcı testis kanseri mağdurları için olan bir destek grubuna katılır ve orada Marla ile tanışır; o da anlatıcı genç adam gibi hasta olmamasına rağmen gruba katılmaktadır.


Bir iş gezisinden sonra evine döndüğünde bir patlama nedeniyle evinin tahrip olduğunu görür ve yolculuk esnasında tanıştığı, sabun satıcısı Tyler Durden’ı (Brad Pitt) arayarak onunla bir barda buluşur. İçtikleri birkaç biradan sonra dışarı çıkarlar ve Tyler, kahramanımızı kendisine vurması için kışkırtmaya başlar. Bu kavga kahramanımızın hayatını tamamen değiştirecektir.



Dövüş Kulübü Türkçe Dublaj Film İzle

Kalbimdeki Sesler Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Steven Sawalich n yaptığı Kalbimdeki Sesler , 2007 yılında çekildi ve 05 Ocak 2007 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.4 puan aldı. Başrollerinde Michael Sheen , Melissa George , Hector Elizondo , Rebecca De Mornay , Ron Livingston gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bret McKinney, Mark Andrew Olsen, Kelly Kennemer yazdı. Filmin konusu ise Vietnam Savaşı’nda duyma yetisini kaybeden Richard, eve döndüğünde bir misyonu olduğunu fark eder:

Vietnam gazileri de dahil engelli insanlara yardım etmek. Hayatını tekerlekli iskemlede geçiren Art’ın da yardımıyla Richard yeni bir mücadele başlatır



Kalbimdeki Sesler Türkçe Dublaj İzle

Kaçak Across The Line Türkçe DUblaj İzle

Across The Line 2000 yılında Martin Spottl’n yönettiği Brad Johnson ve Sigal Erez’in oynadığı amerikan drama yapımı filmdir.Johnson Meksika sınırındaki yasadışı bir cinayete tanık göçmen için düşen küçük kasabada teksas şefi(Erez) ile çalışır.Açıktan politik film değil Across the Line genelde olumlu bir ışık altında kaçak göçmen sergilerken ve sempatik bir noktası görünümünden onların motivasyonları ve sorunları dramati eden bir yapımdır.



Kaçak Across The Line Türkçe DUblaj İzle

27 Temmuz 2014 Pazar

Malignant 2013 Film izle

Yönetmenliğini Brian Avenet-bradley n yaptığı Malignant 2013 yılında çekildi ve 04 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.3/10  puan aldı. Başrollerinde Gary Cairns , Brad Dourif , Nick Nicotera , Sienna Farall , Stefan Avalos gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Brian Avenet-bradley yazdı. Filmin konusu ise Karısının ölümünden sonra, bu ölüme neden olan hastalığı bulmak isteyen ve karısının yasını tutan bir adam bu hastalığın tedavisi için korkunç bir deneyin kurbanı olur.



Malignant 2013 Film izle

Dondurma Kamyonu – Rocky Road 2014 Türkçe DUblaj İzle

Babasının işini devralmak için çalıştığı yeri bırakıp eve dönen Harrison,Döndüğü şehirde eski kız arkadaşı ile karşılaşır..Ve eski aşk tekrar alevlenmeye başlar..Ketifli dakikalar geçireceksiniz..İyi seyirler.



Dondurma Kamyonu – Rocky Road 2014 Türkçe DUblaj İzle

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk Türkçe Animasyon izle

Yönetmenliğini Rob Minkoff n yaptığı Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk 2014 yılında çekildi ve 14 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10  puan aldı. Başrollerinde Ty Burrell , Max Charles , Lauri Fraser , Guillaume Aretos , Patrice A. Musick gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ted Key , Craig Wright yazdı. Filmin konusu ise Kimi zaman gurme ,madalya sahibi,mucit kimi zaman ise sadece bir köpek olan Peabody….İcat ettiği bir makine ile oğlu ile birlikte zamanda yolculuğa çıkar ve önemli karakterler ile iletişime geçer..Oğlu yolculuk sırasında kuralları ihlal edince iki kahraman dünyayı kurtarmak için rekabete girerler..Bu sırada Peabody de abeveyn olamanın zorluğunu öğrenir..İyi seyirler.



Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk Türkçe Animasyon izle

The Black Water Vampire (2014) Altyazılı İzle

Yönetmenliğini Evan Tramel n yaptığı The Black Water Vampire 2014 yılında çekildi ve 10 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.3/10  puan aldı. Başrollerinde Danielle Lozeau , Andrea Monier , Anthony Fanelli , Robin Steffen , Bill Oberst Jr. gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jesse Baget yazdı. Filmin konusu ise Bİr belgesel ekibi, Kara Su (Black Water) cinayetleri olarak bilinien bir dizi cinayeti araştırmaya başlar. Onlar hikayenin derinliklerine indikçe, korkunç bir sır ile karşılaşırlar



The Black Water Vampire (2014) Altyazılı İzle

26 Temmuz 2014 Cumartesi

Hitler: Kötülüğün Yükselişi Film izle

Yönetmenliğini Christian Duguay n yaptığı Hitler: Kötülüğün Yükselişi – The Rise of Evil 2003 yılında çekildi ve 18 Mayıs 2003 tarihinde gösterime girdi. Kanada de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3 puan aldı. Başrollerinde Robert Carlyle, Stockard Channing, Jena Malone gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Pielmeier, G. Ross Parker yazdı. Filmin konusu ise Hitler’ in çocukluktan itibaren başlayarak nasıl yükseldiğini iktidara nasıl geldiğini ve Almanya’ nın en güçlü adamı oluşunda geçen süreci anlatmaktadır. Dünya tarihini değiştirmeden önce Güzel sanatlar bölümüne olan ilgisi sınavlara katılmasını sağlamıştır. Fakat girdiği sınavda çizimlerinin beğenilmemesi üzerine Hitlerin’ doğuş hikayesi başlamıştır. Bu olay aslen Avusturya vatandaşı olan Hitleri zaman içinde Almanya’ nın 1 numaralı adamı olmasına sebep olacaktır. Metresi Eva Braun ile yaşadığı aşk etrafında Nazi partisi içindeki düşmanları ile mücadelesi anlatılmaktadır. Bu 2 bölümlük dizi şeklindeki film Dünya tarihine ışık tutmaktadır.



Hitler: Kötülüğün Yükselişi Film izle

The Protector 1 - Tom yum goong – Koruyucu Türkçe İZLE

Yönetmenliğini Prachya Pinkaew n yaptığı The Protector 1 (Tom yum goong) – Koruyucu 2005 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi.Tayland da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1 puan aldı. Başrollerinde Tony Jaa, Nathan Jones, Petchtai Wongkamlao gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Napalee, Piyaros Thongdee, Joe Wannapin yazdı. Filmin konusu ise festival esnasında Asya kökenli bir çete tarafından kaçırılan fillerin kurtarılma hikayesini anlatıyor. Kham (Tony Jaa) festivalde çalışmaktadır ve fillerin kaçırıldığını öğrendiğinde peşlerine düşer. Çete yanına aldığı bir yetişkin bir de yavru fil ile Avustralya’da Sidney kentine kaçmıştır. Kham onları kurtarmak adına hiç bilmediği bu ülkeye yolculuğa başlar. Tayland yapım olan ve 2013 yılında ikinci versiyonu da çekilen bu aksiyon filmini sizlere Türkçe dublaj olarak sunuyor ve yorumlarınızı bekliyoruz. İyi seyirler, ultrafilmizle.com



The Protector 1 - Tom yum goong – Koruyucu Türkçe İZLE

Bir Aşk Hikayesi 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Hélène Fillières n yaptığı Une Histoire D’amour – Bir Aşk Hikayesi 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. Fransa , Lüksemburg da çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.5 puan aldı. Başrollerinde Benoît Poelvoorde, Laetitia Casta, Richard Bohringer gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hélène Fillières, Régis Jauffret yazdı. Tanınan bir Fransız bankacının metresinin ellerinde öldürülmesinin anlatıldığı film Regis Jauffret’in yazdığı bir romandan uyarlanmıştır. Romanın esin kaynağı ise zengin iş adamı Edouard Stern’in öldürülmesidir…



Bir Aşk Hikayesi 2013 Film İzle

Jewtopia Türkçe film İzle

Yönetmenliğini Bryan Fogel n yaptığı Bayan Doğruyu Bulmak – Jewtopia 2012 yılında çekildi ve 26 Nisan 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.1/10  puan aldı. Başrollerinde Jennifer Love Hewitt , Crystal Reed , Peter Stormare , Jamie-Lynn Sigler , Christine Lakin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bryan Fogel , Sam Wolfson yazdı. Filmin konusu ise Chris, Allison’dan aşırı derecede hoşlanır. Allison Yahudi bir kadındır. Allison Yahudi olduğu için Chris de yahudi gibi davranmaya çalışır. Filmin başrolünde güzel oyuncu Jennifer Love Hewitt ve Ivan Sergei’ye Jamie-Lynn Sigler ve Peter Stormare vardır. Yönetmenliğini Bryan Fogel yapan 2012 yılı ABD yapımı bir komedi, romantik bir filmdir. Sıkılmadan ve keyifle izleyeceğiniz eğlenceli bir film sizleri bekliyor.



Jewtopia Türkçe film İzle

Anlaşma – The Arrangement 2013 Türkçe izle

Yönetmenliğini Kevin Bray n yaptığı Anlaşma – The Arrangement 2013 yılında çekildi ve 27 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10  puan aldı. Başrollerinde Amanda Schull, Bryan Greenberg, Stephen Root gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nicolas Falacci yazdı. Filmin konusu ise Kolombiya`lı genç kadının Kolombiya da çok kirli bir geçmişi vardır..Kirli geçmişi unutmak ve kurtulmak için adını değiştirip,Miami`ye taşınır..Yeni başlangıcı iyi gider ve şansıda güçlenince bir politikacı ile tanışıp evlenir..Ve güzel bir başlangıç yapmış olur..Bakalım bundan sonra neler olacak..İyi seyirler.



Anlaşma – The Arrangement 2013 Türkçe izle

Che: Birinci Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Steven Soderbergh n yaptığı Che: Part One 2008 yılında çekildi ve 21 Mayıs 2008 tarihinde gösterime girdi. Fransa , İspanya ve ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10  puan aldı. Başrollerinde Julia Ormond , Benicio Del Toro , Oscar Isaac , Pablo Guevara , Franklin Díaz gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Peter Buchman yazdı. Filmin konusu ise 26 kasım 1956′da, Fidel Castro 80 isyancıyla birlikte Küba’ya yelken açar. Bu isyancılardan biri, Castro’yla, Fulgencio Batista’nın yozlaşmış diktatörlüğünü sona erdirmek gibi ortak bir amacı paylaşan Arjantinli doktor Ernesto “Che” Guevera’dan başkası değildir. Che gerilla savaş tarzını çabuk kapar ve vazgeçilmez bir savaşçı olduğunu kanıtlar. Kendini mücadeleye adamasıyla yoldaşları ve Küba halkı tarafından bağırlarına basılır. ‘The Argentine’, Che’nin Küba devriminde doktorluktan devrimci kahramanlığa yükselişini anlatıyor.



Che: Birinci Bölüm Türkçe Dublaj İzle

25 Temmuz 2014 Cuma

Soğuk Film İzle

Yönetmenliğini Uğur Yücel n yaptığı Soğuk , 2013 yılında çekildi ve 21 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.0 puan aldı. Başrollerinde Ahmet Rıfat Sungar, Atılay Uluışık, Ezgi Mola, Rıza Sönmez, Şebnem Bozoklu gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Uğur Yücel yazdı. Filmin konusu Kars’ta geçmektedir. 3 rus kız kardeş gece klubünde çalışmaktadır bir demiryolu çalışanıda içlerinden birtanesine aşık olur. Keyifli seyirler dileriz.



Soğuk Film İzle

Mickey Matson’ın Serüvenleri Eski Çağ Hazinesi Türkçe İzle

Yönetmenliğini Harold Cronk n yaptığı Mickey Matson’ın Serüvenleri Eski Çağ Hazinesi , 2012 yılında çekildi ve 08 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.9 puan aldı. Başrollerinde Christopher Lloyd, Derek Brandon, Ernie Hudson, Kevin Yon, Patrika Darbo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Harold Cronk yazdı. Filmin konusu ise 12 yaşındaki Mickey iç savaş bittiği zamn arkadaşıyla beraber geçmişten gelen bir makine bulurlar. Bu makineyi yeniden restore edeceklerdir. Ancak bunu yapabilmek için dedelerinden yardım almaları gerekmektedir



Mickey Matson’ın Serüvenleri Eski Çağ Hazinesi Türkçe İzle

Nuh Büyük Tufan Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini Darren Aronofsky n yaptığı Nuh Büyük Tufan , 2014 yılında çekildi ve 03 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2 puan aldı. Başrollerinde Anthony Hopkins, Emma Watson, Jennifer Connelly, Logan Lerman, Russell Crowe gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Darren Aronofsky, Ari Handel yazdı. Filmin konusu ise nuh büyük tufan noah 2014 full tek parça izle – Beklenen film Nuh Büyük Tufan : Noah filminin türkçe dublajı ilk ve tek baglanfilmizle.com farkıyla sizlerle. Büyük bir kesim tarafından sevilen filmde Nuh Büyük Tufan başrolde. Nuh’un gemisinin modern tekniklerinin anlatıldığı Nuh büyük tufan filmini izlerken nefesiniz kesilecek. Nuh Büyük Tufan 2014 izle, Nuh Büyük Tufan Full hd izle, Nuh Büyük Tufan online izle, Nuh Büyük Tufan türkçe dublaj izle



Nuh Büyük Tufan Türkçe DUblaj İzle

Rocknrolla Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Guy Ritchie n yaptığı Rocknrolla , 2008 yılında çekildi ve 04 Eylül 2008 tarihinde gösterime girdi.İngiltere ve ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3 puan aldı. Başrollerinde Gemma Arterton, Gerard Butler, Jamie Campbell Bower, Thandie Newton, Tom Hardy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu İngiltere , ABD yazdı. Filmin konusu ise Londra’da emlak pazarı artık uyuşturucu pazarının yerine geçmiştir. Sektör girişimcileri de bir o kadar büyük oynama peşindedir. Ama bürokrat, simsar ya da gangster; küçük ya da önemli bir konumda olsun hepsinin hesap vereceği bir adam vardır o da eski ekolden bir gangster olan Lenny Cole’dür. Ama aslında Londra’nın tüm yeraltı suç dünyası komplo kurma peşinde ve çatışma halindedir, zaman değişiyordur, kurallar da. Ama bu karmaşanın içinde milyonlarca dolar değeri olan bir anlaşma Lenny’nin öldü sanılan, keş rock yıldızı oğlu Toby Kebell’in işine yarar.


Lock, Stock and Two Smoking Barrels ve Snatch gibi başarılı filmlerin yazar ve yönetmenliğini üstlenen Guy Ritchie; seks, suçlular ve rock’n roll hikayesi olan RocknRolla’yla beyazperdede.



Rocknrolla Türkçe Dublaj Film İzle

İnanılmaz Örümcek Adam 2 Film İzle

Yönetmenliğini Marc Webb n yaptığı İnanılmaz Örümcek Adam 2 , 2014 yılında çekildi ve 25 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3 puan aldı. Başrollerinde Andrew Garfield, Dane Dehaan, Emma Stone, Jamie Foxx, Sally Field gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner yazdı. Filmin konusu ise Peter Parker’ın işi hayli zor ve her günü yoğun. Zira Örümcek Adam olarak kötü adamların peşini bırakmıyor. Ama bir yandan da büyük aşkı Gwen’e zaman ayırmaya çalışıyor. Lise mezuniyeti ise henüz ufukta görünmüyor.


Gwen’ın babasına verdiği sözü unutmayan Peter, Gwen’e zarar vermemek için elinden geleni yapıyor ama kötü Electro’nun ortaya çıkması, Harry Osborn geri dönüşü bu sözünü tutmasını oldukça zorlaştıracaktır. Peter Parker’ın geçmişine dair ortaya yeni ipuçları Örümcek Adam’ın gidişatını da derinden etkileyecektir…



İnanılmaz Örümcek Adam 2 Film İzle

Acımasız Ruhlar Türkçe Korku Filmi İzle

Yönetmenliğini Fernando Barreda Luna n yaptığı Acımasız Ruhlar , 2010 yılında çekildi ve 15 Ekim 2010 tarihinde gösterime girdi. İspanya , Meksika de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1 puan aldı. Başrollerinde Chus Pereiro, Clara Moraleda, Cristian Valencia gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Fernando Barreda Luna yazdı. Filmin konusu 2010 yılı 4 Nisan günü, Atauri Quintanilla ailesi kulübede ölü olarak bulunur. Polis ağızları bantlanmış cesetlere 37 saat sonra ulaşabilmiştir. Cristian Quintanilla ve kardeşleri için hayatının son beş gün ve o anlar ve açıklanamayan yaşayan garip durumları gösterir.



Acımasız Ruhlar Türkçe Korku Filmi İzle

Barton Fink Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Ethan Coen, Joel Coen n yaptığı Barton Fink , 1991 yılında çekildi ve 01 Mayıs 1991 tarihinde gösterime girdi.ABD , İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.8 puan aldı. Başrollerinde John Goodman, John Mahoney, John Turturro, Judy Davis, Tony Shalhoub gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joel Coen, Ethan Coen yazdı. Filmin konusu ise 1940′lı yıllarda New York’lu sosyalist bir oyun yazarı olan Barton Fink, Los Angeles’a gelip bir film senaryosu yazma ihtimali belirdiğinde durumu kabul etmek zorunda kalır. Bir otele yerleşir ve burada film stüdyosunun başkanı Jack Lipnick’le tanışır. Lipnick’ten, yazacağı senaryonun kaba saba bir B filmi için olduğunu öğrenir. Daktilosunda sadece tek bir cümle yazmayı becerse de, içinde bulunmaya hiç alışık olmadığı durum sebebiyle bir türlü ilham gelmez ve tıkanır.


Oteldeki kapı komşusu Charlie Meadows, geveze bir pazarlamacı ve tam bir orta sınıf insanıdır. Fink’in hayatına giren diğer insanlar da (ünlü bir senarist olan Mayhew ve onun kız arkadaşı Audrey gibi) genç entellektüel yazara ilham gelmesine ve senaryoda ilerlemesine yardımcı olamazlar. Stres doruğa çıktığında Fink kendisini doğaüstü tabloları andıran bir cehennemin içinde bulur.



Barton Fink Türkçe Dublaj İzle

24 Temmuz 2014 Perşembe

Ailem İçin Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Ramin Bahrani n yaptığı Ailem İçin At Any Price 2012 İngiltere yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7 puan aldı. Başrollerinde Zac Efron , Dennis Quaid , Heather Graham , Kim Dickens , Maika Monroe gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ramin Bahrani, Hallie Elizabeth Newton yazdı. Filmin konusu ise Henry Whipple, sahip olduğu mısır çiftliği sayesinde hatırı sayılır bir servetin sahibi olmuştur. Ne var ki yıllardır rakibi Jim Johnson’ın gerisinde kalmaktan bir türlü kurtulamamıştır. Whipple, artık artan yaşının getirdiği yorgunluğun da etkisiyle emeklilik vaktinin geldiğine karar vermiştir. Böyle bir durumda da daima çiftliğin sorumluluğunu en büyük oğlu Grant’e vermeyi tasarlamıştır. Ancak Grant’in ardında hiçbir geri dönme belirtisi bırakmadan çekip gitmesi bu planı ters yüz eder.


Whipple artık bu iş için diğer oğlu Dean’i görevlendirmek zorunda kalır. Dean tek hayali NASCAR yarışlarına katılmak olan ve hayatını otomobil tutkusu üzerine kuran bir gençtir. NASCAR yarışlarına giden yolun bir önceki basamağı olan ARCA yarışına katılmaya hak kazanınca bu tutkusu perçinlenir. Tam da bu sırada büyük bir skandal patlak verir. Babası Henry Whipple adına ürünlerini genetiğiyle oynanmış tohumlarla yetiştirme suçlamasıyla soruşturma başlatılır. Dean artık kendi hayalleri ya da ailesinin geleceği arasında bir seçim yapmak zorundadır.


Filmin yönetmen koltuğu Man Push Cart, Chop Shop ve Goodbye Solo filmleriyle büyük ses getiren Ramin Bahrani’ye ait.



Ailem İçin Türkçe Dublaj İzle

Hotel Rwanda Film İzle

Yönetmenliğini Terry George n yaptığı Otel Ruanda Hotel Rwanda 2004 ılında çekildi ve 22 Eylül 2005 tarihinde gösterime girdi. ABD , İngiltere , İtalya , GüneyAfrika de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.2 puan aldı. Başrollerinde Jean Reno , Joaquin Phoenix , Don Cheadle , Nick Nolte , Sophie Okonedo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Keir Pearson, Terry George yazdı. Filmin konusu ise Dünyanın öbür ucundaki bir ülkede, Rwanda’da 1994′de Hutu’larla Tutsi’ler arasında çıkan savaş yüzünden yüzbinlerce insan öldürülür. Sokaklar adeta bir ceset tarlasına dönmüştür. Tüm dünya yaşanan bu insanlık durumuna parmağını bile kıpırdatmazken, bir otel sahibi olan Paul, 1200 kişinin hayatını kurtarmak için inanılmaz bir özveri gösterir ve otelini adeta bir sığınağa çevirir.


Don Cheadle’a filmde sergilediği olağanüstü performans sonucu En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandıran film, gerçek bir insanlık dramı ve gerçek bir kahramanlık hikayesi.



Hotel Rwanda Film İzle

The Animatrix Animasyon izle

Yönetmenliğini Peter Chung, Andy Jones n yaptığı The Animatrix: Osiris’in Son Uçuşu 2003 yılında çekildi ve 17 Nisan 2003 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4/10  puan aldı. Başrollerinde Clayton Watson , Akio Ôtsuka , Pamela Adlon , Hedy Burress , Terrence ‘T.C.’ Carson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andy Wachowski , Lana Wachowski yazdı. Animatrix, Matrix dünyasının animasyon ortamına aktarılmış öykülerinden oluşuyor.Osiris’in Son Uçuşu ise 9 kısa filmden oluşan serinin en çarpıcı örneklerinden biri.Bilgisayarlı animasyon teknolojinin ulaştığı yeri görmek açısından da önem taşıyan yapım, unutulmaz bir kılıç gösterisiyle başlıyor. Daha sonra ise bir direnişçi gemisine geçiş yapıyoruz. Zion’a doğru yolculuk yapan gemi, şehrin çevresini saran düşmanlara karşı bir mücadeleye başlar…Matrix Reloaded’dan önce animasyonu izlemek, olağanüstü bir fragman etkisi yaratıyor. Matrix 1 ve 2 arasındaki köprü olmaktan daha çok ikincisine dönük bir heyecan uyandırıyor. Neo ve dostlarının işinin çok daha zor olduğunun da ipuçlarını veriyor!



The Animatrix Animasyon izle

Geçmiş – Le Passé 2013 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Asghar Farhadi n yaptığı Geçmiş – Le Passé – The Past 2013 yılında çekildi ve 31 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa ve İtalya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.0/10  puan aldı. Başrollerinde Bérénice Bejo , Ali Mosaffa , Tahar Rahim , Pauline Burlet , Elyes Aguis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Asghar Farhadi yazdı. Son derece etkileyici bir aile dramı olan filmde; Ahmed, 4 yıldır ayrı olduğu Fransız eşi Marie’nin çağırması üzerine, Tahran’dan Paris’e geri döner. Geliş amacı aslında boşanma davası ile ilgili belgeleri tamamlamak olmasına rağmen, bu ziyaret esnasında Marie’nin kızı Lucie ile arasında varolan sancılı bir ilişkiyi farkeder. Ahmed, Lucie’nin sorunlarını öğrenmeye niyetlenirken, tüm çabaları eski ve gizlenmiş bir sırrın ortaya çıkmasıyla sonuç verir.



Geçmiş – Le Passé 2013 Türkçe Dublaj İzle

Stockholm 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Rodrigo Sorogoyen n yaptığı Stockholm 2014 yılında çekildi ve 25 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi.İspanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10  puan aldı. Başrollerinde Aura Garrido, Lorena Mateo, Javier Pereira gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Isabel Peña, Rodrigo Sorogoyen yazdı. Filmin konusu ise Partilerde boy gösteren bir adam yine eğlenmek için gittiği bir düzenlemede alımlı ve güzel bir kadını gözüne kestirir.. Fakat kadın oldukça inatçıdır.. Hernekadar peşini bırakmaya niyetli olmayan adamı reddetsede.. Aralarındaki tuhaf yakınlaşma enteresan bir ilişkinin sinyali olabilir..



Stockholm 2013 Film İzle

Marina 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Stijn Coninx n yaptığı Marina (2013) Altyazılı İzle , 2013 yılında çekildi ve 23 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi.Belçika ve İtalya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3/10  puan aldı. Başrollerinde Matteo Simoni, Cristiaan Campagna, Luigi Lo Cascio gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Stijn Coninx, Rik D’Hiet yazdı. Filmin konusu ise Oldukça kötü bir adam olan Salvatore Granata eşi ve oğlu ile italya da muzdarip bir hayat yaşamaktadır. Bir gün Salvatore bir gastarbeider olarak Waterschei ait kömür madeninde çalışmak için Belçika’ya hareket etmeye karar verir.Burada çok para kazanmayı hedefler ve hedefinin doğrultusunda yaşamaya başlar.derken biraşk yaşamaya başlar ve hayatının en zor dönemleri başlar



Marina 2013 Film İzle

23 Temmuz 2014 Çarşamba

Formosa İhaneti Türkçe Film İzle

Yönetmenliğini Adam Kane n yaptığı Formosa İhaneti , 2009 yılında çekildi ve 24 Temmuz 2009 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2 puan aldı. Başrollerinde James Van Der Beek, John Heard, Leslie Hope, Tzi Ma, Wendy Crewson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Will Tiao, Katie Swain, Charlie Stratton yazdı. Filmin konusu ise 1980′lerin başı… Chicago’da yaşayan saygın bir profesör olan Tayvanlı Henry Wen (Joseph Forunda) bir cinayete kurban gider. FBI Ajanı Jake Kelly (James Van Der Beek) bu cinayeti soruşturmaktadır. Araştırmaları onu Tayvan’a götürür. İpuçlarını birleştirdikçe profesörün öldürülmesinin basit bir olay ve şahsi bir eylem olmadığını anlar. Bir anda kendini Amerikan Dışişleri Bakanlığı ve Çin mafyası ile karşı karşıya bulur.



Formosa İhaneti Türkçe Film İzle

Goodbye World 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Denis Hennelly n yaptığı Goodbye World , 2013 yılında çekildi ve 15 Haziran 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5 puan aldı. Başrollerinde Adrian Grenier, Benjamin Mckenzie, Caroline Dhavernas, Gaby Hoffmann, Kerry Bishé gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Denis Hennelly, Sarah Adina Smith yazdı. Filmin konusu ise Gizemli bir terör saldırısı şehirlerde kaos neden olduğunda, bir grup arkadaş kendi kırsal kabininde sığınırlar. Ama post-apokaliptik bir dünyada yaşamanın zorlukları yakında grup içindeki ilişkileri çok hırpalayacaktır.



Goodbye World 2013 Film İzle

Antboy 2013 Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini Ask Hasselbalch n yaptığı Karınca Çocuk : Antboy , 2013 yılında çekildi ve 07 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. Danimarka de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6 puan aldı. Başrollerinde Amalie Kruse Jensen, Lærke Winther Andersen, Nicolas Bro, Oscar Dietz, Samuel Ting Graf gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Anders Ølholm, Torbjørn Rafn, Nikolaj Arcel yazdı. Filmin konusu ise İçine kapanık bir çocuk onun adı Pelle. Bir gün bir karınca onu ısırır ancak o karınca diğer karıncalardan farklıdır çünkü karıncanın süper güçleri vardır. Isırdığı karıncadaki süper güçler artık Pelle’ye de geçmiştir. Pelle artık süper güçlü bir çocuktur. Pelle bu gücünü kötü anlamda değil kötülükleri yok etmek için kullanacaktır. Keyifli seyirler dileriz.



Antboy 2013 Türkçe DUblaj İzle

The Rocker Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini Peter Cattaneo n yaptığı The Rocker , 2008 yılında çekildi ve 12 Haziran 2008 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Bradley Cooper, Christina Applegate, Emma Stone, Jane Lynch, Rainn Wilson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Maya Forbes, Wallace Wolodarsky, Ryan Jaffe yazdı. Filmin konusu ise The Rocker, gözden düşmüş bir bateristin şöhret için yeni den şans verilmesiyle başından geçenleri mizahi bir dille anlatacak. Robert ‘Fish’ Fishman, grubundan atılmadan önce gayet hırslı ve rock n’ roll hayali için yaşamaktadır. Yirmi yıl sonra bütün hayallerinden vazgeçmiş ve rock yıldızlığı fantezileri de mahvolmuşken bir okulun rock grubunun yeni bir baterist aradığı haberini alır.



The Rocker Türkçe DUblaj İzle

22 Temmuz 2014 Salı

Uyumsuz – Divergent 2014 Film İzle

Yönetmenliğini n yaptığı Uyumsuz – Divergent 2014 yılında çekildi ve 18 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4 puan aldı. Başrollerinde Shailene Woodley , Theo James , Ashley Judd , Jai Courtney , Ray Stevenson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Evan Daugherty, Vanessa Taylor, Veronica Roth yazdı. Filmin konusu ise Fütüristik bir distopya geçen hikayede toplum beş farklı fraksiyona bölünmüştür. Her bir bölüm farklı bir erdemi temsil etmektedir ve 16 yaşına giren her genç hangi bölümde yer almak istediğine kendisi karar vermektedir. Seçim bir kez yapılır ve artık ömür boyu orada kalmak zorundadırlar. Beatrice Prior ise herkesi şaşırtan bir seçim yapar. Ardından tris ve kendi bölümündeki arkadaşları yaptıkları seçimin getirisi olarak bir rekabet içerisine girerler. Çok güçlü dayanıklılık isteyen fiziksel ve psikolojik testlere tutulurlar. Bu testlerin hepsi onları bir ölçüde değiştirecektir. Ama Tris’in herkesten sakladığı ve ortaya çıktığı anda ölümcül olabilecek bir sırrı vardır. Toplumun gidişatına göre bu sır ya sevdiklerinin hayatını kurtaracak ya da onun sonu olacaktır… Filmin yönetmenliğini Neil Burger üstlenirken, başrollerde Shailene Woodley ve Theo James yer alıyor.



Uyumsuz – Divergent 2014 Film İzle

Bela İş Başında Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Jon Amiel n yaptığı Bela İş Başında 2003 yılında çekildi ve 04 Nisan 2003 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5 puan aldı. Başrollerinde Martin Lawrence , Steve Zahn , Eric Roberts , Bill Duke , Stephen Tobolowsky gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jay Scherick, David Ronn yazdı. Filmin konusu ise Sıkı dostluklar büyük kavgalarla başlar sözünü bir kez daha doğrulayan film, olaylı bir ilişkinin ardından kendilerini öldürmeye çalışan bir gruba karşı beraber mücadele veren gündüz ile gece gibi birbirinden farklı iki polisi anlatıyor.



Bela İş Başında Türkçe Dublaj İzle

Ay - Moon Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Duncan Jones n yaptığı Ay Moon 2009 yılında çekildi ve 26 Mart 2010 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.0 puan aldı. Başrollerinde Kevin Spacey , Sam Rockwell , Kaya Scodelario , Dominique McElligott , Matt Berry gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Duncan Jones, Nathan Parker yazdı. Filmin konusu ise Astronot Sam Bell bir Lunar Industries çalışanıdır.Üç yıldır Ay’da tek başına işlettiği enerji merkezinde Dünya’nın temel enerji kaynağını çıkarıp Dünya’ya iletmekle görevlidir.Yalnızlığa mahkum olduğu, uydu bağlantısının da kopmasıyla dış dünya ile tüm iletişimini kaybeden Sam’i zor günler beklemektedir.


Neyse ki Ay’da geçirmek zorunda olduğu sürenin sonlarına yaklaşmıştır ve evine dönüp karısına ve kızına kavuşmasına az bir zaman kalmıştır.Ancak üsten ayrılmasına günler kala yaşadığı korkunç bir kaza onu garip bir keşfe götürür.Sam’in paranoyası artmaya başlar, garip bir şeyler döndüğü kesindir ama ne…


Evinizden 250,000 mil uzaktaysanız yüzleşeceğiniz en zor şey kendinizsiniz..



Ay - Moon Türkçe Dublaj İzle

Afili Aynasızlar | —

Yönetmenliğini Todd Phillips n yaptığı Afili Aynasızlar 2004 yılında çekildi ve 17 Eylül 2004 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1 puan aldı. Başrollerinde Ben Stiller , Owen Wilson , Amy Smart , Carmen Electra , Vince Vaughn gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu William Blinn, Stevie Long, John O’Brien yazdı. Filmin konusu 1970′lerin ortası, Bay City adlı bir şehirde iki dedektif, Ken ”Hutch” Hutchinson ve Dave Starsky kendilerini önemli polisler haline getirebilecek büyük davalar peşinde koşmaktadırlar. En büyük bilgi kaynakları ise sokaklarda yaşananlar hakkında gerçekten bilmediği olmayan ihbarcıları Huggy Bear’dır.


Huggy’den aldıkları son bilgi doğrultusunda, üniversite kampüsünde düzenli olarak uyuşturucu sattığını öğrendikleri bir suçlunun peşine düşerler. Bu sefer gerçekten en büyük işi kapmışlardır. İki polisimizin en büyük yardımcısı ise, artık sembolleri haline gelen 1974 model kırmızı model Ford Torino’larıdır.



Afili Aynasızlar | —

Jane’in Zaferi - G.I. Jane Türkçe İzle

Yönetmenliğini Ridley Scott n yaptığı Jane’in Zaferi G.I. Jane 1997 yılında çekildi ve 04 Eylül 1998 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde Viggo Mortensen , Demi Moore , Jim Caviezel , Morris Chestnut , Anne Bancroft gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Danielle Alexandra, David Twohy yazdı. Filmin konusu ise Teğmen Jordan O’Neill(Demi Moore) Amerikan Deniz Kuvvetleri tarihinde bir ilktir. Çok gizli operasyonlarda kullanılan bu ekibe bir kadın alınması her zaman çok tehlikeli görülmüştür. Böylesine acımasız bir birlikte yetiştirilen erkeklerinde %60′ı başarısızdır.


Herkes John Urgayle( Viggo Mortensen) yönetimindeki birliğin, fiziksel ve psikolojik cehennemi andıran ve haftalarca süren eğitiminden başarıyla çıkamayacağını düşünür. Yüksek rütbeli subaylar ve olayın sonucunu merakla bekleyen bürokratlar da O’Neill’a bu konuda şans vermezler. Öyle ki onun tek destekçisi olan senatör Lillian(Anne Bancroft) bile bir gün pes etmesini bekler.


Eğitimin sonlarına yaklaşıldığında, Orta Doğu’daki bir göreve atanan birlik O’Neill’ın liderlik güdüsüne ve sağduyusuna mecbur kalır. O’Neill kendi hayatını da tehlikeye atarak görevi yerine getirmek ve Urgayle’ın hayatını kurtarmak zorundadır.



Jane’in Zaferi - G.I. Jane Türkçe İzle

Bir Ayrılık A Separation İran filmi izle

Yönetmenliğini Asghar Farhadi n yaptığı Bir Ayrılık A Separation 2011 yılında çekildi ve 01 Temmuz 2011 tarihinde gösterime girdi. İran da çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.5 puan aldı. Başrollerinde Leila Hatami , Peyman Moaadi , Sareh Bayat , Shahab Hosseini , Sarina Farhadi gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Asghar Farhadi yazdı. Boşanmak üzere olan ama çocuklarının velayeti konusunda ikileme düşen bir çiftin öyküsünü anlatıyor.


Simin, kocası Nader ve kızı Termeh’le birlikte İran’ı terk etmek istemektedir. Nader’in Alzheimer hastası babasını bırakmayı reddetmesi üzerine boşanma davası açan Simin, dava talebi reddedilince anne babasının evine gider. Termeh ise babasıyla kalmaya karar vermiştir. Nader kızına ve babasına bakması için hamile bir genç kadını tutar; ama bu durum daha fazla soruna yol açacaktır.


2010 Berlin Altın Ayı: En İyi Film, En İyi Kadın Oyuncu (bütün kadro), En İyi Erkek Oyuncu (bütün kadro)



Bir Ayrılık A Separation İran filmi izle

Resiklo Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Mark A. Reyes n yaptığı Resiklo 2007 yılında çekildi ve 25 Aralık 2007 tarihinde gösterime girdi. Filipinler de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.3/10  puan aldı. Başrollerinde Ramon ‘Bong’ Revilla Jr. , Dingdong Dantes , Jennylyn Mercado , Michelle Madrigal , Paolo Contis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mark A. Reyes yazdı. Filmin konusu ise 2021 yılında dünya Balang’lar adı verilen uzaylı varlıklar tarafından istila edilmiştir. İnsanoğlu Balang’lara karşı savaş verirken tüm doğal kaynaklarını tüketmiştir. Filipinler’de direnişçi bir yeraltı örgütü, hem Balang’lara hem de bir zamanlar insan olan, fakat Balang’lar tarafından dönüştürülen Mutanos’lara karşı mücadele etmektedir. Zaman zaman yeryüzüne çıkıp geri dönüştürülebilecek malzemeler toplayarak varlıklarını sürdürürler. Ancak yeraltı örgütünden Crisval, Mutanos’ların liderinin oğlunu öldürünce yeni bir savaş başlar.



Resiklo Türkçe Dublaj Film İzle

Sıcak Patates – The Hot Potato (2011) İzle

Yönetmenliğini Tim Lewiston n yaptığı Sıcak Patates – The Hot Potato 2011 yılında çekildi ve 08 Aralık 2012 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10  puan aldı. Başrollerinde Ray Winstone , Colm Meaney , Jack Huston , David Harewood , John Lynch gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Tim Lewiston yazdı. Filmin konusu ise Küçük bir parça Uranyum maddesi bulan iki kişinin enteresam yaşamlarını konu edinen , Gerçek olaylardan esinlenerek kurgulanan harika bir yapım sizlerle..



Sıcak Patates – The Hot Potato (2011) İzle

Truvalı Helen – Helen of Troy türkçe dublaj İzle

Yönetmenliğini John Kent Harrison n yaptığı Truvalı Helen – Helen of Troy 2003 yılında çekildi ve 20 Nisan 2003 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde Sienna Guillory , Matthew Marsden , Rufus Sewell , John Rhys-Davies , Maryam d’Abo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ronni Kern yazdı. Tüm zamanların en destansı maceralarından biri olan Truvalı Helen, izleyeceğiniz bu klasik hikaye ile güçlenerek bir kez daha hayat buluyor. Homeros’dan esinlenilen ve tamamı egzotik yerlerde çekilen, uluslarası tanınan oyuncuların yer aldığı, son teknoloji ürünü efektlerin kullanıldığı film, dünyanın en güzel kadınının aşkını kazanmak uğruna yapılan efsanevi savaşı anlatıyor



Truvalı Helen – Helen of Troy türkçe dublaj İzle

Üşütükler - Scorched Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Gavin Grazer n yaptığı Üşütükler , 2013 yılında çekildi ve 17 Mayıs 2002 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4 puan aldı. Başrollerinde Woody Harrelson , Alicia Silverstone , Sean Flynn , Rachael Leigh Cook , Ivan Sergei gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joe Wein, Max Wein yazdı. Filmin konusu ise Önümüzdeki 36 saat içinde, çölün ortasındaki The Desert Saving Bank soygua uğrayacaktır. Bankada veznedar olarak çalışan Stuart’ın düşü kasadan 250,000 Dolar ödünç alarak Vegas’a gitmek ve tüm parasıyla kumarda şansını denemektir.



Üşütükler - Scorched Türkçe Dublaj İzle

Uçak 1980 Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini David Zucker, Jim Abrahams, Jerry Zucker n yaptığı Uçak , 1980 yılında çekildi ve 02 Temmuz 1980 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.0 puan aldı. Başrollerinde Leslie Nielsen , Peter Graves , Lloyd Bridges , Robert Hays , Julie Hagerty gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jim Abrahams, David Zucker, Jerry Zucker yazdı. Filmin konusu ise ZAZ ekibinin felaket filmlerini ti’ye aldığı Airplane!’de hem yolcular hem de pilotlar gıda zehirlenmesine maruz kalınca, bütün gözler geçirdiği bir kaza sonucu uçmaktan korkan eski pilot Ted Striker’a çevrilir. Ted’in uçağa binme amacı ise uçuş görevlisi olan eski sevgilisinin gönlünü yeniden kazanmaktır.



Uçak 1980 Türkçe DUblaj İzle

Mekanik Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Simon West n yaptığı Mekanik , 2011 yılında çekildi ve 13 Ocak 2011 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.0 puan aldı. Başrollerinde Jason Statham , Ben Foster , Donald Sutherland , Mini Anden , Christa Campbell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Richard Wenk, Lewis John Carlino yazdı. Filmin konusu ise Mekanik, uluslararası boyuttaki bir yeraltı ögütlenmesinin, muhbirler ve olası düşmanlarını yok eden suikastçılarına verilen isimdir. Arthur Bishop eli çabuk ve temiz ve profesyonelce iş çıkaran bir mekaniktir. Öyle ki örgütle arasında ki bir numaralı arabulucu olan “menejeri” Koca Harry’i dahi yoketmekten çekinmez.


Baba yadigarı mesleğini sürdürürken, müebbet yalnız olmanın üzerine getirdiği psikolojik yükü ise olanca gücüyle sırtlamaya çalışmaktadır. İç çalkantıları ile boğuşurken Harry’nin doyumsuz ve soğukkanlı oğlu Steve (Ben Foster) ile aralarında ilginç bir ortaklık doğar



Mekanik Türkçe Dublaj İzle

Netforce

Yönetmenliğini Robert Lieberman n yaptığı Netforce , 1999 yılında çekildi ve 01 Şubat 1999 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8 puan aldı. Başrollerinde Kris Kristofferson , Cary-Hiroyuki Tagawa , Brian Dennehy , Judge Reinhold , Joanna Going gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Tom Clancy, Steve Pieczenik, Lionel Chetwynd yazdı.



Netforce

Absolute Deception 2013

Yönetmenliğini Brian Trenchard-Smith n yaptığı Absolute Deception 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.2/10  puan aldı. Başrollerinde Cuba Gooding Jr. , Emmanuelle Vaugier , Evert McQueen , Ty Hungerford , Jeff Gannon gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jeffrey Schenck, Peter Sullivan, Kraig Wenman yazdı. Filmin konusu ise Dul bir gazeteci, merhum eşinin sırlarını araştırması için bir Federal Ajanı tutar.

Ancak her ikisi de kimliği belirsiz kişilerin hedefi haline geleceklerdir.



Absolute Deception 2013

Polly Gelince Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini John Hamburg n yaptığı Polly Gelince – Along Came Polly 2004 yılında çekildi ve 02 Nisan 2004 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9/10  puan aldı. Başrollerinde Ben Stiller , Jennifer Aniston , Philip Seymour Hoffman , Debra Messing , Alec Baldwin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Hamburg yazdı. Filmin konusu ise Reuben (Ben Stiller) çok düzenli, disiplinli, sıkıcı bir hayat yaşayan ve riski sevmeyen genç bir sigortacıdır. Yeni evlendiği karısının ihanetini yakalayıp ayrılmış, morali iyice bozulmuştur. Onu neşelendirmek isteyen dostları yeni insanlarla tanıştırmak için değişik organizasyonlar düzenlerler. Bu sırada lise arkadaşı Polly (Jennifer Aniston) ile karşılaşan Reuben bu güzel, çekici, hayat dolu genç kadına aşık olacak ancak bu arada hayatı da rayından çıkacaktır. Genç kadın hayatın tüm risklerini seven, çok düşünmeden yüreğiyle yaşayan biridir ve organize düşünen, sağlamcı Reuben ona uyum sağlamakta güçlük çekmektedir. Bu arada karısının da pişman olup geri dönmek istemesiyle gerçek bir ikileme düşecektir.



Polly Gelince Türkçe Dublaj İzle

21 Temmuz 2014 Pazartesi

Zaman Makinesi 1973 2014

Yönetmenliğini Aram Gülyüz n yaptığı Zaman Makinesi 1973 Hd , 2014 yılında çekildi ve 14 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi.Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1 puan aldı. Başrollerinde Gülhan Tekin, Gürgen Öz, Mustafa Uzunyılmaz, Seda Bakan, Zihni Göktay gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kemal Kenan Ergen yazdı. Yönetmenliğini Yeşilçam’ın usta ismi Aram Gülyüz’ün yaptığı, başrolünde başarılı komedi oyuncusu Gürgen Öz’ün yer aldığı komedi filmi, yeni aldığı klasik model bir arabayla ilk sürüşünde bir anda hız yapınca, kendisini 40 sene önce geçmişte bulan bir adamın başına gelen eğlenceli hikayeleri beyazperdeye taşıyor. Bir zaman makinesi olan arabasıyla 1973 yılına ‘ışınlanan’ karakterimiz, hippilerin, hulahopun ve açık hava sefalarının moda olduğu 1970′lerde gelecekten geldiğini ispatlayabilecek midir?



Zaman Makinesi 1973 2014

The Occupants 2014 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Todd Alcott n yaptığı The Occupants , 2014 yılında çekildi ve 10 Şubat 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.7 puan aldı. Başrollerinde Cristin Milioti, Katherine Kamhi, Kristen Ariza, Michael Rady, Toby Huss gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Todd Alcott, Holly Golden yazdı. Filmin konusu ise Hiç ortada olmayan görünmeyen varlıkları hissettiniz mi ? Ya da hissedebilirsiniz. 2 canlı ( hamile ) bir kadının yeni bir eve yerleşmesi ve evde yaşanan birbirinde garip olaylar. Keyifli seyirler.



The Occupants 2014 Türkçe Dublaj İzle

Hayat Sana Güzel 2014 Film İzle

Yönetmenliğini Murat Şeker n yaptığı Hayat Sana Güzel , 2014 yılında çekildi ve 11 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3 puan aldı. Başrollerinde Burak Sağyaşar, Gökçe Özyol, Hande Katipoğlu, Şevket Çoruh, Tuba Ünsal gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Murat Şeker yazdı. Filmin konusu ise İstanbul’un büyük inşaat şirketlerinden birisinin sahibi olan Azmi, Güneydoğu Anadolulu toprak ağası çok zengin bir ailenin oğludur. Güzel eşi ve oğluyla birlikte, yolunda giden mutlu bir evliliğe sahiptir. Azmi’nin baş edemediği sürekli kâbusu ölüm korkusudur. Tahlillerinin sonucunu öğrenmek için gittiği hastanede, iki aylık ömrü kaldığını öğrenen Azmi büyük bir şok geçirir. Kendisine cennet kapılarını açmak için hazırlıklar yapmaya başlar. Eşi kiminle evlenecek, oğluna kim babalık yapacaktır.



Hayat Sana Güzel 2014 Film İzle

Koryalanus Faciası Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Ralph Fiennes n yaptığı Koryalanus Faciası , 2011 yılında çekildi ve 14 Şubat 2011 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1 puan aldı. Başrollerinde Brian Cox, Gerard Butler, Jessica Chastain, Ralph Fiennes, Vanessa Redgrave gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Logan, William Shakespeare yazdı. Filmin konusu ise Coriolanus Roma için son derece önemli olan bir kuşatmayı yöneten ve kazanan yetenekli bir politik ve askeri liderdir. Düşmanları al aşağı ettikten sonra Roma soyluları ve senatosunun büyük desteğini kazandığında geri kalan alt tabadaki halkın isteklerini ve sorunları gözardı ederek halkın düşmanlığını kazanır. Senatoda yer almak için seçimlere katılıp reddedildiğinde öfkesini dindiremez. Bu nedenle sürgüne gönderildiğinde eski düşmanı, kuşattığı şehrin lideriyle ibirliği yaparak Roma’dan intikam alma planları içerisine girer.


Roma’lı general Coriolanus’un hikayesi tarihin henüz gerçekliği kanıtlanmamış efsanelerinden biridir ve bu efsane İngiliz oyun yazarı Shakespeare tarafından bir oyuna çevrilmiştir.



Koryalanus Faciası Türkçe Dublaj İzle

Kardeşim İçin Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Scott Cooper n yaptığı Kardeşim İçin , 2013 yılında çekildi ve 06 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD ve İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8 puan aldı. Başrollerinde Christian Bale, Forest Whitaker, Willem Dafoe, Woody Harrelson, Zoe Saldana gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Brad Ingelsby, Scott Cooper yazdı. Filmin konusu ise Russell ve kardeşi Rodney hayatlarına Rust Belt isimli bir kasabada devam etmektedir. Ekonomik olarak kötü günler geçiren iki kardeş umutlarını yitirmeden bulundukları durumdan kurtulmanın hayaliyle yaşamaktadırlar. Ancak işler yolunda gitmez ve Russell hapise düşer. Rodney ise bir şansını suç çetelerinin içine girerek denemeye çalışır ama ölür. Russell hapisten çıktıktan sonra özgürlüğün kıymetini anlar. Ama çok sevdiği kardeşinin intikamını da almak istemektedir.


Scott Cooper tarafından yönetilen filmde Christian Bale, Zoe Saldana ve Woody Harrelson rol alıyor.



Kardeşim İçin Türkçe Dublaj İzle

John’un Ölümü Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Don Coscarelli n yaptığı John’un Ölümü , 2012 yılında çekildi ve 23 Ocak 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5 puan aldı. Başrollerinde Clancy Brown, Daniel Roebuck, Doug Jones, Paul Giamatti, Rob Mayes gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Don Coscarelli, David Wong yazdı. Filmin konusu ise Her alışta vücut dışı deneyim vaat eden bir ilaç vardır. Sokaktaki adı Soya Sosu’dur ve bunu alan kullanıcılar zaman ve boyutlar arasında gezinebilmektedir. Ama bazı geri dönenler artık insan değillerdir. Birden dünya dışı bir istila başlar ve insanlığın bir kahramana ihtiyacı doğar. Ama ortada sadece hiçbir işte tutunamayan kolejden terk John ve David vardır. Bu ikisi insanlığı kurtarmak için yaklaşan dehşeti durdurabilirler mi? Hayır. Durduramazlar.



John’un Ölümü Türkçe Dublaj İzle

Tehlikeli Dişi

Yönetmenliğini Reginald Hudlin n yaptığı Tehlikeli Dişi , 2002 yılında çekildi ve 27 Haziran 2003 tarihinde gösterime girdi. Almanya ve ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2 puan aldı. Başrollerinde Amy Adams, Bruce Campbell, Elizabeth Hurley, Matthew Perry, Terry Crews gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jay Scherick, David Ronn yazdı. Filmin konusu ise Joe Tyler, dünyanın en sıkıcı işlerinden birini yapmaktadır. Çalıştığı şirket, her türlü yasal evrakın işadamlarından mafyaya kadar çeşit çeşit insana ulaşmasını sağlamaktadır.

Joe’nun son işi, Texas’lı zengin bir sığır tüccarının karısına boşanma evraklarını teslim etmektir. Ancak Sara Moore, evrakları getiren Joe’ya gönlünü kaptırır ve ikili, güzel kadının hakkı olan tazminatı alabilmesi için kocasıyla uğraşmaya başlarlar.



Tehlikeli Dişi

Aşk Mesafe Tanımaz Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Danish Aslam n yaptığı Aşk Mesafe Tanımaz , 2010 yılında çekildi ve 25 Kasım 2010 tarihinde gösterime girdi. Hindistan de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1 puan aldı. Başrollerinde Deepika Padukone, Imran Khan, Lillete Dubey, Shahana Goswami, Sharmila Tagore gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Danish Aslam, Vishal Dadlani, Prasoon Joshi yazdı. Filmin konusu ise Aaliye ve Abhay nerdeyse birbirlerini çocukluklarından beri seven iki aşıktır. Aaliya serbest yaşamayı, gezmeyi seven ve idealinde bir film yıldızı olmak isteyen bir kızdır. Gün gelir okul bahanesiyle Avusturalyaya gider onun ayrılığına dayanamayan Abhay da ardından gider ve orda aralarında kimi şeyler gelişir ve tamamen Aaliye nin ısrar ve teklifiyle ayrılırlar. Aaliye yi çok seven Abhay ise ne kadar dil dökerse kaprisli kızımız inadından vazgeçmez ve Abhay a gidip evlenmesini söyler.



Aşk Mesafe Tanımaz Türkçe Dublaj İzle

Gizli Gerçekler Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Rod Lurie n yaptığı Gizli Gerçekler , 2008 yılında çekildi ve 08 Eylül 2008 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3 puan aldı. Başrollerinde David Schwimmer, Kate Beckinsale, Matt Dillon, Noah Wyle, Vera Farmiga gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rod Lurie yazdı. Filmin konusu ise Washington D.C. deki bir gazetede muhabir olan Rachel Armstrong, bir CIA ajanını ifşa eder ve kaynağını ortaya çıkarmayı reddettiğinden hapse girer. Hapiste yaşamını devam ettiren Rachel, olayın sonuçlanması için mahkemede de de zorlu zamanlar geçirir. Rod Lurie’nin senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı film, zeki yapısıyla izleyici içine çeken bir kompozisyon oluşturuyor.



Gizli Gerçekler Türkçe Dublaj İzle

Event 15 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Matthew Thompson n yaptığı Event 15 2013 yılında çekildi ve 05 Mart 2013 tarihinde gösterime girdi. İngiltere ve ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.7/10  puan aldı. Başrollerinde Jennifer Morrison, James Frain, Josh Stewart gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Scott Bolger, Kent Murray yazdı. Filmin konusu ise Terör örgütü zanlıları hain bir plan uygulamak için görev noktasını belirlemişlerdir.. Üç asker asansörde adeta tuzağa düşmüştür.. İyi seyirler diliyoruz.



Event 15 2013 Film İzle

Tutku – Fur Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini Steven Shainberg n yaptığı Tutku – Fur 2006 yılında çekildi ve 01 Eylül 2006 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde Nicole Kidman , Robert Downey Jr. , Ty Burrell , Harris Yulin , Jane Alexander gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Erin Cressida Wilson , Patricia Bosworth yazdı. Ünlü fotoğrafçı Diane Arbus’un hayat hikayesinden esinlenilerek yapılmıştır. Film, 1958 yılı New York’unda geçiyor. Diane Arbus (Nicole Kidman) kendisini eşine ve çocuklarına adamış, geleneksel bir evlilik hayatı sürdürmektedir. Diane’in ailesinin desteği sayesinde ayakta duran eşi Allan Arbus (Ty Burell) moda ve reklam fotoğrafçısıdır, Diane ise ona asistanlık yapmaktadır. Diane’in dikkatini çeken yeni komşusu Lionel Sweeney (Robert Downey Jr.) aşırı kıllanma hastalığı olarak bilinen hypertrichosis hastasıdır. Diane Lionel’den çok etkilenir.



Tutku – Fur Türkçe DUblaj İzle

Kontrat – The Contract Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Bruce Beresford n yaptığı Kontrat – The Contract 2006 yılında çekildi ve 09 Ekim 2006 tarihinde gösterime girdi. Almanya ve ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10  puan aldı. Başrollerinde Morgan Freeman , John Cusack , Jamie Anderson , Alice Krige , Megan Dodds gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Stephen Katz , John Darrouzet yazdı. Filmin konusu ise Bir beden eğitimi öğretmeni olan Ray ve oğlu kamp yapmaya, ormana gittiklerinde D.C nin önemli adamlarından Frank ile karşılaşırlar.Franki öldürmeye çalışan adamlardan kaçmaya çalışırken, ormanın içinde amansız bir kovalamaca başlayacaktır.



Kontrat – The Contract Türkçe Dublaj İzle

19 Temmuz 2014 Cumartesi

O luna in Thailanda 2012 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Paul Negoescu n yaptığı Tayland’da Bir Ay , 2012 yılında çekildi ve 03 Eylül 2012 tarihinde gösterime girdi. Romanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9 puan aldı. Başrollerinde Andrei Mateiu, Ioana Anastasia Anton, Sinziana Nicola gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Vlad Trandafir, Paul Negoescu yazdı. Filmin konusu ise 2 yıllık herşeyi yolunda giden mutluluk ve aşk dolu muhteşem bir ilişki sonrasında kimsenin anlamadığı şekilde gelen ayrılık ve ardından gelişen çok komik olaylar. Venedik film festivalinde aday olarak gösterilen Romanya yapımlı 2012 yılında vizyona girmiş komedi dolu film.



O luna in Thailanda 2012 Türkçe Dublaj İzle

Kayıp Kılıçcı Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Alan Mak, Felix Chong n yaptığı Kayıp Kahraman , 2011 yılında çekildi ve 28 Nisan 2011 tarihinde gösterime girdi.Çin , Hong Kong ta çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde Alex Fong, Andy On, Betty Sun, Bo-chieh Wang, Donnie Yen, Siu-hou Chin, Wen Jiang, Xuebing Wang, Yuan Nie gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Felix Chong, Alan Mak yazdı. Filmin konusu ise Yıllarca omuz omuza savaştığı Liu Bei’nin askeri iken imparatorun ordusuna esir düşen General Guan Yunchang eski efendisinin ailesinin serbest bırakılması karşılığında düşman safına geçmeyi kabul eder.



Kayıp Kılıçcı Türkçe Dublaj İzle

The Awakening Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Nick Murphy n yaptığı The Awakening , 2011 yılında çekildi ve 16 Eylül 2011 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4 puan aldı. Başrollerinde Adam Thomas Wright, Alfie Field, Anastasia Hille, Andrew Havill, Andy Callaghan, Ben Greaves-neil, Cal Macaninch, Charlie Callaghan, Daniel Pirrie, Diana Kent, Dominic West, Felix Soper, Ian Hanmore, Imelda Staunton, Isaac Hempstead-wright, John Shrapnel, Joseph Mawle, Lucy Cohu, Nicolas Amer, Rebecca Hall, Richard Durden, Sarah Weldon, Shaun Dooley, Sidney Johnston, Spike White, Steven Cree, Tilly Vosburgh gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Stephen Volk, Nick Murphy yazdı. Altın Küre adayı Rebecca Hall ve Dominic West, Oscar adayı Imelda Staunton ile Lucy Cohu’nun rol aldığı film, 1921 yılında, 1. Dünya Savaşı’nın ardından yaşanılan acı ve kayıplardan çok yara almış İngiltere’de geçiyor.


”Florence taşradaki bir okula, gelen bir şikayeti araştırmaya gider. Okulda çocuk yaşta bir hayaletin görüldüğü söylenmektedir. Her zamanki gibi bu tarz hurafelerin ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya girişen Florence’ın inancı, bu sefer beklemediği bir şekilde sarsılacaktır. Görünmeyen varlıklar onu da yalnız bırakmayacaktır.”



The Awakening Türkçe Dublaj İzle

Bourne´un Mirası Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Tony Gilroy n yaptığı Bourne´un Mirası , 2012 yılında çekildi ve 31 Ağustos 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9 puan aldı. Başrollerinde Albert Finney, Corey Johnson, Corey Stoll, David Strathairn, Dennis Boutsikaris, Donna Murphy, Edward Norton, Eli Harris, Jeremy Renner, Joan Allen, Louis Ozawa Changchien, Oscar Isaac, Rachel Weisz, Scott Glenn, Sheena Colette, Stacy Keach gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Tony Gilroy, Dan Gilroy yazdı. Filmin konusu ise Bourne film serisinin arkasındaki anlatım mimarı Tony Gilroy, tüm dünyada neredeyse 1 milyar dolar hasılata ulaşmış son derece popüler casusluk serisinin bir sonraki bölümünde bu defa yönetmen koltuğuna oturuyor:



Bourne´un Mirası Türkçe Dublaj İzle

Ephraim’s Rescue 2013 Film İzle

Yönetmenliğini T.c. Christensen n yaptığı Ephraim’s Rescue , 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2 puan aldı. Başrollerinde Darin Southam, James Gaisford, Katherine Nelson, Koleman Stinger, Richard Benedict gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu T.c. Christensen yazdı.



Ephraim’s Rescue 2013 Film İzle

Çapraz Ateş Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Claude-michel Rome n yaptığı Çapraz Ateş , 2008 yılında çekildi ve 11 Haziran 2008 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7 puan aldı. Başrollerinde Aure Atika, Bernard Blancan, Pascal Elbé, Richard Berry, Zabou Breitman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Olivier Dazat, Claude-Michel Rome yazdı. Filmin konusu ise Görev her şeyden önce gelir!

Drieu, kariyerinin sonuna gelmiş bir polistir. Yorgun ve bıkkındır. Küçük bir polis karakoluna gönderilir ve kısa zamanda yıkılması gereken eski bir sanayi bölgesinde zorlu bir mücadeleye girişir.



Çapraz Ateş Türkçe DUblaj izle

Koğuş Akademisi Film İzle

Yönetmenliğini Tolga Baş n yaptığı Koğuş Akademisi ni , 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2 puan aldı. Başrollerinde Arzu Yanardağ, Çetin Altay, Erdal Tosun, Pascal Nouma, Umut Oğuz gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Yücel Öztürk yazdı. Filmin konusu ise “Tek Maç” Erdem, korsan film satıcısı Settar, kapkaççı Şahin, boyacı Nadir, Bekir Ali, Levent ve Genco çeşitli suçlardan dolayı tutuklanmış ve aynı koğuşa düşmüş, her biri kendine has eğlenceli karakterlere sahip mahkumlardır. Hapishaneye yeni atanan güzel ve seksi Müdire Kâmuran’ın çeşitli planları ve vereceği emir ile koğuşta bir tiyatro oyunu sergilemek zorunda kalacak olan mahkumlar, farkında olmadan ortak bir payda yakalayacak ve kendi sonlarının başlangıcını yazacaklardır.



Koğuş Akademisi Film İzle

Atatürk’ün Fedaisi Topal Osman Film İzle

Yönetmenliğini Atilla Akarsu n yaptığı Atatürk’ün Fedaisi Topal Osman , 2013 yılında çekildi ve 12 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5 puan aldı. Başrollerinde Ali Güney, Ali Yaylı, Bülent Polat, Orhan Kılıç, Özcan Varaylı gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Atilla Akarsu yazdı. Filmin konusu ise Gün gelecek Tarihin Hiçbir Sayfası gizli kalmayacak diyerek güçlü bir söylemle sinema severlerle buluşmaya hazırlanan film Kurtuluş döneminde bu mücadelenin içerisinde önemli rol oynamış olan Milis Yarbay Osman Ağa nam-ı diğer Topal Osman’ın ölümüne yol açan karanlık olayların vugulandığı özellikle 1. Meclis dönemini yani mücadelenin başladığı ilk zamanları anlatan bir tarih filmi. Kurtuluş mücadelesi uğruna kendi hayatını hiçe sayarak savaşan bir çok isimsiz , kenarda köşe de kalmış bilmediğimiz insanlar ve bunlarla ilgili bilgiler su yüzüne çıkmış filmle birlikte. Karakılıç Film , filmin yapımcılığını üstlenirken Atilla Akarsu’yu hem yönetmen hem de senarist koltuğunda görüyoruz.



Atatürk’ün Fedaisi Topal Osman Film İzle

Arkadaşım Max İzle

Yönetmenliğini Murat Şeker n yaptığı Arkadaşım Max Hd , 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.1 puan aldı. Başrollerinde Ataberk Mutlu, Hande Katipoğlu, İnci Türkay, Miray Daner, Murat Akkoyunlu gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Arkadaşım Max izle hd, Arkadaşım Max full izle, Arkadaşım Max filmi izle, Arkadaşım Max 2013 izle, Arkadaşım Max tek part izle – Bizim filmlerimizden yerli film. Arkadaşım max 8 yaşında bir çocuğun köpek sayesinde hayata karşı tüm zorlukları yaşamasına rağmen pes etmemeyi öğrettini konu alan güzel bir komedi ve aile filmi.



Arkadaşım Max İzle

Utanç – Buddha Collapsed Out of Shame (2007) İze

Yönetmenliğini Hana Makhmalbaf n yaptığı Utanç – Buddha Collapsed Out of Shame 2007 yılında çekildi ve 19 Haziran 2008 tarihinde gösterime girdi. İran , Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3/10  puan aldı. Başrollerinde Abbas Alijome , Abdolali Hoseinali , Nikbakht Noruz gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Marzieh Makhmalbaf yazdı. Filmin konusu ise Buddha heykelinin yıkıntıları arasında yaşam kavgası veren ailelerin bulunduğu bölgede yaşayan 6 yaşındaki Afgan kızı Baktay’ın tek isteği, komşularının oğlu Abbas gibi okula gidebilmek ve okulda öğretilen güzel hikayeleri okuyabilmektir. Bunun için kitap defter satın alması gerektiğini öğrenen küçük kız, kendini şehir merkezindeki pazarda yumurta satarken bulur. Okula giden yolda bir çok engelle karşılaşan Baktay, yolunu kesen ve ayrımı, vahşeti, gücü temsil eden diğer çocuklar tarafından alıkoyulur. Baktay’ın bu “savaş oyunu”ndan kurtulup okuluna, defterine ve en önemlisi de can atarak dinlediği hikayelerine giden yolculuğu anlatan film, Afganistan’ın ve insanlığın gerçekliklerine dair bir yolculuk niteliğinde.



Utanç – Buddha Collapsed Out of Shame (2007) İze

Gülen Adam – The Man Who Laughs film izle

Yönetmenliğini Jean-Pierre Améris n yaptığı Gülen Adam – L’homme qui rit – The Man Who Laughs 2012 yılında çekildi ve 08 Eylül 2012 tarihinde gösterime girdi. Fransa , Çek Cumhuriyeti de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10  puan aldı. Başrollerinde Gérard Depardieu , Marc-André Grondin , Emmanuelle Seigner , Christa Theret , Arben Bajraktaraj gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jean-Pierre Améris , Guillaume Laurant yazdı. Filmin konusu ise Unvanlar insanı gerçek bir aristokrat yapabilir mi? Servet insanı bir burjuvaya çevirebilir mi? Bir canavar kahramana dönüşebilir mi? Çocukken kaçırılıp yaralanan Gwynplaine, yüzüne bıçakla kesilen şeytani gülümsemeyle “Gülen Adam” olarak panayırlarda aranan biri olmuştur. Aslında zengin ve asil bir aileden geldiğini öğrenince bu durumu ezilen alt sınıfları savunmak üzere kullanmak ister. Fakat zengin, güçlü ve asiller onu dinlemez ve gülmeye devam ederler. Victor Hugo´nun romanından uyarlanan ve Venedik Film Festivali´nde prömiyerini yapan bu şiirsel ve siyasal dramda Gérard Depardieu ve C.R.A.Z.Y´nin başrol oyuncusu Marc-André Grondin yer alıyor.. İyi seyirler.



Gülen Adam – The Man Who Laughs film izle

18 Temmuz 2014 Cuma

Ölümüne Kaçış Türkçe İzle

Yönetmenliğini Jerzy Skolimowski n yaptığı Ölümüne Kaçış , 2011 yılında çekildi ve 22 Temmuz 2011 tarihinde gösterime girdi. Polonya , Norveç, İrlanda, Macaristan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1 puan aldı. Başrollerinde Emmanuelle Seigner, Nicolai Cleve Broch, Phillip Goss, Stig Frode Henriksen, Vincent Gallo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jerzy Skolimowski, Ewa Piaskowska, James McManus yazdı. Filmin konusu ise “Afganistan’da Amerikalı askerler tarafından yakalanan Mohammed (Vincent Gallo), Avrupa’da bilinmeyen bir yerdeki bir cezaevine gönderilir. Bindirildiği araç kaza yapınca özgürlüğüne kavuşur ve evi olarak bildiği çölden kilometrelerce uzakta, kar altındaki ormanda kaçmaya başlar.Resmen var olmayan bir ordu tarafından acımasızca izlenen Mohammed, hayatta kalmak için öldürmekten başka çaresi kalmadığını görür. Film boyunca tek bir söz bile etmeden fiziksel olarak oldukça güç bir rolün altından kalkan Vincent Gallo, bu rolüyle geçen seneki Venedik Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne uzanmıştı..



Ölümüne Kaçış Türkçe İzle

Tanrılar Ve İnsanlar Türkçe İzle

Yönetmenliğini Xavier Beauvois n yaptığı Tanrılar Ve İnsanlar , 2011 yılında çekildi ve 01 Temmuz 2011 tarihinde gösterime girdi.Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1 puan aldı. Başrollerinde Lambert Wilson, Michael Lonsdale, Olivier Rabourdin, Roschdy Zem, Sabrina Ouazani gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Xavier Beauvois, Etienne Comar yazdı. Filmin konusu ise Mağrip’te 1990′larda, dağların tepesinde bir manastır… Sekiz Fransız keşiş, Müslüman köylülerle yan yana huzur içinde yaşamlarını sürdürüp giderlerken yaşadıkları ülke birden karışır: Yabancı işçiler köktendinciler tarafından katledilmiş, şiddet olayları bölgeye hâkim olmuştur. Yaklaşmakta olan tehlikeye rağmen keşişler, bedeli ne olursa olsun yerlerinden kıpırdamamaya kararlıdırlar. Ordu onlara koruma teklif eder, ama keşişler bunu da reddeder. Bir süre sonra, kaçınılmaz olan başlarına gelir ve militanlar manastırı basar. Keşişler pes etmese de artık aralarında anlaşmazlıklar vardır: bazıları kalmaya kararlıdır, bazıları gitmek ister. İnanç ve fanatizm hakkında ağırbaşlı bir başyapıt…



Tanrılar Ve İnsanlar Türkçe İzle

Compound Fracture Film İzle

Yönetmenliğini Anthony J. Rickert-Epstein. n yaptığı Compound Fracture , 2013 yılında çekildi ve 26 Kasım 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.4 puan aldı. Başrollerinde Daniel Roebuck, Derek Mears, Leslie Easterbrook, Muse Watson, Tyler Mane gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Renae Geerlings, Tyler Mane yazdı. Filmin konusu ise Michael genç bir delikanlı iken bir daha arkasına bakmamak üzere evini terkeder. Şimdi de, Kızkardeşi Chloe’nin ölümünün akabinine, nişanlısı Juliette ve hayattan bezmiş halde olan yeğeni Brandon ile yıllar önce terkettiği evine geri dönecektir. Vardıklarında farkederler ki, ev tam olarak bıraktıkları gibi değildir. Yüksek duvarlarla çevirili olan, her ücra köşe ve noktası son sistem güvenlik kameraları ile döşenmiş bu yer bir evden daha çok askeri bir üs gibidir. Gary ise, Michael’ın kendisiyle arasının soğuk olduğu babası, oğlu ve torunu ile tekrar biraraya gelmelerine çok sevinmesinin yanısıra dikkatinin başka unsurlarada çekilmiş olduğunu görülür. Bu garip aile birleşmesi yaşanırken, davetsiz bir misafir ortaya çıkıyor ve bizde Chloe’nin ölümünün arkasında yatan asıl gerçekleri ve neden Brandon’ın Michael’a bu kadar uzak oluşunu parça parça öğrenmiş oluyoruz. Bu kırılmış aile biraraya gelmek ve geçmişlerindeki hayaletlerle çatışıp oradan canlı çıkmak zorundalar.



Compound Fracture Film İzle

Rakipsiz - Unrivaled Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Warren P. Sonoda n yaptığı Rakipsiz , 2010 yılında çekildi ve 16 Mart 2010 tarihinde gösterime girdi. ABD , Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.0 puan aldı. Başrollerinde Ashleigh Hubbard, Hector Echavarria, Jordan Madley, Monique Ganderton, Rashad Evans gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hector Echavarria, Brad Bode, Warren P. Sonoda yazdı. Filmin konusu ise rakipsiz izle,rakipsiz türkçe dublaj full izle,rakipsiz izle türkçe dublaj,rakipsiz filmi – Ringo Duran dünyanın en iyi kick boks sporcusudur. Ancak kendisi bunun farkında değildir. Duran yaşamını 2 işte birden çalışarak ayrıca kız kardeşlerinin desteğiyle sürdürmektedir. Bir gün bir arkadaşı bir kick boks turnuvasından bahseder ve Ringo Duran’da o turnuvaya katılır hayallerinin peşinden ilerlemeye başlar.



Rakipsiz - Unrivaled Türkçe Dublaj İzle

Öteki Kadın Türkçe Altyazılı İzle

Yönetmenliğini Nick Cassavetes n yaptığı Öteki Kadın , 2014 yılında çekildi ve 02 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4 puan aldı. Başrollerinde Cameron Diaz, Kate Upton, Leslie Mann, Nicki Minaj, Nikolaj Coster-waldau gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Melissa Stack yazdı. Filmin konusu ise Mutlu ve huzurlu bir evliliği olduğuna inanan bir kadın, gayet sakin bir hayat sürmektedir; ta ki içinde yaşadığı dünyanın gerçekten uzak olduğunu ve bir aşk üçgeninin tam da ortasında bulunduğunu farkedene kadar. Bunun üzerine bu aşk içerisindeki üçüncü kişinin peşine düşer ve kocasının metresiyle tanışır. İşte bu tanışmadan sonra intikam planını da başlatır. Tek amacı onu bu duruma düşüren adamdan intikamını almaktır…



Öteki Kadın Türkçe Altyazılı İzle

Cat Run Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini John Stockwell n yaptığı Cat Run , 2011 yılında çekildi ve 01 Nisan 2011 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2 puan aldı. Başrollerinde Alphonso McAuley, Christopher McDonald, D.l. Hughley, Janet McTeer, Karel Roden, Michelle Lombardo, Paz Vega, Scott Mechlowicz, Tony Curran gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nick Ball, John Niven yazdı. Filmin konusu ise Güzel aktris Paz Vega’nın başrolde yer aldığı eğlenceli bir aksiyon… Anthony (Scott Mechlowicz) ünlü bir şef olmayı hayal etmiştir. Julian’ın (Alphonso McAuley) ise aklı fikri kadınlardadır. İki çocukluk arkadaşı, dedektiflik bürosu açmaya karar verir. Ancak daha ilk işlerinde her şey arapsaçına dönüşür, çünkü elinde büyük bir skandala dair delil bulunan eskort kızı Cat’i (Paz Vega) korumaya çalışan iki kafadarın peşine mafya, yozlaşmış bir senatör ve bir kadın suikastçı düşmüştür.



Cat Run Türkçe Dublaj İzle

Sevimli Hayalet 2013 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Alain Gsponer n yaptığı Sevimli Hayalet – Das Kleine Gespenst 2013 yılında çekildi ve 18 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. Almanya ve İsviçre de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde Jonas Holdenrieder , Emily Kusche , Nico Hartung , Herbert Knaup , Bettina Stucky gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Otfried Preußler , Martin Ritzenhoff yazdı. Filmin konusu ise Eulenstein Kalesi’nde yaşayan küçük gece hayaletinin en büyük dileği gün ışığında dünyayı görebilmektir. Çünkü gündüzleri tavan arasında sandığında uyur ve geceleri kalede dolaşır. Bunu gerçekleştirmek için tek arkadaşı baykuştan yardım ister ancak nasıl yapılacağını bulamazlar.



Sevimli Hayalet 2013 Türkçe Dublaj İzle

Bataklık Aslanları Türkçe Dublaj Belgesel İzle

Yönetmenliğini n yaptığı Bataklık Aslanları (2011) İzle , 2011 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Sürünün gücü ve av teorisi adına herşey bu aslanlarda mevcut.. Yaşam stilleri ve Av planları diğerlerinden çok farklı..



Bataklık Aslanları Türkçe Dublaj Belgesel İzle

Jayne Mansfield’s Car Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Billy Bob Thornton n yaptığı Jayne Mansfield’s Car 2012 yılında çekildi ve 13 Şubat 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Rusya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde Robert Duvall , John Hurt , Billy Bob Thornton , Kevin Bacon , Robert Patrick gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Billy Bob Thornton , Tom Epperson yazdı. 1940′larda geçen hikayede genç bir adam karısı bir İngiliz için kendisini terk edip İngiltere’ye taşındıktan sonra ailesini Alabama’da geçindirmeye çalışmaktadır. Karısı öldüğünde, arkasında Alabama’ya gömülmek istediğine dair bir vasiyet bırakır. O zaman adam eski karısını neredeyse 30 senedir görmemiştir. Kadının hem Alabama’daki ailesi hem de İngiltere’de kurduğu ailesi bir araya gelir ve birbirlerini tanımaya çalışır. Ortaya beklenmedik sonuçlar çıkacaktır..



Jayne Mansfield’s Car Türkçe Dublaj İzle

Singham Türkçe DUblaj Film İzle

Yönetmenliğini Rohit Shetty n yaptığı Singham 2011 yılında çekildi ve 22 Temmuz 2011 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10  puan aldı. Başrollerinde Ashok Samarth, Vijay Patkar, Kishore Nandlaskar, Govind Namdeo, Anant Jog, Agasthya Dhanorkar, Suhasini Deshpande, Ravindra Berde, Suchitra Bandekar, Sudhanshu Pandey, Sachin Khedekar, Sonali Kulkarni, Prakash Raj, Kajal Agarwal, Ajay Devgan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Farhad, Hari, Yunus Sajawal yazdı. Filmin konusu ise Ajan devgan, filmde bir polisi canlandırıyor, aynı meslekden arkadaşının intihar etmesi üzerine olaylar başlar,

kötü insanların polisler üzerindeki baskıları ve o meşhur bol abartılı aksiyon sahneleri ile dolu bir film

bekliyor bizleri.



Singham Türkçe DUblaj Film İzle

17 Temmuz 2014 Perşembe

Steel Cold Winter 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Jin-sung Choi n yaptığı Steel Cold Winter 2013 yılında çekildi ve 04 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. Güney Kore de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. filmin senaryosunu Jin-seong Choi, Jin-sung Choi yazdı. Filmin konusu ise Yaralayıcı bir çocuk kendisini korumak isteyen bir kızla tanışır. Yoon-soo (Kim Si-hoo) kendini öldürmeye kalkışan ve travma geçiren arkadaşı için kırsal bir köye hareket eder. Arkadaşı Hae-won (Kim Yoon-hye) onu donmuş bir göl üzerinde buz pateni yaparken karşılar. Okulun ilk günü, ürpertici söylentiler duyar ama söylentilere rağmen onu tekrar görmek ister. Sürekli onu düşünür ve aşk başlar. “Bu söylentilere inanıyor musun?” Bir gün köyde Hae-won ve babası hakkında söylentiler çıkar. Fakat Yoon-soo, Hae-won hakkında acımasız söylentilere rağmen aşkını korumak için geri alınamaz bir yola girer .



Steel Cold Winter 2013 Film İzle

İnsafsız – Ferocious Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Robert Cuffley n yaptığı İnsafsız – Ferocious 2013 yılında çekildi ve 08 Aralık 2012 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.3/10  puan aldı. Başrollerinde Amanda Crew, Kim Coates, Dustin Milligan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Robert Cuffley yazdı. Filmin konusu ise Leigh Parrish başarılı ve geleceği parlak olan televizyon yıldızıdır,Leigh Parrishc’in manejeri olan Callaum ise ketum bir karaktere sahiptir.Leigh ve Callum yaşadıkları şehirden bir anda doğdukları o küçük kasabalarına geri dönmeye karar verirler.kasabaya yerleştikden sonra Leigh buradaki yaşama ayak uydurmak için iyi kız rolüne bürünür ve yeni bir kariyer başlangıcı yapmaya karar verir.bu esnada menejeri ise ona kasabaya ait yerel bir televizyon kanalında iş bulur.Leigh’nin şehir yaşamındaki hayatında ona uzun süredir şantaj yapan kişi ile kasaba yeniden karşılaşır.ona duyduğu kin ve nefret yüzünden intikam almaya karar verir.intikamını almak için ise ailesiyle yiyeceği yemeği iptal eder ve çizmesine bir bıçak koyarak dışarı çıkar.ancak işler istediği gibi gitmez herşey içinden çıkılmaz bir hale gelir.



İnsafsız – Ferocious Türkçe Dublaj İzle

Kusursuz - Flawless Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini Michael Radford n yaptığı Kusursuz Flawless 2007 yılında çekildi ve 11 Şubat 2007 tarihinde gösterime girdi. Lüksemburg ve İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8 puan aldı. Başrollerinde Michael Caine , Demi Moore , Natalie Dormer , Lambert Wilson , Nathaniel Parker gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Edward Anderson yazdı. Filmin konusu ise Quinn( Demi Moore) Corporation şirketinin başarılı yöneticilerinden biridir.Ancak iş kariyerinde çok büyük engellerle karşılaşmaktadır.hayal kırıklığına uğranyan Quinn bir gün şirketin hizmetlisi Hobbs(Michael Caine) tarafından sıradışı bir teklifle karşılaşır.Hobbs geceleri bekcilik yapan ve şirete işlerin nasıl yürüdüğünü bilmektedir.Quinn etkilemeyi başarır.Yıllardır planladığı soygun için artık yanlız değildir.



Kusursuz - Flawless Türkçe DUblaj İzle

Kartal - The Eagle Türkçe Film İzle

Yönetmenliğini Kevin Macdonald n yaptığı Dokuzuncu Kartal The Eagle 2011 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2 puan aldı. Başrollerinde Channing Tatum , Mark Strong , Jamie Bell , Donald Sutherland , Tahar Rahim gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jeremy Brock, Rosemary Sutcliff yazdı. Filmin konusu ise M.S. 140 yılında, efsanevi Ninth savaşçılarının İskoçya’da kayıplara karışmasından yirmi yıl sonra, genç bir komutan olan Marcus Aquila, babasının onurunu kurtarmak için yola çıkar. Roma’dan ayrılan Marcus Aquila, Ninth lejyonunun nerede ve neden kaybolduğunu bulmak amacındadır, ama aynı zamanda emrindeki askerlerin hayatlarından da sorumludur. Bu gizemi çözmesinde ona esir Esca yardım edecektir.



Kartal - The Eagle Türkçe Film İzle

Kaptan Amerika: Kış Askeri HD İzle

Yönetmenliğini Anthony Russo, Joe Russo n yaptığı Kaptan Amerika: Kış Askeri 2014 yılında çekildi ve 11 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.2 puan aldı. Başrollerinde Scarlett Johansson , Samuel L. Jackson , Chris Evans , Cobie Smulders , Stan Lee gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christopher Markus, Stephen McFeely, Ed Brubaker yazdı. Filmin konusu ise Kaptan Amerika: Kış Askeri 2014 yapımı aksiyon filmidir. S.H.I.E.L.D. üyesi bir dostu saldırıya uğrayınca Steve, dünyayı zarara uğratan bir düzen ağının içine çekilir. Kara Dul ile güçlerini bir araya getiren Kaptan Amerika, onun sesini kesmek için gönderilen profesyonel katillerle mücadekle derken bir taraftan da giderek büyüyen bir komployu ortaya çıkarmak için uğraşmaktadır. Bu kötü niyetli oyunun foyası ortaya çıkınca Kaptan Amerika ve Kara Dul yeni arkadaşları Falcon’dan yardım isterler. Ancak kısa zaman sonra kendilerini hiç tahmin edilmedik ve zorlu bir düşmanla; Kış Askeri ile karşı karşıya bulurlar. Sitemizden 720p seçeneğiyle Kaptan Amerika: Keş Askeri hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Kaptan Amerika: Kış Askeri izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Kaptan Amerika: Kış Askeri HD İzle

Bedenindeki Gözyaşlarının Garip Rengi 2013 İzle

Yönetmenliğini Bruno Forzani, Hélène Cattet n yaptığı The Strange Color Of Your Body’s Tears , 2014 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. Belçika , Fransa, Lüksemburg da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1 puan aldı. Başrollerinde Joe Koener, Klaus Tange, Ursula Bedena gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bruno Forzani, Hélène Cattet yazdı. Filmin konusu ise The Strange Color Of Your Body’s Tears Türkçe Altyazılı izle – Bir kadın aniden ortadan kaybolur kocası ise kadının gizemli kayboluşunu araştırmaya başlar. Acaba kadın onu terkmi etmiştir ? Yoksa öldürürlmüşmü ? Adam araştırmaya devam ettikçe kendisini karabasan ve cinlerin arasında bulur. Hélène Cattet, Bruno Forzani yönetmenliğini yaptığı film korku ve gerilim tadındadır . 6.1 imdb puanı alarak iyi bir iş çıkarmıştır.



Bedenindeki Gözyaşlarının Garip Rengi 2013 İzle

Ölüm Provası

Yönetmenliğini Takashi Miike n yaptığı Ölüm Provası , 1999 yılında çekildi ve 02 Temmuz 2004 tarihinde gösterime girdi.Japonya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3 puan aldı. Başrollerinde Kanji Tsuda, Miyuki Matsuda, Ren Osugi, Renji Ishibashi, Ryo Ishibashi gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ryû Murakami, Daisuke Tengan yazdı. Filmin konusu ise Ölüm Provası – Audition türkçe dublaj izle – Aoyama eşine çok aşık bir kocadır. Bu yüzdendir ki eşinin ölümünden 7 yıl geçmesine rağmen hiç kimse ile flört etmemiştir. Bu süreçte hep oğluyla ilgilenmeye başlamıştır. Aoyama bir televizyon yapımcısıdır. 1999 yapım yılı olan film gerilim ve korku kategorisinde boy göstermiş 7.3 imdb puanı alarak kalitesini ispat etmiştir. Keyifli seyirler dileriz.



Ölüm Provası

The Contractor 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Sean Olson n yaptığı The Contractor , 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.6 puan aldı. Başrollerinde Brad Rowe, Carlie Casey, Christina Cox, Danny Trejo, Taylor Spreitler gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bradford Holt, Sean Olson, Jeffrey Schenck yazdı. Filmin konusu ise Elizabeth Chase, yeni evlendiği avukat kocası Paul ve kızı için yeni bir ev arayışındadır ve bu arayışta McKenzie’den yardım ister ve ona yeni ev bulmasını ister.,McKenzie’de onlara yardımcı olması için Javier adlı müteahhitle tanıştır.Ancak Elizabet, Javier’den bir süre sonra şüphe duymaya başlar ve Javier hakkında araştırmalarda bulunur, daha sonra farkeder ki Javier ailenin tüm parasını ve yeni evlerini kendi üstüne almıştır,tüm malvarlıkları yok olan Elizabeth Chase ailesini bu durumdan kurtarmak için önce avukatlık bürosunu daha sonra da evlerini Javier’in elinde almak zorundadır.



The Contractor 2013 Film İzle

Micmacs Film İzle

Yönetmenliğini Jean Pierre Jeunet n yaptığı Micmacs , 2009 yılında çekildi ve 15 Eylül 2009 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2 puan aldı. Başrollerinde Andre Dussollier, Dany Boon, Dominique Pinon, Omar Sy, Yolande Moreau gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jean-Pierre Jeunet, Guillaume Laurant yazdı. Filmin konusu ise Bazil’in silahlardan yana hiç şansı olmadı. İlk silah patladığında yetim kaldı, ikincisinde ise kendisi ölümle burun buruna gelecekti.

Bazil yetim bir evsizdir. Neyse ki yalnız değildir. Birbirinden farklı ve uyumsuz arkadaşları onu yalnız bırakmamaktadır: Remington, Calculator, Buster, Slammer, Elastic Girl, Tiny Pete ve Mama Chow.

Kendi hayal dünyasında yaşayan Bazil, günlerden bir gün silah fabrikası ile karşılaşır. Bambaşka bir hayat sürebilecekken, daha hayatının başında yalnız kalmasına sebep olan silahlardan intikam almasının vakti gelmiştir. Bazil arkadaşlarını da yanına alarak bu silah fabrikasını imha etmeye karar verir.



Micmacs Film İzle