17 Temmuz 2014 Perşembe

Micmacs Film İzle

Yönetmenliğini Jean Pierre Jeunet n yaptığı Micmacs , 2009 yılında çekildi ve 15 Eylül 2009 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2 puan aldı. Başrollerinde Andre Dussollier, Dany Boon, Dominique Pinon, Omar Sy, Yolande Moreau gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jean-Pierre Jeunet, Guillaume Laurant yazdı. Filmin konusu ise Bazil’in silahlardan yana hiç şansı olmadı. İlk silah patladığında yetim kaldı, ikincisinde ise kendisi ölümle burun buruna gelecekti.

Bazil yetim bir evsizdir. Neyse ki yalnız değildir. Birbirinden farklı ve uyumsuz arkadaşları onu yalnız bırakmamaktadır: Remington, Calculator, Buster, Slammer, Elastic Girl, Tiny Pete ve Mama Chow.

Kendi hayal dünyasında yaşayan Bazil, günlerden bir gün silah fabrikası ile karşılaşır. Bambaşka bir hayat sürebilecekken, daha hayatının başında yalnız kalmasına sebep olan silahlardan intikam almasının vakti gelmiştir. Bazil arkadaşlarını da yanına alarak bu silah fabrikasını imha etmeye karar verir.



Micmacs Film İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder