30 Eylül 2014 Salı

Şeker Portakalı 2012 Türkçe DUblaj film izle

Yönetmenliğini Marcos Bernstein n yaptığı Şeker Portakalı – Meu Pé de Laranja Lima 2012 yılında çekildi ve 23 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. Brezilya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,0/10  puan aldı. Başrollerinde João Guilherme Ávila , José de Abreu , Caco Ciocler , Eduardo Dascar , Ricardo Bravo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Marcos Bernstein , Melanie Dimantas yazdı. Filmin konusu ise Brezilya’da geçen hikayede sekiz yaşındaki küçük Zezé’nin hikayesine konuk oluyoruz. Zezé şehir dışında bir kasabada, oldukça büyük ekonomik sıkıntılar çeken bir ailenin çocuğudur. Son derece hassas ve olgun olan Zezé’nin en sevdiği şey hayal gücüyle baş başa kalıp yeni hikayeler üretmektir. Yeni taşındıkları evde karşısına çıkan portakal ağacı ise tam anlamıyla sığınabileceği tek varlık olur. Karşısına çıkan zorlukları aşabilmenin tek yolu portakal ağacının dallarının altındadır; bu ağaç güvenebileceği, sırlarını, korkularını ve sevincini paylaşabileceği tek şey olmuştur artık.



Şeker Portakalı 2012 Türkçe DUblaj film izle

The Matador 2005 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Richard Shepard n yaptığı Matador – The Matador 2005 yılında çekildi ve 05 Mayıs 2006 tarihinde gösterime girdi. ABD , Almanya ve İrlanda da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,8/10  puan aldı. Başrollerinde Pierce Brosnan , Arlin Miller , Azucena Medina , Jonah Meyerson , Wiveca Bonerais gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Richard Shepard yazdı. Filmin konusu ise Bir kiralık katil olmakla övünen Julian ile evliliğinden sıkılmış, Mexico City’de çok para kazanma hayalleri olan Danny’nin yolları bir barda kesişir. Bu iki insan çok geçmeden kendilerini Mexico city’ye özgü olayların, onları değiştirecek bir deneyimin içerisinde bulurlar. Bu olaylar karşısında birbiriyle tamamen alakasız bu iki adam birbirlerine inanılmaz derecede ihtiyaç duyar olurlar.



The Matador 2005 Türkçe DUblaj izle

Kral George’un Deliliği – The Madness Of King George Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Nicholas Hytner n yaptığı Kral George’un Deliliği – The Madness Of King George 1994 yılında çekildi ve 28 Aralık 1994 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,3/10  puan aldı. Başrollerinde Nigel Hawthorne , Helen Mirren , Ian Holm , Rupert Graves , Amanda Donohoe gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alan Bennett yazdı. Filmin konusu ise 1788 yılında İngiltere Kralı 3. George iktidarının otuzuncu yılına yaklaşmaktadır. İlerleyen yaşıyla birlikte bunama belirtileri göstermeye başlayan kralın akli dengesi gittikçe bozulur; unutkanlığı had safhaya varır, konuşurken uygunsuz kelimeler kullanır, saldırganlaşır. Bu fırsattan istifade etmek isteyen Galler Prensi, popülerliğini gittikçe yitirmekte olan George’u tahtından indirmeye niyetlidir. Fakat Başbakan William Pitt ve kraliçe Charlotte George’un tahtını korumaya kararlıdır..



Kral George’un Deliliği – The Madness Of King George Türkçe Dublaj izle

The Target – Pyojeok (2014) Altyazılı

Yönetmenliğini Yoon Hong-seung n yaptığı The Target – Pyojeok 2014 yılında çekildi ve 30 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. Güney Kore de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,1/10  puan aldı. Başrollerinde Ryu Seung-Ryong , Jun-Sang Yu , Jin-wook Lee , Kim Sung-Ryoung , Yeo-Jeong Jo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Yoon Hong-seung yazdı. Filmin konusu ise Bir adamın doğumdan sonra kaçırılan eşini kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatmaktadır.



The Target – Pyojeok (2014) Altyazılı

Üşütük Polisler – Loose Cannons Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Bob Clark n yaptığı Üşütük Polisler – Loose Cannons 1990 yılında çekildi ve 09 Şubat 1990 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4,7/10  puan aldı. Başrollerinde Dan Aykroyd , Gene Hackman , Dom DeLuise , Ronny Cox , Nancy Travis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Richard Matheson , Bob Clark , Richard Christian Matheson yazdı. Filmin konusu ise Washington DC emektar polislerinden olan ve ev olarak station vagon arabasını kullanan Mac Tern, son olarak cinayet masasına atanır ve yanına bir de partner verilir. Görünüşte son derece zeki, duyarlı, uyumlu ve arkadaş canlısı olan Ellis Fielding’in tek kusuru vardır: Tehlikeli bir durum söz konusu olduğunda Ellis Batı’nın Kötü Cadısı, Temel Reis gibi garip karakterlere bürünmektedir.



Üşütük Polisler – Loose Cannons Türkçe Dublaj izle

29 Eylül 2014 Pazartesi

Good People – Ölümcül Oyun 2014 Film izle

Yönetmenliğini Henrik Ruben Genz n yaptığı Good People – Ölümcül Oyun 2014 yılında çekildi ve 01 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,4/10  puan aldı. Başrollerinde James Franco , Kate Hudson , Anna Friel , Tom Wilkinson , Omar Sy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kelly Masterson yazdı. Filmin konusu ise Aile evini yenilemek için ciddi bir borca giren, Londra’da yaşayan Amerikalı bir çifti anlatan çağdaş bir gerilim. Daha sonra aşağıdaki kattaki kiracının öldüğünü ve nakit 200’000 dolar bıraktığını öğrenirler. Yapmaları gereken tek şey parayı almaktır, böylece tüm sıkıntıları yok olacaktır. Öyle de yaparlar. İşte böylece kötü şeyler iyi insanların başına gelmeye başlar.



Good People – Ölümcül Oyun 2014 Film izle

Ulzhan Altyazılı film izle

Yönetmenliğini Volker Schlöndorff n yaptığı Ulzhan 2007 yılında çekildi ve 21 Mayıs 2007 tarihinde gösterime girdi. Kazakistan , Almanya ve Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,9/10  puan aldı. Başrollerinde Philippe Torreton , Ayanat Ksenbai , David Bennent , Maximilien Muller , Olga Landina gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jean-Claude Carrière , Regis Ghezelbash yazdı. Filmin konusu ise Kazakistan’ın uçsuz bucaksız çayırlarına gelmiş bu karamsar Fransız neyin peşindedir? Ve güzel Ulzhan bile onu ölümcül tutkusundan vazgeçiremeyecek midir? Volker Schlöndorff’un coğrafyayla trajediyi harmanlayan özel filmi.



Ulzhan Altyazılı film izle

Obvious Child 2014 Film izle

Yönetmenliğini Gillian Robespierre n yaptığı Obvious Child 2014 yılında çekildi ve 17 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,9/10  puan aldı. Başrollerinde Jenny Slate , Jake Lacy , Gaby Hoffmann , Gabe Liedman , David Cross gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Karen Maine , Elisabeth Holm , Anna Bean yazdı.



Obvious Child 2014 Film izle

The Den 2013 Film izle

Yönetmenliğini Zach Donohue n yaptığı The Den 2013 yılında çekildi ve 14 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,0/10  puan aldı. Başrollerinde Melanie Papalia , David Schlachtenhaufen , Matt Riedy , Adam Shapiro , Victoria Hanlin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lauren Thompson yazdı. Filmin konusu ise Elizabeth Benton, Yüksek lisans tezini hazırlamak için, “Den” isimli bir video chat sitesinin kullanıcılarının alışkanlıklarını araştırmaya başlar. Elizabeth, rastgele video sohbetlerinin birinde genç bir kızın gözlerinin önünde öldürülüşünü izler. Polis bunun viral bir şaka olduğunu söylemesi üzerine Elizabeth, gerçeği kendisi araştırmaya başlar.



The Den 2013 Film izle

Jack Strong 2014 Film izle

Yönetmenliğini Wladyslaw Pasikowski n yaptığı Jack Strong 2014 yılında çekildi ve 07 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. Polonya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,3/10  puan aldı. Başrollerinde Marcin Dorocinski , Maja Ostaszewska , Patrick Wilson , Dimitri Bilov , Dagmara Dominczyk gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Wladyslaw Pasikowski yazdı. Filmin konusu ise Soğuk savaş döneminde Polonya ordusundan üst düzey Albay nükleer savaşı önlemek adına karşılıksız olarak NATO güçlerine casusluk yapmaya karar verir. Bir çok önemli bilgiyi sızdırır. Yakalanacağını anladığında ülkeden çıkarılmasını talep eder.



Jack Strong 2014 Film izle

Beyaz Fırtına – The White Storm (2013)

Yönetmenliğini Benny Chan n yaptığı Beyaz Fırtına – The White Storm 2013 yılında çekildi ve 25 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. Hong Kong, Çin de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,7/10  puan aldı. Başrollerinde Ching Wan Lau , Louis Koo , Nick Cheung , Hoi-Pang Lo , Quan Yuan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Benny Chan , Manfred Wong yazdı.



Beyaz Fırtına – The White Storm (2013)

Kahire Zamanı – Cairo Time Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Ruba Nadda n yaptığı Kahire Zamanı – Cairo Time 2009 yılında çekildi ve 13 Eylül 2009 tarihinde gösterime girdi. Kanada , İrlanda ve Mısır da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7 puan aldı. Başrollerinde Patricia Clarkson , Alexander Siddig , Elena Anaya , Amina Annabi , Tom McCamus gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ruba Nadda yazdı. Filmin konusu ise Juliette, kocasını ziyaret etmek amacıyla Kahire’ye gelir. Ancak kocasının beklenmedik işleri dolayısıyla, bir süre tek başına şehirde zaman geçirmek zorunda kalır. Kocasının arkadaşı Tareq, kocası tarafından Juliette ile ilgilenmesi için görevlendirilmiştir. Hemen hemen tüm zamanını Tareq ile geçiren Juliette, elinde olmadan Tareq’dan hoşlanmaya başlar.



Kahire Zamanı – Cairo Time Türkçe Dublaj izle

Proxy 2013 Film izle

Yönetmenliğini Zack Parker n yaptığı Proxy 2013 yılında çekildi ve 18 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5 puan aldı. Başrollerinde Joe Swanberg , Kristina Klebe , Alexa Havins , Alexia Rasmussen , Erika Hoveland gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kevin Donner, Zack Parker yazdı. Filmin konusu ise Hamile Esther Melanie,Jinekoloğunu gördükten sonra evine dönerken kapüşonlu bir saldırgan tarafından çok kötü bir şekilde dövülür. Bu olaydan sonra çocuğunu kaybetmiş anneler için olan bir destek grubunda teselli bulur. Yalnız ve mutsuz hayatı arkadaşlığa muhtaç bir biçimde kabullenmeye ve inanmaya açılmıştır. Ancak arkadaşlık yanlış insanlardan gelince tehlikeli bir yola girer.



Proxy 2013 Film izle

Aşka Dair – L’uomo Che Ama Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Maria Sole Tognazzi n yaptığı Aşka Dair – L’uomo Che Ama 2009 yılında çekildi ve 11 Aralık 2009 tarihinde gösterime girdi. İtalya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde Pierfrancesco Favino , Monica Bellucci , Kseniya Rappoport , Michele Alhaique , Glen Blackhall gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ivan Cotroneo, Maria Sole Tognazzi yazdı. Filmin konusu ise Roberto, 40 yaşlarında bir eczacıdır. Birkaç aydan beri, şehrin merkezindeki büyük otelin müdürü olan Sara isimli genç bir kadınla çıkmaktadır. Roberto, Sara’ya aşıktır. Sara, kendisine olan bu ilgiye rağmen, Roberto’nun hayatından dikkat çekmeden sessizce ayrılır. ve şehri terk ederek, eski sevgilisine geri döner. Roberto bir gece kendisini, çaresiz ve hıçkıra hıçkıra ağlarken kardeşi Carla’nın kollarında bulur.


Roberto birkaçay sonra yeniden mutluluğu yakalamış gibidir. Şimdi Alba isimli başka bir kadınla beraberdir. Roberto ve Alba, birlikte yaşamak üzerine planlar yaparken, kendilerine büyük bir apartman dairesi bakar ve hatta çocukları olmasını isterler. Fakat Roberto’nun psikosomatik durumu gün geçtikçe daha kötüye gitmektedir. Roberto uyuyamaz, ani panik atakların ve endişenin kontrolü altındadır. Roberto, bir süre sonra erkek kardeşi Carlo’nun çok ciddi hasta olduğunu fark eder ve erkek kardeşine yapılması gereken kritik bir kalp ameliyatı fikri ile yüzleşir.


Bu durum karşısında Roberto, Alba’yı aslında sevmediğini fark eder. Çok geç olmadan gerçek ile yüzleşmesi gerekmektedir. Roberto aniden Alba’yı bırakır, bu durum üzerine Alba, Roberto Sara tarafından terk edildiğinde hangi acı ve kederi yaşamış ise, aynısını yaşamaya başlar. Carlo ameliyat sonrasında sağlığına tekrar kavuşur ve tekrar eskisi gibi yaşamaya başlar. Roberto ise; yaşamının yeni bir evresinin eşiğindedir.



Aşka Dair – L’uomo Che Ama Türkçe Dublaj izle

Bir Çılgının İçinde – Meet Dave Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Brian Robbins n yaptığı Bir Çılgının İçinde – Meet Dave 2008 yılında çekildi ve 11 Temmuz 2008 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.9 puan aldı. Başrollerinde Eddie Murphy , Elizabeth Banks , Gabrielle Union , Scott Caan , Ed Helms gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rob Greenberg, Bill Corbett yazdı. Filmin konusu ise Bir takım küçük uzaylılar yaptıkları garip uzay aracı ile dünyaya inerler…Uzay aracı neden mi gariptir? İnsan şeklindeki bu uzay aracı komutanlarının (Eddie Murphy) tıpatıp aynısının kendi vücutlarına göre binlerce kez büyütülmüş halidir.


Uzaylılar kendi gezegenlerini kurtarmanın peşindedirler fakat kullandıkları gemi dünya üzerinde kendine daha ilginç bir misyon bulmuştur. Güzeller güzeli bir dünyalının (Elizabeth Banks) kalbini kazanmak…



Bir Çılgının İçinde – Meet Dave Türkçe Dublaj izle

G-Force Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Hoyt Yeatman n yaptığı G-Force 2009 yılında çekildi ve 18 Eylül 2009 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Bill Nighy , Will Arnett , Zach Galifianakis , Kelli Garner , Tyler Patrick Jones gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Cormac Wibberley, Marianne Wibberley, Hoyt Yeatman yazdı. Filmin konusu ise Dövüş sanatlarından özel silahlara ve yüksek teknolojik aletlere kadar bir çok alanda eğitim alan bu birimin görevi, Dünya’yı ele geçirmeye çalışan bir milyarderi durdurmak. İşin en ilginç ve eğlenceli yanı da bu birimin insanlardan oluşmuyor olması.



G-Force Türkçe Dublaj izle

Cesur Tavşanın Macerası 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Esben Toft Jacobsen n yaptığı Beyond Beyond – Cesur Tavşanın Macerası 2014 yılında çekildi ve 10 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. İsveç ve Danimarka da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,3/10  puan aldı. Başrollerinde Edvin Ryding , Tuva Novotny , Gustaf Hammarsten , Lennart Jähkel , Sissela Kyle gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen yazdı. Filmin konusu ise Küçük tavşan Johan, babasıyla yaşadığı teknede bir gün yalnız kalır. O sırada, Tüy Kralının Diyarı’nın hayali dünyasında olan annesinden bir yardım çağrısı alır. Cesur küçük tavşan içeri gizli gizli sızarak annesini bulur. Bu hayali dünya, yemyeşil doğası ve çılgın yaratıklarıyla maceralarla dolu, renkli ve büyülü bir yerdir.



Cesur Tavşanın Macerası 2014 Türkçe Dublaj izle

10. Köy Teyatora film izle

Yönetmenliğini Bahadır Abşin n yaptığı 10. Köy Teyatora , 2014 yılında çekildi ve 02 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,4/10  puan aldı. Başrollerinde Tanju Tuncel , Necmi Yapici , Selcuk Uluergüven , Firat Albayram gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Neslihan Yalman yazdı. Filmin konusu ise Şarap ve tiyatronun temsilcisi Dionysos’un yaşadığı “10. Köy”e yolları düşen bir öğretmen ve bir tiyatro kumpanyası, burada garip durumların olduğunu ve köylülerin garip konuşmalar yaptıklarını fark ederler. Çünkü bu köyde henüz yalan keşfedilmemiştir. Yalnızca aklından ya da kalbinden ne geçiyorsa onu söylemektedirler. Öğretmen köy okulunda göreve başlarken, kumpanya elemanları da Dionysos adına canlandırmak istedikleri bir gösterimi ahaliye kabul ettirmek isterler. Yüzyıllardır “10. Köy”de insanlarla yaşayan ve burada yalan söylenmesini yasaklayan Dionysos da etrafı gizliden gizliye izleyerek bazı olaylara müdahale etmektedir. Yaşanan olaylar birbirini kovalar, köylüler gelenlerle kaynaşmaya başlarlar ve ortaya komik, düşündürücü durumlar çıkar. Bu köyün en renkli yanı , bünyesinde barındırdığı köylülerin birbirinden ilginç ve keyifli hikayeleridir. Ve elbette “Aşk” bütün bunların tam merkezindedir.



10. Köy Teyatora film izle

Kötü Kelimeler – Bad Words 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Jason Bateman n yaptığı Kötü Kelimeler – Bad Words 2013 yılında çekildi ve 06 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,7/10  puan aldı. Başrollerinde Jason Bateman , Kathryn Hahn , Amanda Anka , Rohan Chand , Philip Baker Hall gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrew Dodge yazdı. Filmin konusu ise 40 yaşındaki Guy Trilby keşfettiği bir yasal boşluk sayesinde, en fazla ortaokul seviyesindeki öğrencilerin katıldığı Ulusal Heceleme Yarışması’na (National Spelling Bee) katılmanın yolunu bulur. Tabii karşısında pek dişli rakip yoktur. Guy’ın amacı ise çok farklıdır. Yarışmalara etap etap devam ederken “Chaitainy” adında sevimli ve yalnız bir oğlan çocuğu ile keyifli bir arkadaşlık da kuracaktır. Yönetmenliğini tv dizilerinden sonra ilk kez uzun metraj için kamera arkasına geçen Jason Bateman’ın üstlendiği filmin senaryosu ise Andrew Dodge’a ait. Filmin başrolünde ise yine Jason Bateman yer alıyor.



Kötü Kelimeler – Bad Words 2013 Türkçe Dublaj izle

Şenlik Ateşi – The Bonfire Of The Vanities Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Brian De Palma n yaptığı Şenlik Ateşi – The Bonfire Of The Vanities 1990 yılında çekildi ve 01 Haziran 1991 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,4/10  puan aldı. Başrollerinde Tom Hanks , Bruce Willis , Melanie Griffith , Kim Cattrall , Saul Rubinek gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Cristofer yazdı. Filmin konusu ise önemli ve milyarder işadamı rolüyle Tom Hanks ve hayattan bezmiş, intiharı düşünen alkolik bir gazeteci Bruce Willis’in kesişen hayatlarını anlatıyor.



Şenlik Ateşi – The Bonfire Of The Vanities Türkçe Dublaj izle

Yarının Sınırında – Edge Of Tomorrow 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Doug Liman n yaptığı Yarının Sınırında – Edge Of Tomorrow 2014 yılında çekildi ve 06 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Avustralya de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8,2/10  puan aldı. Başrollerinde Tom Cruise , Emily Blunt , Brendan Gleeson , Bill Paxton , Jonas Armstrong gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dante Harper yazdı. Filmin konusu ise Mimicler denilen ve kovana benzeyen bir uzaylı ırkının Dünya’yı acımasız bir saldırıyla vurdukları, büyük şehirleri yerle bir ettikleri ve milyonlarca insanın ölümüne yol açtıkları yakın gelecekte geçiyor. Dünyadaki hiçbir ordu silahlı Mimic savaşçılarının veya telepatik komutanlarının hızına, vahşetine veya ileri görüşlülüklerine erişemiyor. Artık dünya üzerindeki tüm ordular uzaylılara karşı birleşip saldırgan bir duruşa geçtiler. Çünkü ikinci bir şansa sahip değiller.


Yarbay Bill Cage (Cruise) rütbesi düşürülüp daha sonra da eğitimsiz ve ekipmansız olduğu için bir intihardan farkı olmayan bir göreve gönderilmiş olan ve hayatında hiç savaş görmemiş bir subaydır. Cage bir düşmanı öldürdükten dakikalar sonra öldürülür. Ancak, imkansız bir şey gerçekleşir. Cage aynı cehennem gününe uyanır ve yeniden savaşıp yeniden ölmek zorunda kalır. Bu sürekli tekrar etmektedir. Uzaylıyla doğrudan fiziksel temasta bulunması onu bir zaman döngüsünün içine atmıştır. Bir lanet gibi sürekli o korkunç anı yaşamaktadır.


Ama her bir geçişle, Cage gittikçe daha sert, daha akıllı bir asker olur. Mimiclere gelişen yetenekleriyle karşı koymaya başlar. Bu sırada yanında Dünya’daki herkesten daha fazla uzaylı öldürmüş olan Özel Kuvvetler askeri Rita Vrataski (Blunt) vardır. Cage ile Rita uzaylılarla savaştıkça, tekrar tekrar yaşadıkları savaş, uzaylı istilacıları yok etmek ve Dünya’yı kurtarmak için gerekeni bulmalarına fırsat yaratmıştır.



Yarının Sınırında – Edge Of Tomorrow 2014 Türkçe Dublaj izle

Şampiyonun Dirilişi – Resurrecting the Champ Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Rod Lurie n yaptığı Şampiyonun Dirilişi – Resurrecting the Champ 2007 yılında çekildi ve 24 Ağustos 2007 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,8/10  puan aldı. Başrollerinde Samuel L. Jackson , Josh Hartnett , Kathryn Morris , Dakota Goyo , Alan Alda gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Allison Burnett , Michael Bortman yazdı. Filmin konusu ise Spor yazarı Erik, evsiz bir adam olan Champ’i sokaklardan kurtarmaya karar verir. Ancak bu kararırın ardında Champ’in kim olduğuna dair gizi ortaya çıkarmak vardır. Erik, Champ’in öldüğüne inanılan efsanevi boksör olduğunu düşünmektedir.


Champ’in efsanesini diriltirken, onun bireysel macerasında babası ile olan ilişkisinin önemini anlayacaktır. Champ’in yaşamıyla ilgili gerçeklere daldıkça, Erik kendi yaşamı ve ailesiyle olan ilişkisini gözden geçirecek ve kendisiyle yüzleşecektir.



Şampiyonun Dirilişi – Resurrecting the Champ Türkçe Dublaj izle

23 Eylül 2014 Salı

Büyük Yarış – The Circuit Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Peter Werner n yaptığı Büyük Yarış – The Circuit 2008 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD ve Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,4/10  puan aldı. Başrollerinde Michelle Trachtenberg , Drew Fuller , Bill Campbell , Paul Rae , Maurice Dean Wint gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bill Hanley yazdı. Filmin konusu ise Amerikan otomobil yarışlarının kralı Al Shines, kendi takımını kurmak için çabalarken sponsoru Robin Cates tarafından yarı yolda bırakılır. Robin, Al Shines’ın kızı Kylie’yle çalışmaya başlar. Kid Walker adında genç bir yarışçıyla rakip olan Kylie için işler zordur. Cates’in amacı ise iki yarışçıdan da kar sağlamaktır.



Büyük Yarış – The Circuit Türkçe Dublaj izle

Begin Again 2013 Fİlm izle

Yönetmenliğini John Carney n yaptığı Begin Again 2013 yılında çekildi ve 04 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,6/10  puan aldı. Başrollerinde James Corden , Keira Knightley , Mark Ruffalo , Hailee Steinfeld , Mos Def gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Carney yazdı. Filmin konusu ise Hayallerini New York’ta gerçekleştirmek isteyen sevgilisinden ayrılmasıyla Gretta’nın iniş çıkışlarla dolu hayatı da değişir. Burada bir başına kalan Gretta, şans eseri tanıştığı bir yapımcı sayesinde kaderine meydan okuyacaktır..



Begin Again 2013 Fİlm izle

İksir: Dedemin Sırrı 2014 film izle

Yönetmenliğini Birkan Uz n yaptığı İksir: Dedemin Sırrı , yılında çekildi ve 16 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,3/10  puan aldı. Başrollerinde Oguz Oktay , Cansu Tosun , Bülent Sakrak , Bülent Çolak , Seda Güven gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Murat Ferhat , Arzu Yurtseven yazdı. Filmin konusu ise Daha önce Türk sinemasında benzerine rastlanmayan filmde ilk defa gerçek çekimle, animasyon karakterler bir arada… Kerem, herkes tarafından sevilen ünlü bir rock yıldızıdır. Ailesini küçük yaşta kaybetmiş, bu yüzden kırkardeşi Buse ile birlikte dedesinin çiftliğinde büyümüştür. Dedesi hayvalar üzerinde çeşitli buluşlar yapan bir bilim adamıdır. Bir gün hayvanlarla konuşmaya ve onlara hükmetmeye yarayan bir iksir yapar. Kötü güçlerin eline geçmesin diye de bu icadını çok gizli tutar.


Ancak Kerem ve Buse ile birlikte büyümüş, zaman zaman dedenin yardımcılığını yapmış olan Ökkeş, bu iksirin varlığından haberdardır. Ökkeş, Buse’ye küçük yaştan beri aşıktır. Fakat aşkına karşılık bulamadığı için hırs yapmış, iksiri ele geçirerek bütün insanlardan intikam almak istemiştir. Ancak bunun için dedenin kedisi Puspus’a ve dünyanın en büyük Safir’ine ihtiyacı vardır. Öncelikle, dedenin çiftliğine gidip Puspus’u kaçırmaya karar verir.



İksir: Dedemin Sırrı 2014 film izle

4.3.2.1. (2010)

Yönetmenliğini Noel Clarke, Mark Davis n yaptığı 4.3.2.1. 2010 yılında çekildi ve 02 Haziran 2010 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,9/10  puan aldı. Başrollerinde Ophelia Lovibond , Shanika Warren-Markland , Emma Roberts , Tamsin Egerton , Andrew Harwood Mills gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Noel Clarke yazdı. Filmin konusu ise Jo bir süpermarket işinde çıkmaza girmiş durumdayken diger arkadaşları da farklı farklı maceralar içersindedirler; Cassandra (Egerton) internette tanıştığı arkadaşıyla görüşmek için New York’a gelmiştir, Kerrys (Warren-Markland) feminist bir grubun savunuculugunu yapmaktadır, Shannon (Lovibond) ise yaratıcısıyla bulaşabilmek için tek yönlü bir seyehate çıkmıştır..



4.3.2.1. (2010)

Acemi Askerler - Buffalo Soldiers Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Gregor Jordan n yaptığı Acemi Askerler & Buffalo Soldiers , 2001 yılında çekildi ve 01 Ağustos 2003 tarihinde gösterime girdi. İngiltere ve Almanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9 puan aldı. Başrollerinde Joaquin Phoenix , Ed Harris , Scott Glenn , Anna Paquin , Elizabeth McGovern gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Robert O’Connor, Gregor Jordan, Eric Weiss yazdı. Filmin konusu ise 89 yılında, Berlin Duvarı’nın yıkılmak üzere olduğu zamanlar. Batı Almanya’da Stuttgart’ın dışında Theodore Roosevelt askeri üssünde, 317. levazım taburundayız. Tabur komutanı Wallace Berman’ın sekreteri Uzman Ray Elwood, askeri görevinin dışında çalıntı mal ticareti yapmaktadır. Aralarına idealist bir başçavuşun gelmesiyle birlikte özellikle Elwood’un yaşamında tüm dengeler alt üst olacaktır…



Acemi Askerler - Buffalo Soldiers Türkçe Dublaj izle

Aşk Kliniği Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Artus de Penguern, Gábor Rassov n yaptığı Aşk Kliniği , 2012 yılında çekildi ve 18 Ocak 2012 tarihinde gösterime girdi. Fransa , Lüksemburg ve Belçika da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6 puan aldı. Başrollerinde Bruno Salomone , Artus de Penguern , Héléna Noguerra , Natacha Lindinger , Anne Depétrini gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Artus de Penguern, Gábor Rassov yazdı. Filmin konusu ise Romantik ve sadık John (Artus de Penguern) ile düşüncesiz ve bencil Michael (Bruno Salomone) babalarının özel hastanesinde cerrah olarak çalışan iki kardeştir. John güzel hemşire Priscilla’ya (Helena Noguerra) aşık olur. Ancak Michael, sevdiği kızı elinden alır. Hayata küsen John Kanada’ya gider. Michael’ın yeni projeleri hastaneyi iflas noktasına getirince John geri dönüp her şeyi düzeltmeye karar verir.



Aşk Kliniği Türkçe Dublaj izle

22 Eylül 2014 Pazartesi

Rv Türkçe Dublaj Fİlm izle

Yönetmenliğini Barry Sonnenfeld n yaptığı Rv 2006 , 2006 yılında çekildi ve 28 Nisan 2006 tarihinde gösterime girdi. İngiltere , Almanya ve ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5 puan aldı. Başrollerinde Robin Williams , Cheryl Hines , Joanna ‘JoJo’ Levesque , Josh Hutcherson , Jeff Daniels gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Geoff Rodkey yazdı. Filmin konusu ise Munro ailesi çok sabırsızca Hawaii tatilini gözlemektedirler. Ancak evin reisinin patronu onun o tarihte önemli bir toplantıya katılması gerektiğini söyler eğer toplantıya katılmaz ise işini kaybedecektir.



Rv Türkçe Dublaj Fİlm izle

Kıyametin Askerleri

Yönetmenliğini David Flores n yaptığı Kıyametin Askerleri , 2006 yılında çekildi ve 06 Kasım 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 2.5 puan aldı. Başrollerinde Corin Nemec , James Pomichter , Marian Filali , Ben Cross , Kirk B.R. Woller gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Berkeley Anderson yazdı. Filmin konusu ise Kıyametin Askerleri full izle, Kıyametin Askerleri hd izle, Kıyametin Askerleri filmi izle – Doktor Ulman bazı deneyler yapar. Bu deneyler den dolayı bir asker yaratığa dönüşür ve tüm şehri korku salar.



Kıyametin Askerleri

Neşemizi Bulalım – Finding Joy Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Carlo De Rosa n yaptığı Neşemizi Bulalım – Finding Joy , 2013 yılında çekildi ve 08 Şubat 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1 puan aldı. Başrollerinde Josh Cooke , Liane Balaban , Barry Bostwick , Lainie Kazan , Tyler Bunch gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Shona Tuckman yazdı. Filmin konusu ise Kyle yaşadığı hayattan hiç memnun değildir. Ancak bir gün kendinin aksine çok neşeli ve tüm kadınlardan farklı olan Joy ismin de bir bayan ile tanışır.



Neşemizi Bulalım – Finding Joy Türkçe Dublaj izle

Operation Rogue 2014 Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Brian Clyde n yaptığı Operation Rogue 2014 , 2014 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde Billy Campbell , Mark Dacascos , Treat Williams , Sofia Pernas , Joe Suba gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mike MacLean yazdı. Filmin konusu ise Güneydoğu Asya’nın ormanlarında derin bir terör örgütü tehlikeli bir kimyasal bomba yaratmak için malzeme çalar. Onları durdurmak için Kaptan Max Randall ve ekibi terörist liderinin oğlunu öldürür terör örgütü misilme yapar. General Wallace’ın kızını kaçırarak yanıt verir. Onu kurtarmak ve terörist saldırısını durdurmak için Randall ve ekibi harekete geçer.



Operation Rogue 2014 Türkçe Dublaj Film izle

Dayan - Endure Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Joe O’Brien n yaptığı Dayan & Endure , 2010 yılında çekildi ve 27 Kasım 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.3 puan aldı. Başrollerinde Judd Nelson , Joey Lauren Adams , Tom Arnold , Devon Sawa , Clare Kramer gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joe O’Brien yazdı. Filmin konusu ise Genç bir kadının şok edici ölümcül bir araba kazasınında kaybolur kıdemli dedektif Emory Lloyd Genc kadını bulmak için her şeyiyle riske Girmesi gerekir.



Dayan - Endure Türkçe Dublaj izle

Çılgınlar – Nitro Circus: The Movie Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Gregg Godfrey, Jeremy Rawle n yaptığı Çılgınlar – Nitro Circus: The Movie , 2012 yılında çekildi ve 08 Ağustos 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7 puan aldı. Başrollerinde Travis Pastrana , Jolene Van Vugt , Tommy Passemante , Jim DeChamp , Greg Powell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gregg Godfrey, Travis Pastrana, Jeremy Rawle yazdı. Filmin konusu ise Nitro Circus ekibi dünyayı dolaşarak, akıl almaz tehlikeli motor sporları yapmaktadır. İnsan vücudunun limitlerini zorlayan aksiyon dolu platformlarda motor sporları sergilemektedirler. Engelli insanların neler başarabildiğini nefesinizi tutup hayretlerle izleyebileceğiniz güzel bir film.



Çılgınlar – Nitro Circus: The Movie Türkçe Dublaj izle

Sapığın İdeoloji Rehberi Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Sophie Fiennes n yaptığı Sapığın İdeoloji Rehberi , 2012 yılında çekildi ve 07 Eylül 2012 tarihinde gösterime girdi.İngiltere ve İrlanda da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.5 puan aldı. Başrollerinde Slavoj Zizek’in olduğu filmin senaryosunu Slavoj Zizek yazdı. Filmin konusu ise İşbirliklerini sürdüren süperstar filozof ve akademisyen Slavoj Zizek ile yönetmen Sophie Fiennes, şimdi de yaratıcı sinema yorumlarını kullanarak psikanalizin ideoloji hakkında neler söyleyebileceğini bizlere gösteriyor. Söz ettiği filmlerden kurulan sahnelerin içinden bize seslenen Zizek, bu parçaları ideolojik yansımaları yönünden incelerken altta yatan gerçek mesajlarını imliyor. The Sound of Music / Neşeli Günler´den Full Metal Jacket´a, John Carpenter´ın They Live / Yaşıyorlar´ından The Dark Knight / Kara Şövalye´ye, hatta Titanic´e kült klasiklerin yanı sıra, haber bültenleri ve propaganda filmleri de bu eğlenceli ve kışkırtıcı belgesel çalışmanın “av”ları arasında.



Sapığın İdeoloji Rehberi Türkçe Dublaj film izle

Zayıflığın Esareti

Yönetmenliğini Catherine Breillat n yaptığı Zayıflığın Esareti , 2013 yılında çekildi ve 23 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa , Almanya ve Belçika da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde Isabelle Huppert , Kool Shen , Laurence Ursino , Christophe Sermet , Ronald Leclercq gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Catherine Breillat yazdı. 20. yy Fransız sinemasının en önde gelen yönetmen ve senarist ismi olan Catherine’nin 55 ‘ li yaşlar da geçirdiği bir hastalık yüzünden vücudunun sol tarafını hiç bir şekil de kullanamaz. Bu hastalıktan dolayı 5 ay gibi bir süre hastahanede yatması gerekmektedir. Bu hastalığının ardından tekrardan mesleğine dönmek isteyen Catherine kendi yazdığı bir romanını beyaz perdede oynatmaya karar verir. Bu süreç içersinde de ünlü bir dolandırıcı ile tanışıp film yapımın de sürekli ona para verir. Ancak onun bir dolandırıcı olduğunu bilmemektedir.



Zayıflığın Esareti

Jersey Shore Massacre 2014 Film izle

Yönetmenliğini Paul Tarnopol n yaptığı Jersey Shore Massacre , 2014 yılında çekildi ve 13 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.0 puan aldı. Başrollerinde Danielle Dallacco , Angelica Boccella , Giovanni Roselli , Chris Lazzaro , Nicole Rutigliano gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul Tarnopol, Goldeneye yazdı. Filmin konusu ise Normal ve sakin bir tatil yapmayı hedefleyen bir grup genç . Dengesiz ve amaçsız bir katilin hedefi haline geliyorlar.



Jersey Shore Massacre 2014 Film izle

İsimsiz Yazarlar – Authors Anonymous 2014 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Ellie Kanner n yaptığı İsimsiz Yazarlar – Authors Anonymous 2014 yılında çekildi ve 18 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4,4/10  puan aldı. Başrollerinde Kaley Cuoco-Sweeting , Tricia Helfer , Jonathan Banks , Teri Polo , Jonathan Bennett gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Congalton yazdı.



İsimsiz Yazarlar – Authors Anonymous 2014 Türkçe Film izle

Lullaby 2014 Film izle

Yönetmenliğini Andrew Levitas n yaptığı Lullaby 2014 yılında çekildi ve 13 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,8/10  puan aldı. Başrollerinde Garrett Hedlund , Richard Jenkins , Anne Archer , Jessica Brown Findlay , Amy Adams gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrew Levitas yazdı. Filmin konusu ise Yıllardır New York’taki varlıklı ailesinden uzakta Los Angeles’ta yaşayan genç bir adam, 12 yıldır savaştığı kanserde yenik düşen ve 36 saat içerisinde yaşam destek ünitesinden de çıkarılacak olan babasından aldığı haberle yola koyulur..



Lullaby 2014 Film izle

Sabotage – Sabotaj 2014 Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini David Ayer n yaptığı Sabotage – Sabotaj 2014 yılında çekildi ve 02 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,1/10  puan aldı. Başrollerinde Arnold Schwarzenegger , Sam Worthington , Joe Manganiello , Josh Holloway , Terrence Howard gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Skip Woods yazdı. Filmin konusu ise DEA ekibi elemanları büyük bir uyuşturucu şebekesinin hücre evindeki yüklü miktardaki uyuşturucusunu ele geçirirler..Baskın sonrasında ekibin elemenları teker teker öldürülmeye başlar ve ekip kendisini büyük bir tehlikenin ortasında bulur..Norkotik suçlar bölümü nde çalışan ekibin maceralarını konu edinen harika bir yapım.



Sabotage – Sabotaj 2014 Türkçe Dublaj Film izle

Uçuş 7500 2014 Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Takashi Shimizu n yaptığı Uçuş 7500 – 7500 2014 yılında çekildi ve 04 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Japonya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,0/10  puan aldı. Başrollerinde Ryan Kwanten , Amy Smart , Leslie Bibb , Jamie Chung , Scout Taylor-Compton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Craig Rosenberg yazdı. Filmin konusu ise 273 yolcusuyla Los Angeles’tan Tokyo’ya uçan bir uçakta geçen korku dolu 10 saatlik bir yolculuk… Evli bir çift (Ryan Kwanten and Amy Smart) ve iki arkadaşlarının Japonya’ya giden uçaktaki yolculukları sırasında uçağın doğaüstü bir şekilde türbülansa girmesi ve olağandışı yaratıklar tarafından saldırıya uğramasının hikayesi.



Uçuş 7500 2014 Türkçe Dublaj Film izle

21 Eylül 2014 Pazar

Kahraman Şövalye Justin Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Manuel Sicilia n yaptığı Justin and the Knights of Valour – Kahraman Şövalye 2013 yılında çekildi ve 15 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. İspanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,3/10  puan aldı. Başrollerinde Antonio Banderas , James Cosmo , Michael Culkin , Charles Dance , Tamsin Egerton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Manuel Sicilia , Matthew Jacobs yazdı. Filmin konusu ise Justin, bürokratların yönettiği ve şövalyelerin yasaklandığı bir krallıkta yaşamaktadır. Justin, tıpkı büyükbabası gibi, Kahraman Şövalyelere katılmak istemektedir. Ama Kraliçe’nin başdanışmanı olan babası Reginald, oğlunun kendi izinden gitmesini, avukat olmasını istemektedir.


Justin, çok sevdiği büyükannesini ziyaretinde ondan ilham alır; sözüm ona sevgilisi Lara’ya veda eder, evden ayrılır ve şövalye olma hevesiyle bir maceraya atılır.Bu yolculukta karşısına güzel ve cesur Talia, Melquiades adına tuhaf bir büyücüyle, yakışıklı Sör Clorex ile karşılaşacak, Blucher, Legantir ve Braulio adında üç keşişten Kahraman Şövalyeler’in kullandığı çok eski yol ve yöntemleriyle eğitim alacaktır.


Justin, şövalyelikte umut vaat etmeyen bir adayken, bir zamanlar şövalyeyken sürgün edilen Sör Heraclio ve Sota’nın komutasındaki ordusu geri dönüp krallığı yıkma tehdidinde bulununca, onları alt etmek gibi zor bir göreve atılmak durumunda kalır.



Kahraman Şövalye Justin Türkçe Dublaj izle

18 Eylül 2014 Perşembe

Gerçek Mccoy – The Real Mccoy (1993)

Yönetmenliğini Russell Mulcahy n yaptığı Gerçek Mccoy – The Real Mccoy 1993 yılında çekildi ve 10 Eylül 1993 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,4/10  puan aldı. Başrollerinde Kim Basinger , Val Kilmer , Terence Stamp , Gailard Sartain , Zach English gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu William Osborne , William Davies yazdı.



Gerçek Mccoy – The Real Mccoy (1993)

Gölgeler ve Sis – Shadows and Fog (1991)

Yönetmenliğini Woody Allen n yaptığı Gölgeler ve Sis – Shadows and Fog 1991 yılında çekildi ve 05 Aralık 1991 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,8/10  puan aldı. Başrollerinde Michael Kirby , Woody Allen , David Ogden Stiers , James Rebhorn , Victor Argo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Woody Allen yazdı. Filmin konusu ise Kleinman isimli küçük ve önemsiz bir muhasebeci, bir gece komşusu tarafından uyandırılır ve şehirdeki insanları öldüren bir yabancının izini sürmesi için ona yardım etmesi istenir. Yardım isteyen komşusu birden ortadan kaybolunca, Kleinman şehirde yalnız kalır.


Bu sırada şehre gelen sirkte de olaylar yaşanmaktadır. Sirkte çalışan Irmy adlı kadın çıkan bir kavga sonrasında sirki terk eder. Gecenin bir yarısıdır ve etrafta kimseler yoktur. Derken Irmy, Kleinman ile karşılaşır ve maceraları başlar.



Gölgeler ve Sis – Shadows and Fog (1991)

Yarına Ayarlı – Tune in Tomorrow Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Jon Amiel n yaptığı Yarına Ayarlı – Tune in Tomorrow 1990 yılında çekildi ve 15 Eylül 1990 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,2/10  puan aldı. Başrollerinde Barbara Hershey , Keanu Reeves , Peter Falk , Bill McCutcheon , Patricia Clarkson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu William Boyd yazdı. Filmin konusu ise Bir radyo oyunu senaristi, teyzesi ile bir gazetecinin arasını yapmaya çalışır.



Yarına Ayarlı – Tune in Tomorrow Türkçe Dublaj izle

Montevideo Vidimo Se 2014 Film izle

Yönetmenliğini Dragan Bjelogrlic n yaptığı Montevideo Vidimo Se , 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. Sırbistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.4 puan aldı. Başrollerinde Milos Bikovic , Petar Strugar , Armand Assante , Viktor Savic , Elena Martínez gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dragan Bjelogrlic, Ranko Bozic, Dimitrije Vojnov yazdı. Filmin konusu ise Belgdradlı futbol takımının en büyük hayali Yugolavya Cumhuriyeti dünya futbol şampiyonasına gitmektir. Aslında bunun için de bir şans bulurlar. Ancak bu şansı değerlendirebilmek onların elindedir. Çünkü bu şampiyonaya katılmak hiç te kolay değildir.



Montevideo Vidimo Se 2014 Film izle

Evcil Hayat 2013 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Isabelle Czajka n yaptığı Evcil Hayat , 2013 yılında çekildi ve 02 Temmuz 2013 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6 puan aldı. Başrollerinde Emmanuelle Devos , Julie Ferrier , Natacha Régnier , Héléna Noguerra , Laurent Poitrenaux gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rachel Cusk, Isabelle Czajka yazdı. Filmin konusu ise 40 yaşın daki Juliette’nin ev işlerinden çocukların sıkıntıların dan ve gündelik hayat yaşantısında ki sıkıntılarından dolayı bunalım geçirdiği ve bu bunalımdan bir çıkış yolu aradığını izlemektesiniz.



Evcil Hayat 2013 Türkçe Dublaj film izle

Paranormal Island 2014 Film izle

Yönetmenliğini Marty Murray n yaptığı Adanın Gizemi ni , 2014 yılında çekildi ve 16 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde Brian Christensen , Ben Elliott , Briana Evigan , Joe Farina , Patrick Giraudi gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Marty Murray yazdı. Filmin konusu ise Üç üniversite öğrencisinin ölüm ile karşı karşıya kalışına tanık olacağınız korku ve gerilim dolu macerasını izleyeceksiniz. Bu 3 üniversite öğrencisi yaz tatili fırsatını çok iyi değerlendirmek istemektedirler. Bir gölün ortasında ki bar da işe girerler bura da hem tatil yapacak diğer yandan da para kazanmayı hedeflemektedirler. O bölge de yaşayan halk 3 üniversite öğrencisinin çalıştığı barın perili olduğuna inanmaktadırlar.



Paranormal Island 2014 Film izle

Avis de Mistral 2014 Film izle

Yönetmenliğini Rose Bosch n yaptığı Avis de Mistral , 2014 yılında çekildi ve 02 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1 puan aldı. Başrollerinde Jean Reno , Anna Galiena , Chloé Jouannet , Hugo Dessioux , Aure Atika gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rose Bosch yazdı. Filmin konusu ise Lea, Adrian ve onların küçük kardeşi Theo babaları tarafından terk edilmiş 3 kardeştir.Dedeleri Provence ile küçük bir tatile çıkarlar.Ancak bu 3 kardeşin isteği tatil değildir.Yeni nesil bu kardeşler ile dedelerinin arasındaki anlaşmazlıklar her an ön planda olacaktır.



Avis de Mistral 2014 Film izle

Hansel & Gretel Get Baked Film izle

Yönetmenliğini Duane Journey n yaptığı Hansel & Gretel Get Baked , 2013 yılında çekildi ve 19 Şubat 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.3 puan aldı. Başrollerinde Molly C. Quinn , Michael Welch , Lara Flynn Boyle , Cary Elwes , Andrew James Allen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Tillman yazdı.



Hansel & Gretel Get Baked Film izle

17 Eylül 2014 Çarşamba

Killers – Ölüm Oyunu 2014 Film izle

Yönetmenliğini Kimo Stamboel, Timo Tjahjanto n yaptığı Killers – Ölüm Oyunu 2014 yılında çekildi ve 06 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. Endonezya ve Japonya de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,0/10  puan aldı. Başrollerinde Oka Antara , Rin Takanashi , Kazuki Kitamura , Epy Kusnandar , Ray Sahetapy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Timo Tjahjanto , Takuji Ushiyama yazdı. Filmin konusu ise Endonezyalı yönetmen Mo Kardeşler’in Sundance’te ilk gösterimini yapan son filmleri, korku ve gerilim türlerini başarıyla karıştırıyor. Filmin iki katilinden biri katliamda deneyimsiz Endonezyalı bir kameraman. Diğeri ise Japonya’da, kendi işkence odasını bile kurmuş, teknolojinin imkânlarını sonuna dek kullanan bir psikopat. Seri vahşi cinayetler işlemenin dışındaki ortak noktaları ise birbirleriyle internet üzerinden tanışıp hem rekabet etmeleri hem de birbirlerine danışmanlık vermeleri.



Killers – Ölüm Oyunu 2014 Film izle

Ipucu Pesinde – No Clue 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Carl Bessai n yaptığı Ipucu Pesinde – No Clue 2013 yılında çekildi ve 05 Aralık 2013 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,4/10  puan aldı. Başrollerinde Brent Butt , Amy Smart , David Koechner , David Cubitt , Dan Payne gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Brent Butt yazdı.



Ipucu Pesinde – No Clue 2013 Türkçe Dublaj izle

Walk of Shame – Hayatımın En Kötü Gecesi 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Steven Brill n yaptığı Walk of Shame – Hayatımın En Kötü Gecesi 2014 yılında çekildi ve 27 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,1/10  puan aldı. Başrollerinde Elizabeth Banks , James Marsden , Gillian Jacobs , Sarah Wright , Ethan Suplee gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Steven Brill yazdı. Filmin konusu ise Muhabir olarak çalışan ve haber kuşağı sunucusu olmanın hayallerini kuran Meghan yaşadığı bir gecelik ilişkinin ardından kendini, Los Angeles’ta telefonu, parası ya da kimliği olmadan dağılmış bir halde bulur. İşin daha trajik bir boyutu da vardır. Hayatındaki en önemli iş görüşmesine gitmek için yalnızca sekiz saati vardır.


Filmin yönetmenliğini aktörlük kariyerinin yanısıra kamera arkasına da geçen Steven Brill üstlenirken, senaryoya da imzasını atıyor. Başrolleri ise ünlü aktris Elizabeth Banks ve son dönemin gözde aktörlerinden James Marsden paylaşıyor.



Walk of Shame – Hayatımın En Kötü Gecesi 2014 Türkçe Dublaj izle

Bizim Evin Erkeği – Man of the House Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Stephen Herek n yaptığı Bizim Evin Erkeği – Man of the House 2005 yılında çekildi ve 25 Şubat 2005 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,4/10  puan aldı. Başrollerinde Tommy Lee Jones , Cedric the Entertainer , Christina Milian , Paula Garcés , Monica Keena gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Robert Ramsey , Matthew Stone , John J. McLaughlin , Scott Lobdell yazdı. Filmin konusu ise Bir cinayete tanık olan Teksas Üniversitesi amigo kızlar takımı, Tommy Lee Jones’un canlandırdığı polis memurunun koruması altına girmiştir. Ölümle tehdit edilen kızlar bu macerayı eğlenceye çevirmeye çalışırken, onları koruyan polisler de gözlerini dört açmak zorundadır.



Bizim Evin Erkeği – Man of the House Türkçe Dublaj izle

Hasee Toh Phasee 2014 Film izle

Yönetmenliğini Vinil Mathew n yaptığı Hasee Toh Phasee 2014 yılında çekildi ve 07 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,1/10  puan aldı. Başrollerinde Sidharth Malhotra , Parineeti Chopra , Adah Sharma , Manoj Joshi , Sharat Saxena gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Harshavardhan Kulkarni , Anurag Kashyap , Purva Naresh yazdı. Filmin konusu ise Hikaye Mumbai’da geçiyor. Kurnaz ve isyankar Meeta (Parineeti Chopra) ile afacan Nikhil (Sidharth Malhotra) her ikisi de ailelerine ayak uydurmakta zorluk çekiyorlardır. Meeta kız kardeşi Deeksha’nin düğününde kaçmak üzereyken Nikhil ile tanışır. Aynı gün Nikhil Meeta’nin kız kardeşi Karishma’ya aşık olur. Daha sonr Nikhil ve Karishma’nin nişan günü gelir. Karishma’nin zengin babası Devesh Solanki, Nikhil’i hırsı olmaması gibi nedenlerden ötürü nişana karşı çıkar. Nişan gününde Nikhil, Karishma’ya bir söz verir.7 gün içerisinde ona layık olduğunu kanıtlayacaktır.



Hasee Toh Phasee 2014 Film izle

The Giver - Seçilmiş Kişi 2014 Film izle

Yönetmenliğini Phillip Noyce n yaptığı The Giver 2014 yılında çekildi ve 15 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,9/10  puan aldı. Başrollerinde Jeff Bridges , Meryl Streep , Brenton Thwaites , Alexander Skarsgård , Katie Holmes gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Mitnick yazdı. Amerikalı yazar Lois Lowry’nin romanından beyazperdeye uyarlanan film, ütopik bir dünya düzeninde geçiyor ve bu dünyada insanların zihinlerinde bulunan geçmişe dair anılar ve bilgiler tamamen siliniyor. Dolayısıyla artık insanların hafızalarında ne suç, ne yoksulluk ne de hastalıklar kalır. Bu geçmişi ayrıntılarıyla bilen tek kişi ise ‘The Giver’ isimli yaşlı bir adamdır. 18 yaşındaki Jonas, yaşlı adamın yanında çalışmaya başlayınca insanlığın hafızalarından silinen geçmişini öğrenmeye başlar. Zamanla bu sırların acımasızlığıyla yüzleşen Jonas’ın hayatı tam bir kaosa dönüşecektir..



The Giver - Seçilmiş Kişi 2014 Film izle

Spiderwick Günceleri – The Spiderwick Chronicles (2008)

Yönetmenliğini Mark Waters n yaptığı Spiderwick Günceleri – The Spiderwick Chronicles 2008 ABD yılında çekildi ve 14 Mart 2008 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,6/10  puan aldı. Başrollerinde Sarah Bolger (Mallory Grace) , Freddie Highmore (Jared Grace) , Mary-Louise Parker (Helen Grace) gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Karey Kirkpatrick , David Berenbaum , Tony DiTerlizzi (Kitap) , Holly Black (Kitap) yazdı. Filmin konusu ise Grace ailesinin (Jared, ikiz kardeşi Simon, kızkardeşi Mallory ve anneleri) New York’tan kalkıp büyük büyük amcaları Arthur Spiderwick’in sahibi olduğu artık harabeleşmiş eski ve yıkık dökük malikaneye taşınmalarıyla birlikte tuhaf olaylar zinciri baş gösterir. Malikanede tuhaf birtakım yaratıklar görünmekte, beklenmedik kazalar meydana gelmektedir. Üstelik bu tuhaf ve gizemli olayların mantıklı bir açıklaması yoktur. Neler olup bittiğini çözmek için harekete geçen üç kardeş, Spiderwick malikanesi ve içindeki yaratıklarla ilgili olağanüstü gerçeğin üzerindeki gizem perdesini kaldırmak için araştırmalara başlarlar.



Spiderwick Günceleri – The Spiderwick Chronicles (2008)

16 Eylül 2014 Salı

Soğuk Cinayet – Northern Lights Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Mike Robe n yaptığı Soğuk Cinayet – Northern Lights 2009 yılında çekildi ve 21 Mart 2009 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,7/10  puan aldı. Başrollerinde LeAnn Rimes , Eddie Cibrian , Greg Lawson , Rosanna Arquette , Jayne Eastwood gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Janet Brownell yazdı. Filmin konusu ise Alaska’ da bir kasabaya yeni şerif olarak atanan adam göreve başladığı günden itibaren tersliklerle karşılaşır.. Evlenme teklif ettiği sevgilisinin babası bir mağrada ölü olarak bulunur ve 15 yıl önce kasabayı terketmediği anlaşılır.. Artık iş cinayeti çözmeye kalmıştır.



Soğuk Cinayet – Northern Lights Türkçe Dublaj film izle

Transformers 4 : Kayıp Çağ 2014 film izle

Yönetmenliğini Michael Bay n yaptığı Transformers 4 : Kayıp Çağ 2014 yılında çekildi ve 27 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Çin de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde Jack Reynor, Mark Wahlberg, Nicola Peltz gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ehren Kruger yazdı. Filmin konusu ise Autobot ve Decepticon’lar arasında yaşanan son savaşın ardından dört yıl geçer. Savaşta Chicago şehri yerle bir edilmiş ve binlerce insan öldürülmüş olsa da dünya ve insanlık büyük bir tehditten kurtulmuş olur. İnsanlık yaralarını sarmaya çalışırken Amerikan hükümeti de Autobotlar ile arasındaki ilişkiye iyice koparmış, hatta hayatta kalanları yok etmeleri için CIA’de özel bir birim dahi kurulmuştur. Teksas’ta kendi halinde bir tamirci olan Cade Yeager (Mark Wahlberg), eline geçen hasarlı bir kamyoneti, parçalarını satma umuduyla kabul eder. Ne var ki bu kamyonetin yaralı bir Optimus Prime’dan başkası olmadığını anlaması uzun sürmez. Optimus Prime’dan aldıkları sinyallerle yola çıkan CIA ajanlarıyla başının derde girmesi de çok yakındır. Cade Yeager bir şekilde Optimus Prime’ı Chicago’ya ulaştırmak ve diğer Autobotlar ile iletişime geçmesini sağlamak zorundadır. Zira dünyayı tehdit eden güçlü bir düşman yola çıkmak üzeredir. Optimus Prime ve Autobotlar, Cade Yeager başta olmak üzere kendilerine destek olan insan topluluğunun yardımıyla başlarına gelen en korkutucu düşmanla yüzleşmek zorundadır…


Ehren Kruger’ın senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini ise bir kez daha Michael Bay’in üstlendiği filmin başrollerinde Mark Wahlberg, Nicola Peltz ve Jack Reynor yer alıyor.



Transformers 4 : Kayıp Çağ 2014 film izle

Canavar Kekler – Monster Pies (2013) Altyazılı

Yönetmenliğini Lee Galea n yaptığı Canavar Kekler – Monster Pies 2013 yılında çekildi ve 01 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi. Avustralya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,6/10  puan aldı. Başrollerinde Tristan Barr , Lucas Linehan , Rohana Hayes , Marcel Reluctant , Katrina Maree gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lee Galea yazdı.



Canavar Kekler – Monster Pies (2013) Altyazılı

The Auction – Le démantèlement 2013 film izle

Yönetmenliğini Sébastien Pilote n yaptığı The Auction – Le démantèlement 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi.Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,9/10  puan aldı. Başrollerinde Gabriel Arcand , Gilles Renaud , Lucie Laurier , Sophie Desmarais , Johanne-Marie Tremblay gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sébastien Pilote yazdı. Filmin konusu ise Gaby kendi çiftliğinde koyun beslemektedir. İki kızını prensesler gibi yetiştirmiş bir babadır. Kızlar şehir merkezinde, babalarından uzak yaşamaktadırlar. Bir gün büyük kız babasından maddi destek ister. Bu maddi destek olmazsa evinden olacaktır. Babalık konusunda ayarı kaçırmış olan Gaby, sırf kızına yardımcı olmak için çiftliğini elden çıkarır. Film 2013’te Cannes’da gösteriliyor.



The Auction – Le démantèlement 2013 film izle

Bulmaca – Wordplay Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Patrick Creadon n yaptığı Bulmaca – Wordplay 2006 yılında çekildi ve 06 Nisan 2006 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,4/10  puan aldı. Başrollerinde Will Shortz , Merl Reagle , Tyler Hinman , Trip Payne , Al Sanders gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Patrick Creadon , Christine O’malley yazdı. Filmin konusu ise Bulmaca, sizi, The New York Times’ın bulmaca editörü Will Shortz’un dünyasına ilginç bir yolculuğa davet ediyor. Kendisini milyonlara, Ulusal Radyo Kanalı’nda, “Bulmaca Ustası” olarak tanıtan Shortz, tüm yaşamını çalışmaya, yaratmaya ve bulmaca kurgulamaya adayarak bu alanda çok büyük bir yol katetti. Shortz’un, Bill Clinton, senatör Bob Dole, The Daily Show’un Jon Stewart’ı, film yapımcısı Ken Burns, Indigo Girls ve Yankee oyuncusu Mike Mussina gibi hayranlarıyla tanışın ve her hafta 50 milyon Amerikalı’nın neden bu bulmacayı çözdüğünü keşfedin.



Bulmaca – Wordplay Türkçe Dublaj film izle

7:39 Treni – The 7.39 2014 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini John Alexander n yaptığı 7:39 Treni – The 7.39 2014 yılında çekildi ve 06 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,3/10  puan aldı. Başrollerinde David Morrissey , Sheridan Smith , Olivia Colman , Sean Maguire , Izzy Meikle-Small gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Nicholls yazdı.



7:39 Treni – The 7.39 2014 Türkçe Film izle

Savaş Sanatı – Battleground: The Art of War Belgesel izle

Yönetmenliğini n yaptığı Savaş Sanatı – Battleground: The Art of War (2005) , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,0/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise



Savaş Sanatı – Battleground: The Art of War Belgesel izle

Sabrina 1954 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Billy Wilder n yaptığı Sabrina (1954) , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,8/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Billy Wilder , Ernest Lehman yazdı. Filmin konusu ise Samuel Taylor’un oyunundan uyarlanan bu romantik komedide, unutulmaz Audrey Hepburn, Sabrina’ya hayat veriyor. New York’un ve aslında Amerika’nın en zengin ailelerinden Larabee’lerin şöforü Fairchild’ın (John Williams) kızı olan Sabrina, küçük yaştan itibaren savurgan davetlerin gizli şahidi olarak büyümüş ve kendisine sanki hiç yaşamıyormuş gibi davranan ailenin uçarı sosyete çapkını küçük oğlu David’e (William Holden) platonik bir aşkla bağlanmıştır.


Sabrina 20 yaşına geldiğinde babası tarafından Paris’e gönderilir. Böylece hem David saplantısından kurtulacak, hem de dünyanın en ünlü aşçı okulundan mezun olacaktır. İki yıl sonra geri döndüğünde Sabrina, yaşamı ve zevklerini öğrenmiş, çekici ve ‘modaya uygun’ bir hanımefendi olmuştur. Sabrina’nın karşıkonulmaz zerafeti ve büyülü havası, üç kez evlenip boşanmış olan ‘kadın avcısı’ David’i bir kaç dakika içerisinde fetheder.


Oysa David’in babası ve ailenin sayısız şirketini yöneten işkolik ağabeyi Linus (Humphrey Bogart) yeni iş planları ve bir şirket evliliği için David’i büyük şirketlerden birinin varisi olan Elizabeth’le (Martha Hyer) nişanlamışlardır. Bu yüzden David’in Sabrina’yla ilişkisi onlar için kabul edilmez bir durumdur. Linus, olayı çözmek için kendisi işe koyulur. David’i geçici olarak ‘devre dışı’ bırakır ve Sabrina’nın dikkatini dağıtmak için onu gezdirir ve flört eder. Tabii ki genç kadının cazibesi ve pırıltısı karşısında dikkati dağılacak olan kendisidir.



Sabrina 1954 Türkçe Dublaj izle

Okyanuslar - Océans Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Jacques Perrin, Jacques Cluzaud n yaptığı Okyanuslar & Océans 2009 yılında çekildi ve 17 Ekim 2009 tarihinde gösterime girdi. Fransa , İsviçre ve İspanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,8/10  puan aldı. Başrollerinde Pierce Brosnan , Pedro Armendáriz Jr. , Jacques Perrin , Rie Miyazawa , Aldo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jacques Perrin , Jacques Cluzaud , Stéphane Durand , Christophe Cheysson , Laurent Debas , Laurent Gaudé , François Sarano yazdı.



Okyanuslar - Océans Türkçe Dublaj film izle

15 Eylül 2014 Pazartesi

Khodorkovsky Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Cyril Tuschi n yaptığı Khodorkovsky 2011 yılında çekildi ve 14 Şubat 2011 tarihinde gösterime girdi. Almanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,0/10  puan aldı. Başrollerinde Mikhail Khodorkovsky , Pavel Khodorkovsky , Marina Khodorkovskaya , Lena Khodorkovskaya , Anton Drel gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Cyril Tuschi yazdı. Filmin konusu ise Rusya’nın en zengin adamı nasıl oldu da Rusya’nın en ünlü mahkûmu haline geliverdi? Bu belgesel, Mikhail Khodorkovsky’nin kusursuz bir sosyalistten kusursuz bir kapitaliste, sonra da Sibirya’da bir hapishanede kusursuz bir kurbana dönüşmesinin hikâyesini anlatıyor. Devlerin savaşı, Rusya’nın bu en zengin adamı Başkan Putin’e meydan okuyunca başlamıştı. Putin onu uyarsa da, hapse atılacağını bile bile New York’tan Rusya’ya dönmüştü Khodorkovsky. Milyarlarca doları olmasına rağmen neden sürgünde kalmamıştı? Sekiz yıl sonra dönmesinin sebebi neydi? Film sadece bu ilginç adamın kişisel hikâyesini değil, Rusya’nın siyasi manzarasını, yeni parayı, gücü ve arzuyu da ele alıyor.



Khodorkovsky Türkçe Dublaj film izle

Gabrielle 2013 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Louise Archambault n yaptığı Gabrielle 2013 yılında çekildi ve 12 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,0/10  puan aldı. Başrollerinde Gabrielle Marion-Rivard, Alexandre Landry, Mélissa gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Louise Archambault yazdı. Filmin konusu ise “Gabrielle filmin başında bir çocuk, filmin sonunda ise bir kadın. Çok tensel bir şey olsun istedim, saf aşk gibi, aşkı ilk tattığımız zamanki gibi, çok güzel bir ilk aşk gibi…”


Gabrielle, Williams sendromuna sahip, neşeyle parlayan 25 yaşındaki genç bir kadın. Genetik sendromu zihinsel gelişimini yavaşlatsa da, ona sıcakkanlılığını ve müzikal yeteneğini bahşediyor. Gabrielle bir bakım evinde arkadaşlarıyla birlikte kalıyor; aşkı Martin de burada yaşıyor. Ancak Martin ve Gabrielle birbirlerine karşı hissettiklerini fiziksel olarak da paylaşmak istediklerinde, içinde yaşadıkları evin kurallarına çarpıveriyorlar. Üstelik Martin’in annesi de olanlardan hoşnut görünmüyor. Gabrielle’in arzularıyla tanışması, onun bireysel bağımsızlık yolculuğunun da başlangıcı oluyor. Yumuşacık ve hayata dair ilham dolu bir film Gabrielle. Masumiyet, bağımsızlık ve cinsel özgürlük temaları arasında tatlı bir ritimle dans ederken, yılın en ahenk dolu aşk hikâyelerinden birini de anlatmış oluyor.



Gabrielle 2013 Türkçe Dublaj film izle

Kesişen Hayatlar - Krugovi 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Srdan Golubovic n yaptığı Kesişen Hayatlar & Krugovi 2013 yılında çekildi ve 18 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. Sırbistan , Almanya, Fransa, Slovenia ve Hırvatistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 8,0/10  puan aldı. Başrollerinde Aleksandar Bercek , Leon Lucev , Nebojsa Glogovac , Nikola Rakocevic , Hristina Popovic gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Melina Pota Koljevic , Srdjan Koljevic yazdı. Filmin konusu ise Kötü niyet, korkaklık ve çaresizlik sonunda ancak intikama yol açabilir. Ne var ki geriye sadece suçluluk kalır. Bosna, 1993. Savaşın göbeğinde Sırp asker Marko üç asker arkadaşının Müslüman bir sivili dövdüğünü görür. Kızgın askerler Haris adındaki bu sivili kurtaran Marko´yu döverek öldürür. Yıllar sonra, 2008. Savaş bitmiştir. Marko´nun babası bir gün katil askerlerden birinin oğluyla karşılaşır. Marko´nun cerrah arkadaşı bu üç askerden birini ameliyat etmek zorunda kalır. Şimdi Almanya´da oturan Haris, kurtarıcısının diyetini ödeme fırsatı bulur. Bu bağışlama öyküsü, Bosna Savaşı´nda Müslüman bir sivilin hayatını kurtarırken kendi hayatını tehlikeye atan Sırp askeri Srdjan Aleksic´in gerçek hikâyesinden esinleniyor.



Kesişen Hayatlar - Krugovi 2013 Türkçe Dublaj izle

Aşağıdaki Şehir – The City Below – Unter dir die Stadt Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Christoph Hochhausler n yaptığı Aşağıdaki Kent – The City Below – Unter dir die Stadt 2010 yılında çekildi ve 15 Mayıs 2010 tarihinde gösterime girdi. Almanya ve Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,4/10  puan aldı. Başrollerinde Nicolette Krebitz , Robert Hunger-Bühler , Mark Waschke , Corinna Kirchhoff , Lamou Vissay gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christoph Hochhausler , Ulrich Peltzer yazdı. Filmin konusu ise Olli, aylar süren bir işsizlik döneminden sonra Frankfurt’ta güçlü bir finans şirketi olan Lobau Banka’sında bir iş bulur. Olli ve karısı Svenja, Frankfurt’a yerleşirler. Kısa bir süre sonra Svenja, Roland adında bir adamla tanışır. Roland Svenja’yı elde etmek için elinden geleni yapacaktır



Aşağıdaki Şehir – The City Below – Unter dir die Stadt Türkçe Dublaj izle

Very Good Girls – İyi Kızlar 2013 Film izle

Yönetmenliğini Naomi Foner n yaptığı Very Good Girls – İyi Kızlar 2013 yılında çekildi ve 22 Ocak 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,1/10  puan aldı. Başrollerinde Dakota Fanning , Elizabeth Olsen , Sterling Jones , Lenny Platt , Boyd Holbrook gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Naomi Foner yazdı. Filmin konusu ise liseden mezun olduktan sonra yaz tatilinde artık bekâret sorununu çözmeye karar veren New York’ lu iki genç kızın hikâyesi anlatılmaktadır. Ancak bu düşündükleri kadar kolay olmamaktadır. Bir gün karizmatik bir sokak sanatçısına her ikisi birden âşık olunca işler karışır.



Very Good Girls – İyi Kızlar 2013 Film izle

Honeymoon 2014 Film izle

Yönetmenliğini Leigh Janiak n yaptığı Honeymoon 2014 yılında çekildi ve 07 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,2/10  puan aldı. Başrollerinde Rose Leslie , Harry Treadaway , Ben Huber , Hanna Brown , Henry Lawrence gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Phil Graziadei, Leigh Janiak yazdı. Filmin konusu ise Bea ve Paul çiftinin tek istediği sonsuza kadar birbirleriyle mutlu bir biçimde yaşamaktır. Hayatlarının geri kalan kısmında birlikte yaşamaya karar veren çift, balayı için pek de alışılmadık bir yerde vakit geçirmeye karar verirler fakat burada yalnız olmayacaklardır!



Honeymoon 2014 Film izle

Joe 2013 Türkçe DUblaj film izle

Yönetmenliğini David Gordon Green n yaptığı Joe 2013 yılında çekildi ve 11 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,0/10  puan aldı. Başrollerinde Nicolas Cage , Tye Sheridan , Gary Poulter , Ronnie Gene Blevins , Adriene Mishler gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Larry Brown, Gary Hawkins yazdı. Filmin konusu ise Texas’ın küçük bir kasabasında geçen hikayede, geçmişini unutmaya çalışan ve gündüzleri koruda çalışıp akşamları içen Joe Ronsom’ın yolu, ailesinin içinde bulunduğu kaos ortamını sonlandırmak için yollara düşen 15 yaşında Gary ile kesişiyor. Gary ailesini geçindirebilmek için iş ararken Joe Ransom ile karşılaşır ve ikisinin de hayatı beklemedikleri şekilde değişir. Joe geçmişte işlediği suçlardan arınmanın ve tüm hatalarını telafi etmenin yolunu ararken, Gary, henüz tanımadığı Joe’yu koşulsuzca önemsemeye ve rol model olarak görmeye başlar. Joe ise hayatında ilk kez birisi için önemli olabileceğini düşünür ve Gary’yi kanatları altına alır.


Amerikan bağımsız sinemasının öne çıkan isimlerinden David Gordon Green’in yönettiği filmin başrollerini Nicolas Cage, Tye Sheridan ve Ronnie Gene Blevins paylaşıyor



Joe 2013 Türkçe DUblaj film izle

Cold in July – Temmuz Soğuğu 2014 Film izle

Yönetmenliğini Jim Mickle n yaptığı Cold in July – Temmuz Soğuğu 2014 yılında çekildi ve 26 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD , Fransa de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,1/10  puan aldı. Başrollerinde Michael C. Hall Michael C. Hall Vinessa Shaw Vinessa Shaw Don Johnson Don Johnson Wyatt Russell Wyatt Russell Sam Shepard gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nick Damici , Jim Mickle yazdı. Filmin konusu ise Sundance seçkisinde de yer alan bu karanlık suç dramında, iki babanın gizemle örülü intikam öyküsü anlatılıyor. Daha önceki sinema projelerinin aksine Michael J. Hall’ı daha ağır bir rolde izleyeceğimiz filmde, Hall’e usta aktörler Sam Shepherd ve Don Johnson eşlik ediyorlar



Cold in July – Temmuz Soğuğu 2014 Film izle

Öldürme Eylemi – The Act of Killing Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Anonymous, Joshua Oppenheimer, Christine Cynn n yaptığı Öldürme Eylemi – The Act of Killing 2012 yılında çekildi ve 31 Ağustos 2012 tarihinde gösterime girdi. Danimarka , Norveç ve İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8,2/10  puan aldı. Başrollerinde Anwar Congo , Herman Koto , Syamsul Arifin , Ibrahim Sinik , Yapto Soerjosoemarno gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joshua Oppenheimer, Anonymous, Christine Cynn yazdı. Filmin konusu ise ‘Son on yılda, bundan daha etkileyici, gerçeküstücü ve tedirgin edici bir belgesele rastlamadım.’ Werner Herzog, Öldürme Eylemi’nin kaba kurgusunu gördükten sonra.


Öldürme Eylemi, karaborsada sinema biletleri satan Anwar ve arkadaşlarının ufak ‘sinema çetesi’nin, daha sonra milyonlarca kişinin öldürülmesinden sorumlu paramiliter, aşırı sağcı bir örgüte dönüşmesini anlatıyor. Komünist olduğu varsayılan milyonlarca entelektüel ve Çinli azınlık 1965 yılında meydana gelen askeri darbe süresince grubun yaptığı katliamlar sonucunda yaşamlarını yitirir. Anwar, şimdilerde konforlu ve rahat bir yaşam sürmekte, örgütün kurucu rol modeli olmanın keyfini çıkarmaktadır.


Film boyunca, Anwar ve arkadaşları yaptıkları katliamları bütün sıradanlığıyla anlatırken, diğer yandan da bu anları tüm tuhaflıklarıyla, çok sevdikleri eski Amerikan filmlerinden sahnelermiş gibi canlandırıyorlar. Öldürme Eylemi, insanlık suçlulularının, katillerin ve faillerin akıllarının işleyişine tanık olduğumuz tedirgin edici bir sinema deneyimi ve aynı zamanda kötülüğün bize tüm sıradanlığı ve yalınlığıyla göründüğü bir karabasan.



Öldürme Eylemi – The Act of Killing Türkçe Dublaj izle

Sniper: Legacy 2014 Film izle

Yönetmenliğini Don Michael Paul n yaptığı Sniper: Legacy 2014 yılında çekildi ve 30 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 0,0/10  puan aldı. Başrollerinde Asen Asenov , Tom Berenger , Chad Michael Collins , Vasil Enev , Dennis Haysbert gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Fasano yazdı. Filmin konusu ise Suikastçinin biri ordunun önde gelenlerini öldürmektedir ve Brandon bunlardan birinin babası olduğunu öğrenir. Katilin izini sürmeye çalışır. Babasının ölmediğini öğrenir ve üstlerinin katili yakalamak için onu yem olarak kullandıklarını anlar..



Sniper: Legacy 2014 Film izle

4:44 Dünyanın Son Günü – 4:44 Last Day on Earth Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Abel Ferrara n yaptığı 4:44 Dünyanın Son Günü – 4:44 Last Day on Earth 2011 yılında çekildi ve 07 Eylül 2011 tarihinde gösterime girdi. ABD , İsviçre ve Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 4,5/10  puan aldı. Başrollerinde Shanyn Leigh , Willem Dafoe , Tony Redman , Pat Kiernan , Francis Kuipers gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Abel Ferrara yazdı. Filmin konusu ise Büyük bir apartman dairesinde yaşayan ve birbirlerini delice seven bir ressam ile başarılı bir aktör için o günkü öğleden sonrası gerek çift için gerekse diğer insanlar için diğerlerinden biraz farklı geçecektir. Zira, ertesi gün saat 04.44′de hiç kimsenin kurtulamayacağı şekilde Dünya’nın sonu gelecektir. Kaderlerini kabullen çiftin dramı bakalım bizleri nerelere sürükleyecek.



4:44 Dünyanın Son Günü – 4:44 Last Day on Earth Türkçe Dublaj izle

14 Eylül 2014 Pazar

Edge of Tomorrow - Yarının Sınırında HD film izle

Yönetmenliğini Doug Liman n yaptığı Yarının Sınırında 2014 yılında çekildi ve 06 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.1 puan aldı. Başrollerinde Tom Cruise , Emily Blunt , Brendan Gleeson , Jonas Armstrong , Jeremy Piven gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christopher McQuarrie, Jez Butterworth, John-Henry Butterworth yazdı. Filmin konusu ise İnsanlık, Mimics olarak bilinen bir uzaylı ırkı ile savaş halindedir ve Çavuş Bill Cage (Tom Cruise), birden rütbesi düşürülene, sonrasında intihar görevinden hallice bir görev için eğitimiz ve malzemesiz bırakılana kadar savaş günü görmemiş bir memurdur. Cage dakikalar içerisinde öldürülür, kendisi ile birlikte bir Alpha götürebilmiştir. Ancak imkansız bir şekilde berbat günün başlangıcına uyanmakta ve tekrar tekrar savaşmak ve ölmek zorundadır. Uzaylı ile kurduğu direkt fiziksel kontakt, aynı vahşi savaşı sil baştan yaşaması için kendisini zaman döngüsüne atmıştır.Ancak her bir geçişte Cage daha sert, daha akıllı olmakta ve ilerleyen bir beceri ile Mimicleri öldürebilmektedir, Dünya’daki en iyi Mimic avcısı olan Özel Güçler savaşçısı Rita Vrataski (Emily Blunt) ise yanındadır. Cage ve Rita uzaylılara karşı savaş verirken, savaşı tekrarlayan herkes, uzaylı saldırganları ekarte etmek ve Dünya’yı kurtarmanın anahtarını bulma fırsatı haline gelmektedir.



Edge of Tomorrow - Yarının Sınırında HD film izle

Gulyabani 2014 Film izle

Yönetmenliğini Orçun Benli n yaptığı Gulyabani 2014 yılında çekildi ve 28 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.5 puan aldı. Başrollerinde Ceyda Ateş, Deniz Uğur, Didem Balçın, Melike Öcalan, Mustafa Üstündağ gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Orçun Benli yazdı. Filmin konusu ise 4 Arkadaş fantastik bir film senaryosu oluşturmak ve yaşadıklarını senaryoya dahil etmek için sessiz bir orman da ki av evine giderler. Gittikleri bölgeyi araştırmaya başladıkça beklemedikleri korkunç olaylar da ardı arkasına gelmeye başlar. Bir falcı kadın onlara orman da gulyabani olduğunu gulyabani den bahsetse de ilk başta onlara inandırıcı gelmeyen bu efsanevi olay onlar araştırmaya başladıkça doğruluğunu ortaya çıkaracaktır.



Gulyabani 2014 Film izle

Team Hot Wheels: The Origin of Awesome Türkçe Dublaj izle

Evrenin en yavaş köyün de 4 çocuk aslın da hayatın yaşadıkların dan daha güzel olduğunu anlarlar. Onlar hayata yarışmak için gelmişlerdir. Köye gelen bir siyah araba ise her şeyi bir birine katar. 4 Çocuk araların da ki en muhteşem gücü keşfedip mutantlar ile yüzleşmesi gerekmektedir.



Team Hot Wheels: The Origin of Awesome Türkçe Dublaj izle

Moms’ Night Out 2014

Yönetmenliğini Andrew Erwin, Jon Erwin n yaptığı Moms’ Night Out 2014 yılında çekildi ve 09 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4 puan aldı. Başrollerinde Sarah Drew , Sean Astin , Patricia Heaton , Trace Adkins , David Hunt gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jon Erwin, Andrea Gyertson Nasfell yazdı.



Moms’ Night Out 2014

Kal – Stay 2013 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Wiebke von Carolsfeld n yaptığı Kal – Stay 2013 yılında çekildi ve 09 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. Kanada ve İrlanda da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6 puan aldı. Başrollerinde Aidan Quinn , Taylor Schilling , Gina Moxley , Barry Keoghan , Brian Gleeson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Seamus Heaney, Aislinn Hunter, Wiebke von Carolsfeld yazdı. Filmin konusu ise Hamile olduğunu öğrenen Abbey, bebeğinin babasının onu isteyip istemediğinden emin değildir…



Kal – Stay 2013 Türkçe Dublaj film izle

Kristy 2014 Film izle

Yönetmenliğini n yaptığı Kristy 2014 yılında çekildi ve 07 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7 puan aldı. Başrollerinde Ashley Greene , Haley Bennett , Lucas Till , James Ransone , Chris Coy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Anthony Jaswinski yazdı. Filmin konusu ise Şükran Günü tatilinde kampüste yalnız kalan bir üniversite öğrencisi bir grup serserinin hedefindedir. Onlarla savaşmak için en derin korkularını aşmak zorundadır. Bir kızın, lisede kendisine kötü davrananlardan intikamını almasını izleyeceğiz. 2013***8242;ün favori konularından intikam filmlerinin iyi bir örneği olabilir.



Kristy 2014 Film izle

Draft Day 2014 Film izle

Yönetmenliğini n yaptığı Draft Day 2014 yılında çekildi ve 11 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8 puan aldı. Başrollerinde Chris Berman , Dave Donaldson , Patrick St. Esprit , Chi McBride , Mel Kiper gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Scott Rothman, Rajiv Joseph yazdı. Filmin konusu ise Draft gününde genel müdür Sonny Weaver (Kevin Costner), bir numara için değişikliğe gidince Cleveland’da futbolu kurtarmak için bir fırsat yakalar. Kısa bir süre içerisinde, kişisel ve profesyonel hayatı arasındaki çizgiler, NFL’de oynama hayali kuran birkaç yüz genç insan için hayat değiştirici bir günde belirsizleşirken mükemmellik arayışı içerisinde neyi feda etmesi gerektiğine karar vermelidir.



Draft Day 2014 Film izle

Bizi Kötüden Koru 2009 Film izle

Yönetmenliğini Ole Bornedal n yaptığı Bizi Kötüden Koru 2009 yılında çekildi ve 26 Mart 2009 tarihinde gösterime girdi. Danimarka da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6 puan aldı. Başrollerinde Kurt Ravn , Alexandre Willaume-jantzen , Bojan Navojec , Lasse Rimmer , Lene Nystrøm gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ole Bornedal yazdı. Filmin konusu ise Sarhoş kamyon şoförü Lars kendi kasabasından bir kadına çarpıp suçu orada yaşayan Bosnalı mültecinin üstüne atınca, küçük kasaba karışır. Lars’ın erkek kardeşi Johannes mülteci adamı korumaya alır. Bunun üzerine başını Lars’ın çektiği kararlı ve sarhoş bir güruh, yanlarında bir tüfek ve sınırsız bir öfkeyle Johannes’in evine doğru yola çıkar. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Bizi Kötüden Koru hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Bizi Kötüden Koru izleyicleirne iyi seyirler dileriz.



Bizi Kötüden Koru 2009 Film izle

Aynı Yıldızın Altında 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Josh Boone n yaptığı Aynı Yıldızın Altında 2014 yılında çekildi ve 27 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.2 puan aldı. Başrollerinde Shailene Woodley , Ansel Elgort , Willem Dafoe , Nat Wolff , Laura Dern gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Scott Neustadter, Michael H. Weber, John Green yazdı. Filmin konusu ise 16 yaşındaki Hazel üç senedir tiroid kanseridir ve kanser akciğerlerine de geçtiği için yanında bir oksijen tüpü taşımayarak yaşamaktadır. Kanserli hastalar için oluşturulan destek grubunun bir terapi seansı sırasında Augustus adlı bir gençle tanışır. Augustus da beyin tümörüyle savaşmış ve bu yolda bir bacağını kaybetmiştir. İkili beraber vakit geçirdikçe birbirlerine aşık olurlar. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Aynı Yıldızın Altında hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Aynı Yıldızın Altında izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Aynı Yıldızın Altında 2014 Türkçe Dublaj izle

13 Eylül 2014 Cumartesi

Mahşeri Beklerken – Waiting for Armageddon (2009)

Yönetmenliğini Kate Davis n yaptığı Mahşeri Beklerken – Waiting for Armageddon 2009 yılında çekildi ve 28 Ocak 2009 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,4/10  puan aldı. Başrollerinde Gary Bauer , Chip Berlet , George W. Bush , Jimmy Carter , Robert L. Dean gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kate Davis, David Heilbroner, Franco Sacchi yazdı.



Mahşeri Beklerken – Waiting for Armageddon (2009)

Bazı Kadife Sabahlar – Some Velvet Morning Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Neil LaBute n yaptığı Bazı Kadife Sabahlar – Some Velvet Morning 2013 yılında çekildi ve 10 Aralık 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,0/10  puan aldı. Başrollerinde Stanley Tucci , Alice Eve gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Neil LaBute yazdı. Filmin konusu ise Karısını pek umursamayan Stanley , Dostuyla birlikte yaşamaktadır.. Çok eskilerden daha birbirlerini tanımadan her ikisininde ortak noktalarda sorunları olmuştur.. İlişkilerinde herşey iyi giderken problemler boy göstermeye başlayınca aralarındaki gizemli samimiyet daha farklı bir boyut alır..



Bazı Kadife Sabahlar – Some Velvet Morning Türkçe Film izle

Beraber Geldiler – They Came Together 2014 film izle

Yönetmenliğini David Wain n yaptığı Beraber Geldiler – They Came Together 2014 yılında çekildi ve 24 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,5/10  puan aldı. Başrollerinde Paul Rudd , Amy Poehler , Cobie Smulders , Christopher Meloni , Max Greenfield gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Wain , Michael Showalter yazdı. Filmin konusu ise Tanınmış Yahudilerden olan bir adamın etkileyici bir kadınla tanışıp ona aşık olmasını anlatıyormuş bu film. Yani romantik komedi türünde. Filmi David Vain yönetti. Rudd’a Amy Poehler, Ed Helms, Cobie Smulders ve Christopher Meloni eşlik ettiler.



Beraber Geldiler – They Came Together 2014 film izle

Kendime Iyi Bak 2014 film izle

Yönetmenliğini Serhan Arslan, Ruhi Yapıcı n yaptığı Kendime Iyi Bak 2014 yılında çekildi ve 06 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,4/10  puan aldı. Başrollerinde Filiz Ahmet , Begüm Birgören , Asli Tandogan , Onur Öztürk gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Serhan Arslan , Ruhi Yapıcı yazdı. Filmin konusu ise Yeşim ve Emre abone oldukları dergi promosyonundan çıkan bir tatilde tanışıp, bir süredir birlikte olan ve evlilik kararı alan genç bir çifttir. Artık düğünlerine bir hafta kalmıştır ve son hazırlıklar devam etmektedir. Emre davetiyelerini vermek için üniversitedeki arkadaş grubuyla toplanır ve bu buluşmada eski sevgilisi Begüm de konuşulur. Begüm hayatta olmamasına rağmen Emre’nin kafası karıştırmaya başlar ve durum Yeşim’le olan ilişkisini de etkiler. Emre şimdi düğününe bir hafta kala iki kadın arasında sıkışıp kalmıştır.


Biraz Güney Kore filmi havası var. Hollywood gibi bizde de senaryo uyarlamaları çoğaldı.


Romantik komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Aslı Tandoğan, Begüm Bingören ve Çağdaş Onur Öztürk gibi genç oyuncuların yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Ruhi Yapıcı ile birlikte üstlenen isim Hayat Bilgisi dizisinden de hatırladığımız Serhan Arslan.



Kendime Iyi Bak 2014 film izle

Frank 2014 Film izle

Yönetmenliğini Lenny Abrahamson n yaptığı Frank 2014 yılında çekildi ve 16 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere ve İrlanda da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,3/10  puan aldı. Başrollerinde Domhnall Gleeson , Moira Brooker , Paul Butterworth , Phil Kingston , Billie Traynor gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jon Ronson , Peter Straughan yazdı. Geçen yılın Altın Lale ödüllü filmi “Ne Yaptın Richard?”ın yönetmeni Lenny Abrahamson, ilk gösterimi Ocak’ta Sundance’te gerçekleşen yeni filmi Frank ile bir kez daha festivalin Uluslararası Yarışması’nda. Abrahamson, bu sefer bizi eksantrik bir müzik grubunun içine sokuyor. Rehberimizse, grubun yeni üyesi olan, genç ve hevesli müzisyen Jon. Grubun en ilginç özelliğiyse, lideri (ve filme adını da veren) Frank. Michael Fassbender’in canlandırdığı Frank, kafasında devasa bir maske taşıyan ve koyduğu ilginç kurallarla grubu bir arada tutan ilginç bir figür. Bu nevi şahsına münhasır karakterin esin kaynağıysa, İngiliz punk grubu The Freshies’in de liderliğini yapmış İngiliz şarkıcı/komedyen Chris Sievey’nin sahne personası Frank Sidebottom.



Frank 2014 Film izle

Malefiz – Maleficent 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Robert Stromberg n yaptığı Malefiz – Maleficent 2014 yılında çekildi ve 30 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD ve İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,5/10  puan aldı. Başrollerinde Angelina Jolie , Elle Fanning , Sharlto Copley , Lesley Manville , Imelda Staunton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul Dini , Linda Woolverton yazdı. Filmin konusu ise Maleficent;büyük,gösterişli siyah kanatlara sahip iyi niyetli genç bir kadındır..Barış taraftarıolan sakin ,sessiz bir ormanda yaşamaktadır..Fakat bir gün istilacı bir grup ,ormana saldırırlar..Maleficent topraklarını korumaya çalışırken acımasız taş kalpli birisine dönüşür..İçinde büyük bir intikam duygusu yer alır ve bu durum Maleficent`i büyük bir savaşa iter..İyi seyirler.



Malefiz – Maleficent 2014 Türkçe Dublaj izle

İşgal Altında – La citadelle assiégée 2006 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Philippe Calderon n yaptığı Kuşatma Altında – La citadelle assiégée 2006 yılında çekildi ve 18 Ekim 2006 tarihinde gösterime girdi. Fransa ve Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,4/10  puan aldı. Başrollerinde Benoît Allemane , Christian Brückner gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Philippe Calderon, Georges Marbeck, Guillaume Vincent yazdı. Filmin konusu ise Burkina Faso’nun güney batısındaki Afrika Savanları’ndaki yüksek kayalıkta farklı türden pek çok küçük yaratık kendilerine ait dünyalarında yaşamaktadır. Ancak düzenleri dramatik bir olayla altüst olur.


Böceklerin yuvalarını tropikal yağmur sebebiyle su basar. Diğer taraftan yamyam karıncalar kayalığı istila etmek üzere harekete geçmiştir.


Türler arası amansız bir savaş başlayacaktır



İşgal Altında – La citadelle assiégée 2006 Türkçe Dublaj izle

Rüzgar Yükseliyor – Kaze tachinu 2013 Türkçe Animasyon izle

Yönetmenliğini Hayao Miyazaki n yaptığı Rüzgar Yükseliyor – Kaze tachinu 2013 yılında çekildi ve 14 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. Japonya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,9/10  puan aldı. Başrollerinde Joseph Gordon-Levitt , John Krasinski , Emily Blunt , Martin Short , Stanley Tucci gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hayao Miyazaki , Tatsuo Hori yazdı. Filmin konusu ise “Hayaller, içlerinde bir doz çılgınlık barındırır ve bu tür bir zehir gizlenmemelidir. Fazla güzel bir şeye özlem duymak seni bitirebilir. Güzele yönelmenin de bir maliyeti olabilir.”


Büyük ustanın son çalışmasında olması gereken her şey var. Onun uçaklarla ilgili saplantısı, iki dünya savaşı arasında ülkesinin maruz kaldığı ve sebep olduğu trajediler, bütün engellere direnen sonsuz aşk teması ve şaşırtmaktan asla vazgeçmeyen Miyazaki’ye has bir animasyon üslubu… Rüzgar Yükseliyor, Japonya’nın en çok övülen ve aynı zamanda en çok yerilen uçak mühendisi Jiro Horikoshi’nin kurmaca bir biyografisi.


Jiro Horikoshi, Pearl Harbor’ı bombalamak için üretilen ve sonrasında kamikaze pilotlarının kullandığı tasarımların yaratıcısı. Ama bizim izlediğimiz daha ziyade, hayalgücü geniş, akıllı bir çocuğun düşlerini gerçekleştirme öyküsü. Yani aslında bütün güzel hayallerin ardındaki o gözleri yaşartan romantizm. Apolitik duruşuna rağmen, belki de tam bu yüzden, film birçok siyasi tartışmayı beraberinde getirdi. Miyazaki, kahramanı Jiro’yu alıntılayarak, “tek istediğim, güzel bir şey üretmekti,” diyor. Bunu başardığına şüphe yok.



Rüzgar Yükseliyor – Kaze tachinu 2013 Türkçe Animasyon izle

The Birdcage – Kuş Kafesi Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Mike Nichols n yaptığı The Birdcage – Kuş Kafesi 1996 yılında çekildi ve 18 Ekim 1996 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,9/10  puan aldı. Başrollerinde Robin Williams , Gene Hackman , Nathan Lane , Dianne Wiest , Dan Futterman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jean Poiret, Francis Veber, Édouard Molinaro yazdı. Filmin konusu ise Armand Goldman (Robin Williams) Güney Miami sahilinde “Kuş Kafesi” adındaki bir gece kulübünü işleten bir ‘gay’dir. Uzun zamandır Armand’ın sevgilisi olan Albert (Nathan Lane) ise “Kuş Kafesi”nin yıldız şarkıcısı. Onların heteroseksüel oğullları Val (aslında Armand’ın eski evliliğinden öz oğludur) onlara geldiğinde nişanlandığını açıklıyor. Nişanlısı ise Amerikalı bir senatörün kızıdır. Daha da kötüsü senatör ve eşi Val’in babasını ve “annesini” merak ettiğinden Miami’ye bir ziyarette bulunmak istiyorlar.



The Birdcage – Kuş Kafesi Türkçe Dublaj izle

The Borderlands 2013 Film izle

Yönetmenliğini Elliot Goldner n yaptığı The Borderlands , 2013 yılında çekildi ve 24 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi. ingiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde Gordon Kennedy Gordon Kennedy Robin Hill Robin Hill Aidan McArdle Aidan McArdle Sarah Annis Sarah Annis Lee Arnold gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Elliot Goldner yazdı. Filmin konusu ise Vatikan’dan bir ekip gönderilir. Bu ekip çok ücra bir köşe olan West kasabasında gelişen doğa üstü olayları araştırmaktadır. Bu olayları araştırırken de başlarından geçenleri anlatan film sizlerle.



The Borderlands 2013 Film izle

Hate Story 2 2014 Hint filmi izle

Yönetmenliğini Vishal Pandya n yaptığı Hate Story 2 , 2014 yılında çekildi ve 18 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.4 puan aldı. Başrollerinde Sushant Singh , Surveen Chawla , Jay Bhanushali , Siddharth Kher , Sunny Leone gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Madhuri Banerjee, Girish Dhamija yazdı. Filmin konusu ise bir fotoğrafçının bir politikacının kendisine yaptıklarından intikam aldığını göstermektedir.



Hate Story 2 2014 Hint filmi izle

Humshakals 2014 Hint filmi izle

Yönetmenliğini Sajid Khan n yaptığı Humshakals 2014 , 2014 yılında çekildi ve 20 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 2.2 puan aldı. Başrollerinde Saif Ali Khan , Ritesh Deshmukh , Ram Kapoor , Bipasha Basu , Tamannaah Bhatia gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sajid Khan, Robin Bhatt, Akarsh Khurana yazdı. Filmin konusu ise Humshakals izle, Humshakals türkçe dublaj izle, Humshakals full izle – Komedi dolu bir hint filmi . Herbirinin aynı isimde benzeri olan üç adam merkezli bir komedi filmi. Hindistan çekilen film 2014 yılında vizyona girmiştir.



Humshakals 2014 Hint filmi izle

Birleşme - Juncture Türkçe Film izle

Yönetmenliğini James Seale n yaptığı Birleşme & Juncture ni , 2007 yılında çekildi ve 06 Ekim 2007 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1 puan aldı. Başrollerinde Kristine Blackport , Jason Coviello , Charles Thomas Doyle , Diana Dresser , Rod Elisha gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Robert Gosnell yazdı. Filmin konusu ise Anna Carter Zengin bir işadamı olan Jonathan’ın yanın da çalışmaktadır. ancak Anna Carter kanserdir. Beyninde ki kanser gittikçe ilerlerken etrafa zarar vermeye başlar. Davranışları bozulan Anna çocuklara kötü davranan kişileri tek tek öldürecektir.



Birleşme - Juncture Türkçe Film izle

Afrika Macerası

Yönetmenliğini Martin Miehe-Renard n yaptığı Afrika Macerası , 2013 yılında çekildi ve 31 Ocak 2013 tarihinde gösterime girdi. Danimarkada çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.0 puan aldı. Başrollerinde Peter Mygind , Mathilde Høgh Kølben , Sebastian Kronby , Lasse Guldberg Kamper , Frida Luna Roswall Mattson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ib Kastrup, Jørgen Kastrup, Martin Miehe-Renard yazdı. Filmin konusu ise Afrika Macerası full izle, Afrika Macerası filmi izle, Afrika Macerası hd izle – Berg ailesi Afrika’da bir tatil kazanırlar. Kendileri her ne kadar gitmek istemesede çocuklarının büyük ısrarı yüzünden amcalarıyla birlikte onları Afrika’ya gönderirler. Amcaları Eric onlarla beraber gider fakat hem çocukları koruyacak hem de hayvan ticareti yapanları engellemek için büyük bir mücadele için de bulacaktır kendisini.



Afrika Macerası

Taking 5 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Andrew Waller n yaptığı Çılgın Hayranlar , 2007 yılında çekildi ve 10 Aralık 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9 puan aldı. Başrollerinde Alona Tal , Daniella Monet , Christy Carlson Romano , Bart Johnson , Marcus T. Paulk gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Shauna Cross yazdı. Filmin konusu ise Ünlü pop grubunun fanı olan iki öğrenci. Fanı oldukları grubu okula getirmeyi hedeflemektedirler. Bunun için ise müthiş bir plan yaparlar. Tüm güçlerini birleştirip pop grubunu kaçıracaklardır. Böylece grubu biz okula getirdik diyerek popüler olma yolundadırlar. Ancak yaptıkları plan tahmin ettiklerinden daha zordur.



Taking 5 Türkçe Dublaj izle

Return to Zero

Yönetmenliğini Sean Hanish n yaptığı Return to Zero , 2014 yılında çekildi ve 08 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9 puan aldı. Başrollerinde Minnie Driver , Paul Adelstein , Alfred Molina , Connie Nielsen , Kathy Baker gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu da Sean Hanish yazdı. Filmin konusu ise Bir gebelik süreci yaşayan kadının büyük korkularını ele alan 2014 yapım lı Sean Hanish’in yönetmenliğini yaptığı 107 dakikalık dram filmine hazır olun.



Return to Zero

Ruh 2 & The Pact II

Yönetmenliğini Dallas Richard Hallam, Patrick Horvath n yaptığı Ruh 2 & The Pact II , 2014 yılında çekildi ve 19 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.4 puan aldı. Başrollerinde Scott Michael Foster , Camilla Luddington , Haley Hudson , Patrick Fischler , Amy Pietz gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dallas Richard Hallam, Patrick Horvath yazdı. Filmin konusu ise Her gece gördüğü kabuslarda bir seri katilin işlediği cinayetlere tanık olan June (Camilla Luddington), gördüğü rüyaların gerçek dünyada karşılıkları olduğunu fark etmeye başlar.



Ruh 2 & The Pact II

Coldwater 2013 Film izle

Yönetmenliğini Vincent Grashaw n yaptığı Coldwater , 2013 yılında çekildi ve 01 Mart 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5 puan aldı. Başrollerinde P.J. Boudousqué , James C. Burns , Chris Petrovski , Octavius J. Johnson , Nicholas Bateman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Vincent Grashaw, Mark Penney yazdı.



Coldwater 2013 Film izle

Tek Bir Atış 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini David M. Rosenthal n yaptığı Tek Bir Atış , 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. İngiltere , ABD ve Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8 puan aldı. Başrollerinde Sam Rockwell , William H. Macy , Ted Levine , Kelly Reilly , Jason Isaacs gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Matthew F. Jones yazdı. basit bir adam olan John Moon’u, trajik bir kazayı ve bu adamın ümitsizliğini anlatıyor. Sezon kapanmış olmasına rağmen, geyik avlamaya çalışan Moon yanlışlıkla genç bir kızı öldürür. Kızın cesedini bir mağaraya saklamaya çalışırken, bir miktar para bulur. Bunun üzerine avcı Moon ile bir grup suçlu arasında kedi fare kovalamacası başlar. John Moon kendisini ve ailesini kurtarmak için bu adamları alt etmek zorundadır.



Tek Bir Atış 2013 Türkçe Dublaj izle

Squatters 2014 Film izle

Yönetmenliğini Martin Weisz n yaptığı Squatters 2014 yılında çekildi ve 14 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6 puan aldı. Başrollerinde Gabriella Wilde , Gia Mantegna , Luke Grimes , Richard Dreyfuss , Evan Ross gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Justin Shilton yazdı. Filmin konusu ise Tatile giden yaşlı çiftin evine davetsiz misafirler birbirlerine çok aşık evsiz 2 genç taşınır. Tatilleri bittiğin de evlerine dönen yaşlı çift çok şaşırır ve evsiz çiftler bu durumdan çok rahatsız olup ne yapacaklarını şaşırırlar. Bu olaylardan sonra konu daha karmaşık bir hal alacaktır.



Squatters 2014 Film izle

11 Eylül 2014 Perşembe

Salvo 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Antonio Piazza, Fabio Grassadonia n yaptığı Salvo 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. İtalya , Fransa de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,3/10  puan aldı. Başrollerinde Saleh Bakri , Luigi Lo Cascio , Sara Serraiocco , Giuditta Perriera , Mario Pupella gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Fabio Grassadonia, Antonio Piazza yazdı. Filmin konusu ise Sicilya mafyasının emrindeki Salvo kimseyle ilişki kurmayan, soğuk ve merhametsiz bir adamdır. Rakiplerinden birini öldürmek için girdiği bir evde, görme engelli Rita ile karşılaşır. Çaresizce kenarda duran Rita’nın abisini öldürür, fakat kızın hayatını bağışlamaya karar verir ve onu tutsak alır. Bundan böyle Rita’yı her şeyden koruması gerekecektir. Variety dergisi, hem minimalist bir yeni-kara film hem de gangster filmi olan Salvo’yu “İtalyan sinemasının yeniden doğuşu” ilan ediyor.


2013 Cannes Büyük Ödül–Eleştirmenler Haftası

2013 Ljubljana Fipresci Ödülü

2013 Lodz En Iyi Ilk Film



Salvo 2013 Türkçe Dublaj izle

Köksüz 2013 Film izle

Yönetmenliğini Deniz Akçay n yaptığı Köksüz 2013 yılında çekildi ve 14 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,0/10  puan aldı. Başrollerinde Lale Basar , Savas Alp Basar , Melis Ebeler , Mihriban Er , Sekvan Serinkaya gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Deniz Akçay yazdı. Filmin konusu ise Köksüz, bir kaybın ardından yeniden aile olmayı başaramayan, gün geçtikçe kendini yok eden dört kişinin kaybolma hikâyesidir. Nurcan, kocasının ölümünden sonra üç çocuğu ile baş başa kalır; büyük kızları Feride, ailede baba rolünü üstlenmek zorunda kalır. Zaten tutunacak bir dala ihtiyacı olan Nurcan bu duruma dört elle sarılır, Feride´yi neredeyse kocası yerine koyar ve tüm sorumluluğu ona yıkar. Babasına taparcasına hayran olan evin tek erkeği 17 yaşındaki İlker, evdeki idarenin ablasına geçmesine tepki olarak hızla aileden uzaklaşır. Ergenlik çağında, ailesine en ihtiyaç duyduğu zamanda ne annesine ne ablasına yaklaşabilen evin en küçüğü Özge ise bir kenarda unutulur ve varlığını hatırlatabilmek için çaba harcar durur. Feride´nin evin yükünden bunalıp, kendisiyle evlenmek isteyen Gülağa´nın teklifini çıkış yolu olarak görüp kabul etmesiyle evdeki dengeler alt üst olur. Yönetmen Deniz Katıksız kendi sözleriyle ilk filminde, “arada kalmış, kendine rol biçememiş insanların başkalarınca giydirilen rolleri beceriksizce taşıma çabalarının hikâyesini” anlatıyor.



Köksüz 2013 Film izle