31 Ekim 2014 Cuma

Uçaklar: Söndür ve Kurtar 2014 Animasyon izle

Yönetmenliğini Roberts Gannaway n yaptığı Planes: Fire & Rescue – Uçaklar: Söndür ve Kurtar 2014 yılında çekildi ve 29 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8/10  puan aldı. Başrollerinde Dane Cook , Ed Harris , Julie Bowen , Curtis Armstrong , John Michael Higgins gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jeffrey M. Howard yazdı. Filmin konusu ise tarihi Piston Peak Milli Parkını kızgın bir yangından korumak isteyen seçkin ve tuhaf yangın uçakları ekibini anlatıyor. Dünyaca ünlü hava yarışçısı Dusty (Dane Cook seslendirdi), motorunun bozulduğunu ve bir daha asla yarışamayacağını öğrenir, bu nedenle gaza basmalı ve vahşi yangınlara müdahale dünyasına katılmalıdır. Dusty, usta bir yangın ve kurtarma helikopteri Blade Ranger ve cesaretli savunma ekibine katılır, bu ekip de neşeli super scooper Lil’ Dipper (Julie Bowen seslendirdi), ağır yük helikopteri Windlifter, eski askeri taşıma uçağı Cabbie ve The Smokejumpers olarak bilinen bir dizi cesur arazi araçları vardır. Hep birlikte bu korkusuz ekip, yoğun yangınlara karşı savaşır ve Dusty gerçek bir kahraman olmanın ne demek olduğunu öğrenir.



Uçaklar: Söndür ve Kurtar 2014 Animasyon izle

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti 2014 Film izle

Yönetmenliğini Matt Reeves n yaptığı Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti – Dawn of the Planet of the Apes 2014 yılında çekildi ve 11 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8,0/10  puan aldı. Başrollerinde Andy Serkis , Jason Clarke , Gary Oldman , Keri Russell , Toby Kebbell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mark Bomback, Rick Jaffa, Amanda Silver yazdı. Filmin konusu ise Genleri değiştirilmiş, isyancı maymun Cesar’ın kaçışının üzerinden on beş sene geçmiştir. Cesar diğer maymunlarla birlikte büyük bir maymunlar ordusu kurmayı başarmıştır. Kıyamet sonrası San Francisco’sunda artık bilim insanlarının tek derdi, patlak veren bu büyük sorunu kontrol altına almak olacaktır.



Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti 2014 Film izle

Dursun Çavuş 2014 Film izle

Yönetmenliğini Ali Engin n yaptığı Dursun Çavuş 2014 yılında çekildi ve 14 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10  puan aldı. Başrollerinde Turan Ozdemir , Perihan Savas , Sinan Bengier , Seden Kiziltunç , Umut Oguz gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Burak Tarık , Handan Öztürk , Ali Engin yazdı. Filmin konusu ise 1970’li yıllarda Adımayan’da posta memuru olarak çalışan Dursun Çavuş, dönemin Belediye Başkanı’na kızarak Belediye Başkanlığı seçimlerinde bağımsız aday olmaya karar verir. Bu gelişmeden sonra birbirinden komik olaylar meydana gelmeye başlar. Başkan adayı Dursun Çavuş’un trajik komik hikayesini konu edinen film yaşanmış gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmıştır.[



Dursun Çavuş 2014 Film izle

Özür Dilerim 2013 Film izle

Yönetmenliğini Cemil Ağacıkoğlu n yaptığı Özür Dilerim 2013 yılında çekildi ve 16 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde Gamze Süner Atay , Batur Belirdi , Deniz Denker , Köksal Engür , Serkan Ercan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Cemil Ağacıkoğlu yazdı. Filmin konusu ise Hayatı boyunca birine bağımlı yaşamak zorunda olan Selim´in geleceği, annesi Neriman Hanım´ın en büyük endişesidir. Zafer, kardeşi Selim´in sorunları yüzünden yıllardır aile içinde hep ikinci plana itilmiş hissediyordur kendini. Evlilik hazırlığı içinde olduğu Hale, annesiyle sorunlarından kaçmak için Zafer´e tutunmaya çalışmaktadır. Evde başlayan düğün hazırlıkları ve telaş, ailedeki gündemi değiştirir. Düğün yeri, salona doluşan kalabalık, gürültü ve telaş arasında Selim açılan kapıdan çıkar ve kaybolur. Selim´in gidişiyle ailede çözülmeler, iç hesaplaşmalar yaşanmaya başladığında, aileyi bir arada tutan bağın Selim olduğunun farkına varırlar.



Özür Dilerim 2013 Film izle

Oyuncak Hikayesi Terör – Toy Story of Terror Türkçe izle

Yönetmenliğini Angus Maclane n yaptığı Oyuncak Hikayesi Terör – Toy Story of Terror 2013 yılında çekildi ve 16 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.6/10  puan aldı. Başrollerinde Tom Hanks , Tim Allen , Joan Cusack , Carl Weathers , Stephen Tobolowsky gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrew Stanton , John Lasseter yazdı. Filmin konusu ise Oyuncaklar yolculuk sırasında, beklenmedik bir olay ile yol kenarındaki bir motele süreklenirler. içlerinden biri kaybolduğunda diğerleride onu bulmaya çalışırken bu gizemin içinde kaybolurlar. Aynı kaderi paylaşmadan önce bu korkunç olayı çözüme kavuşturmaları gerekmektedir



Oyuncak Hikayesi Terör – Toy Story of Terror Türkçe izle

Sıradan İnsanlar – Ordinary People Film izle

Yönetmenliğini Vladimir Perisic n yaptığı Sıradan İnsanlar – Ordinary People 2009 yılında çekildi ve 16 Temmuz 2010 tarihinde gösterime girdi. Sırbistan , Hollanda, Fransa ve İsviçre de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5/10  puan aldı. Başrollerinde Relja Popovic , Boris Isakovic , Miroslav Stevanovic gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Vladimir Perisic, Alice Winocour yazdı. Filmin konusu ise Bir insanı öldürmeyi öğrenebilir misin?

7 asker çok az bir istihbaratla, terk edilmiş bir çiftliğe gönderilir. Çok geçmeden çiftliğe bir otobüs yanaşır, otobüste bulunanlar yüzlerinden korku yayılan bir grup erkektir. Askerler otobüstekilerin onlara söylenen düşmanlar olduğuna inanmıştır. Böylece uzun bir bekleyiş başlar..



Sıradan İnsanlar – Ordinary People Film izle

Guardians of the Galaxy – Galaksinin Koruyucuları 2014 Film izle

Yönetmenliğini James Gunn n yaptığı Guardians of the Galaxy – Galaksinin Koruyucuları 2014 yılında çekildi ve 01 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8,6/10  puan aldı. Başrollerinde Chris Pratt , Zoe Saldana , Dave Bautista , Vin Diesel , Bradley Cooper gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu James Gunn , Nicole Perlman yazdı. Filmin konusu ise Kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca güçlü, hırslı ve ihtiraslı bir kötü adam olan Ronan’la başı derde girer. Ronan’ın tek amacı küreyi ele geçirmektir ve bu hayali tüm evreni tehdit altına alabilir. Quill, ondan kurtulmak isterken bir anda kendisini birbiriyle hiçbir ilgisi olmayan uyumsuz bir ekibin içerisinde bulur; tehlikeyi yok etmek isteyen Star-Lord, silahlı bir rakun olan Roket, Rakun’un yoldaşı olan ağaç kılıklı Groot, ölümcül yeşil kadın Gamora ve gözünü intikam hırsı bürümüş Yokedici Drax ile işbirliği içerisine girer. Galaksinin Koruyucuları olarak anılan bu beşli, evren için gerçekten tehlike arz eden bu kürenin gücüne ve peşindeki düşmanlarına karşı ne yapacaktır?


Marvel’ın “Guardians Of The Galaxy” adlı çizgi romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Slither ve Super filmlerinin yönetmeni James Gunn üstlenirken başrol ve seslendirme kadrosunda Chris Pratt, Vin Diesel, Bradley Cooper ve Zoe Saldana gibi isimler bulunuyor.



Guardians of the Galaxy – Galaksinin Koruyucuları 2014 Film izle

Zafer Benim – The Ron Clark Story Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Randa Haines n yaptığı Zafer Benim – The Ron Clark Story 2006 yılında çekildi ve 22 Ocak 2006 tarihinde gösterime girdi. Kanada ve ABDde çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.7/10  puan aldı. Başrollerinde Matthew Perry , Judith Buchan , Griffin Cork , Jerry Callaghan , James Dugan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Annie Deyoung , Max Enscoe yazdı. Filmin konusu ise Filmde Bir öğretmenin birçok öğrencinin hayatını nasıl etkileyebileceğini gözler önüne seren filmde öğretmen Ron Clark’ın gerçek hayat hikâyesi anlatıyor.



Zafer Benim – The Ron Clark Story Türkçe Film izle

29 Ekim 2014 Çarşamba

Buz Adam – The Iceman 2014 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Wing-cheong Law n yaptığı Buz Adam – The Iceman 2014 yılında çekildi ve 18 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi.Çin ve Hong Kong da çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.7/10  puan aldı. Başrollerinde Donnie Yen , Baoqiang Wang , Shengyi Huang , Yu Kang , Simon Yam gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Stephen Siu yazdı. Filmin konusu ise Kraliyet muhafızı ve onu öldürmek üzere ant içmiş üç çocukluk arkadaşı, verdikleri amansız savaş sırasında kaza eseri yerin altına gömülür ve orada donarlar. Üzerinden 400 yıl geçer ve dört savaşçı tesadüf eseri tekrar hayata döner. Ancak kaldıkları yerden savaşa devam etmeye niyetlidirler.



Buz Adam – The Iceman 2014 Türkçe Film izle

Sıfıra Dönüş – Return to Zero 2014 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Sean Hanish, WGA n yaptığı Sıfıra Dönüş – Return to Zero 2014 yılında çekildi ve 08 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde Minnie Driver , Paul Adelstein , Alfred Molina , Connie Nielsen , Kathy Baker gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sean Hanish yazdı. Filmin konusu ise Yeni evlenmiş çift bebek haberiyle mutlulukdan uçarlar.Hamilelik doktor tarafından riskli görülür ve bebeğin durumu her geçen gün kötüye gider ve bebek anne karnında ölür.Bu haberden sonra yıkılan çiftin hayatı tükenme noktasına gelir ve ayrılık kaçınılmaz olur. Herşeyin bittiği yerde yeni hamilelik haberi bir anda tüm kararları rafa kaldırır.. İyi seyirler diliyoruz.



Sıfıra Dönüş – Return to Zero 2014 Türkçe Film izle

Let’s Be Cops – Çakma Polisler 2014 Film izle

Yönetmenliğini Luke Greenfield n yaptığı Let’s Be Cops – Çakma Polisler 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde Jake Johnson , Damon Wayans Jr. , Rob Riggle , Nina Dobrev , James D’Arcy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Luke Greenfield , Nicholas Thomas yazdı. Filmin konusu ise Üniversite yıllarından beri arkadaş olan Justin Miller (Damon Wayans, Jr.) ve Ryan O’Malley’nin (Jake Johnson) hayatı, gittikleri bir maskeli balonun ardından değişir. Baloya polis kostümüyle giden ikili, bir anda herkesin dikkatini çektiklerini, insanlardan saygı gördüklerini, kadınlara daha çekici geldiklerini farkederler. Bu oyunu daha ileri götürerek polis arabası ve techizatlarını edinen kahramanlarımız, suçluların da dikkatini çekmeye başladıktan sonra nasıl bir belaya bulaştıklarını farkederler. Gerçek polisler ve gerçek suçluların arasında kalmışlardır..



Let’s Be Cops – Çakma Polisler 2014 Film izle

27 Ekim 2014 Pazartesi

Hercules – Herkül: Özgürlük Savaşçısı 2014 Film izle

Yönetmenliğini Brett Ratner n yaptığı Hercules – Herkül: Özgürlük Savaşçısı 2014 yılında çekildi ve 25 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde Dwayne Johnson , Ian McShane , John Hurt , Rufus Sewell , Aksel Hennie gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Evan Spiliotopoulos , Ryan Condal yazdı. Filmin konusu ise 1400 yıl önce tanrı veya insan olmayan işkence görmüş bir ruh dünyada yürüdü. Herkül (Dwayne Johnson) tanrı kral Zeus’un güçlü oğluydu. Bunun karşılığında tüm hayatı boyunca acı çekti. 12 görevi ve ailesini kaybetmesinin ardından, bu karanlık yorgun ruh tanrılara sırtını döndü ve huzuru kanlı savaşlarla çarpışarak aramaya başladı. Yıllar içinde kendisi gibi altı ruhla yakınlaştı. Aralarındaki bağın kaynağı savaşma sevgileri ve ölümün nefesini enselerinde hissetmeleriydi. Bu adamlar ve kadın nereye savaşmaya gittiklerini veya neden savaştıklarını hiç sorgulamadılar. Öğrenmek istedikleri tek şey alacakları paraydı. Trakya Kralı bu paralı askerleri adamlarını eğitmeleri için adamlarının dünyanın en iyi ordusu olması için tutar. Bu kayıp ruhların; acımasız ve kana susamış bir ordu eğitmeye başladıkları zaman ne kadar düştüklerini anlamalarının zamanı gelmiştir.



Hercules – Herkül: Özgürlük Savaşçısı 2014 Film izle

Transformers: Kayıp Çağ 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Michael Bay n yaptığı Transformers: Kayıp Çağ – Transformers Age of Extinction 2014 yılında çekildi ve 27 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Çin de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10  puan aldı. Başrollerinde Jack Reynor, Mark Wahlberg, Nicola Peltz gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Bay yazdı. Filmin konusu ise Autobot ve Decepticon’lar arasında yaşanan son savaşın ardından dört yıl geçer. Savaşta Chicago şehri yerle bir edilmiş ve binlerce insan öldürülmüş olsa da dünya ve insanlık büyük bir tehditten kurtulmuş olur. İnsanlık yaralarını sarmaya çalışırken Amerikan hükümeti de Autobotlar ile arasındaki ilişkiye iyice koparmış, hatta hayatta kalanları yok etmeleri için CIA’de özel bir birim dahi kurulmuştur. Teksas’ta kendi halinde bir tamirci olan Cade Yeager (Mark Wahlberg), eline geçen hasarlı bir kamyoneti, parçalarını satma umuduyla kabul eder. Ne var ki bu kamyonetin yaralı bir Optimus Prime’dan başkası olmadığını anlaması uzun sürmez. Optimus Prime’dan aldıkları sinyallerle yola çıkan CIA ajanlarıyla başının derde girmesi de çok yakındır. Cade Yeager bir şekilde Optimus Prime’ı Chicago’ya ulaştırmak ve diğer Autobotlar ile iletişime geçmesini sağlamak zorundadır. Zira dünyayı tehdit eden güçlü bir düşman yola çıkmak üzeredir. Optimus Prime ve Autobotlar, Cade Yeager başta olmak üzere kendilerine destek olan insan topluluğunun yardımıyla başlarına gelen en korkutucu düşmanla yüzleşmek zorundadır…



Transformers: Kayıp Çağ 2014 Türkçe Dublaj izle

Extraterrestrial 2014 Film izle

Yönetmenliğini Colin Minihan n yaptığı Extraterrestrial 2014 yılında çekildi ve 18 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4/10  puan aldı. Başrollerinde Brittany Allen , Freddie Stroma , Melanie Papalia , Jesse Moss , Anja Savcic gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Colin Minihan , Stuart Ortiz yazdı. Filmin konusu ise Anne ve babasının boşanmasının şokunu hala atlatamayan April, bir grup arkadaşı ile çocukken yaz tatillerini geçirdiği kulübeye gider. Yakınlardaki ormanlık alana büyük bir gürültü ile düşen ateş topu, grubun ilgisini çeker. Kaza alanına gittiklerinde başka bir gezegenden geldiğini tahmin ettikleri bir uzay gemisinin kalıntıları ve geminin içindekilerden en az birinin yaşadığının göstergesi olan ayak izleri ile karşılaşırlar. Çok geçmeden kendilerini hayal bile edemeyecekleri kadar büyük ve korkutucu olaylar zincirinin ortasında bulurlar.



Extraterrestrial 2014 Film izle

White Bird İn A Blizzard 2014 Film İzle

Yönetmenliğini Gregg Araki n yaptığı White Bird İn A Blizzard 2014 yılında çekildi ve 20 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa ve ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10  puan aldı. Başrollerinde Shailene Woodley , Eva Green , Sheryl Lee , Angela Bassett , Thomas Jane gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gregg Araki yazdı. Filmin konusu ise Kat Connors (Woodley) on altı yaşına gelmektedir. Fiziksel olarak olgun ve cinsel açıdan gelişmektedir. Annesi Eve (Eva Green) ise kendisini hafifçe dünyadan soyutlamaktadır. Eve ailenin dışına adım atınca, Katrina kendi kendine kalmış hisseder, benzersiz bir yerde ilhamlarını açığa çıkarmaktadır: rüyaları



White Bird İn A Blizzard 2014 Film İzle

Camp X-Ray 2014 Film izle

Yönetmenliğini Peter Sattler n yaptığı Camp X-Ray 2014 yılında çekildi ve 17 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3/10  puan aldı. Başrollerinde Kristen Stewart , Cory Michael Smith , John Carroll Lynch , Tara Holt , Lane Garrison gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Peter Sattler yazdı. Filmin konusu ise Genç bir asker olan Amy Cole (Kristen Stewart), kendisini bunaltan küçük kasabadan kaçmak için orduya katılır. Ancak umduğu gibi Irak’a değil, Guantanamo’ya gönderilir. Buradaki görevinde, istismara uğramış, kin dolu müslüman erkeklerle karşılaşır. Ve kendisini, Gitmo’da sekiz yıl hapse mahkum edilen bir genç adam olan Ali Amir (Peyman Moaadi) ile garip bir arkadaşlığın içinde bulur.



Camp X-Ray 2014 Film izle

Zamanda Yolculuk – Saving Santa 2013 Türkçe Dublaj Animasyon izle

Yönetmenliğini Leon Joosen, Aaron Seelman n yaptığı Zamanda Yolculuk – Saving Santa 2013 yılında çekildi ve 25 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere , ABD ve Moğolistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5/10  puan aldı. Başrollerinde Newell Alexander , Noel Clarke , Joan Collins , Tim Conway , David Cowgill gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Tony Nottage , Ricky Roxburgh yazdı. Filmin konusu ise Noel babanın ellerinden bir tanesinin kuzey kutbunda beklenmedik bir görevi vardır. Bu da Noel Baba’yı kurtarmak ve bu bilinmeyen tehdidi keşfetmek olacaktır



Zamanda Yolculuk – Saving Santa 2013 Türkçe Dublaj Animasyon izle

Kötü Huy – Bad Behavior (2013) İzle

Yönetmenliğini Nicholas Brandt, Lisa Hamil n yaptığı Kötü Huy – Bad Behavior 2013 yılında çekildi ve 22 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde Hallee Hirsh, Austin Rogers, Linda Hamilton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nicholas Brandt, Lisa Hamil yazdı. Filmin konusu ise Bebek bakıcılığı yapan bir kadının başından geçen korkunç olayları konu edinen başarılı bir korku filmi.



Kötü Huy – Bad Behavior (2013) İzle

Sensiz Olmaz – Tengo Ganas De Ti 2012 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Fernando González Molina n yaptığı Sensiz Olmaz – Tengo Ganas De Ti 2012 yılında çekildi ve 25 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. İspanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1/10  puan aldı. Başrollerinde Mario Casas , Clara Lago , María Valverde , Marina Salas , Ferran Vilajosana gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ramón Salazar yazdı. Filmin konusu ise New York’ta iki sene geçirdikten sonra Step Roma’ya geri döner. Babi’nin hatırası bunca senedir aklından çıkmamıştır ve onunla yeniden birlikte olmaktan korkmaktadır. Step işlerin değiştiğini ve hayatını İtalya’da yeniden şekillendirmek zorunda olduğunu fark eder. Yeni arkadaşlar edinmek, yeni bir iş bulmak ve yeni bir hayata başlamak zorundadır… Ancak neşeli ve güzel Gin’le tanışınca, yeniden aşık olabileceğini hisseder. Ancak Babi’yi unutmak onun için hiç de kolay değildir. Daha sonra Babi’yi gördüğünde, bütün dünyasının sarsıldığını hisseder.



Sensiz Olmaz – Tengo Ganas De Ti 2012 Türkçe Dublaj izle

Oculus – Göz 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Mike Flanagan n yaptığı Oculus – Göz 2013 yılında çekildi ve 04 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5/10  puan aldı. Başrollerinde Karen Gillan , Brenton Thwaites , Katee Sackhoff , Rory Cochrane , Annalise Basso gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mike Flanagan , Jeff Howard yazdı. Filmin konusu ise Çocukluğunda büyük bir travma yaşayan Katlie, yıllarca erkek kardeşi Tim’in ailesini öldürdüğü iddiasıyla karşı karşıya kalmıştır. Fakat Katlie’ye göre ailesini katleden, erkek kardeşi Tim değil, doğaüstü bir varlıktır. Katlie hem cinayetin sebebiyle yüzleşmek hem de erkek kardeşinin adını temize çıkarabilmek için kendisini tehlikenin göbeğine atar.



Oculus – Göz 2013 Türkçe Dublaj izle

Ninja Kaplumbağalar – Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 film izle

Yönetmenliğini Jonathan Liebesman n yaptığı Ninja Kaplumbağalar – Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 yılında çekildi ve 05 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4 puan aldı. Başrollerinde Megan Fox , Will Arnett , William Fichtner , Alan Ritchson , Noel Fisher gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Josh Appelbaum, André Nemec, Evan Daugherty yazdı. Filmin konusu ise New York şehrinin eski parlak günleri geride kalmıştır. Zira Shredder ve başında olduğu Foot Clan örgütü, emniyetten siyasete kadar her türlü resmi birimi ele geçirip, şehri istedikleri gibi yönetmeye kararlıdır. usta Splinter’ın uzun yıllardır yeryüzüne hiç çıkartmadığı dört ninja kaplumbağa Leonarda, Raphael, Michelangelo ve Donatello artık Shredder ile savaşmak için sabırsızlanmaktadırlar. Şiddetlenen suç olaylarına ve dahası masum insanların öldürülmesine göz yumamayan dört genç savaşçı, kimliklerini açık etmek pahasına yer yüzüne çıkarlar.

Kanal 6’nın haber peşindeki gözü pek muhabiri April O’Neil ise hayatının fırsatını yakaladığına inanırken, aslında geçmişine dair gerçeklerle yüzleşecektir…



Ninja Kaplumbağalar – Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 film izle

26 Ekim 2014 Pazar

Aşk Oyunu 2014 Film İzle

Yönetmenliğini Umut Yüksel n yaptığı Aşk Oyunu 2014 yılında çekildi ve 06 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10  puan aldı. Başrollerinde Kemal Uçar , Pinar Göktas , Lemi Filozof , Ebru Öztürk , Faruk Akgören gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ezgi Yüksel , Umut Yüksel yazdı. Filmin konusu ise Koyu Galatasaray fanatiği 28 yaşındaki Cevat aynı zamanda mükemmel 28 yaşında bir aşçıdır. Cevat’ın babası da aynı kendi gibi koyu Galatasaray aşığıdır. Babası her gün Cevat’ın rüyasına girerek, Galatasaray’ın şampiyonluk umudu Cevat’ın yapacaklarına bağlı olduğunu söyler. Artık bu rüyalara dayanamaz ve yanına iki arkadaşını da alarak babasının bu vasiyetini yerine getirmek için herkesten habersiz yola koyulur.



Aşk Oyunu 2014 Film İzle

Meleklerin Mucizesi 2014 Film İzle

Yönetmenliğini Biray Dalkıran n yaptığı Meleklerin Mucizesi 2014 yılında çekildi ve 19 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.3/10  puan aldı. Başrollerinde Yildiz Asyali , Ferdi Atuner , Altan Erkekli , Aysen Gruda , Seray Gözler gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nur Türkşen , Alev Toprakoğlu Uzma yazdı. Filmin konusu ise Geçmişin izlerinden kurtulamayan ve kendini affedemeyen Hakan’ın mucizelerle dolu hayatının hikayesi… Hakan’ın (Hakan Türkşen) şanssızlık ve sıkıntılarla dolu yaşamının, meleğinin (Gaye Gürsel) hayatına girmesi ile değişimini anlatan umut dolu bir film, seyircinin de meleklerle tanışmasına fırsat olacak. Bu romantik komedide izleyici sürükleyici bir hikayeye tanık olurken, hem gülecek hem de inanılması güç olaylarla karşılaşacak.



Meleklerin Mucizesi 2014 Film İzle

Mc Dandik 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Ragga Oktay n yaptığı Mc Dandik 2013 yılında çekildi ve 06 Aralık 2013 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.8/10  puan aldı. Başrollerinde Raga Oktay , Zerrin Arikan , Sümer Tilmaç , Ebru Afaruz , Ertugrul Akkök gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ragga Oktay yazdı. Filmin konusu ise Öksüz ve yetim bir çocuk olarak büyüyen Dandik, hayatı boyunca çeşitli sorunlarla karşılaşmış ve her birini tek başına halletmeyi başarmıştır. Bir gün seneler önce kaybettiği çocukluk aşkı Aslı ile karşılaştığında ise hayatı değişir. Dandik, aşkının peşinden gitmeye kararlıdır ancak o esnada karşısında beklenmedik bir düşman vardır. Bu kötü adamı alt etmeye çalışırken çeşitli zorluklar ve engellerle karşılaşır ancak aşkından vazgeçmeyi bir an bile aklından geçirmez. Dandik’in tek isteği mutlu bir hayat kurmaktır ve bu yolda tek yardımcısı en yakın arkadaşı Fiko olacaktır.

Yönetmenlik koltuğu ve senaryo aşamasında Ragga Oktay ve Cem Yaz ikilisinin bulunduğu filmin oyuncu kadrosunda Ragga Oktay, Zerrin Arıkan, Sümer Tilmaç ve Lemi Filazof gibi isimler bulunuyor.



Mc Dandik 2013 Film İzle

The Fatal Encounter 2014 Film izle

Yönetmenliğini Lee Jae-gyu n yaptığı The Fatal Encounter – Yeok-Rin 2014 yılında çekildi ve 30 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi.Güney Kore de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde Hyun Bin , Jae-yeong Jeong , Jo Jung-suk , Jeong Eun-Chae , Seong-Woong Park gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lee Jae-gyu yazdı. Filmin konusu ise Kral Jeongjo (Hyun-Bin) yalnızca bir yıldır iktidardadır. Ancak şimdiden hayatına ve elinde tuttuğu güce karşı birkaç surikast girişimi geçirmiştir. Yalnızca Sang-Chaek (Jung Jae-Young) isimli haremağasına ve Hong Kook-Young (Park Sung-Woong) isimli Geumwiyoung Komutanı’na güvenmektedir.

Öte yandan Kraliçe Jungsoon (Han Ji-Min) ve Noron sınıfından tebaalar Kral Jeongjo’ya suikast hazırlamaktadırlar.

Sarayın dışında ise Eul-Soo (Cho Jung-Seok), Gwang-Bae (Cho Jae-Hyun) tarafından seçkin bir suikastçı olarak yetiştirilmiştir. Gwang-Bae, Eul-Soo’ya Kral Jeongjo’yu öldürmesini emreder. Aksi taktirde tek aşkı Wol-Hye (Jung Eun-Chae) öldürülecektir.



The Fatal Encounter 2014 Film izle

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı 2014 Film izle

Yönetmenliğini Trish Sie n yaptığı Step Up All In – Sokak Dansı 5: Rüya Takımı 2014 yılında çekildi ve 12 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde Ryan Guzman , Briana Evigan , Adam G. Sevani , Misha Gabriel Hamilton , Stephen Boss gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Swetnam yazdı. Filmin konusu ise Sean (Ryan Guzman), Los Angeles’taki dans seçmelerine ekibi The Mob ile Miami’den gelir, ancak şansları yaver gitmeyince ekip dağılır. Buna rağmen Sean kalıp şansını tekrar denemeye karar verir, Las Vegas’taki bir yarışmadan haberdar olduktan sonra oraya gitmek için ekibini oluşturmaya başlar. Moose (Adam G. Sevani) ve Andie’nin (Briana Evigan) yanı sıra başka dansçıları da yanına alarak Lmmental adlı yeni bir grup kurarlar. Ancak Las Vegas’a vardığında bir sürprizle karşılaşır, eski ekibi The Mob da oradadır.



Sokak Dansı 5: Rüya Takımı 2014 Film izle

Teacher’s Diary 2014 Film izle

Yönetmenliğini Nithiwat Tharathorn n yaptığı Khid Thueng Withaya – Teacher’s Diary 2014 yılında çekildi ve 20 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. Tayland da çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.0/10  puan aldı. Başrollerinde Laila Boonyasak , Sukrit Wisetkaew , Sukollawat Kanaros , Chutima Teepanat , Witawat Singlampong gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nithiwat Tharathorn yazdı. Filmin konusu ise biri erkek, diğeri kız tek başına yaşayan iki yalnız öğretmenin hikayesini anlatmaktadır.

Onlar aynı kırsal okula birer yıl arayla atanan iki öğretmendir. İlk atanan bayan öğretmen sıkıntıdan patladığı bu kırsal bölgede duygularını dökebilmek için bir günlük tutar. Birgün başka bir okula transfer edilir ve günlüğünü burada bırakır. Transfer olan bayan öğretmenin yerine gelen erkek öğretmen günlüğü bulur… böylece hiç tanımadığı, günlüğün sahibine aşık olur ve o da aynı günlüğe duygularını yazmaya başlar.

Erkek öğretmen gidip… kadın öğretmen geri döndüğünde, günlüğüne yazılmış o yazıları görür ve o da o cümlelerin sahibine aşık olur. Ve onu görebilmek için arar, arar, arar…

Bakalım bu ikili kavuşabilecek mi?



Teacher’s Diary 2014 Film izle

21 Ekim 2014 Salı

Open Windows – Açık Pencereler 2014 Film izle

Yönetmenliğini Nacho Vigalondo n yaptığı Open Windows – Açık Pencereler 2014 yılında çekildi ve 12 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa, İspanya, ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10  puan aldı. Başrollerinde Sasha Grey , Elijah Wood , Neil Maskell , Nacho Vigalondo , Iván González gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nacho Vigalondo yazdı. Filmin konusu ise Genç ve güzel bir kadın, Chord adında kötü bir adam tarafından kaçırılır. Bu kadını kurtarmak içinse, elinden geleni ardına koymayacak bir adam vardır. Katillere karşı vicdansız ve masumlara karşı merhametli…


Daha önce video çalışmaları ve kısa filmleriyle tanınan sinemacı Nacho Vigalondo’nun yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ve görselliği ile şaşırtan filmin başrollerini Sasha Grey ve Elijah Wood üstlenirken Neil Maskell, Iván González ve Brian Elder gibi isimler onlara eşlik ediyor.



Open Windows – Açık Pencereler 2014 Film izle

Fatihler – Les Conquérants 2013 Film izle

Yönetmenliğini Xabi Molia n yaptığı Fatihler – Les Conquérants 2013 yılında çekildi ve 21 Haziran 2013 tarihinde gösterime girdi. Belçika ve Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4/10  puan aldı. Başrollerinde Mathieu Demy, Denis Podalydès, Christian Crahay gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Xabi Molia yazdı. Filmin konusu ise Pek anlaşamayan iki kardeş,babalarının vefatından sonra,onun bir tarihi eseri çalıp sakladığını öğrenirler ve birlikte bu değerli mirasın peşine düşerler.Başrollerini Mathieu Demy,Denis Podalydes ve Christian Crahay’ın paylaştıkları Fransız komedisinin yönetmeni, senaryoyu da kaleme alan Xabi Molia.



Fatihler – Les Conquérants 2013 Film izle

Güven Bana – Trust Me 2013 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Clark Gregg n yaptığı Güven Bana – Trust Me 2013 yılında çekildi ve 20 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde Clark Gregg, Felicity Huffman, Allison Janney gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Clark Gregg yazdı.



Güven Bana – Trust Me 2013 Türkçe Dublaj film izle

Bebek Satıcıları – Baby Sellers 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Nick Willing n yaptığı Bebek Satıcıları – Baby Sellers 2013 yılında çekildi ve 24 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9/10  puan aldı. Başrollerinde Arjun Gupta, Jennifer Finnigan, Kirstie Alley, Lane Edwards, Nicole Muñoz gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Suzette Couture yazdı. Filmin konusu ise Bir uluslar arası evlat edindirme firmasının yetkilisi konumundaki Carla Huxley, FBI tarafından yakın takibe alınır. Bu olay, bir grup mültecinin ülkeye yasa dışı girişi sırasında yanlarındaki bebeklerle birlikte yakalanmalarından hemen sonra meydana gelmiştir. Kendisi de bu şekilde çocuk sahibi olan Carla, firmasına anne adayı olarak başvuran Dedektif Morrison’ın da içerisinde old*uğu bir grubu Hindistan’daki yetimhanelerine götürür. Ama olaylar göründüğü gibi değildir. Evlatlık olarak ver*ilen bebeklerin çoğu öksüz ve yetim olmadığı gibi, ailelerinden de zorla koparılmışlardır. Çok büyük paraların döndüğü bu ortamd*a Nic Morrison, hasta bebeğine zorla el konan bir babanın yardım çığlığına kayıtsız kalamaz. Ve Hindistan’dan ABD’ye uzanan kirli bir kovalamaca başlar.. İyi seyirler.



Bebek Satıcıları – Baby Sellers 2013 Türkçe Dublaj izle

The Last Showing 2014 Film izle

Yönetmenliğini Phil Hawkins n yaptığı The Last Showing 2014 yılında çekildi ve 08 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.0/10  puan aldı. Başrollerinde Robert Englund , Finn Jones , Emily Berrington , Keith Allen , Malachi Kirby gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Phil Hawkins yazdı. Filmin konusu ise Sinemada geçen film, akli dengesi bozuk bir sinema makinisti tarafından zorla CCTV kameralarla çekilen bir filmin oyuncuları olmak zorunda bırakılan genç bir çiftin hikayesini anlatıyor.



The Last Showing 2014 Film izle

İşkence – Torment 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Jordan Barker n yaptığı İşkence – Torment 2013 yılında çekildi ve

11 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.9/10  puan aldı. Başrollerinde Katharine Isabelle, Robin Dunne, Peter DaCunha gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Foster, Thomas Pound yazdı. Filmin konusu ise Yeni evli Sarah ve Cory oğulları Liam’ın ortadan kaybolmasıyla yıkılırlar. onlar çocuklarının kaçmış olabileceğini düşünür ancak oğulları sadist bir aile tarafından esir alınmıştır



İşkence – Torment 2013 Türkçe Dublaj izle

Kan Kokusu – We Are What We Are 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Jim Mickle n yaptığı Kan Kokusu – We Are What We Are 2013 yılında çekildi ve 04 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8/10  puan aldı. Başrollerinde Kassie Wesley DePaiva , Laurent Rejto , Julia Garner , Ambyr Childers , Jack Gore gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nick Damici , Jim Mickle yazdı. Filmin konusu ise Görünüşte faziletli ve hayırlı Parker ailesi, her zaman kendi içlerine dönük olmuşlardır, hem de gayet geçerli bir sebep için. Kapalı kapılar ardında, aile reisi Frank (Bill Sage) sıkı bir tutum ile ailesini yönetmektedir, her ne pahasına olursa olsun atalarının geleneklerini devam ettirmeye kararlıdır. Şiddetli bir yağmur fırtınası yaşadıkları yere gelince, trajedi baş gösterir ve kızları Iris (Ambyr Childers) ve Rose (Julia Garner) tipik bir aileninkilerden öteye geçen kimi sorumluluklara itilir. Küçük kasabalarını istila etmek için acımasız sağanak devam ederken, yerel otoriteler Parkerların uzun yıllar çok sıkıca bağlı olduğu bir sırra kendilerini götüren ipuçlarını bulmaya başlar.



Kan Kokusu – We Are What We Are 2013 Türkçe Dublaj izle

İki Gün Bir Gece 2014 Film İzle

Yönetmenliğini Luc Dardenne, Jean-Pierre Dardenne n yaptığı Deux jours Une Nuit – Two Days One Night – İki Gün Bir Gece 2014 yılında çekildi ve 19 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. Belçika , Fransa ve İtalya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.6/10  puan aldı. Başrollerinde Marion Cotillard , Fabrizio Rongione , Pili Groyne , Simon Caudry , Catherine Salée gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Luc Dardenne , Jean-Pierre Dardenne yazdı. Filmin konusu ise Birbirlerine bağlılıkla tanınan çiftimiz zorlu bir görevi yerine getirmek için işe koyulurlar.. Görev Sandra isimli güzel kadının işinde kalıcı olabilmek için iş arkadaşlarının maaş primlerinin iptal olmasına ikna etmelidir.. İMDB puanı ile kalitesini konuşturan yapım izleyicisinden tam not almış sinema sektörünede oldukça ses getirmiştir.. 720p görüntü kalitesi ile upload edilmiştir.. İyi seyirler.



İki Gün Bir Gece 2014 Film İzle

The Canal 2014 Film izle

Yönetmenliğini Ivan Kavanagh n yaptığı The Canal 2014 yılında çekildi ve 18 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. İrlanda da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde Antonia Campbell-Hughes , Rupert Evans , Steve Oram , Hannah Hoekstra , Anneke Blok gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ivan Kavanagh yazdı. Filmin konusu ise Film arşivcisi olan David (Rupert Evans), karısı Alice’in (Hannah Hoekstra) kendisini aldattığından şüphelenmektedir. Bu sırada iş arkadaşı Claire, David’e eski bir film kasedi verir. Bu kasette oturdukları evde 1902 yılında vahşi bir cinayetin işlendiğini gösteren görüntüler yer almaktadır. Yaşadıkları evde cinayetler işlendiğini de öğrendikten sonra stres ve baskı altına giren David evde başka varlıkların olduğuna inanmaya başlar. Gerçekten karısının onu aldattığını öğrendikten sonra ise karısı ortadan kaybolur. Polis bu durumun arkasında David’in olduğunundan şüphelenir. Karısını o varlıkların öldürdüğünü inanan David ise, bir takım kanıtlar bulmaya çalışacaktır…



The Canal 2014 Film izle

Heavenly Sword 2014 Film İzle

Yönetmenliğini Gun Ho Jang n yaptığı Heavenly Sword 2014 yılında çekildi ve 06 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10  puan aldı. Başrollerinde Ashleigh Ball , Barry Dennen , Thomas Jane , Alfred Molina , Nolan North gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Todd Farmer yazdı. Filmin konusu ise Heavenly Sword, işgalci Kral Bohan (Alfred Molina) ve ordusuna karşı intikam arayışında olan Nariko (Anna Torv) adlı ateş kırmızısı saçlı bir kahramanı anlatır. Efsanevi kehanete göre Nariko o kılıcı kullanmalıdır. Bu antik Heavenly Sword, bir zamanlar güçlü bir tanrı aittir, yavaş yavaş ve kaçınılmaz bir şekilde onları öldürmeden asla bir ölümlü tarafından kullanılamayacaktır. Nariko için, bu hayatı geri dönülmeyecek şekilde herşeye gücü yeten Heavenly Sword tarafından ele geçirilmeden önce kendi klanının intikamını almak için zamana karşı bir yarış olacaktır.


Animasyon, Heavenly Sword adlı popüler video oyunundan uyarlanmıştır.



Heavenly Sword 2014 Film İzle

Asla Yabancılarla Oynama 3 – Joy Ride 3 2014 Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Declan O’brien n yaptığı Asla Yabancılarla Oynama 3 – Joy Ride 3 2014 yılında çekildi ve 09 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.7/10  puan aldı. Başrollerinde Ken Kirzinger , Jesse Hutch , Ben Hollingsworth , Gianpaolo Venuta , Jake Manley gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Clay Tarver, J.J. Abrams, Declan O’Brien yazdı. Filmin konusu ise Rusty Nail yani serinin ilk bölümlerinden tanıdığımız kamyon şoförü Paslı Çivi bu kez Otoban 1000 Ralli yarışmasına katılmak için ıssız kestirme yolları kullanan gençleri izleme, sıkıştırma ve yeri geldiğinde işkence ile devam ediyor.



Asla Yabancılarla Oynama 3 – Joy Ride 3 2014 Türkçe Dublaj Film izle

Halam Geldi 2014 Film izle

Yönetmenliğini Erhan Kozan n yaptığı Halam Geldi 2014 yılında çekildi ve 03 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.8/10  puan aldı. Başrollerinde Burçin Terzioğlu , Turgay Tanülkü , Dilek Çelebi , Necip Memili , Berke Hürcan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Evrim Kanpolat yazdı. Filmin konusu ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde medeniyetlerin iç içe geçtiği, birden fazla kültürün bir arada yaşadığı köylerden biri olan Akıncılar’da yaşayan Diyarbakırlı ve henüz 13 yaşındaki üç genç kızın hazin öyküsünü anlatıyor ve ülkemizin halen kanayan yaralarından biri olan, “çocuk gelinler” gerçeğini beyazperdeye taşıyor. Çocuk gelinlerin uzaktan uzağa seyrettiğimiz dramını, akraba evliliğinden doğan engelli çocukların yaşamını çocukların gözünden anlatan film aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi olarak hayat buluyor.


Film, aynı zamanda Kıbrıs’ın kuzeyi ve güneyi arasındaki sınır sorununu da insani yönleriyle ele alışıyla ön plana çıkıyor.


50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde özel bir gösterimle galası yapılan filmin senaryosu, gazeteci Evrim Kanpolat tarafından gerçek bir olaydan uyarlanarak yazıldı. Filmde Türk oyuncuların yanı sıra, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşayan oyuncular da yer alıyor.



Halam Geldi 2014 Film izle

Aşkın 10 Kuralı Türkçe Dublaj izle 2012

Yönetmenliğini Cristiano Bortone n yaptığı Aşkın 10 Kuralı – 10 regole per fare innamorare 2012 yılında çekildi ve 26 Temmuz 2013 tarihinde gösterime girdi.İtalya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.7/10  puan aldı. Başrollerinde Giada Barbieri, Giulio Berruti , Piero Cardano , Cinzia Mascoli , Pietro Masotti gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Cristiano Bortone , Fausto Brizzi yazdı. Filmin konusu ise Bir kozmetik cerrahı olan Renato, kadınları baştan çıkarma konusunda oldukça başarılıdır. Üniversite öğrencisi olan oğlu Marco ise tam tersidir. Son derece içine kapanık ve çekingen bir karaktere sahip olan Marco, part time olarak bir işte çalışıp arkadaşlarıyla birlikte yaşamakta olan ve kadınlar konusunda doğuştan şanssız olan bir gençtir. Stefania isimli güzel bir genç kadına aşık olduğunda, babası Renato işi devralır. Renato, oğluna yardım ederek sevdiği kızı kazanmasını sağlayacaktır. Bunu başarmak için Marco’nun yapması gereken tek şey ise babasının yazdığı ’10 Emir’i harfiyen yerine getirmektir. Renato’nun yazdığı 10 Emir, herhangi bir kadının kalbini kazanmak için yapılması gereken 10 işlemden bahsetmektedir. Bu kuralları uygulaması gereken Marco, nasıl bir sonuçla karşılacaktır?



Aşkın 10 Kuralı Türkçe Dublaj izle 2012

Frank 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Lenny Abrahamson n yaptığı Frank 2014 yılında çekildi ve 16 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere ve İrlanda da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10  puan aldı. Başrollerinde Domhnall Gleeson , Moira Brooker , Paul Butterworth , Phil Kingston , Billie Traynor gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jon Ronson , Peter Straughan yazdı. Filmin konusu ise Genç müzisyen Jon, eksantrik bir pop grubuna katılır. Grubun lideri Frank, kafasında maskeyle dolaşan sıradışı bir üyedir.



Frank 2014 Türkçe Dublaj izle

Koruyucu 2 – Tom Yum Goong 2 2013 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Prachya Pinkaew n yaptığı Koruyucu 2 – Tom Yum Goong 2 2013 yılında çekildi ve 23 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. Tayland da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.3/10  puan aldı. Başrollerinde Tony Jaa , RZA , Petchtai Wongkamlao , JeeJa Yanin , Marrese Crump gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Eakasit Thairatana yazdı. Filmin konusu ise Bir kez daha Kham’ın evcil fili kaçırılır ve onu bulmak için gittiğinde, yoluna çıkan herkesle savaşmak zorunda kalır.



Koruyucu 2 – Tom Yum Goong 2 2013 Türkçe DUblaj izle

Divergent – Uyumsuz 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Neil Burger n yaptığı Divergent – Uyumsuz 2014 yılında çekildi ve 18 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde Shailene Woodley , Theo James , Ashley Judd , Jai Courtney , Ray Stevenson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Evan Daugherty , Vanessa Taylor yazdı. Filmin konusu ise Fütüristik bir distopya geçen hikayede toplum beş farklı fraksiyona bölünmüştür. Her bir bölüm farklı bir erdemi temsil etmektedir ve 16 yaşına giren her genç hangi bölümde yer almak istediğine kendisi karar vermektedir. Seçim bir kez yapılır ve artık ömür boyu orada kalmak zorundadırlar. Beatrice Prior ise herkesi şaşırtan bir seçim yapar. Ardından tris ve kendi bölümündeki arkadaşları yaptıkları seçimin getirisi olarak bir rekabet içerisine girerler. Çok güçlü dayanıklılık isteyen fiziksel ve psikolojik testlere tutulurlar. Bu testlerin hepsi onları bir ölçüde değiştirecektir. Ama Tris’in herkesten sakladığı ve ortaya çıktığı anda ölümcül olabilecek bir sırrı vardır. Toplumun gidişatına göre bu sır ya sevdiklerinin hayatını kurtaracak ya da onun sonu olacaktır… Filmin yönetmenliğini Neil Burger üstlenirken, başrollerde Shailene Woodley ve Theo James yer alıyor.



Divergent – Uyumsuz 2014 Türkçe Dublaj izle

Tanrının Oğlu – Child of God (2013) İzle

Yönetmenliğini James Franco n yaptığı Tanrının Oğlu – Child of God 2013 yılında çekildi ve 31 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10  puan aldı. Başrollerinde James Franco , Tim Blake Nelson , Jim Parrack , Scott Haze , Ciera Danielle gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu James Franco , Vince Jolivette yazdı. Filmin konusu ise Akli dengesini yitirmeye başlamış, şiddete yatkın ve toplumdan dışlanmış Lester Ballard’ın çarpıcı intikam öyküsünü konu alan filmde; genç adam, içine girdiği intikam sarmalında kaybolurken, her adımda daha fazla dibe çöktüğü bir çıkmazda kısılıp kalır.



Tanrının Oğlu – Child of God (2013) İzle

17 Ekim 2014 Cuma

Yarışçı Doğanlar: İlk Yarış – Born to Race: Fast Track 2014 Türkçe izle

Yönetmenliğini Alex Ranarivelo n yaptığı Yarışçı Doğanlar: İlk Yarış – Born to Race: Fast Track 2014 yılında çekildi ve 01 Mart 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,3/10  puan aldı. Başrollerinde Brett Davern , Beau Mirchoff , Bill Sage , Sharon Lawrence , Nicole Badaan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Steve Sarno , Alex Ranarivelo , Ali Afshar , George Shamieh yazdı.



Yarışçı Doğanlar: İlk Yarış – Born to Race: Fast Track 2014 Türkçe izle

Çocukların İçin – Free Ride 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Shana Betz n yaptığı Çocukların İçin – Free Ride 2013 yılında çekildi ve 11 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,6/10  puan aldı. Başrollerinde Anna Paquin , Liana Liberato , Ava Acres , Drea de Matteo , Dani Garcia gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Shana Betz yazdı. Filmin konusu ise 70 lerde yalnız bir annenin İki kızına daha iyi bir yaşam sağlamak için uyuşturucu ticareti yapması ve yakalanmasını konu alıyor



Çocukların İçin – Free Ride 2013 Türkçe Dublaj izle

Şanslı Sayılar – The Pelayos 2012 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Eduard Cortés n yaptığı Şanslı Sayılar – The Pelayos 2012 yılında çekildi ve 02 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. İspanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,3/10  puan aldı. Başrollerinde Daniel Brühl , Lluís Homar , Miguel Ángel Silvestre , Oriol Vila , Vicente Romero gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Eduard Cortés , Piti Español yazdı. Filmin konusu ise Gonzalo ve Ivan Pelayo’nun karşısına hayatlarının fırsatı çıkmıştır. Kendilerine has bir yöntem ile rulet oynayarak zengin olma planları yapmaktadırlar. Kısa süre içinde işleri büyütürler fakat kumarhane müdürü bu olayın peşini bırakmamaya kararlıdır.



Şanslı Sayılar – The Pelayos 2012 Türkçe DUblaj izle

Çaylaklar Çetesi 2013 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Santi Amodeo n yaptığı Çaylaklar Çetesi 2013 yılında çekildi ve 04 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. İspanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,6/10  puan aldı. Başrollerinde Quim Gutiérrez , Úrsula Corberó , Belén Ponce de León , Antonio Estrada , Pedro Mari Sánchez gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Santi Amodeo , Tony Dalton yazdı. Filmin konusu ise David çalıştığı şirketin patronu Bay Larea´nın kızı ile birliktedir. Sıradan başlayan bir günde bir anda kendini iş arkadaşı ile birlikte talihsiz olayların içinde bulur. Bay Larea ofisinde yarı çıplak halde baygındır. Ancak beklenmeyen şey pizzacı iki arkadaş Edu ve Gio´nun Bay Larrea´yi kaçırma planlarıdır. David ve arkadaşı başlarındaki belalardan kurulmalıdır. Fakat her şey daha yeni başlamaktadır.



Çaylaklar Çetesi 2013 Türkçe DUblaj izle

Under the Skin – Derinin Altında 2013 T

Yönetmenliğini Jonathan Glazer n yaptığı Under the Skin – Derinin Altında (2013) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,3/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jonathan Glazer , Walter Campbell yazdı. Filmin konusu ise “Biçim, doğru anlatıyı bulma çabasından yola çıkar. Bu filmin biçimine baktığınızda, gördüğünüz şey gerçekten de sıradan olmayan bir film.” Scarlett Johansson dünyaya erkek otostopçuları yakalamak için gönderilmiş bir uzaylıyı oynuyor. Ne kadar donuk ve buz gibi görünse de, dolgun kırmızı rujlu dudaklardan kürk mantosuna noir filmlerinden çıkma bir femme fatale’den çok farkı yok aslında. İskoçya’nın ıssız mahallelerinde araba süren bu seksi kadının neyin peşinde olduğu ya da kim olduğu hakkında bir fikrimiz yok. Kült filmleri ve videolarıyla tanıdığımız Jonathan Glazer uzun yıllar sonra gene tuhaf ve görselliğiyle zihin açıcı bir filmle karşımızda.


Halüsinatif ve rüya gibi sıfatlarını sonuna kadar hak eden film, sosyal gerçekçi bir arkaplanda oldukça tensel ve duyusal bir biçimde sizi yavaş yavaş içine çekiyor. Michel Faber’in aynı adlı kült romanından uyarlanan film, insan olmaya ve hissetmeye dair bir meditasyon adeta. Yarattığı etkiyle uzun bir süre derinizin altında kalacağı kesin!



Under the Skin – Derinin Altında 2013 T

Bizi Kötüden Koru – Deliver Us from Evil 2014 Film izle

Yönetmenliğini Scott Derrickson n yaptığı Bizi Kötüden Koru – Deliver Us from Evil 2014 yılında çekildi ve 29 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,4/10  puan aldı. Başrollerinde Eric Bana , Édgar Ramírez , Olivia Munn , Chris Coy , Dorian Missick gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Scott Derrickson , Paul Harris Boardman yazdı. Filmin konusu ise Kendi kişisel sıkıntılarıyla boğuşan New York polis memuru Ralph Sarchie (Eric Bana), rahatsız edici ve belirlenmesi zor bir suç serisini araştırmaya başlar. Egzorsizm konusunda eğitim almış, geleneksel kuralların dışına çıkan bir rahiple (Edgar Ramirez), şehri tehdit eden korkutucu ve şeytani yaratılar ile savaşmak için birlikte çalışır. Sarchie’nin kan donduran gerçek hayat deneyimlerini anlatan kitaba dayanıyor.



Bizi Kötüden Koru – Deliver Us from Evil 2014 Film izle

Khumba – Cesur Zebra Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Anthony Silverston n yaptığı Khumba – Cesur Zebra 2013 yılında çekildi ve 18 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. Güney Afrika da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9/10  puan aldı. Başrollerinde Jake T. Austin , Steve Buscemi , Loretta Devine , Laurence Fishburne , Richard E. Grant gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Raffaella Delle Donne , Anthony Silverston yazdı. Filmin konusu ise Hayvanlar aleminde birbirlerinden farklı boyutlarda , renklerde , ve özelliklerde birçok türde hayvan bilinir.. İzleyeceğiniz harika animasyonda ise sevimli bir Zebre postundaki çizgilerin diğer cinslerinden daha farklı olduğunu düşünmesini konu edinen bir yapım.. (direkizle.org & Gunlukfilm.com) İyi seyirler diler.



Khumba – Cesur Zebra Türkçe DUblaj izle

Anormal Aktivite – A Haunted House

Yönetmenliğini Michael Tiddes n yaptığı Anormal Aktivite – A Haunted House , 2013 yılında çekildi ve 09 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4,9/10  puan aldı. Başrollerinde Marlon Wayans , Marlene Forte , Essence Atkins , David Koechner , Dave Sheridan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Marlon Wayans, Rick Alvarez yazdı. Filmin konusu ise Sonunda istedikleri eve taşınan Malcolm ve Kisha, evde bir başkasının varlığından habersizdirler. İblisinde yaşadığı evde; macera, komedi, korku hepsi bir arada yaşanır. Daha sonra bu heyecana medyum, rahip ve hayalet avcıları da ortak olur.



Anormal Aktivite – A Haunted House

16 Ekim 2014 Perşembe

Flying Swords Of Dragon Gate Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Hark Tsui, n yaptığı Flying Swords Of Dragon Gate – Ejder Kapısındaki Uçan Kılıçlar 2011 yılında çekildi ve 15 Aralık 2011 tarihinde gösterime girdi.Çin de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde Jet Li , Xun Zhou , Kun Chen , Lun Mei Gwei , Yuchun Li gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu da Hark Tsui yazdı. Filmin konusu ise Ming Hanedanlığı genarali (Jet Li) ile rakibi olan güçlü bir harem ağası (Chen Kun) arasındaki mücadelenin hikayesi.



Flying Swords Of Dragon Gate Türkçe Dublaj izle

Sevgilinin Ardından – Lilting 2014 Film izle

Yönetmenliğini Hong Khaou n yaptığı Sevgilinin Ardından – Lilting 2014 yılında çekildi ve 27 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,1/10  puan aldı. Başrollerinde Ben Whishaw , Pei-pei Cheng , Peter Bowles , Naomi Christie , Andrew Leung gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hong Khaou yazdı. Filmin konusu ise Günümüz Londra’sında geçen bu evrensel aşk ve keder hikâyesi, Kamboçya doğumlu İngiliz yönetmen Hong Khaou’nun ilk uzun metraj filmi. Filmin yapımcısı Dominic Buchanan’ın ilk uzun metraj filmi ise Filmekimi’nde de gösterilen Malları Ver / Gimme The Loot. Filmde, zamansız ölümünden sonra oğlunu tanımaya çalışan Kamboçyalı-Çinli bir annenin hikâyesini izliyoruz. Kadının hayatı oğlunun “en yakın arkadaşının” varlığıyla birden darmaduman olur. Aynı dilde anlaşamasalar da birlikte bu acıyı yenmeye, sevdikleri insanın anılarını bir araya getirmeye uğraşırlar.



Sevgilinin Ardından – Lilting 2014 Film izle

Vecide – Wadjda 2012 Türkçe DUblaj film izle

Yönetmenliğini Haifa Al-Mansur n yaptığı Vecide – Das Mädchen Wadjda 2012 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,6/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Haifa Al-Mansur yazdı. Vecide Suudi bir kadın tarafından çekilen ve çekimleri tamamen Suudi Arabistan´da yapılan ilk uzun metrajlı film. Yasaklarla dolu olan ülkede film çekmekte yasak. Bu yüzden film, gizlice kameralar araçlara saklanarak telsiz komutlarıyla, ülkenin yaptırımlarına karşı risk alınarak çekildi. Film ülkenin en uzun metrajlı film olma özelliğinin yanı sıra kadın bir yönetmen tarafından yönetiliyor.


Filme adını veren Vecide, her gün yeşil, güzel bir bisikletin sergilendiği Riyad´daki bir oyuncakçı dükkânının vitrininin önünden geçen 10 yaşındaki küçük bir kız. Kızların bisiklete binmesi yasak olmasına rağmen, Vecide bisiklet satın almasına yetecek kadar para kazanmasını sağlayacak bir plan yapar. Bu parayı kazanabilmek için tek yol Kuran okuma yarışmasına katılmaktır; ancak rakipleri zorlu olunca onları yenebilmek için başka bir yol bulmak zorunda kalacaktır.



Vecide – Wadjda 2012 Türkçe DUblaj film izle

And Now a Word from Our Sponsor (2013)

Yönetmenliğini n yaptığı And Now a Word from Our Sponsor 2013 yılında çekildi ve 04 Ağustos 2012 tarihinde gösterime girdi. KANADA da çekilen film IMDB de izleyicilerden 4,7/10  puan aldı. Başrollerinde Bruce Greenwood , Parker Posey , Callum Blue , Allie MacDonald , Rhys Ward gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Hamilton-wright yazdı.



And Now a Word from Our Sponsor (2013)

The Anomaly 2014 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Noel Clarke n yaptığı The Anomaly 2014 yılında çekildi ve 12 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,8/10  puan aldı. Başrollerinde Noel Clarke , Ian Somerhalder , Brian Cox , Alexis Knapp , Luke Hemsworth gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Simon Lewis yazdı.



The Anomaly 2014 Türkçe Film izle

15 Ekim 2014 Çarşamba

22 Jump Street – Liseli Polisler 2 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Chris Miller, Phil Lord n yaptığı 22 Jump Street – Liseli Polisler 2 2014 yılında çekildi ve 08 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,6/10  puan aldı. Başrollerinde Jonah Hill , Channing Tatum , Peter Stormare , Wyatt Russell , Amber Stevens gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Bacall yazdı. Filmin konusu ise Lisede yürüttükleri başarılı operasyonun ardından bir kez daha bir araya gelen polis memurları Schmidt (Jonah Hill) ve Jenko (Channing Tatum) aynı gizli görev tanımıyla bu kez üniversite yollarını tutar. Yerel bir üniversiteye kayıt olan ikilinin aralarındaki ilişki de son görevlerinden bu yana ilerlemiştir. Ancak Jenko, okulun futbol takımında ruh eşini bulduğunda, Schmidt ise bir tiyatro topluluğuna üye olduğunda hem görev hem de partnerlikleri bir kez daha sorgulamaya başlarlar. Bu süreç bir nevi büyüme sancılarından geçtikleri, olgunlaşıp birlikte başarıp başaramayacaklarını test edecekleri bir sınava dönüşür.


İki genç polisin maceralarına odaklanan serinin ikinci filminin de başrollerinde bir kez daha Channing Tatum ve Jonah Hill bulunurken yönetmen koltuğunda Phil Lord ve Chris Miller’ı görüyoruz.



22 Jump Street – Liseli Polisler 2 2014 Türkçe Dublaj izle

Dikey Limit – Vertical Limit Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Martin Campbell n yaptığı Dikey Limit – Vertical Limit 2000 yılında çekildi ve 26 Ocak 2001 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Almanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,8/10  puan aldı. Başrollerinde Chris O’Donnell , Robin Tunney , Stuart Wilson , Augie Davis , Temuera Morrison gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Terry Hayes , Robert King yazdı. Filmin konusu ise Peter ve Annie dağcılık konusunda uzman iki kardeştir.Babalarını bir kaza sonucu kaybetmelerinden sonra Annie babasına daha yakın olacağını düşündüğü için dağcılığa devam edeken,Peter fotoğrafcılığa başlamıştır.Yıllar sonra iki kardeş K2 dağının ana kampında karşılaşırlar.Annie dağa tırmanmak isteyen ünlü zenginlerden John Vaughn’un ekibindedir.Ekip tırmanışa geçtikten kısa bir süre sonra hava bozmaya başlar.Fakat vaugh geri dönme çağrılarına uymaz ve teklif ettiği para ile dağcıları ikna eder.Ancak beklenen olur ve dağcılar dağda mahsur kalır uzun süredir tırmanış yapmayan peter ekibini toplar ve başta kardeşi olmak üzere herkezi kurtarmak zorunda kalır.Ama bu kolay bir iş olmayacaktır



Dikey Limit – Vertical Limit Türkçe Dublaj izle

Kaset İşi – Sex Tape 2014 Film izle

Yönetmenliğini Jake Kasdan n yaptığı Kaset İşi – Sex Tape 2014 yılında çekildi ve 05 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,1/10  puan aldı. Başrollerinde Cameron Diaz , Jason Segel , Rob Corddry , Ellie Kemper , Rob Lowe gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kate Angelo, Jason Segel, Nicholas Stoller yazdı. Filmin konusu ise bir geceliğine de olsa çocuklarından uzaklaşıp yalnız kalmayı başaran mutlu bir çiftin, ilişkilerine heyecan getirmek için bir seks kasedi çekmeye karar vermeleri, güzel giden gecenin ardından sabah uyandıklarında kasedi bıraktıkları yerde bulamamalarıyla başlayan arayış konu ediliyor.



Kaset İşi – Sex Tape 2014 Film izle

Ateşböceklerinin Mezarı – Grave Of The Fireflies (1988) Altyazılı

Yönetmenliğini Isao Takahata n yaptığı Ateşböceklerinin Mezarı – Grave Of The Fireflies 1988 yılında çekildi ve 16 Nisan 1988 tarihinde gösterime girdi. Japonya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 8,5/10  puan aldı. Başrollerinde Tsutomu Tatsumi , Ayano Shiraishi , Yoshiko Shinohara , Akemi Yamaguchi , Rhoda Chrosite gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Isao Takahata , Akiyuki Nosaka yazdı. Filmin konusu ise II. Dünya Savaşı henüz sona ermiş, Japonya onur kırıcı bir şekilde teslim olmaya zorlanmıştır. Aynı günlerde Seita isimli delikanlı bir tren istasyonunda yere uzanmış son nefesini vermektedir. Seita yaşadıklarını hatırlar. O ve küçük kardeşi Setsuko, savaş başladığında Kobe’de yaşamaktadırlar. Anneleri Amerikan bombardımında öldüğünde, babaları da donanmada denizci olduğu için teyzelerinin yanına gönderilirler.


Buraya uyum sağlayamayan ve teyzeleriyle tartışan iki kardeş evden kaçıp yollara düşer. Bir yandan özgürlüğün tadına varıp pastoral doğal ortamda kendilerini kaybederken, bir yandan da savaşın dayattığı zorluklara birlikte göğüs germek zorunda kalırlar. Hayatta kalmak başlı başına bir mesele haline geldiğinde Seita büyümenin ne olduğunu da anlamak zorunda kalacaktır.



Ateşböceklerinin Mezarı – Grave Of The Fireflies (1988) Altyazılı

Sophie’nin Seçimi Film izle

Yönetmenliğini Alan J. Pakula n yaptığı Sophie’nin Seçimi – Sophie’s Choice 1982 yılında çekildi ve 08 Aralık 1982 tarihinde gösterime girdi. İngiltere ve ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,7/10  puan aldı. Başrollerinde Meryl Streep , Kevin Kline , Peter MacNicol , Rita Karin , Stephen D. Newman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu William Styron ve Alan J. Pakula yazdı. Filmin konusu ise William Styronun çok satan romanından uyarlanan Sophienin Seçimi, soykırım mağduru âşık bir kadının trajik öyküsünü genç bir yazarın ağzından anlatıyor. Polonyalı Sophienin (Meryl Streep) Nazi kampında yapmak zorunda kaldığı “seçim” asla peşini bırakmaz. Soykırımı saplantı haline getiren Amerikalı Yahudi Nathan (Kevin Kline) ile bir ilişkiye başlayan Sophie, New Yorka henüz taşınan genç yazar Stingo (Peter MacNicol) ile arkadaş olur. Stingo, Sophienin peşini bırakmayan kâbusları ve Nathanın soykırım takıntısı nedeniyle yıkıma giden bir ilişkiye şahit olacaktır.İzlenme rekorları kıran ve eleştirmenlerden büyük takdir gören Sophienin Seçimi, 30. yılında Meryl Streepin* Akademi Ödüllü® performansıyla unutulmaz başyapıtlar arasında yerini koruyor.



Sophie’nin Seçimi Film izle

Labirent: Ölümcül Kaçış – The Maze Runner 2014 Film izle

Yönetmenliğini Wes Ball n yaptığı Labirent: Ölümcül Kaçış – The Maze Runner 2014 yılında çekildi ve 19 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,5/10  puan aldı. Başrollerinde Dylan O’Brien , Aml Ameen , Ki Hong Lee , Blake Cooper , Thomas Brodie-Sangster gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Noah Oppenheim, Grant Pierce Myers, T.S. Nowlin yazdı. Filmin konusu ise Thomas bir anda uyanır ve yukarı doğru hareket halindeki bir asansörde olduğunu fark eder. Asansörün kapıları açılır ve karşısında kendi yaşlarında bir grup genci görür. Koloni gibi görünen bu grup onu bir kayranda karşılamıştır. Devasa büyüklükteki duvarlarla çevrelenen bu geniş alanda Thomas ne kendisini, ne ailesini ne de geçmişini hatırlayamaz. Dahası karşısındaki “Kayranlılar” da tıpkı kendisi gibi buraya nasıl ve neden getirildiklerini bilmemektedirler. Tek bildikleri şey ise her sabah labirente gidilen dev bir kapının açıldığıdır. Güneş batarken ise her akşam kapı kapanır. Üstelik her 30 günde bir asansörle gruba yeni bir genç gelmektedir. Thomas’ın ardındansa beklenmedik bir şekilde, bir hafta sonra asansör labirente Teresa adında bir genç kızı bırakır. Thomas şimdi hem kayran sakinlerinin hem de geçmişte bir yerlerden hatırladığı bu labirentin sırrını çözmeye çalışacaktır…


Yönetmenliğini ve senaristliğini görsel efekt alanındaki deneyimi ile tanınan Wes Ball’un üstlendiği filmin genç oyuncu kadrosu ise Dylan O’Brien, Aml Ameen, Will Poulter, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee, Jacob Latimore, Blake Cooper gibi pek çok isim yer alıyor.



Labirent: Ölümcül Kaçış – The Maze Runner 2014 Film izle

12 Ekim 2014 Pazar

Çavuş Bilko – Sgt. Bilko Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Jonathan Lynn n yaptığı Çavuş Bilko – Sgt. Bilko 1996 yılında çekildi ve 05 Temmuz 1996 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,6/10  puan aldı. Başrollerinde Steve Martin , Dan Aykroyd , Phil Hartman , Glenne Headly , Daryl Mitchell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andy Breckman yazdı. Filmin konusu ise Uzman Çavuş Ernest G.Bilko (Steve Martin) askerliği neredeyse kumarhaneye çevirmiştir,askerler her gün eğlenir,yerler,içerler ve tabiki bahis oynarlar,büyük bir kumarbaz olan Bilko ayrıcada oldukça hilecidir.Her tür bahisi oynar,tabi ordudaki herkesde öyle,Bilko askerlerle gününü iyi geçirirken ne zaman John T.Hall (Dan Aykroyd) kontrole gelse her şey oldukça



Çavuş Bilko – Sgt. Bilko Türkçe Dublaj izle

Boynuz – Horns (2013) Altyazılı

Yönetmenliğini Alexandre Aja n yaptığı Boynuz – Horns 2013 yılında çekildi ve 06 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. Abd ve Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,8/10  puan aldı. Başrollerinde Juno Temple , Daniel Radcliffe , Heather Graham , Sabrina Carpenter , Kelli Garner gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Keith Bunin yazdı. Filmin konusu ise Harry Potter filmlerinden tanığımız Daniel Radcliffe ‘nin başrolde olduğu film, Stephen King’ in oğlu Joe Hill tarafından yazılan bir romandan uygulama. Ig Perrish bir sabah akşamdan kalma bir halde uyanır. Sevgilisi , Merrin Williams (Temple) ise tecavüz edilmiş ve hunharca katledilmiştir. Çevresindeki herkes ailesi dahil ve polis bile Ig’ i suçlar. Bir yıl sonra ise suçsuzluğu kanıtlanıp beraat eder. Bu arada herkesten uzaklaşır ve şehir dışında yaşamaya başlar. Akşamdan kalma başka bir günün sabahında ise boynuzlarının çıkmaya başladığını görür. Aynı zamanda doğaüstü güçlere de sahip olduğunu fark eder. Yeni özelliklerini kasaba halkının en derin sırlarını öğrenmek ve sevdiği kadını kimin öldürdüğünü bulmak için kullanır.



Boynuz – Horns (2013) Altyazılı

Kürklü Venüs – Venüs in Fur Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Roman Polanski n yaptığı Kürklü Venüs – Venüs in Fur – La Vénus à la Fourrure 2013 yılında çekildi ve 25 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi. Fransa ve Polonya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3/10  puan aldı. Başrollerinde Emmanuelle Seigner , Mathieu Amalric gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Roman Polanski yazdı. Filmin konusu ise Güzel ve seksi bir oyuncu, bir yönetmeni yeni projesinde kendisini oynatması için ikna etmeye çalışır. Fakat bunun için kullandığı yöntemler sıra dışıdır. Amaca giden her yol mübahtır. Avusturyalı yazar Leopold von Sacher-Masoch’un 1870 yılında basılan dünyaca ünlü romanı Venus in Furs’un yeni bir uyarlaması olan yapımın yönetmen koltuğunda bu sefer Polonyalı sinemacı Roman Polanski oturuyor. Filmin baş rollerinde ise Emmanuelle Seigner ve Mathieu Amalric yer alıyor.



Kürklü Venüs – Venüs in Fur Türkçe Dublaj Film izle

Dingin Sular – Futatsume No Mado 2014 Film izle

Yönetmenliğini Naomi Kawase n yaptığı Still the Water – Futatsume No Mado 2014 yılında çekildi ve 01 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. Japonya , İspanya ve Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,9/10  puan aldı. Başrollerinde Nijirô Murakami , Jun Yoshinaga , Miyuki Matsuda , Tetta Sugimoto , Makiko Watanabe gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Naomi Kawase yazdı. Filmin konusu ise Doğu Çin denizindeki mercanlarla çevrili Amami Oshima adasının eşsiz ekosisteminde geçen filmde yönetmen Naomi Kawase, yaşam, ölüm ve yeniden hayat bulma döngüsü ondört yaşındaki Ten ve arkadaşı Kyoko arasındaki ilişki ekseninde ele alıyor.

Japon yönetmen Naomi Kawase’nin yazıp yönettiği ve çekimlerini ailesinin de yaşadığı Amama Oshima’da gerçekleştirdiği film, 2014 Cannes Film Festivali’nin ana yarışma bölümünde yer alıyor. |



Dingin Sular – Futatsume No Mado 2014 Film izle

Yaşamın Kıyısında – The Motel Life Türkçe Fİlm izle

Yönetmenliğini Alan Polsky, Gabe Polsky n yaptığı Yaşamın Kıyısında – The Motel Life 2012 yılında çekildi ve 16 Kasım 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,3/10  puan aldı. Başrollerinde Emile Hirsch , Stephen Dorff , Kris Kristofferson , Dakota Fanning , Dayton Callie gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Noah Harpster , Micah Fitzerman-blue yazdı. Filmin konusu ise Reno-Nevada saçaklarında yaşayan iki kardeş arasındaki yoğun bağı filme alıyor. Birbirlerine bağlı olarak büyümüş, en büyük hayalleri geçici hayatın zorluklarından kurtulmak olan kardeşler ölümcül bir kazaya karıştığında, hayat onları kaçmak yada gerçeklerle yüzleşmek arasında seçime zorlar. Bu bir kardeşliğin hikayesidir; paylaşılan hayaller ile umudun kurtarıcı gücünün hikayesi.



Yaşamın Kıyısında – The Motel Life Türkçe Fİlm izle

Kick 2014 Film izle

Yönetmenliğini Sajid Nadiadwala n yaptığı Kick 2014 yılında çekildi ve 01 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,9/10  puan aldı. Başrollerinde Salman Khan , Jacqueline Fernandez , Nawazuddin Siddiqui , Randeep Hooda , Mithun Chakraborty gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rajat Arora yazdı. Filmin konusu ise Adrenalin bağımlısı bir genç, sakin devam eden hayatını arkasında bırakarak suç dünyasına giriş yapar. Ancak şansı düşündüğü kadar yaver gitmez ve peşine birçok kişi düşer.


Varşova’da bir tren yolculuğu yapmakta olan psikiyatrist Shaina (Jaqueline Fernandez), Hindistan’dan gelen bir polis memuru olan Himanshu (Randeep Hooda) ile buluşur. Bir süredir birliktedirler ve artık evlilik planları yapmaya başlamışlardır. Ancak ortaya çıkar ki, her ikisi de bunun için hazır değildir. Yine de dostlukları devam etmektedir, o yüzden birbirlerine geçmişlerinden bahsederler.


Shaina, Himanshu’ya önceki ilişkisinde birlikte olduğu Devi’yi anlatmaya başlar. Hayatta sadece aklına estiği şekilde davranan ve adrenalin için yaşayan Devi (Salman Khan), yine de Shaina ile romantik bir ilişkiye girmiştir. Ancak bir gün geri dönmemek üzere gider.


Karşılığında Himanshu da kendi hayat hikayesini anlatmaya başlar. Fakat o anlattıkça anlaşılır ki hayatlarında ortak bir nokta vardır, ve o nokta da Devi’dir. Artık karar vermeleri gereken şey hangisinin hayatında Devi’ye daha çok yer vermeye hazır olduğudur.



Kick 2014 Film izle

Ölümsüz Aşk – Bypass Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Aitor Mazo n yaptığı Ölümsüz Aşk – Bypass 2012 yılında çekildi ve 06 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. İspanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,3/10  puan aldı. Başrollerinde Itziar Atienza , Sara Cozar , Bárbara Goenaga , Mikel Losada , Aitor Mazo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Aitor Mazo, Patxo Tellería yazdı. Filmin konusu ise Bilboa ‘da yaşayan Xabi , Lukas ve John adında uzun dönemli arkadaşların hikayesini konu alan filmde bu üçlünün arkadaşları olan Maria ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır. Xabi, John’dan Maria’nın vakti zamanında ona aşık olduğunu öğrenince onu neşelendirmek için , aynı dönemlerde bu hislerinin karşılıklı olduğunu fakat bunu ona söylemeye ne kadar utandığını anlatır.İşte komedi tam bu yanlışlıkların arasında başlar. Maria Xabi’ye hala aynı şekilde hissettiğini söyler ve aniden beklenmedik bir şekilde iyileşmeye başlar. Fakat doktoru en fazla 2-3 ay yaşayacağına inanmaktadır. Xabi kendisini planlamadığı bir ilişkinin içine girmiş bulur. Fakat Maria’nın durumu nedeniyle aslında nasıl hissettiğini ona söyleyememiştirve tüm bunların yanında Barcelona’da hamile bir kız arkadaşı vardır. Filmin yönetmenliğini Aitor Mazo, Patxo Tellería yaparken , başrollerini Itziar Atienza, Sara Cozar ve Bárbara Goenaga paylaşıyor.



Ölümsüz Aşk – Bypass Türkçe Dublaj izle

Herkül – Hercules 1997 Animasyon izle

Yönetmenliğini Ron Clements, John Musker n yaptığı Herkül – Hercules 1997 yılında çekildi ve ABD tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,2/10  puan aldı. Başrollerinde Tate Donovan , Josh Keaton , Roger Bart , Danny DeVito , James Woods gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ron Clements, John Musker, Don McEnery yazdı.



Herkül – Hercules 1997 Animasyon izle

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın – Sin City: A Dame to Kill For 2014 izle

Yönetmenliğini Robert Rodriguez, Frank Miller n yaptığı Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın – Sin City: A Dame to Kill For 2014 yılında çekildi ve 22 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,9/10  puan aldı. Başrollerinde Mickey Rourke , Jessica Alba , Josh Brolin , Joseph Gordon-Levitt , Rosario Dawson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Robert Rodriguez , Frank Miller , William Monahan yazdı. Filmin konusu ise O sıcak, kuru ve yaprakların kımıldamadığı gecelerden biri. Insanların terlemesine neden olan gizli şeyler yaptıran bir gece. Dwight başarısız olduğu olayları ve tüm bunları silebileceği bir şans için her şeyi yapabileceğini düşünüyor. Her şeyini bu uğurda verebilir. Ateşi hissetmek için. Bir kez daha.



Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın – Sin City: A Dame to Kill For 2014 izle

9 Ekim 2014 Perşembe

Yetenek Avcısı – Million Dollar Arm 2014 Film izle

Yönetmenliğini Craig Gillespie n yaptığı Yetenek Avcısı 2014 – Million Dolar Arm , 2014 yılında çekildi ve 11 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2 puan aldı. Başrollerinde Jon Hamm, Aasif Mandvi, Alan Arkin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Thomas McCarthy yazdı. Filmin konusu ise Yaşanmış bir hikayeden uyarnan film, Jeff Bernstein adında bir menejerin yaşadıklarını aktarıyor. Bernstein, elindeki başarılı bütün oyuncuları kaybetmiştir. Çözüm yolu ararken televizyonda Hindistanlı kriket oyuncularını görür. Onun için maden niteliğindeki bu ligden üç oyuncuyu derhal gidip getirir. Ancak önünde engeller vardır. Bu üç oyuncuyu ligde oynatabilmek için mücadele edecektir



Yetenek Avcısı – Million Dollar Arm 2014 Film izle

Two For The Money – Kirli Para Film izle

Yönetmenliğini D.J. Caruso n yaptığı Two For The Money Kirli Para , 2005 yılında çekildi ve 28 Nisan 2006 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2 puan aldı. Başrollerinde Matthew McConaughey, Al Pacino, Rene Russo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dan Gilroy yazdı. Filmin konusu ise Brandon Lang, yetenekli bir sporcuyken, hep ünlü bir sporcu hayalleri kuruyordur. Bir gün yaşadığı sakatlıktan sonra, kendisini 900 lü hatlara cevap verirken bulacaktı. Fakat tuhaf bir şekilde Brandon eski bir oyun kurucudan daha fazlası olduğunu gösterecek ve Amerikan Futbol liginde neredeyse belirsiz olan maçlarda sonuçları yüzde yüze yakın oranla tahmin etmeye başlayacaktı. Onun bu yeteneği bahis şirketi olan Walter’ın dikkatini çekecek ve ikili arasında yeni bir iş ilişkisi başlayacaktır. Brandon nerdeyse kesin sonuç tahminleri yaparak Walter’ın şirketini büyütürken, Walter Brandon’ın yeteneklerine hayatı üzerine bahse girmeye hazır hale gelecektir.



Two For The Money – Kirli Para Film izle

Liseli Polisler 2 – 22 Jump Street 2014 Film izle

Yönetmenliğini Phil Lord, Christopher Miller n yaptığı Liseli Polisler 2 – 22 Jump Street 2014 yılında çekildi ve 08 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.6 puan aldı. Başrollerinde Channing Tatum, Jonah Hill, Ice Cube gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Bacall, Oren Uziel, Rodney Rothman yazdı. Filmin konusu ise Lisede yürüttükleri başarılı operasyonun ardından bir kez daha bir araya gelen polis memurları Schmidt (Jonah Hill) ve Jenko (Channing Tatum) aynı gizli görev tanımıyla bu kez üniversite yollarını tutar. Yerel bir üniversiteye kayıt olan ikilinin aralarındaki ilişki de son görevlerinden bu yana ilerlemiştir. Ancak Jenko, okulun futbol takımında ruh eşini bulduğunda, Schmidt ise bir tiyatro topluluğuna üye olduğunda hem görev hem de partnerlikleri bir kez daha sorgulamaya başlarlar. Bu süreç bir nevi büyüme sancılarından geçtikleri, olgunlaşıp birlikte başarıp başaramayacaklarını test edecekleri bir sınava dönüşür.


İki genç polisin maceralarına odaklanan serinin ikinci filminin de başrollerinde bir kez daha Channing Tatum ve Jonah Hill bulunurken yönetmen koltuğunda Phil Lord ve Chris Miller’ı görüyoruz.



Liseli Polisler 2 – 22 Jump Street 2014 Film izle

Kanlı Elmas – Blood Diamond Film izle

Yönetmenliğini Edward Zwick n yaptığı Kanlı Elmas – Blood Diamond , 2006 yılında çekildi ve 02 Şubat 2007 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.0 puan aldı. Başrollerinde Leonardo DiCaprio, Djimon Hounsou, Jennifer Connelly gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Charles Leavitt, C. Gaby Mitchell yazdı. Filmin konusu ise Afrika kökenli bir paralı asker olan Danny Archer (Leonardo DiCaprio) kendi yöntemleriyle Sierra Leone’de elmas kaçakçılığı yapmaktadır. Sağlam yer altı ve askeri bağlantıları olmasına rağmen, bir gün sınırdan elmas geçirmekte iken yakalanıp tutuklanır. 90’lı yılların başında Sierra Leone’de katliamlar yapan, çocukları kaçırıp acımasız katiller haline getiren Devrimci Birleşik Cephe’nin körüklediği iç savaş ve kaos ortamı hakimdir. Üç çocuklu balıkçı Solomon Vandy (Djimon Hounsou)’nin köyü D.B.C. tarafından basılır, insanlar vahşice öldürülür. Solomon ailesini kurtarmayı başarmasına rağmen, esir düşer ve elmas çıkarma kamplarında çalışmaya götürülür.


Bu kapta çalışırken bir gün Solomon, kuş yumurtası büyüklüğünde, değeri milyonlarca pound edecek pembe bir elmas parçası bulur ve onu gömer. Çok geçmeden kamp hükümet askerleri tarafından basılır. Solomon, Archer’ın bulunduğu hapisaneye atılır. Baskından hemen önce Solomon’un elması bulduğunu fark eden D.B.C. lideri Poison (David Harewood)’ın hapiste Solomon’un bulduğu elmastan bahsetmesi Archer’ın dikkatini çeker. Böylece yolları kesişen Archer ve Solomon kendi çıkarları uğruna işbirliği yaparlar. Archer, Solomon’un elmasını, Solomon ise Archer’ın nüfuzu sayesinde kaybettiği ailesini ve Poison’un çocuk asker olarak yetiştirmek üzere yanına aldığı oğlu Dia’yı bulmak istemektedir. Ama Archer’ın kolu, Solomon’un ailesini bulabilmek için yeterince uzun değildir. O yetki, Archer’ın gizli bağlantılarının peşinde olan güçlü ve idealist gazeteci Maddy Bowen (Jennifer Connelly)’da olunca, birbirine muhtaç olan üç insan için gerilimli bir süreç başlar..



Kanlı Elmas – Blood Diamond Film izle

Mükemmel Kardeşler – Perfect Sisters 2014 Film izle

Yönetmenliğini Stanley M. Brooks n yaptığı Mükemmel Kardeşler – Perfect Sisters , 2014 yılında çekildi ve 27 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5 puan aldı. Başrollerinde Abigail Breslin, Georgie Henley, Mira Sorvino gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Fab Filippo, Adam Till yazdı. Filmin konusu ise Annelerinin alkolikliğinden ve onun kötü erkek arkadaşlarından bıkan iki kız kardeş, annelerini öldürmenin planı yapmaya başlarlar.



Mükemmel Kardeşler – Perfect Sisters 2014 Film izle

Küçük Deniz Kızı Ponyo Film izle

Yönetmenliğini Hayao Miyazaki n yaptığı Küçük Deniz Kızı Ponyo 2008 yılında çekildi ve 31 Temmuz 2009 tarihinde gösterime girdi. Japonya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.7 puan aldı. Başrollerinde Cate Blanchett, Matt Damon, Liam Neeson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hayao Miyazaki yazdı. Filmin konusu ise Sonsuz bir hayal gücü ile rüyaları ve sihiri perdeye yansıtmakta usta olan Japon anime dünyasının en tanınan çizerlerinden biri olan Miyazaki, sekizinci ve son filmi Küçük Denizkızı Ponyo ile animeseverlerle buluşuyor.

Canlandırma sinemasının dünyadaki yaşayan en büyük ustası kabûl edilen Miyazaki, Ruhların Kaçışı, Yürüyen Şato ve Komşum Totoro filmleri ile ülkemizde hatırı sayılır bir hayran kitlesinin sahibidir. Sineması ile gerçekliği, gündelik hayatı ve yetişkin olmayı sorgulatan Miyazaki; Sahra Çölü’nde esen sıcak yel anlamında İtalyan kökenli bir sözcük olan ve 2. Dünya Savaşı’nda kullanılan bir İtalyan savaş uçağının takma adı olan Ghibli yapımı bir filmle 4 yıl sonra yine yönetmenliğe dönüyor.

Erkekleri hikâyelerine oturtmakta zorlanan Miyazaki’nin filmlerinin karakteristik özelliği karakterlerinin kız olması. Küçük Denizkızı Ponyo ile bu geleneğini bozmayan usta, ancak bu kez bir denizkızını başrole koyar.

Ponyo, kırmızı elbise giyen ve insan olmak isteyen bir Japon süs balığıdır. Deniz kenarında, iç denize bakan bir kayanın üzerinde yaşayan beş yaşındaki Sosuke, bir sabah, kayalık sahilinde oynarken, saçlarını reçel kavanozuna sıkıştırmış Ponyo ile tanışır. Sosuke onu kurtarıp plâstik bir kovaya koyar. Zaman geçtikte Ponyo ve Sosuke birbirlerine hayran kalırlar. Sosuke, Ponyo’ya korkmamasını ve onu koruyacağını söyler. Ama bir zamanlar insan olan Ponyo’nun babası Fujimoto onu okyanusa dönmesi için zorlar. Ponyo, insan olmak istediğini söyler ve istemeden de olsa dünyanın ekoloji dengesini bozar.

Hans Christian Andersen masalı Küçük Denizkızı ve Japon halk masalı Urashima Taro’dan esinle ortaya çıkan öyküsü, Miyazaki’nin çizimleri, renkleri ve duygusallığı ile Japonya’da gişeleri alt üst eden filmi, sinemaseverler kesinlikle izlemeli.



Küçük Deniz Kızı Ponyo Film izle

Pizza 2014 Film izle

Yönetmenliğini Akshay Akkineni n yaptığı Pizza 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3 puan aldı. Başrollerinde Akshay Oberoi, Parvathy Omanakuttan, Dipannita Sharma gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Akshay Akkineni, Karthik Subbaraj yazdı. Filmin konusu ise Bir pizza kuryesinin hayatı, karanlık sırlara sahip bir aileye teslimat yaptıktan sonra artık çok daha korkunç bir hâl alacaktır. Kunal (pizza kuryesi), gölgelerde yaşayan bu belânın üstesinden gelip hikâyesini anlatacak kadar yaşayabilecek mi?



Pizza 2014 Film izle

Hannah Arendt 2012 Film izle

Yönetmenliğini Margarethe von Trotta n yaptığı Hannah Arendt 2012 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. Almanya, İsrail, Lüksemburg, Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1 puan aldı. Başrollerinde Barbara Sukowa, Axel Milberg, Janet McTeer gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Pam Katz, Margarethe von Trotta yazdı. Filmin konusu ise 1961 senesinde Eichmann davasındaki duruşu ve yeni yaklaşımları ile yirmici yüzyılın en önemli politik kadın figürleri arasındadır. İktidar, devlet, insan, özgürlük vb. kavramların yanı sıra özellikle çok konuşukan Yahudi Sorunu ve Antisemitizm hakkındaki görüşleri nedeniyle de bir hayli tepki toplamıştır.



Hannah Arendt 2012 Film izle

Yüksek Risk – Starred Up Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini David Mackenzie n yaptığı Yüksek Risk – Starred Up , 2013 yılında çekildi ve 06 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.5 puan aldı. Başrollerinde Rupert Friend, Ben Mendelsohn, Jack O’Connell, Sam Spruell, David Ajala gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jonathan Asser yazdı. Ödüllü psikoterapist Jonathan Asser’ın kaleminden beyaz perdeye uyarlanan Yüksek Risk, A Prophet / Yeraltı Peygamberi’nden sonra çekilen en iyi hapishane filmi olarak görülüyor. Sahiden de, insanın gözünü kırpmadan izlediği, sarsıcı ve hiç beklenmedik olayların ardı ardına geliştiği bu filmde, genç mahkûm Eric’in öyküsünü izliyoruz. Eric genç olmasına rağmen, aşırı şiddete eğiliminden dolayı, yetişkin hükümlülerin kaldığı bir hapishaneye nakledilir. Aynı zamanda babasının da gün doldurduğu bu hapishanede kendini gardiyanlardan koruması, diğer tutuklularla işbirliği yapması ve hatta babasıyla yüzleşmesi gerekecektir. Gelgelelim, onu yok etmeye yemin etmiş birtakım güçler de bu dört duvarın içindedir!


2013 Londra En Iyi Yeni Ingiliz (Senarist J. Asser)

2013 Les Arcs En Iyi Erkek Oyuncu



Yüksek Risk – Starred Up Türkçe Dublaj izle

Infiltrators 2014 – Ajanlar

Yönetmenliğini Michael Stokes n yaptığı Infiltrators 2014 yılında çekildi ve 19 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0 puan aldı. Başrollerinde Jonny Cruz, Nathalie Kelley, Hallee Hirsh gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Stokes yazdı. Filmin konusu ise Jimmy Romero (Jonny Cruz) modern zaman define avcılarından biridir. Yıkılmak üzere olan bir binada unutulmuş bir hazine vardır. Bu çok tehlikeli binaya girip hazineyi alması için Jimmy tehdit edilir. İyi seyirler, ultrafilmizle.com



Infiltrators 2014 – Ajanlar

6 Ekim 2014 Pazartesi

Aşkın Çılgın Hali – Crazy Kind of Love 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Sarah Siegel-magness n yaptığı Aşkın Çılgın Hali – Crazy Kind of Love 2013 yılında çekildi ve 30 Eylül 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,7/10  puan aldı. Başrollerinde Virginia Madsen , Graham Rogers , Amanda Crew , Zach Gilford , Sam Trammell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Karen McCullah Lutz , April Stevens yazdı.



Aşkın Çılgın Hali – Crazy Kind of Love 2013 Türkçe Dublaj izle

Lucy 2014 Film izle HD

Yönetmenliğini Luc Besson n yaptığı Lucy 2014 yılında çekildi ve 08 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,6/10  puan aldı. Başrollerinde Scarlett Johansson , Morgan Freeman , Min-sik Choi , Amr Waked , Julian Rhind-Tutt gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Luc Besson yazdı. Filmin konusu ise Tayvan’ın başkenti Taipe’nin suça batmış yeraltı dünyası sokak çeteleri, mafya ve işbirlikçi polisler tarafından yönetilirken en aktif ticaret uyuşturucu ağı üzerinden yurutülür. Lucy, bu tehlikeli uyuşturucu şebekesinde, belalı bir çete için kurye olarak çalışmak zorunda kalan genç bir kadındır. Bir gün bir teslimat öncesinde taşıması için vücudunun içine yerleştirilen uyuşturucu, beklenmedik bir şekilde Lucy’nin vücuduna nüfuz edip kanına karışmaya başlayınca olağanüstü bir durumla karşılaşır; damarlarında dolaşan kimyasallar, ona insanüstü yetenekler kazandırmıştır. Artık akıl okuma, telekinezi ve acıyı hissetmeme gibi güçlere sahip olan genç kadın acımasız bir savaşçıya dönüşecektir.



Lucy 2014 Film izle HD

The Right Kind of Wrong – Aşkta Yanlış Yoktur Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Jeremiah S. Chechik n yaptığı The Right Kind of Wrong – Aşkta Yanlış Yoktur 2013 yılında çekildi ve 06 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,1/10  puan aldı. Başrollerinde Ryan Kwanten , Sara Canning , Ryan McPartlin , Kristen Hager , James A. Woods gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Megan Martin, Tim Sandlin yazdı. Filmin konusu ise Tim Sandin’in Sex and Sunsets kitabından uyarlanan “Aşkta Yanlış Yoktur”, Jeremiah Chechik (Benny&John) tarafından yönetilen bir romantik komedi filmi. Film, hayatını bulaşık yıkayarak kazanmaya çalışan yazar bozuntusu Leo Palamino’nun (Ryan Kwanten – True Blood) hikayesini anlatıyor. Kendisini en yakın arkadaşı için terkeden eski karısı, Leo’nun kusurlarını anlatan Neden Berbatsın isimli bir blog yayınlamaktadır. Otuzuna yaklaşan Leo hayattaki konumundan pek memnun değildir, ta ki hayallerinin kadını Colette (Sara Canning -Vampire Diaries) ile onun düğününde tanışana kadar. Artık onu kazanmak için herşeyi yapacaktır.


Banff and Canmore’un çarpıcı görselliği ve aralarında komedi ikonu Catherine O’Hara’nın da bulunduğu başarılı oyuncuları ile “Aşkta Yanlış Yoktur”, iş aşka geldiğinde zamanlamanın ne kadar önemli olduğunu anlatıyor.



The Right Kind of Wrong – Aşkta Yanlış Yoktur Türkçe Dublaj izle

Mezarına Tüküreceğim 2 – I Spit on Your Grave 2 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Steven R. Monroe n yaptığı Mezarına Tüküreceğim 2 – I Spit on Your Grave 2 2013 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,7/10  puan aldı. Başrollerinde Jemma Dallender , Yavor Baharov , Joe Absolom , Aleksandar Aleksiev , Mary Stockley gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Neil Elman , Thomas H. Fenton yazdı. Filmin konusu ise Katie, modelleşen dünyada hayatta kalabilmek için ölesiye çalışmaktadır. Oldukça çekici ve bakımlı olan bu kadın bir firmanın seçmelerine katılır ve firmanın oluşturduğu bir iş için fotoğraf çekimine gitmeyi kabul eder. Her şey normalken olaylar aniden tersine döner. Oyuna getirilerek tecavüze uğrar ve pek çok işkenceye maruz kalır. Sonunda ona bunları yapanlardan kaçan Katie çok kötü durumdadır. Bu durumdan kurtulmak için intikam alma isteği duyar ve kendini insan ruhunun en karanlık noktalarında bulur.



Mezarına Tüküreceğim 2 – I Spit on Your Grave 2 Türkçe Film izle

Mandıra Filozofu Film izle

Yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı n yaptığı Mandıra Filozofu , 2013 yılında çekildi ve 24 Haziran 2013 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,3/10  puan aldı. Başrollerinde Ayda Aksel , Gulnihal Demir , Kemal Kurucay , Müfit Can Sacinti , Ahu Sungur gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Birol Güven yazdı. Filmin konusu ise Felsefe Bölümü Mezunu, “Mandıra Filozofu” Mustafa Ali, Çökertme köyüne yakın, ıssız bir koyda, taş bir kulübede adeta Robinson hayatı yaşamaktadır. Bir gün çok zengin bir iş adamı olan Cavit Bey, görkemli yatı ile koya gelir ve Mandıra Filozofu’nun içinde yaşadığı araziyi satın almak ister. Ancak Zengin Cavit Bey’in bilmediği bir şey vardır: Köylü diye küçümsediği Mustafa Ali, paraya ve Mal mülk alım satımına karşı, Mandıra Filozofu’dur.



Mandıra Filozofu Film izle

Ping Pong Yazı – Ping Pong Summer 2014

Yönetmenliğini Michael Tully n yaptığı Ping Pong Yazı – Ping Pong Summer 2014 yılında çekildi ve 18 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,4/10  puan aldı. Başrollerinde Marcello Conte, Judah Friedlander, Amy Sedaris gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Tully yazdı. Filmin konusu ise Yıl 1985. Rad Miracle,13 yaşında utangaç bir beyaz tenli bir çocuktur.Rad, hayatta iki şeye takıntılıdır bunlar pin pong ve hip hop müziğidir.Rad’i aile yaz taili için Ocean City’e gönderir ve arkadaşır Maryland’de onunla birlikte bu tatile gider. Rad orada yeni arkadaşlar bulur ve kısa sürede zengin çocukların hedefi haline geliyor. Irkçı birkaç zorbanın yaptıkları yüzünden Rad’in tatili çok mutsuz geçmektedir fakat Rad tam bu sırada serseri tipli bir kapı komşusuyla tanışır ve bu komşu bir süre sonra Rad’in akıl hocası haline gelmiştir. Ping pong oynamayı seven Rad

çevresinde ping pong oynamasından dolayı uzaylı gibi görülüyordu,ama Rad bunu hiç umursamıyordu. Cidden umursamıyor muydu ?



Ping Pong Yazı – Ping Pong Summer 2014

Kristy 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Oliver Blackburn n yaptığı Random – Kristy 2014 yılında çekildi ve 07 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,7/10  puan aldı. Başrollerinde Ashley Greene , Haley Bennett , Lucas Till , James Ransone , Chris Coy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Anthony Jaswinski yazdı. Filmin konusu ise Şükran Günü tatilinde kampüste yalnız kalan bir üniversite öğrencisi bir grup serserinin hedefindedir. Onlarla savaşmak için en derin korkularını aşmak zorundadır.



Kristy 2014 Türkçe Dublaj film izle

Aşk Taktikleri – La stratégie de la poussette Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Clément Michel n yaptığı Aşk Taktikleri – La stratégie de la poussette 2012 yılında çekildi ve 28 Haziran 2013 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,5/10  puan aldı. Başrollerinde Raphaël Personnaz , Charlotte Le Bon , Jérôme Commandeur , Camélia Jordana , Julie Ferrier gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Clément Michel yazdı. Filmin konusu ise Thomas kız arkadaşını çok sevmektedir, hatta doğum günü için ona kusursuz bir sürpriz parti hazırlamıştır ki Marie onu terkeder, çünkü Marie çocuk sahibi olmak istemektedir ve Thomas buna hazır değildir. Bir gün merdivenlerden yuvarlanan komşusunun bebeği ellerinde kalıveren Thomas komşu hastaneden çıkana kadar, yani 5 gün boyunca bebeğe bakmak zorunda kalır. Bunu bir fırsata çevirerek, Marie’nin kalbini çalmak için bu bebeği kullanmaya karar verir ve olaylar gelişir… Fransız yapımı romantik komedi türündeki filmin yönetmenliğini Clement Michel üstlenirken, kadroda Raphaël Personnaz, Charlotte Le Bon ve Camelia Jordana gibi genç isimler yer alıyor.



Aşk Taktikleri – La stratégie de la poussette Türkçe Dublaj izle

Akşamdan Kalanlar – Drinking Buddies 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Joe Swanberg n yaptığı Akşamdan Kalanlar – Drinking Buddies 2013 yılında çekildi ve 13 Mart 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,2/10  puan aldı. Başrollerinde Olivia Wilde , Jake Johnson , Anna Kendrick , Ron Livingston , Ti West gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joe Swanberg yazdı. Filmin konusu ise Chicago da bir bira fabrikasında çalışan Kate ve Luke çok yakın arkadaş olmakla birlikte birbirlerine karşıda ilgilidirler.Fakat Luke nin 6 yıllık sevgilisi kendinden evlenme teklifi beklerken Kate ninde dengede tutmaya çalıştığı bir ilişkisi vardır.İkisi birlikte haftasonu kaçamağı yapıp ormana tatile giderler orada bolca içki içmeleri herşeyin yönünü değiştirecektir.



Akşamdan Kalanlar – Drinking Buddies 2013 Türkçe Dublaj izle

Ejder:Bruce Lee’nin Hayatı – Dragon: The Bruce Lee Story Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Rob Cohen n yaptığı Ejder:Bruce Lee’nin Hayatı – Dragon: The Bruce Lee Story 1993 yılında çekildi ve 07 Mayıs 1993 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,0/10  puan aldı. Başrollerinde Jason Scott Lee , Lauren Holly , Robert Wagner , Michael Learned , Nancy Kwan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rob Cohen , Edward Khmara , John Raffo yazdı. Karısı Linda Lee’nin anılarından uyarlanan film, iki kültür arasında kalmış Bruce Lee’nin kısa yaşamını gözler önüne seriyor. Hong Kong’da doğan 18 yaşında ABD’ye yerleşen ve burada doğu felsefesiyle savaş sanatının bir karışımı olan ‘Jeet – kune – do’ tekniğini geliştiren Lee’yi üne kavuşturan, Hong Kong’da çektiği kung – fu filmleriydi.



Ejder:Bruce Lee’nin Hayatı – Dragon: The Bruce Lee Story Türkçe Dublaj film izle

Güç – Power 1986 Türkçe DUblaj film izle

Yönetmenliğini Sidney Lumet n yaptığı Güç – Power 1986 yılında çekildi ve 31 Ocak 1986 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,7/10  puan aldı. Başrollerinde Richard Gere , Julie Christie , Gene Hackman , Kate Capshaw , Denzel Washington gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Himmelstein yazdı.



Güç – Power 1986 Türkçe DUblaj film izle

İyi Kızlar – Very Good Girls 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Naomi Foner n yaptığı İyi Kızlar – Very Good Girls 2013 yılında çekildi ve 22 Ocak 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,0/10  puan aldı. Başrollerinde Dakota Fanning , Elizabeth Olsen , Sterling Jones , Lenny Platt , Boyd Holbrook gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Naomi Foner yazdı. Filmin konusu ise liseden mezun olduktan sonra yaz tatilinde artık bekâret sorununu çözmeye karar veren New York’ lu iki genç kızın hikâyesi anlatılmaktadır. Ancak bu düşündükleri kadar kolay olmamaktadır. Bir gün karizmatik bir sokak sanatçısına her ikisi birden aşık olunca işler karışır.



İyi Kızlar – Very Good Girls 2013 Türkçe Dublaj izle

Şimşek Yürek – Thunderheart Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini – n yaptığı Şimşek Yürek – Thunderheart 1992 yılında çekildi ve 03 Nisan 1992 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,8/10  puan aldı. Başrollerinde Val Kilmer , Sam Shepard , Graham Greene , Fred Ward , Fred Dalton Thompson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Fusco yazdı. Filmin konusu ise Sıkı bir FBI ajanı olan Ray, Kızılderililerin yaşadığı özel bölgede işlenen bir cinayeti araştırmak için görevlendirilir. Bu iş için özellikle seçilmiştir çünkü dedeleri arasında Sioux yerlileri vardır. Yanına da efsanevi yaşlı ajan Shepard verilmiştir ve görevleri çılgın bir protestocu olan yerliyi yakalamaktır. Bölgeye gelince karşısında ters bir Şerif ile kabilenin dini liderini bulur. Dini lider onun geçmişi hakkında çok şey bilmektedir.


Araştırmalarını biraz derinleştiren Ray, bir taraftan kendi geçmişi ve yerli halk hakkında daha önce bilmediklerini öğrenmeye başlar. Bu arada da işin içinde bambaşka işler olduğunu ve hükümetin zavallı bir suçsuza tüm suçları yıkmaya çalıştığını fark eder.



Şimşek Yürek – Thunderheart Türkçe Dublaj izle

Boşluğa Dokunmak – Touching The Void Fİlm izle

Yönetmenliğini Kevin Macdonald n yaptığı Boşluğa Dokunmak – Touching The Void 2003 yılında çekildi ve 05 Eylül 2003 tarihinde gösterime girdi. İngiltere ve ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8,1/10  puan aldı. Başrollerinde Brendan Mackey , Nicholas Aaron , Richard Hawking , Joe Simpson , Simon Yates gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Darlow yazdı. Filmin konusu ise 1985 yılında iki genç ingiliz dağcının daha önce hiç kimsenin tırmanmayı başaramadığı Peru’daki Siula Grande zirvesine tırmanmaya çalışırken başlarına gelen akıl almaz kazanın gerçek hikayesini anlatıyor.İyi başlayan tırmanış gitgide bir kabusa dönüşüyor ve bu noktada dağcılardan biri yıllarca tartışılacak bir karar veriyor.


Joe Simpson’ın ki kendisi bahsi geçen dağcılardan biri, aynı adlı romanından uyarlanan belgesel havasındaki filmde tam anlamıyla bir ölüm-kalım mücadelesi izliyoruz. İnsanoğlunun yaşama içgüdüsünün ne kadar kuvvetli olabileceği ve zor şartlar altında nelere göğüs gerebileceği etkileyici bir biçimde anlatılıyor.



Boşluğa Dokunmak – Touching The Void Fİlm izle

Mezarını Derin Kaz – Shallow Grave Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Danny Boyle n yaptığı Mezarını Derin Kaz – Shallow Grave 1994 yılında çekildi ve 29 Eylül 1995 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,4/10  puan aldı. Başrollerinde Kerry Fox , Christopher Eccleston , Ewan McGregor , Ken Stott , Keith Allen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Hodge yazdı. Filmin konusu ise ‘İngiltere’nin X kuşağı’na ait, oldukça farklı kişiliklere sahip üç genç olan gazeteci Alex, doktor Juliet ve muhasebeci David aynı evi paylaşmaktadır. Kira paylarını azaltmak için dördüncü bir ev arkadaşı arayan üçlü pek çok adayı geri çevirdikten sonra ‘cool’ mizacıyla dikkatlerini çeken Hugo’da karar kılar.


Bir gün Hugo’yu aşırı dozda uyuşturucudan ölmüş halde, yanında çok büyük miktarda para içeren bir valizle birlikte bulan gençler Hugo’nun cesedini gömdükten sonra parayı alırlar. Ancak içlerinde iktisat bilgisi olan tek kişi olan David bir gün birisinin bu kadar büyük miktardaki paranın mutlaka peşine düşeceğini söyleyerek arkadaşlarını uyarır. David’in tahmini doğru çıkar; polis ve uyuşturucu kaçakçıları aynı anda paranın peşine düşer…



Mezarını Derin Kaz – Shallow Grave Türkçe Dublaj izle