12 Ekim 2014 Pazar

Kick 2014 Film izle

Yönetmenliğini Sajid Nadiadwala n yaptığı Kick 2014 yılında çekildi ve 01 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,9/10  puan aldı. Başrollerinde Salman Khan , Jacqueline Fernandez , Nawazuddin Siddiqui , Randeep Hooda , Mithun Chakraborty gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rajat Arora yazdı. Filmin konusu ise Adrenalin bağımlısı bir genç, sakin devam eden hayatını arkasında bırakarak suç dünyasına giriş yapar. Ancak şansı düşündüğü kadar yaver gitmez ve peşine birçok kişi düşer.


Varşova’da bir tren yolculuğu yapmakta olan psikiyatrist Shaina (Jaqueline Fernandez), Hindistan’dan gelen bir polis memuru olan Himanshu (Randeep Hooda) ile buluşur. Bir süredir birliktedirler ve artık evlilik planları yapmaya başlamışlardır. Ancak ortaya çıkar ki, her ikisi de bunun için hazır değildir. Yine de dostlukları devam etmektedir, o yüzden birbirlerine geçmişlerinden bahsederler.


Shaina, Himanshu’ya önceki ilişkisinde birlikte olduğu Devi’yi anlatmaya başlar. Hayatta sadece aklına estiği şekilde davranan ve adrenalin için yaşayan Devi (Salman Khan), yine de Shaina ile romantik bir ilişkiye girmiştir. Ancak bir gün geri dönmemek üzere gider.


Karşılığında Himanshu da kendi hayat hikayesini anlatmaya başlar. Fakat o anlattıkça anlaşılır ki hayatlarında ortak bir nokta vardır, ve o nokta da Devi’dir. Artık karar vermeleri gereken şey hangisinin hayatında Devi’ye daha çok yer vermeye hazır olduğudur.



Kick 2014 Film izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder