27 Kasım 2014 Perşembe

Predestination 2014 Film izle

Yönetmenliğini Michael Spierig, Peter Spierig n yaptığı Predestination 2014 yılında çekildi ve 08 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.5/10  puan aldı. Başrollerinde Ethan Hawke , Sarah Snook , Noah Taylor , Elise Jansen , Christopher Kirby gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Spierig , Peter Spierig yazdı. Filmin konusu ise Tıpkı bir önceki filmlerinde olduğu gibi yine ünlü aktör Ethan Hawke ile işbirliği yapan Spierig Kardeşler bu sefer Looper ile Azınlık Raporu’nun karması olacak bir bilimkurgu-gerilim çeşitlemesine imza atıyorlar. Yılın sürpriz polisiye soslu bilimkurgusal hadiselerinden biri olmaya aday film kendi kulvarında bir hayli iddialı görünüyor.



Predestination 2014 Film izle

Tetikçi 5 – Sniper: Legacy 2014 Türkçe DUblaj

Yönetmenliğini Don Michael Paul n yaptığı Tetikçi 5 – Sniper: Legacy 2014 yılında çekildi ve 30 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10  puan aldı. Başrollerinde Doug Allen , Asen Asenov , Tom Berenger , Chad Michael Collins , Vasil Enev gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Fasano yazdı. Filmin konusu ise Suikastçinin biri ordunun önde gelenlerini öldürmektedir ve Brandon bunlardan birinin babası olduğunu öğrenir. Katilin izini sürmeye çalışır. Babasının ölmediğini öğrenir ve üstlerinin katili yakalamak için onu yem olarak kullandıklarını anlar.



Tetikçi 5 – Sniper: Legacy 2014 Türkçe DUblaj

Lanetin Pençesinde – Grace: The Possession 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Jeff Chan n yaptığı Lanetin Pençesinde – Grace: The Possession 2014 yılında çekildi ve 06 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.8/10  puan aldı. Başrollerinde Alexia Fast , Daniel Arnold , Madeleine Arthur , Joshua J. Ballard Margot Berner gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jeff Chan yazdı. Filmin konusu ise Grace, sıkı ve muhafazakar büyükannesi tarafından iyi bir Katolik olarak yetiştirilmiş 18 yaşında bir kızdır. Üniversiteye ait yurda yerleştikten sonra, bu baskılı yaşamdan ilk kez kurtulma fırsatını bulur. Fakat, önce kabuslar yoluyla; sonra da fiziksel olarak, kendisine şeytani bir varlığın musallat olmasını engelleyemez



Lanetin Pençesinde – Grace: The Possession 2014 Türkçe Dublaj izle

Dün Gece Hakkında – About Last Night 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Steve Pink n yaptığı Dün Gece Hakkında – About Last Night 2014 yılında çekildi ve 14 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde Kevin Hart , Michael Ealy , Regina Hall , Joy Bryant , Christopher McDonald gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Mamet , Leslye Headland yazdı. Filmin konusu ise Bardan yatak odasına geçen ve sonunda gerçek dünyada teste tabi tutulan iki çift için yeni aşk zamanı.



Dün Gece Hakkında – About Last Night 2014 Türkçe Dublaj izle

24 Kasım 2014 Pazartesi

Arthur 2: Maltazar’ın İntikami Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Luc Besson n yaptığı Arthur 2: Maltazar’ın İntikami 2009 yılında çekildi ve 18 Şubat 2010 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2 puan aldı. Başrollerinde Selena Gomez, Freddie Highmore, Jimmy Fallon, Snoop Dogg gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Patrice Garcia, Luc Besson, Céline Garcia yazdı. Filmin konusu ise Arthur çok heyecanlı çünkü bu gece ayın onuncu evresini görecek. Bu da onun en sonunda Minimoylar’ın ülkesine geri dönmesi ve Selenia ile kavuşması anlamına geliyor. Bu arada Minimoylar Arthur’un onuruna bir şölen düzenlemekteler. Küçük prenses de güllerle bezeli elbisesini giymiş. Arthur’un babası ise büyükannenin evindeki tatillerini yarıda kestiklerini sabırsızlıkla söylemek için bu günü seçer. Tam ayrılmak üzerelerken, bir örümcek Arthur’un eline S.O.S. yazılı bir pirinç tanesi bırakır. Hiç şüphe yok ki Selenia tehlikededir! Arthur hiç düşünmeden kızı kurtarmak için harekete geçer. Bu da, tehlikeli geçitten geçmek, Max’in kelle koparan barına uğramak, Kröb’ün ordusu ile savaşmak, Betameche’nin derisini kurtarmak, farelerle, kurbağalarla, tüylü örümceklerle savaşmak anlamına gelmekte. Arthur Minimoyların köyüne vardığında aslında hiç kimsenin yardım çağrısında bulunmadığını anlar.

Genç kahramanımıza bu kurnazca planlanmış tuzağı kim hazırlamış olabilir?



Arthur 2: Maltazar’ın İntikami Türkçe Dublaj izle

As Above So Below 2014 Film izle

Yönetmenliğini John Erick Dowdle n yaptığı As Above So Below – Derin Kabus , 2014 yılında çekildi ve 12 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1 puan aldı. Başrollerinde Perdita Weeks, Ben Feldman, Edwin Hodge gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Drew Dowdle, John Erick Dowdle yazdı. Filmin konusu ise Paris sokaklarının altında, sayısız ruhun ebedi yuvası olan ve kilometrelerce uzanan yeraltı mezarları bulunur. Bir kaşif ekibi, bilinmeyen kemik labirentine girdiğinde bu ölüler şehrinin barındırdığı sırrı ortaya çıkarır. Bir delilik ve dehşet yolculuğu olan As Above, So Below, hepimizin peşini bırakmayan kişisel şeytanları ortaya çıkarmak üzere insan ruhunun derinliklerine ulaşıyor.



As Above So Below 2014 Film izle

Stolen 2012 – Suç Ortağı

Yönetmenliğini Simon West n yaptığı Stolen – Suç Ortağı , 2012 yılında çekildi ve 19 Nisan 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5 puan aldı. Başrollerinde Nicolas Cage, Malin Akerman, Josh Lucas gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Guggenheim yazdı. Filmin konusu ise Will Montgomery yanlış giden bir silahlı soygundan sonra yakalanıp sekiz yıl hapse mahkum edilen usta bir hırsızdır. Hapisten çıkan Will suç geçmişini arkasında bırakmaya ve kendisinden iyice uzaklaşmış kızı Allison’la ilişkisini düzeltmeye kararlıdır. FBI ve eski iş arkadaşları sekiz yıl önceki silahlı soygundan çalınan 10 milyon doları Will’in sakladığını düşünmektedir. Will’in eski ortağı Vincent Allison’ı kaçırır ve 10 milyon doları fidye olarak ister. Allison’ı bir taksinin ses geçirmeyen bagajında tutan Vincent sürekli hareket halinde olduğu için bulunması zordur. Will’in 10 milyon dolarlık fidyeyi bulması için sadece bir günü vardır. Ancak FBI ve eski dostlarının aksine soygundan çalınan para onda değildir. Bu nedenle içgüdülerine ve güzel ve zeki eski ortağı Riley’e güvenmek zorundadır. Riley ile beraber çok geç olmadan kızını kurtarmak için son bir soygun yapacaklardır.



Stolen 2012 – Suç Ortağı

20 Kasım 2014 Perşembe

Vinyan Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Fabrice Du Welz n yaptığı Vinyan 2008, yılında çekildi ve 30 Ağustos 2008 tarihinde gösterime girdi. Fransa / İngiltere / Belçika da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,3/10  puan aldı. Başrollerinde Emmanuelle Béart , Rufus Sewell , Petch Osathanugrah , Julie Dreyfus , Amporn Pankratok gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Oliver Blackburn , Fabrice Du Welz yazdı. Filmin konusu ise Tsunami’de kaybolan çocuklarını arayan çift kendilerini bir anda tehlikeli Thai-Burmese sularında bulur. Daha sonra ormanda bilinmeyen korkutucu tehlikelerle karşı karşıya gelirler.



Vinyan Türkçe Dublaj Film izle

İntikam Peşinde – Vengeance Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Johnnie To n yaptığı İntikam Peşinde – Vengeance 2009 yılında çekildi ve 17 Mayıs 2009 tarihinde gösterime girdi. Fransa, HongKong da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,6/10  puan aldı. Başrollerinde Johnny Hallyday , Sylvie Testud , Anthony Wong Chau-Sang , Ka Tung Lam , Suet Lam gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ka-fai Wai yazdı. Filmin konusu ise Kızı, damadı ve torunu öldürülen bir baba, intikam almak için Hong Kong’a gelir. Görünürde bir aşçıdır ama asıl mesleği tetikçiliktir.



İntikam Peşinde – Vengeance Türkçe Dublaj Film izle

İntikam Yolu – Drive Angry Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Patrick Lussier n yaptığı İntikam Yolu – Drive Angry 2011 yılında çekildi ve 25 Mart 2011 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,5/10  puan aldı. Başrollerinde Nicolas Cage, Amber Heard, William Fichtner, Billy Burke, David Morse, Christa Campbell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Todd Farmer, Patrick Lussier yazdı. Filmin konusu ise Firari bir suçlu olan John Milton (Nicolas Cage) tek kızını küçükken terk etmiştir. Şimdi bebek yaştaki torununu, bir sonraki dolunayda kurban etmek isteyen kana susamış tarikattan kurtarmak için yeri göğü birbirine katacaktır…


Onları bulmak için sadece üç günü kalmışken, cani sahte mesih Jonah King (Billy Burke) ve şeytana tapan müritlerinin izini bulmak için sıkı bir arabası ve amansız bir sağ kroşesi olan güzel garson Piper’dan (Amber Heard) yardım ister.


Zaman azaldıkça, Milton ve Piper acımasız katilleri, çılgına dönmüş polis memurlarını ve sadece Muhasebeci olarak bilinen gizemli ve ölümcül figürü (William Fichtner) atlatarak Colorado’dan Louisiana’ya kanlı bir iz bırakır. Neredeyse insanüstü bir güçle dolan Milton, günahlarının bağışlanması için karşısına çıkan bu son fırsatta, King ve havari ordusuyla karşılaşacaktır.



İntikam Yolu – Drive Angry Türkçe Dublaj izle

18 Kasım 2014 Salı

Bakıcının Böylesi – Babysitting 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Nicolas Benamou n yaptığı Bakıcının Böylesi – Babysitting 2014 yılında çekildi ve 22 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,5/10  puan aldı. Başrollerinde Philippe Lacheau , Alice David, Vincent Desagnat, Tarek Boudali, Julien Arruti gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Tarek Boudali yazdı.



Bakıcının Böylesi – Babysitting 2014 Türkçe Dublaj izle

Aşk Tarifi – The Hundred-Foot Journey 2014 Film izle

Yönetmenliğini Lasse Hallström n yaptığı Aşk Tarifi – The Hundred-Foot Journey 2014 yılında çekildi ve 26 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,5/10  puan aldı. Başrollerinde Helen Mirren , Om Puri, Manish Dayal, Charlotte Le Bon, Amit Shah gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Steven Knight yazdı. Filmin konusu ise Bombay’da yaşayan Hassan Haji, dedesinin işlettiği restoran sayesinde mutfakla çocuk yaşta tanışmış, bu ilgisini yeteneğiyle pekiştirmiştir. Şimdilerde genç bir adam olan Hassan, dedesinden kalan müesseseyi başarıyla işletirken beklenmedik bir trajedi nedeniyle Bombay’dan taşınmak durumunda kalır. Ailesiyle birlikte Fransa’nın bir kasabasına yerleşir ve işini burada devam ettirmek için hazırlıklara başlar, restoranını açar. Böylece bu yeni restoranın sunduğu egzotik Hint mutfağı kısa sürede bölge halkının dikkatini çeker. Bu nedenle de bölgenin prestijli restoranı Le Saule Pleureur’de bir telaş başlar. Şef Madame Mallory, yeni rakibi Hassan’ın kendinden daha yetenekli olduğunu fark etmiştir ve bu durum, aralarında esaslı bir rekabetin doğmasına neden olur.


Steven Knight’ın senaryosunu yazıp Lasse Hallström’ün yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Helen Mirren, Charlotte Le Bon ve Rohan Chand yer alıyor.



Aşk Tarifi – The Hundred-Foot Journey 2014 Film izle

Miss Meadows 2014 Film izle

Yönetmenliğini Karen Leigh Hopkins n yaptığı Miss Meadows 2014 yılında çekildi ve 21 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,9/10  puan aldı. Başrollerinde Katie Holmes , James Badge , Stephen Bishop, Tyler Corbet gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Karen Leigh Hopkins yazdı. Filmin konusu ise Gündüzleri ilkokul öğretmenliği geceleriyse adalet için mücadele eden suç savaşçısına dönüşen Miss Meadows’un öyküsünü anlatan film; içeriğindeki mizah dozuna rağmen oldukça karanlık tonlarda bir vigilante örneği..



Miss Meadows 2014 Film izle

Kuralları Bükme – Bending The Rules Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Artie Mandelberg n yaptığı Kuralları Bükme – Bending The Rules 2012 yılında çekildi ve 09 Mart 2012 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,1/10  puan aldı. Başrollerinde Jamie Kennedy , Adam Copeland, Jennifer Esposito , Alicia Witt , Kevin Weisman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dylan Schaffer yazdı. Filmin konusu ise Bir bölge avukatı, kötü bir Orleans polisini aşağı çekmek için göreve koyulur.



Kuralları Bükme – Bending The Rules Türkçe DUblaj izle

Ya Aşksa – What If? 2013 Film izle

Yönetmenliğini Michael Dowse n yaptığı Ya Aşksa – What If? 2013 yılında çekildi ve 24 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. İrlanda ve Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,9/10  puan aldı. Başrollerinde Daniel Radcliffe, Zoe Kazan ,Megan Park , Adam Driver, Mackenzie Davis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Elan Mastai yazdı. Filmin konusu ise uzun vadeli ilişkisini hüsranla sonlandırmış Chantry ile karşı cinsten yana şansı hiç bir zaman yaver gitmemiş olan Wallace’ın arkadaşlık ilişkisinin zaman içerisinde büyük bir aşka dönüşmesini konu alıyor.



Ya Aşksa – What If? 2013 Film izle

17 Kasım 2014 Pazartesi

The Hammer – Hamill 2010 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Oren Kaplan n yaptığı The Hammer – Hamill 2010 yılında çekildi ve 07 Kasım 2010 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,2/10  puan aldı. Başrollerinde Russell Harvard , Raymond J. Barry , Shoshannah Stern , Michael Anthony Spady , Courtney Halverson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joseph Mckelheer , Eben Kostbar yazdı.



The Hammer – Hamill 2010 Türkçe Dublaj izle

Dead in Tombstone – Kasabadaki Ölü (2013)

Yönetmenliğini Roel Reiné n yaptığı Dead in Tombstone – Kasabadaki Ölü 2013 yılında çekildi ve 31 Aralık 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4,8/10  puan aldı. Başrollerinde Danny Trejo , Mickey Rourke , Anthony Michael Hall , Dina Meyer , Richard Dillane gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Brendan Cowles , Shane Kuhn yazdı. Filmin konusu ise Kanun kaçağı olarak kabul edilen Guerrero Hernandez, Habbruders Red’e edilen bir ateş sırasında onu tekrar hayata döndürebilmek için ‘şeytan’la bir anlaşma yapar. Dünyaya geri döndüğünde acımasız bir intikam planı kurar.



Dead in Tombstone – Kasabadaki Ölü (2013)

Zorlu Sürüş – Drive Hard 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Brian Trenchard-smith n yaptığı Zorlu Sürüş – Drive Hard 2014 yılında çekildi ve 25 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. Kanada ve Avustralya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10  puan aldı. Başrollerinde John Cusack , Thomas Jane , Zoe Ventoura , Christopher Morris , Yesse Spence gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Brigitte Jean Allen , Chad Law , Evan Law yazdı. Filmin konusu ise Sürücü kursu sahibi olan ve aynı zamanda eğitmenlik yapan birinin istemeden karıştığı bir olay yüzünden hayatı değişir. Artık polis ve mafya peşindedir ve nasıl kurtulacağını bilmemektedir. Aksiyon ve kovalamaca sahneleriyle dolu bir film. İyi seyirler



Zorlu Sürüş – Drive Hard 2014 Türkçe Dublaj izle

12 Kasım 2014 Çarşamba

Yasak Aşk – Jude Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Michael Winterbottom n yaptığı Yasak Aşk – Jude 1996 yılında çekildi ve 23 Mayıs 1997 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,0/10  puan aldı. Başrollerinde Christopher Eccleston , Kate Winslet , Liam Cunningham , Rachel Griffiths , June Whitfield gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hossein Amini yazdı. Filmin konusu ise Toplumun klişeleşmiş bakış açılarını yıkmak zordur. Sürekli gelişme ve öğrenme arzusu ile yanıp tutuşan duvarcı Jude Fawley, zor olan herşeyle mücadele etmeye hazırdır. 19. yüzyılın, insanları belli statülere hapseden hiyerarşik anlayışını yıkmakla mücadele eden Fawley, öğrenme arzusunun da etkisi ile üniversitenin bulunduğu kasabaya taşınır.


Bu kasabada tanıştığı Sue, olmak istediği insanın cisme gelmiş hali gibidir. Akraba olmalarına rağmen aralarında engellenemez bir çekim başlar. Ama toplumun, aykırı olana saplamaya hazır dişleri, hemen bu iki aşığa yönelecektir. Kendilerini yargılayan toplumla olan mücadeleleri, aşk ve özgürlük adına verilen en onurlu mücadelelerden biridir.



Yasak Aşk – Jude Türkçe Dublaj izle

A Hard Day – Take It to the End Film izle

Yönetmenliğini Sung-ho Kim n yaptığı A Hard Day – Take It to the End – Kkeut-kka-ji-gan-da 2014 yılında çekildi ve 18 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. Güney Kore de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,3/10  puan aldı. Başrollerinde Seon-gyun Lee , Jin-woong Jo , Lee Sun Gyun , Man-shik Jeong , Cho Jin-Woong gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sung-ho Kim , Hae-jun Lee , Kwang-young Choi , Jang Hang-jun yazdı. Filmin konusu ise anti-kahramanı, annesinin cenazesinden dönerken kazayla arabasıyla çarparak birini öldüren dedektif Gun-su. Suçunu örtbas etmek için Gun-su, öldürdüğü adamı da annesinin tabutuna koyar. Birkaç gün sonra, emniyet bu kazayı soruşturması için Gun-su’nun ortağını görevlendirir. Ortağı vakanın ayrıntılarını ortaya çıkardıkça Gun-su’nun huzursuzluğu da artar. Üzerine üstlük, kazaya tanık olan biri de Gun-su’yu tehdit etmeye başlamıştır.



A Hard Day – Take It to the End Film izle

11 Kasım 2014 Salı

Kundo : Age of the Rampant 2014 Film izle

Yönetmenliğini Jong-bin Yun n yaptığı Kundo : Age of the Rampant – Goondo: Minranui Sidae 2014 yılında çekildi ve 23 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. Güney Kore de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,6/10  puan aldı. Başrollerinde Jung-woo Ha , Ye-ri Han , Man-shik Jeong , Dong-won Kang , Hae-suk Kim gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jong-bin Yun , Jun Chul-Hong yazdı. Filmin konusu ise Kasap olarak çalışan Dol Moo-Chi (Ha Jung-Woo), hırsızlardan oluşan adil bir gruba katılır. Joo Yoon (Gang Dong-Won) zengin bir asilzadenin oğludur ama onun annesi bir cariyedir. O savaş sanatlarında yetenekli olsa da onun bu yetenekleri soyundan dolayı kabul edilmez. Joo Yoon bunun üzerine hırsızlardan oluşan gruba katılır. O katıldığı hırsızlardan oluşan grup ile yozlaşmış kamu görevlilerini soyup çaldıklarını fakirlere dağıtmaya başlar. Bu hırsızlardan oluşan grup daha sonra güçlü bir figür olacaktır.



Kundo : Age of the Rampant 2014 Film izle

Patrick 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Mark Hartley n yaptığı Patrick 2013 yılında çekildi ve 08 Mart 2013 tarihinde gösterime girdi. Avustralya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,0/10  puan aldı. Başrollerinde Charles Dance , Rachel Griffiths , Sharni Vinson , Peta Sergeant , Damon Gameau gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Justin King yazdı. Filmin konusu ise Patrick annesini ve sevgilisini öldürdükten sonra 15 gün boyunca özel bir klinikte tedavi görür. Özel bir tedavi şekli ile 15 gün boyunca gözlem altında uyutulmaktadır. Klinik ise sanki perili bir eve benzer ve şehrin dışında uzak ıssız bir yerdedir..



Patrick 2013 Türkçe Dublaj izle

Genç Silahşörler – Young Guns Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Christopher Cain n yaptığı Genç Silahşörler – Young Guns 1988 yılında çekildi ve 01 Mart 1990 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,8/10  puan aldı. Başrollerinde Emilio Estevez , Kiefer Sutherland , Lou Diamond Phillips , Charlie Sheen , Dermot Mulroney gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Fusco yazdı. Filmin konusu ise Yıl 1878. Lincoln Kasabası. Çiftlik sahibi ve eğitimli bir İngiliz centilmen olan John Tunstall çiftliğinde kimsesiz gençleri toplayarak topluma kazandırmaya çalışıyordur. Örneğin bu gençlere birbirlerine “Centilmen” diye hitap etmelerini, şiir okumalarını ister. Tunstall bir çiftlik ağası olan Lawrence G. Murphy ve adamları tarafından kurulmuş Santa Fe çetesi tarafından tuzağa düşürülüp öldürülünce gençler efsanevi Billy The Kid önderliğinde acımasız Santa Fe çetesine ve hükümet görevlilerine karşı savaş açarlar. İntikamları kanlı bir saldırıya dönüştüğünde kanunsuz kimseler olarak ilan edilir ve aranmaya başlarlar. Böylece Vahşi Batı tarihinin en büyük kovalamaca serüveni başlar.



Genç Silahşörler – Young Guns Türkçe Dublaj izle

Eğer Yaşarsam – If I Stay 2014 Film izle

Yönetmenliğini R.j. Cutler n yaptığı Eğer Yaşarsam – If I Stay 2014 yılında çekildi ve 19 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7,0/10  puan aldı. Başrollerinde Chloë Grace Moretz , Mireille Enos , Jamie Blackley , Joshua Leonard , Liana Liberato gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Shauna Cross yazdı. Filmin konusu ise Bir sabah ailesiyle yolculuğa çıkan Mia’nın hayatı bir anda altüst olur. kendini, kaza geçirdikleri arabanın enkazından yaralı bedeninin çıkarılışını izlerken bulan genç kız, parçaları yavaş yavaş birleştirince neler kaybettiğinin ve geride bıraktıklarının farkına varacaktır. hayat ve ölüm, mutlu bir geçmiş ve bilinmezliklerle dolu bir gelecek arasındaki ince çizgide yürüyen Mia, bir günde hayatının en önemli seçimini yapmak zorunda kalacaktır.



Eğer Yaşarsam – If I Stay 2014 Film izle

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Matt Reeves n yaptığı Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti – Dawn of the Planet of the Apes 2014 yılında çekildi ve 11 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8,0/10  puan aldı. Başrollerinde Andy Serkis , Jason Clarke , Gary Oldman , Keri Russell , Toby Kebbell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mark Bomback yazdı. Filmin konusu ise Genleri değiştirilmiş, isyancı maymun Cesar’ın kaçışının üzerinden on beş sene geçmiştir. Cesar diğer maymunlarla birlikte büyük bir maymunlar ordusu kurmayı başarmıştır. Kıyamet sonrası San Francisco’sunda artık bilim insanlarının tek derdi, patlak veren bu büyük sorunu kontrol altına almak olacaktır.



Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti 2014 Türkçe Dublaj izle

6 Kasım 2014 Perşembe

Karanlıktan Gelen – Dark Skies 2013 Türkçe Dublaj

Yönetmenliğini Scott Stewart n yaptığı Karanlıktan Gelen – Dark Skies 2013 yılında çekildi ve 31 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3 puan aldı. Başrollerinde Keri Russell , Josh Hamilton , Dakota Goyo , Kadan Rockett , J.K. Simmons gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Scott Stewart yazdı. Filmin konusu ise Sessiz ve huzurlu bir banliyöde yaşamlarını sürdüren Daniel ve Lacey Barret mutlu ve sorunsuz bir ailedir. Güvenli ve huzur dolu yaşamları akıl almaz olaylara maruz kalmaya başladığında bu düzenlerine gölge düşer. Aileyi hedef alan rahatsız edici olaylar oğullarının odasında görünmeye başlayan bir yabancı siluetiyle başlar, ardından eve saldırmaya başlayan büyük kuş sürüleri ile devam eder. Aile kısa süre içerisinde ölümcül bir güç tarafından tehdit edildiklerinin farkına varır. Ne var ki çevrelerini bu tehdide ikna etmeleri mümkün olmaz. Şimdi kendi hayatlarını kendi başlarına kurtarmak için mücadele zamanıdır.



Karanlıktan Gelen – Dark Skies 2013 Türkçe Dublaj

Bionicle The Legend Reborn Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Mark Baldo’ n yaptığı Bionicle Efsane Geri Dönüyor – Bionicle The Legend Reborn 2009 yılında çekildi ve 24 Ağustos 2009 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.4 puan aldı. Başrollerinde Dee Bradley Baker , Jeff Bennett , Jim Cummings , Michael Dorn , Mark Famiglietti gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sean Catherine Derek, Christian Faber, Greg Farshtey yazdı. Filmin konusu ise Bir zamanlar tüm evrenin yöneticisi olan Mata Nui, bir gün bedeninden atılır ve kendini uzak ve ıssız bir gezegen olan Bara Magna’da bulur. İstemeden karıştığı bir Glatorian savaşını kazandıktan sonra gezegenin yerlileri olan Agori köyü sakinleri Mata Nui’den düşmanları Skrall ve Kemik Avcıları kabilesini yenmek konusunda yardım isterler. Yeni dostlarına yardım etmek için çalışmaya başlayan Mata Nui, öte yandan da vücuduna dönüp onu vücudundan süren kötü güçlerden intikam almanın yollarını aramaktadır… Ancak Kemik Avcıları kabilesiyle mücadele ederken ortaya çıkan sırlar maceranın bütün gidişatını değiştirecektir.



Bionicle The Legend Reborn Türkçe Dublaj Film izle

Eliza Graves 2014 Film izle

Yönetmenliğini Brad Anderson’ n yaptığı Eliza Graves 2014 yılında çekildi ve 14 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9 puan aldı. Başrollerinde Kate Beckinsale , Michael Caine , Jim Sturgess , Brendan Gleeson , Ben Kingsley gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joe Gangemi, Edgar Allan Poe yazdı. Filmin konusu ise Edgar Allan Poe’nun kısa hikayesinden sinemaya uyarlanan film, yazarın diğer eserlerinde olduğu gibi karanlık bir tona sahip. Tıp fakültesinden mezun olan bir öğrenci ilk görevi için bir akıl hastanesine atanır. Hastaların hareket ve gündeliklerine zamanla alışan genç adam zamanla buraya alışır. Fakat bir süre sonra hiçbir şeyin göründüğü gibi basit ve sıradan olmadığını fark eder…



Eliza Graves 2014 Film izle

Jimmy’nin Salonu – Jimmy’s Hall 2014 Film izle

Yönetmenliğini Ken Loach n yaptığı Jimmy’nin Salonu – Jimmy’s Hall 2014 yılında çekildi ve 22 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere, İrlanda, Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8 puan aldı. Başrollerinde Barry Ward , Simone Kirby , Andrew Scott , Jim Norton , Brían F. O’Byrne gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul Laverty, Donal O’Kelly yazdı. Filmin konusu ise Aktivist Jimmy Gralton, yaşadığı kasabada açtığı ‘salon’la ifade özgürlüğünün imkansız olduğu bir dönemde, çevre halkın bir araya gelip çeşitli konular üzerinde tartışabileceği, öğrenebileceği, kendilerini ifade edebileceği bir ortam yaratmış olur. Giderek popülerliği artan bu mekan, başta Katolik Kilisesi olmak üzere bazı çevrelerin tepki ve sansürüyle karşılaşır. Jimmy Gralton bu nedenle hayatının on yılını Amerika’da sürgünde geçirir ve 1932 yılında evine geri döndüğünde farklı bir irlanda’yla karşılaşır. Amacı ailesinin çiftliğinin bakımını sürdürmek ve annesine yardımcı olmaktır. Ancak on yıl önce yarıda bırakmış olduğu hikaye devam edecektir. Her ne kadar kilise ve toprak sahipleri gibi eski düşmanlarıyla yeniden karşı karşıya gelmeyi istemese de şartlar bu yüzleşmeyi zorunlu kılar. Gralton, ‘salon’u yeniden açar ve ünü tekrar büyük bir hızla yayılmaya başlar. Ne var ki Jimmy ve yenilikçi fikirlerinin günbegün artan etkisinden rahatsız olacak önemli bir kesim vardır..



Jimmy’nin Salonu – Jimmy’s Hall 2014 Film izle

Yaman Tilki – Fantastic Mr. Fox Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Wes Anderson n yaptığı Yaman Tilki – Fantastic Mr. Fox 2009 yılında çekildi ve 05 Mayıs 2010 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.8 puan aldı. Başrollerinde George Clooney , Meryl Streep , Jason Schwartzman , Bill Murray , Wallace Wolodarsky gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Roald Dahl, Wes Anderson, Noah Baumbach yazdı. Filmin konusu ise İMDB: 7.8 ( 110.050 Kişi oy kullanmıştır. )

Hikayenin kahramanı Mr. Fox isimli bir tilki. Mr. Fox ailesini beslemek için her akşam üç zengin çiftçiden tavuk, ördek ve hindi çalmaktadır. Sinirli çiftçiler tilkiden artık bıkmışlardır ve onu öldürmek için ellerinden gelen herşeyi yapmaktadırlar. Sonunda yakalanan tilki, çiftçilerden daha zeki davranarak yakalandığı yerden aç kalmamak için çıkmaya çalışır.



Yaman Tilki – Fantastic Mr. Fox Türkçe Dublaj izle

A Good Marriage 2014 Film izle

Yönetmenliğini Peter Askin n yaptığı A Good Marriage 2014 yılında çekildi ve 03 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1 puan aldı. Başrollerinde Kristen Connolly , Joan Allen , Stephen Lang , Cara Buono , Anthony LaPaglia gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Stephen King yazdı. Filmin konusu ise standart bir hayatları olan evli bir çiftin, kadının kocasının seri katil olduğunu keşfetmesiyle tümüyle değişmesini konu alıyor. Yönetmen koltuğunda 2011 yapımı Certanity ve 2000 yapımı Company Man’nin yönetmeni Peter Askin oturuyor.



A Good Marriage 2014 Film izle

Left Behind 2014

Yönetmenliğini n yaptığı Left Behind 2014 yılında çekildi ve 19 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.3 puan aldı. Başrollerinde Nicolas Cage , Lea Thompson , Chad Michael Murray , Nicky Whelan , Cassi Thomson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jerry B. Jenkins, Tim LaHaye, Paul Lalonde yazdı. Filmin konusu ise Dünya kaos ve yıkıma sürüklenirken bir anda milyonlarca insan yer yüzünden sonsuza kadar silinir. Bu devasa yıkımdan kurtulmayı başaran ancak bir avuç insan vardır.


Yönetmenliğini Vic Armstrong’un üstlendiği filmin senaryosunu ise Jerry B. Jenkins ve Tim LaHaye’nin romanından Paul Lalonde ve John Patus uyarlamış. Aksiyon türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise Nicolas Cage, Nicky Whelan ve Chad Michael Murray yer alıyor.



Left Behind 2014

Muhbir – Gibraltar 2013 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Julien Leclercq n yaptığı Muhbir – Gibraltar 2013 yılında çekildi ve 08 Mart 2013 tarihinde gösterime girdi. Fransa, Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2 puan aldı. Başrollerinde Gilles Lellouche , Tahar Rahim , Riccardo Scamarcio , Raphaëlle Agogué , Mélanie Bernier gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Abdel Raouf Dafri, Marc Fiévet yazdı. Filmin konusu ise Fransa sınır devriyesi için muhbirlik yapan bir adamın hikayesini ele alıyor.



Muhbir – Gibraltar 2013 Türkçe Film izle

The Grand Seduction 2013 |

Yönetmenliğini n yaptığı The Grand Seduction 2013 yılında çekildi ve 11 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi.Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1 puan aldı. Başrollerinde Brendan Gleeson , Taylor Kitsch , Liane Balaban , Gordon Pinsent , Anna Hopkins gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Dowse, Ken Scott yazdı. Filmin konusu ise Küçük bir liman kasabasında, şiddetle bir doktora ihtiyaç vardır. Bu sayede bir fabrika ile anlaşma yapabilirler. Doktor Paul’u bulduklarında ise, eğlence başlayacaktır..



The Grand Seduction 2013 |

You’re Not You – Sen Sen Değilsin 2014 Film izle

Yönetmenliğini George C. Wolfe n yaptığı You’re Not You – Sen Sen Değilsin 2014 yılında çekildi ve 10 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3/10  puan aldı. Başrollerinde Ali Larter , Hilary Swank , Emmy Rossum , Josh Duhamel , Marcia Gay Harden gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jordan Roberts , Michelle Wildgen , Shana Feste , WGA yazdı. Filmin konusu ise kaba ve görgüsüz bir üniversiteli kızın (Emmy Rossum), ALS hastası bir kadın (Hilary Swank)’ın bakıcısı olması ve aralarında sonradan gelişen dostluk anlatılıyor. Filmin sloganı ise “hayat, bizi nefessiz bıraktığı anların çokluğuyla ölçülür”



You’re Not You – Sen Sen Değilsin 2014 Film izle

Postman Pat: The Movie – Postacı Pat 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Mike Disa n yaptığı Postman Pat: The Movie – Postacı Pat 2014 yılında çekildi ve 22 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi.İngiltere ve ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.6/10  puan aldı. Başrollerinde Jim Broadbent , Jane Carr , Robin Atkin Downes , Susan Duerden , Greg Ellis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Annika Bluhm , Nicole Dubuc , Kim Fuller yazdı. Filmin konusu ise mükemmel bir postacı olmayan Pat sesiyle gurur duymakta ve yetenek sizsiniz yarışmasına katılmaktadır.



Postman Pat: The Movie – Postacı Pat 2014 Türkçe Dublaj izle

Ölümün Soluğu – God On Trial Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Andy Deemmony n yaptığı Ölümün Soluğu – God On Trial 2008 yılında çekildi ve 03 Eylül 2008 (İngiltere) tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.5/10  puan aldı. Başrollerinde Joseph Muir , Josef Altin , Ashley Artus , Alexi Kaye Campbell , Dominic Cooper gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Frank Cottrell Boyce yazdı. Filmin konusu ise 1943 yılında Auschwitz’de loş bir barakada bir fizikçi bir eldiven imalatçısı iki haham bir hukuk profesörü ve pek çok suçludan oluşan bir grup erkek kader bekleyişlerini sürdürürken verdikleri hayatta kalma mücadelesinin yanı sıra varoluş amaçlarını da sorgulamaya başlarlar. Gaz odasına götürülmek üzere seçilip seçilmeyeceklerini çaresiz bir şekilde anlamaya çalışırken Tanrı’nın bu kadar acıya neden izin verdiği sorusunun cevaplarını ararlar.



Ölümün Soluğu – God On Trial Türkçe Dublaj izle

Kutu Kolleksiyoncusu – The Box Collector Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini John Daly n yaptığı Kutu Kolleksiyoncusu – The Box Collector 2008 yılında çekildi ve 01 Şubat 2008 tarihinde gösterime girdi. Kanada, Belçika de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.9/10  puan aldı. Başrollerinde Margot Kidder , Lyne Renee , Michael Bowen , Adriana O’Neil , Matt Kippen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Guy Lee Thys yazdı. Filmin konusu ise Kahramanımız Harry Green genç yaşlarda olmasına rağmen başarılı bir ressamdır. Küçük yaşlarda babasını kaybetmiş ve annesi tarafından büyütülmüştür. Yan eve taşınan Marie ile Harry arasında bir ilişki başlar. Harry’nin aşırı korumacı annesi Beth, Marie’nin oğlu üzerindeki etkisini fark edince bu ilişkiyi bozmak için elinden geleni yapmaya başlar. Beth’in planları, Marie’nin yaşamını tehlikeye sokacaktır.



Kutu Kolleksiyoncusu – The Box Collector Türkçe DUblaj izle

Çatıdaki Rüzgar – Petals on the Wind 2014 Türkçe Fİlm izle

Yönetmenliğini Karen Moncrieff n yaptığı Çatıdaki Rüzgar – Petals on the Wind 2014 yılında çekildi ve 26 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10  puan aldı. Başrollerinde Heather Graham , Rose McIver , Wyatt Nash , Bailey De Young , Nick Searcy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kayla Alpert, Virginia C. Andrews yazdı. Filmin konusu ise Cathy, Christopher ve Carrie Foxworth Hall’da bulunan büyükannelerinin çatı katından kaçmalarından 10 yıl sonra kirli geçmişlerini arkalarında bırakmaya çalışırken bazı sırların geride bırakılamayacağını keşfedeceklerdir. Cathy kendini dansçı Julian ile çarpık bir ilişkide bulduğunda, Christopher ile Cathy birbirlerine hissettiklerin yasak duygularla yüzleşmek zorunda kalacaklardır.


Petals On the Wind, Flowers in the Attic filminin devamı niteliğindedir.



Çatıdaki Rüzgar – Petals on the Wind 2014 Türkçe Fİlm izle

Ninja Kaplumbağalar 2014 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Jonathan Liebesman n yaptığı Ninja Kaplumbağalar – Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 yılında çekildi ve 05 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6,3/10  puan aldı. Başrollerinde Kevin Eastman , Peter Laird , Josh Appelbaum , André Nemec , Evan Daugherty gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kevin Eastman , Peter Laird , Josh Appelbaum , André Nemec , Evan Daugherty yazdı. Filmin konusu ise Mutant olarak gelişen Ninja Kaplumbağaların , Kendilerine karşı koymaya çalışan kötü adamlara karşı verdikleri amansı mücadeleyi onu ediniyor.. 90lı yılların en iyi çizgi filmi olarak gösterilen Ninja kaplumbağalar bu serisiyle 5nci kez beyaz perdeye iniyor.. İyi seyirler.



Ninja Kaplumbağalar 2014 Türkçe DUblaj izle

Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 (2013) Yerli Film İzle

Yönetmenliğini Alphan Eşeli n yaptığı Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 2013 yılında çekildi ve 08 Mart 2013 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4/10  puan aldı. Başrollerinde Ugur Polat , Nergis Öztürk , Serdar Orçin , Muharrem Bayrak , Sevket Suha Tezel gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alphan Eşeli , Serdar Tantekin yazdı. Filmin konusu ise 1.Dünya savaşı sırasında Ruslara karşı yapılan ve Osmanlı İmparatorluğu’nun mağlubiyeti ile sonuçlanan; 109.274 askerin şehit düştüğü “Sarıkamış Harekatı’nın” hemen ardından , Doğu Anadolu bölgesi artık belirsizliğin ve karmaşanın sürdüğü bir yere dönüşmüştü.


Eve Dönüş filmi bu koşullar altında, birbirlerinden çok farklı, toplumunun değişik sınıflardan ve kültürden gelen 8 insanın, vahşi doğa ile çevrili, ıssızlığın ortasında, korkunç kış koşullarının sürdüğü, terk edilmiş bir Ermeni köyünde, hayatta kalma mücadelesini ve “Eve Dönüş” hikayesini anlatmaktadır.


Film; kötü hava koşulları, vahşi doğa, savaşın etkileri, birbirleriyle yaşadıkları çatışmalar ve her şeyden önemlisi açlık ile mücadele etmek zorunda kalan bu 8 kişinin ürkütücü, gerilim dolu hayatta kalma hikayesi üzerine kurulmuş olup; aynı zamanda savaşın sıradan insanın üzerinde bıraktığı etkiyi ve hayatta kalma içgüdüsü ile insanı insan yapan değerlerin çatışmasını, dramatik öğelerle yüklü farklı bir gerilim filmi biçiminde vermeyi amaçlamaktadır.



Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 (2013) Yerli Film İzle

Dostum Silahımdır – Will Penny Film izle

Yönetmenliğini Tom Gries n yaptığı Dostum Silahımdır – Will Penny 1968 yılında çekildi ve 16 Şubat 1968 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10  puan aldı. Başrollerinde Charlton Heston , Joan Hackett , Donald Pleasence , Lee Majors , Bruce Dern gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Tom Gries yazdı. Filmin konusu ise Her insanın içindeki vahşet onda da vardı..Will penny karın tokluğuna sığır çobanlığı yapmak için kışlık çoban kulübesinde işe başlar..Issız bir dağda enteresan birşeyle karşılaşır..Yolculuk yapan anne baba ve oğlu soğuk hava koşullarından kulübeye sığınmışlardır..Fakat kulübeye acımasız katil çingene ailesi baskın yaparve olanlar olur..İyi seyirler.



Dostum Silahımdır – Will Penny Film izle

Bethlehem 2013 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Yuval Adler n yaptığı Bethlehem 2013 yılında çekildi ve 28 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi. İsrail, Almanya ve Belçika da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3/10  puan aldı. Başrollerinde Tsahi Halevi , Shadi Mar’i , Hitham Omari , Michal Shtamler , Tarik Kopty gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Yuval Adler, Ali Wakad yazdı. Filmin konusu ise İsrail gizli servisinde çalışan Razi ile 17 yaşındaki Filistinli muhbiri Sanfur son iki yıldır haniyse baba oğul gibidir. Sanfur üst düzey bir El Aksa militanının kardeşidir. Gelgelelim, İsrail gizli servisi, Sanfur’un gizli saklı başka ilişkileri de olduğunu ortaya çıkarınca, Razi içinden çıkılmaz bir ikilemde kalır. Senaryosunu İsrailli yönetmen Yuval Adler ile Filistinli Arap gazeteci Ali Waked’in birlikte yazdığı Bethlehem, haberlerde duyduklarınızın ardındaki çetrefilli hakikati son derece gerçekçi, benzersiz bir üslupla gözler önüne seren sert bir film.



Bethlehem 2013 Türkçe Film izle

Karanlık Şerit – Möbius 2013 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Eric Rochant n yaptığı Karanlık Şerit – Möbius 2013 yılında çekildi ve 13 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. Fransa , Belçika, Lüksemburg da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde Jean Dujardin , Cécile De France , Tim Roth , Émilie Dequenne , John Lynch gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Eric Rochant yazdı. Filmin konusu ise Rus istihbarat servisinde çalışan Grégory Lyubov, özel bir görev için Monako’ya gönderilir. Grégory, Monako’da çalışmakta olan güçlü bir işadamının yakınen takip edilmesi işinde kilit bir rol oynamaktır. Bu görevin bir parçası olarak, Monako’daki özel bir Rus bankasında çalışmakta olan Alice isimli yetenekli bir finans uzmanı da gizlice görevlendirilir. Ruslar için çalışmakta olan Alice bir Amerikan vatandaşıdır. Grégory’nin görevi ise Alice’ten gizli bir şekilde onun sadakatini ölçmektir. Ancak Grégory görev sırasında gerçekleştirdiği bir hamleyle altın kuralı çiğner ve Alice ile iletişime geçer. Aralarında ikisinin de dibe doğru ilerleyişini hızlandıracak türden bir tutku başlar.


Filmin yönetmenliğini, 1994 yapımı Les patriotes adlı filmiyle Altın Palmiye’ye aday gösterilen Fransız sinemacı Eric Rochant üstlenirken, başrollerinde ünlü oyuncular Jean Dujardin, Cécile De France ve Tim Roth bulunuyor.



Karanlık Şerit – Möbius 2013 Türkçe Film izle

Heaven Is For Real 2014 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Randall Wallace n yaptığı Heaven Is For Real 2014 yılında çekildi ve 16 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10  puan aldı. Başrollerinde Greg Kinnear , Kelly Reilly , Thomas Haden Church , Connor Corum , Lane Styles gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Randall Wallace, Chris Parker, Todd Burpo yazdı. Filmin konusu ise ciddi bir ameliyattan cenneti ziyaret ettiğine dair hikayelerle çıkan Colton Burpo isimli küçük bir çocuğun hikayesi anlatılıyor.



Heaven Is For Real 2014 Türkçe Film izle

Ucuz Heyecanlar – Cheap Thrills 2013 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini E.l. Katz n yaptığı Ucuz Heyecanlar – Cheap Thrills 2013 yılında çekildi ve 08 Mart 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10  puan aldı. Başrollerinde Pat Healy , Sara Paxton , Ethan Embry , David Koechner , Amanda Fuller gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Chirchirillo, Trent Haaga yazdı. Filmin konusu ise Craig (Pat Healy) işten çıkarılma darbesi aldığında bara gider ve soluklanmak için şişenin dibini bulur. Bu sırada, en son gördüğünde hapishanedeki hayatından çıkıp şimdi dışarıda tefecilikle uğraşan eski arkadaşı (Ethan Embry) ile karşılaşır. İkili,arada geçen zamanı yakalamaya çalışıyormuş gibi yaptıkları sırada, kendileri ile içki içmek isteyen ilginç ve zengin bir çifte, Colin (David Koechner) ve Violet’e (SaraPaxton), rastlarlar. Eğlenceli ve bir o kadar da esrarengiz olan bu çift, onları kazançgetiren bir tür üstünlük sağlama oyununun içine sokar. Partiyi eve taşıdıklarında ise her şey kontrolden çıkar ve gece korkunç bir hal alır.



Ucuz Heyecanlar – Cheap Thrills 2013 Türkçe Film izle

Çocukluk – Boyhood 2014 Film izle

Yönetmenliğini Richard Linklater n yaptığı Çocukluk – Boyhood 2014 yılında çekildi ve 19 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.6/10  puan aldı. Başrollerinde Ellar Coltrane , Patricia Arquette , Elijah Smith , Lorelei Linklater , Steven Chester Prince gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Richard Linklater yazdı. Filmin konusu ise çıkış noktası olarak yakın zamanda boşanmış bir çiftin, Mason ve Olivia’nın hikayesine odaklanıyor. Sahip oldukları tek çocukları ise artık anne ve babasının bir arada yaşamadığı gerçeğine alışmak ve bu yabancı düzen içerisinde yaşamayı öğrenmek zorunda. Çocuğun 6 yaşında başlayan bu yeni tecrübesini 12 yıl boyunca sürecek olan bir büyüme evresine yayan yönetmen, bu süreç boyunca yaşananları beyaz perdeye aktarıyor.


Richard Linklater’ın, 12 yıllık bir süre zarfının belirli zaman aralıklarında çekimlerini tamamladığı filmin başrollerini Ellar Coltrane, Patricia Arquette ve Ethan Hawke paylaşıyor.



Çocukluk – Boyhood 2014 Film izle

Pıtırcık Tatilde – Les vacances du petit Nicolas 2014 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Laurent Tirard n yaptığı Pıtırcık Tatilde – Les vacances du petit Nicolas 2014 yılında çekildi ve 11 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10  puan aldı. Başrollerinde Valérie Lemercier , Kad Merad , Dominique Lavanant , François-Xavier Demaison , Bouli Lanners gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jaco Van Dormael , René Goscinny yazdı. Filmin konusu ise Küçük Nicolas ailesi ile birlikte yaza merhaba için tatile gider..Nicolas tatilde her zaman kendisine yeni arkadaşlar edinebilmiştir..Bu tatilde ise komik karakterli kişilerin yanı sıra Isabella isimli gözlerini kocaman açan bir kızla tanışacaktır..Nicolas kızdan o kadarçok korkar ki ailesinin zorla onu Isabella ile evlendireceğini düşünür.. Yaşanan tüm yanlış anlaşılmalar sonucunda unutulmaz bir tatil olacaktır..İyi seyirler.



Pıtırcık Tatilde – Les vacances du petit Nicolas 2014 Türkçe Film izle

4 Kasım 2014 Salı

Demir Adam ve Hulk 2013 Türkçe izle

Yönetmenliğini Eric Radomski n yaptığı Iron Man – Hulk: Heroes United 2013 yılında çekildi ve 03 Aralık 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.7/10  puan aldı. Başrollerinde Adrian Pasdar , Fred Tatasciore , Dee Bradley Baker , Robin Atkin Downes , David Kaye gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Brandon Auman , Henry Gilroy yazdı. Filmin konusu ise Sinirlerine hakim olamayan agresif yaratık Hulk ve kahraman İron Man birlikte düşmanlara karşı mücadeleye girerler. Güçlü mücadelede İron Man ile Hulk fazlasıyla zorlanacaklardır.



Demir Adam ve Hulk 2013 Türkçe izle

Cin – Jinn 2014 Film izle

Yönetmenliğini Ajmal Zaheer Ahmad n yaptığı Cin – Jinn 2014 yılında çekildi ve 25 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.8/10  puan aldı. Başrollerinde Serinda Swan , Ray Park , William Atherton , Sibylla Deen , Faran Tahir gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ajmal Zaheer Ahmad yazdı. Filmin konusu ise Otomotiv tasarımcısı olan Shawn, yeni evlendiği eşi Jasmine ile sessiz sakin bir hayat sürmektedir. Ta ki nereden geldiği belli olmayan şifreli bir mesaj ellerine ulaşana kadar. Mesajda Shawn’ın ailesini kuşaklardır etkileyen bir lanetin hala üzerinde olduğunu ve unun Jasmine’le olan hayatını da tehlikeye atacağı yazmaktadır. Shawn , annesiyle babasını çocuk yaşta kaybettiği için yazılanlara itibar etmez. Ancak tuhaf olaylar gelişmeye başlar. Başına gelenlere bir açıklama bulamayan Shawn, hayatından endişe ederek Gabriel ve Peder Westhoff’a danışmaya karar verir. İkilinin bir şekilde aklına takılan sorulara cevap verebileceğini ummaktadır. Onların ve akıl hastası olan Ali’nin de yardımıyla Shawn, yaşadıklarının düşündüğünün çok da ötesinde olduğunu fark edecektir. Çok eski zamanlardan beri varlığını sürdüren ve ailesini lanetleyen kötücül ruhtan ailesini koruyabilmesi için Shawn’un tek başına ve bütün gücüyle savaşması gerekecektir.



Cin – Jinn 2014 Film izle

1 Kasım 2014 Cumartesi

Tammy 2014 Film izle

Yönetmenliğini Ben Falcone n yaptığı Tammy 2014 yılında çekildi ve 02 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.7/10  puan aldı. Başrollerinde Melissa McCarthy , Susan Sarandon , Kathy Bates , Allison Janney , Dan Aykroyd gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Melissa Mccarthy , Ben Falcone yazdı. Filmin konusu ise Tammy aynı gün içerisinde işinden kovulması, aracını kullanılamaz hale getirmesi ve eşinin kendisini komşusu ile aldatmasına tanıklık etmesiyle devam eden bir günün ardından gelişen olaylara tanıklık edeceğiz.


Filmin başrollerinde Melissa McCarthy, Susan Sarandon, Allison Janney, Gary Cole, Mark Duplass, Toni Collette, Nat Faxon, Dan Aykroyd ve Kathy Bates gibi isimler yer alıyor.



Tammy 2014 Film izle

Acı Ay – Bitter Moon Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Roman Polanski n yaptığı Acı Ay – Bitter Moon 1992 yılında çekildi ve 12 Temmuz 1992 tarihinde gösterime girdi. Fransa , İngiltere ve ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1/10  puan aldı. Başrollerinde Peter Coyote , Emmanuelle Seigner , Hugh Grant , Kristin Scott Thomas , Victor Banerjee gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Roman Polanski , John Brownjohn , Gérard Brach yazdı. Filmin konusu ise Lüks bir yolcu gemisiyle İstanbul’a seyahat eden İngiliz çift Nigel ve Fiona, yolculuk sırasında Oscar adında tekerlekli sandalyeye mahkum bir adamla tanışırlar. Oscar, başından geçen saplantılı, çarpık bir aşk ilişkisini ve tüm sırlarını Nigel’a anlatır. Genç ve güzel bir Fransız kadınıyla yaşadığı bu ilişkinin ayrıntıları Nigel’ı çok etkiler. Üstelik sözü edilen kadın da aynı gemidedir.Trajik bir sona doğru ilerleyen filmin başrollerinde İngiliz sinemasının en popüler isimlerinden Hugh Grant ve Emmanuelle Seigner’nin yanı sıra Peter Coyote ve İngiliz Hasta filminden Kristin Scott-Thomas var.Rosemary’nin Bebeği, Chinatown ve Tess gibi önemli filmlerin sıradışı yönetmeni Roman Polanski’den tutkulu, saplantılı hatta giderek hastalıklı bir aşk öyküsü.



Acı Ay – Bitter Moon Türkçe Film izle

Borsaya Saldırı – Assault on Wall Street Türkçe Fİlm izle

Yönetmenliğini Uwe Boll n yaptığı Borsaya Saldırı – Bailout: The Age of Greed 2013 yılında çekildi ve 30 Temmuz 2013 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10  puan aldı. Başrollerinde Dominic Purcell , Erin Karpluk , Edward Furlong , John Heard , Keith David gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Uwe Boll yazdı. Filmin konusu ise Jim onu seven bir ailesi, iyi maaşlı bir işi olan sıradan bir New York’ludur. Ancak ekonomi çökünce Jim her şeyini kaybediyor ve hayatı tamamen değişiyor. Öfkeden deliye dönen Jim ellerinden alınan hayatın intikamını almak için uçlara gidecektir.



Borsaya Saldırı – Assault on Wall Street Türkçe Fİlm izle