30 Ocak 2015 Cuma

Song One 2014 Film izle

Yönetmenliğini Kate Barker-Froyland n yaptığı Song One , 2014 yılında çekildi ve 20 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10 puan aldı. Başrollerinde Anne Hathaway, Johnny Flynn, Mary Steenburgen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kate Barker-Froyland yazdı. Filmin konusu ise Franny, erkek kardeşinin bir kaza geçirdiği haberiyle evine geri döner. Komaya girmiş olan kardeşinin sağlığına yeniden kavuşmasını sağlamak için, onun günlüğünü okuyup ilgi duyduğu şeyleri keşfetmeye çalışır. Onun gittiği yerlere giderek, oradaki sesleri kaydeder. Bunları dinlemenin onun iyileşmesine yardımcı olacağına inanmaktadır. Bu keşif sırasında kardeşinin favori müzisyeni James’i dinlemeye gitmesi, James’le Franny arasında bir ilişkinin filizlenmesine neden olacaktır.

Not: 1 ödül adaylığı.



Song One 2014 Film izle

Takip 3: Son Karşılaşma 2014 Film izle

Yönetmenliğini Olivier Megaton n yaptığı Takip 3: Son Karşılaşma , 2014 yılında çekildi ve 09 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Forest Whitaker, Liam Neeson, Maggie Grace gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Luc Besson, Robert Mark Kamen yazdı. Filmin konusu ise Bryan Mills, ajanlık ve ertesinde gelen aksiyon dolu günlerini geride bırkatığını umarak California/Los Angeles’ta sakin bir hayat sürmektedir. Kızı Kim ve eski karısı Lenore’ın can güvenliğini sağlamış, kendi kozasına çekilmiştir. Öte yandan Lenore’in şimdiki eşiyle evliliğe dair sorunları vardır ve kızı Kim tüm sevgisine rağmen babasına açıklayamadığı bir sırrı saklamaktadır. Kafasını arkadaşlarıyla boşaltmaya çalışırken, Bryan’ın başına hiç umulmadık yeni belalar gelecek ve eski ajan büyük bir kovalamacanın içinde kendisini gerçeğin peşinden koşarken bulacaktır…



Takip 3: Son Karşılaşma 2014 Film izle

Kanlı Paskalya - Cold Harbour 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Carey McKenzie n yaptığı Kanlı Paskalya , 2013 yılında çekildi ve 12 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.8/10 puan aldı. Başrollerinde Nan Yu, Quanita Adams, Zolani Mahola gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Carey McKenzie yazdı. Filmin konusu ise Sıradan bir polis memuru olan Sizwe, kıdemli dedektif olarak terfi imkanını yakaladığı bir davaya atanmıştır. Soruşturma ilerledikçe, işin içinde ortağının, patronunun ve gizemli bir Çinli’nin de dahil olduğunu fark eder. Kısa süre sonra terfiyi alır ancak birlikte çalıştığı polisler kirli işlere bulaşmıştır. Artık çevresinde güvenebileceği tek bir kişi bile kalmayan Sizwe, bundan sonra bir başına kalmıştır.

 



Kanlı Paskalya - Cold Harbour 2013 Türkçe Dublaj izle

Club Sándwich 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Fernando Eimbcke n yaptığı Club Sándwich , 2013 Tür: Komedi yılında çekildi ve 21 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10 puan aldı. Başrollerinde Carolina Politi, Lucio Giménez Cacho, María Renée Prudencio gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Fernando Eimbcke yazdı. Filmin konusu ise Paloma ve bıyıkları yeni terleyen ergen oğlu Hector yaz tatilindedir. Kaldıkları bomboş otele bir aile daha gelir ve Hector bu ailenin kızı Jazmin ile arkadaş olur. Gençler bir kaçamak için fırsat yakalamaya çalışırken, Paloma da birden hayatlarına giren genç kızı kendine rakip kabul eder ve oğlunu kaybedeceği korkusuyla onları yalnız bırakmamak için elinden geleni yapar. Ördek Mevsimi ve Tahoe Gölü’nün yönetmeni Fernando Eimbcke, yeni filminde ergenliğin sancılarını hem gençlerin hem de ebeveynlerin gözünden anlatıyor ve gündelik ayrıntılardan müthiş bir mizah çıkartıyor.

2013 San Sebastian En İyi Yönetmen

2013 Torino En İyi Film



Club Sándwich 2013 Türkçe Dublaj izle

Son Muharip - The Last Patrol Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Sheldon Lettich n yaptığı Son Muharip , 2000 yılında çekildi ve 19 Nisan 2001 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.4/10 puan aldı. Başrollerinde Dolph Lundgren, Joe Michael Burke, Sherri Alexander gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Pamela K. Long, Stephen Brackley Yönetmen: Sheldon Lettich yazdı. Filmin konusu ise California eyaleti 9.5 Ricther ölçeğinde bir deprem sonrasında atmosferi tozla kaplı bir adaya dönüşmüştür. Depremden sağ kurtulanlar için esas mücadele şimdi başlar. Yıkıcı deprem sonrasında hava kuvvetleri mensubu Nick Preston, donanmaya mensup birkaç kişi ile birlikte kurtulanları bir araya toplar. Hep beraber eski bir savaş hurdalığına sığınırlar. Yemek, yakıt ve hayatta kalan başka insanların yanısıra, diğer dünyaya açılan bir yol daha ararlar. Bu esnada yayılan bir öldürücü salgın herşeyi daha da zorlaştırır..



Son Muharip - The Last Patrol Türkçe Dublaj izle

Cennetin Krallığı - The Kingdom of Heaven Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Ridley Scott n yaptığı Cennetin Krallığı , 2005 yılında çekildi ve 06 Mayıs 2005 tarihinde gösterime girdi. ABD , İngiltere, İspanya, Almanya, Fas ta çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.2/10 puan aldı. Başrollerinde Eva Green, Liam Neeson, Orlando Bloom gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu William Monahan yazdı. Filmin konusu ise Film, Ortaçağ’da Kudüs’te geçen bir tarihi aksiyon olarak nitelendirilmektedir. Balian adında genç bir adam aslen demircilik yapmaktadır. Ailesini kaybetmiştir ve kader onun için bambaşka bir plan hazırlamaktadır. O yakında şövalye olacaktır. Ardından aşk kapıyı çalacak ve yüreğine ateş düşecektir. Bir prensese gönül verecektir. Yüz yıl önce Kudüs’ü kuşatan Haçlılar’ın kaderini ise en baştan bu şövalye belirleyecektir. Kader kusursuz bir biçimde işlemektedir. Genelde epik filmlere imza atan Ridley Scott, iddialı bir oyuncu kadrosu ile tarihi bir olaya ışık tutuyor.

Not: 3 ödül ve 11 adaylık – Filmin ses senkron sorunu giderildi.



Cennetin Krallığı - The Kingdom of Heaven Türkçe Dublaj izle

Erkekler Kadınlar ve Çocuklar - Men, Women & Children 2014 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Jason Reitman n yaptığı Erkekler Kadınlar ve Çocuklar , 2014 yılında çekildi ve 06 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10 puan aldı. Başrollerinde Ansel Elgort, Kaitlyn Dever, Rosemarie DeWitt gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jason Reitman yazdı. Filmin konusu ise Bir grup liseli genç ve ebeveynin, interneti, bir çok farklı şekilde ve oldukça yoğun kullanmasının, onların ilişkilerini, iletişimlerini, kişisel imajlarını ve aşk yaşamlarını nasıl da etkilediği ve değiştirdiği üzerine bir çalışma..

Başrollerde sizlere de tanıdık gelebilecek isimler mevcut: Adam Sandler, Jennifer Garner, Emma Thompson, Ansel Elgort.

 



Erkekler Kadınlar ve Çocuklar - Men, Women & Children 2014 Türkçe DUblaj izle

Savaş Hikayesi - War Story 2014 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Mark Jackson n yaptığı Savaş Hikayesi , 2014 yılında çekildi ve 19 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.0/10 puan aldı. Başrollerinde Ben Kingsley, Catherine Keener, Hafsia Herzi gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kristin Gore, Mark Jackson yazdı. Filmin konusu ise Libya’da acımasız bir gözaltıya maruz kalan bir savaş fotoğrafçısı, çektiği acılarla yüzleşmek ve kafasını toplamak için eski sevgilisinin ve mentör’ünün bulunduğu Sicilya’ya gider. Ancak daha sonra kürtaj yaptırmak için güvenli bir şekilde Fransa’ya gitmek isteyen Tunuslu göçmen ile yolları kesişir. Bu kişi, yakalanmadan önce fotoğrafını çektiği Libyalı kıza çarpıcı bir şekilde benzemektedir.



Savaş Hikayesi - War Story 2014 Türkçe DUblaj izle

27 Ocak 2015 Salı

Little Accidents 2014 Film izle

Yönetmenliğini Sara Colangelo n yaptığı Little Accidents 2014 yılında çekildi ve 31 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde Elizabeth Banks , Boyd Holbrook , Jacob Lofland , Josh Lucas , Chloë Sevigny gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sara Colangelo yazdı. Filmin konusu ise Amerika’nın küçük bir kasabasında (haklısınız, bağımsız sinemanın klişelerinden bir tanesidir küçük kasabalar) yaşanan maden kazasını anlatıyor. Yani senenin derdi, tasası olan filmlerinden. Bu olaydan sonra 14 yaşındaki bir oğlan kaybolur ve kasabalı onu bulmaya çalışır. Tabi madencilerden birisinin hayatta olduğu anlaşılır, kurtarılmaya çalışılır.



Little Accidents 2014 Film izle

Laggies 2014 Film izle

Yönetmenliğini Lynn Shelton n yaptığı Laggies 2014 yılında çekildi ve 31 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde Keira Knightley , Chloë Grace Moretz , Sam Rockwell , Mark Webber , Ellie Kemper gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrea Seigel yazdı. Filmin konusu ise ergenlikteki bir kızla nişanlısının kendisine yalan söylediğini ve kendisinden çok arkadaşlarıyla zaman geçirdiğini fark eden, kafası karışık, geleceği belirsiz 28 yaşındaki bir kadının arkadaşlıklarını anlatıyor.



Laggies 2014 Film izle

What We Did on Our Holiday 2014 Film izle

Yönetmenliğini Andy Hamilton, Guy Jenkin n yaptığı What We Did on Our Holiday 2014 yılında çekildi ve 26 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10  puan aldı. Başrollerinde Rosamund Pike , David Tennant , Billy Connolly , Ben Presley , Celia Imrie gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andy Hamilton , Guy Jenkin yazdı. Filmin konusu ise bir çiftin yaklaşan boşanmalarını tüm aileden saklamaya çalıştığı unutulmaz bir aile tatiline uzanan eğlenceli bir yolculuğu anlatıyor. Doug (David Tennant, “Doctor Who”) ve Abi (Rosamund Pike, “Kayıp Kız”), üç çocukları ile birlikte, Doug’ın babası Gordie’nin doğumgünü kutlaması için Kuzey İskoçya’ya giderler, bu noktada sırlarını çocuklarından gizlemek için çok dikkatli davranmaları gerektiği gün gibi ortadadır. Ailenin aşkı ve hayatı sorgulayan büyükleri, çocuklardan öğrenecek çok şeyleri olduğunu fark eder, bunlara birbirlerinin en gizli sırları dâhildir!



What We Did on Our Holiday 2014 Film izle

26 Ocak 2015 Pazartesi

İnşaat 2 Film izle

Yönetmenliğini Ömer Vargı n yaptığı film , 2014 yılında çekildi ve 07 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi.Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5,5 puan aldı. Başrollerinde Bülent Kayabaş, Emre Kınay, Şevket Çoruh gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ömer Vargı yazdı. Filmin konusu ise Ali ve Sudi, çalıştıkları inşaata çok sayıda ceset gömmekten 10 yıl hapis yatıp çıkmıştır. Turistik bir yerde, ıssız bir koyda, deniz kıyısına kurulan ancak işletme izni alınamayan bir açık hava diskosunda bekçi olarak durmaktadırlar. Mekanın sahibi Remzi, tekneyle insan kaçırmaktadır. Komiser Şevket gizli ortağıdır. Celal ve Sedat define avcılığı ve tarihi eser kaçakçılığı yapmaktadır. Kısacası eski suçlular yeniden toplanmıştır. Ali ve Sudi özgürlüğün tadını çıkarırken kıyıya iki cesedin vurmasıyla yeni macera başlar. Başlarına bela almamak için cesetleri hemen gömerler, ama karmaşık bir cenderenin içine düşmekten kaçamazlar. Aşık oldukları kadınlarla başka bir ülkeye gitme planı yaparlarken cesetlerin arkası çorap söküğü gibi gelir.



İnşaat 2 Film izle

The Boxtrolls - Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda 2014 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Anthony Stacchi n yaptığı Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda , 2014 yılında çekildi ve 26 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Ben Kingsley, Jared Harris, Nick Frost gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Irena Brignull yazdı. Filmin konusu ise Cheesebridge’in enfes sokaklarının altında yaşayan, geceleyin kasabalıların en sevdikleri şeyleri çalmak için ortaya çıkan canavar Boxtrollerin hikayesini anlatıyor: çocukları ve peynirleri. En azından bu, kasabalı insanların inandığı şey. Aslında Boxtroller, Eggs adında terk edilmiş, yetim bir oğlanı kendi çabalarıyla yetiştirmeye çalışan sevgi dolu tuhaf bir topluluk. Boxtroller kendilerini yok etmeye niyetlenmiş kötü kalpli imha edici tarafından hedef alınınca, Eggs kendilerini kurtarmak için dışarı çıkmayı göze almak zorunda kalıyor ve burada sadece Boxtroller değil, aynı zamanda Cheesebridge’i de kurtarmak için maceraperest bir kızla ekip oluyor.

Not: 1 Golden Globe adaylığı. 5 diğer ödül ve 24 ödül adaylığı.



The Boxtrolls - Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda 2014 Türkçe Film izle

Zafer ve Gurur - Pride and Glory Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Gavin O’Connor n yaptığı Zafer ve Gurur , 2008 yılında çekildi ve

30 Ocak 2009 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7 puan aldı. Başrollerinde Colin Farrell, Edward Norton, Noah Emmerich gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joe Carnahan Yönetmen: Gavin O’Connor yazdı. Filmin konusu ise Dört New York polisi tuzağa düşürülerek öldürülünce, tüm teşkilat alarma geçer. Serbest dolaşan bir polis katili varken ve tüm gözler bu davaya çevrilmişken, Manhattan Polis Şefi Francis Tierney, Sr. (Jon Voight) dedektif oğlu Ray Tierney’den (Edward Norton) davayı yürütmesini ister. Ray yitirilen polislerin, ağabeyi Francis Tierney Jr. (Noah Emmerich) ve kayınbiraderi Jimmy Egan’la (Colin Farrell) omuz omuza çalıştıklarını bildiği için davayı isteksizce kabul eder.

Dava işlerin trajik ölçüde ters gittiği rutin bir uyuşturucu baskını gibi görünse de, Ray, derinlere indikçe birilerinin uyuşturucu tacirlerini polislerin gelmekte olduğuna dair uyarmış olması gerektiğini fark eder. Bunu içerden biri yapmış olmalıdır. Daha da kötüsü, ipuçları en olamayacak yöne işaret etmeye başlar: Kardeşine ve kayınbiraderine. Sorular yükseltildikçe, dava, aile üyelerini aileye sadakat ile teşkilata sadakat arasında seçim yapmaya zorlar.



Zafer ve Gurur - Pride and Glory Türkçe dublaj izle

Kill Dil 2014 Film izle

Yönetmenliğini Shaad Ali n yaptığı Kill Dil , 2014 yılında çekildi ve 14 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.7/10 puan aldı. Başrollerinde Ali Zafar, Parineeti Chopra, Ranveer Singh gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nitesh Tiwari yazdı. Filmin konusu ise Dev ve Tutu, küçük yaşta terk edilmiş iki kardeştir. Bhaiyaji, kardeşleri suç dünyasının içine sokmaya karar verir. Disha’ya aşık olur ve bu dünyayı terk etmeye çalışır. Ama geçmişi peşini bırakmayacaktır..

 

 

 



Kill Dil 2014 Film izle

Hit by Lightning 2015 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Ricky Blitt n yaptığı Şimşek Çarpması , 2014 yılında çekildi ve 31 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.9/10 puan aldı. Başrollerinde Jon Cryer, Stephanie Szostak, Will Sasso gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ricky Blitt yazdı. Filmin konusu ise Ricky (Jon Cryer), yalnız, bekar 40 yaşında bir restoran müdürüdür. İdeal kadınını, bir arkadaşlık web sitesi aracılığıyla bulur. Ancak önemli bir sorun ortaya çıkar. Danita (Stephanie Szostak), evlidir ve kocasını öldürmek için Ricky’nin yardımını istemektedir.

 

 



Hit by Lightning 2015 Türkçe Dublaj izle

Love Is Strange 2014 Film izle

Yönetmenliğini Ira Sachs n yaptığı Aşk Başkadır , 2014 yılında çekildi ve 18 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Alfred Molina, John Lithgow, Marisa Tomei gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ira Sachs, Mauricio Zacharias yazdı. Filmin konusu ise Marisa Tomei, John Lithgow ve Alfred Molina’yı buluşturan romantik bir film. Ira Sachs’in yönettiği film, beraber geçirdikleri 39 yılın ardından işlerinden olan ve bu yüzden şehir değiştirmek zorundak kalıp New York’ta bir apartmana yerleşen eşcinsel çiftle apartmandaki ahali arasındaki ilişkiyi konu ediniyor.

 

Not: 1 ödül ve 9 ödül adaylığı.



Love Is Strange 2014 Film izle

Geçmişin Kirleri - Empire of Dirt 2013 Türkçe Fİlm izle

Yönetmenliğini Peter Stebbings n yaptığı Geçmişin Kirleri , 2013 yılında çekildi ve 06 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1/10 puan aldı. Başrollerinde Cara Gee, Jennifer Podemski, Shay Eyre gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Shannon Masters yazdı. Filmin konusu ise Bir ailenin üç jenerasyonuna odaklanan film, bağımlılık ve genç yaşta hamilelik gibi konulara değiniyor.

Lena geçmişiyle yüzleşiyor. Lena, eski bir model, şimdiyse bir uyuşturucu bağımlısıdır. Bir gün on üç yaşındaki kızı Peeka aşırı doz alır ve bu durum sosyal hizmetlerin dikkatini çeker. Lena, kızını da alarak Ontario’ya taşınır. Burada yabancılaştığı annesi ile tekrar bir araya gelir ve derinlere gömmüş olduğu geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalır.

 



Geçmişin Kirleri - Empire of Dirt 2013 Türkçe Fİlm izle

23 Ocak 2015 Cuma

The Taking of Deborah Logan 2014 Film izle

Yönetmenliğini Adam Robitel n yaptığı The Taking of Deborah Logan 2014 yılında çekildi ve 20 Mayıs 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2/10  puan aldı. Başrollerinde Jill Larson , Anne Ramsay , Michelle Ang , Ryan Cutrona , Anne Bedian gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Adam Robitel , Gavin Heffernan yazdı. Filmin konusu ise Deborah Logann hakkında medikal bir belgesel gibi başlayan film, Logan’ın Alzheimer hastalığına yakalanış evrelerini ve kızının bu hastalık süreci ile mücadele etmesini anlatıyorken, bu hastalıktan mustarip birinin yaşadığı ve yaşattığı gerilimleri korku janrıyla harmanlıyor. Yönetmenliğini Adam Robitel’ın üstlendiği yapımın senaryosunda yönetmenle birlikte Gavin Heffernan imzası var. Filmin başrollerinde Jill Larson ve Anne Ramsay yer alırken onlara Michelle Ang, Ryan Cutrona ve Anne Bedian gibi isimler eşlik ediyor.



The Taking of Deborah Logan 2014 Film izle

What We Do in the Shadows 2014 Film izle

Yönetmenliğini Jemaine Clement, Taika Waititi n yaptığı What We Do in the Shadows 2014 yılında çekildi ve 19 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. Yeni Zellanda da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.6/10  puan aldı. Başrollerinde Jemaine Clement , Taika Waititi , Jonathan Brugh , Cori Gonzalez-Macuer , Stuart Rutherford gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jemaine Clement , Taika Waititi yazdı. ”What We Do In The Shadows” Sundace Film Festivali’nde gösterilmiş ve Berlin Film Festivali’nde Kristal Ayı için yarışmış Jemaine Clement’in yönettiği eğlenceli bir vampir parodisi (mockumentary). Bir belgesel ekibi, hayatlarına zarar gelmeyeceğinin garantisiyle birlikte vampirlerin yaşadığı bir eve konuk olma fırsatı yakalar. Bu evde Viago, Vladislav ve Deacon isimli üç vampir yaşamaktadır. Bütün dertleri oldukça sıradandır; hatta yalnızca beslenme alışkanlıkları normal insanlardan farklıdır. Belgeselciler, vampirlerin gündelik hayatlarını en ince detaylarına kadar belgelemenin peşine düşerler. Bu dünyada vampir olmak hayata devam etmek tahmin edilenden daha zordur. Yeni Zelanda’lı sevilen komedyenlerin yer aldığı film katıldığı festivallerden ve yabancı eleştirmenler mizah konusunda tam not aldı. İyi seyirler.



What We Do in the Shadows 2014 Film izle

Wolves - Kurtlar 2014 Film izle

Yönetmenliğini David Hayter n yaptığı Wolves 2014 yılında çekildi ve 22 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10  puan aldı. Başrollerinde Jason Momoa , Lucas Till , Merritt Patterson , Jennifer Hale , Stephen McHattie gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Hayter yazdı. X-Men, X2 ve Watchmen filmlerinin senaryo yazarı David Hayter’in ilk yönetmenlik denemesi Wolves korku türüne yeni bir soluk getirecek! Kurtadama dönüştükten sonra ailesini öldürmekle suçlanan ve en sonunda bilmediği bir kasabaya kaçan gencin kendine kurtadamlarla dolu yeni bir aileye girmesine tanık olacağız.



Wolves - Kurtlar 2014 Film izle

Bataklık - La isla mínima 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Alberto Rodríguez n yaptığı Bataklık , 2014 yılında çekildi ve 26 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. İspanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.6/10 puan aldı. Başrollerinde Javier Gutiérrez, Nerea Barros, Raúl Arévalo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rafael Cobos yazdı. Filmin konusu ise Bataklıkta bir seri katil dolaşmaktadır. Zıt kutuplar gibi görünen iki cinayet dedektifi, aralarındaki farklılıkları bir kenara bırakmalı ve daha fazla genç kadın hayatını kaybetmeden, katili bir an önce adalete teslim etmelidir.

 

Not: 3 ödül ve 33 ödül adaylığı.

 



Bataklık - La isla mínima 2014 Türkçe Dublaj film izle

Dracula: Başlangıç 2014 Türkçe Dublaj Film izle

Yönetmenliğini Gary Shore n yaptığı Dracula: Başlangıç , 2014 yılında çekildi ve 03 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Dominic Cooper, Luke Evans, Sarah Gadon gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Burk Sharpless, Matt Sazama yazdı. Filmin konusu ise Dracula, gerçek bir efsane olan Vlad the Impaler’ın hikayesini odaklanarak Drakula’nın ve vampir mitolojisinin köklerine iniyor. Filmin yönetmenliğini ilk yönetmenlik tecrübesine imza atan Gary Shore gerçekleştirirken, başrollerde Luke Evans, Dominic Cooper ve Sarah Gadon bulunuyor.

 

 



Dracula: Başlangıç 2014 Türkçe Dublaj Film izle

İskelet İkizler - The Skeleton Key 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Craig Johnson n yaptığı İskelet İkr , 2014 yılında çekildi ve 14 Şubat 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10 puan aldı. Başrollerinde Bill Hader, Kristen Wiig, Luke Wilson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Craig Johnson, Mark Heyman yazdı. Filmin konusu ise Birbirinden ayırılmış ve hayatlarında birçok zorlukla mücadele eden ikiz kardeşler Maggie ve Milo’nun on sene sonra bir araya gelmesini konu alıyor.

 

Not: 5 ödül ve 6 ödül adaylığı.

 

 



İskelet İkizler - The Skeleton Key 2014 Türkçe Dublaj izle

22 Ocak 2015 Perşembe

İnanmak – Believe 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini David Scheinmann n yaptığı İnanmak – Believe 2013 yılında çekildi ve 28 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5/10  puan aldı. Başrollerinde Natascha McElhone, Toby Stephens, Brian Cox gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Massimiliano Durante, Carmelo Pennisi yazdı. Filmin konusu ise Baş kahraman 11 yaşında ki bir çocuk olan Georgie ufak suçlar işlemiştir. Efsane teknik direktör ise Georgie’yi takibe almıştır. Efsane direktör çocuktaki yeteneği çok kısa sürede farketmiştir. Busby bir çok kişinin bildiği gibi 1958 yılında bir uçak kazasından şans eseri kurtulan fakat takımında ki 7 yetenekli futbolcuyu o kazada kaybetmiştir. Ancak her şeye rağmen pes etmeyen Busby 11 yaşında ki çocuğu keşfedip onunla beraber yeni bir yetenekli futbol takımı kurmayı düşünmektedir…Gerçek bir hikaye filme aktarılmıştır..İyi seyirler.



İnanmak – Believe 2013 Türkçe Dublaj izle

Halat – La sirga 2012 Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini William Vega n yaptığı Halat – La sirga 2012 yılında çekildi ve 19 Mayıs 2012 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde Floralba Achicanoy, Joghis Seudin Arias, David Fernando Guacas gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu William Vega yazdı. Filmin konusu ise Alicia, kasabası yakılarak yok edilip ailesi katledildikten sonra And Dağları´na giderek amcasının kulübesine sığınır. Derin iz bırakan savaş anıları, durmak bilmez bir fırtına misali zihnini kavurmaya devam etmektedir. Bataklık gibi bulanık bir sahilde korkularını dindirmeye çalışırken savaş tehdidi yeniden kendini gösterir. Cannes´da Yönetmenlerin On Beş Günü bölümünde prömiyerini yapan Halat, yönetmen Vega´nın sözleriyle “ne Kolombiyalıların ne de dünyanın tanıdığı bir coğrafyaya” ve toprakla kurdukları saf ilişkiyi sürdürmek uğruna geleneklerini koruyan insanlara dair şiirsel bir masal.



Halat – La sirga 2012 Türkçe Dublaj Film İzle

Vaşak Zamanı - I lossens time 2013 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Søren Kragh-Jacobsen n yaptığı Vaşak Zamanı , 2013 yılında çekildi ve 23 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi.Danimarka, İsveç de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10 puan aldı. Başrollerinde Lia Boysen, Sofie Gråbøl, Søren Malling gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jonas T. Bengtsson, Per Olov Enquist yazdı. Filmin konusu ise Bir bilim adamı olan Lisbeth, rahip Helen’dan umutsuz bir konuda yardım ister. Yaşlı bir çifti öldürdükten sonra yüksek güvenlikli psikiyatri koğuşuna gönderilen genç adam, tanrı hakkında konuşurken intihar etmeye çalışır. Şimdi ise bu iki kadının, genç adamın şok edici geçmişine inerek bir şeyleri değiştirmesi gerekir.

 

Not: 5 ödül adaylığı.

 



Vaşak Zamanı - I lossens time 2013 Türkçe Dublaj izle

Kumarbaz - Losejas 2013 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Ignas Jonynas n yaptığı Kumarbaz , 2013 yılında çekildi ve 25 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi.Litvanya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.6/10 puan aldı. Başrollerinde Oona Mekas, Rimas Blockis, Vytautas Kaniusonis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ignas Jonynas, Kristupas Sabolius yazdı. Filmin konusu ise Sağlık görevlisi Vincentas, iflah olmaz bir kumarbazdır. Bu kötü alışkanlığı sürdükçe borçları, ödenmez bir noktaya gelmiştir. Daha fazla para kazanmak için, kendi işi üzerine bahis oynatmaya başlar. Ambulans ile müdahaleye gittiği hastalarının yaşam ve ölümü üzerine bahisleri açar.

 

Not: 3 ödül ve 4 ödül adaylığı.

 



Kumarbaz - Losejas 2013 Türkçe Dublaj film izle

Cesurlar - Only the Brave Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Lane Nishikawa n yaptığı Cesurlar , 2006 yılında çekildi ve 17 Şubat 2006 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5/10 puan aldı. Başrollerinde Greg Watanabe, Lane Nishikawa, Tamlyn Tomita gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Lane Nishikawa yazdı. Filmin konusu ise Pearl Harbor baskınında Amerika’da yaşayan Japon asıllı vatandaşların yaşadıkları… Hangi taraftasın? Pearl Harbor saldırısı sırasında, Japon kökenli Amerikalılar’a çok büyük bir görev düşmektedir. Vatandaşı oldukları topraklara hizmet etmek ve kökleri arasında seçim yapmak zorundadırlar. Sonuç olarak Amerika’yı seçenler savaşın kaderini değiştirirler. Gizli bir kahramanlık sergileyen bu cesur birlik, Pearl Harbor’un unutulan kahramanları arasındadır.

 



Cesurlar - Only the Brave Türkçe Dublaj izle

Unutulmaz Aşk - The Best of Me 2014 Film izle

Yönetmenliğini Michael Hoffman n yaptığı Unutulmaz Aşk , 2014 yılında çekildi ve 17 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10 puan aldı. Başrollerinde James Marsden, Luke Bracey, Michelle Monaghan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu J. Mills Goodloe yazdı. Filmin konusu ise Yönetmenliğini Michael Hoffman’ın üstlendiği romantik dram filmi Nicholas Sparks’ın çok satan aynı adlı romanından uyarlama. İki eski lise aşığının 20 yıl sonra, bir cenaze nedeniyle doğup büyüdükleri kasabada yeniden bir araya gelmelerini konu alan filmin senaryosu Monaghan’ın yanı sıra J. Mills Goodloe ve Will Fetters tarafından kaleme alınmış.

 



Unutulmaz Aşk - The Best of Me 2014 Film izle

Pamuk Prenses ve Avcı Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Rupert Sanders n yaptığı Pamuk Prenses ve Avcı , 2012 yılında çekildi ve 01 Haziran 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde Charlize Theron, Chris Hemsworth, Kristen Stewart gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Evan Daugherty yazdı. Filmin konusu ise Pamuk Prenses ve Avcı’da Kristen Stewart (Twilight/Alacakaranlık), ülkede kötü kraliçeden ( Charlize Theron) daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prenses’i canlandırıyor

Gün geçtikçe prensesi kıskanan üvey anne prensesi öldürtme kararı alır.Anlaştığı bir avcıdan prensesi öldürmesi için emir verir.

Avcı prensesi öldürmek için bir ormana götürür ve bir anda bir mucize olur ve prensesi öldürmekten vazgeçen avcı kraliçeden intikam alması için prensese yardım eder.

Not: 5 ödül ve 13 adaylık



Pamuk Prenses ve Avcı Türkçe Dublaj film izle

20 Ocak 2015 Salı

Yerinde Olsaydım – If I Were You 2012 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Joan Carr-Wiggin n yaptığı Yerinde Olsaydım – If I Were You 2012 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. Kanada, İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10  puan aldı. Başrollerinde Marcia Gay Harden, Leonor Watling, Joseph Kell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joan Carr-Wiggin yazdı.



Yerinde Olsaydım – If I Were You 2012 Türkçe Dublaj izle

Annabelle 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini John R. Leonetti n yaptığı Annabelle 2014 yılında çekildi ve 24 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5/10  puan aldı. Başrollerinde Annabelle Wallis , Ward Horton , Tony Amendola , Alfre Woodard , Kerry O’Malley gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gary Dauberman yazdı. Filmin konusu ise John Form, oyuncak bebek koleksiyonu yapan hamile eşi Mia için yeni bir oyuncağı gözüne kestirir. Beyaz gelinlik giydirilmiş, eşine zor rastlanır bu antika oyuncak bebek Mia için kusursuz bir hediye olacaktır. Mia beklediği gibi hediyesi Annabelle’i görünce mutlu olur, ancak bu güzel anlar çok uzun sürmez. Form ailesinin evi bir gece evleri sapkın bir tarikat tarafından basılır ve ciddi bir saldırıya uğrarlar. Saldırganlar uzaklaşırlar ancak hiçbir şey çözülmüş değildir. Zira ailenin hiç tahmin edemeyeceği bir kötü ruhu evde bırakmışlardır. Annabelle, yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği Korku Seansı filminin öncesini konu alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda, ağırlıklı olarak televizyon piyasasına yönelik işleriyle tanınan ve Dead Silence filminden bu yana James Wan’ın projelerinde görüntü yönetmenliği yapan John R. Leonetti oturuyor.İyi seyirler.



Annabelle 2014 Türkçe Dublaj izle

Cesaret Tohumları – Last Ounce of Courage Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Darrel Campbell, Kevin McAfee n yaptığı Cesaret Tohumları – Last Ounce of Courage 2012 yılında çekildi ve 11 Eylül 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.3/10  puan aldı. Başrollerinde Marshall R. Teague, Jennifer O’Neill, Rusty Joiner gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Darrel Campbell, Kevin McAfee yazdı. Filmin konusu ise Asker olan babasının ölümünden yıllar sonra büyükbabasıyla yeniden iletişime geçmeye çalışan bir çocuğun hikayesi.



Cesaret Tohumları – Last Ounce of Courage Türkçe Dublaj izle

Tiffany’de Kahvaltı – Breakfast at Tiffany’s (1961) İzle

Yönetmenliğini Blake Edwards, n yaptığı Tiffany’de Kahvaltı – Breakfast at Tiffany’s 1961 yılında çekildi ve 10 Kasım 1963 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.8/10  puan aldı. Başrollerinde Audrey Hepburn, George Peppard, Martin Balsam, Mickey Rooney, Stanley Adams, José Luis De Villalonga, Alan Reed, Claude Stroud, Dorothy Whitney, Beverly Powers, Elvia Allman, Orangey , Patricia Neal, Buddy Ebsen, John McGiver, gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu George Axelrod, yazdı. Filmin konusu ise Truman Capote’nin 1958 tarihLi kısa romanı “Breakfast at Tiffany’s”,1961 yılında Blake Edwards tarafından aynı adLa sinemaya da aktarıLdı…İyi seyirler.



Tiffany’de Kahvaltı – Breakfast at Tiffany’s (1961) İzle

Asoka Film izle

Yönetmenliğini Santosh Sivan n yaptığı Asoka 2001 yılında çekildi ve 13 Eylül 2001 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde Shah Rukh Khan , Kareena Kapoor , Danny Denzongpa , Rahul Dev , Hrishitaa Bhatt gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Santosh Sivan , Saket Chaudhary yazdı. Filmin konusu ise Bir adamın krallıktan rahipliğe uzanan ve rahip olduktan sonra budanın öğretilerini bütün dünyaya yaymaya çalışan imparatorun öyküsünü anlatan film bölgedeki çeşitli efsanelerden esinlenilerek yapılmıştır..İyi seyirler.



Asoka Film izle

Büyük – Big Tom Hanks Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Penny Marshall n yaptığı Büyük – Big 1988 yılında çekildi ve 01 Kasım 1989 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.3/10  puan aldı. Başrollerinde Tom Hanks , Elizabeth Perkins , Robert Loggia , John Heard , Jared Rushton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gary Ross , Anne Spielberg yazdı. Filmin konusu ise Bir karnavalda genç Josh Baskin (Hanks) büyümeyi diler. Ertesi sabah uyandığında dileğinin gerçekleşmiş olduğunu görür. Arkadaşı Billy’nin yardımıyla (Jared Rushton), Josh bir oyuncak firmasında işe başlar. Ancak yaşadığı her tecrübeden sonra John çocukluğun sade zevklerini özlemeye başlar…



Büyük – Big Tom Hanks Türkçe Dublaj izle

Get On Up 2014 film izle

Yönetmenliğini Tate Taylor n yaptığı Get On Up 2014 yılında çekildi ve 01 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10  puan aldı. Başrollerinde Chadwick Boseman , Nelsan Ellis , Dan Aykroyd , Viola Davis , Lennie James gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jez Butterworth yazdı. Filmin konusu ise Get on Up, soul müzisyeni James Brown’ın hayat hikayesini beyazperdeye aktarıyor. Müziğiyle ve felsefesiyle yalnızca kendi türünde değil dünya müzik tarihine de damgasını vuran James Brown’ı Chadwick Boseman canlandırıyor. Yönetmen koltuğunda Maid and Ladies ve Ugly People filmleriyle tanıdığımız Tate Taylor bulunuyor.



Get On Up 2014 film izle

Jongens 2014 film izle

Yönetmenliğini Mischa Kamp n yaptığı Jongens 2014 yılında çekildi ve 09 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi.Hollanda da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.7/10  puan aldı. Başrollerinde Gijs Blom, Ko Zandvliet, Jonas Smulders gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Henk Burger yazdı. Filmin konusu ise içine kapanık sporcu bir genç olan Sieger’in (15) yaz tatili sırasında aşkı keşfedişini konu alıyor. Ulusal bayrak yarışı şampiyonasına hazırlanan Sieger, ilgi çekici ve öngörülemeyen biri olan takım arkadaşı Marc ile yakınlaşır. Sıradan gibi görünen arkadaşlıklarının arkasında Sieger içten içe Marc’a karşı yoğun hisler beslemeye başlar. Bu hisler karşılıklı olmasına rağmen; Sieger’in asi abisi, istenmeyen bir kız arkadaş ve Sieger’in yeni keşfettiği cinsel yönelimin getirdiği belirsizlikler, ikilinin aşkını gölgelemektedir.



Jongens 2014 film izle

Sende Rabbimi Gördüm – Rab Ne Bana Di Jodi film izle

Yönetmenliğini Aditya Chopra n yaptığı Sende Rabbimi Gördüm – Rab Ne Bana Di Jodi 2008 yılında çekildi ve 11 Aralık 2008 tarihinde gösterime girdi. Hindistan de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1/10  puan aldı. Başrollerinde Shah Rukh Khan , Vinay Pathak , Anushka Sharma , M.K. Raina , Rani Mukerji gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Aditya Chopra yazdı. Filmin konusu ise Shahrukh Khan tek kişiyi iki ayrı karakter olarak oynamaktadır. Aslında çok saf ve iyi kalpli, sıradan bir Büro Memuru Surinder Sahni rolünü canlandırmaktadır. Fakat filmin ilerleyen bölümlerinde Raj Kapoor adı altında aynı kişiyi değişik karakterle oynamaktadır. Anuskha Sharma ise cok çılgın, dans etmeyi seven ve sevecen fakat filmin ilerleyen zamanlarında aşka inancını kaybetmiş, hayata küsmüş bir karakteri canlandırmaktadır.İyi seyirler.



Sende Rabbimi Gördüm – Rab Ne Bana Di Jodi film izle

Billu Barber Film izle

Yönetmenliğini Priyadarshan n yaptığı Billu Barber 2009 yılında çekildi ve 12 Şubat 2009 tarihinde gösterime girdi. Hindistanda çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde Irrfan Khan , Shah Rukh Khan , Lara Dutta , Om Puri , Rajpal Yadav gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Priyadarshan , Manisha Korde , Mushtaq Sheikh , Sreenivasan yazdı. Filmin konusu ise Billu (Irrfan Khan); karısı Bindiya (Lara Dutta), iki çocuğu Gunja ve Ronak ile Budbuda köyünde yaşayan fakir bir berberdir ve bazı zorluklara rağmen olaysız ve sıradan bir hayat yaşamaktadır. Ta ki Bollywood starı Sahir Khan (Shah Rukh khan)film çekmek için köye gelene kadar… Billu Barber, Sudama ya da Kuchela diye bilinen eski bir Hint halk hikayesinin günümüze uyarlanmış hali olan Katha Parayumpol isimli Malayam filminin ikinci yeniden çevirimi.İyi seyirler.



Billu Barber Film izle

İçimdeki Şeytan – Alone Türkçe Korku Filmi izle

Yönetmenliğini Banjong Pisanthanakun , Parkpoom Wongpoom n yaptığı İçimdeki Şeytan – Alone 2007 yılında çekildi ve 03 Temmuz 2009 tarihinde gösterime girdi.Tayland da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.6/10  puan aldı. Başrollerinde Hatairat Egereff , Chayakan Vimuktananda , Chutikan Vimuktananda , Marsha Wathanapanitch , Namo Tongkumnerd gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Banjong Pisanthanakun , Sophon Sakdapisit , Aummaraporn Phandintong , Parkpoom Wongpoom yazdı. Filmin konusu ise Pim Tayland’taki geçmişini bırakıp çok sevdiği kocası Vee ile Kore’de yeni hayatına başlar. Pim ile Vee’nin evlilikleri normal gözükmektedir. Pim’in sürekli bir işi vardır ve iyi arkadaşlara sahiptir. Pim ve Vee’nin hayatları bu haliyle iyi gitmektedir.



İçimdeki Şeytan – Alone Türkçe Korku Filmi izle

Hayalet – Domovoy Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Karen Oganesyan n yaptığı Hayalet – Domovoy 2008 yılında çekildi ve 12 Ağustos 2008 tarihinde gösterime girdi. Rusya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.1/10  puan aldı. Başrollerinde Konstantin Khabensky, Vladimir Mashkov, Armen Dzhigarkhanyan, Chulpan Khamatova gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sergey Yudakov, Oleg Malovichko yazdı. Filmin konusu ise İlham kaynağını kaybeden ve yazmakta zorlanan bir romancı, kendine esin kaynağı olması için bir suikastçı kiralar. Bir cinayetin suçlusu olabileceğinden kesinlikle haberdardır.



Hayalet – Domovoy Türkçe Dublaj izle

18 Ocak 2015 Pazar

Wasseypur Çeteleri - Gangs of Wasseypur 2012 Türkçe film izle

Yönetmenliğini Anurag Kashyap n yaptığı Wasseypur Çeteleri , 2012 yılında çekildi ve 22 Mayıs 2012 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.5/10 puan aldı. Başrollerinde Manoj Bajpayee, Nawazuddin Siddiqui, Richa Chadda gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Akhilesh Jaiswal, Anurag Kashyap yazdı. Filmin konusu ise Birbirlerine düşman olan ailelerin 70 yıldır süre gelen rekabetlerini konu alıyor. Bu neredeyse asırlık düşmanlığın sebebinin altında Hindistan’daki bir madenci kasabasına sahip olma istediği yatıyordur. İngiliz sömürgesi altında olan Hindistan’da trenleri yağmalayarak İngilizlere zarar veren Şahit Han, intikam için uzun bir zaman bekleyecektir…

Not: Daha önce eklenen film, tekrar güncellendi. (2 Bölüm)

Not: 1 ödül ve 3 adaylık – IMDb Top 250: #201



Wasseypur Çeteleri - Gangs of Wasseypur 2012 Türkçe film izle

The Suspect 2013 Türkçe film izle

Yönetmenliğini Stuart Connelly n yaptığı The Suspect , 2013 yılında çekildi ve 16 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10 puan aldı. Başrollerinde Mekhi Phifer, Sterling K. Brown, William Sadler gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Stuart Connelly yazdı. Filmin konusu ise Film bir Afrikalı-Amerikalı adam ile başlayan (Mekhi Phifer) bir banka soygunu şüphesi üzerine bir karakolda sorgulanıyor. Soygun küçük bir kasabada beyazların yoğun olduğu güney bölgesinde bir Afrikalı-Amerikalı erkek tarafından işlenmiştir. Şüpheli sadece bir şey gömülü gibi olan kir kaplı yolun kenarında yürürken, yanlış zamanda yanlış yerde bulunmanın bedelini ödemenin nelere mal olacağını irdeleyen bir gerilim filmi..

 



The Suspect 2013 Türkçe film izle

Hedefteki Adam - The November Man 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Roger Donaldson n yaptığı Hedefteki Adam , 2014 yılında çekildi ve 12 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Luke Bracey, Olga Kurylenko, Pierce Brosnan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Finch yazdı. Filmin konusu ise Emekliliğini planlamaya başlayan eski bir CIA ajanı, yeni bir görev için emekliliğini bir süre daha ertelemesi gerekir. Bir katili bulması gereken ajan Peter Devereaux, yeni görevi için hazırdır ancak işi hiç kolay değildir. Zaman içinde topladığı ipuçlarını birleştiren deneyimli ajan, kendini Rusya’nın teşkilata köstebek soktuğu büyük bir komplonun içinde bulur.

 



Hedefteki Adam - The November Man 2014 Türkçe Dublaj film izle

Two Night Stand 2014 Film izle

Yönetmenliğini Max Nichols n yaptığı Two Night Stand , 2014 yılında çekildi ve 26 Eylül 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Analeigh Tipton, Jessica Szohr, Miles Teller gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mark Hammer yazdı. Filmin konusu ise Max Nichols‘ın ilk yönetmenlik deneyimi olan Two Night Stand, günümüz sanal dünyasının tek gecelik ilişkilerine ayna tutuyor. Alec (Miles Teller) ve Megan (Miles Teller) yaşadıkları tek gecelik ilişkiyi bir geceliğine daha uzatmak isterler ama duygusal bir ilişki istememektedirler.

 

 

 



Two Night Stand 2014 Film izle

Sinbad: Beşinci Seyahat 2014 Film izle

Yönetmenliğini Shahin Sean Solimon n yaptığı Sinbad: Beşinci Seyahat , 2014 yılında çekildi ve 07 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10 puan aldı. Başrollerinde Lorna Raver, Patrick Stewart, Sadie Alexandru gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Evelyn Gabai, Shahin Sean Solimon yazdı. Filmin konusu ise Sultanın ilk doğan çocuğu kötü bir büyücü tarafından kaçırılır. Sinbad çocuğu kurtarmak için büyüler ve yaratıklara karşı, uçsuz bucaksız kızgın çölde yeni bir maceraya atılır.

 

 

 



Sinbad: Beşinci Seyahat 2014 Film izle

X Moor 2014 Türkçe dublaj film izle

Yönetmenliğini Luke Hyams n yaptığı Kanlı Bataklık , 2014 yılında çekildi ve 25 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.3/10 puan aldı. Başrollerinde Mark Bonnar, Melia Kreiling, Nick Blood gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Luke Hyams yazdı. Filmin konusu ise İki Amerikalı, Exmoorun kırlarında gezen vahşi kediler hakkındaki söylentileri duyunca İngiltereye doğru yola çıkarlar. Kırsala vardıklarında bir avcı ile tanışırlar ve vahşi hayvanlardan birini bulmak üzere harekete geçerler. Ancak bulacakları şey, umduklarından çok daha farklı olacaktır.

 

 



X Moor 2014 Türkçe dublaj film izle

Dört Kardeş - Four Brothers Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini John Singleton n yaptığı Dört Kardeş , 2005 yılında çekildi ve 30 Eylül 2005 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Garrett Hedlund, Mark Wahlberg, Tyrese Gibson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Elliot, Paul Lovett yazdı. Filmin konusu ise Bobby, Angel, Jeremiah ve Jack Mercer çocuklukları birlikte geçen bambaşka karakterlere sahip 4 kardeştir. Zamanla hepsi annelerinin yanından ayrılır. Yıllar sonra annelerinin ölümü üzerine cenaze törenine katılmak için bir araya gelirler.Annelerinin ölümünü merak eden kardeşler, olayı araştırmaya başlarlar. Olayı araştırdıkça, Mercer kardeşler birbirlerine daha çok bağlanırlar ve olayı çözmek için var güçleriyle çalışırlar.

 

Not: 5 ödül ve 7 adaylık



Dört Kardeş - Four Brothers Türkçe Dublaj izle

Born of War 2013 film izle

Yönetmenliğini Vicky Jewson n yaptığı Born of War , 2013 yılında çekildi ve 05 Aralık 2013 tarihinde gösterime girdi. İngiltere , Ürdün, Güney Kıbrıs da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.2/10 puan aldı. Başrollerinde James Frain, Joey Ansah, Sofia Black-D’Elia gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rupert Whitaker, Vicky Jewson yazdı. Filmin konusu ise Ailesi öldürüldükten sonra Mina, gerçek babasının, cinayetlerin arkasında olan bir terörist olduğunu öğrenir. İntikam almak için, babasını saf dışı bırakmak için İngiliz İstihbaratı ile çalışır.

 

Not: filmizlesene.com.tr çevirisidir.

 



Born of War 2013 film izle

Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything 2014 film izle

Yönetmenliğini James Marsh n yaptığı Her Şeyin Teorisi , 2014 yılında çekildi ve 07 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.8/10 puan aldı. Başrollerinde Eddie Redmayne, Felicity Jones, Tom Prior gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Anthony McCarten Yönetmen: James Marsh yazdı. Filmin konusu ise Film, modern bilim ve teknoloji tarihini değiştiren İngiliz fizikçi ve teorisyen Stephen Hawking’in hayatından bir kesiti ele alıyor. Odak noktası olarak Hawking’in 1965 ve 1991 yılları arasında evli kaldığı ilk eşi Jane Wilde ile olan ilişkini konu alan filmde, öğrencilik yıllarında başlayan ilişkilerine, birlikte bilim adına yaptıklarına ve hastalık teşhisiyle yaşadıkları sarsıntılara tanık olacağız.

Filmin yönetmen koltuğunda ‘Man on Wire’, ‘Project Nim’ ve ‘Shadow Dancer’ filmlerinin Oscar ödüllü yönetmeni James Marsh bulunurken başrolleri Felicity Jones, Eddie Redmayne ve Emily Watson paylaşıyor.

Not: 5 Oscar adaylığı – 18 diğer ödül ve 70 ödül adaylığı.



Her Şeyin Teorisi - The Theory of Everything 2014 film izle

The Internet’s Own Boy: The Story of Aaron Swartz Film izle

Yönetmenliğini Brian Knappenberger n yaptığı The Internet’s Own Boy: The Story of Aaron Swartz , 2014 yılında çekildi ve 27 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.2/10 puan aldı. Başrollerinde Aaron Swartz, Cindy Cohn, Tim Berners-Lee gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Brian Knappenberger yazdı. Filmin konusu ise Reddit kurucularından genç yaşta kaybettiğimiz Aaron swartz’ın hayat hikayesinin anlatıldığı belgesel niteliğindeki bu yapıtta Aaron’ın çocukuluğundan ölümüne kadar geçen zaman 26 yıllık zaman diliminde onun fikirleri, dehası ve hayata bakış açısı gözler önüne seriliyor.

ABD hükümetinin sözde özgürlük ve adalet sistemine karşı hazırlanmış vurucu bir biyografi örneği.

Not: 2 ödül ve 1 ödül adaylığı.



The Internet’s Own Boy: The Story of Aaron Swartz Film izle

Nadide Çiçekler – Flores Raras 2013 film izle

Yönetmenliğini Bruno Barreto n yaptığı Nadide Çiçekler – Flores Raras , 2013 yılında çekildi ve 09 Şubat 2013 tarihinde gösterime girdi. Brezilya da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Glória Pires , Miranda Otto , Tracy Middendorf , Marcello Airoldi , Lola Kirke gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Matthew Chapman, Julie Sayres, Carmen L. Oliveira yazdı. Filmin konusu ise 1956’da Pulitzer Ödülü’ne lâyık görülen Amerikalı büyük şair Elizabeth Bishop’ın “Kaybetme Sanatı” adlı başyapıtı Lota de Macedo Soares ile yaşadığı aşkı anlatır. Nadide Çiçekler, Bossa Nova müziğinin patlama yaptığı ve ülkenin ultramodern başkenti Brasilia’nın inşa edildiği 50lerle 60larda geçiyor. 1951 yılında şair Elizabeth Bishop hava değişimi için arkadaşı Robert Lowell’ın önerisiyle Rio de Janeiro’ya doğru yola çıkar. Eski dostu Mary Morse’u ziyarete Rio’nun kırsal bölgesine, Petrópolis’e gider. Burası Brezilyalı mimar Lota de Macedo Soares’in mülküdür.–Güçlü ve bir o kadar kırılgan iki sıradışı kadın arasında yavaş yavaş büyük bir tutku oluşur ve zamanının ötesinde gelişen bir aşk yaşanır.

Alkol bağımlısı, avare, zayıf bir ‘kaybeden’ Bishop, yaşamdaki tüm kayıplardan ders çıkarıp güçlenirken; son derece kendine güvenli yetişmiş, iyimser ve güçlü Lota is kaybı deneyimlemeye başladıkça gücünü yitirir. Kazanmak istiyorsan kaybetmeyi – kaybetme sanatını – öğrenmen gerekir.

Not: 9 ödül ve 10 ödül adaylığı.



Nadide Çiçekler – Flores Raras 2013 film izle

Dracula: Başlangıç 2014 Film izle

Yönetmenliğini Gary Shore n yaptığı Dracula: Başlangıç , 2014 yılında çekildi ve 03 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Dominic Cooper, Luke Evans, Sarah Gadon gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Burk Sharpless, Matt Sazama yazdı. Filmin konusu ise Dracula, gerçek bir efsane olan Vlad the Impaler’ın hikayesini odaklanarak Drakula’nın ve vampir mitolojisinin köklerine iniyor. Filmin yönetmenliğini ilk yönetmenlik tecrübesine imza atan Gary Shore gerçekleştirirken, başrollerde Luke Evans, Dominic Cooper ve Sarah Gadon bulunuyor.

Not: Görüntü ve ses daha kaliteli versiyonu ile güncellendi. ( 1 ödül adaylığı )

 



Dracula: Başlangıç 2014 Film izle

Misafir - The Guest 2014 Türkçe Film izle

Yönetmenliğini Adam Wingard n yaptığı Misafir , 2014 yılında çekildi ve 17 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10 puan aldı. Başrollerinde Dan Stevens, Maika Monroe, Sheila Kelley gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Simon Barrett yazdı. Filmin konusu ise Bir asker Peterson ailesine onların savaşta ölen oğlunun bir arkadaşı olduğunu iddaa ederek kendisini tanıtır. Genç adam evde ağırlanırken, bir kaç tane ölüm onun orada bulunmasıyla ilgilidir.

 

Not: 3 ödül ve 3 ödül adaylığı.

 



Misafir - The Guest 2014 Türkçe Film izle

Aşk ve Nefret - Hateship Loveship 2013 Türkçe DUblaj izle

Yönetmenliğini Liza Johnson n yaptığı Aşk ve Nefret , 2013 yılında çekildi ve 27 Şubat 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.1/10 puan aldı. Başrollerinde Guy Pearce, Hailee Steinfeld, Kristen Wiig gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mark Poirier yazdı. Filmin konusu ise Vahşi bir genç kız, dadısı ve iyileşen bir bağımlı olan babası arasında bir romantizm planlar.

 

 

 



Aşk ve Nefret - Hateship Loveship 2013 Türkçe DUblaj izle

17 Ocak 2015 Cumartesi

Vice 2015 Film izle

Yönetmenliğini Brian A Miller n yaptığı Vice , 2015 yılında çekildi ve 16 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.3/10 puan aldı. Başrollerinde Ambyr Childers, Bruce Willis, Thomas Jane gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andre Fabrizio, Jeremy Passmore yazdı. Filmin konusu ise 1980’lerin sonlarında Los Angeles’ta geçen hikayede özel dedektif Doc Sportello’nun aldığı son iş her zamankinden daha zor. Zira uzun zamandır görmediği eski sevgilisi yakın zamanda kayıplara karışmış ve kendisinden bu davayı çözmesi istenmiştir.. Sportello davanın içine olaylar daha karmaşık bir hal alacaktır.



Vice 2015 Film izle

Atmaca - Birdman 2014 Film izle

Yönetmenliğini Alejandro González Iñárritu n yaptığı Atmaca , 2014 yılında çekildi ve 27 Şubat 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Fransa da çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.5/10 puan aldı. Başrollerinde Edward Norton, Michael Keaton, Zach Galifianakis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alejandro González Iñárritu, Nicolás Giacobone, Alexander Dinelaris yazdı. Filmin konusu ise Birdman, bir süper kahramanı canlandıran ünlü aktör Michael Keaton’ın, Broadway oyunlarına tırmanma mücadelesini anlatan kara mizah bir komedidir. Açılış gecesine yaklaşırken, egosuyla, ailesini, kariyerini ve kendini toparlamakla baş edecektir. Baş rollerini ünlü isimler Emma Stone ve Edward Norton’ın oynayacağı filmde bu ikiliye Hangover ve Due Date filmlerindeki performanslarıyla komedi ikonu haline gelen Zach Galifianakis eşlik edecek…

 

Not: 9 Oscar adaylığı. 98 diğer ödül ve 116 ödül adaylığı – IMDb Top 250: #87



Atmaca - Birdman 2014 Film izle

50. Bölüm - Episode 50 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Joe Smalley n yaptığı 50. Bölüm , 2011 yılında çekildi ve 16 Eylül 2011 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 3.1/10 puan aldı. Başrollerinde Chris Perry, Josh Folan, Natalie Wetta gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ian Holt, Joe Smalley yazdı. Filmin konusu ise İki farklı televizyon yapım ekibi, hayaletler ile ilgili bir program hazırlığı içindedir. Bir ekip hayaletlerin varlığını ispatlamak için çalışırken, diğeri bilimsel verilerle bunu yalanlamak üzere araştırma yapmaktadır. Özel bir bölüm için bir araya gelirler ve hayaletlerin bulunduğu konusunda söylentiler olan mekanda çekim hazırlığı yapmaya başlarlar. İlk kez gerçek bir hayalet ile temas kuran ekipler, bu acımasız varlık onları yok etmeden, hayatlarını kurtarmak adına inanılmaz bir mücadele vereceklerdir.

 



50. Bölüm - Episode 50 Türkçe Dublaj izle

Watchmen Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Zack Snyder n yaptığı Watchmen , 2009 yılında çekildi ve 06 Mart 2009 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.6/10 puan aldı. Başrollerinde Carla Gugino, Jackie Earle Haley, Patrick Wilson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Hayter yazdı. Filmin konusu ise Süper kahramanların varolduğu 1985 yılı alternatif evreninde Amerika Birleşik Devletleri ile Sovyetler Birliği arasındaki gerilim tepe noktasına çıkmıştır…

Komedyen lakaplı süper kahramanın öldürülmesi olayını soruşturan Rorschach, kahramanları gözden düşürmek ve öldürmek için düzenlenen dehşetengiz komployu gün ışığına çıkarır. Arkadaşlarının geçmişiyle ilgili geniş kapsamlı komplonun tarihin akışını değiştirecek boyutta olduğunu keşfedecektir.

Not: 4 ödül ve 11 adaylık



Watchmen Türkçe Dublaj izle

Satılık Gözyaşları - Tears for sale Türkçe film izle

Yönetmenliğini Uros Stojanovic n yaptığı Satılık Gözyaşları , 2008 yılında çekildi ve 30 Ocak 2008 tarihinde gösterime girdi. Sırbistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Katarina Radivojevic, Sonja Kolacaric, Stefan Kapicic gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Batric Nenezic yazdı. Filmin konusu ise 1930’larda Sırbistan’ın küçük bir köyünde yaşayan iki kız kardeşin hikayesi…

Savaşlarda talan edilmiş bu köyün toprakları, uzun yıllar boyunca kana bulanmıştır ve köyde bir tane bile erkek kalmamıştır. Kahramanlarımız Ognjenka ve Mala Boginja kardeşler, büyük şehre gidip, bir erkek kaçırıp, köye yıllardır uğramayan şansı tersine çevirmeye karar verirler. Böylece topraklarında hayat başlayacaktır. Ama bu iş, hele de büyük şehirde umdukları gibi kolay değildir.

İki güzel kızı, büyük bir macera beklemektedir.

Not: 1 ödül ve 1 adaylık



Satılık Gözyaşları - Tears for sale Türkçe film izle

16 Ocak 2015 Cuma

Mahremiyet - Intimacy Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Patrice Chéreau n yaptığı Mahremiyet , 2001 yılında çekildi ve 10 Mayıs 2002 tarihinde gösterime girdi. Fransa , İngiltere, Almanya, İspanya de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Kerry Fox, Mark Rylance, Susannah Harker gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hanif Kureishi yazdı. Filmin konusu ise Claire ve Jay Çarşamba günleri buluşuyorlardı. Yalnızca sevişmek için… Konuşmadan, birbirlerinin vücutlarını ve arzularını paylaşarak. Bir gün Claire ortalarda gözükmedi. .. Jay onun hakkında aslında hiçbir şey bilmediğini ve gizemli sevgilisini ne kadar çok merak ettiğini fark etti.”İki bedenin paylaşabileceği en büyük giz; bedenlerin birbirine yabancı olmasıdır. Aşksız bir seks; ihtiyaca, isteğe ve kötü bir alışkanlığa dönüşür.”

Not: Aile ortamında izlemeniz uygun değildir.

 



Mahremiyet - Intimacy Türkçe Dublaj izle

Dokunulmazlar – The Untouchables Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Brian De Palma n yaptığı Dokunulmazlar – The Untouchables , 1987 yılında çekildi ve 01 Nisan 1989 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.0/10 puan aldı. Başrollerinde Kevin Costner, Robert De Niro, Sean Connery gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Oscar Fraley, Eliot Ness, David Mamet yazdı. Filmin konusu ise Eliot Ness, suç oranının arttığı ve polis teşkilatının günden güne kötüye gittiği bir dönemde Chicago’ya atanan bir federal ajandır. Ness’e verilen görev mafya elebaşı Al Capone’u etkisiz hale getirmektir. Fakat Capone şehirdeki gücü o kadar yüksektir ki başlangıçta kimse Ness’in başarılı olabileceğini düşünmez.

Gittikçe cesaretini kaybetmekte olan Ness bir gün deneyimli bir polis memuru olan Jimmy Malone ile tanışır ve yakın bir dostluk kurar; Malone Ness’in Chicago’daki teşkilatta rastladığı ilk dürüst insandır, Malone’un yardımıyla Ness özel ekibine silahşör George Stone’u ve muhasebeci Oscar Wallace’ı ekleyerek Capone’un çevirdiği karanlık işlerin üzerine gitmeye başlar. Ekibin Capone’a karşı kullandığı taktiklerin bir kısmı hiç de yasal değildir..

Not: Oscar, 13 ödül ve 11 adaylık



Dokunulmazlar – The Untouchables Türkçe Dublaj izle

Bir İnsanı Öldürmek 2014 Film izle

Yönetmenliğini Alejandro Fernández Almendras n yaptığı Bir İnsanı Öldürmek , 2014 yılında çekildi ve 17 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa ve Şili de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10 puan aldı. Başrollerinde Alejandra Yañez, Daniel Antivilo, Daniel Candia gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alejandro Fernández Almendras yazdı. Filmin konusu ise Bir İnsanı Öldürmek (To Kill a Man), ailesine sataşanlara karşı çaresiz kalan ve yasalarla dahi adalet sağlayamayan halim selim bir babanın çaresizliği üzerinden bir intikam öyküsü anlatıyor. Bu ilk filmiyle Sundance Film Festivali’nde Büyük Jüri Ödülü’nü kazanan Şili sinemasının genç yönetmenlerinden Alejandro Fernandez Almendras’dan çarpıcı bir suç ve ceza öyküsü.

Not: 5 ödül ve 5 ödül adaylığı.



Bir İnsanı Öldürmek 2014 Film izle

Korsanlar - The Pirates 2014 Fİlm izle

Yönetmenliğini Seok-hoon Lee n yaptığı Korsanlar , 2014 yılında çekildi ve 06 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. Çin de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Hae-jin Yoo, Nam-gil Kim, Ye-jin Son gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Seok-hoon Lee yazdı. Filmin konusu ise Joseon Hanedanlığı döneminde korsanların, kraliyet mührünü yutan gri bir balinayı yakalamak için verdikleri mücadeleyi anlatmaktadır.

 

Not: 3 ödül ve 8 ödül adaylığı.

 



Korsanlar - The Pirates 2014 Fİlm izle

6 Süper Kahraman - Big Hero 6 2014 izle

Yönetmenliğini Chris Williams n yaptığı 6 Süper Kahraman , 2014 yılında çekildi ve 16 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.1/10 puan aldı. Başrollerinde Jamie Chung, Ryan Potter, Scott Adsit gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jordan Roberts yazdı. Filmin konusu ise Oldukça zeki bir robot tasarımcısı olan Hiro Hamada kendisini bir anda bir suç örgütünün içinde bulacaktır. Kötü adamların amacı yüksek teknolojili “San Fransokyo” kentini yerle bir etmektir. En yakın arkadaşı Baymax ‘ın yardımıyla Hiro, şehri kurtarmak için oluşturulan gönüllüler ordusuna katılır…

Disney’in yapımcılığını üstlendiği aile animasyonunda yönetmenler animasyonun mutfağından gelen ödüllü isimler olan Don Hall ve Chris Williams ikilisi.

Not: 1 Golden Globe adaylığı – 6 diğer ödül ve 23 ödül adaylığı. 16 Ocak 2015



6 Süper Kahraman - Big Hero 6 2014 izle

Eragon Türkçe Dublaj fantastik film izle

Yönetmenliğini Stefen Fangmeier n yaptığı Eragon , 2006 yılında çekildi ve 15 Aralık 2006 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10 puan aldı. Başrollerinde Ed Speleers, Jeremy Irons, Sienna Guillory gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Peter Buchman yazdı. Filmin konusu ise Bundan yıllar yıllar önce… Dedelerinizin dedelerinin dedeleri zamanında… Belki de onların babaları zamanında… Yoksul bir çiftçinin yeğeni olan Eragon ormanda parlak, mavi bir taş bulur… O an bu taşın başına konan bir talih kuşu olduğunu ve bu sayede ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabileceğini düşünür. Taş çatladığında ise ailesine eski dünyadan kalan bir miras ile karşı karşıya olduğunu anlar…

Not: 3 ödül adaylığı



Eragon Türkçe Dublaj fantastik film izle

The Quiet Ones - Sessizler 2014 Korku filmi izle Türkçe

Yönetmenliğini John Pogue n yaptığı Sessr , 2014 yılında çekildi ve 01 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10 puan aldı. Başrollerinde Jared Harris, Olivia Cooke, Sam Claflin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Craig Rosenberg yazdı. Filmin konusu ise Tartışmalı yöntemler ile en iyi öğrencilerini tehlikeli deneylerde kullanan alışılagelmişin dışında bir profesörün hikayesini anlatıyor. Deneyin amacı ise şeytani bir ruh yaratmak. Paranormal aktivitelerin insanin negatif enerjisinin neden olduğu teorisine dayanarak, kafayı sıyırmış bir bilim adamı genç bir kızın üzerinde bir dizi deney uygular ve kızı deliliğin sınırına iter. Korkutucu olaylar ile birlikte şok edici ve korkunç sonuçlar doğmaya başlayınca, grup hayal ettiklerinden daha kötü ve kuvvetli bir güce yol açtıklarını fark edeceklerdir.



The Quiet Ones - Sessizler 2014 Korku filmi izle Türkçe

Çatı Katı - Loft 2010 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Antoinette Beumer n yaptığı Çatı Katı , 2010 yılında çekildi ve 16 Aralık 2010 tarihinde gösterime girdi. Hollanda da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Barry Atsma, Hadewych Minis, Katja Herbers gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bart de Pauw yazdı. Filmin konusu ise Hepsi evli beş yakın arkadaş beraber bir çatı katı kiralarlar. Metresleriyle beraber güzel vakit geçiren bu beş erkek için her şey yolunda gitmektedir. Ta ki sabah uyandıklarında tanımadıkları bir kadının cansız bedenini dairelerinde bulana kadar.

Beş arkadaşın içini bir şüphe kemirmeye başlar. Dairenin yalnızca beş anahtarı vardır. Her biri bir diğerinden şüphelenmeye başlayan arkadaşlar, aslında birbirlerini düşündükleri kadar iyi tanımadıklarını keşfedeceklerdir.

Film, 2008 Belçika yapımlı Çatı Katı’nın Hollanda versiyonu.

Not: 3 ödül ve 4 adaylık



Çatı Katı - Loft 2010 Türkçe Dublaj izle

15 Ocak 2015 Perşembe

Expelled 2014 film izle

Yönetmenliğini Alex Goyette n yaptığı Expelled 2014 yılında çekildi ve 12 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.3/10  puan aldı. Başrollerinde Cameron Dallas, Lia Marie Johnson, Matt Shively gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alex Goyette yazdı. Filmin konusu ise Hayatı oldukça tiye alan haylaz ama bir o kadar şirin Felix sonunda okuldan kovulur. Ancak bunu ailesinden gizleyecektir. Durumu idare etmeye kalkınca bir dizi oldukça komik hallere düşecektir…



Expelled 2014 film izle

Roald Dahl’s Esio Trot 2015 film izle

Yönetmenliğini Dearbhla Walsh n yaptığı Roald Dahl’s Esio Trot 2015 yılında çekildi ve 26 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. Film IMDB de izleyicilerden 7.3/10  puan aldı. Başrollerinde Dustin Hoffman, James Corden, Salo Gardner gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Richard Curtis, Paul Mayhew-Archer yazdı. Filmin konusu ise Roald Dahl’ın Çocuklar için yazdığı romanı Esio Trot’dan uyarlanmıştır..Evcil kaplumbağasıyla duygusal bağ kuran komşusuna ilgi gösteren emekli bekar bir adamın hikayesini konu edinen bir yapım



Roald Dahl’s Esio Trot 2015 film izle

Evim Evim - Block 12 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Kyriakos Tofaridis n yaptığı Evim Evim , 2013 yılında çekildi ve – tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.3/10 puan aldı. Başrollerinde Costas Demitriou, Neetu Chandra, Osman Alkas gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Panos Stathogiannis yazdı. Filmin konusu ise Güney Kıbrıs’ta eski bi maden alanında büyük bir petrol rezervi olduğu bilgisini alan yetkililer, bu bölgeyi satın almak için çalışma başlatırlar. Ancak bölgede evi olan huysuz bir adam evini satmamakta direnince ortaya komik bir mücadele çıkar.

 

 

 



Evim Evim - Block 12 Türkçe Dublaj film izle

12 Ocak 2015 Pazartesi

Catch Hell 2014 Film izle

Yönetmenliğini Ryan Phillippe n yaptığı Catch Hell , 2014 Tür: Dram, Gerilim yılında çekildi ve 10 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10 puan aldı. Başrollerinde Joyful Drake, Ryan Phillippe, Tig Notaro gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Joe Gossett, Ryan Phillippe yazdı. Filmin konusu ise Sinema tarihinin en kült gerilim serilerinden birisi olan ”Testere”nin yapımcılarından yeni bir yapım..

Kendine göre hatırı sayılır bir popülariteye sahip, Hollywood aktörü Reagon Pearce (Ryan Phillippe), yoğun tempo ile çalıştığı Louisiana Shreveport’daki işine giderken hiç beklemediği bir şekilde kaçırılır. Bataklıktaki izbe bir kulübeye kapatılan Pearce’a, envai çeşit işkence yapılır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de, kaçıranlar tarafından Twitter hesabı ele geçirilerek, kendisi hakkında uygunsuz içerik yüklenmekle tehdit edilir. Janjanlı aktörümüz bu beladan nasıl kurtulabilecektir?

Başrolün yanısıra filmin senaryosuna da katkı sağlayan Ryan Phillippe, ilk kez yönetmen koltuğuna oturuyor.



Catch Hell 2014 Film izle

Yapay Oyun - The Imitation Game 2014 film izle

Yönetmenliğini Morten Tyldum n yaptığı Yapay Oyun , 2014 yılında çekildi ve 20 Şubat 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.3/10 puan aldı. Başrollerinde Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Andrew Hodges yazdı. Filmin konusu ise Filmde, 2. Dünya Savaşı sırasında Almanların şifreli haberleşmelerinin kodlarını çözen Alan Turing’in Nazileri durdurma başarısı anlatılıyor.

 

Not: IMDb Top 250: #205 – 5 Golden Globes adaylığı – 34 diğer ödül ve 68 ödül adaylığı.

 



Yapay Oyun - The Imitation Game 2014 film izle

Happy New Year 2014 film izle

Yönetmenliğini Farah Khan n yaptığı Happy New Year , 2014 yılında çekildi ve 24 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10 puan aldı. Başrollerinde Abhishek Bachchan, Deepika Padukone, Shah Rukh Khan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Althea Kaushal, Farah Khan yazdı. Filmin konusu ise Kaybeden bir ekip milyonların sevgisini kazanmak için şimdiye kadar yapılmamış en büyük elmas soygunu işine girerler.

 

Shah Rukh Khan

 

 



Happy New Year 2014 film izle

PK 2014 Film izle

Yönetmenliğini Rajkumar Hirani n yaptığı PK , 2014 yılında çekildi ve 19 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.7/10 puan aldı. Başrollerinde Aamir Khan, Anushka Sharma, Sanjay Dutt gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rajkumar Hirani, Abhijit Joshi, Sreerag Nambiar yazdı. Filmin konusu ise P.K. bi şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir. P.K.(Aamir Khan) Daha önce kimsenin sormadığı sorular sorar. Bunlar masum, çocuk gibi sorulardır ama cevapları enteresandır. P.K.’in masum gözlerini gören insanlar kendi monoton hayatlarını gözden geçirirler. P.K.’in sadık arkadaşları ve dostları olur. Kırık kalpleri düzeltir öfkeleri dindirir. P.K.’in çocuksu merakı kendisi ve milyonlarca insan için manevi bir yolculuğa dönüşür. Film karmaşık felsefelerin iddialı ve benzersiz yönlerini orijinal bi şekilde ortaya koyuyor. Ayrıca basit, kahkaha dolu, insani bir aşk masalı da süregidiyor. Sonuç olarak ayrı dünyalardan gelen yabancılar arasında dostluk destanı işlenmiş diyebiliriz.



PK 2014 Film izle

The Normal Heart 2014 Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini Ryan Murphy n yaptığı Kalbin Direnişi , 2014 yılında çekildi ve 25 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.0/10 puan aldı. Başrollerinde Frank De Julio, Jonathan Groff, Mark Ruffalo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Larry Kramer yazdı. Filmin konusu ise Tiyatro oyunu The Normal Heart’ın tv filmi uyarlaması olan yapıtta 80’li yıllarda salgın şeklinde yayılan AIDS virüsüne karşı başlattığı kampanyayla dikkat çeken aktivist yazar Ned Weeks’in hikayesini konu ediniyor. Ned Weeks, erkek arkadaşı Felix ile birlikte bu virüse ve insanların kafalarındaki AIDS imajına karşı esaslı bir başkaldırış öyküsünü ortaya çıkarırlar. Dünyaya göstermeye çalıştıkları şeylerden biri de insanların zannettiğinin aksine AIDS’in eşcinsel birliktelikten doğan bir hastalık olmadığı gerçeğidir. Ned Weeks, kendi adımlarıyla başlattığı bu mücadelede, hastalığa karşı savaşan bir grubu da kurarak önemli bir figüre dönüşür.

Not: 2 Primetime Emmys ödülü. 8 diğer ödül ve 25 ödül adaylığı.



The Normal Heart 2014 Türkçe Dublaj film izle

11 Ocak 2015 Pazar

The Skeleton Twins 2014 film izle

Yönetmenliğini Craig Johnson n yaptığı İskelet İkr , 2014 yılında çekildi ve 14 Şubat 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0/10 puan aldı. Başrollerinde Bill Hader, Kristen Wiig, Luke Wilson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Craig Johnson, Mark Heyman yazdı. Filmin konusu ise Birbirinden ayırılmış ve hayatlarında birçok zorlukla mücadele eden ikiz kardeşler Maggie ve Milo’nun on sene sonra bir araya gelmesini konu alıyor.

 

Not: 5 ödül ve 6 ödül adaylığı.

 

 



The Skeleton Twins 2014 film izle

Morning Star 2014 film izle

Yönetmenliğini Luca Boni n yaptığı Morning Star , 2014 yılında çekildi ve 12 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.4/10 puan aldı. Başrollerinde Adrian Bouchet, Ally McClelland, Ivy Corbin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Luca Boni, Marco Ristori yazdı. Filmin konusu ise Bir savaşta ölen bir prens, bir askerden, ölümünün haberini babasına yani kral’a iletmesini ister.

Şimdi, savaşçı, sözünü tutmak için uzun bir yol gitmelidir.

 

Not: filmizlesene.com.tr çevirisidir.

 



Morning Star 2014 film izle

Debug 2014 Film izle

Yönetmenliğini David Hewlett n yaptığı Debug , 2014 yılında çekildi ve 09 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.4/10 puan aldı. Başrollerinde Adrian Holmes, Kerr Hewitt, Tenika Davis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Hewlett yazdı. Filmin konusu ise İnsan yaşamını tehdit eden yapay bir zekayla savaşmaya zorlanan altı hacker terkedilmiş bir gemiye gönderilir.

 

 

 



Debug 2014 Film izle

Necrofobia 2014 film izle

Yönetmenliğini Daniel de la Vega n yaptığı Necrofobia , 2014 yılında çekildi ve 22 Kasım 2013 tarihinde gösterime girdi. Arjantin de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10 puan aldı. Başrollerinde Hugo Astar, Julieta Cardinali, Luis Machín gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nicanor Loreti yazdı. Filmin konusu ise Dante kendi halinde bir terziyken, ikiz kardeşini kaybeder ve ölülere karşı bir fobisi başlar.

Ne zaman önünde bir ceset görse aklını kaçırır gibi olur.

 

 



Necrofobia 2014 film izle

Aşkın Halleri – The Disappearance of Eleanor Rigby: Them 2014 Film izle

Yönetmenliğini Ned Benson n yaptığı Aşkın Halleri – The Disappearance of Eleanor Rigby: Them , 2014 yılında çekildi ve 24 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.7/10 puan aldı. Başrollerinde James McAvoy , Jessica Chastain , Nina Arianda , Viola Davis , Bill Hader gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ned Benson yazdı. Senaryosunu ve yönetmenliğini Ned Benson’un üstlendiği Aşkın Halleri, gösterildiği tüm festivallerden yüksek not alan romantik bir dram filmi. Film The Disappearance Of Eleanor Rigby: Him ve The Disappearance Of Eleanor Rigby: Her adlı iki farklı bölümde gösterilmişti. Bu iki film aynı konuyu iki farklı karakterin gözünden izleyiciye sunuyordu. İlk olarak 2013 Toronto Film Festivali’nde izleyicisi ile buluşan filmler, festivalin ardından yeni bir kurguyla tek filmde toplandı. İki film yeniden kurgulanarak Aşkın Halleri ortaya çıktı ve bu film ilk olarak Cannes Film Festivali’nde gösterimini gerçekleştirdi. Filmin adı ise, ünlü İngiliz müzik grubu The Beatles’in 1966 yılında çıkardığı Revolver albümünde yer alan “Eleanor Rigby” adlı şarkıdan geliyor. Jessica Chastain ile James McAvoy’un başrollerini paylaştığı filmde, William Hurt ve Isabelle Huppert gibi oyuncular yer alıyor.

Mutlu bir evlilikleri olan Conor ve Eleanor, bir süre sonra kendilerini birbirlerini anlamaya çalışan yabancılar olarak bulurlar. Birbirine uzaklaşan çift, hayatı yeniden beraber keşfetmeye başlar..



Aşkın Halleri – The Disappearance of Eleanor Rigby: Them 2014 Film izle

Ya Aşksa - What If 2014 Türkçe dublaj film izle

Yönetmenliğini Michael Dowse n yaptığı Ya Aşksa , 2014 yılında çekildi ve 24 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi. İrlanda ve Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Daniel Radcliffe, Megan Park, Zoe Kazan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Elan Mastai, T.J. Dawe yazdı. Filmin konusu ise uzun vadeli ilişkisini hüsranla sonlandırmış Chantry ile karşı cinsten yana şansı hiç bir zaman yaver gitmemiş olan Wallace’ın arkadaşlık ilişkisinin zaman içerisinde büyük bir aşka dönüşmesini konu alıyor.

 

Not: 2 ödül ve 6 ödül adaylığı.

 



Ya Aşksa - What If 2014 Türkçe dublaj film izle

Şeytanın Eli - Where the Devil Hides 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Christian E. Christiansen n yaptığı Şeytanın Eli , 2014 yılında çekildi ve 11 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.9/10 puan aldı. Başrollerinde Adelaide Kane, Alycia Debnam Carey, Rufus Sewell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Karl Mueller yazdı. Filmin konusu ise Dindar bir toplulukta son derece sıkı bir yaş hiyerarşisi vardır. Aynı gün doğan 6 genç kız, 18. doğum günlerinin arifesinde gizemli bir şekilde kaybolmaya başlar. Topluluğun yaşlıları bunun eski bir kehanetin gerçekleşmesi olabileceğini düşünürler, gençler ise yaşlıları suçlar.

 

 



Şeytanın Eli - Where the Devil Hides 2014 Türkçe dublaj izle

Goodbye to All That 2014 film izle

Yönetmenliğini Angus MacLachlan n yaptığı Goodbye to All That , 2014 yılında çekildi ve 17 Aralık 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.1/10 puan aldı. Başrollerinde Anna Camp, Melanie Lynskey, Paul Schneider gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Angus MacLachlan yazdı. Filmin konusu ise Yeni boşanmış bir aile babasının, kızı ile yeni bir hayata başlamasını konu alan bir film.

 

Not: 1 ödül ve 1 ödül adaylığı.

 

 



Goodbye to All That 2014 film izle

Balık ile Kraker’in Maceraları türkçe dublaj animasyon izle

Yönetmenliğini Dan Krech n yaptığı Balık ile Kraker’in Maceraları , 2013 yılında çekildi ve 30 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9/10 puan aldı. Başrollerinde John Leguizamo , Mario Cantone , Martin Villafana , Ian Busher , Jessica Greenberg gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ali Lynette-Krech yazdı. Filmin konusu ise Televizyon dizisi olarak gösterilen Fish ve Chips’in hikayesinin beyazperde uyarlamasını izliyoruz. Fish adlı japon balığı, et yiyen atalarından yadigar bir kemiğe sahiptir. Kemiğin sahibi olan ata balık, geçmişte bir kediyi yalayıp yutmuştur ve bu yüzden de soyağacında efsanevi bir öneme sahiptir. Öte yandan Brooklyn’de yaşayan baba kedi Chipsus, oğlu Chip’i evden kovar. Eve yeniden ayak basabilmesi içinse bir tek şartı vardır: Çok değerli bir hazine olarak gördüğü bir kemiği bulup ona geri getirmesi. Chipsus’un istediği kemik, aslında Fish’in koruması altında olan kemiğin ta kendisidir. Kemiği geri almak Chip’in düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Chip’in en yakın arkadaşı Rolf da plana dahil olur ve ona amacına ulaşabilmesi için yardım etmeye çalışır. Chip, Fish’le bir mücadeleye gider ve bunun sonucunda kemik, kanalizasyon mazgalından aşağı düşer. e kadar uğraştılarsa da ona ulaşmayı başaramayan ikili, geceleri görebilme umuduyla plajda gezinmeye başlarlar. Kemiği bulma konusunda yaşadıkları umutsuzluk yerini öfkeye bırakır. Fish ve Chip, arayışın ve kızgınlığın bir araya getirdiği bir ikiliye dönüşür.



Balık ile Kraker’in Maceraları türkçe dublaj animasyon izle

Üçüncü Şahıs - Third Person 2013 Türkçe film izle

Yönetmenliğini Paul Haggis n yaptığı Üçüncü Şahıs , 2013 yılında çekildi ve 30 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Adrien Brody, Liam Neeson, Mila Kunis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul Haggis yazdı. Filmin konusu ise Üç ayrı şehirde geçen üç aşk hikayesini anlatan film, üç müthiş şehri arka planına alıyor: New York, Roma ve Paris…

Filmin oyuncu kadrosunda Liam Neeson, Mila Kunis, James Franco, Olivia Wilde, Casey Affleck, Adrian Brody, Mario Bello ve Kim Basinger gibi yıldız oyuncular bulunuyor.

 



Üçüncü Şahıs - Third Person 2013 Türkçe film izle

Düzeltme – Reclaim 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Alan White n yaptığı Düzeltme – Reclaim , 2014 Tür: Dram, Gerilim yılında çekildi ve 01 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.9/10 puan aldı. Başrollerinde John Cusack, Rachelle Lefevre, Ryan Phillippe gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Steven ve Shannon evli, genç ve mutlu bir Amerikalı çifttir. Nina adında Haitili yedi yaşındaki bir kızı evlat edinmek üzere Porto Rico’ya giderler ve yasal işlemler tamamlandıktan sonra birkaç gün burada tatil yaptıktan sonra eve dönme kararı alırlar. Her şey kusursuz gidiyor gibi görünürken, Benjamin adında garip bir adamla tanışırlar. Ve bu tanışmadan kısa süre sonra Nina bir gece ortadan kaybolur. Tüm aramalar sonuçsuz kaldığında, evlat edinme bürosunda görevli memur Reigert’tın da ortadan kaybolduğu anlaşılır. Steven ve Shannon hayatlarının en zor sınavıyla karşı karşıya olduklarını geç fark edeceklerdir…

Alan White’ın yönetmenliğini üstlendiği ve “yaşanmış bir hikayeden uyarlanan” filmin oyuncu kadrosunda John Cusack, Ryan Phillippe, Rachelle LeFevre ve Luis Guzman isimleri öne çıkıyor.



Düzeltme – Reclaim 2014 Türkçe Dublaj izle

İntikam - Swelter 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Keith Parmer n yaptığı İntikam , 2014 yılında çekildi ve 27 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.6/10 puan aldı. Başrollerinde Alfred Molina, Jean-Claude Van Damme, Mindy Robinson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Keith Parmer yazdı. Filmin konusu ise İhanete uğradıkları bir casino soygun girişiminin ardından hapse düşen bir çete, 10 yıl sonra hapisten kaçar. Tek bir amaçları vardır, onlara ihanet edeni bulup intikamlarını almak…

 

Jean-Claude Van Damme – Lennie James

 



İntikam - Swelter 2014 Türkçe Dublaj izle

Son épouse 2014 Türkçe dublaj film izle

Yönetmenliğini Michel Spinosa n yaptığı Karısı , 2014 yılında çekildi ve 12 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. Fransa , Hindistan, Belçika de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.7/10 puan aldı. Başrollerinde Charlotte Gainsbourg, Janagi, Yvan Attal gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Agnès de Sacy, Michel Spinosa yazdı. Filmin konusu ise Hindistan’da yaşayan bir kadın olan Gracie, nedeni aydınlatılamamış şekilde hayatını kaybeden Fransız arkadaşı Catherine ve geçmişteki hatalarını düzeltmek için Hindistan’a gidip Gracie ile tanışmaya karar veren Catherine’in eski kocası Joseph arasında yaşanan mistik olayları izliyoruz.

 

 



Son épouse 2014 Türkçe dublaj film izle

Aşkta Mutlu Son Yoktur 2013 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini John McKay n yaptığı Aşkta Mutlu Son Yoktur , 2013 Tür: Komedi, Dram, Romantik yılında çekildi ve 30 Haziran 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.4/10 Gösterim tarihi: 30 Haziran 2013 puan aldı. Başrollerinde Iain De Caestecker, Karen Gillan, Stanley Weber gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Solomons yazdı. Filmin konusu ise Jane Lockhart, çocukluk anılarını baz alarak duygu dolu bir roman yazar. Başvurduğu her yayınevi tarafından reddedilen Jane, sonunda Tom Duval’ın batmak üzere olan yayınevine gider. Tom, Jane’in kitabını basmayı kabul eder ve bir süre, birlikte kitap üstünde çalışarak çok iyi vakit geçirirler. Ama Jane, basılan kitabının kopyası eline geçince yazdığı çoğu şeyin Tom tarafından değiştirildiğini görür. Tom’la iki kitap için anlaşma yaptığından dolayı da yayınevinden ayrılamaz. Bu yüzden bir kitap daha yazıp Tom’la yollarını ayırma kararı alırlar. Bu arada Jane’in kitabı İskoçya’da çok beğenilir ve ödül alır. Bu da Jane için ünlü olmak demektir. Bu ünün getirilerinden biri de bir senaryo yazarı olan Willie’dir. Willie ile bir ilişkiye başlayan Jane, yeni kitabını yazmaya başlar. Fakat kitabın son bölümünü bir türlü yazamaz. Tom ise Jane’in hayatına Willie girdiği ve mutlu olduğu için Jane’in tıkandığını düşünür. Jane’in kitabını tamamlaması için de Jane’i tekrar kötü hissettirmeye çalışır. Ama bunu yaptıkça Jane’e aşık olmaya başlar.



Aşkta Mutlu Son Yoktur 2013 Türkçe dublaj izle

Nar Dyrene Drommer 2014 film izle

Yönetmenliğini Jonas Alexander Arnby n yaptığı Nar Dyrene Drommer , 2014 yılında çekildi ve 31 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. Danimarka da çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.9/10 puan aldı. Başrollerinde Lars Mikkelsen, Sonia Suhl, Sonja Richter gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rasmus Birch yazdı. Filmin konusu ise 16 yaşındaki Marry, çok ciddi rahatsızlığı olan anne ve babasıyla küçük bir adada yaşamaktadır. Marry’nin babası eşine ve kızına karşı çok düşkündür. Fakat birden bire ani ölümler gerçekleşmekte ve Marry vücudunda tuhaf değişiklikler hissetmektedir.

 

Not: 2 ödül ve 5 ödül adaylığı.

 



Nar Dyrene Drommer 2014 film izle

Preservation 2014 Film izle

Yönetmenliğini Christopher Denham n yaptığı Preservation , 2014 yılında çekildi ve 9 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.3/10 puan aldı. Başrollerinde Aaron Staton, Pablo Schreiber, Wrenn Schmidt gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christopher Denham yazdı. Filmin konusu ise Kardeş olan Sean ve Mike, Mike’in karısı Wit ile birlikte av gezisine giderler. Kardeşler, görünmeyen avcılar tarafından tuzağa düşürüldüğünde Wit; hayvansal içgüdülerini serbest bırakmalı ya da kaderine boyun eğmelidir.

 



Preservation 2014 Film izle

10 Ocak 2015 Cumartesi

Oz Efsanesi - Legends of Oz: Dorothy's Return 2013 Film izle

Yönetmenliğini Daniel St. Pierre n yaptığı Oz Efsanesi , 2013 yılında çekildi ve 06 Haziran 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD ve Hindistan da çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.0/10 puan aldı. Başrollerinde Dan Aykroyd, Kelsey Grammer, Lea Michele gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Roger S. Baum yazdı. Filmin konusu ise Oz mirasının son bölümünde, Dorothy Kansas’a döner ve Kansas’ın bir kasırgayla yerle bir olduğunu görür. Özlediği bu yer ciddi şekilde zarar görmüştür ve kasaba halkı evlerinden taşınmaktadır. Dorothy geldikten çok kısa bir süre sonra sihirli bir şekilde Oz’a geri gönderilir. Oz’un başının dertte olduğunu ve Oz halkının onun yardımına ihtiyacı olduğunu fark eder. Dorothy’nin eski dostları gözden kaybolmuştur. Arkadaşlarını bulmak için yola koyulan Dorothy bu sırada yeni dostlar edinir.



Oz Efsanesi - Legends of Oz: Dorothy's Return 2013 Film izle

Poker Gecesi - Poker Night 2014 Türkçe dublaj izle

Yönetmenliğini Greg Francis n yaptığı Poker Gecesi , 2014 yılında çekildi ve 20 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Beau Mirchoff, Giancarlo Esposito, Ron Perlman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Greg Francis yazdı. Filmin konusu ise Dedektifliğe yeni terfi eden polisimiz Stan Jeter, Indiana’da geleneksel hale gelmiş ritüeli yerine getirmek için işlerinde en iyi dedektiflerin oluşturduğu bir grupla poker oynamaya gider. Poker masasında eski dedektifler geçmişteki yaşadıkları olayları anlatırlar. Yeni dedektifimiz oyun masasından kalktığında acımasız bir psikopat tarafından yakalanıp gözlerden ırak bir bodrum katında hapsedilir. Hem kendini hem de kendisiyle birlikte hapsedilmiş genç kızı kurtarabilmesi için poker masasında dinlediği hikayeleri kullanarak kiminle karşı karşıya olduğunu bulmak zorundadır.



Poker Gecesi - Poker Night 2014 Türkçe dublaj izle

Üç iki bir kestik 2014 film izle

Yönetmenliğini Kerem Sarı n yaptığı , 2014 yılında çekildi ve 17 Ekim 2014 tarihinde gösterime girdi.Türkiye de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.5 puan aldı. Başrollerinde Mustafa Kılınç, Recep Yener, Yakup Yavru gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kerem Sarı yazdı. Filmin konusu ise İdealist bir genç olan Süleyman’ın yegane hayali, bir sinema filmi çekip yaşadığı köy hayatından sesini dünyaya duyurmaktır. Şans ondan yana güler ve bir çekilişten kamera kazanır. Hemen en yakın arkadaşı Galip ile küçük bir ekip kurarak hayalindeki filmi çekmeye başlar. Fakat sinema konusunda oldukça amatör olan bu ekibi binbir zorluk beklemektedir… Yapımcılığını *** ve *** yapımın üstlendiği filmin yönetmen ve senaristi ise Kerem Sarı. Filmin kadrosunda Mustafa Kılınç, Evren Maral, Nuri Yiğit, Recep Yener ve Yakup Yavru gibi isimler yer alıyor.

 



Üç iki bir kestik 2014 film izle

Jimi: All Is By My Side

Yönetmenliğini John Ridley n yaptığı Jimi: All Is By My Side , 2013 yılında çekildi ve 07 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. İngiltere, İrlanda ve ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 5.6/10 puan aldı. Başrollerinde André Benjamin, Hayley Atwell, Imogen Poots gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John Ridley yazdı. Filmin konusu ise Jimi Hendrix, Jimi Hendrix olmadan önce… John Ridley’nin bir ikonun gençliğini perdeye taşıdığı bu filmde, karizmatik hiphop yıldızı André Benjamin (OutKast’ın yarısı) rock efsanesi olmanın eşiğindeki hisli genç bir müzisyeni canlandırıyor. Yönetmen ve yazar Ridley, filmde arşiv materyallerini ustalıkla kullanarak filmin duygusal etkisine ve gerçekliğine katkıda bulunuyor. Filmde Jimi’nin nevrozlarını yansıtan çarpıcı anların yanı sıra, 1960’ların rock dünyasında sınıf ve ırk politikalarına ve Jimi’nin hipi yönüne ışık tutan uzun sohbetler de yer alıyor.



Jimi: All Is By My Side

Ölüm Alfabesi - Ouija 2014 Film izle

Yönetmenliğini Stiles White n yaptığı Ölüm Alfabesi , 2014 yılında çekildi ve 28 Kasım 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.4/10 puan aldı. Başrollerinde Ana Coto, Daren Kagasoff, Olivia Cooke gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Juliet Snowden yazdı. Filmin konusu ise ‘cadı tahtası’ olarak da bilinen, bedensiz varlıklarla iletişim sağlayan metafizik bir gereç olan Ouija’dan alıyor. Dolayısıyla film, Ouija’yı kullanarak ruhlar âlemiyle iletişime geçmeye çalışan bir grup genci konu alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda, Douglas Smith, Olivia Cooke, Ana Coto, Bianca A. Santos, Erin Moriaty ve Vivis Colombetti yer alıyor.

Merakla beklenen film, 24 Ekim 2014’te Amerika’da vizyona giriyor. Ülkemizdeki gösterim tarihi ise henüz kesinleşmedi.



Ölüm Alfabesi - Ouija 2014 Film izle

Cin – Jinn 2014 Film izle

Yönetmenliğini Ajmal Zaheer Ahmad n yaptığı Cin – Jinn , 2014 Tür: Gerilim yılında çekildi ve 25 Temmuz 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 4.3/10 Yapım: 2014 Tür: Gerilim puan aldı. Başrollerinde Faran Tahir, Ray Park, Serinda Swan gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ajmal Zaheer Ahmad yazdı. Filmin konusu ise Otomotiv tasarımcısı olan Shawn, yeni evlendiği eşi Jasmine ile sessiz sakin bir hayat sürmektedir. Ta ki nereden geldiği belli olmayan şifreli bir mesaj ellerine ulaşana kadar. Mesajda Shawn’ın ailesini kuşaklardır etkileyen bir lanetin hala üzerinde olduğunu ve unun Jasmine’le olan hayatını da tehlikeye atacağı yazmaktadır. Shawn , annesiyle babasını çocuk yaşta kaybettiği için yazılanlara itibar etmez. Ancak tuhaf olaylar gelişmeye başlar. Başına gelenlere bir açıklama bulamayan Shawn, hayatından endişe ederek Gabriel ve Peder Westhoff’a danışmaya karar verir. İkilinin bir şekilde aklına takılan sorulara cevap verebileceğini ummaktadır. Onların ve akıl hastası olan Ali’nin de yardımıyla Shawn, yaşadıklarının düşündüğünün çok da ötesinde olduğunu fark edecektir. Çok eski zamanlardan beri varlığını sürdüren ve ailesini lanetleyen kötücül ruhtan ailesini koruyabilmesi için Shawn’un tek başına ve bütün gücüyle savaşması gerekecektir.



Cin – Jinn 2014 Film izle

Paralel Evren – Coherence 2013 türkçe dublaj film izle

Yönetmenliğini James Ward Byrkit n yaptığı Paralel Evren – Coherence , 2013 yılında çekildi ve 8 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.4/10 puan aldı. Başrollerinde Emily Baldoni, Maury Sterling, Nicholas Brendon gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu James Ward Byrkit, Alex Manugian yazdı. Filmin konusu ise Bir kuyrukluyıldızın dünyanın yakınından geçtiği o gece, yakın dostlar keyifli bir akşam yemeği için toplanmış. Ancak, gerçekliğin ve ilişkilerin yavaş yavaş kırılmaya başlayacağını az sonra anlayacaklar. Mahallede elektrik kesilince, yemekleri yarım kalıyor. Sadece az ilerideki tuhaf evde elektrik var. Ardı ardına gizemli olaylara tanık olan bu konuklar aslında hiçbir gücün çözemeyeceği bir muammanın içine düştüklerinin er geç farkına varacak. Alacakaranlık Kuşağı’ndan esinlenen Parelel Evren insanı saran, düşük bütçeli, doğaçlamaya dayanan, senaryosuz bir bilimkurgu.


2013 Fantastic Fest (Austin) En İyi Senaryo

2013 Sitges En İyi Senaryo



Paralel Evren – Coherence 2013 türkçe dublaj film izle

9 Ocak 2015 Cuma

Babil – Babel Türkçe Dublaj film izle

Yönetmenliğini n yaptığı Babil – Babel 2006 yılında çekildi ve 23 Şubat 2007 tarihinde gösterime girdi.Fransa , ABD ve Meksika da çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.5 puan aldı. Başrollerinde Brad Pitt , Cate Blanchett , Mohamed Akhzam , Peter Wight , Harriet Walter gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Guillermo Arriaga, Alejandro González Iñárritu yazdı. Filmin konusu ise Yollara düşmüş bir karı-koca; kulakları duymayan, konuşamayan bir Japon genç kız ve ailesi; Meksika’da hayatta kalmaya çalışan bir çocuk bakıcısı ve Fas’ta yaşayan çocuklar… Babaların tüfekleriyle oynarken bütün bu birbirinden uzak insanların hayatını birbirine bağlayan çocuklar, ‘insan’a dair yaşanagelen bir felaketi ivmelendireceklerdir. Farklı kıtaların insanları, bir silah ateşiyle beraber umarsızca birbirlerine bağlanacaklardır. Alejandro Gonzales Inarritu’nun Guillermo Arriaga ile beraber çıktıkları yoldaki üçüncü filmi olan Babil’in oyuncu kadrosunda Brad Pitt, Cate Blanchett ve Gael Garcia Bernal gibi oyuncular paylaşıyorlar.



Babil – Babel Türkçe Dublaj film izle

Uyuyana Kadar – Before I Go to Sleep 2014 Film izle

Yönetmenliğini n yaptığı Uyuyana Kadar – Before I Go to Sleep 2014 yılında çekildi ve 02 Ocak 2015 tarihinde gösterime girdi. ABD , İngiltere, Fransa, İsveç de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.2 puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rowan Joffe, S.J. Watson yazdı. Filmin konusu ise S.J.Watson’ın Before I Go to Sleep adlı romanından uyarlanan filmde, Christine Lucas (Nicole Kidman) geçmişinde yaşadığı travmatik bir kazadan dolayı her sabah hayatına dair hiçbir şey hatırlamadan uyanmaktadır. Bu durum bir gün son bulacaktır; çünkü Kristine etrafında bulunan herkesi sorgulamaya başlayacak ve korkunç gerçeklerle yüzleşecektir..



Uyuyana Kadar – Before I Go to Sleep 2014 Film izle

Charlie İş Başında – Charlie Bartlett Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini n yaptığı Charlie İş Başında – Charlie Bartlett 2007 yılında çekildi ve 29 Şubat 2008 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 7.0 puan aldı. Başrollerinde Anton Yelchin , Robert Downey Jr. , Hope Davis , Kat Dennings , Tyler Hilton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gustin Nash yazdı. Filmin konusu ise Gittiği her okuldan kovulan Charlie Bartlett devlet okuluna gitmeye başlayınca, yumruk yemiş gibi olur. Ama Charlie etrafını saran çocukların gizlice umutsuz bir ihtiyaç halinde olduklarını keşfettiğinde, girişimci ruhu işi ele alır. Erkekler tuvaletine doktor tabelasını asan Charlie, okul arkadaşlarının özel itiraflarını dinleyen, kendi psikiyatrist seanslarında kendisine verilen ilaçları arkadaşlarına vermek gibi akılsızca bir karar alan, gizli ve tabii ki reşit olmayan bir deli doktoruna dönüşür. Bu arada, evde, tatlı ama fazlasıyla ezilmiş annesi Marilyn’le kaçınılmaz bir ihtilafa girmemek için kendini uzak tutar.



Charlie İş Başında – Charlie Bartlett Türkçe Dublaj izle

Seçilmiş Kişi – The Giver 2014 Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Phillip Noyce n yaptığı Seçilmiş Kişi – The Giver , 2014 yılında çekildi ve 15 Ağustos 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 6.8/10 puan aldı. Başrollerinde Brenton Thwaites, Jeff Bridges, Meryl Streep gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Mitnick yazdı. Filmin konusu ise Amerikalı yazar Lois Lowry’nin romanından beyazperdeye uyarlanan film, ütopik bir dünya düzeninde geçiyor ve bu dünyada insanların zihinlerinde bulunan geçmişe dair anılar ve bilgiler tamamen siliniyor. Dolayısıyla artık insanların hafızalarında ne suç, ne yoksulluk ne de hastalıklar kalır. Bu geçmişi ayrıntılarıyla bilen tek kişi ise ‘The Giver’ isimli yaşlı bir adamdır. 18 yaşındaki Jonas, yaşlı adamın yanında çalışmaya başlayınca insanlığın hafızalarından silinen geçmişini öğrenmeye başlar. Zamanla bu sırların acımasızlığıyla yüzleşen Jonas’ın hayatı tam bir kaosa dönüşecektir…

Not: Daha önce altyazılı olarak eklenen film, türkçe dublaj olarak güncellenmiştir.



Seçilmiş Kişi – The Giver 2014 Türkçe Dublaj izle

Whiplash 2014 film izle

Yönetmenliğini Damien Chazelle n yaptığı Whiplash , 2014 yılında çekildi ve 16 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film IMDB de izleyicilerden 8.8/10 puan aldı. Başrollerinde J.K. Simmons, Melissa Benoist, Miles Teller gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Damien Chazelle yazdı. Filmin konusu ise Gelecek vaat eden, genç bir davul öğrencisi olan Andrew, yaptığı şeyde en iyisi olmayı ister ve zorlu bir konservatuar sınavına hazırlanır. Bu dönemde ünlü müzisyenlerden birinden ders almaya karar verir. Fakat başarısı kadar acımasızlığı ile de ün yapmış bir caz duayeni olan Terence Fletcher, Andrew’u kapasitesinin sonuna kadar kullanmadan rahat bırakmayacaktır. Şimdi önünde sadece mesleki bir test değil, psikolojik bir sınav da vardır…

Senaristliğini ve yönetmenliğini Damien Chazelle’in üstlendiği filmin başrollerini Miles Teller ve J.K. Simmons paylaşıyor.

Not: 1 Golden Globe adaylığı. 18 diğer ödül ve 30 ödül adaylığı.



Whiplash 2014 film izle