30 Mayıs 2014 Cuma

The Right Kind of Wrong Film İzle

Yönetmenliğini Jeremiah S. Chechik n yaptığı Aşkta Yanlış Yoktur – The Right Kind of Wrong 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.1/10 puan aldı. Başrollerinde Ryan Kwanten,

Sara Canning, Ryan McPartlin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Megan Martin, Tim Sandlin yazdı. Filmin konusu ise Tim Sandin’in Sex and Sunsets kitabından uyarlanan “Aşkta Yanlış Yoktur”, Jeremiah Chechik (Benny&John) tarafından yönetilen bir romantik komedi filmi. Film, hayatını bulaşık yıkayarak kazanmaya çalışan yazar bozuntusu Leo Palamino’nun (Ryan Kwanten – True Blood) hikayesini anlatıyor. Kendisini en yakın arkadaşı için terkeden eski karısı, Leo’nun kusurlarını anlatan Neden Berbatsın isimli bir blog yayınlamaktadır. Otuzuna yaklaşan Leo hayattaki konumundan pek memnun değildir, ta ki hayallerinin kadını Colette (Sara Canning -Vampire Diaries) ile onun düğününde tanışana kadar. Artık onu kazanmak için herşeyi yapacaktır.


Banff and Canmore’un çarpıcı görselliği ve aralarında komedi ikonu Catherine O’Hara’nın da bulunduğu başarılı oyuncuları ile “Aşkta Yanlış Yoktur”, iş aşka geldiğinde zamanlamanın ne kadar önemli olduğunu anlatıyor.



The Right Kind of Wrong Film İzle

P.S Film İzle

Yönetmenliğini Dylan Kidd n yaptığı P.S 2004 yılında çekildi ve 03 Eylül 2004 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Marcia Gay Harden,

Laura Linney, Topher Grace gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Helen Schulman, Dylan Kidd yazdı. Filmin konusu ise Bu romantik komedi-dram, otuzlu yaşlarında yalnız ve zeki bir kadının, çalıştığı üniversite kayıt bürosuna yıllar önce ölen lise aşkına fazlasıyla benzeyen genç bir öğrencinin gelmesiyle yeniden ilk aşk heyecanını tatmasını anlatıyor.



P.S Film İzle

Kahraman Pilotlar – Flyboys İzle

Yönetmenliğini Tony Bill n yaptığı Kahraman Pilotlar – Flyboys 2006 yılında çekildi ve 06 Ekim 2006 tarihinde gösterime girdi. İngiltere, ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.6/10 puan aldı. Başrollerinde James Franco,

Jean Reno, Jennifer Decker gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Phil Sears, Blake T. Evans, David S. Ward yazdı. Filmin konusu ise 1916 yılındayız. Birinci Dünya Savaşı iki yıldan beri tüm şiddetiyle devam etmektedir. İngiltere ve Fransa’nın müttefik güçleri, batı cephesinde Almanlar’ın sağlam siperlerine karşı verdiği savaşta başarılı olamamış, milyonlarca insan hayatını kaybetmiştir. Öte yandan Avrupalılar’ı kendi savaşlarıyla başbaşa bırakmayı tercih eden Birleşik Amerika tarafsızlık ve izolasyon politikasını ısrarla korumaktadır. Ancak gönüllü ambulans sürücüleriyle Fransız lejyonunun üyesi olan bazı Amerikalılar, müttefiklere yardım etmek için Avrupa’ya geçmişlerdir.

Çok geçmeden Amerikalı gönüllülerden bazıları, iyi teçhizatlı Alman pilotlarıyla baş edebilmek ve müttefiklerin savaş çabalarına yardımcı olabilmek için kendi özel filolarını oluştururlar. Ölümüne mücadeleyi göze alan “Flyboys” Kahraman Pilotlar filosu bu şekilde meydana gelir.



Kahraman Pilotlar – Flyboys İzle

Aaltra Film İzle

Yönetmenliğini Gustave de Kervern n yaptığı Aaltra 2004 yılında çekildi ve 29 Ocak 2004 tarihinde gösterime girdi. Belçika, Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.1/10 puan aldı. Başrollerinde Gustave de Kervern,

Michel de Gavre, Benoît Delépine gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Gustave de Kervern, Benoît Delépine yazdı. Filmin konusu ise Bir çiftçi ve bir büro çalışanı , iki komşunun en büyük zevkleri hayatı birbirlerine nasıl cehennem edeceklerini planlamak olan bu sorunlu sorumsuzlar, bir kavgaları esnasında tarladaki traktörüde boğuşmalarına dahil edince gözlerini hastanede açarlar.



Aaltra Film İzle

Blood and Ties Film İzle

Yönetmenliğini Dong-Suk Kuk n yaptığı Blood and Ties Film , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde Yejin Son,

Kapsoo Kim, Kyuhan Lee gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dong-Suk Kuk yazdı. Filmin konusu ise Da-eun, onun için hayatındaki her şeyi feda eden bir adam olan babası ile mutlu bir hayat yaşamaktadır. Ancak, ilişkileri beklenmedik bir değişime uğramak üzeredir. Da-Eun (Son Ye-Jin), yüksek lisans öğrenimini tamamlamış ve bir gazete muhabiri olmaya hazırlanmaktadır. Bir gün, Da-Eun sevgilisi Jae-Kyoung (Lee Gyu-Han) ve arkadaşı Bo-Ra (Jo An) ile sinemaya gider. Filmin konusu gerçek hayatta çözülmemiş bir suça dayanmaktadır. Bir adam bir çocuk kaçırır ve annesinden fidye ister. Çocuk sonrasında ölü bulunur ve bir daha katilden haber alınmaz.


Polisin katilin kimliğine dair tek ip ucusu ebeveyn ile yapılan fidye telefon görüşmesidir. Filmin sonunda, kaydedilen gerçek telefon görüşmesi oynatılır. Da-Eun sesi duyunca dona kalır. Adamın sesi tıpkı babası gibi ürkütücü bir şekilde gelmektedir ve her zaman babasının tercih ettiği kelimeleri söylemektedir. Da-Eun eve geri döndüğünde, internet üzerinden yaklaşık 15 yıl önce gerçekleşen bir suçu arar. Katilin ses kaydını bulur ve tekrar dinler. Da-Eun korku içerisinde katilin babası olabileceğinden şüphelenir. Davanın faili meçhul olarak kabul görmesine sadece birkaç gün kalmıştır. Da-Eun ne yapacaktır? Bu arada babasının geçmişinden gelen bir adam (Lim Hyung-Joon) aniden belirir.



Blood and Ties Film İzle

Hirokin Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Alejo Mo-Sun n yaptığı Hirokin 2011 yılında çekildi ve 23 Nisan 2012 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 3.5/10  puan aldı. Başrollerinde Wes Bentley, Jessica Szohr, Angus Macfadyen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alejo Mo-Sun yazdı. Filmin konusu ise Hirokin, karanlık geçmişi ile nam salmış gönülsüz bir kahramandır. O ailesini öldürenlerden alacağı intikam ile bir halkın özgürlüğü için mücadele arasında seçim yapmak zorundadır.



Hirokin Türkçe Dublaj İzle

29 Mayıs 2014 Perşembe

Kafesteki Kadın Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Mikkel Nørgaard n yaptığı Kafesteki Kadın – Kvinden i Buret 2012 yılında çekildi ve 10 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi. Danimarka , Almanya , İsveç de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.1/10  puan aldı. Başrollerinde Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Claus Maack Bahnsen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jussi Adler-Olsen , Nikolaj Arcel yazdı. Filmin konusu ise Müfettiş Mock ve asistanı Esad esrarengiz bir kayıp davasına atanırlar.. Yılardır perde arkası aralanmayan faili mechul kayboluş iki polis memurunun çabalarını boşa çıkarmakta kararlıdır.. Fakat gözü pek iki kafadar bu vakayı çözmek için ellerinden geleni yapacaklardır.. İyi seyirler.



Kafesteki Kadın Türkçe Dublaj İzle

Görevimiz Tehlike 4 Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini Brad Bird n yaptığı Görevimiz Tehlike 4 – Mission: Impossible Ghost Protocol 2011 yılında çekildi ve 23 Aralık 2011 tarihinde gösterime girdi. ABD , Birleşik Arap Emirlikleri, Çek Cumhuriyeti de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.4/10  puan aldı. Başrollerinde Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Josh Appelbaum, André Nemec, Bruce Geller yazdı. Filmin konusu ise Tom Cruise, Ethan Hunt rolüyle geri dönüyor.


Çekimleri Prag, Moskova, Vancouver ve Dubai’de yapılan ve dünyanın en yüksek binası olan Dubai’deki Burj Khalifa / Burç Halife’yi de ziyaret edeceğimiz bu filmde, işler daha da sarpa saracak. Oscar ödüllü yönetmen Brad Bird’in çektiği filmde Tom Cruise’a, yanındaki genç ajan rolünde Jeremy Renner, Paula Patton, Simon Pegg, Josh Holloway ve Ving Rhames gibi isimler eşlik ediyor.


Bir bombalama olayının tüm IMF takımına yıkılmaya çalışılmasının ardından, Ethan Hunt ve ekibi sıra dışı bir göreve çıkıyor. Tehlike hiç bu kadar yüksek, aksiyon hiç bu kadar hararetli, Görev hiç bu kadar tehlikeli olmamıştı!



Görevimiz Tehlike 4 Türkçe DUblaj İzle

Açlık Oyunları 2 Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini Francis Lawrence n yaptığı Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak – The Hunger Games: Catching Fire 2013 yılında çekildi ve 22 Kasım 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.8/10  puan aldı. Başrollerinde Jennifer Lawrence , Liam Hemsworth , Jack Quaid , Taylor St. Clair , Sandra Ellis Lafferty gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Simon Beaufoy , Michael Arndt yazdı. Filmin konusu ise Katniss Everdeen ve Peeta Mellark 74. Açlık Oyunlarını kazandıktan hemen sonra, Panem İlçesinde bir isyan patlak verir ve Capitol’un hedefi haline gelirler.



Açlık Oyunları 2 Türkçe DUblaj İzle

Concrete Night 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Pirjo Honkasalo n yaptığı Concrete Night – Beton 2013 yılında çekildi ve 07 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. Finlandiya , İsveç , Danimarka da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.8/10  puan aldı. Başrollerinde Johannes Brotherus , Jari Virman , Anneli Karppinen , Juhan Ulfsak , Alex Anton gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Pirjo Honkasalo , Pirkko Saisio yazdı. Filmin konusu ise 1981’de yayınlanan bir romanın uyarlaması olan film, anneleri ile yaşayan iki kardeşin Helsinki’de yaşadıkları kâbus gibi bir günün hikayesi.



Concrete Night 2013 Film İzle

In The Blood 2014 HD Film İzle

Yönetmenliğini John Stockwell n yaptığı In The Blood 2014 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.7/10 puan aldı. Başrollerinde Cam Gigandet , Amaury Nolasco , Danny Trejo , Luis Guzmán , Gina Carano gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Bir çiftin hayatları Karayipler’de bir gezi yapınca beklenmedik bir biçimde kabusa dönüşür. Şanssız kadın, eşinin aniden ortadan yok olmasıyla dehşete kapılır. Eşi bilmediği kişiler tarafından kaçırılmış ve kaçıranlar yüksek bir miktarda para ödemedikleri takdirde kocasını bırakmayacaklarını söylemişlerdir. Bunlara kendisinin neden olduğunu düşünen kadın ağır bir suçluluk duygusuna kapılır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle In The Blood hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm In The Blood izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



In The Blood 2014 HD Film İzle

A Touch of Sin Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini JIA Zhangke n yaptığı Günahın Dokunuşu A Touch of Sin 2013 yılında çekildi ve 17 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi. Çin de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.2/10 puan aldı. Başrollerinde Baoqiang Wang , Li Meng , Jiayi Zhang , Tao Zhao gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Zhangke Jia yazdı. Filmin konusu ise Çin’in en başarılı yeni nesil sinemacılarından Jia Zhang-ke son filminde Çin’in Twitter’ı sayılan Weibo’da denk geldiği dört gerçek olayı ele alıyor. Filmin dört çaresiz anti-kahramanı, hayata sıkışmışlıklarını hızla, acımasızca ve şiddetle çözme yoluna gidiyor. Öfkeli bir maden işçisi kasabasındaki yolsuzluklara karşı isyan ediyor.


Yılbaşı için memleketine dönen bir işçi silahtan medet umuyor. Saunada resepsiyonist olarak çalışan genç kadın zengin bir müşteriden şiddet görünce çok sert bir tepki gösteriyor. Genç bir fabrika işçisi daha iyi yaşam şartları peşinde bir işten diğerine geçiyor. Günümüz Çin’inin çağdaş bir portresi: şiddet ile aşınan bir ekonomi devi.



A Touch of Sin Türkçe Dublaj İzle

Non-Stop 2014 Film İzle

Yönetmenliğini Jaume Collet-Serra n yaptığı Non-Stop 2014 yılında çekildi ve 21 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. İngiltere , Fransa, ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Liam Neeson , Julianne Moore , Scoot McNairy , Michelle Dockery , Nate Parker gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu John W. Richardson, Christopher Roach, Ryan Engle yazdı. Filmin konusu ise Sıradan bir hava mareşali olan Bill Marks, aralıksız New York-Londra uçağında birden telefonuna tuhaf mesajlar alır. Bu mesajlar hem uçağın içindeki tüm yolcuları tehlikeye atacak, hem de onları birer şüpheli konumuna sokacak niteliktedir. Başrollerde Liam Neeson ve Julianne Moore’nun olduğu bu aksiyon filmi ülkemizde 21 Mart 2014′te vizyona giriyor.



Non-Stop 2014 Film İzle

Labor Day 2013 TÜrkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Jason Reitman n yaptığı İşçi Bayramı – Labor Day 2013 yılında çekildi ve 30 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Kate Winslet , Josh Brolin , Gattlin Griffith , Tobey Maguire , Tom Lipinski gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jason Reitman, Joyce Maynard yazdı. Filmin konusu ise “Labor Day”, bir taraftan ergenliğin getirdiği sorunlarla mücadele ederken bir taraftan da evin erkeği olmaya çalışıp toplumdan uzaklaşmış annesi Adele’e bakmaya çalışan 13 yaşındaki Henry Wheeler’ın hikâyesini konu ediyor. Okul alışverişine çıktıkları sırada Henry ve annesi hem korkutucu hem de yardıma muhtaç Frank Chambers’la karşılaşır ve sonra da kaçak bir suçlu olduğu ortaya çıkan bu adam, kendisini yanlarına almaları için anne-oğlu ikna eder. İşçi Bayramı’nın olduğu bu uzun hafta sonunda meydana gelen olaylar, anne-oğlu hayatlarının geri kalanını şekillendirecektir.



Labor Day 2013 TÜrkçe Dublaj İzle

28 Mayıs 2014 Çarşamba

Zohan’a Bulaşma Film İzle

Yönetmenliğini Dennis Dugan n yaptığı Zohan’a Bulaşma Hd , yılında çekildi ve 15 Ağustos 2008 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.5/10 puan aldı. Başrollerinde Adam Sandler, Chris Rock, John Turturro, Kevin James, Rob Schneider gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Adam Sandler, Robert Smigel, Judd Apatow yazdı. Filmin konusu ise Adam Sandler, hayallerinin peşinden gidip New York’ta kuaför olabilmek için kendini ölmüş gibi gösteren İsrailli üstün komando Zohan’ı canlandırıyor…


Zohan teröristlere karşı savaştığı yaşamını geride bırakmak istese de, çok geçmeden insanın köklerinden kurtulmasının o kadar kolay olmadığını anlar. Ne var ki, onu alt etmeye çalışan eski ve yeni düşmanları da şunu öğrenir: Zohan’a bulaşılmaz.



Zohan’a Bulaşma Film İzle

Tanrıyı Oynamak Film İzle

Yönetmenliğini Andy Wilson n yaptığı Tanrıyı Oynamak – Playing God (1997) İzle , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.6/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mark Haskell Smith yazdı. Filmin konusu ise Yüksek dozda anfetamin aldıktan sonra ameliyata girmesi üzerine lisansı elinden alınan Los Angeles’lı ünlü cerrah Dr. Eugene Sands (David Duchovny)’nin hayatı, Raymond Blossom (Timothy Hutton)’la karşılasması üzerine altüst olur. Mafya adamı Raymond, kendisi ile bir anlaşma yaparak, Eugene’i mafyanın özel doktoru statüsüne getirir. Adım adım yeraltı dünyasının tehlikelerine bulaşmaya başlayan Eugene, Raymond’un kız arkadaşıyla da yakınlaşmaya başlayınca işler daha da karışır. Yol ayrımına gelen Eugene ya hayatına bu şekilde devam edecektir, ya da içindeki şeytanla yüzleşip kaderinin kontrolünü yeniden ele alacaktır.



Tanrıyı Oynamak Film İzle

Amerika Adalet Birliği Maceraları Zaman Tuzağında 2014 İzle

Yönetmenliğini Giancarlo Volpe n yaptığı Amerika Adalet Birliği Maceraları Zaman Tuzağında 2014 yılında çekildi ve 21 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.0/10  puan aldı. Başrollerinde Diedrich Bader , Laura Bailey , Dante Basco , Corey Burton , Grey DeLisle gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Giancarlo Volpe yazdı. Filmin konusu ise Süper kahramanların dünyayı kurtarma mücadelelerini konu alan bir senaryo..İyi seyirler.



Amerika Adalet Birliği Maceraları Zaman Tuzağında 2014 İzle

Hammer Of The Gods 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Farren Blackburn n yaptığı Tanrıların Çekici – Hammer Of The Gods 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. İngiltere de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.6/10  puan aldı. Başrollerinde Charlie Bewley , Clive Standen , James Cosmo , Elliot Cowan , Glynis Barber gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Matthew Read yazdı. Filmin konusu ise Kayıp kardeşini aramaya koyulan bir adamın bir savaşçıya dönüşmesi ve kendi krallığını kurmasını konu edinen sürükleyici bir yapım..İyi seyirler.



Hammer Of The Gods 2013 Film İzle

Yasak Aşk – Adore 2013 Film İzle

Yönetmenliğini Anne Fontaine n yaptığı Yasak Aşk – Adore 2013 yılında çekildi ve 21 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. Avustralya , Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.2/10  puan aldı. Başrollerinde Naomi Watts , Robin Wright , Xavier Samuel , James Frecheville , Ben Mendelsohn gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christopher Hampton yazdı. Filmin konusu ise Naomi Watts ve Robin Wright´ın başrollerini paylaştığı Yasak Aşk birbirlerinin oğullarına âşık olan iki dostu konu alıyor. 40´lı yaşlarının sonlarında olan Liz ile Roz yakın arkadaş ve komşudurlar. Birbirlerinin sörfçü ergen oğullarıyla yıllardır ilişki yürütmektedirler.


İki anne de ilişkilerinin yanlış ve sakıncalı olduğunun farkındadır ama mutluluk, suçluluk duygusuna ağır basar. Ta ki sırları ortaya çıkana dek… Anne Fontaine´in İngilizce çektiği ilk film olan bu sürükleyici aşk ve şehvet hikâyesi, ocak ayında izleyici karşısına çıktığı Sundance´te “aile değerleri”ne ters düştüğü suçlamasıyla büyük gürültü kopardı.



Yasak Aşk – Adore 2013 Film İzle

Silmi Adası Film izle İzle

Yönetmenliğini Kang Woo-suk, Woo-suk Kang n yaptığı Silmi Adası – Silmido 2003 yılında çekildi ve 24 Aralık 2003 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.2/10  puan aldı. Başrollerinde Sung-kee Ahn , Kyung-gu Sol , Jun-ho Heo , Jae-yeong Jeong , Seong-jin Kang gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hie-jae Kim yazdı. Filmin konusu ise 1968 Ocağında Kore Cumhuriyeti Ulusu 124. Birliği üyesi 31 kişi, Mavi Ev’e (Kore Başkanlık Sarayı) saldırmak göreviyle Güney Kore’ye sızdı.124. birlikten tek sağ olarak ele geçirilen KIM Shin-jo TV’de canlı yayınlanan mahkeme sırasında, “sızmanın maksadı, neydi?” sorusuna, “Ben, başkan Park Chung-hee’nin boğazını kesmeye geldim.” diye haykırması tüm ülkenin kanını dondurdu.


Jae hyun cinayete teşebbüs suçuyla idama mahkum edilen In-chan’a, kılıcını vatanı için kullanması durumunda hayatına yeniden başlayabileceğini söyler.H.D.I projesi kapsamında yapılan bu beklenilmeyen teklif In-chan gibi ölüm veya ömür boyu hapis cezasına çarptırılmış 30 kişiye daha söylenmiştir.


H.D.I projesi ölüm veya ömür boyu hapse çarptırılmış 31 kişinin, başkan Park Chung-hee’ye yapılan suikast girişimine misilleme yapmak amacıyla, Kuzey Kore Başkanlık Sarayını havaya uçurmak için Silmido adasında askeri eğitim ile zorlu bir eğitim almalarını sağlıcak çok gizli bir projedir.Proje başarıya ulaştığı zaman ölüm veya ömür boyu hapse çarptırılmı 31 özel birim üyesine hayata yeniden başlamaları sözü verilir.



Silmi Adası Film izle İzle

Lockdown Film İzle

Yönetmenliğini John Luessenhop n yaptığı Hapis – Lockdown 2000 yılında çekildi ve 15 Eylül 2000 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde Richard T. Jones , Gabriel Casseus , De’aundre Bonds , Master P , Melissa De Sousa gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Preston A. Whitmore II yazdı. Filmin konusu ise Üç arkadaş, Avery (Richard T. Jones), Cashmere (Gabriel Casseus) ve Dre (De’Aundre Bonds). İşlemedikleri bir suç yüzünden hapse atılmışlardır. Cashmere kısa zamanda hapisaneye uyum sağlar. Dre, hücre arkadaşının tacizi yüzünden acı çekmektedir. Ancak aralarından en çok kaybedecek şeyi olan Avery’dir, kız arkadaşı Krista, oğlu Jordan ve başarılı bir yüzücü olarak kendisinin geleceği. Bu zulüm yuvasından kaçabilecek mi?



Lockdown Film İzle

Misafirler– Les visiteurs İzle

Yönetmenliğini Jean-Marie Poiré n yaptığı Ziyaretçiler – The Visitors – Les Visiteurs 1993 yılında çekildi ve 27 Ocak 1993 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.0/10  puan aldı. Başrollerinde Christian Clavier , Jean Reno , Valérie Lemercier , Marie-Anne Chazel , Christian Bujeau gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christian Clavier , Jean-marie Poiré yazdı. Filmin konusu ise Ortaçağlarda nam yapmış ve adını duyurmuş bir soylu yardımcısı ile birlikte şans eseri 90lı yılların Paris`ine düşerler.. Fakat geriye dönmeyi isteyince olaylar dahada farklı bir boyuta bürünüyor.. Ellerinden geleni yapmaya haızr olan ikiliyi zorlu bir macera ve komedi dolu yolculuk beklemektedir.. İyi seyirler.



Misafirler– Les visiteurs İzle

Sınırları Aşmak – Walk the Line 2005 İzle

Yönetmenliğini James Mangold n yaptığı Sınırları Aşmak – Walk the Line 2005 yılında çekildi ve 10 Şubat 2006 tarihinde gösterime girdi.ABD , Almanya de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.9/10  puan aldı. Başrollerinde Joaquin Phoenix , Reese Witherspoon , Ginnifer Goodwin , Robert Patrick , Dallas Roberts gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Johnny Cash yazdı. Filmin konusu ise 1955 yılında, adının J. R. Cash olduğunu söyleyen genç bir gitarist Memphis’teki Sun Stüdyolarına ünlü olmak için gelir. Bu Amerikan kültürünün üzerinde silinmez bir iz bırakacak adamın şöhrete ilk adımlarıdır. Gitarında dolaşan parmakları, demirden daha keskin ve kararlı bakan gözleri, kapkara ve derin bir geceyi andıran sesi ile daha önce hiç duyulmamış bir gerçek hayatı anlatmaktadır.



Sınırları Aşmak – Walk the Line 2005 İzle

L'image manquante 2013 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Rithy Panh n yaptığı Eski Resim – L’image manquante 2013 yılında çekildi ve 01 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi. 01 Mayıs 2013 de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.4/10  puan aldı. Başrollerinde Randal Douc gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Rithy Panh yazdı. 2013 Cannes’da ‘Belirli Bir Bakış’ bölümünde En İyi Film ödülünün sahibi.


Filmin konusu ise Filmin yönetmeni Rithy Panh gençlik dönemini hatırlıyor ve doğup büyüdüğü toprakların çektiği acıları beyazperdeye yansıtmayı hedefliyor. Rithy Panh, Kızıl Kmerler (Khmer Rouge) yönetimindeki Kamboçya’da çekilmiş bir fotoğrafın peşine düşer. Bu fotoğraf tek başına soykırımı ispatlamaya yetmeyecek olsa da Kamboçya’nın maruz kaldığı işkenceleri kanıtlar niteliktedir. Bu fotoğrafa ulaşma hayali ise filmin ortaya çıkmasını sağlar.



L'image manquante 2013 Türkçe Dublaj İzle

Bal – Miele 2013 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Valeria Golino n yaptığı Bal – Miele 2013 yılında çekildi ve 01 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi. İtalya , Fransa de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.7/10  puan aldı. Başrollerinde Jasmine Trinca , Carlo Cecchi , Libero De Rienzo , Vinicio Marchioni , Iaia Forte gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Valeria Golino , Francesca Marciano , Valia Santella yazdı. Filmin konusu ise “Bu olayın (ölümün) kutsallığının ve ağırlığının hissedilmesini istedim, ama iz bırakmadan.” – Valeria Golino


İki insanı yan yana getirebilecek hikâyelerin sonsuzluğu içinde Bal, yumuşak olduğu kadar sarsıcı bir yerde duruyor. Irene’nin yürek burkan bir işi var: sancılı günlerine son vermek isteyen ölümcül hastaların acısız ve çabukça ölmelerine yardım ediyor. Son nefeslerin verildiği yatakların başında tedirgin bir melek gibi görünüyor, yine de kendinden emin; onurlu bir şey yapıyor çünkü, özlenen bir sona aracı oluyor. Yaşlı, huysuz ve bir o kadar da karizmatik bir mimarla tanıştığındaysa her şey allak bullak oluyor. Aynen diğerleri gibi, ölmek istediği için çalıyor Irene’nin kapısını Carlo.


Fakat Irene’den ilaçları aldıktan sonra hasta değil, fazlasıyla mutsuz ve bıkkın olduğunu öğreniyoruz. Bu kez birinin intiharına aracı olmanın kıyısında duran Irene, onu vazgeçirmek için Carlo’nun peşinde koşarken, hayatla ölüm arasındaki çizgi bulanıklaşıyor. Bu kadar zor bir hikâyeyi kolaya kaçmadan, hüzne boğmadan anlatabiliyor Bal. İnsanlar arasındaki mesafelerin kırılganlığından, hayata dair sapasağlam bir dayanak noktası yaratıyor.



Bal – Miele 2013 Türkçe Dublaj İzle

23 Mayıs 2014 Cuma

Ölümcül Balayı Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Nadia Tass n yaptığı Ölümcül Balayı , yılında çekildi ve 2012 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.6/10 puan aldı. Başrollerinde Amber Clayton, Billy Miller, Gary Sweet gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Evliliğe yeni adımını atmış çiftlerden Tina muhteşem ve rüya gibi balayına gittiklerinde öldürülür. Katil zanlısı olarak ilk şüpheli kişi ise eşidir.



Ölümcül Balayı Türkçe Dublaj İzle

Ölümcül Saplantı Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini John Simpson n yaptığı Ölümcül Saplantı 2008 yılında çekildi ve 2008 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.2/10 puan aldı. Başrollerinde Jessica Lucas, Katheryn Winnick, Laura Breckenridge gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jake Wade Wall yazdı. Filmin konusu ise Tabitha teyzesinin çocuklarına bakmak için eve geldiğinde çocuk bakıcısının evde olmadığını ve çocukların yalnız bir şekilde evde olduğunu görür. bu durumdan şüphelenir fakat çocuklar bakıcının biraz önce gittiğini söyleyince bu durumun üzerinde fazla durmaz ve teyzesinin çocuklarıyla ilgilenip onları yatırır, kısa bir süre sonra kendisine ayrılan oda da yatmaya gittiğinde oda da insan büyüklüğünde bir palyaço olduğunu görür, tam bu sıra da teyzesi arar vemtabitha ona bu palyaçodan bahseder. teyzesi evlerinde böyle bir palyaço olmadığını söylediğinde artık tabitha için hayatta kalmaya çalışma oyunu çoktan başlamıştır.



Ölümcül Saplantı Türkçe Dublaj İzle

Kötülük Tohumu Türkçe DUblaj Korku Filmi

Yönetmenliğini Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen n yaptığı Kötülük Tohumu 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 3.4/10 puan aldı. Başrollerinde Dayna Cousins, Evalena Marie, Jason Beaubien, Michael Reed, Rebecca Whitehurst gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen yazdı. Filmin konusu ise Bir film ekibi düşük bütçelik bir korku filmi çekmek için karanlık bir geçmişe sahip terkedilmiş bir psikiyatri kliniğine girer. Fakat tahmin ettiklerinden çok daha fazlasını yaşayacaklardır.



Kötülük Tohumu Türkçe DUblaj Korku Filmi

Scorned 2013 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Mark Jones n yaptığı Tehlikeli Yakınlaşmalar 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.5/10 puan aldı. Başrollerinde Brooklynn Brokaw, Doug Drucker, Viva Bianca gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Mark Jones, Sadie Katz yazdı. Filmin konusu ise Bir gün sevgilinizi aldatmak aklınızın ucundan geçerse sakın yakalanmayın. Yakalanırsanız da sakın sevgilinizin akıl sorunları olmasın. Sevgilisinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını anlayan bayan , o hafta romantik bir hafta olacağını düşünürken birden bire kendini işkence yaparken bulur.



Scorned 2013 Türkçe Dublaj İzle

Akasyalar T

Yönetmenliğini Pablo Giorgelli n yaptığı Akasyalar , yılında çekildi ve 2011 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Germán De Silva, Hebe Duarte, Nayra Calle Mamani gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Rubén yıllardır Paraguay’dan Buenos Aires’e ahşap taşımacılığını yapan bir kamyon şoförüdür. Bir gün Jacinta adında bir kadın, kucağında 8 aylık bebeği ile Buenos Aires’e gitmek için Ruben’den yardım ister ve birbirinden oldukça farklı hikayelere sahip bu iki insanın yol öyküsü de başlar.


Karşılıklı ama sözsüz bir anlaşmayla birbirlerine hayatları hakkında soru sormadan, fazla konuşmadan yolculukları sürdürürler ama aslında söze dökülmeden konuştukları çok şey olacaktır…


Dünya prömiyeri 2011 Cannes Film Festivali’nde yapılan ve burada Altın Kamera Ödülü (Caméra d’or) sonrasında film, Toronto, São Paulo, Selanik Film Festivali gibi pek çok organizasyonu gezdi. Pablo Giorgelli’nin yönetmenliğini üstlendiği bu yol filminin senaryosunda yönetmenle birlikte Salvador Roselli’nin imzası var.



Akasyalar T

Lego Filmi Animasyon İzle

Yönetmenliğini n yaptığı The Lego Movie – Lego , 2014 yılında çekildi ve 07 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. Avustralya , ABD , Danimarka da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.2/10 puan aldı. Başrollerinde Will Arnett , Elizabeth Banks , Craig Berry , Alison Brie , David Burrows gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Dan Hageman, Kevin Hageman, Phil Lord yazdı. Filmin konusu ise Lego minifigürü olan Emmet’in, çok sıradan, uyumlu, kuralları harfiyen yerine getiren bir kişi olmasına rağmen, yanlışlıkla dünyayı kurtarması ve bu açıdan tanınmış en sıradışı kişi olmasını anlatan film, 3D formatında ve bilgisayar animasyonu olarak hazırlanmıştır



Lego Filmi Animasyon İzle

A Long and Happy Life 2013 İzle

Yönetmenliğini Boris Khlebnikov n yaptığı Uzun ve Mutlu Bir Yaşam 2013 yılında çekildi ve 01 Şubat 2013 tarihinde gösterime girdi. Rusya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.0/10 puan aldı. Başrollerinde Aleksandr Yatsenko,

Vladimir Korobeynikov,

Anna Kotova gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Aleksandr Rodionov, Boris Khlebnikov yazdı. Filmin konusu ise Bir çiftçinin elinden alınmak istenen arazisi ve bu satış sonrası işsiz kalacak olan işçilerin, patronlarını ilk baş satmaya razı olduğu bu arazinin satışından vazgeçirmesi üzerine gelişen olayları ele alır



A Long and Happy Life 2013 İzle

$50K and a Call Girl: A Love Story Film İzle

Yönetmenliğini Seth Grossman n yaptığı $50K and a Call Girl: A Love Story , 2014 yılında çekildi ve 14 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.1/10 puan aldı. Başrollerinde Ross Patterson,

Jessie Wiseman, Seth Grossman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Seth Grossman, Ross Patterson yazdı. Filmin konusu ise Ross ölümcül beyin kanseri tanısı koyulduğunda yaşayacak altı haftası vardır. Yeni nişanlanmış ağabeyi Seth’in önerisiyle onun düğün için ayırdığı 50.000 doları kalan ömrünün son seyahatine harcar. Ross gruba bir telekız davet etmesi ve Seth’in gergin nişanlısının da katılmak için ısrar etmesiyle planları karmaşık bir hal alır. Bu nahoş yolculuk hip-hop yıldızı Asher Roth’un katılmasıyla komikleşir.



$50K and a Call Girl: A Love Story Film İzle

Dünyanın Uzak Ucu Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Peter Weir n yaptığı Dünyanın Uzak Ucu 2003 yılında çekildi ve

28 Kasım 2003 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.4/10 puan aldı. Başrollerinde Russell Crowe , Paul Bettany , Joseph Morgan , Billy Boyd , James D’Arcy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Patrick O’Brian, Peter Weir, John Collee yazdı. Filmin konusu ise Napolyon kumandanlığındaki savaşlar zirve noktasındadır. Napolyon’un dünyanın hakimiyetini ele geçireceği korkusu en çok İngiltere’de hissedilmektedir.İngiliz hükümeti, Brezilya sahillerinde bulunan Yüzbaşı Aubrey(Russell Crowe) komutanlığındaki savaş gemisini, Fransızların Acheron adlı dev savaş gemisini yoketmekle görevlendirir. İki geminin ilkkarşılaşmasında İngiliz gemisi çok büyük hasar alır ve sis sayesinde batmaktan kurtulur. Fakat Yüzbaşı Aubrey, kendisinden çok daha hızlı olan ve güçlü silahlarla donatılmış Fransız gemisini takipte kararlıdır. Pasifik Okyanusunda devam eden takip uzadıkça, yaşam ve ölüm arasında gidip gelirler.



Dünyanın Uzak Ucu Türkçe Dublaj İzle

Şampiyonun Dirilişi Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Rod Lurie n yaptığı Şampiyonun Dirilişi 2007 yılında çekildi ve 24 Ağustos 2007 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.8/10 puan aldı. Başrollerinde Samuel L. Jackson , Josh Hartnett , Rachel Nichols , Teri Hatcher , Kathryn Morris gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Bortman, Allison Burnett, J.R. Moehringer yazdı. Filmin konusu ise Spor yazarı Erik, evsiz bir adam olan Champ’i sokaklardan kurtarmaya karar verir. Ancak bu kararırın ardında Champ’in kim olduğuna dair gizi ortaya çıkarmak vardır. Erik, Champ’in öldüğüne inanılan efsanevi boksör olduğunu düşünmektedir.


Champ’in efsanesini diriltirken, onun bireysel macerasında babası ile olan ilişkisinin önemini anlayacaktır. Champ’in yaşamıyla ilgili gerçeklere daldıkça, Erik kendi yaşamı ve ailesiyle olan ilişkisini gözden geçirecek ve kendisiyle yüzleşecektir.



Şampiyonun Dirilişi Türkçe Dublaj İzle

Yalnız Kalpler Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Todd Robinson n yaptığı Yalnız Kalpler 2006 yılında çekildi ve 18 Temmuz 2008 tarihinde gösterime girdi. Almanya ve ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde John Travolta , Salma Hayek , Jared Leto , Bailee Madison , Rachel Specter gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Todd Robinson yazdı. Filmin konusu ise 1940’lı yılların sonunda Martha Beck ile Raymond Fernandez Amerika’da adı çıkmış “Yalnız Kalpler katilleriydi”.


Onların öldürücü silahı aslında çok basitti. Gazeteye kişisel ilan veriyor. İlana cevap veren terkedilmiş dul kadınlara ilk olarak Ray, kendisini seksi Latin aşığı olarak tanıtıyordu. Böylelikle tuzağa düşen bu kadınları hem dolandırıyor hem de öldürüyorlardı.


Ray ile Martha’nın tanışması ise ikisinin de hayatlarında önemli bir dönüm noktasıydı. Ray ve Martha birbirlerini görür görmez, aşık olmuş. Bu ilişki ikisi için tutkulu bir aşka ve kolay kazanılan para dönüşmüştü. Martha ise, dul kadınlara Ray’ın kız kardeşi olarak tanıtılıyor. Ray kadınları baştan çıkarırken, daha sonra ikili birlikte kadınları öldürülüyor ve birikimlerine el koyuyordu.


Martha ve Ray, polis tarafından yakalandığında, 12 cinayet işlediklerini itiraf etti. Aslında gerçek rakam 20’ye yakındı. İki aşık, cinayetlerden dolayı 22 Agustos 1949’ta ölüm cezasına çaptırıldı. Temyize birkaç defa başvurmalarına rağmen, 8 Mart 1951’de Sing – Sing hapishanesinde yanyana elektrikli sandalyede ölüm cezaları infaz edildi.



Yalnız Kalpler Türkçe Dublaj İzle

Vampir Akademisi Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Mark Waters n yaptığı Vampir Akademisi – Vampire Academy 2014 yılında çekildi ve 14 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD , İngiltere, Romanya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.8/10  puan aldı. Başrollerinde Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Richelle Mead , Daniel Waters yazdı. Filmin konusu ise çok satan romanlar listesinde iyi bir yere sahip olan Vampir Akademisi romanından uyarlamadır.

Rose Hathaway yarı insan/yarı vampir olan Dhampir türündendir; Moroi’nin gardiyanı, barışçıl, dünyamızın içinde bizlerden ayrı olarak yaşayan ölümlü vampirler. Rose’un görevi Moroi’i kana susamış, ölümsüz vampir türü olan Strigoi’den korumaktır. Bu film onun hikâyesini anlatmaktadır.


Başrollerde Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Olga Kurylenko ve Dominic Sherwood var. Yönetmen koltuğunda ise Mark Waters oturuyor.


Filmin sloganı: “Yalnızca gerçek bir dost sizi ölümsüz düşmanlardan koruyabilir.”



Vampir Akademisi Türkçe Dublaj İzle

Bay Peabody ve Meraklı Sherman 2014 Altyazılı İzle

Yönetmenliğini Rob Minkoff n yaptığı Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk 2014 yılında çekildi ve 14 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.1/10  puan aldı. Başrollerinde Ty Burrell, Max Charles, Stephen Colbert gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jay Ward , Craig Wright yazdı. Filmin konusu ise Bay Peabody bir titan, mucit, bilim adamı, gurme, iki Olimpik madalya sahibi ve dahi…kimi zaman ise yalnızca köpektir. En dahice keşfini kullanarak, yani WABAC makinasını, Bay Peabody ve evlatlık edindiği oğlu Sherman, dünyayı değişten olayları görerek zamanda yolculuk eder ve zamanın en önemli karakterlerinden bazıları ile iletişime geçer. Ancak Sherman zamanda yolculuğun kurallarını ihlal edince, iki kahramanımız kendilerini tarihi düzeltip geleceği kurtarma yarışında bulurlar, ki bu sırada Bay Peabody en büyük zorluğu yaşamaktadır – ebeveyn olmak.



Bay Peabody ve Meraklı Sherman 2014 Altyazılı İzle

Pornopung 2012 Film İzle

Yönetmenliğini Johan Kaos n yaptığı Pornopung 2013 yılında çekildi ve 19 Temmuz 2013 tarihinde gösterime girdi. Norveç de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.3/10  puan aldı. Başrollerinde Ole Christoffer Ertvaag , Herbert Nordrum , Anders Rydning , Gitte Witt , Kristina Knaben Hennestad gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Johan Kaos , Kirsten Bonnén Rask yazdı. Filmin konusu ise Zaman içerisinde yeni bir dünya tanımak isteyen Karl , Kendisine yardım edecek arkadaşı.. Leo , ile macera dolu bir yaşam serüvenine katılırlar.. İyi seyirler.



Pornopung 2012 Film İzle

Herkül: Efsane Başlıyor 2014 Türkçe Dublaj

Yönetmenliğini Renny Harlin n yaptığı Herkül: Efsane Başlıyor – The Legend of Hercules 2014 yılında çekildi ve 07 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. USA de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.2/10  puan aldı. Başrollerinde Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan, Liam McIntyre gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sean Hood, Daniel Giat, Renny Harlin yazdı. Filmin konusu ise milattan önce 1200 yılında antik Yunan’da geçmektedir. Ülkesinin barış içinde yaşamasını hayal eden Kraliçe Alcmene’in Zeus’tan olan yarı insan yarı tanrı oğlu Herkül, gerçek kimliğini gizlemektedir. Herkül’ün gayrimeşruluğunu bilen kral, kendi oğlu Iphicles’i ön plana çıkarmak için elinden geleni yapmaktadır. Herkül, prenses Hebe’ye aşık olur, savaşçı dostlarını da arkasına alarak krallığı ve sevdiği kadını kurtarıp annesinin hayalini gerçekleştirmek için işe koyulur.



Herkül: Efsane Başlıyor 2014 Türkçe Dublaj

Greetings from Tim Buckley Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Daniel Algrant n yaptığı Tim Buckley’den Sevgilerle – Greetings from Tim Buckley 2012 yılında çekildi ve 01 Eylül 2012 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.1/10  puan aldı. Başrollerinde Imogen Poots , Penn Badgley , William Sadler , Norbert Leo Butz , Beth Katehis gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Daniel Algrant , David Brendel , Emma Sheanshang yazdı. Filmin konusu ise Jeff Buckley’nin 1991 yılında St. Ann Kilisesi’nde gerçekleşen babasını anma konserindeki performansına zemin hazırlayan günlerin gerçek hikayesini izlemektedir. Konserde çalışan genç bir kadınla olan aşk macerası aracılığıyla kendisini terk eden babasına karşı olan tüm hisleriyle kucaklaşmayı öğrenir: özlem, öfke, bağışlama ve sevgi. Babasının en meşhur şarkılarının duygulu performansıyla zirveye ulaşan Jeff’in sahneye ilk çıkışı seyirciyi şaşırtır ve kariyerine zamanının en iyi genç müzisyenlerinden biri olarak başlar.



Greetings from Tim Buckley Türkçe Dublaj İzle

Katil Köpekbalığı Dev Timsaha Karşı Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Christopher Ray n yaptığı Katil Köpekbalığı Dev Timsaha Karşı – Mega Shark vs. Crocosaurus 2010 yılında çekildi ve 21 Aralık 2010 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 2.5/10  puan aldı. Başrollerinde Gary Stretch , Jaleel White , Sarah Lieving , Robert Picardo , Gerald Webb gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Naomi L. Selfman , Micho Rutare yazdı. Filmin konusu ise Amerika Birleşik Devletleri artık normal silahlarla mücadeleyi bırakıp biyolojik silahlara yönelmiştir. Bu sayede köpekbalığına mutasyon geçirtip ilginç bir yaratık haline getirmiştir.



Katil Köpekbalığı Dev Timsaha Karşı Türkçe Dublaj İzle

Taking Chance – Risk Almak Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Ross Katz n yaptığı Taking Chance – Risk Almak (2009) İzle , 2009 ~ ABD yılında çekildi ve 21 Şubat 2009 (ABD) tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.5/10  puan aldı. Başrollerinde Kevin Bacon , Tom Aldredge , Nicholas Art , Blanche Baker , Tom Bloom gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Michael Strobl, Ross Katz yazdı. Kevin Bacon’a Altın Küre kazandırmış ve gerçek bir hikayeden uyarlanmış bir savaş draması…Filmin konusu ise 19 yaşındaki Amerikalı bir denizcinin Irak’ta öldüğünü öğrenen Yarbay Michael Strobl (Kevin Bacon) onun naaşını babaocağına götürmeye gönüllü olur Wyoming’e yaptığı bu yolculukta Strobl kendini, sadece ölen asker için değil ülkesi için canını veren diğer kahramanların da yasını tutan bir ulusun içinde bulur



Taking Chance – Risk Almak Türkçe Dublaj İzle

Tom ve Jerry Dev Macerası 2013 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Spike Brandt, Tony Cervone n yaptığı Tom ve Jerry Evdeki Ses 2013 yılında çekildi ve 14 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Jacob Bertrand , Grey DeLisle , Garrison Keillor , Paul Reubens , Thomas F. Wilson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul Dini yazdı. Filmin konusu ise Yaramaz ikili Tom ve Jerry, zor günler geçiren Jack’e yardım etmek için altın yumurtlayan kaza ulaşmaya çalışırlar. Fakat kaza ulaşmaya çalışırken gökyüzünde yaşayan dev ile mücadele etmek zorunda kalacaklardır.



Tom ve Jerry Dev Macerası 2013 Türkçe Dublaj İzle

21 Mayıs 2014 Çarşamba

Dakota's Summer Türkçe Altyazılı İzle

Yönetmenliğini Timothy Armstrong n yaptığı Dakota’s Summer Hd Kalitede 2014 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.4/10 puan aldı. Başrollerinde Bryan Dechart, Glynn Turman, Haley Ramm gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Timothy Armstrong yazdı. Filmin konusu ise Dakota, Rodeo’dan yaklaşık 18 yıl önce doğumu hakkında şaşırtıcı haberler aldıktan sonra, yaz ayında navigasyon cihazının yardımıyla arabasıyla yaptğı yolculuğu ve hayat hikayesini anlatır.



Dakota's Summer Türkçe Altyazılı İzle

Dum Maaro Dum Hint Filmi İzle

Yönetmenliğini Rohan Sippy n yaptığı Dum Maaro Dum 2011 yılında çekildi ve

22 Nisan 2011 tarihinde gösterime girdi. Hindistan da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.3/10 puan aldı. Başrollerinde Abhishek Bachchan, Bipasha Basu, Deepika Padukone gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Charudutt Acharya, Purva Naresh, Shridhar Raghavan yazdı. Filmin konusu ise Yozlamış bir polise uyuşturu satıcılarını yakalaması için bir görev veriliyor.

Goa şehrinde uyuşturucu satıcıları hüküm sürerken, eskiden onların rüşvetçi polislerinden olan Kamath’ın ailesini kaybetmesiyle, şebekeyi çökertmeye karar vermesi anlatılıyor.Ayrıca Kamath’ın yanında filmde önemli rolü olan Joki ve Lorry karakterleri de var.

Film ; Bollywood tarzı müzik ve dans dolu, Hint filmlerinden hoşlananlar için güzel bir seçenek.



Dum Maaro Dum Hint Filmi İzle

Hayalet Köpekbalığı Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Griff Furst n yaptığı Hayalet Köpekbalığı , 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 3.4/10 puan aldı. Başrollerinde Eliot Brasseaux, Jayme Bohn, Robert Aberdeen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Eric Forsberg, Griff Furst, Paul A. Birkett yazdı. Filmin konusu ise Hayalet Köpekbalığı filminin konusu , küçük bir kasabada yaşayan insanlar birden bire Hayalet Köpekbalıklarına yem olmaya başlarlar. İçlerinden biri Hayalet Köpekbalığını öldürmüştür fakat bu seferde Köpekbalığının ruhu gelir ve işler iyice karışmış olur.



Hayalet Köpekbalığı Türkçe Dublaj İzle

New York Yanılsamaları Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Charlie Kaufman n yaptığı New York Yanılsamaları , yılında çekildi ve 23 Mayıs 2008 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.4/10 puan aldı. Başrollerinde Philip Seymour Hoffman,

Samantha Morton, Michelle Williams gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Charlie Kaufman yazdı. Filmin konusu ise Tiyatro yönetmeni Caden Cotard (Philip Seymour Hoffman) yeni bir oyun üzerinde çalışmaktadır. Karısı Adele (Catherine Keener) Berlin’deki tablolarını takip edebilmek için küçük kızları Olive’yi (Sadie Goldstein) de alarak onu terk eder.


Terapisti Madeleine Gravis (Hope Davis) ona tavsiyeler vermek yerine çok satan kitabının sayfalarında gezinmektedir. Çekici ve samimi Hazel (Samantha Morton) ile olan ilişkisiyse beklenmedik şekilde karaya oturur. Kendi var oluşunu anlamlı kılmak ve ölümsüzlük saplantısını tatmin etmek için bir binayı tiyatro sahnesi olarak düzenleyip, her bir bölümünde çeşitli yaşamları oynayacak oyuncuları içine yerleştirme ve yönetme kararı alır.



New York Yanılsamaları Türkçe Dublaj İzle

Kıyamet Öyküleri Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Richard Kelly n yaptığı Kıyamet Öyküleri – Southland Tales 2006 yılında çekildi ve 04 Nisan 2008 tarihinde gösterime girdi. Almanya , ABD , Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden puan aldı. Başrollerinde Carlos Amezcua , Curtis Armstrong , Robert Benz , Todd Berger , Dave Carlin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Richard Kelly yazdı. Filmin konusu ise Los Angeles, 2008. Şehir, sosyal, ekonomik ve çevresel bir felaketin eşiğinde duruyor. 4 Temmuz kutlamaları için hazırlıklar son 3 gününe girmiştir. Hafıza kaybı sorunu yaşayan Boxer Santaros’un yolu, kendi TV programını hazırlamaya çalışan yetişkin filmlerinin ünlü oyuncusu Krysta Now’la ve polis Hermosa Beach’le çakışır.



Kıyamet Öyküleri Türkçe Dublaj İzle

Sonsuz Aşk – Endless Love 2014 Türkçe Altyazılı İzle

Yönetmenliğini n yaptığı Sonsuz Aşk – Endless Love 2014 yılında çekildi ve 14 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.3 puan aldı. Başrollerinde Emma Rigby , Alex Pettyfer , Gabriella Wilde , Rhys Wakefield , Robert Patrick gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Shana Feste, Joshua Safran, Scott Spencer yazdı. Filmin konusu ise David Axelrod ve Jade Butterfield adlı iki gencin arasında başlayan inanılmaz bir aşk hikâyesini anlatıyor.

Bu aşk ne kadar büyük olsa da iki gencin arasındaki farklılıklar büyük engeller oluşturmaktadır.

Jade’in babası Hugh da bu ilişkiye rızasını göstermeyerek bu engellerin başında gelmektedir. Ancak onların vazgeçmeye niyeti yoktur…


Başrollerde Alex Pettyfer ve Gabriella Wilde var. Yönetmen koltuğunda ise Shana Feste oturuyor.


Filmin sloganı: “Masumiyete elveda.”



Sonsuz Aşk – Endless Love 2014 Türkçe Altyazılı İzle

Anna 2013 Altyazılı Türkçe İzle

Yönetmenliğini Jorge Dorado n yaptığı Anna & Mindscape 2013 yılında çekildi ve 13 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD , İspanya, Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6,4/10  puan aldı. Başrollerinde Noah Taylor , Taissa Farmiga , Mark Strong , Indira Varma , Brian Cox gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Martha Holmes , Guy Holmes yazdı. Filmin konusu ise İnsanların hafızasına girmeyi becerebilen bir dedektif (Mark Strong), zeki ancak belalı ve tehlikeli 16 yaşındaki bir kız olan Anna (Taissa Farmiga) olayını inceler ve bir travma kurbanı mı yoksa sosyopat mı olup olmadığına karar vermeye çalışır.



Anna 2013 Altyazılı Türkçe İzle

Büyük Ülke – The Big Country 1958 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini William Wyler n yaptığı Büyük Ülke – The Big Country 1958 yılında çekildi ve 01 Kasım 1960 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7,9/10  puan aldı. Başrollerinde Gregory Peck , Jean Simmons , Carroll Baker , Charlton Heston , Burl Ives gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu James R. Webb , Sy Bartlett yazdı. Filmin konusu ise Yıldızlarla dolu, masraftan kaçınılmamış, dev boyutlu bu destansı western’de, bir barış sözcüsü, cesaretini gösterirken kuvvetin bilincinde olmak zorunda kalacaktır. Kendini erken emekliye ayırmış, zengin kaptan James McKay, nişanlısı Pat Terrill’le evlenmek üzere Batı’nın uçsuz bucaksız topraklarına gelir. Yumruk kavgasına inanmayan McKay, değerleri ve hayata yaklaşımıyla, kovboylar için kapalı bir kutudur. İnsafsız işçi başı Steve Leech ona karşı ânında antipati duyar. Pat’in de, zengin babası Binbaşı Henry Terrill’in kontrolü altında şımarık, bencil bir kız olduğu anlaşılır. Binbaşı, sığırları sulama hakkı yüzünden, zorba ve açgözlü Rufus Hannassey’in başını çektiği yontulmamış bir çeteyle amansız bir mücadele içindedir. McKay, Terrill çiftliğindeki ifrata varmış maçolukla arasına mesafe koymaya karar verip, başına buyruk öğretmen Julie Maragon’la romantik bir ilişkiyi seçer. Julie’nin suyu bol topraklarına sahip olmak, aralarında savaşan iki çiftlik sahibinin de gündemindedir. Julie, Rufus’un beş para etmez oğlu Buck tarafından kaçırılınca, McKay harekete geçmeye karar verir…



Büyük Ülke – The Big Country 1958 Türkçe Dublaj İzle

Ekim 2010 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Daniel Vega Vidal, Diego Vega Vidal n yaptığı Ekim & Octubre 2010 yılında çekildi ve 19 Mayıs 2010 tarihinde gösterime girdi. Peru da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6,5/10  puan aldı. Başrollerinde Bruno Odar , Gabriela Velásquez , Carlos Gassols , María Carbajal , Sheryl Sánchez gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Daniel Vega Vidal , Diego Vega Vidal yazdı. Filmin konusu ise Ekim, Peru’nun başkenti Lima’da şehrin koruyucu azizi Mucizeler Efendisi’nin törenlerle anıldığı mor aydır. Clemente de bu ayda bir mucizenin kahramanı oluverir. Tefecilik yaparak son derece sessiz ve mütevazı bir hayat süren Clemente’in hiçbir duygusal ya da kişisel bağı yoktur. Bir gün, tıpkı mucizelerin birdenbire gerçekleşmesi gibi, kapısına bırakılmış bir bebek bulur. Bu beklenmedik durum üzerine sadık müşterisi Sofia’yı bebeğe bakması için işe alır ve bütün şehirde fellik fellik bebeğin annesi olan fahişeyi aramaya başlar.


2010 Cannes Belirli Bir Bakış: Jüri Özel Ödülü



Ekim 2010 Türkçe Dublaj İzle

Çöl Aslanı 1956 Türkçe DUblaj İzle

Yönetmenliğini John Ford n yaptığı Çöl Aslanı – The Searchers 1956 yılında çekildi ve 01 Nisan 1957 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8,0/10  puan aldı. Başrollerinde John Wayne , Jeffrey Hunter , Vera Miles , Ward Bond , Natalie Wood gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Frank S. Nugent yazdı. Filmin konusu ise Eski bir Konferederasyon askeri olan Ethan Edwards Amerikan İç Savaşı ‘ndan döner ve erkek kardeşinin Texas sınır yerleşim bölgesindeki evine gelir.Ancak yıl 1868′dir. İç savaş biteli 3 yıl olmuştur.Üzerinde hala Güneyli üniforması ve silahlarını taşıyan Ethan’ın bu süre içinde ne yaptığı çok açık değildir.Kendisinden başka kimseye güvenmeyen ve yalnızlığı seven bir insan olan Ethan örflerini ve dillerini çok iyi bildiği kızılderililere karşı içinde büyük bir nefret beslemektedir. Uzun süre aynı yerde kalamayan Ethan bir ara Texas Muhafızları ‘nın oluşturduğu geçici bir birliğe katılarak Komançilerin peşine düşer. Döndüğünde ise kızılderililerin eve baskın yapıp kardeşini ve karısını öldürerek iki yeğenini kaçırmış olduklarını görür.


Kaçırılan kızlardan Debbie’nin hala hayatta olduğunu öğrenen Ethan, kardeşinin evlat edinmiş olduğu yarı kızılderili Martin Pawley’le birlikte saplantılı bir kararlılıkla yeğeni ve onu kaçıran Komançi şefinin peşine düşerler. 5 yıl boyunca Bütün Batı Amerika’yı baştan başa bıkmadan yılmadan dolaşırlar. Martin’in amacı üvey kızkardeşini sağ salim eve getirmekken kalbi kızılderili nefreti ile dolu Ethan’ın amacı o kadar belirgin değildir. Uzun bir süre kızılderililerin arasında kalmış bir beyazın saflığını muhafaza edemiyeceğini onun da artık bir kızılderili sayılması gerektiğini düşünür. Bu bağlamda yeğenini bulduğunda onu kurtaracak mıdır yoksa öldürecek midir?



Çöl Aslanı 1956 Türkçe DUblaj İzle

Stuck in Love 2012 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Josh Boone n yaptığı Aşkla Bağlı – Stuck in Love 2012 yılında çekildi ve 02 Mayıs 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7,3/10  puan aldı. Başrollerinde Greg Kinnear , Jennifer Connelly , Lily Collins , Nat Wolff , Kristen Bell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Josh Boone yazdı. Filmin konusu ise Fırtınalı bir yıl geçiren Borges ailesinin hayatına odaklanan filmde Borges ailesinin başına gelen türlü trajikomik durumlara tanık oluyoruz. Başarılı bir yazar olan William Borges, takıntılı olduğu eski karısı Erica ve çocukları Samantha ile Rusty’den oluşan bu aile bir yıl içerisinde aşkın ve duyguların farklı halleriyle karşılaşıyor ve bunun sonucunda çeşitli problemlerle karşılaşıyor.


İlk yönetmenlik deneyimiyle Josh Boone’un kotardığı filmin başrollerini Jennifer Connelly, Greg Kinnear ve Lily Collins gibi ünlü isimler paylaşırken, sürpriz bir isim olan Stephen King’i izleme şansını da elde ediyoruz.



Stuck in Love 2012 Türkçe Dublaj İzle

Jack Ryan: Gölge Ajan Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Kenneth Branagh n yaptığı Jack Ryan: Gölge Ajan 2014 yılında çekildi ve

24 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde Keira Knightley , Kevin Costner , Chris Pine , Kenneth Branagh , Colm Feore gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Adam Cozad, David Koepp, Tom Clancy yazdı. Filmin konusu ise Jack Ryan: Gölge Ajan 2014 yapımı gerilim filmidir. Ryan genel finansal terörizmi soruşturmak için CIA tarafından göreve alınır. Amerikan ekonomisini batıracak bir komplo açığa çıkınca Jack, bilgisayar monitörünün başından kalkıp, kompolonun arkasındaki Rus işadamının (Kenneth Branagh )karşısına çıkmak için Moskova’ya gitmek durumunda kalır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Jack Ryan: Gölge Ajan hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Jack Ryan: Gölge Ajan izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Jack Ryan: Gölge Ajan Türkçe Dublaj İzle

I Am Dina Film İzle

Yönetmenliğini Ole Bornedal’n yaptığı Lanetli Kadın – I Am Dina 2003 yılında çekildi ve 19 Eylül 2003 tarihinde gösterime girdi. İsveç , Fransa, Norveç, Almanya, Danimarka da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.6/10 puan aldı. Başrollerinde Maria Bonnevie,

Gérard Depardieu,

Christopher Eccleston gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ole Bornedal, Jonas Cornell yazdı. Filmin konusu ise Çocukken, kaza sonucu annesinin ölümüne yol açan Dina, babasının nefretini kazanır. Annesinin yokluğunda, babası tarafından da dışlanınca yalnızlaşan Dina sevgiden uzak bir şekilde büyür. Çok güzel, yetişkin bir kadın olduğunda babası tarafından zorla zengin bir tüccar olan Jacob’la evlendirilen Dina, kocasından tiksindiği için gözünü daha fazla dışarıya çevirir. Ancak erkeklerle olan ilişkisinin cinsel boyutu, çocukluk yıllarının karabasanlarının etkisiyle oldukça şiddetli olur.

İskandinav ortak yapımı olan film, çocukluğu çalkantılı olarak geçmiş bir kadının ürküten psikolojisini ve yaptıklarını ele alıyor. Filmi sizlere altyazılı olarak sunuyor; yorumlarınızı bekliyoruz.(FİLMİ ÖNEREN İZLEYİCİMİZ: FÜGEN)



I Am Dina Film İzle

Anger Management Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Peter Segal n yaptığı Asabiyim – Anger Management 2003 yılında çekildi ve 20 Haziran 2003 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde Jack Nicholson,

Adam Sandler, Marisa Tomei gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Dorfman yazdı. Filmin konusu ise Dave Buznik sakin yaradılışlı, suya sabuna dokunmayan, peygamber gibi bir işadamı. Bir uçak yolculuğu esnasında meydana gelen bir olay, yaşamını altüst eder.

Sinir sahibi bir insan izlenimi yaratan Buznik, öfkeyi konrol edebilmeye yönelik bir programa katılmak durumunda kalır. Fakat programı yürüten hocanın kendi öfkesine hakim olabilme yönünde bazı sıkıntıları vardır…



Anger Management Türkçe Dublaj İzle

Dünyanın Sonundan Sola Dön Film İzle

Yönetmenliğini Avi Nesher n yaptığı Turn Left at the End of the World 2004 yılında çekildi ve 24 Mart 2004 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.1/10 puan aldı. Başrollerinde Neta Garty,

Liraz Charhi, Aure Atika gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sara Eden, Avi Nesher, Ruby Porat Shoval yazdı. Filmin konusu ise 1960’lar, Doğu İsrail, kendi halinde yaşayan küçük bir kasaba, söz konusu kasabaya Hintli ailelerin taşınması, ardından doğan yeni dostluklar, aşklar, maceralar ve sorunlar… İsrailli Nicole ve Hintli Sara’nın kimi zaman gülümseten kimi zaman ise hüzünlendiren dostluğunun öyküsünü ve ergenlikten erişkinliğe geçişin sempatik portresini sunan Sof Ha’ Olam Smola, aynı zamanda da farklı dil ve etnik kimliklere sahip insanların birbirini anlamayı ve sevmeyi öğrenmesinin öyküsünü de anlatmaktadır..



Dünyanın Sonundan Sola Dön Film İzle

Zip Zap Ve Büyük Gizem Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Oskar Santos n yaptığı Zip Zap Ve Büyük Gizem 2013 yılında çekildi ve 08 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. İspanya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.4/10 puan aldı. Başrollerinde Daniel Cerezo, Javier Gutiérrez, Raúl Rivas gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jorge Lara, Oskar Santos, Francisco Roncal yazdı. Filmin konusu ise Yaramaz ikiz kardeşler Zip ve Zap ailelerini kızdırdıkları için ebeveynleri onları yaz okuluna gönderirler. Ancak gönderdikleri okulda ise çok korkunç bir adam bulunmaktadır. Tek gözüyle bu ikiz kardeşlere eğlenceyi kesinlikle yasaklamıştır. Bu tek gözlü adamın kurallarına uymayanlar ise kesinlikle cezalandırılacaktır. Çocuklar ise kendi aralarında bir çete kurarlar.



Zip Zap Ve Büyük Gizem Türkçe Dublaj İzle

Haytarma Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Akhtem Seitablayev n yaptığı Haytarma 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. Ukrayna da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.3/10 puan aldı. Başrollerinde Akhtem Seitablayev, Aleksey Gorbunov, Andrey Mostrenko, Usnije Khalilova, Yuriy Tsurilo gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Nikolay Rybalka yazdı. Filmin konusu ise İnsanlık tarihine kara leke olarak geçen 18 mayıs 1944 tarihinde kırımlı tatarlara yapalan soykırımı anlatmaktadır. 2 defa madalya alan pilot ülkesine döndüğünde vatandaşlarının çaresizce sürgün edildiğini görür. Sürgünü yaşamış insanlar bu filmde gönüllü olarak rol almıştır.



Haytarma Türkçe Dublaj İzle

Vampir Kız Kardeşler Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Wolfgang Groos n yaptığı Vampir Kız Kardeşler 2012 yılında çekildi ve 20 Eylül 2013 tarihinde gösterime girdi. Almanya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5,5/10  puan aldı. Başrollerinde Marta Martin , Laura Antonia Roge , Christiane Paul , Stipe Erceg , Michael Kessler gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ursula Gruber , Franziska Gehm yazdı. Filmin konusu ise Bindburg kasabasının güzel bir yaz günü yeni misafirleri vardır. Bir minibüs kapısı açılır ve içinden 4 kişilik bir aile çıkar. Anne, baba ve 12 yaşındaki iki kızkardeşten oluşan bu ailenin büyük bir sırrı vardır. Anne dışında diğer üçünün görünümü solgun, giyimleri ise gariptir. Bay ve Bayan Tepes iki kızlarıyla yeni yaşamlarına Bindburg kasabasında devam etmeyi plânlamaktadır. Büyük sır ise; Bayan Tepes dışında Bay Tepes ve iki kızkardeşin vampir oluşudur. 12 yıl boyunca Transilvanya’da yaşadıktan sonra Bayan Tepes’in ısrarı nedeniyle Almanya’ya taşınmaya karar vermişlerdir.


Kızların artık günlük yaşama ayak uydurmaları gerekmektedir. Her genç kız gibi okula gideceklerdir. Gündüz yaşamlarına devam edebilmek için de devamlı güneş gözlüğü takmaları ve güneşten korunacak şekilde giyinmeleri gerekmektedir. Hepsinden daha kötüsü ise sırlarını kimseye açıklamadan, normal davranarak arkadaş bulmaya çalışmaktır. Sırları ortaya çıkarsa, sakin hayatları her an bir kâbusa dönüşebilir.



Vampir Kız Kardeşler Türkçe Dublaj İzle

Casanova Türkçe Dublaj Film İzle

Yönetmenliğini Lasse Hallström n yaptığı Casanova 2005 yılında çekildi ve 31 Mart 2006 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6,5/10  puan aldı. Başrollerinde Heath Ledger , Sienna Miller , Jeremy Irons , Oliver Platt , Lena Olin gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jeffrey Hatcher , Kimberly Simi yazdı. Filmin konusu ise 18. yüzyılda Venedik’te yaşayan Francesca Bruni, kimsenin cazibesine karşı koyamadığı Casanova’ya gönlünü kaptırmayan tek kadındır. Bu güne kadar hiç kimse tarafından reddedilmeyen yakışıklı Casanova ise bu durum karşısında bir şok yaşamaktadır. Ve en kötüsü bu kadına aşık olmuştur. Bir yandan Francesca’yı etkilemek için çabalar, bir yandanda zindanlarda çürümemek için kendisine düşman edindiği Katolik kilisesinden kaçmaya çalışmaktadır.



Casanova Türkçe Dublaj Film İzle

Büyük Defter – A Nagy Füzet 2013 Altyazılı İzle

Yönetmenliğini János Szász’n yaptığı Büyük Defter – A Nagy Füzet 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. Macaristan , Almanya, Avusturya, Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7,1/10  puan aldı. Başrollerinde András Gyémánt , László Gyémánt , Gyöngyvér Bognár , Piroska Molnár , András Réthelyi gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Tom Abrams, Agota Kristof, András Szekér yazdı. Filmin konusu ise 2. Dünya Savaşı’nın sonlarında Macaristan’da bir sınır kasabasındayız. İkiz erkek kardeşler, savaşın sonuna doğru bir yanda Alman orduları, diğer yanda direnişçiler ve Rus ordusu derken iyice karışmış olan Macaristan’da, bir zarar görmemeleri için babalarının da isteği doğrultusunda anneleri tarafından anneannelerinin köy evine getirilirler. Anne, babasının ölümünden sorumlu tuttuğu annesiyle yıllardır görüşmemiş; çocuklarına da bir anneanneleri olduğundan hiç bahsetmemiştir. Çocuklar ilk kez karşılaştıkları anneannelerinin yanında yaşamaya; daha doğrusu yaşam savaşı vermeye başlarlar. Anneanne, kasaba halkı tarafından “cadı” olarak adlandırılan, taş kalpli, zalim ve alkolik birisidir. Ayrıca herkes kocasını öldürdüğünü de düşünmektedir. Çocuklar bir yandan hayatta kalmaya çalışırlarken, diğer taraftan her günün akşamında, giderlerken babalarının kendilerine verdiği ve tüm deneyimlerini yazmalarını istediği büyük bir deftere, yaşadıkları olayları ve bunlardan aldıkları dersleri not almaktadırlar. Zaten başka çareleri de yoktur. Ya bir an önce yaşadıklarından ders alarak çocukluklarından sıyrılacak ve büyüklerin dünyasının kurallarını öğrenecekler, ya da yok olup gideceklerdir. Ama öğrenmek o kadar da kolay değildir. Hayatta kaldıkları her gün, yeni bir ders niteliğinde olacaktır ikizler için. Üstelik ebeveynleri hakkında da öğrenecekleri şeyler vardır…


Film, Karlovy Vary Film Festivali’nde Kristal Küre kazandı ve 2014 Oscar ödüllerinde Yabancı Dilde En İyi Film Kategorisinde Macaristan’ı temsil etti



Büyük Defter – A Nagy Füzet 2013 Altyazılı İzle

The Outsiders 1983 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Francis Ford Coppola’n yaptığı Dışarıdakiler & The Outsiders 1983 yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7,2/10  puan aldı. Başrollerinde C. Thomas Howell , Matt Dillon , Ralph Macchio , Patrick Swayze , Rob Lowe gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Kathleen Rowell yazdı. Filmin konusu ise 1980′ler. Küçük bir kasabadaki Oklahomalı gençler ikiye bölünmüştür. Hayatın kendilerine pek bir gelecek sunmadığı Greasers ve genellikle zengin ailelerin çocuklarından oluşan Socs (Socials) iki ayrı çetedir. Greasers’lı iki delikanlı Ponnyboy ve Johnny Socs’lu iki güzel olan Cherry ve Marcia ile flört ettiklerinde, sonuç kaçınılmaz olur: çıkan kavgada Johnny, Socs’un ileri gelenlerinden Bob Sheldon’ı istemeden öldürür. İki genç hem intikam alacakları korkusuyla Socs’lardan hem de polisten saklanmak için kaçak hayatına başlarlar. Yaşayacakları şeyler, hem Ponnyboy’u hem de Johnny’yi tahmin edemeyecekleri kadar olgunlaştıracaktır.



The Outsiders 1983 Türkçe Dublaj İzle

Stay Hungry 1976 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Bob Rafelson n yaptığı Stay Hungry – Miras Peşinde (1976) , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5,7/10  puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bob Rafelson yazdı. Stay Hungry, Charles Gaines’ın aynı adlı romanından uyarlanan, Bob Rafelson’un yönetmenliğini yaptığı 1976 yapımı Amerikan dramatik-komedi tarzında sinema filmi. Schwarzenegger bu filmdeki Joe Santo rolüyle “En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu Altın Küre Ödülü”‘nün sahibi oldu.



Stay Hungry 1976 Türkçe Dublaj İzle

20 Mayıs 2014 Salı

Homefront Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Gary Fleder n yaptığı Sivil Cephe – Homefront 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde James Franco, Jason Statham, Kate Bosworth, Rachelle Lefevre, Winona Ryder gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sylvester Stallone, Chuck Logan yazdı. Filmin konusu ise Eski DEA ajanı Phil Broker (Jason Statham) ailesini sakin bir kasabaya taşır. İlerleyen zamanlarda yolu bir grup uyuşturucu kaçakçısıyla kesişir ve sakin aile hayatı altüst olur.


Homefront eleştirmenlerden olumsuz yorumlar aldı. Film, Rotten Tomatoes’da 97 incelemeye göre 4.8 ortalama puan aldı. Sitenin fikir birliği şöyle: “Film yetenekli oyuncu kadrosuna sahip iken, klasik aksiyon gerilim filmlerine hiçbir şey eklemeyen hayal kırıklığına uğratacak kadar donuk bir film.”



Homefront Türkçe Dublaj İzle

Big Sur 2013 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Michael Polish n yaptığı Big Sur 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.9/10 puan aldı. Başrollerinde JeanMarc Barr, Josh Lucas, Kate Bosworth gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jack Kerouac, Michael Polish yazdı. Filmin konusu ise Ünlü yazar Jack Kerouac’ın , 1960′lı yıllarda dostlarıyla beraber ormandaki hayatını konu alan muhteşem bir dram filmidir. 5.9 imdb puanı almış ve çok sevilmiştir. Kendi yazdığı romanından uyarlanarak çekilen film baglanfilmizle.com farkıyla sizlerle. Keyifli seyirler.



Big Sur 2013 Türkçe Dublaj İzle

Atatürk Veda Filmi İzle

Yönetmenliğini Zülfü Livaneli n yaptığı Atatürk Veda 2010 yılında çekildi ve 2010 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.6/10 puan aldı. Başrollerinde Dolunay Soysert, Ezgi Mola, Özge Özpirinçci, Serhat Kılıç, Sinan Tuzcu gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu da Zülfü Livaneli yazdı. Filmin konusu ise Selanik’te çocukluktan başlayan arkadaşlık, önce silah arkadaşlığına sonrasında cumhuriyetle birlikte aynı ideallerin peşinde yürüyen yarım asırlık dostluğa ve ölene kadar süren kardeşliğe dönüştü. Aralarındaki dostluk o kadar büyüktü ki biri öldüğünde diğeri de hayata veda etmek istedi…


Veda, ölüme meydan okuyan bir kuşağın hikayesi. Filmde sadece Atatürk’ün hayatı anlatılmıyor, aynı zamanda bir döneme ışık tutuluyor, filmde dostluk, savaş, aşk, sevgi gibi konular ‘insan olmak’ çerçevesinde tekrar ele alınıyor. “Veda” Salih Bozok’un anlatımıyla, bu dostluğun, Atatürk’ün hayatının dönüm noktalarının, vatanı kurtarmak için ölüme meydan okuyan bir kuşağın komutanının hikayesi…


Veda’nın amacı, Atatürk’ü sadece Türkiye’ye anlatmak değil, aynı zamanda tüm dünyada Atatürk’ün tanınmasını sağlamak.



Atatürk Veda Filmi İzle

Hekim: The Physician HD Altyazılı İzle

Yönetmenliğini Philipp Stölzl n yaptığı Hekim: The Physician , 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. Almanya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.3/10 puan aldı. Başrollerinde Ben Kingsley, Elyas M\’barek, Olivier Martinez, Stellan Skarsgård, Tom Payne gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jan Berger, Noah Gordon yazdı. Filmin konusu ise 9 yaşındaki Rob Cole doğal bir yetenekle dünyaya gelmiş ve annesinin yaklaşmakta olan ölümünü tuhaf bir biçimde sezmiştir. Engelleyemediği ölüm gerçekleştiğinde, Bader onu ikna ederek uzun bir yolculuğa çıkarır; bu yolculuk ise küçük hokkabazlıkları ve hekimlik alanında çeşitli yöntemleri öğrendiği bir eğitim süreciyle geçer. Ne var ki Cole için bir noktadan sonra bu metodlar sınırlı kalır ve daha engin bir bilgi birikimine sahip olmayı istemeye başlar. Bu amaçla rotasını Pers topraklarına çevirir ve görmeyi dilediği kişi tüm doktorların doktoru İbn-İ Sina’dır. Ünlü hekimin Ispahan’daki okuluna ulaştığında ise zorluk ve yasaklarla karşılaşır. En büyük sorunu ise Hristiyan olması ve bu nedenle okula kabul edilemeyecek olmasıdır. Ancak genç Rob içindeki bu bilgi açlığıyla hepsini aşmaya hazırdır ve nihayetinde kutsal amacı uğruna, sorunları kendi belirlediği yöntemlerle çözmeye başlar.



Hekim: The Physician HD Altyazılı İzle

Ölümsüz Aşk Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini David Lowery n yaptığı Ölümsüz Aşk 2013 yılında çekildi ve 06 Aralık 2013 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Ben Foster, Casey Affleck, Charles Baker, Rami Malek, Rooney Mara gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Lowery yazdı. Filmin konusu ise Ruth ve Bob, Teksas’ın suç dolu topraklarında tozu dumana katan bir çifttir. 1970′leringetirdiği bütün kanunsuzluklar, tehditler ve ihanetler onların hayatının bir parçasıdır ve dahası birbirlerine çok âşıktırlar. Bir gün polislerle bir çatışmaya girerler ve Ruth bir polisi vurur. Ama suçu onun yerine Bob üstlenir. 4 sene sonra hapishaneden kaçan Bob, sevgilisi ve kendisi hapishaneyken doğan kızını aramaya koyulur… Yönetmenliğini David Lowery’nin üstlendiği film Sundance, Cannes gibi önemli festivallere konuk olmuş bir yapım



Ölümsüz Aşk Türkçe Dublaj İzle

Fanny Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Daniel Auteuil n yaptığı Fanny 2013 yılında çekildi ve 10 Temmuz 2013 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7,1/10  puan aldı. Başrollerinde Daniel Auteuil , Victoire Bélézy , Jean-Pierre Darroussin , Raphaël Personnaz , Marie-Anne Chazel gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Daniel Auteuil yazdı. Filmin konusu ise Fanny , Marius adında genç bir adama aşıktır ve ondan çocuk beklemektedir. Marrius bebeğinin olacağını bilmeden Fanny’i terkedip uzak bir deniz yolculuğuna çıkar. Fanny babasız bir çocuk doğurmanın çevresindekiler tarafından hoş karşılanmayacağını düşünerek Honore Panisse adında kendinden 30 yaş büyük liman işletmecisinin evlilik teklifini kabul eder. Adamda çocuğu sahiplenir. Uzun yolculuğu sırasında Marius fanny’e olan aşkını hatırlar ve geri dönmek ister.Ama Fanny çocuğunun parlak geleceği için Marius tekrar isteyecek midir ? İyi seyirler..



Fanny Türkçe Dublaj İzle

Mavi En Sıcak Renktir Türkçe Dublaj

Yönetmenliğini Abdellatif Kechiche n yaptığı Mavi En Sıcak Renktir – Blue Is the Warmest Color 2013 yılında çekildi ve 08 Kasım 2013 tarihinde gösterime girdi. Fransa, Belçika, İspanya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8,0/10  puan aldı. Başrollerinde Léa Seydoux , Adèle Exarchopoulos , Salim Kechiouche , Aurélien Recoing , Catherine Salée gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Abdellatif Kechiche , Julie Maroh yazdı. Filmin konusu ise 15 yaşındaki Adele’in emin olduğu iki şey vardır; o bir kızdır ve kızlar erkeklerle çıkar. Bir gün büyük meydanda Emma’nın mavi saçlarını farkediverir ve işste o an hayatının değişeceğini anlar. Kendi ergenlik sorularıyla yapayalnız, bakışlarını kendine ve başkalarının bakışlarını kendine çevirir. Emma’yla yaşadığı aşkı bir kadın olarak, bir yetişkin olarak yaşamaktadır. Fakat Adele ne kendisiyle ne ailesiyle ne de bu absürd dünyayla barış yapmayı becerememektedir. Abdellatif Kechiche tarafından yönetilen filmin başrollerini Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos ve Catherine Salée paylaşıyor.



Mavi En Sıcak Renktir Türkçe Dublaj

Quiz Show – Şike Türkçe DUblaj

Yönetmenliğini Robert Redford n yaptığı Quiz Show – Şike 1994 yılında çekildi ve 17 Şubat 1995 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7,5/10  puan aldı. Başrollerinde John Turturro , Rob Morrow , Ralph Fiennes , Paul Scofield , David Paymer gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul Attanasio yazdı. Filmin konusu ise Charles Van Doren’ı “Twenty One” bilgi yarışmasında kimse yenemiyordur; hangi soru karşısına çıkarsa çıksın bir çırpıda cevaplayan Doren artık bir halk kahramanına dönüşmüştür. Kaybeden yarışmacılardan birinin hile yapıldığını iddia etmesiyle birlikte Richard Goodwin adında idealist bir avukat bu iddiayı araştırmaya karar verir. Bu ulusal kahramanın gerçek yüzü ortaya çıkacaktır.



Quiz Show – Şike Türkçe DUblaj

Benim Babam Benim Oğlum Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Hirokazu Koreeda n yaptığı Benim Babam Benim Oğlum & Soshite chichi ni naru 2013 yılında çekildi ve 05 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. Japonya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7,9/10  puan aldı. Başrollerinde Masaharu Fukuyama , Machiko Ono , Yôko Maki , Rirî Furankî , Jun Fubuki gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Hirokazu Koreeda yazdı. Filmin konusu ise Bu bir iş adamının hikayesi ,para ve başarı hırsıyla gözleri kararmış kendini bile görmeden önüne gelen herşeyi ezip geçecek bir hırsla yaşamaktayken birdenbire onu vuran varoluşçu krizin öyküsü… Hayatının ne kadar anlamsız olduğunu en yakınındakilerin bile farkında olmadığının farkına varan adam için bu krizin başlamasına neden olan ise , 6 yıldır aslında bir başkasının oğlunu büyüttüğünün farkına varması , gerçek oğlunun doğum esnasında değiştirilmiş olduğunun farkına varması … Hirokazu Koreeda’nın yönetmenliğini yaptığı filmde başrolleri Masaharu Fukuyama, Machiko Ono ve Yoko Maki paylaşıyor.



Benim Babam Benim Oğlum Türkçe Dublaj İzle

Everybody Has A Plan Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Ana Piterbarg n yaptığı Herkesin Bir Planı Vardır – Everybody Has A Plan (2012) 2013 yılında çekildi ve 30 Ağustos 2012 tarihinde gösterime girdi. Arjantin, İspanya, Almanya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5,5/10  puan aldı. Başrollerinde Viggo Mortensen, Soledad Villamil, Daniel Fanego gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ana Piterbarg, Ana Cohan yazdı. Filmin konusu ise Agustín, terkedilen umutsuz bir adamdır… Buenos Aires te yaşadığı hayat onu yavaş yavaş sinir bozucu aksi bir adama dönüştürür… İkiz kardeşi Petro’nun ölümünden sonra Agustín, Petro’nun kimliğinde Paraná Delta bölgesinde gizemli yeni bir hayata başlamak için yola koyulur… Orası bu iki kardeşin çocukluğunun geçtiği bölgedir… Dönüşünden kısa bir süre sonra Agustín istemeden kendisini tehlikeli cinayetlerin içinde bulur..



Everybody Has A Plan Türkçe Dublaj İzle

Kurt Kapanı 2 2013 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Greg Mclean n yaptığı Wolf Creek 2 – Kurt Kapanı 2 2013 yılında çekildi ve 30 Ağustos 2013 tarihinde gösterime girdi.Avustralya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6,3/10  puan aldı. Başrollerinde John Jarratt , Ryan Corr , Shannon Ashlyn , Philippe Klaus , Gerard Kennedy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Greg Mclean yazdı. Filmin konusu ise Korku-gerilim arenasının azılı psikopatları arasına adıını yazdırmayı başaran Mick Taylor, 9 yıl önce, Wolf Creek dolaylarında gerçekleştirdiği katliamın benzerlerini icra etmeye devam etmektedir. Fakat Taylor’un kana susamışlığı, çorak topraklar üzerindeki Wolf Creek Ulusal Park’ını kana bulamaya devam edecektir!



Kurt Kapanı 2 2013 Türkçe Dublaj İzle

19 Mayıs 2014 Pazartesi

Game Of Thrones 4 Sezon 7. Bölüm izle

Game Of Thrones 4 Sezon 7. Bölüm izle >>> http://www.filmizleson.com/game-of-thrones-4-sezon-izle.html

Godzilla Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Gareth Edwards n yaptığı Godzilla , 2014 yılında çekildi ve 16 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden /10 puan aldı. Başrollerinde Aaron Taylor-Johnson, Juliette Binoche, Ken Watanabe, Bryan Cranston, David Strathairn gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu David Callaham yazdı. Filmin konusu ise Radyoaktif taşıyan devasa büyüklükteki Godzilla adlı canavar insanoğlunun ona yaptıklarının hesabını sormak için geri dönüyor. Ancak insanoğlu da direnecektir…


Başrollerde Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, Ken Watanabe, Juliette Binoche, Sally Hawkins ve David Strathairn var. Yönetmen koltuğunda ise 2010 yapımı Monsters filminden tanıdığımız Gareth Edwards oturuyor.


Filmin sloganı: “Dünyanın sonu, Godzilla’nın başlangıcı.”



Godzilla Türkçe Dublaj İzle

Charlie Banks Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Fred Durst n yaptığı Charlie Banks’in Eğitimi , 2007 yılında çekildi ve 27 Nisan 2007 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.7/10 puan aldı. Başrollerinde Jesse Eisenberg,

Eva Amurri Martino,

Jason Ritter gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Peter Elkoff yazdı. Filmin konusu ise 70′lerin Amerikasını anlatan bir film.Filmde 16 yaşındaki Charlie Banks dostu ve karizmatik bir psikopat olan 18 yaşındaki Mick Leary’i bir partide iki masum çocuğu döverken görür.Gördüklerine ailesine anlatan Charlie’nin aileside sessiz kalmaz ve Micky’i polise şikayet ederler.3 Yıl sonra birden Micky Charlie’nin okuduğu üniversiteye gelir ve tatili süresiz olarak uzatır.Mick ve Charlie arasında bir kedi – fare oyunu başlar bu sırada Micky üniversite kitaplarını okumaya ve derslere girmeye başlar!!!



Charlie Banks Türkçe Dublaj İzle

Melek Kızım Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Alexis Durand-Brault n yaptığı Ma fille Mon Ange – Melek Kızım , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde Michel Côté,

Karine Vanasse, Dominique Leduc gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise Evinde rahat bir şekilde oturmakta olan Germain Dagenais karısının haberi olmadan Internette sörf yaparken pornografik sitelere girer. Bu sırada korkunç bir şeye şahit olur: Kızı Nathalie birkaç gün içinde porno bir filmde başrolü oynayacaktır. Korkunç bir kabus! Dagenais kızını bu dönüşü olmayan yoldan geri çevirmek için Montreal’e doğru yola çıkar. Fakat çekimlerin yapılacağı gün Nathalie’nin başrolü paylaşacağı adam ölü bulunur. Onu kim öldürmüştür? Germain kızını durdurmak için başladığı görevinde fazla mı ileriye gitmiştir?



Melek Kızım Türkçe Dublaj İzle

Herkes mi Aldatır Film İzle

Yönetmenliğini Kamil Aydın n yaptığı Herkes mi Aldatır , 2010 yılında çekildi ve 2010 tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden /10 puan aldı. Başrollerinde Ragıp Savaş,

Mine Tugay, Metin Zakoğlu gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alper Çaglayan yazdı. Filmin konusu ise Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam! Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın! Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde kesişir.

Tanışır, konuşur, flörtleşir ve kendilerini otel odasındaki bir yatağa zor atarlar. Sabah uyandıklarında kadındaki öfke yerini pişmanlık ve şaşkınlığa bırakmış, adam ise zahmetsiz bir çapkınlık macerasının zaferiyle evine ve karısına dönmek için hazırlanmaktadır. Fakat her ikisini de büyük bir sürpriz beklemektedir… Adamın karısı ve kadının kocası aynı otelde burunlarının dibinde kalmaktadırlar. Birbirleriyle karşılaşmaları kaçınılmazdır.



Herkes mi Aldatır Film İzle

Rüzgar Yükseliyor Animasyon İzle

Yönetmenliğini Hayao Miyazaki n yaptığı Kaze Tachinu – Rüzgar Yükseliyor , 2013 yılında çekildi ve 14 Mart 2014 tarihinde gösterime girdi. Japonya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.0/10 puan aldı. Başrollerinde gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu da Hayao Miyazaki yazdı. Filmin konusu ise “Hayaller, içlerinde bir doz çılgınlık barındırır ve bu tür bir zehir gizlenmemelidir. Fazla güzel bir şeye özlem duymak seni bitirebilir. Güzele yönelmenin de bir maliyeti olabilir.”



Rüzgar Yükseliyor Animasyon İzle

Zafer Bizimdir - Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini McG n yaptığı Zafer Bizimdir , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.0/10 puan aldı. Başrollerinde Matthew McConaughey,

Matthew Fox, Anthony Mackie gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jamie Linden yazdı. Filmin konusu ise Eğer neşelenmiyorsanız, nabzınızı ölçtürmelisiniz. Futbol öyle bir oyundur ki önce sizi devirir ve sonra da ayağa kalkmanızı bekler. 1970′de meydana gelen bir uçak kazası, Huntington’ın Batı Virginia kasabasını vurur, daha çok da Marshall Üniversitesini. Büyük uçak kazasında hemen hemen tüm futbol takımını ve teknik ekibini kaybeden Marshall Üniversitesi’ne Jack Lengyel gelir ve kimsenin istemediği o işi üstlenerek takımı tekrar bir araya toplar. Matthew McConaughey, Lengyel rolünde; zafer şansı yok denecek kadar az olan tecrübesiz oyuncuların enerjik ve sevecen koçu rolüyle göz dolduruyor.



Zafer Bizimdir - Türkçe Dublaj İzle

Kış Masalı – Winter’s Tale 2014 İzle

Yönetmenliğini Akiva Goldsman n yaptığı Kış Masalı – Winter’s Tale 2014 , yılında çekildi ve 28 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi.ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde Jessica Brown Findlay,

Russell Crowe, Colin Farrell gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Akiva Goldsman, Mark Helprin yazdı. Filmin konusu ise Birini ölmemesini sağlayacak kadar sevmek mümkün müdür? Peter ve Beverly’nin aşkı 1916 yılında New York şehrinde başlar. Peter Lake, İrlandalı bir ailenin oğludur. Aynı zamanda bir hırsızdır. Yine bir kış günü hırsızlık yapmak için girdiği bir evde Beverly’i görür ve ilk bakışta aşık olur. Ne yazık ki Beverly kısa bir süre sonra hayatını kaybeder. Peter bu olaydan sonra bir mucize yaşar ve kendisini günümüzde bulur. Kim olduğunu ve nereden geldiğini hatırlamıyordur. İçindeki acının kaynağını bulmak için geçmişini araştırmaya başlar.


Bir çok yıldızı bünyesinde barındıran filmde Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Russell Crowe’un yanısıra Will Smith, Jennifer Connelly ve William Hurt gibi ünlüler rol alıyor.



Kış Masalı – Winter’s Tale 2014 İzle

16 Mayıs 2014 Cuma

Kaçış - Abduction Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini John Singleton n yaptığı Kaçış Abduction 2011 yılında çekildi ve 30 Aralık 2011 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.9/10 puan aldı. Başrollerinde Taylor Lautner , Alfred Molina , Maria Bello , Jason Isaacs , Lily Collins gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Shawn Christensen yazdı. Filmin konusu ise Genç bir delikanlı olan Nathan ve komşusu arkadaşı Karen bir gün internette kayıp veya kaçırılan çocukların listelendiği bir site ile karşılaşırlar. Çocukların fotoğraflarını yaşlandırma tekniği ile değiştiren ikili, çocuklardan birinin Nathan’ın küçüklüğüne benzediğini keşfederler. Siteyi kuran kişilerle iletişime geçen Nathan, Avrupa’da yaşayan bir kişi ile görüşür. Bu arada yıllardır anne ve babası olarak tanıdığı ebevyenlerinden gerçeği öğrenmek isteyen Nathan için işler hiç de beklediği gibi olmayacaktır.


Peşinde bir anda eli silahlı katiller, iyi eğitimli suikastçiler belirir. Hepsinin tek hedefi Nathan’ı ele geçirmektir ve Gerçeği ortaya çıkartmak daha çok insanın canına mal olacaktır. Nathan şimdi hayatta güvenebileceği tek insan olan Karen ile köşe bucak kaçmaktadır..



Kaçış - Abduction Türkçe Dublaj İzle

Hırsız Kedi Paris’te Türkçe Dublaj Animasyon İzle

Yönetmenliğini Jean-Loup Felicioli n yaptığı Hırsız Kedi Paris’te 2010 yılında çekildi ve 15 Ekim 2010 tarihinde gösterime girdi. Fransa , Hollanda, İsviçre, Belçika da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Dominique Blanc , Bernadette Lafont , Bruno Salomone , Jean Benguigui , Oriane Zani gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Alain Gagnol, Jacques-Rémy Girerd, Michael Sinterniklaas yazdı. Filmin konusu ise Kukla canlandırmacısı ve grafik tasarımcı Jean-Loup Felicioli ile Alain Gagnol’un yönetmenliğini yaptığı Hırsız Kedi Paris’te sinemaseverleri çocukluklarına götürecek sımsıcak, kahkaha dolu bir animasyon… Film, başroldeki kedi Dino’nun gündüzleri sahibi Zoé, geceleriyse Paris’in arka sokaklarında meşhur hırsız kedi Nico arasında birbirinden apayrı ikili dünyasında geçiyor. Le Monde gazetesinin “bir müzik ve renk senfonisi” olarak nitelendirdiği, kara filmlerden esinlenen, ilk gösterimini Berlin Film Festivali’nde yapan Hırsız Kedi Paris’te, caz esintileri taşıyan müzikleriyle de dikkat çekiyor



Hırsız Kedi Paris’te Türkçe Dublaj Animasyon İzle

Dead Shadows Türkçe Altyazılı İzle

Yönetmenliğini David Cholewa n yaptığı Ölü Gölgeler: Dead Shadows 2012 yılında çekildi ve 2012 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 3.9/10 puan aldı. Başrollerinde Gilles Barret, Laurie Cholewa, Margaux Devy gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Vincent Julé yazdı. Filmin konusu ise Dead Shadows 11 yıl önce Halley kuyruklu yıldızının dünyadan göründüğü gün anne babası öldürülen genç bir adamın korkunç hikayesini anlatıyor. Bu gece yeni bir kuyruklu yıldız görünecektir ve Chris’in yaşadığı binadaki herkes bu olayı kutlamak için düzenlenen bir partiye katılacaktır. Ama ortada bir kıyamet söylentisi dolaşmaktadır.


Gece Chris insanların tuhaf davranmaya başladığını fark eder. Bu durumun kuyruklu yıldızla bir ilgisi vardır. İnsanlar şiddete eğilimli davranmaya ve bir şekilde mutasyona uğramaya başlarlar. Hayatta kalma mücadelesi veren Chris silahlı bir komşusunun yardımıyla binadan kaçmaya çalışır. Mutantlar ve insanlar arasında büyük bir savaş başlar.



Dead Shadows Türkçe Altyazılı İzle

Taş Mektep Film İzle

Yönetmenliğini Altan Dönmez n yaptığı Taş Mektep 2013 yılında çekildi ve 15 Şubat 2013 tarihinde gösterime girdi.Türkiye de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.9/10 puan aldı. Başrollerinde Barış Küçükgüler, Bora Akkaş, Feride Çetin, Orhan Kılıç, Serkan Kuru gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Sadullah Çelen yazdı. Filmin konusu ise Sakarya Savaşı’nda 63 son sınıf öğrencisinin tamamının şehit olması nedeniyle o yıl mezun veremeyen Kayseri Lisesi öğrencilerinin öyküsü. Memleketin durumu günden güne kötüye gitmekte, işgâller artmaktadır. Mehmet ve arkadaşları öylece durup düşmanın gelmesini mi bekleyeceklerdir. Vatanı savunmak onların da hakkıdır. Okulda toplanarak cepheye gitmeye karar verirler.



Taş Mektep Film İzle

En solitaire 2013 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Christophe Offenstein n yaptığı Akıntıya Karşı 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. Fransa da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.2/10 puan aldı. Başrollerinde François Cluzet, Samy Seghir, Virginie Efira gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Jean Cottin, Pierre Marcel, Christophe Offenstein yazdı. Filmin konusu ise Post-prodüksiyon aşamasındaki “En Solitaire”, 2013 yılı sonlarına doğru vizyona girecek. Yönetmenlik koltuğunda “Christophe Offenstein yeralırken, senaryoyu kaleme alan isim ise Frédéric Petitjean olarak göze çarpıyor. “En Solitaire” filminin başrol oyuncuları arasında ise François Cluzet, Guillaume Canet ve Karine Vanasse yer almaktadır.



En solitaire 2013 Türkçe Dublaj İzle

FerahFeza Film İzle

Yönetmenliğini Elif Refiğ n yaptığı FerahFeza 2013 yılında çekildi ve 10 Ocak 2014 tarihinde gösterime girdi. Türkiye de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.9/10 puan aldı. Başrollerinde Hüseyin Sevimli, Makbule Sitare Akbaş, Mert Asutay, Özer Arslan, Uğur Uzunel gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Elif Refig yazdı. Filmin konusu ise Baskıcı babası Raif ve acar arkadaşı Kısmet’le Tuzla tersane bölgesinde tedarikçi olarak çalışan Ali, yirmi yaşında hayalci bir gençtir. Babasının isteklerini gönülsüzce yerine getirirken tesadüflere anlam yüklemeyi ve onu daha mutlu edecek bir hayata dair işaretler toplamayı alışkanlık haline getirmiştir. Bir gece, Kısmet’le sıklıkla takıldıkları tepelik alanda şehri başka bir açıdan görmek için bir kulenin tepesine tırmanır. Çevreye bakınırken karşıdaki yıkık duvarda yarım bırakılmış bir gemi grafitisi gören Ali, bu çizimi yapan kişiyi bulması gerektiğine ikna olur. Bu kişi ona “Vamos”u bulacağı ve onunla birlikte bu diyarlardan gideceği yolculukta eşlik edecektir.



FerahFeza Film İzle

Herkesin Bir Planı Vardır Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Ana Piterbarg n yaptığı Herkesin Bir Planı Vardır 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. Arjantin , İspanya, Almanya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.5/10 puan aldı. Başrollerinde Daniel Fanego, Soledad Villamil, Viggo Mortensen gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ana Piterbarg, Ana Cohan yazdı. Filmin konusu ise Agustín, terkedilen umutsuz bir adamdır… Buenos Aires te yaşadığı hayat onu yavaş yavaş sinir bozucu aksi bir adama dönüştürür… İkiz kardeşi Petro’nun ölümünden sonra Agustín, Petro’nun kimliğinde Paraná Delta bölgesinde gizemli yeni bir hayata başlamak için yola koyulur… Orası bu iki kardeşin çocukluğunun geçtiği bölgedir… Dönüşünden kısa bir süre sonra Agustín istemeden kendisini tehlikeli cinayetlerin içinde bulur.



Herkesin Bir Planı Vardır Türkçe Dublaj İzle

Küp Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Vincenzo Natali n yaptığı Küp Cube 1997 yılında çekildi ve 29 Haziran 2001 tarihinde gösterime girdi.Kanada da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.4/10 puan aldı. Başrollerinde Julian Richings , David Hewlett , Wayne Robson , Nicky Guadagni , Andrew Miller gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu André Bijelic, Vincenzo Natali, Graeme Manson yazdı. Filmin konusu ise 6 insan uyandıklarında kendilerini esrarengiz bir yerde bulurlar. Burası içiçe geçmiş küp biçimindeki odalardan oluşan bir hapishaneyi andırmaktadır. Dışarıya çıkmak için beraber uğraşmaları ve ölümcül tuzaklardan kurtulmaları gerekecektir. Değişik kişilikteki insanlar için, üstelik korkunun pençesini enselerinde hissederlerken bu hiç de kolay değildir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Küp hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Küp izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Küp Türkçe Dublaj İzle

Gone Missing 2013 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Tara Miele n yaptığı Kaybolup Gittiler – Gone Missing 2013, yılında çekildi ve 15 Haziran 2013 tarihinde gösterime girdi. Amerika da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.6/10  puan aldı. Başrollerinde Daphne Zuniga , Lauren Bowles , Brigette Davidovici , Gage Golightly , Nicholas R. Grava gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Bryan Dick yazdı. Filmin konusu ise Birkaç arkadaş grup halinde tatile giderler..Fakat bir anda ortadan kaybolurlar..Aileleri panik içinde çocuklarını aramaya koyulurlar..İyi seyirler.



Gone Missing 2013 Türkçe Dublaj İzle

The Wedding Pact 2014 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Matt Berman n yaptığı Evlilik Anlaşması – The Wedding Pact 2014 yılında çekildi ve 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 3.7/10  puan aldı. Başrollerinde Haylie Duff , Leslie Easterbrook , Angie Everhart , Alison Becker , Joyce Hyser gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Matt Berman yazdı. Filmin konusu ise Evlilik anlaşması.İki yakın arkadaş bir karar alırlar. Gelecekte yani 10 yıl sonra hala bekar olurlarsa, kayıtsız şartsız evleneceklerdir…



The Wedding Pact 2014 Türkçe Dublaj İzle

Sarila 2013 Türkçe Dublaj Animasyon İzle

Yönetmenliğini Roger Harvey n yaptığı Sarila Efsanesi 2013 yılında çekildi ve 2013 tarihinde gösterime girdi. Kanada da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 5.8/10  puan aldı. Başrollerinde Christopher Plummer , Rachelle Lefevre , Dustin Milligan , Tim Rozon , Geneviève Bujold gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Paul Risacher , Roger Harvey yazdı. Filmin konusu ise Yıl 1910… Kuzey kutbunda yaşayan bir kabilenin büyücüsü karanlık güçlerle iletişim kurmaya başlar Bu nedenle de kabiledeki hayvanlar bir bir kaybolmaktadır Ava gidenler eli boş döndükçe ciddi bir kıtlık baş

göstermeye başlar.


Kabilenin bilgesi Saya, kutsal topraklara sahip olduğu iddia edilen Sarila ülkesine gitmeyi önerir Fakat bu kutsal yeri sadece kalbi temiz biri bulabilir. Kabilenin en iyi üç delikanlısı seçilir ve bu gizemli ülkeyi aramaya başlarlar.



Sarila 2013 Türkçe Dublaj Animasyon İzle

Aşk – Her 2013 Türkçe Dubaj İzle

Yönetmenliğini Spike Jonze n yaptığı Aşk – Her 2013 yılında çekildi ve 14 Şubat 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.2/10  puan aldı. Başrollerinde Joaquin Phoenix , Lynn Adrianna , Lisa Renee Pitts , Gabe Gomez , Chris Pratt gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Spike Jonze yazdı. Filmin konusu ise Theodore Twombly, eşinden boşandıktan sonra tek başına yaşamaya başlayan ve el işi mektuplar yazarak geçimini sağlayan bir yazardır. Bir gün reklamlarda gördüğü bir yazılımın işine yarayacağını düşünerek satın alır. Samantha isimli bir sanal zeka uygulaması sunan yazılım Theodore’un aklını karıştırarak ufkunu açacak sorular sormaya başlar. Yazılım sayesinde içinde bulunduğu yalnızlıktan kurtulan Theodore, Samantha’ya karşı ilginç hisler beslemeye başlayacaktır.



Aşk – Her 2013 Türkçe Dubaj İzle

Kaptan Amerika: Kış Askeri 2014 Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Anthony Russo, Joe Russo n yaptığı Kaptan Amerika: Kış Askeri – Captain America: The Winter Soldier (2014) İzle , 2014 yılında çekildi ve 11 Nisan 2014 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 8.2/10  puan aldı. Başrollerinde Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Christopher Markus , Stephen McFeely yazdı. Filmin konusu ise Steve Rogers, bu yeni macerada, modern dünyadaki rolünü benimsemek için bir mücadeleye girer ve geçmişten gelen yeni bir tehditle, Kış Askeri olarak bilinen Sovyet ajanı ile savaşır.



Kaptan Amerika: Kış Askeri 2014 Türkçe Dublaj İzle

Tarzan 2013 Türkçe Altyazılı İzle

Yönetmenliğini Reinhard Klooss n yaptığı Tarzan 2013 yılında çekildi ve 17 Ekim 2013 tarihinde gösterime girdi. Almanya da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 4.6/10  puan aldı. Başrollerinde Kellan Lutz , Robert Capron , Jaime Ray Newman , Spencer Locke , Brian Bloom gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Reinhard Klooss , Jessica Postigo yazdı. Filmin konusu ise Tarzan ve Jane Porter, şirketi Tarzan’ın ailesi bir uçak kazası sonucu öldükten sonra ellerinden alan Greystoke Energies adlı şirketin kötü sahibinin kurduğu paralı askerlerden oluşan bir ordu ile karşı karşıya gelirler.


Başrollerde Kellan Lutz, Spencer Locke, Robert Capron ve Jaime Ray Newman var. Yönetmen koltuğunda ise Reinhard Klooss oturuyor.



Tarzan 2013 Türkçe Altyazılı İzle

15 Mayıs 2014 Perşembe

Beyaz Fil – Elefante Blanco İzle

Yönetmenliğini Pablo Trapero n yaptığı Beyaz Fil – Elefante Blanco , yılında çekildi ve tarihinde gösterime girdi. de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.5/10 puan aldı. Başrollerinde Ricardo Darín,

Jérémie Renier, Martina Gusman gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu yazdı. Filmin konusu ise “Villa Virgin” Buenos Aires’in varoşlarında bir gecekondu bölgesidir. Uzun zamandır arkadaş olan rahip Julian ve Rahip Nicolas yerli halka yardım etmek için durmadan çalışmaktadır. Julian bir hastane inşaatını denetlemek için siyasi bağlantılarını kullanır. Nicolas da ormanda yürüttüğü bir proje, milis kuvvetler bölgede yaşayan insanları öldürdüğü için, başarısız olunca Julian’a katılır. Oldukça üzgün olan Julian genç, çekici ve ateist bir gönüllü olan Luciana’da huzur bulur. Nicolas’ın inancı uyuşturucu kartelleriyle yaşanan gerilim yüzünden sarsılmaya başlar. Hastane işi de bakanlık kararıyla durdurulunca, işler değişir.



Beyaz Fil – Elefante Blanco İzle