21 Mayıs 2014 Çarşamba

New York Yanılsamaları Türkçe Dublaj İzle

Yönetmenliğini Charlie Kaufman n yaptığı New York Yanılsamaları , yılında çekildi ve 23 Mayıs 2008 tarihinde gösterime girdi. ABD de çekilen film için IMDB den izleyicilerden 7.4/10 puan aldı. Başrollerinde Philip Seymour Hoffman,

Samantha Morton, Michelle Williams gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Charlie Kaufman yazdı. Filmin konusu ise Tiyatro yönetmeni Caden Cotard (Philip Seymour Hoffman) yeni bir oyun üzerinde çalışmaktadır. Karısı Adele (Catherine Keener) Berlin’deki tablolarını takip edebilmek için küçük kızları Olive’yi (Sadie Goldstein) de alarak onu terk eder.


Terapisti Madeleine Gravis (Hope Davis) ona tavsiyeler vermek yerine çok satan kitabının sayfalarında gezinmektedir. Çekici ve samimi Hazel (Samantha Morton) ile olan ilişkisiyse beklenmedik şekilde karaya oturur. Kendi var oluşunu anlamlı kılmak ve ölümsüzlük saplantısını tatmin etmek için bir binayı tiyatro sahnesi olarak düzenleyip, her bir bölümünde çeşitli yaşamları oynayacak oyuncuları içine yerleştirme ve yönetme kararı alır.



New York Yanılsamaları Türkçe Dublaj İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder