21 Mayıs 2014 Çarşamba

I Am Dina Film İzle

Yönetmenliğini Ole Bornedal’n yaptığı Lanetli Kadın – I Am Dina 2003 yılında çekildi ve 19 Eylül 2003 tarihinde gösterime girdi. İsveç , Fransa, Norveç, Almanya, Danimarka da çekilen film için IMDB den izleyicilerden 6.6/10 puan aldı. Başrollerinde Maria Bonnevie,

Gérard Depardieu,

Christopher Eccleston gibi isimlerin olduğu filmin senaryosunu Ole Bornedal, Jonas Cornell yazdı. Filmin konusu ise Çocukken, kaza sonucu annesinin ölümüne yol açan Dina, babasının nefretini kazanır. Annesinin yokluğunda, babası tarafından da dışlanınca yalnızlaşan Dina sevgiden uzak bir şekilde büyür. Çok güzel, yetişkin bir kadın olduğunda babası tarafından zorla zengin bir tüccar olan Jacob’la evlendirilen Dina, kocasından tiksindiği için gözünü daha fazla dışarıya çevirir. Ancak erkeklerle olan ilişkisinin cinsel boyutu, çocukluk yıllarının karabasanlarının etkisiyle oldukça şiddetli olur.

İskandinav ortak yapımı olan film, çocukluğu çalkantılı olarak geçmiş bir kadının ürküten psikolojisini ve yaptıklarını ele alıyor. Filmi sizlere altyazılı olarak sunuyor; yorumlarınızı bekliyoruz.(FİLMİ ÖNEREN İZLEYİCİMİZ: FÜGEN)



I Am Dina Film İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder